Pariskunnalle dominoivaa miestä kimppaan?

AlistuvaAisuri

Vaimon kanssa ollaan innostuttu aisankannatuksesta mutta toteutus on jäänyt puuttumaan. Fantasiana olisi, että tämä alfa olisi dominoivassa roolissa ja aisuri alistuisi kohtaloonsa. Aisurin tehtävä olisi valita vaimolle seksikkäät alusvaatteet tapaamista varten ja ennen alfan saapumista aisuri sidottaisiin makuuhuoneeseen nojatuoliin josta on hyvä näköyhteys sänkyyn. Eli aisuri saa katsoa rauhassa vaimon ja alfan puuhastelua kykenemättä itse tekemään mitään. Kun alfa on poistunut asunnosta, aisuri päästetään vapaaksi jälkiliukkaille. Jos aisuri innostuu kesken touhujen antamaan neuvoja niin suu kapuloitaisiin ja silmät peitettäisiin.

Ongelmana on, että haluaisimme löytää miehen joka olisi valmis pitkäkestoiseen säännölliseen suhteeseen ja haluaisi tutustua rauhassa meidän ehdoilla. Tähän mennessä löytyneet ehdokkaat olisivat halunneet heti hommiin ilman ennakkoon tutustumista ja yhteisen sääntöjen sopimista yhden yön periaatteella.

Eli mistä löytyy luotettavia miehiä ja miten tässä pitäisi edetä?

11

2081

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saattaisin olla teitä kiinnostava mies.
      Sovitaan kahvit ja katsellaan eteenpäin?

    • Pari02

      Meillä on myös samanlainen haave tosin vaimo haluaa nähdä minun tulevan naiduksi jahka hän on ensin saanut tarpeeksi.Pari kertaa olemme koittaneet ilmoituksella löytää,mutta eipä ole onnistunut.

    • Mistäpäin Suomea olette? Olisin erittäin kiinnostunut tällaisesta järjestelystä.

    • täällä teille olisi luotettava kaveri pohjanmaalta nimimerkin alla löytynee tämäb firman s.posti osoite

    • ISÄNTÄ

      Minä omistan reilun hehtaarin saaresta puolet, toisenpuolen osti pariskunta joka oli sillon n. 40v minä olin 50v. Auttelin miestä laituri-ja veneasioissa. saunoimme muutamn kerran ja kehuin sen vaimoa kivaksi ihmiseksi. Ensimmäisenä kesänä ei tapahtunut mitään muuta. seuraavana kesänä sen vaimo liikkui paljastavissa hepeneissä ja sen asiat minulle oli jotenkin keksittyjä. sitten kerran sanoin sille , jos noi tissit tulee vielä enemmän esille en ehkä voi hillitä itseäani. Nainen naurahti ja pyysi anteeksi ja poistui omelle puolelle. Jonkun ajan uluttua kumpikin tuli luokseni ja olin juuri keittänyt kahvin joten tarjosin heillekkin. Siinä juodessase mies se mies kertoi, että he olivaatjo jonkun aikaa haaveilleet, että kumpa löytyisi mies joka haluaisi ottaa heidät komentoonsa tai ainakin naida vaimoa jamies saisi vähintää katsella. Minä kuuntelin mielenkiinnolla koska olin alistanut muutamaa naista joskus aikaisemmin. Tarkensin vielä mitä saisi tehdä ja kyselin rajoista ja mies sanoi että saisin vapaat käden kunhan eivät joudu kokemaan kovaa tuskaa ja kipua. Laitoin ne heti testiin ja pyysin miestä esittelemään mitä minulle tarjotaan. Nainen alkoi napittamaan mekkoaan mutta sanoin sen olevan miehen homma. Mies riisui mekon ja nainen oli edessäni stringeissä. Käskin miehen esitellä vaimonsa suloja . Mies nosteli vaimonsa rintoja samalla kehuen niitä. Sitten otti stringit pois ja taputteli pakaroita. Käskin sen levittää pakaroita ja esitellä sieltäkin. Nainen kumartui eteenpäin ja mies levitta pakaroita. Kysyin sen paikan kokemuksia, sitä oli kuulemma vähän. sitten käskin naista kääntymään ja kun mies alkoi silitellä naisen pientä karvoitusta sanoin, että tuo on poistettava ennen kuin jatkamme. Ne lähti mökilleen ja palasi puolentunnin kuluttua. Kun pillu esiteltiin uudestaan se oli ajettu melko hyvin mutta halusin sen seuraavalla kerralla olevan paremmin ajettu. Sitten koittelin naistakaikkialta ja käskin miehen samalla riisuutua. Tiesin jo millanen siellä olisi ja tiesin sen olevan karvojen peitossa. Sanoin että senmin pitää olla siisti ensikerralla. Mies vähän nolona pyysi anteeksi. Sitten jatkoin naisen tutkimista. Puristelin nännejä ja venytin niitä. painoin voimakkaasti klitorista. Vaimo äänteli vähän kivusta ja nautinnosta. Näin miehellä seisovan jo kunnolla. Käskin sen lähemmäksi, otin kalun ja kivekset käteeni ja puristelin senverran, että näin millanen kipukynnys sillä on. Käskin sen hankkia siveysvyön siihen, se lupas ja sitten sanoin naivani sen vaimoa ja haluan sen imevän minut siihen kuntoon että se onnistuisi. Nainen ohotteli vieressä kun mies laskeutui eteeni ja alkoi varovaisesti imemään. Se koitti välillä runkata mutta kielsin, vain suulla. Kun olin kunnossa otin sen vaimon takaapäin . Laukesin yllättävän nopeasti ja käskin miehen imemään kaluni puhtaaksi ja sitten vaimonsa pillun. Sitten siirryimme mökkiin sisään ja kumpikin touhusi kimpussani että voidaan naida uudestaan.
      Sinä kesänä opin ja opetin paljon ja talvella matkustelimme toistemme luo. Tätä on jatkunut jo yli 5v. Nykyään tempur on paljon rajumpia.

      • Pari02

        Kiihoittava juttu aiotko kertoa lisää.
        Olisi mahtavaa löytää samanlainen kaveri vaimolle ja minulle.


    • Onhan meitä.....

      • Pedofiili.se.on

        Eikös tuota pedoa ole vielä pantu telkien taa!


    • Isokalu

      Onhan meitä. Parin vuoden ajan olen 2-3 kertaa kuukaudessa käynyt entisen työkaverini luona, pidetään hauskaa, hän , vaimonsa ja minä. Kaverini nuolee mun palleja ja peppureikää samalla kun nain hänen vaimoaan välillä hän imee mun kullia ja taas jatketaan lopuksi hän ottaa kullini suuhunsa ja vaimonsa katsellessa nielee koko satsin. Meillä on aina aivan mielettömän kiimaisen hauskaa.

    • fhg

      Työntäkää nyt löylykauhaa siihen akan lörttöseen. Olette sairaita hulluja.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe