Maahanmuutto

Suomikohtasikala

Kuinkahan monta % suomalaisista todellisuudessa vastustaa jyrkästi tätä maahanmuuttoa mitä on muutaman vuoden sisällä tapahtunut. Veikkaan 90%.

27

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuhanmaatto

      Luusereista noin 90%.

      Junteista noin 50%.

      Akateemisesti koulutetuista kaupunkilaisista noin 5%.

      • Pyllitädille

        Vitsin murjaisit. Ymmärtäähän tuon 5 tuhatta alpakkaakin.


      • Hyväostostaas

        Siis yhteensä 145% !!!


      • 2_loppututkintoa

        Akateemisesti koulutettuna voin sanoa, että älä puhu ulostetta. Jos kansalta oikeasti kysyttäisiin ja kysymyksenasettelu olisi laadittu puolueettoman hyvin ei siis tarkoitushakuisesti puoleen eikä toiseen, niin kyllä kansasta lähes 90% vastustaisi kehitysmaamuslimien ja afrikkalaisten maahantuontia. Onhan tuo niin tolkuttoman järjetöntä kansantalouden, yhteiskuntarauhan ja sivistyksen kannalta.


      • 2_loppututkintoa kirjoitti:

        Akateemisesti koulutettuna voin sanoa, että älä puhu ulostetta. Jos kansalta oikeasti kysyttäisiin ja kysymyksenasettelu olisi laadittu puolueettoman hyvin ei siis tarkoitushakuisesti puoleen eikä toiseen, niin kyllä kansasta lähes 90% vastustaisi kehitysmaamuslimien ja afrikkalaisten maahantuontia. Onhan tuo niin tolkuttoman järjetöntä kansantalouden, yhteiskuntarauhan ja sivistyksen kannalta.

        Mutta kun sitä sivistystä ei tänäpäivänä oikein jaeta. ennen sen jakaminen kuului koulujen perusopetukseen, nykyään sen korvaa yltiösuvaitsevaisuus ja ne ovat kaksi täysin eri asiaa.
        Suvaitsevaisuuden opetus aloitetaan jo ennenkuin vaipoista on päästy eroon (tosin sekin jostain syystä nykylapsilla kestää käsittämättömän pitkään, johtuuko matkustelusta) ja suunnitelmissa on jatkaa oppimispakkoa , mikä sisänsä tietysti on hyvä asia, kun nykyään ei mikään oppi oikein tahdo tarttua aivoon.
        Voi olla, että jossain vaiheessa oppimispakko on venytettävä hyvinkin tuonne kolmenkymmenen ja neljänkymmenen ikävuoden haarukkaan, erityisesti siksi, että meillä on tämä alaikäisten "maahanmuutto" niin kovasti lisääntynyt.
        Ja merkeliäkin on asiassa luvattu kaikin tavoin auttaa, joten sivistystä pukkaa.


    • suurin.osa

      Veikkaan että ainakin yli 80% vastustaa haittamaahanmuuttoa muslimimaista.

      • yhdistysvaltain.everesti

        80 on prosenttiosuus, johon minäkin päätyisin. Loput 20 % eivät ymmärrä, heitä ei kiinnosta vastata asiallisesti ja pari ykkösprosenttiä on hyväntahtoisia hölmöjä. Suomessa on paljon tyhmiä ihmisiä. Kuvitelkaa että ministerisaineksesta ja puollusteluvoimien pääpoppamiehestä lähtien on sijoitettu wincapitaan ja maksettu ulkomaalaisille netin auervaaroille kymmeniä tuhansia love lettereistä.


    • eihuvita

      Jo saapuneiden ja yhä tulevien 1001 yön maskottien elättäminen pitäisi alistaa, näitä tänne haluaville. Miksi koko yhteiskunnan pitää osallistua jo nyt aivan selkeästi haittamaahanmuutoksi osoitettuun, mielettömän kalliin ja pitkäkestoisen ongelman rahoittamiseen, samalla kun lähes kaikista maamme peruspalveluista joko leikataan, tai sitten maksuja, omavastuita korotetaan.

    • Voihankoukkunokka

      Suomalaiset ovat peloteltu ottamasta todellista kantaa tähän asiaan kaiken maailman vihapuhe ja kiihottamisesta mihin lie eivät siis rangaistuksien pelossa uskalla muuta kuin mamuttaa. Ylivituttaa tuommoinen.

      • Kylläkansatietää

        Tavalliset ihmiset eivät halua olla missään tekemisissä rasistia vihapuheita öyhöttävien,pelkäävien rajakkien kanssa.

        Järkevää maahanmuuttopolitiikkaa tietysti haluavat kaikki,mutta kansainvälisiä sopimuksia noudattaen.


      • Kukaminäolenko

        No, miksi Suomi on ainoa kuka näitä kansainvälisiä sopimuksia 200 lasissa edes noudattaa. Puolaa on vain EU uhkaillut sanktioilla ja Romania, Bulgaria ja muut entiset marjonetti valtiot perässä. Syy on pitkälti eduskunnasta ja hallituksesta pudonneiden suojatyöpaikat.


      • Hoplaax
        Kylläkansatietää kirjoitti:

        Tavalliset ihmiset eivät halua olla missään tekemisissä rasistia vihapuheita öyhöttävien,pelkäävien rajakkien kanssa.

        Järkevää maahanmuuttopolitiikkaa tietysti haluavat kaikki,mutta kansainvälisiä sopimuksia noudattaen.

        "Järkevää maahanmuuttopolitiikkaa tietysti haluavat kaikki,mutta kansainvälisiä sopimuksia noudattaen."

        Mahdoton yhtälö nykymailmassa...


      • Kukaminäolenko kirjoitti:

        No, miksi Suomi on ainoa kuka näitä kansainvälisiä sopimuksia 200 lasissa edes noudattaa. Puolaa on vain EU uhkaillut sanktioilla ja Romania, Bulgaria ja muut entiset marjonetti valtiot perässä. Syy on pitkälti eduskunnasta ja hallituksesta pudonneiden suojatyöpaikat.

        Ja suojatyöpaikoista kiinni pitäminen kynsin hampain, keinoja kaihtamatta ja suomalaisten veronmaksajien selkänahkaa hyödyntäen vaikka kikyttämällä.
        Nämä ala-ikäiset matut ovat erinomaista vaalikarajaa, kun niitä muistaa silitellä myötäkarvaan.


    • refugees.first

      Tolkun ihmiset vastustavat nykyistä menoa, se on aivan selvä asia. Vain ideologisesti aivopestyt tai alapäällään ajattelvat "naikkoset" , jotka lähes uskonnollisella kiihkolla ovat joko puolesta tai vastaan. Suurin osa ihmisistä näkee, että ei ole mitään järkeä ottaa maahan kymmeniä tuhansia nuoria miehiä. Näin pieni valtio ei voi jo pelkästään väestörakenteensa puolesta ottaa näitä miehiä tänne, koska se aiheuttaa siihen epätasapainon näiden kamppaillessa valtaväestön miesten kanssa naisista. Tämä ei ole todellakaan mikään pikku juttu. Myös naisia pitäisi tulla yhtä paljon kuin miehiä.

      • yhdistysvaltain.everesti

        Matutus todistaa myös sen että Suomi ei ole demokratia, vaan oligarkia.


    • pahasaipalkkansa

      10- vuotisen aivopesun viher-punakaartilaiset on nielleet 100 prosenttisesti. Vielä itsenäiseen ajatteluun pystyvistä yli 90%. vastustaa. Koska he ovat alusta asti tajunneet menossa olavan kansanmurhan. Jo 1920- luvulla Kalergi kirjoitti että valkoiset on tuhottava Eurooppaan tuotavien islamistien avulla. Sen on Hitlerin tytär Merkkel tehnyt, ja palkittiinkin heti Kalergi-palkinnolla.

    • ffjfgjfjgfgj

      ohessa nettiäänestysten tuloksia

      hs 28.5.2018
      Valtaosa suomalaisista ajattelee islaminuskon olevan pohjimmiltaan ristiriidassa suomalaisen kulttuurin ja arvojen kanssa
      SUOMALAISISTA selvä enemmistö – 62 prosenttia – ajattelee, että islaminusko on pohjimmiltaan ristiriidassa suomalaisen kulttuurin ja arvojen kanssa. Suomalaisista monella on myös vaikeuksia hyväksyä muslimeja omaan perheeseensä tai naapureikseen

      Helsingin uutiset 13.9.2017

      Pitääkö pitääkö kirkon majoittaa paperittomia
      90 % sanoi että ei
      10 % kyllä

      - tamperelainen äänestys 1.9.2017 : saako kielteisen turvapaikka päätöksen saaneille antaa väliakaisen oleskeluluvan
      ei 98 % äänistä
      kyllä 2 %


      IL 24.7.2017

      suomeen ei saa päästää enää yhtään turvapaikan hakijaa 60 % tätä mieltä
      kielteisen päätöksen saaneet on eristettä ja poistettava maasta 90 % tätä mieltä

      - Yle,kuntavaalit 2017 , Arvokone : 75 % haluaa vähemmän pakolaisia suomeen

      - Sisäministeriön julkaisu 21.3.2017: 78 %:a suomalaisista karkottaisi laittomasti maassa oleskelevat ihmiset

      - Turkulainen lehdessä kysely: voiko Suomi sulkea rajat maahanmuutolta
      Tulos
      Kyllä 94% (5905 ääntä)
      Ei 6% (386 ääntä)

      nettilehti:

      Pitääkö Euroopan sulkea rajansa islamilaisista maista tulevilta, kunnes islamiin liittyvät ongelmat ja epäselvyydet saadaan ratkaistua?
      1. Kannatan porttikieltoa islamilaisista maista tuleville. Moniraiskauskulttuurisuus saa nyt riittää. 3653 ääntä, eli noin 96% äänistä.
      2. Haluan että rajat pidetään auki kaikille, 103 ääntä, eli noin 3% äänistä
      3. Yhdentekevää. 33 ääntä, eli noin 1% äänistä.



      - Helsingin uutiset: Pitäisikö rautatieasemalla oleva teltta leiri purkaa : 90 % äänesti kyllä

      Maahanmuutto kriittisyydestä saimme toki syyskuun lopulla hiukan osviittaa kun kun MTV3 kysyi:
      "Pitäisikö Suomen pistää rajat kiinni?"

      Kyllä vastasi 88% ja Ei 12%, kyselyyn vastasi 43 000 henkilöä.

      Syyskuun puolenvälin aikoihin Iltalehti kysyi puolestaan myös epäsuorasti maahanmuuttokriittisyyttä.
      Kysymys kuului; "Haluatko vastaanottokeskuksen naapuriisi?"

      Kyllä vastasi 25% ja Ei 75%

      BAROMETRI osoittaa kuitenkin että 64 prosentilla suomalaisista on kielteisiä tuntemuksia maahanmuutosta EU:n ulkopuolelta. Tässä asiassa Suomi jää alle EU-maiden keskiarvon.

      EU:n ulkopuolelta tulevan laittoman maahanmuuton haluaa kuriin 96 prosenttia suomalaisista.

      Kun suomalaisilta kysyttiin, mitkä ovat EU:n kaksi suurinta ongelmaa, 56 prosenttia vastanneista mainitsi maahanmuuton. Toiseksi tuli julkisen talouden tila, jonka mainitsi 30 prosenttia vastanneista.

      jne

      • jokintolkku

        Kas kun ei Aavikon öyhö ole tullut vielä hymiöt heiluen kiistämään näitä kyselyjen tuloksia.
        Taitaa olla faktojen tunnustaminen öyhölle kovin vastenmielistä.
        No nyt tietää ainakin kuuluvansa tuohon 1-5 % vähemmistöön, jotka eivät näe mitään ongelmia yltiöpäisessä maahanmuutossa.


    • Tuhoatte.lapsenne

      Hieno yhteenveto! Tästä näemme selvästi että verorikolliset johtajamme Sipilä ja Niinistö EIVÄT EDUSTA SUOMEN KANSAA! Vaan ovat alistuneet vieraiden maiden operoimaan kansanmurhaan, suomalaisten poistamiseen omasta maastaan. Alkaako valjeta jo vajakeillekin ? Mattivanhus ????Vieläkö tulevat sharialait kiihottaa ?

    • koukkuvedessä

      Olen täysin sitä vastaan, olen myös ollut osoittamssa mieltä vastaanottokeskuksia vastaan. Rahojamme haaskataan sosiallipummien elämään joita tulee ovista ja ikkunoista ilman kontrollia. Jatkan niin kauan kun tarve vaatii. Puhun myös asioista oikeilla nimillä, sosiaalisufrfarit ovat loisia ei sitä tarvii kaunistella sehän on totuus. Asettuvat sinne missä on parhaat tuet, kuten Suomessa ja virkamiehet latvalahoja. Ja nämä loiset tulee lähes kaikki Lähi idästä ja Afrikasta.

      • Populistikin

        Aikuiset miehet ja vähän nuoremmat saivat heti ilmaiseksi katon päälleen ja ruokaa ja valittivat ruuasta, tämä jo todistaa elintason perässä tulleesta porukasta, olisivat kyllä nälkäänsä syöneet varmasti sianlihaakin. Mutta jotkut tahot neuvoivat että kyllä suomen valtio hyysää teille Koraanin hyväksymää ruokaa pitopalveluista.


    • suvaitsevainen_vihreä

      Noin 10 % vastustaa.

      • Faktaa.Peliin

        10 prosenttia siis vastustaa sitä 90 prosenttia, joka vastustaa yltiöpäistä maahanmuuttoa.


      • vastustanvastustajaa
        Faktaa.Peliin kirjoitti:

        10 prosenttia siis vastustaa sitä 90 prosenttia, joka vastustaa yltiöpäistä maahanmuuttoa.

        90 prpsenttia vastustaa 10 prosenttia, joka vastustaa maahanmuuttoa eli 10 prosenttia vastustaa sitä 90 prosenttia joka ei vastusta maahanmuuttoa.


    • matut_kuriin

      Haittamaahanmuuton kannattajat hyväksyvät myös siis siitä aiheutuvat lieveilmiöt kuten raiskaukset, ryöstöt ja pisteenä i päällä tappavat terrori iskut.

      • TuomioitaOdotellessa

        Näinhän se on nähtävä.

        Ovat syyllisiä yhteisvastuullisesti.


      • jokintolkku

        Tottakai hyväksyvät. Sehän kuuluu heidän unelmaansa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe