Huonoin vain lämää ikinä

Vainlämää

Sani sai vetää 2 biisiä koska se yks muija lähti kesken linkin siskonsa kanssa shoppailee, olikohan se edes tehny enempää biisejä, vai vetikö sani justiinsa niistä yhden ?

Ei vedä vertoja kyllä . Kaikki vaan nykyään karaokeoi, aiemmissa vain e elämissä ne teki sentää biiseistä omansa näkösiä ja kuuloisia kunnolla!

Ehdotan seuraavaks tv-show ideaksi että otetaan 10 artistia, jokaiselta artistilta nopalla heitetty biisi jonka jokainen tekee omalla tyylillään. Ei tartte pyydellä anteeksi että meni muuttamaan sanoja .

4

462

Vastaukset

  • Itse as. kylläkin Sani ja Kasmir esittivät Terhille tarkoitetun biisin yhdessä Aki Tykin päivänä... Mutta muuten olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi; tämän kevään VE on ollut hienoinen pettymys tulkintojen suhteen, vaikka artisteissa ei sinänsä ole mitään vikaa.

  • Aika karaokekamaa olleet kyllä kaikki biisit lähinnä. Surkein kausi ikinä, joka lopullisesti lässähti kun yksi lipesi.

  • Parempaa karaokea vedetään Levillä ja Ylläksellä.

    • Vain Elämää ohjelma pitäisi viedä saunan taakse ja antaa viimeinen kuolinisku kirveellä,itse en välitä paskaakaan koko ohjelmasta vaan viittaan sille kintaalla siitä tehtyjä levyjäkään en omista ainuttakaan.Ei yksinkertaisesti kiinnosta.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.