Yrittäjän sisu

Zyxs

Haluaisin kuulla yrittäjän sisutarinoita.

15

110

Vastaukset

 • Sisutarinat ovat kulissia ja vartavasten suunniteltuja juttuja jostain tunnetuista nimistä. Suomessa yrittäjä joutuessaan vastakkain viranomais -hyväveljien kanssa kuulumatta itse hyväveljiin mukaan, on tyypillistä suomalaista yrittäjän sisua, jos siis oikeudessa voittaa nuo salaseurat.
  Yleensä ei voita, ja sisua on sen jälkeen jos edelleen pystyy jatkaa toimintaansa kaiken jälkeen.
  Suomessa ei pääasiallisesti voi panostaa positiivisessa mielessä kehittämiseen ja menestyksen rakentamiseen.
  Suomessa aika ja energia hukkaantuu kokonaan pelkkään hengissä selviämiseen.

  • Älä ruikuta. Entä jos yrittäjille ois samaa tarjolla kun muille. Leikkauksia palkan alennuksia työehtojen polkemista jne. Niin että vedä sä helvetin mullku ittes hirteen. Säästys paljon rahaa esim terveydenhuoltoon jne.


  • Mitäs olet tehnyt, kun oikeuteen on pitänyt mennä? Vaikea on myös ymmärtää, että mikä estää positiivisuuden? Ei sille kukaan mitään voi se on vastustamaton voima.


  • Työntekijän positiivisuuden vie pois Yrittäjän etujen ajaminen.


  • Zyxs kirjoitti:

   Älä ruikuta. Entä jos yrittäjille ois samaa tarjolla kun muille. Leikkauksia palkan alennuksia työehtojen polkemista jne. Niin että vedä sä helvetin mullku ittes hirteen. Säästys paljon rahaa esim terveydenhuoltoon jne.

   Yrittäjät maksavat itse terveydenhuoltonsa. Kun jätät elinkeinoilmoituksen, tarkoittaa se, että olet luopunut kansalaisoikeuksistasi. Eläketurvat työttömyysturvat, kaikki vakuutukset ym, kaikki pitää hoitaa sen jälkeen itse.
   Työttömyysetuutesi, asumistukesi ym, joita nyt nostelet, ovat mennyttä, ja joudut alkaa selviämään yksin ja ihan itseksesi.
   Sinusta eikä teistä muistakaan jotka olette elämänne luukuilta rahanne saaneet olisi itsenäiseen toimeentulemiseen.
   Jatkakaa siis vanhaan malliinne ja olkaa siellä luukuilla.


  • Buahahaha kirjoitti:

   Yrittäjät maksavat itse terveydenhuoltonsa. Kun jätät elinkeinoilmoituksen, tarkoittaa se, että olet luopunut kansalaisoikeuksistasi. Eläketurvat työttömyysturvat, kaikki vakuutukset ym, kaikki pitää hoitaa sen jälkeen itse.
   Työttömyysetuutesi, asumistukesi ym, joita nyt nostelet, ovat mennyttä, ja joudut alkaa selviämään yksin ja ihan itseksesi.
   Sinusta eikä teistä muistakaan jotka olette elämänne luukuilta rahanne saaneet olisi itsenäiseen toimeentulemiseen.
   Jatkakaa siis vanhaan malliinne ja olkaa siellä luukuilla.

   Ensimmäinen järkevä kommentti. Noinhan se menee.


  • Eikä maahantunkeutujat halua yrittäjiksi, koska se sitoo, ei jää aikaa huumekauppaan, sukupuolitautien levittämisen, lasten raiskaamiseen, erilaisen sosiaalitukien hakemiseen tuomarien avulla ja kaikki suomalaisten veronmaksajien piikkiin.


  • Menestynyt_yrittäjä kirjoitti:

   Ensimmäinen järkevä kommentti. Noinhan se menee.

   Maksavat myös lusmujen ja luukuilla elävien. Eikö olisi aika vaihtaa järjestystä?


 • Totta puhut yrittäjä. Amis jätkät huutelee , kun vielä äitinsä rahoilla BMW:llä ajelevat. Elämä ei todellakaan ole helppoa , kun sen itse järjestelee.

 • "Kun jätät elinkeinoilmoituksen, tarkoittaa se, että olet luopunut kansalaisoikeuksistasi."

  Tuo johtuu nykysuomalaisten kalmukki- tms. mongoloiditaustasta. Erityisesti puoluepolitikointi kiinnostaa kalmukkeja, jotka ovat taipuvaisia kähmintään ilman omaa kulttuurihistoriaa ja jäljet näkyvät nykysuomalaisessa yhteiskunnassa. Tämä perustuu ihan geneettisiin eroihin. Mongoloideilta puuttuvat tietyt euripidigeenit, mitkä vaikuttavat euripideissa, erityisesti Rh-negatiivisissa. Nämä geenit ovat älyn ohella tyypillisiä tutkimusmatkailijoille, huippututkijoille ja yleensäkin ihmisille, jotka pitävät haasteista (ei oikeudellisista) ja riskeistä elämässään. Suomalaismongoloideilta poliitikoilta ja älyllisesti vähään tyytyviltä virkamiehiltä sekä tutkijoilta puuttuvat tietysti nuo geenit ja siksi meillä ei olekaan nobelisteja. On tietysti formulakuskeja ja jääkiekon pelaajia, eivät kaikki Suomessakaan ole mongoloideja, mutta noin yleisesti ottaen.

  On euripidisuomalaisten rääkkäämistä, kastroimista ja terrorisoimista vaatia heitä elämään mongoloidien suomalaisten tasolla "aktivoinnin" ja yrittäjyydenkin suhteen. Mongoloidit pitävät ilmeisesti rikollisena yrittäjyyttä, koska geneettinen punainen on N1c- mongoloidin pohjaväri.

 • kyseleppäs pitsayrittäjiltä vähän , starttirahaa tulee 83,50 e per päivä 5 vuotta ja erityisestä syystä sitä voidaan jatkaa vielä toiset 5 v

  onhan suomalaisellakin starttiraha yrittäjällä samanverran onhan

  • Käsittääkseni suomalaisella on starttirahat luokkaa 30€ per päivä, ja starttirahaa saa vain 6:lle kuukaudelle. Erityisistä syistä voi saada 6 kuukauden jatkoajan, mutta viimeistään siihen kaikki jää.
   Onko pizzayrittäjillä todella noin korkea tuo summa saati noin moneksi vuodeksi????
   Kun kaikenlisäksi myyvät pizzat vain kahvikuitteja kassaan lyöden.
   Kokeile pyytää kuitti, niin syntyy kaamea hässäkkä ja sanovat tuovansa kuitin myöhemmin "pöytään".


  • Missä on etninen pizza pysynyt 5 vuotta samalla nimellä samassa paikassa?


 • 83 euroa on tosi kova sana jos joka päivältä , niin 2400 jos arjilta 1600 , joka tapauksessa parenpi kuin pienet eläkkeet.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  112
  4729
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  122
  638
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  538
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  475
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  439