Onko Milf-area totta?

14598

Vai huijattinko minulta rahat? Liityin perus-jäseneksi ja kaksoin 9,99e ja sain sata coin. Nyt en kuitenkaan saa lähetettyä yhtään viestia , vaan pitäisi olla prenium-jäsen, eli maksaa lisää.
Ja miten tästä irtaannutaan? Luulin , että kun kolikot tuhlattu linja katkeaa. Vaan onko näin? Ottaako yritys tililtäni aina lisää rahaa, vaikka en saa tuhlattua nykyisiäkään.

41

9350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijakkaa

      Kuoleta heti luottokorttisi.

      • Anonyymi

        Ei vaan uusi yritys ja lisää massia


      • Anonyymi

        Hyvä deittisivusto - https://hespac.com/datefi.htm
        Maksulliset sivustot on tosiaan siinä mielessä hyviä että siellä ihmiset on enemmän tosissaan seuraa etsimässä kuin ilmaissivustoilla.


    • Hanhihannu

      Milf-area.fi on ihan huijausta. Kuvat on netistä poimittuja, viestejä tulee solkenaan, mutta niihin ei voi vastata ellei maksa. Ei tosin haittaa, vaikka ei voikaan vastata, koska viestejä kirjoittelee joku robotti.Palvelusta irti pääseminen näyttää lähes mahdottomalta.

      Sopimusehtojen viimeinen kappale kruunaa kaiken.

      XVIII. Tärkeä huomautus

      Haluaisimme huomauttaa, että emme ole lain mukaan velvollisia tai halukkaita osallistumaan riitojenratkaisutoimenpiteisiin kuluttajavalitusviraston kautta.

      • Anonyymi

        Ei muuta kuin palveluntarjoajan päät poikki ja pinoon!


    • Hra37

      En itse maksaisi mistään treffipalvelusta. Naiset ovat samanlaisia, kuin ilmaisissakin treffisivustoilla, joillevat ole sitten huijareita. Maksat vain tyhjästä ja kuvien ja profiilien näkemisestä, sekä turhasta kirjoittamisen vaivasta.

    • kfllhky

      Mitäs kaksoit 9.99
      Siitäs sait.

    • Anssimar

      Oon mä nyt jutustellut kyllä muutaman naisen kanssa. Mut voi paska jos on mennyt jotain ylimääräistä rahaa..

    • toivotonta

      sillä joku palvelinta emännöivä siellä vastailee, tiedä oli sitten vastaajasta oliko se mies miehelle tai nainen mut eivät välitä siintäkään

    • Melkokusetus

      Huumorimielessä tutkin.
      Jotain selviä automaattiviestejä tulee ja valokuvat jostain syystä on otettu kaikilla muualla kun suomessa, vaikka asuinpaikkana joku suomen kaupunki......valokuvat poimittu ulkomaalaisilta treffisivustoilta

      • Anonyymi

        Jos annat kortin numeron myöhemmin tulee ylimääräisiä ostoksia, joten ei kannata ostaa, vain katsella mitä huijausta yrittävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos annat kortin numeron myöhemmin tulee ylimääräisiä ostoksia, joten ei kannata ostaa, vain katsella mitä huijausta yrittävät.

        Sähköpostit tulevat roskapostikansioon siis huijari.


    • Anonyymi

      Miten voi sähköpostit estää tuolta tai ohjata roskiin?? En ole mihinkään liittynyt mutta emailia pukkaa päivittäin, kymmeniä kele.
      Iphone 8

    • Anonyymi

      Moi! Onko keelläkään tieto miten tämä Milfarea toimii nykyään, voiko noiden naisten kanssa keskustella ilmaiseksi? Tai tavata heitä oikeesti. Vastauksesta kiitollinen

    • Milf-area on Tilaus ansa. Maksamalla 3 päivän koeajan ja olemalla perumatta jäsenyyttä 2 päivän sisällä joudut maksamaan 6 kk maksut 300€!
      Huijausta

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksesta mutta jäi vielä epäselväksi kun siellä on ilmainen kokeilu jäsenyys, niin voiko siellä keskustella niiden ihmisten kanssa???

    • Anonyymi

      Niin ne sannoo, ettei se oo tyhymä kuka pyytää, vaan se kuka maksaa

    • Anonyymi

      Alussa Milf Area oli ilmainen .. naiset littoivat viestejä..siitten otin 1/2 puolen vuoden jäsenyyden ( ei hang roud jäsenyys) viestien tulo loppui kuin seinään...enkä ole nähnyt ketään kyseiseltä palstalta...no tää on tätä ! kyllähän se on hyvä nähdä, rikä vaan kirjoitella..jollei hâluu kirje kaveri....?

    • Anonyymi

      Joo, ensin ohjasi toiselle ja sitten toiselle sivulla. Nyt tulee jatkuvasti viestejä että jollet maksa niin menee perintään. Missään vaiheessa ei toiminut. Alussa kerran kuussa lähti automaattisesti rahaa tililtä silti. Sain asetuksista muutettua tilini niin ettei tämä enää onnistu. Olen harkinnut rikosilmoituksen tekemistä asiasta. Tilausansa pahimmasta päästä.

    • Anonyymi

      Milfarea on täyttä huijausta. Suurin osa kuvista on ulkomaisissa tiloissa otettuja. Joku kirjoittaa tekstit osa robotin tekemiä. Älä anna kortin numeroa missään tapauksessa.

    • Anonyymi

      Milfarea on täysin huijausta, naiset ja kuvat ovat ulkomailta, vaikka paikkakunnaksi esitetään suomalainen paikkakunta, tekstit ovat robotin kirjoittamia. Houkutellaan ostamaan poletteja. Jos sen teet laskutus juoksee. Älä missään tapauksessa anna maksukortin numeroa. Peruminen ei onnistu kuin kortti kuolettamalla.

    • Anonyymi

      Itse käytin Lucky wheel ilmaispoletteja pelkästään. En ostanut poletteja kun arvasin, että puhutaan tekaistun henkilön kanssa, joka vain vastailee . Deittejä ei tule koskaan, pelkkää bisnestä. Valokuvat, ja keskustelija ovat eri, älä laita valokuvaasi sinun naamallasi vastaa töissä palvelussa oleva henkilö. Tähän ratkaisuun oon tullut. Rikollista huijausta. Ihme, ettei poliisi ole jo puuttunut asiaan. Ei ehkä voi todistaa. Palvelu on vähän aikaa ollut käytössä siksi myös huijausta valitettavasti. Ihmiset maksavat rikollisille.

    • Anonyymi

      Milfareassa osapuolen vastauksen kellonaika on sama tai 1 minuutti myöhemmin pitkänkin tekstin jälkeen. Täytyy olla tekoäly, joka vastaa. Ihminen ei ole kyseessä.

    • Anonyymi

      Milfarea kuvat, jossa naiset paljastavat tissinsä tai vartalonsa, kuvat eivät ole liittyneiden naisten kuvia, koska naiset eivät katso naisten kuvia vaan miesten ja eivät tiedä vaatteiden puuttumisesta mitään, tekstit kirjoittaa sekä tekoäly että palkatut henkilöt. Täyttä huijausta. Miksi poliisi ei puutu asiaan.

    • Anonyymi

      Milfareassa naiset lähettävät usein saman vastauksen. Miksi viivyit vain vähän aikaa. Ja sitten samanlaisia tekstejä perään. Robotti hoitelee vastaukset ja houkutukset, että vastaisit ja ostaisit poletteja. Täyttä falshia, ei siellä kukaan oikea henkilö vastaile.

    • Anonyymi

      Milfarea viesteihin vastataan n. 0...3 min sisällä milloin tahansa. Vastaajana on sekä tekoäly, että henkilö joka työskentelee milfareassa voi vain päätellä. Kellä olisi tietokone tai milfarea osoite auki koko ajan. Milfarea on huijausta.

    • Onko kellään tiedossa ILMAISTA deittipalvelua?
      Kertokaa jos on

    • Anonyymi

      Vedätyksiä on entisestään vaikeampia tunnistaa tietokoneelta käsin. Palvelun tajoajan voi vielä tunnistaa vedätykseksi. Rahan perintä on aika varma merkki.

    • Anonyymi

      Milfareassa viesteihin vastaa Milfaremassa työskentelevä henkilö, periaatteella että kuluttaisin poletteja. Kuva voi olla oikean henkilön mutta keskustelija on milfarenam työntekijä. Käyttää myös vakiovastauksia. Vastaus tulee melkein heti vaikka kohdehenkilö ei olisi edes netissä. Poliisiasia.

    • Anonyymi

      Näyttäisi siltä, että yrittävät kovasti saamaan ostamaan poletteja. Työntekijät oletan lähettävät samantyyppisiä tekstejä kun ei ole vastannut vähään aikaan. Sanovat miksiet vastaa, etkö pidä minusta. Myös houkuttelevat lähettämään valokuvan monissa viesteissä sisältö. En maksa poleteista enkä lähetä kuvaani laitan tekstin nimestäni ja viittaafacebookiin, jossa näkee kuvani. Saan poletteja ilmaisruletista mikä tapahtuu kahden päivän välein. Siinäkin 10pistettä tulee melkein joka kerta eli sekään ei anna kaikkia vaihtoehtoja samalla todenäköisyydellä. Monet valokuvat ja tytöt ovat tuskin suomesta, vaikka paikkakunnaksi kerrotaan vaikkapa Janakkala.

    • Anonyymi

      Oisit halunnu milffin kanssa puhua rumia?

    • Anonyymi

      Kusetus. Tehkää rikosilmoitus!

    • Anonyymi

      Tosi tylsä deitti ja huijausta. En maksa, poletteja saa hitaasti onnenpyörällä, jolla sain kuvan ettei kannata maksaa. Tytöt taitavat olla valokuvien mukaan tekaistuja aika vanhojakin valokuvia netistä poimittuja. Laskutuksen lopettaminen vaikeaa , jos maksaa. Palvelu ollut vähän aikaa käytössä joten huijari.

    • Anonyymi

      Tuohan on rikollista toimintaa kun on palkattu työntekijöitä viestittelemään miesten kanssa ilman aikomustakaan tavata.

      Rikosilmoituksen tekisin minä. Täytyy ihmetellä miten tuollaiset sivustot saavat jatkaa toimintaansa.

    • Anonyymi

      Kun ilmaispyöräytyksellä saan lisäpisteitä, polettien määrän kasvaessa tytöt käyvät kauniimmiksi ja ovat koko ajan Tampereelta vaikka haussa mainitaan Helsinki. En anna luottokorttitietoja, koska ostojen lopettaminen on vaikeaa. En anna myös valokuvaani. Viesteissä kehoitetaan lähettämään valokuva, mitä en missään tapauksessa lähetä, koska mun valokuvaa käytettäisiin ja työtekijä ehkä lähettäisi mun valokuvan kanssa omia viestejään taas naisille. Naiset lähettävät omia valokuviaan ja työntekijä viestittää valokuvan ja omat tekstinsä taas mulle. Näin tän palvelun täytyy toimia saatujen viestien perusteella ja vastausaikojen perusteella, mihin aikaan vaan,kun lähettää viestin tulee melkein heti vastaus.

    • Anonyymi

      Milfareassa naiset väittävät, että olen käynyt kylässä, vaikka en ole. Tuntemattoman kuvan kanssa tulevat viestit. Kysyvät mm. Seksifantasioita, jotkut kysyvät haluatko panna, miksi et vastaa oletko ujo. Tekstit toistuvat saman sisältöisinä, mikä saa epäilemään, että kirjoittaja on palvelussa oleva työntekijä. Houkutella käyttämään poletteja. Kysyjät ovat aina vieraalta paikkakunnalta, jolloin kontakteja ei kannata edes yrittää. Mulla on palvelussa kerro itsestäsi kohdassa, naisen tulee olla pääkaupunkiseudulta. Siksi kuvien lähettäjät eivät ole pääkaupunkiseudulta. Palvelu ei pyri tapaamiskontakteihin siinä syy vaan rahastaa. En ole vielä maksanut enkä aio maksaa poleteista. Kerään poletteja ilmaispyöröytykseklä noin kerra 2 päivässä.

    • Anonyymi

      Miksei poliisi puutu sivuston toimintaan?

    • Anonyymi

      Milfareassa ainakin vastaa robotti. Vastaus tukee sunnuntaina 9.20 2.minuutin päästä. Viestitän, että kyseessä on rakasteludeitti. Kerron itsestäni. Lopuksi kysyn voisitko rakastella kanssani. Kysyn tuleeko nimeni perille mm. Vastaus on robotin kirjoittama. Vastaus on vakio hyvää sunnuntaipäivää. Vai on rakastelu mielessäsi. Nettiohjelmoinnissa on helppo ohjelmoida lause hyvää sunnuntaipäivää ja tekstin sisällöstä tunnistaa sana rakastelu ja liittää vastaukseen lause vai on rakastelu mielessäsi. Muihin kysymyksiin ei tule Vastaus mm. Tuliko etunimeni ja sukunimeni perille ja että olen facessa. Palvelu estää sukunimet. Puhut tietenkin robotin kanssa, periaatteella että käytät poletteja ja ostaisit niitä lisää. Käytän tietenkin ilmaispoletteja. Naisten kuvat on pääosin ulkomailta vaikka asuinpaikaksi ilmoitetaan vaikka Kouvola. Lisäksi mä ilmoitin palveluun asuinpaikaksi vantaa. Palvelu väittää Helsinki. Iäksi ilmoitin 66. Palvelu ilmoittaa 65. Jotkut naiset kysyvät asutko sä oikeesti siellä. Asuinpaikkani voi olla mikä vaan. Valokuvaani enkä korttitietoja huijauspalveluun anna. Niin selvää huijausta koko palvelu, joten lopetan palvelun tutkimisen , käytän ilmaispoletit loppuun. Aidon tuntuiset viestit voisivat olla naisilta mutta he asuvat aina liian kaukana, joten ehdotuksiin ei kannata vastata. Luulen että kohtaan keskustelut, kaikki keskustelut kääntyvät robotille ja palvelussa työskentelevälle. Tarkkailevat keskusteluja ja jatkavat itse keskustelua ensimmäisen vastauksen jälkeen niin, että aitoakeskustelua palvelussa ei synny. Karaokesta on kaikki naisystäväni tavannut ja monet face kaverit.

    • Anonyymi

      Milfareassa keskustelet kuviteltujen hahmojen kanssa sopimusehdoissa on sinnepäin sanottu. Jos laita kuvasi palveluun sitä hyödynnetään. Nainen ei jeskustele sun kanssa vaan kuvan kanssa. Sellainen huijaus tekoälyä hyödyntäen. Olis kiva tietää mitä lakimies moisesta rahahuijauksesta on mieltä. Kontakteja ei synny laisinkaan. Henkilö, joka palvelusta maksaa luulee saavansa oikean kontaktin esim naiseen, mikä ei palvelussa ole mahdollista. Harhautus minusta no hullu se on joka maksaa. Mä keskustelin datan kanssa pelkästään ilmaispyöräytyksellä saaduilla poleteilla. Houkuttelevat ostamaan poletteja siinä toivossa, että keskustellen pääsee luonnossa kontaktiin. Tylsä palvelu. Käytin ilmaispoletit loppuun ja jätin deitin omaan arvoonsa. Palvelussa työskentelee oletan mies ja naishenkilöitä, jotka myös valitsevat vakiovastauksia.

    • Anonyymi

      Milfarean onnenpyörässä kun käyttää rahat loppuun 25 kolikkoa, netti heittää ilmoittautumaan seksisivuille tapaamisiin ja yläreunassa on nainen keskustelupyyntöineen. Houkuttelevat maksamaan taas huijausta. Pohjois Italiassa tai romaniassa
      Ilmeisesti toimii rikollinen, joka pystyy tunkeutumaan instagramissa keskustelun väliin. Tekstit ovat erilaista tekstiä kieliopillisesti. Mistä saisin lainaa ruokaa. Voisitko lainata. Antaisitko puhelinnumerosi.Jos sen teet rikollinen hoitaa asian siten, että maksat mukamas pienen summan. Mikään ei pidä paikkaansa. Olkaa varovaisia. Sekä Facebookissa on valekaveri, joka tulee kaveriksi vaikka et ole hyväksynyt. Saattaa jatkossa olla myös rahanpyytäjä. Poistan tuollaiset facessa. Voi myös olla, että facetilini on kaapattu.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      410
      1676
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1338
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1287
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1265
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      1017
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      926
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      861
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      860
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      856
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      106
      804
    Aihe