Ois Auto, Valkeakoski: varokaa jarruputken pätkiä

pikkuparta

Auton hinta oli liian korkea kuntoon nähden. "Huippu hyvä ja huollettu" toki päältäpäin ja on omaakin vikaa kun en auton alle mönkinyt. Bensatankin kannakkeet on menneet kuttaperkaksi ja takasilta on ruosteessa. Kaupan purkuun ei myyjä suostunut, puoli tonnia ja pyydys takaisin riviin ei miellyttänyt johtaja Nurmea.

Tämän periaatteessa vielä ymmärtäisi, mutta luottoasentajani selitti, mikä on se kupariputken pätkä, joka takakontissa oli. Kuulemma jarruputkea ja merkki tietäville, että tätä autoa ei pidä ostaa. Tuo jos on totta, niin Nurmi uunottaa hyväuskoisia ihan omaksi huvikseen, mitä en olisi arvannut näinä päivinä näkeväni. Tulipa siis kukkivan leijonan hinnaksi 2350 euroa ja implisiittinen uskoni kanssasuomalaiseen. Sitä en tiedä, mitä käyttöä herralla on tuolle viimeksi mainitulle.

Kertoipa Nurmi myös, että heidän varastonsa tulee Koskin automyynniltä. Ilmeisesti Koskilla hyväksyvät Ois Auton menettelytavat kun näkyy taas lisää pyydyksiä sivuille ilmaantuneen.

54

7696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No_voivoi

      No voivoivoi.
      "...luottoasentajani selitti, mikä on se kupariputken pätkä, joka takakontissa oli. Kuulemma jarruputkea ja merkki tietäville, että tätä autoa ei pidä ostaa. "

      Eli jos löytyy jarruputkenpätkä kontista, se automaattisesti tarkoittaa, että se on siitä autosta? Toisekseen, jos vanhassa Peugeotin romussa on tyyppivikaiseksikin oletettavat jarruputket vaihdettu, se on luottoasentajasi mukaan huonokin asia? Melkoinen luottoasentaja sinulla. Otan osaa.

      • pikkuparta

        "Eli jos löytyy jarruputkenpätkä kontista, se automaattisesti tarkoittaa, että se on siitä autosta?"

        Sehän se ongelma onkin, että pätkä ei ole tästä autosta. Asentajani arveli sen olevan autokauppiaan jättämä vihje: tässä alkua, saat ostaa lisääkin. Asiakkaan älyyttäminen ei jätä turhan ammattimaista kuvaa toiminnasta.


    • No_voivoi

      No voivoivoivoi ja voi!
      "Kertoipa Nurmi myös, että heidän varastonsa tulee Koskin automyynniltä. Ilmeisesti Koskilla hyväksyvät Ois Auton menettelytavat kun näkyy taas lisää pyydyksiä sivuille ilmaantuneen."

      Miten Ois Auton myynnit kuuluvat mielestäsi edelliselle omistajalle? Jos ja kun Koskin automyynti myy autoja toiselle autoliikkeelle, pitäisikö heidän vielä valvoa, ettei tämä liike vahingossakaan myy niitä edelleen kaltaisillesi pöhköille? Ehkä pitäisi.

      • oissi

        Kun nyt katsoo esim tota autovarastoo, voiko olettaa että autot olisi ehjiä.


    • mitävingut

      Luottoasentaja voi tästälähtien tarkastaa haluamasi romusi etukäteen, eikös vain tähtisilmä!

    • Kyllähän_sen_arvasi

      Jaahas. Joku katkera persaukinen ei saanutkaan tonnilla uutta autoa vaan pommin.

      Vituttaako?

      • Rekaw

        Hillot taskuun typeryksiltä
        Se on tätä päivää


      • Anonyymi
        Rekaw kirjoitti:

        Hillot taskuun typeryksiltä
        Se on tätä päivää

        Ois auto kusettaa minkä ehtii. Varokaa nyt ihmeessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ois auto kusettaa minkä ehtii. Varokaa nyt ihmeessä.

        Oli tietty kohde mielessä, ehkä etsin pirssin muualta.


    • Greisyy

      Kaikkee sontoo sitä kaupataankii muoilmassa.

    • miksiköhäna

      Tarkastakaa ne autonne "luottoasentajille" etukäteen, tietenkin urpot,
      "asentajat" ovat omassa elossansa epäonnistuneita juoppoja tupakka suussa jotka ovat aina ja iankaikkisesti katkeria ja kateellisia oikeille autokauppialle jota vain " ajelevat hienoilla autoilla, kahvia päivät pitkät juovat, ja kierivät helpossa rahassa"
      Kateus on aina syy kun hakevat vikoja suomen halvimmasta autosta suurennuslasia käyttäen ja uuteen verraten.
      Asentaja ei tienaa juurikaan ja on elämänkatkera ja syyttää siitä aina muita eikä käsitä omaa tilaansa.

      • luusereita

        Ja oikeastihan tekstin pitäisi mennä näin:

        "pienliikekauppiaat" ovat omassa elossansa epäonnistuneita juoppoja tupakka suussa jotka ovat aina ja iankaikkisesti katkeria ja kateellisia oikeille ihmisille jotka vain " ajelevat hienoilla autoilla, kahvia päivät pitkät juovat, ja kierivät helpossa rahassa"
        Kateus on aina syy kun hakevat vikoja suomen halvimmasta autosta suurennuslasia käyttäen ja uuteen verraten.
        Pienliikekauppias ei tienaa juurikaan ja on elämänkatkera ja syyttää siitä aina muita eikä käsitä omaa tilaansa.


      • älämatkikeksiomia

        Jäitkö ilman ämpärijonossa?


      • luusereita
        älämatkikeksiomia kirjoitti:

        Jäitkö ilman ämpärijonossa?

        Eipä ole tarvetta jonottaa ämpäreitä. Himostasi ämpäreitä kohtaan voimme toki päätellä, että sinä ainakin olet sellaisen saanut.


    • tyytyväinen

      ostin auton ko liikkeestä noin 7 kk sitten renault megane merkiltään.Toiminut hyvin öljyt ja jarrupalat toki jouduin vaihtamaan,niin kuin ennenkin muualta ostettuihin autoihin.
      ennen ostoa otin mukaani ns.luotto mekaanikon ja jonka kanssa sitten tarkastimme yhdessä auton. Vioista jotka havaitsimme kerroimme johtaja nurmelle. mm .akku huono renkaat vapisee ja ravistaa ajossa.mielestäni johtaja nurmi reakoi asiallisesti huomautukseemme ja sanoi että akun saa hakea hänen laskuun valkeakosken tarvike liikkeestä ja renkaista laski hinrtaa 200e.
      olin asiaan tyyyväinen ja tein kaupat. ei tulisi mieleenikään mennä enään valittaan jos tulisi vika tai muuten hajoaisi,autothan on kulutustavaraa.vaihdan seuraavankin auton ko liikkeestä,ilman pelkoa tulla petetyksi.toki voihan ihminen olla myös hieman oma laatuinen ja ostaa hetken mieli johteestä mitä sattuu.

    • Kekäräinen

      Etkö sää tajua että autokauppiastakin voidaan kusettaa ei se aina myyjän vika ole.

    • mä700

      liike myykin tuotteitaan hyvässäuskossa

    • Anonyymi

      Kylhän valikoima on aika ehtoopuolen vehkeitä, joten omalla vastuulla noita ostellaan. Toki silti ikävä aloittajalle että sattui pommi kohdalle. Suosittelenkin kiertämään tämän hintaluokan kaluston ja liikkeet kaukaa.

      • Anonyymi

        Tämä liike kannattaa todellakin kiertää kaukaa! 6 tonnin "erittäin hyvin pidetty" auto rupesi reistailemaan muutaman tuhannen kilometrin ajon jälkeen. Selväksi tuli, että liike on lähtökohtaisesti erittäin haluton kantamaan vastuuta , eivätkä kuluttajansuoja-asiamiehen näkemyksetkään paljoa kiinnosta. Myös asiakaspalvelu asian tiimoilta on ollut sen verran ala-arvoista, ettei toivoisi enää nykypäivänä moista joutuvansa kokemaan.

        PS Mitä tuossa noita google-arvosteluja katselin, niin valitettavasti myyntikuntoon tekohengitetyt romut ja virhevastuun pakoilu taitavat olla tämän puljun markkinastrategia.


    • Anonyymi

      Jotenkin on nautinnollista lukea kun hölmö ostaa aina sen halvimman ja luulee saavansa priimaa ja parhaan, siittäs sait ja ihan oikein sinulle!

    • Anonyymi

      Tuo liike kannattaa kiertää kaukaa ihan omastakin kokemuksesta.

      • Anonyymi

        Kertoisitko vähän tarkemmin?


    • Anonyymi

      Erehdyin kanssa kyseisestä firmasta auton ostamaan. Kaikki meni hyvin kunnes autossa ilmeni vikoja jotka olivat olleet jo ostohetkellä. Kyseinen liike ei ottanut korjaus kustannuksiin osaa vaan liikkeen omistaja kiroili ja vittuili puhelimessa. Itselle tämä auto ostos tuli kalliiksi kun noin 2500e tuli korjaukset maksamaan. Halusin vaan kirjoittaa tämän varoituksena muillekkin että eivät joutuisi samanlaiseen tilanteeseen kun minä. Kyselin edellisestä omistajasta myyjältä niin myyjä kertoi sen olleen erittäin tarkka ja pitänyt autosta hyvää huolta mutta sitten kun auton vioista ilmoitin niin edellinen omistaja olikin nyt näillä myyjän sanoilla... se oli muutenkin semmonen ihme asiakas ja hankala. Mihin nyt yhtäkkiä hävisi se hyvää huolta pitänyt mukava edellinen omistaja. Ehdotin reilusti että pistetään remontin kustannukset puoliksi mutta vastaus oli että ei hänen mitään tarvitse korvata.

    • Anonyymi

      Todellinen koijjari firma. Omistaja vittuilee puhelimessa kun selvitellään ongelmia 2pv ostosta hajonneen auton takia. Kiertäkää firma kaukaa.

    • Anonyymi

      Itsekin erehdyin kyseisestä liikkeestä auton ostamaan. Noin kuukausi ostosta ilmeni ongelmia ja yhteyttä otin useamman kerran tuloksetta. Muistiin vain puhelimeen jotain epämääräistä. Nyt on saanut yli 3000e autoon tehdä melkein samalla rahalla korjauksia.

      Omistajalla ei ole minkäänlaista halua noudattaa kuluttajansuojalakia. Kiertäkää kaukaa. Näkeehän sen jo Googlen arvosteluja lukemalla, että kusetusfirma. Olisi pitänyt itsekin olla tarkempi. Seuraavan kerran katson tarkkaan, mistä autoni ostan.

      • Anonyymi

        autokaupoista ei oo kokemusta mutta monta kertaa yksityisiltä oon ostanut autoja ja jos 3000e auton ostasin kaupasta niin en kyllä kehtais mistään kuluttajasuojasta puhua samassa lauseessa, eihän sillä rahalla kovin kummosta autoa saa vaikka sen kaupasta ostaa ? kai se oli vielä joku citikka.. google-arvosteluja mielenkiinnosta lukaisin vähän eri liikkeiltä tästä tampereen läheltä, eipä oo hääviä luettavaa kyllä.... taitaa olla ongelma se että kun kaupasta ostaa vanhan auton luullaan että se on uusi ja on takuut sun muut ja myyjä kusettaa kun se ei ollukkaan uusi.

        no itse ajelen muutaman tonnin autolla ja sen hajotessa laitetaan nöyräsnä kättä taskuun ja sitten pääsee taas.. onneks osaa ite korjata niin säästää työssä. ja en usko että se seuraavakaan kolmen tonnin auto on uus vaikka sen ostaisit mistä tahansa.. aina niitä joutuu korjaan jos ei oo varaa ostaa uutta autoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        autokaupoista ei oo kokemusta mutta monta kertaa yksityisiltä oon ostanut autoja ja jos 3000e auton ostasin kaupasta niin en kyllä kehtais mistään kuluttajasuojasta puhua samassa lauseessa, eihän sillä rahalla kovin kummosta autoa saa vaikka sen kaupasta ostaa ? kai se oli vielä joku citikka.. google-arvosteluja mielenkiinnosta lukaisin vähän eri liikkeiltä tästä tampereen läheltä, eipä oo hääviä luettavaa kyllä.... taitaa olla ongelma se että kun kaupasta ostaa vanhan auton luullaan että se on uusi ja on takuut sun muut ja myyjä kusettaa kun se ei ollukkaan uusi.

        no itse ajelen muutaman tonnin autolla ja sen hajotessa laitetaan nöyräsnä kättä taskuun ja sitten pääsee taas.. onneks osaa ite korjata niin säästää työssä. ja en usko että se seuraavakaan kolmen tonnin auto on uus vaikka sen ostaisit mistä tahansa.. aina niitä joutuu korjaan jos ei oo varaa ostaa uutta autoo.

        Nurmiko siellä itse kommentoi :)

        Missään vaiheessa sanonut, että uutta vastaavan pitäisi käytetyn olla vaan sitä, että jos se paska leveää samantien alle ja kauppias ei tee asialle mitään muuta, kuin levittelee käsiään (toisin kuin kuluttajansuojaLAKI sanoo) ja että sama käytös toistuu aina ongelmien ilmettyä eri asiakkaiden kohdalla, on kyseessä selkeästi ns. kusetusfirma.

        Laita sinä vaan nöyrästi kättäsi taskuun. Itse väännän mielelläni oikeuksieni puolesta tällaisia kusettajia vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nurmiko siellä itse kommentoi :)

        Missään vaiheessa sanonut, että uutta vastaavan pitäisi käytetyn olla vaan sitä, että jos se paska leveää samantien alle ja kauppias ei tee asialle mitään muuta, kuin levittelee käsiään (toisin kuin kuluttajansuojaLAKI sanoo) ja että sama käytös toistuu aina ongelmien ilmettyä eri asiakkaiden kohdalla, on kyseessä selkeästi ns. kusetusfirma.

        Laita sinä vaan nöyrästi kättäsi taskuun. Itse väännän mielelläni oikeuksieni puolesta tällaisia kusettajia vastaan.

        Ps. Tuossa suora lainaus eräästä arvostelusta.

        "Autoilla ei ole minkäänlaista takuuta vaikka luvataan. Takuu loppuu siihen kun nimes kirjotat kauppakirjaan."

        Huomaa, että luvataan takuu ja kuluttajansuojalakikin sen vaatii, mutta mitään mitä luvataan, ei pidetä.

        3000€ on sun mielestä niin pieni raha, että sen vuoksi et kehtaisi kuluttajansuojasta puhua. Mihin se raja sitten pitäisi vetää? 30.000€? 300.000€?

        Olisitko oikeasti valmis älähtämättä maksamaan tyytyväisenä 3000€ autosta joka heti oston jälkeen lakkaa toimimasta?

        Jos oot noin rahamies niin mä laitan sulle tilinumeron tulemaan. Voit laittaa vaikka alkuun vaikka sen 3000€ tulemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        autokaupoista ei oo kokemusta mutta monta kertaa yksityisiltä oon ostanut autoja ja jos 3000e auton ostasin kaupasta niin en kyllä kehtais mistään kuluttajasuojasta puhua samassa lauseessa, eihän sillä rahalla kovin kummosta autoa saa vaikka sen kaupasta ostaa ? kai se oli vielä joku citikka.. google-arvosteluja mielenkiinnosta lukaisin vähän eri liikkeiltä tästä tampereen läheltä, eipä oo hääviä luettavaa kyllä.... taitaa olla ongelma se että kun kaupasta ostaa vanhan auton luullaan että se on uusi ja on takuut sun muut ja myyjä kusettaa kun se ei ollukkaan uusi.

        no itse ajelen muutaman tonnin autolla ja sen hajotessa laitetaan nöyräsnä kättä taskuun ja sitten pääsee taas.. onneks osaa ite korjata niin säästää työssä. ja en usko että se seuraavakaan kolmen tonnin auto on uus vaikka sen ostaisit mistä tahansa.. aina niitä joutuu korjaan jos ei oo varaa ostaa uutta autoo.

        Lähtökohtaisesti ostajan pitäää saada mitä on luvattu PISTE


    • Anonyymi

      Ja omistaja rikastuu ja kerää hillot talteem. Ei riitä satatuhatta palkaksi.

    • Anonyymi

      Tää yrittäjä on kyllä oikein ylpeeks alalleen. NO EI !!

    • Anonyymi

      Kaikki viat menee katsuriltakin ihmeellisesti läpi sormien.

    • Anonyymi

      ROMUJA PELKKIÄ ROMUJA

    • Anonyymi

      Kyllä rahaa tulee kun on Ostettu miljoonatalo järven rannalta.
      Ei muuta kun kaupoille...

      • Anonyymi

        Käteisellä


      • Anonyymi

        238000 Ekee voittoa, ostetaan ritsoja halvalla ja leipaistaan siihen pikku kate päälle..


    • Anonyymi

      Kannattaa varoa, toki eurolla saa euron tavaran mutta silti. Paljon kritiikkiä firmasta.

      • Anonyymi

        On kyllä uskomattoman paljon yhden tähden arvosteluja. Peräti yli 20% arvostelijoista antanut alimman mahdollisen pisteytyksen. Kertoo kyllä siitä, kuinka yritys toimintaansa pyörittää.

        Yllättävän paljon on tullut myös yritystä mairittelevia arvosteluja. Onko sitten reklamaatioden käsittely muuttunut, vai onko kaikki 5/5-arvostelut vain ystävien, tuttavien ja sukulaisten kirjoittamia? Ja voihan ne hyvät arvostelut maksettujakin olla :D

        Joka tapauksessa sen verran kömpelöä on toiminta aikanaan ollut, että jätänpä tämän puljun tarjonnan suosiolla väliin.


    • Anonyymi

      Katsokaa kalustoa, pelkkää herkkua myynnissä.

      • Anonyymi

        Moni kakku päältä kaunis, sisältä täyttä paskaa


    • Anonyymi

      4 vuotta myöhemmin edelleen ihan sama meininki. Hyvää puhutaan ja huonoa myydään. En suosittelisi kenellekkään.

      • Anonyymi

        Omituista on koko touhu!


    • Anonyymi

      Hyvin näyttää firma pyörivän, sekös köyhiä v--uttaa;) Tajuaisivatpa nämä köyhät ulisijat, suunnata sen energian jonka käyttävät ulinaan ja kateuteen, työntekoon. Niin ehköäpä yllätyksekseen huomaavat, ettei tarvitsekkaan ulista ja kadehtia.

      • Anonyymi

        Omistaja Nurmi siellä taas vinkuu 🤣🤣🤣


      • Anonyymi

        Käytettyjen, käyttökelvottomien autojen välittäjänä toimimista ei kyllä millään mittarilla voi katsoa yrittäjyydeksi, tai edes työnteoksi. Ei mikään ihme, että Suomessa ei ole talouskasvua eikä vienti ei vedä, jos ihmisten käsitys työnteosta on se, että käytetään paskat autot tutulla katsastajalla leimassa ja myydään ylihintaan vikoineen eteenpäin.

        Ja kun pihasta lähdön jälkeen leikkaa autosta kone kiinni, ei asioita saada hoidettua suoraselkäisesti niin kuin mies, vaan paikoillaan vastuuta. Nautihan Nurmi vääryydellä tienatuista pennosistasi. Kaukana olet vielä rikkaasta. Karma kyllä kuittaa joku päivä kusettajaltakin omansa takaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytettyjen, käyttökelvottomien autojen välittäjänä toimimista ei kyllä millään mittarilla voi katsoa yrittäjyydeksi, tai edes työnteoksi. Ei mikään ihme, että Suomessa ei ole talouskasvua eikä vienti ei vedä, jos ihmisten käsitys työnteosta on se, että käytetään paskat autot tutulla katsastajalla leimassa ja myydään ylihintaan vikoineen eteenpäin.

        Ja kun pihasta lähdön jälkeen leikkaa autosta kone kiinni, ei asioita saada hoidettua suoraselkäisesti niin kuin mies, vaan paikoillaan vastuuta. Nautihan Nurmi vääryydellä tienatuista pennosistasi. Kaukana olet vielä rikkaasta. Karma kyllä kuittaa joku päivä kusettajaltakin omansa takaisin.

        Olen useasti sanonut täällä, etten mitenkään kannata minkäänlaista
        vilppiä.
        Mutta miksi TE täällä kirjoittelevat lukuisat autonostajat ette ymmärrä,
        että kaikki ne alle € 5.000,- hintaiset autot ovat jo jokainen osaltaan työnsä
        tehneet.
        Siksi ne ovatkin jossain häkkikaupassa vaihdettu uudempiin.
        On aivan turha käyttää laissa olevaa porsaanreikää siten, että vaihtoauto-
        myyjän velvollisuus olisikin omalla kustannuksellaan "harsia" näistä autoista
        kokoon liikennekelpoinen ehjä auto, vaikka siinä olevat viat mitä ilmeisemmin
        suorastaan "huutavat" silmille!
        Alle € 5.000,- hintaisessa autossa on jokaisessa yksi tai useampi "kalliisti"
        korjattava vika. Useimmat vioista - mm. renkaiden kunto - selviävät ennen
        kauppaa kenelle tahansa, mikäli edes vähän käy autoa lävitse.
        Useimmat eivät käy, mutta sitä ei voi pitää kauppiaan vikana.
        Eivät ne ole uusia - ne 20 vuotta vanhat!
        Ostakaa kalliimpia autoja - vaikka rahoituksella. Silloin ette heti menetä
        kaikkia niitä pieniä rahojanne.

        PS. Jos väittää näin julkisesti, kuten tässä, että leima irtoaa rahalla, on siitä kyllä
        oltava parempi näyttö.
        Vuosikatsastuksen voi sanoa vuosien varrella jopa helpottuneen.
        Tämä siksi, että aikaisemmin katsastuksessa pääsääntöisesti arvioitiin, että auto
        kestää ajokunnossa koko vuoden - seuraavaan katsastukseen saakka.
        Myöhemmin "riitti", että auto on liikennekelpoinen juuri nyt!
        Siinä on vinha ero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytettyjen, käyttökelvottomien autojen välittäjänä toimimista ei kyllä millään mittarilla voi katsoa yrittäjyydeksi, tai edes työnteoksi. Ei mikään ihme, että Suomessa ei ole talouskasvua eikä vienti ei vedä, jos ihmisten käsitys työnteosta on se, että käytetään paskat autot tutulla katsastajalla leimassa ja myydään ylihintaan vikoineen eteenpäin.

        Ja kun pihasta lähdön jälkeen leikkaa autosta kone kiinni, ei asioita saada hoidettua suoraselkäisesti niin kuin mies, vaan paikoillaan vastuuta. Nautihan Nurmi vääryydellä tienatuista pennosistasi. Kaukana olet vielä rikkaasta. Karma kyllä kuittaa joku päivä kusettajaltakin omansa takaisin.

        Aikamoinen "Yrittäjä"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen useasti sanonut täällä, etten mitenkään kannata minkäänlaista
        vilppiä.
        Mutta miksi TE täällä kirjoittelevat lukuisat autonostajat ette ymmärrä,
        että kaikki ne alle € 5.000,- hintaiset autot ovat jo jokainen osaltaan työnsä
        tehneet.
        Siksi ne ovatkin jossain häkkikaupassa vaihdettu uudempiin.
        On aivan turha käyttää laissa olevaa porsaanreikää siten, että vaihtoauto-
        myyjän velvollisuus olisikin omalla kustannuksellaan "harsia" näistä autoista
        kokoon liikennekelpoinen ehjä auto, vaikka siinä olevat viat mitä ilmeisemmin
        suorastaan "huutavat" silmille!
        Alle € 5.000,- hintaisessa autossa on jokaisessa yksi tai useampi "kalliisti"
        korjattava vika. Useimmat vioista - mm. renkaiden kunto - selviävät ennen
        kauppaa kenelle tahansa, mikäli edes vähän käy autoa lävitse.
        Useimmat eivät käy, mutta sitä ei voi pitää kauppiaan vikana.
        Eivät ne ole uusia - ne 20 vuotta vanhat!
        Ostakaa kalliimpia autoja - vaikka rahoituksella. Silloin ette heti menetä
        kaikkia niitä pieniä rahojanne.

        PS. Jos väittää näin julkisesti, kuten tässä, että leima irtoaa rahalla, on siitä kyllä
        oltava parempi näyttö.
        Vuosikatsastuksen voi sanoa vuosien varrella jopa helpottuneen.
        Tämä siksi, että aikaisemmin katsastuksessa pääsääntöisesti arvioitiin, että auto
        kestää ajokunnossa koko vuoden - seuraavaan katsastukseen saakka.
        Myöhemmin "riitti", että auto on liikennekelpoinen juuri nyt!
        Siinä on vinha ero.

        Suurin osa Nurmen asiakkaina olleista on varmasti auton tarkistanut siltä osin, kuin se mahdollista on. Kaikilla meistä ei vain ole saumaa nostaa autoa liikkeen pihassa pukeille ja taskulampun kanssa käydä autoa läpi. Luotetaan siihen, että ei se heti pihasta ajaessa leikkaa kiinni.

        Nurmi myy kyllä muutakin, kuin alle 5000e, 20-vuotta vanhoja ja yli 300.000km ajettuja kärryjä. Suurin vitutuksen aihe Nurmessa on se, että vikojen ilmettyä ei asioita hoideta niin kuin mies, vaan pyritään välttelemään vastuuta. Edes kuluttaja-asiamiehen antamat huomautukset eivät tunnu kasvattavan alkeellistakaan selkärankaa. Kunnon tissiposki.

        Ja opettele lukemaan. Aiemmassa viestissä en maininnut mitään katsastajalle rahalla maksamisesta, vaan puhuin ainoastaam tutusta katsastajata. Sinä otit rahan esiin, eli on ilmeisesti sulle tuttu tapa hoitaa asioita.

        Toivottavasti tulevaisuudessa kielletään tällaisten romujen myyminen kokonaan ja pommit menevät suoraan purkamoille. Saataisiin Suomesta hiukan Nurmen kaltaisia vässyköitä siivottua "yrittäjistä" pois. Tosin sen jälkeen menisivät varmaan kaupittelemaan kattoremontteja eläkeläisille 300% katteella. Sen verran rottia ja loisia ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen useasti sanonut täällä, etten mitenkään kannata minkäänlaista
        vilppiä.
        Mutta miksi TE täällä kirjoittelevat lukuisat autonostajat ette ymmärrä,
        että kaikki ne alle € 5.000,- hintaiset autot ovat jo jokainen osaltaan työnsä
        tehneet.
        Siksi ne ovatkin jossain häkkikaupassa vaihdettu uudempiin.
        On aivan turha käyttää laissa olevaa porsaanreikää siten, että vaihtoauto-
        myyjän velvollisuus olisikin omalla kustannuksellaan "harsia" näistä autoista
        kokoon liikennekelpoinen ehjä auto, vaikka siinä olevat viat mitä ilmeisemmin
        suorastaan "huutavat" silmille!
        Alle € 5.000,- hintaisessa autossa on jokaisessa yksi tai useampi "kalliisti"
        korjattava vika. Useimmat vioista - mm. renkaiden kunto - selviävät ennen
        kauppaa kenelle tahansa, mikäli edes vähän käy autoa lävitse.
        Useimmat eivät käy, mutta sitä ei voi pitää kauppiaan vikana.
        Eivät ne ole uusia - ne 20 vuotta vanhat!
        Ostakaa kalliimpia autoja - vaikka rahoituksella. Silloin ette heti menetä
        kaikkia niitä pieniä rahojanne.

        PS. Jos väittää näin julkisesti, kuten tässä, että leima irtoaa rahalla, on siitä kyllä
        oltava parempi näyttö.
        Vuosikatsastuksen voi sanoa vuosien varrella jopa helpottuneen.
        Tämä siksi, että aikaisemmin katsastuksessa pääsääntöisesti arvioitiin, että auto
        kestää ajokunnossa koko vuoden - seuraavaan katsastukseen saakka.
        Myöhemmin "riitti", että auto on liikennekelpoinen juuri nyt!
        Siinä on vinha ero.

        Ps.

        Ja miksi SINÄ et ymmärrä, että kyse on periaatteesta. Myisin minä sinulle sitten 100.000 eurolla, tai 1 eurolla jotakin, joka paljatuisi vialliseksi, kokisin velvollisuudekseni asian sinulle hyvittää.

        Minulle on ihan sama maksaako auto 10 vai 10.000 euroa. Kusettaminen vituttaa aina. 10.000 tietysti enemmän, kuin 10, mutta periaate sama.

        Mistä ihmeestä teitä huijaajien puolustelijoita oikean sikiää? Ei taida olla puhtaita jauhoja pussissa sielläkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa Nurmen asiakkaina olleista on varmasti auton tarkistanut siltä osin, kuin se mahdollista on. Kaikilla meistä ei vain ole saumaa nostaa autoa liikkeen pihassa pukeille ja taskulampun kanssa käydä autoa läpi. Luotetaan siihen, että ei se heti pihasta ajaessa leikkaa kiinni.

        Nurmi myy kyllä muutakin, kuin alle 5000e, 20-vuotta vanhoja ja yli 300.000km ajettuja kärryjä. Suurin vitutuksen aihe Nurmessa on se, että vikojen ilmettyä ei asioita hoideta niin kuin mies, vaan pyritään välttelemään vastuuta. Edes kuluttaja-asiamiehen antamat huomautukset eivät tunnu kasvattavan alkeellistakaan selkärankaa. Kunnon tissiposki.

        Ja opettele lukemaan. Aiemmassa viestissä en maininnut mitään katsastajalle rahalla maksamisesta, vaan puhuin ainoastaam tutusta katsastajata. Sinä otit rahan esiin, eli on ilmeisesti sulle tuttu tapa hoitaa asioita.

        Toivottavasti tulevaisuudessa kielletään tällaisten romujen myyminen kokonaan ja pommit menevät suoraan purkamoille. Saataisiin Suomesta hiukan Nurmen kaltaisia vässyköitä siivottua "yrittäjistä" pois. Tosin sen jälkeen menisivät varmaan kaupittelemaan kattoremontteja eläkeläisille 300% katteella. Sen verran rottia ja loisia ovat.

        On kyllä todella säälittävä heppu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa Nurmen asiakkaina olleista on varmasti auton tarkistanut siltä osin, kuin se mahdollista on. Kaikilla meistä ei vain ole saumaa nostaa autoa liikkeen pihassa pukeille ja taskulampun kanssa käydä autoa läpi. Luotetaan siihen, että ei se heti pihasta ajaessa leikkaa kiinni.

        Nurmi myy kyllä muutakin, kuin alle 5000e, 20-vuotta vanhoja ja yli 300.000km ajettuja kärryjä. Suurin vitutuksen aihe Nurmessa on se, että vikojen ilmettyä ei asioita hoideta niin kuin mies, vaan pyritään välttelemään vastuuta. Edes kuluttaja-asiamiehen antamat huomautukset eivät tunnu kasvattavan alkeellistakaan selkärankaa. Kunnon tissiposki.

        Ja opettele lukemaan. Aiemmassa viestissä en maininnut mitään katsastajalle rahalla maksamisesta, vaan puhuin ainoastaam tutusta katsastajata. Sinä otit rahan esiin, eli on ilmeisesti sulle tuttu tapa hoitaa asioita.

        Toivottavasti tulevaisuudessa kielletään tällaisten romujen myyminen kokonaan ja pommit menevät suoraan purkamoille. Saataisiin Suomesta hiukan Nurmen kaltaisia vässyköitä siivottua "yrittäjistä" pois. Tosin sen jälkeen menisivät varmaan kaupittelemaan kattoremontteja eläkeläisille 300% katteella. Sen verran rottia ja loisia ovat.

        On varmaan Koskissakin paljon ystäviä..


    • Anonyymi

      Ylihintaisia romuja myy, parempi kuntoisia autoja saa halvemmalla muualta.
      Täys kusettaja.

    • Anonyymi

      Hillo tulee ja köyhät vinkuu

      • Anonyymi

        Hilloa tullut 900000 ekua vähemmän kun viime vuonna, kertoo jotain..


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe