Mitä pitäisi ajatella Soinista nyt?

HurahtanutHoopo

Koko maailma nauraa Trumpille mutta Soini kehuu!
https://yle.fi/uutiset/3-10311793
Soinilla taitaa ihan oikeasti viirata....ja pahasti?

19

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tappiokirveltää

      Ei naura. Vain Obaman ja mummun katkerat kannatajat..

      • BilliClinttoni

        Otsikkoa ihmettelin minäkin. Vain suomalaista valtamediaa seuraava lammas voi kuvitella moista. Aloittajan kaltaisia on niin helppa hallita.


    • Käsimerkki-Tiinasta

      Tänään sinisten arvopuheen pitää Tiina Elovaara. Tiinan arvot poikkeavat jyrkästi sinisten arvoista. Luultavasti aikoinaan lähti persuihin luottamuspaikan toivossa,eikä erehtynyt. Nyt veikkaisin,että Tiina puhuu omasta keskustelupalstastaan,jolla näyttää olevan parikymmentä omaa keskustelijaa,Tiina ja eduskunta-avustajia,muutama muu. Tämähän on se Käsimerkki-Tiina,joka yritti valehtemalla natsitervehdyksistä ratsastaa.Se peli ei onnistunut ja tällä kertaa Tiinan arvaus meni pieleen. Siniset laittaneet Tiinan puhumaan arvoista,koska nämä vihreät ajatukset sinisten mielestä tuovat ääniä siellä eduskuntavaaleissa,joihin Tiina ei osallistu,ei sinisissä eikä muissakaan puolueissa. Tämä on minun arvaus,että ei osallistu.

    • Voi.Viddu

      Soini on uskovainen. Uskoo siis olemattomiin mielikuvitus olentoihin.
      Tälläinen heppu on ministerinämme.

      • tyhmäkuinsaapas

        kotona on kasvatettu uskovaiseksi.....eikä omat aivot erota satuja todellisuudesta.


      • kavaltajat
        tyhmäkuinsaapas kirjoitti:

        kotona on kasvatettu uskovaiseksi.....eikä omat aivot erota satuja todellisuudesta.

        Ei opetettu kokokirjaa. Arvot on myyty muutamasta hopearahasta.


      • Sipilätarjous
        kavaltajat kirjoitti:

        Ei opetettu kokokirjaa. Arvot on myyty muutamasta hopearahasta.

        Mitä vittua.. Olisiko muka pitänyt Mersun takapenkistä luopua?


    • NäinOnHyvä

      Katsoin Soinin plokia. Elää omaa todellisuuttaan. Ei mieti pätkääkään sinisten pärjäämistä. Hän on saanut sen minkä voi saada. Luultavasti vuoden vaihteessa suuntautuu siihen virkaansa. Luulen,että on ilmoittanut asiasta Sampo Terholle ainakin jo nyt.En näe mitään järjellistä syytä,miksi Soini lähtisi ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Voi olla,että tipahtaa sellaiseen minipuolueeseen,jossa mukana 1-2 edustajaa. Silloin ei ole mistään asiasta enää mitään sanomista.
      Ulkoministerin hommat kiinnostaa ja siinä selviytyy kohtalaisesti niin kauan kuin siihen on tarvetta.
      Käsittämätöntä kärsimystarinaa pukkaa. Soini puhuu itsestään. Mielestäni tehnyt oikean valinnan itsensä kannalta. Siniset saa jäädä,mutta sitä ei vielä sanota. Ehkäpä Soini saa vielä päälleen marttyyrin viitan. Ei kannata. Nyt on oikea aika luopua ja suunnitelma uutta omaa elämää ilman sinisiä. Heistä ei tullut Soinin puoluetta. Perussuomalaiset olivat Soinin puolue,mutta eivät ole enää.

      • IivisniemenIhme

        Soini kusi omiin puntteihinsa ja saappaat ovat olleet täynnä jo pitkään.
        Sutkauksilla ministeriksi...ja hyvin nopeasti oli kaikki eväät syöty.
        Suomen kaikkien aikojen heikoin ministeri ulosanniltaan ja järjen käytöltään, ei olisi pärjännyt ollenkaan ilman neuvonantajia.


    • tutkitusti
    • hekohekoköyhät

      Tuli kerättyä hyvä eläke..

    • SKYPpinKohtalo

      Soinin outoja ulostuloja. Valitsi katolisuuden,koska siellä ei hyväksytä naispappeja eikä aborttia missään tilanteessa. Sellaista naisvihaa. Toisaalta eläinten oikeuksia ei ajeta. Katolinen kirkko on tunnettu pedofiilikirkko. Samanlaiset ongelmat kuin vanhoillislestadiolaisilla. Soinin jutut menevät rajummiksi. Kovasti elää siellä raamatun maailmassa. Nostaa sieltä tapetille kaikenlaisia raakuuksia. Itse en ymmärrä lainkaan tuota "ristiinnaulittiin meidän syntiemme tähden" Minun käsitykseni on,että jokainen vastaa omista pahoista teoistaan
      . Soini on pakenemassa omaan maailmaansa. Nyt Soini on pahemman kerran lyönyt kätensä paskaan. Viisainta olisi,jos pelastaisi vain oman nahkansa. Muut siniset tollot kyllä löytävät paikkansa. Sitä ei Soinin tarvitse tehdä.
      Kovasti siniset puhuvat menneisyydestä. Eikö nyt pitäisi kääntää katse tulevaan.
      Aikaisempi rasisti-kortin heilutus ei tunnu enää purevan. Tähän on vaikuttanut Itä-Euroopan maiden kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon. Toisaalta Itä-Euroopan maat eivät ole suosiossa,koska siellä toimeentulo ja sosiaalietuudet ovat heikompia. Äänekäs rasistikortin heilutus on ollut vihapuhetta kantasuomalaisia kohtaan.
      Alkaa näyttäytyä siltä,että sinisten kohtalo kuitenkin alkaa muistuttaa SKYP:n kohtaloa,vaikka historia ei toista itseään samanlaisena kuin aikaisemmin.

    • eitervettätouhua

      käsittämätöntä että soini roikkuu katolisessa kirkossa vaikka se on täysin mätä sisältä.
      ovatko sen jäsenet kaikki?
      mitä siellä rukousaamiaisissakin on mahtanut oikeasti tapahtua?

    • NössöSinisiä

      Soini on katolilainen ja sieltä kertoo löytäneensä nuo hänelle sopivat opit: ei aborttia missään tapauksessa,ei naispappeutta. Ne ovat Soinille ne tärkeimmät uskonkysymykset. Se on naisvihaa ja nämä asiat ovat ylitse muiden niin,että pedofiliakysymys ei paina siinä mitään. Yksi syy siihen,miksi Soini hajoitti PS-puolueen on siellä, että Soini ihannoi muslimien naisvihaa. Naiset silvotaan,säkitetään ja he ovat miesten omaisuutta. Tällainen naisviha ylittää jopa katolilaisten naisvihan.
      Soini pian katoaa ulkomaille. Sanoisinko,että Soini mielessään inhoaa näitä nössö sinisiä. Ei ole kunnon miestä porukassa. Naisista ei kannata edes mainita. Niistä sanomattakin voi sanoa,että ei ole mihinkään.

    • nytketku

      Myin hillotolpasta persut!"

    • SininenNaisviha

      Rasistikortin heiluttajat siniset ovat täysin ulkona realiteeteista. Näiden sinisten Soini mukaanlukien pääasiallinen vihapuheen kohde ovat tavalliset suomalaiset. Meitä haukutaan rasistiksi päivittäin,mutta todelliset rasistit ovat jossain muualla. tarkoitan islamin sisällä ilmenevää rasismia,joka liittyy sukupuoleen,uskontoon ja ihonväriin. Tämä rasismi on hyvin suorasukaista ja häpeämätöntä. Emme halua tätä äärimmäisen rasistista kulttuuria tänne. Emme halua,että tänne tuodaan elätettäväksi valtavat määrät muslimimiehiä,jotka 4 vuoden kuluttua hakevat Suomen kansalaisuutta ja sitten tuodaan tänne vaimo ja lapset. Muutto Helsinkiin syrjäseuduilta on kaikilla mielessä. He asustavat kimppakämpässä jonkin aikaa,mutta kun on saatu Suomen kansalaisuus ja lapsenteko alkaa/jatkuu niin siinä vaiheessa haetaan asuntoa Helsingin kaupungilta. Siniset tukevat tällaista toimintaa. En ymmärrä miksi. Jos rasismista puhutaan niin muslimeissa on ihan avointa rasismia erityiseti vähemmistöjä ja naisia kohtaan. Soini kannattaa tätä muslimi-invaasiota sen vuoksi, että islam ei pidä naista minkään arvoisena. Soini on metkuillaan luonut sinisen puolueen omia tarpeitaan varten. Onneksi päästään sinisestä porukasta pian eroon.

    • Soininhytkyvänauru

      Nauran köyhien kusetukselle!

    • huom2

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe