Sebastian Tynkkynen vei nuorten vaaliväittelyn 6-0

Ylivoimainenveto

Ei ollut muiden puolueiden tyypeistä mihinkään, Sebastian vei muita kuin pässejä narussa.

3

106

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PalkanmaksajaPuuttuu

      Kaikki muut sitä sinistä ja Tynkkystä lukuunottamatta puolustivat haittamaahanmuuttoa ja suurin osa työvoiman tarveharkinnan poistoa Etan ja EU:n ulkopuoliselta työvoimalta mm. kokoomus, kepu, vihreät ja rkp kannattivat tätä valehdellen syyksi sen että saadaan maahan korkeasti koulutettua työvoimaa josta on kuulemma pulaa. Tynkkynen kertoi faktan jonka Halla-aho otti jo eilen Porissa esiin, että nykyäänkin ammattilaiset ja asiantuntijat joiden palkka on n. 3.000 e/kk pääsevät Suomeen tarveharkinnan ohi, ja tämä tarveharkinnan poisto on tarkoitettu tästä syystä ainoastaan matalapalkkaisen ja halpatyövoiman reitikiksi Suomeen, jolla halpatyövoiman maahantuottamisella ulosliputetaan suomalainen tes-palkattu työ, kun suomalaisten työehtojen mukaista palkkaa ei haluta maksaa.

      Ongelma Suomessa ei ole työvoiman puute tai liian korkeat työttömyyskorvaukset vaan palkan maksuhaluttomuus, koska työnantajat odottavat porvarihallituksen aukaisevan tulvaportit ulkomaiselle halpatyövoimalle ja koska palkanmaksua sosialisoidaan koko ajan yrityksiltä yhteiskunnalle ja veronmaksajille palkkakulujen tukemisen muodossa sekä alipalkkauksen kompensoinnilla sosiaalitukien avulla.

      Suomessa on noin 300.000 työtöntä työnhakijaa ja toiset noin 300.000 tilastokikkailtua tempputyöllistettyä-kurssitettavaa-koulutettavaa kaunistamassa tilastoja. Sillä 1 tunti työllistämistoimia viikossa poistaa työttömyystilastoista ja 6 tuntia töitä kuukaudessa tekee jo osa-aikatyöläisen. Aktiivimalli lisää ja on lisännytkin tätä tilastokikkailtujen määrää. Vapaita työpaikkoja on tarjolla 15.000 - 25.000, joista normaalit tes-palkatut työt ja varsinkin kokoaika-tes-työ viedään käsistä. Suuri osa vapaista työpaikoista on kuitenkin epätyypillisiä 0-tuntisopimustöitä, provisiopalkkaista puhelinmyyntityötä ym. jossa suurin osa ei tienaa edes ko. alojen minimipalkkatasoa.

      Miksei porvarihallitus tilastokikkaile saman tien Suomen työttömyyttä 0%:iin pakottamalla kaikki työttömät 1 tunniksi viikossa joka viikko työllistämistoimiin? Työttömyyden kikkatilastoinnissa kaikki katsottaisiin pois työttömyystilastoista ja hip hurraa Suomessa ei olisi enää yhtään työtöntä!
      Tällä hetkellä Suomen todellisuudessa noin 600.000 tuhannesta työttömästä puolet eli noin 300.000 on näin piilotettu työttömyystilastoista. Todellisuudessa meillä on Suomessa aika jättityöttömyys ja työntekijöitä löytyisi kotimaasta ihan tarpeeksi, jos vain tes-palkkaa haluttaisiin maksaa työn tekemisestä.

      • Suvereeni

        SuomiAreena 2018: Tulevaisuuden toivotke 18.7. klo 22.30-23.30
        https://pbs.twimg.com/media/Dfeh6bSW0AApfI0?format=jpg

        https://suomiareena.fi/info/suomiareenamtv3lla#/

        Keskiviikkona MTV-lavalla nuoret politiikan tekijät keskustelevat paremman huomisen aineksista. Politiikan toimittaja Juha Kaijan vetämässä keskustelussa lavalle nousevat kaikkien eduskuntapuolueiden tulevaisuuden toivot.

        Politiikan nuoret toivot lavalla – millaisia tekijöitä tulevaisuuden Suomi tarvitsee?
        https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/live-klo-17-30-politiikan-nuoret-toivot-lavalla-millaisia-tekijoita-tulevaisuuden-suomi-tarvitsee/6998616

        Tänään MTV:n lavalla Porin SuomiAreenassa nähdään joukko nuoria toivoja, jotka ovat politiikan toimittajan Juha Kaijan tentattavana.

        Tentissä kuullaan nuorten "tulevaisuuden toivojen" ajatuksia Suomesta ja politiikasta sekä samalla tutustutaan nuoriin vaikuttajiin.

        Lavalla nähdään Tiina Ahva (puheenjohtaja, Siniset nuoret), Christoffer Ingo (puheenjohtaja, Svensk Ungdom, RKP:n nuorisojärjestö), Suvi Mäkeläinen (puheenjohtaja, Keskustanuoret), Mikkel Näkkäläjärvi (puheenjohtaja,Demarinuoret), Aleksi Sarasmaa (puheenjohtaja, KD nuoret), Iiris Suomela (puheenjohtaja, Vihreät nuoret), Sebastian Tynkkynen (puheenjohtaja, Perussuomalaiset Nuoret), Henrik Vuornos (puheenjohtaja, Kokoomuksen Nuorten Liitto) ja Hanna-Marilla Zidan (puheenjohtaja, Vasemmistonuoret).

        Tynkkynen veti keskustelun kotiin. Muiden maahanmuuttolinjaukset ja työvoiman tarveharkinnan poistohaikailut tolkuttoman villaisesti perusteltu, joita näkemyksiä Tynkkynen joutui moneen otteeseen korjaamaan.


    • Hgftdc

      Ei kovin paljon toivoa herättäneet nämä nuoret, tosiaan Tynkkynen loisti älyllään ja argumentoinnillaan muut tosi pliisuja pyrkyreitä, joilla luvattoman heikko asioiden hallinta ja esilletuonti, tyhjiä fraaseja suoraan puoluetoimiston ohjeista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe