Onko hän se Hongiston entinen..

...avustaja?

http://tiinaarlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257531-sanattomaksi-vetaa-vai-vetaako

Huono kirjoittaja
Ilmoita

Tässä Hongiston säälittävä vastine, YÖK.........kumpihan se sairaampi on....Entistä eduskunta-avustajaani Tiina Arlinia oli haastateltu eräässä naistenlehdessä. Arlin oli kertonut terveydentilastaan ja todennut olevansa tällä hetkellä määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä masennuksen takia ja käyneensä myös terapiassa.

Minulta on vuosien varrella kyselty kymmeniä kertoja, millainen Arlinin terveydentila oli silloin, kun hän vielä työskenteli eduskunnassa. Olen sanonut kyselijöille, että työntekijöiden terveystiedot ovat salaisia, eikä minulla ole oikeutta kommentoida niitä sanallakaan suuntaan taikka toiseen. Arlin voi toki itse kertoa omasta terveydentilastaan julkisesti, jos hän niin haluaa, mutta minä en kommentoi hänen terveystietojaan taikka sairauspoissaolojaan.

Haastattelussa Arlin toteaa tehneensä työnsä hyvin. Minulla on erilainen käsitys hyvin tehdystä työstä. Kerron esimerkkinä vaikkapa erään Brysselin matkan, jolla en koskaan ollut, mutta jonka lentoliput jouduin siitä huolimatta maksamaan.

Olin ilmoittautunut Brysselin matkalle, mutta jouduin yhteensattuman vuoksi perumaan matkani. Tämän takia Pyysin Arlinia poistamaan nimeni lähtijöiden listalta, jotta minulle ei varata turhaan lentolippuja. Kysyin Arlinilta peräti kahteen kertaan, että onhan hän muistanut hoitaa asian ja poistanut nimeni lähtijöiden joukossa. Arlin vastasi, että hän on tarkistanut ja varmistanut asian.

Jonkin ajan kuluttua työpöydälleni kuitenkin ilmestyi Brysselin matkan lentoliput. Kysyin Arlinilta että miten tämä on mahdollista. Hän sanoi, että kyseessä on joku sekaannus. Arlinin ”sekaannuksen” seurauksena eduskunnan kanslia peri palkastani lentolippujen hinnan, 431,90 euroa. Minulla on palkkakuitti vielä tallessa, jos joku epäilee sanojani. Asia voidaan varmistaa ja tarvittaessa myös todistaa. Todiste löytyy.

Haastattelussa Arlin väittää, että meillä olisi ollut intiimi suhde. Se on erittäin vastenmielinen ja jopa härski väitte, josta olisi mahdollista tehdä poliisille tutkintapyyntö ja vaatia Arlinille myös rangaistusta.

Tilanne on kuitenkin se, että mahdollisen tutkinnan kohde on itse julkisesti kertonut kärsivänsä masennuksesta ja käyneensä terapiassa. Jokainen joka tietää ja tuntee masennuksesta kärsiviä ihmisiä tietää myös, millaista heidän elämänsä on. Heillä on omassa elämässään ja omassa ”repussaan” aivan riittävästi kannettavaa, ilman, että siihen lisätään enää yhtään painoa. Jos minä poliisitaustaisena kansanedustajana olisin vaatinut, taikka vaatisin nyt Arlille rangaistusta, voisivat seuraukset olla arvaamattomat.

Vaikka tällaiset syytökset ovat äärimmäisen raskaita minua kohtaan, vielä raskaampia ne ovat perhettäni kohtaan. Kun ilmoitin Arlinille, että hän ei enää voi jatkaa eduskunta-avustajanani, hän sanoi minulle, että hän tuhoaa poliittisen urani ja hän tuhoaa perheeni, enkä minä ikinä pääse hänestä eroon. Käsitykseni mukaan Arlin yrittää näillä sensaatiojutuillaan toteuttaa uhkauksensa ja hyväuskoiset toimittajat vielä auttavat häntä. Lehtikirjoittelu ja julkinen mustamaalaamiseni ei riitä Arlinille, sillä hän lähettelee minulle selvästä kiellosta huolimatta edelleen myös tekstiviestejä. Oikeusistunnosta on jo 4 vuotta mutta sanat ”sinä et koskaan pääse minusta eroon” toteutuvat joka kerta kun matkapuhelimeeni tulee Arlinin lähettämä tekstiviesti.

Terveenä ihmisenä minun pitää kuitenkin kyetä katsomaan tällaisten asioiden yli. Mielestäni ei ole reilua vaatia rangaistusta ihmiselle, joka itse julkisesti kertoo olevansa sairas. Minä annan armon käydä oikeudesta ja toivon Arlinille pikaista paranemista.

Asian käsittely minun puoleltani loppuu tähän.
2 VASTAUSTA:
Mies varmaan julkaisee saamansa viestit lähettäjä ja vastaanottaja tietoineen todistaakseen kirjoittamansa väitteet.
Uhkauskin on varmasti kirjallinen vai tuuliko miehen huulia vain heiluttelee.
Helppoa heitellä perättömiä väitteitä ja joku vielä uskookin kun kyseessä iso herra kansanedustaja.
Perättömillä väitteillään lienee herra kansanedustaja aiheuttanut paljon pahaa entiselle avustajalleen ja tämän perheelle.
Kyllä Hongisto on säälittävä, sairas luonne.......ei jatkoon ! ! ! !
+Lisää kommentti
Täällä ei pidä alkaa asioitaan selvittää varsinkaan tunnetun henkilön paska siitä asiasta vaan paisuu eikö sinipiika sitä tiedä
Ilmoita
Eikö Hongisto poliisitaustaisena tiennyt mitä seuraa laittomista potkuista......ja kansa maksaa.....
Ilmoita
Rampakan henkilö on viksu olen samaa mieltä kyllä äänet läksi kuin tippuri alajärveltä ei tule enään pääsyä parlamenttiin
Ilmoita
En ole mikään Hongisto fani mutta ikävää luettavaa täällä Vimpeli sivulla kun jotkut kusipäät ovat ottaneet leipätyökseen hyökätä vuodesta toiseen Hongistoa vastaan.Olisikohan syytä hakeutua psykologin vastaanotolle.
1 VASTAUS:
Tulisi ensi kevät nopeasti....toivoo pettynyt persjytky äänestäjä....saisi antaa äänensä aku ankalle.....
+Lisää kommentti
Terveenä ihmisenä minun pitää kuitenkin kyetä katsomaan tällaisten asioiden yli. Mielestäni ei ole reilua vaatia rangaistusta ihmiselle, joka itse julkisesti kertoo olevansa sairas. Minä annan armon käydä oikeudesta ja toivon Arlinille pikaista paranemista.
3 VASTAUSTA:
Mistä Arlinia pitäisi rangaista? Eikö laittomat potkut ollut jo rangaistus? Me naiset lehden sivulla keskustelu käy vilkkaana.

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/tiinalla-oli-tyotoveruutta-laheisempi-suhde-varattuun

Armoa
Hyvä kirjoitus MeNaisissa!
Paljon kommentteja jutussa.
+Lisää kommentti
Tässä olisi SUOMEN SISUN kokous Vetelissä, Jukka-Pekka Rahkonen mukamas islamasiantuntija, Pia Kattelus mukamas Keskustalainen Ja Reijo Hongisto yrittää olla mukamas kovis......https://youtu.be/nOoB9eq7atA
Ilmoita
Puhetta, kirjoituksia ja ajatuksia mahtuu maailmahan.
1 VASTAUS:
SUOMEN SISU ? ? ? ? Ja Hongisto.......heh heh hee.... Perusteellisen huono yhdistelmä.....
+Lisää kommentti
Tervehdys. Avasin tämän sivun ja pakko puuttua näihin tyhmiin kirjoituksiin eiköhän asia jo selvitetty pitkin ja poikin eikä tuhlata kirjaimia tähän asiaan ja. Tietty ymmärrän kiva se on rienata samaa tautia, eiköhän laiteta asiat vaikka pituus järjestykseen aloitetaan vaikka siitä tärkeimmästä asiasta AMBULASSIN saamiseksi takaisin Vimpelin asukkaiden palvelu genreen.
Toisaalta olisin henkilökohtaisesti sitä mieltä suositan josko saatas takaisin edustaja siihen alkuperäiseen puolueeseen josta hyppäsi vääriin saappaisiin hänellä on hyvin selkeät perusteet
mitä näille maahantulijoille pitää tehdä aikaisemmin mitä olen kuunnellut hänen älykkäitä
sanontojaaan VIMPELIIN EI PIDÄ OTTAA YHTÄÄN MAAHANTULIJAAN suomessa pitää olla mielipide vapaus ja olla eri mieltä . NÄILLÄ MENNÄÄN
2 VASTAUSTA:
Toivottavasti ihmiset ovat ensi kevään vaaleissa ajantasalla, sellainen edustaja joka on vähävaraisen asialla eikä mitään persjytkyjä eikä sinertäviä
Onkos tämä paikallinen messias ottanut kantaa tähän ambulanssi asiaan, en ole huomannut . Soisi noinkin korkeassa asemassa olevan kansanedustajan ajavan ko. asia etiäpäin.....mutta nythän on herroilla kesäloma...
+Lisää kommentti
Olikos hongistolla aivan alussa joku vimpeliläinen mies avustajana? Missä vaiheessa vaihtui naishenkilöön?
3 VASTAUSTA:
Naisavustaja oli ensimmäinen avustaja.
Sen jälkee oli Hannu Takala joka sanoi itsensä irti kun oli kuullut käräjätuomion ensimmäisen avustajan tapauksesta.

Asiasta kertoo Ilkka lehti: https://www.ilkka.fi/perussuomalaisten-hongisto-aikoo-lähteä-ehdokkaaksi-1.1669871

Onko nyt taas naisavustajan vuoro?
jokumuistaajotain kirjoitti:
Naisavustaja oli ensimmäinen avustaja.
Sen jälkee oli Hannu Takala joka sanoi itsensä irti kun oli kuullut käräjätuomion ensimmäisen avustajan tapauksesta.

Asiasta kertoo Ilkka lehti: https://www.ilkka.fi/perussuomalaisten-hongisto-aikoo-lähteä-ehdokkaaksi-1.1669871

Onko nyt taas naisavustajan vuoro?
No tässä tapauksessa oli onni vaikka sanoutui irti ei tullut mitään vahinkoa olis hommat menneet kohti persettä jos olisi tullut valittua pitemmäksi ajaksi tämä asia oli minullakin epäselvä hyvä tieto täytyyhän avustajan olla osaava

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Hongisto loikkas persuista sinisiin ja Takala persuista keskustaan.

https://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/takala-vaihtoi-perussuomalaiset-keskustaan-1.1758829

http://www.reijohongisto.fi/2018/02/mediatiedote/

"Yhdistys kunnioittaa toiminnassaan suomalaisia perinteitä ja perinteisiä perhearvoja, koska kodeissa rakennetaan yksilön ja yhteiskunnan kehityksen perusta." (Hongisto)

Perinteiset perhearvot?! Perheyritys yhdistys?!
+Lisää kommentti
Julkaistu 29.07.2014 00:01 (Päivitetty 29.07.2014 02:20)
Kun julkisuutta ei hallita

Kansanedustaja Reijo Hongisto (ps.) sai tympeimmän mahdollisen tuomion perjantaina 18.7. Helsingin käräjäoikeudessa.

Hänen eduskunta-avustajansa Tiina Arlin nosti kuuluisan kissan pöydälle taannoin, kun hän väitti, että Hongisto sanoi irti hänet asiattomin perustein todellisena syynä intiimin suhteen jäähtyminen.

Nyt kun käräjät käytiin läpi, paljastui Hongiston ja Arlinin välinen privaattiviestittely Facebookin ja tekstiviestien kautta julki, eikä se jättänyt paljon arvailuille varaa.

Hongisto on ollut alusta alkaen hiljaa asian suhteen ja kieltäytynyt kommentoimasta asiaa loppuun asti.

Peruste on ollut enemmän kuin hämmentävä.

Hongisto on paennut juridisen pykälän taakse. Hän väittää olevansa asiassa todistajan roolissa, koska ei ole varsinaisesti Arlinin työnantaja, vaan tämän palkkaaja on valtio, joten on kuulemma sopimatonta kommentoida asiaa todistajan roolissa.

Haloo! Vaikka palkan maksaa Suomen valtio, kansanedustajien avustajat valitaan ihan kansanedustajan omasta aloitteesta.

Hehän ovat kautta aikain olleet ties mitä tuttuja, sukulaisia ja puoluetovereita.

Eduskunta-avustaja ei tule puoluekoneiston tarjoamana automaattisesti.

Nyt kaikki merkit antavat ymmärtää, että Hongisto on ollut hiukan jotakin muuta kuin neutraali todistaja asiassa.

Ottaen huomioon Hongiston siviiliammattikin, poliisi, on tämä enemmän kuin nolo tapa suhtautua asiaan, kun vain levitellään käsiä viattoman todistajan roolissa ja paetaan vastuuta, vaikka ollaan jääty housut nilkoissa kiinni.

Kalliiksikin Hongiston riiustelu tuli, sillä Arlinin saamat korvaukset ja oikeudenkäyntikulut tulivat valtion maksettavaksi ja hintaa kertyi liki 40 000 € yhteensä.

Ei toki ole ensimmäinen kerta, kun perussuomalaisilla on ongelmia hallita julkisuutta ja puhua siinä sivussa aivan pehmoisia.

Perussuomalaisten nokkamiehen Timo Soinin kannattaisi palkata puolueelle jonkinlainen viestintäkonsultti.

Hänen tehtävänsä olisi opettaa julkisuuden hallinnan tärkeitä perusasioita puolueen jäsenille.
Ilmoita
Toimiiko Kelataksi vimpelissä?
Ilmoita
henkisesti sairaita tänne kirjoittelee,toivottavasti edes vieraspaikkasia.
Ilmoita
Olikohan Hongisto rokulipäivillä, sinisten teltalla. Vistbacka oli silloin kun minä kävin. Siinä olisi olleet naistenmiehet vastakkain Hakkarainen ja Hongisto ( persjytkyjen teltta oli vastakkaisella puolella katua )
Ilmoita
Mitä Takala tekee nykyisin?
1 VASTAUS:
Onko tulossa Kokoomukseen? Se puolue taitaa puuttua vielä ansioluettelosta.
+Lisää kommentti
Eiks samaa ku ennenkin.
Reijo saa katttella työpaikkaansa muualta ku eduskunnasta.
Eipä ole sinisiä vaalityöläisiäkään.
3 VASTAUSTA:
Vimpelissä sinertävät on perhe yritys.........
kenen perhe?
Tiedät varmasti, Jahvetti on puh. Johtaja vaimoke sihteerikkö. Oli pakko valita vaimo kun oli niin julumettu tunku päättäjän paikalle....
+Lisää kommentti
Mikä Takalan todellinen avustajana lopettamisen syy oli? Taustalla jotain enemmänkin tietoa? Ei kai Ilkassa ollut selitys riittävästi vakuuta.
2 VASTAUSTA:
Takala on vaan sellainen tuuliviiri ettei paremmasta väliä.......
Takala lähti juuri silloin kun edellisen avustajan laittomista potkuista käräjätuomio tuli julki. Liittyykö Takalan lähtö siihen?
+Lisää kommentti
Eikös avustajan pitäisi olla isäntänsä apuna ja tukena myrskyn kohdatessa?
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Hongisto ei siedä että Häntä arvostellaan, moni on saanut esim. Facebookista potkut jos on arvostellut ko. Herraa. Tuossa asemassa pitäisi kestää arvostelun mutta kun ei niin ei......
+Lisää kommentti
JUTUN KIRJOITTAJA ! SINÄ OLET IIDIOOTTI!!!!!!!

OLEMME SAANEET OMAN MIEHEN PAIKALLE JA SINÄ ÄKUSIPÄIDEN KUSIPÄÄ AMMUT OMIA NILKKOJAMME KOKOAJAN!!!!! ET OLE YKSIN AMMUT MINUNKIN NILKKOJA SINÄ IDIOOTTI LOETA REIJON HAUKKUMIEN JA MUSTAAMINEN HETI !!!!

AMMUT MEITÄ POHJALAISIA RINTAAN KOKO AJAN !!!!

Olet siis eteläsuomesta .
1 VASTAUS:
Hongisto ampuupi vain naakkoja ja susia. Puuttuu, vähävarainen, sana herran sanavarastosta....... ei mulla muuta asiaa....
+Lisää kommentti
Näin! Vaikeaa saada edustajaa Järviseudun pienistä kunnista ja nyt kun on hyvä asianajaja niin annetaan ihmeessä tukemme hänelle. Jos Hongisto jää pois niin tälle alueelle ei ikinä enää saada omaa kansanedustajaa. Sitäpaitsi tässä on avustajia mietitty ja niitten tekoja.
Ilmoita
Tuossa joku kirjoitti vähävaraisista, pitäisi sellainen vähävaraisten edustaja saada eduskuntaan mutta taitaa olla unelmaa......tämä ko. edustaja on tullut meille veronmaksajille todella kalliiksi jos vertaa saavutettuja etuja....
Ilmoita
Ei sellaisesta edustajasta ole asiainhoitajaksi joka näkee kaikki muut puolueet, paitsi siniset ja persjytkyt, vihervassareiksi myös kokoomuksen. Yhteistyö kyvytön, nähty on....
Ilmoita
Takalan avustajakausi loppui lyhyeen äkisti ja kaikessa hiljaisuudessa. Jotain outoa siinä on, tuliko potkut? Herrasmiessopimusko?
Ilmoita
Tämä herra Hongisto ei tartte avustajaa, motto on :" minä oon meiltä ja muut ovat meidän krannista". Monessa asiassa esim. Ilkka-lehden kanssa on mennyt sukset ristiin, eikä ole ainoa, juttu on näin
1 VASTAUS:
Ei tosijaan ainoa.mutta onhan täällä Ilkka-lehden alue-toimittaja. Onneksi on vähän aikaa ollut pois kuvioista.
+Lisää kommentti
Antakaa nyt ihmisten tehä työnsä rauhassa ja lopettakaa setviminen, keksikää jotain uutta ja luovempaa. Reippaasti kohti eduskuntavaaleja ja vimpelistä löytyy puoli tusinaa varteenotettavaa ehdokasta ja Hongisto kärkeen tietysti.
Ilmoita
Tervehdys. Tämä herra kirjoittaa totta Hongisto jos jää pois täältä ei tule lähiaikoina yhtään edustajaa joten nyt täytyy vanhat asiat unohtaa ja mennä eteen päin kyllä ne käsitelty moneen kertaan eikä kukaan tiedä mikä lopulta on totta tai trollien keksimää palturia. Ei pidä takertua jonnin joutaviin juttuihin vaan pysytään asioissa mitä edustaja on saanut aikaiseksi ja pitää alueita kehän sisällä jolloin voidaan saada asioita kuntien hyväksi, tietty ehdokaita löytyy mutta ainoa on Hongisto kokemuksen pohjalta jolla on hyvät mahdollisuudet päästä jatkoon. Tietty en itsekään hyväksy edustajan loikkaa toiselle areenalle onko sillä loppupelissä oikeastaan mitään merkitystä sama kaveri samoja asioita ajaen Järviseudun kuntien parhaaksi katsoen sehän kyllä riittää YHDEN ASIAN SANON JOKU KIRJOITTAA KÄYTTÄEN SAMAA NIMIMERKKIÄ TARKKANA. NÄILLÄ MENNÄÄN
5 VASTAUSTA:
Se on näköjään Maisteriinkin vaikuttanut aurinko
Parempi ettei kukaan kuin Hongisto.
Saas havaita, hongisto haukkui viime järviseudun sanomissa " vihervasemmiston" aiheetta, tänään sai jonkun kirjoittaman vastineen samassa lehdessä. Katsotaan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.....
Hongiston mielestä kaikki puolueet kokoomuksesta lähtien ovat vasemmalla, rakenna siinä yhteistyötä......
Ei ole ollut kanttia Hongistolla vastata järviseudun sanomien yleisöosasto kirjoitukseen, hiljaisuus on myöntymisen merkki. Hongisto kirjoitti siis palturia.......
+Lisää kommentti
ei pidä paikkaansa
2 VASTAUSTA:
Entinen Persjytky, ei koira karvoistaan pääse, samaa paskaa ne jauhaa sinisissä....täys musta porvari.
Sama Persjytky kuin ennenkin, ei koira karvoistaan pääse, samaa paskaa jauhaa sinisissä. Täysin patamusta porvari.
+Lisää kommentti
Herra on , omien sanojensa mukaan, kysynyt Pirkolta saako jatkaa entiseen malliin. Ilmoittaa maanataina 20,08,2018 jatkoaikeistaan.....يتعزؤسصضقق Kaikkien veronmaksajien etu ettei..............
Ilmoita
Kumpi parempi poliisi vai kansanedustaja?
Ilmoita
ᴉsᴉᴉๅod sᴉᴉs ʻǝๅๅᴉſɐsʞɐɯnoɹǝʌ sᴉๅๅɐʞ nɐᴉᴉๅ ɐnoʞʞᴉʇᴉᴉๅod ɐnɐɯoʇʇɐɯɐɐsO
1 VASTAUS:
Yhdyn edelliseen, liian kallis veronmaksajille,.,.,.,.,.,.,.
+Lisää kommentti
Tervehdys. Täälläkin paljon moititaan oman pitäjän KANSANEDUSTAJAA monin tavoin, totta kai jokainen luo oman käsityksen jokaisesta vaikka naapurista voipi olla kielteinen vaikka kehuisi vaikkapa julkisesti näin vaan menee. ASIAT RATKAISEE LOPPUPELEISSÄ. Nytkin kansanedustajalta tullut todella hyvä kysymys ja tehnyt virallisen toimen saatas tämä järjetönlakimuutos kumottua, miksi turvapaikan hakija saa vaikka koko ajan hakea kielteisen päätöksen jälkeen hakea turvapaikkaa vaikka ketjukäyty todella tarkkaan läpi ja ratkaisu on ei turvapaikkaa ja lähtö kotimaata kohti, ei se margariini muutu voiksi vaikka sitä kuinka kirnutaan. Mitä tulee seuraavissa eduskunta vaaleihin, edustaja Hongisto on ainoa jolla mahdollisuuksia jatkokaudelle tässä lähialue kunnissa. NÄILLÄ MENNÄÄN
Tuohiperänmaisteri = reijo hongisto ?
2 VASTAUSTA:
EI PIDÄ PAIKKAANSA
Hongisto ei todellakaan pidä paikkansa...........kansanedustajien määrän pitäisi puolittua ja maksaa kunnon palkka. Jospa sinne hakeutuisi muitakin kuin vaan poliiseja ja sahureita.........
+Lisää kommentti
Samaa mieltä. Hongisto on aikaansaava kaveri, huumorintajuinen ja ystävällinen. Elkää nyt kateelliset mollatko vaan tukekaa että saadaan pidettyä järviseudulta edes yksi edustaja.
Ilmoita
Puolue jolla 0,8 % kannatus ei kuulu eduskuntaan.
Ilmoita
On siinä takinkääntäjä, ilmoittaa maanantaina alkaako vai ei, mutta nyt tulevana lauantaina on ministeri Mattilan kanssa peräseinäjoella sinisten ryhmässä markkinoilla, että sellaista, ei mihinkään voi luottaa.....
1 VASTAUS:
On se ehdolla. Mikä on puolue? Kok? Kesk? Pers?
+Lisää kommentti
Nyt se on varmaa, "herra"asettuupi kylmän sinertävän puolueen ehdokkaaksi. Teeseinä esim. terveys ja toimeentulo, Haluaisin nähdä dokumentin missä ko. " herra"puolustaa sairasta vähävaraisia eläkeläistä. Aseet, naakat ja sudet pääasiassa........
1 VASTAUS:
Montako ääntä tarvinnee sinisenä jotta pääsee läpi?

Teesit on vanhentuneita, sanahelinää.
+Lisää kommentti
Nythän on hongistolla tuhannen taalan paikat, vimpelin kunnanjohtajaksi, eduskuntaan ja vielä maakuntavaalit. Eihän näin aikaansaava ja osaava jätä tilaisuuksia käyttämättä.....
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko hän se Hongiston entinen..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta