Foodien kakut suoraan 70-luvulta

grebiirf

Jazzz on onnistunut taas näyttämään tyylittömyytensä. Voileipäkakkujen koristelu kuin suoraan 70-luvulta. Ja joku comosivusto vielä hehkuttaa. Siis oikeesti..oksennus.?? On niin paljon missä näkee oikeeta osaamista: kinuskikissa ym sivustot...

76

1885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dentsu

      Niinpä. On myös Koko Suomi Leipoo Mailis Penttilä ja monia muita, jotka oikeasti osaa.

    • koukkunokkaklitta

      toi oululainen vintillä kymmeniä vuosia kökkinyt "model" elää mielikuvitusmaailmassa, johon kytkeytyy räikeitä ja tökeröitä valheita. viimeisin valhe oli "isäpuoli". ei sellaista ole olemassakaan.

    • 2281f

      Enkuista nähtiin mm: makkaravoileivät (joilla oli tomaatin kannat) tuoleilla, vihreä reikäkulho(kypärä) sipseillä. Monesti on nähty sipulipitsaa. Jaskan jukaisut ovat kyllä vähän lapsellisia

    • jasfannnnnn

      Jasminhan voisi nyt todistaa osamisensa leipomisessa ja kokkauksessa niin, että osallstuisi johonkin sen tyyppiseen ohjelmaan. Celebrity moldel ja poliitikko kun on niin varmaan onnistuu!!!!! Täällä jo odotetaan ja kovasti tsempataan!!!!

    • kakkelsbergi

      Todella säälittävän näköisiä virityksiä noi voileipäkakut. Ehkä ei kannataisi laittaa tuollaisista kuvia jakoon.

    • Vkljhd

      Voi teitä kateellisia! Jasminen taidot on havaittu mediassa ja nää kaks haukkujaa täällä ei vaan kestä et Jasmin menestyy kaikessa mihin ryhtyy. Kaunis, kansainvälinen, kielitaitoinen, ahkera, rakkaudessa onnistunut, hyvät suhteet äitiin, hyvä työpaikka... ja nyt vielä huippuleipuri ja -kokki.

      • suuresti....naurattaa

        Palstan peräkammarin pojille ja hiekkatortuille Jasminin menestys on kova pala.


      • Cvccccc
        suuresti....naurattaa kirjoitti:

        Palstan peräkammarin pojille ja hiekkatortuille Jasminin menestys on kova pala.

        Etkö tajuu ivailua sinäkään? Huoh.


      • comoooon
        Cvccccc kirjoitti:

        Etkö tajuu ivailua sinäkään? Huoh.

        Aivan, Como kettuili, mutta eihän Jasso ja ihailijakaarti sitä tajunneet.


    • Tyhmä.on

      Como pistää Jassua rankasti halvalla ja vinttimölli siitä kiittää! Jopa Tuksu tajuaa milloin lehdet vetää sitä alta kölin. Jassu ei. Tyhmä ja sivistymätön Oulun goljatti luulee että sitä vuolaasti kehutaan.

    • Kyllä.se.jassu.osaa

      Peitä, Jassu, seuraavaksi voileipäkakku kokonaan tillillä, niin Como kehuu sua silloin entistä enemmän!

      • sivistymätönjasso

        No mitäpä muuta sitä allasjumppari/puhelinmyyjältä voisi odottaa. Jassolla ei järjen valo loista. Moppariakalta perittyä.


      • jalkafetissi
        sivistymätönjasso kirjoitti:

        No mitäpä muuta sitä allasjumppari/puhelinmyyjältä voisi odottaa. Jassolla ei järjen valo loista. Moppariakalta perittyä.

        Laita patalapuntekijän voileipäkakku tänne näytille niin vertaillaan.


      • herneetkonkassa
        jalkafetissi kirjoitti:

        Laita patalapuntekijän voileipäkakku tänne näytille niin vertaillaan.

        Aha tunteisiin :D Jasso nyt rauhoitut.


    • vammaisen.kakkuja

      En ole aloittajan kanssa ihan samaa mieltä.

      70-luvun keittokirjoissa on kuvia voileipäkakuista. Ei silloinkaan koristeltu kakkuja Jassun tyyliin, vaan päällysteet aseteltiin kakkujen päälle tasaisesti siten, että jokaiseen kakkupalaan tuli annos koristeluja. Toinen seikka on se, että ei silloinkaan koristeet kakuissa olleet järjettömän suuria, vaan ns. suupalan kokoisia maksimissaan.

      Jassu ei vain ymmärrä moisia yksinkertaisia periaatteita. En tiedä miksi.

      Jassun koristelut ovat kuin leikki-ikäisen hiekkakakuissa.

      Puskallinen persiljaa yhdessä nurkassa, keskellä hillitön möykky kinkkua ja silleen. Ehkäpä Jassu ei saa veilä käyttää veitsiä?

      Ei voinut kuin nauraa :D

    • kaakkuri

      Vieläkö nämä kakut herättävät intohimoja vaikka postauksesta on kohta jo viikko ja samat höpinät kakkujen ulkomuodossa käytiin viime viikonlopun ennätys pitkässä keskusteluketjussa?

    • sopiikysyä

      Jos hän on loistava kokki, niin miksi mikään laatulehti tai televisio ei ole huomannut häntä?

    • hönttimäntti

      Jassun ja samantasoisten järkeen ei vaan mene,että kakun pinta todellakin täytetään päällyksillä niin, että joka palaan tulee niitä koristeita, siis joka sorttia, ei pelkkää tilliä tai isoja paloja paprikaa. Jassu vain länttää niitä koristeita kasaan eri nurkkiin. Varmaan ahneuksissaan söi lohet ja kinkut, niin kakkuihin ei jäänyt kuin rippeet.

    • ussssskomatonta

      Ei seiskyt luvallakaan täysjärkiset tehneet noin surkeita, pula-ajan kakkuja!! Jassu varmaan on edelleen sitä mieltä, että hänen tekeleensä olivat onnistuneita. Kyllä olisi suurin osa ihmisistä hävennyt silmät päästään, jos heidän keski-ikäinen lapsensa olisi kantanut pöytään tuollaiset naurettavat kyhäelmät. Alaikäinenkin tekee parempia.

    • katsomallia

      Kun ryhtyy kylmiltään tekemään voileipäkakkuja, niin kannattaisi katsoa mallia vaikka keitttokirjasta tai alan muista julkaisuista.

    • VuokrakopinLöysäpieru

      Ei oikein pysty tällainen normaali ihminen käsittämään, että miten Jasminin kakuista voi joku saada sisältöä elämäänsä useammaksi viikoksi! Ensimmäisen viikon tyyppi jankkasi toisessa ketjussa kuinka rumia kakut ovat ja miten jokaisen suupalaan ei ole koristetta. Ja nyt aloittanut samasta asiasta uuden ketjun!! Ehkä aloittajankin kannattaisi seurata välillä jotain muutablogia kuin sitä joka paikassa hehkuttamaansa kinuskikissaa. Eipä sekään nyt mikään ihan uusi juttu enää ole.

      Kaksi viikkoa raivokasta naputusta Jasminin vääränlaisista kakuista! Ei vaan pysty ymmärtämään miten jollain voi olla noin vähän sisältöä elämässään. Ja kaikki me arvaamme seuraavan vaiheen. Tuo sekopää rientää kynnet verillä naputtamaan, että Jasminilla on taas herneet konkkanokassa, kun täällä palstalla puolustelee.

      Jos olisin Jasmin, tekisin tutkintapyynnön.

      • hoksaatko

        Toiset taas saavat sisältöä elämäänsä kun seuraavat viikkokausia mitä kommentteja muut kirjoittavat kakuista.
        "Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin". Hoksaatko


      • PyllyseksiJaMielisairaus

        Tutkintapyyntö mistä? Voileipäkakuista? Jos olisin Jasmin, kävelisin mielisairaalaan ja pyytäisin että minut laitetaan kunto .


    • buaaahahaha

      Jassuna minäkin tekisin tutkintapyynnön, kun haukkuivat mun kakkuja!!!!!!! Byääääähhh, äpippääää!! Ne nauraa mun kakuille!!!!! Byääääh!!!

      • PyllyseksiJaLiukuvoide

        Kyllä! Ja lisäksi pyytäisin tutkimaan että onko tapahtunut rikos kun hänen valheilleen isäpuolesta ja paperien kysymisestä nauretaan.


      • Nnyyyyyh
        PyllyseksiJaLiukuvoide kirjoitti:

        Kyllä! Ja lisäksi pyytäisin tutkimaan että onko tapahtunut rikos kun hänen valheilleen isäpuolesta ja paperien kysymisestä nauretaan.

        .....eivätkä usko suuriin rakkauksiini ja kokkitaitoihini, eivätkä usko, että pahat setät ryösti mut talvella, eivätkä sitäkään, että mä oon oikeesti nuori ja kaunis! Yhyyyyyyyyy!!!!!Äippäääää!!!


    • Otfklh

      Jasminin kakut on upeita ja herkullisen näköisiä! Jotenkin outoa kun ihmiset ei tajua että maailma muuttuu eikä se mikä ennen oli hienoa enää ehkä ookaan. Jasminin tuotokset on moderneja mutta eipä palstan jämähtäneet toimintapiiriläiset niistä mitään ymmärrä...

      • Gdgdgdg

        Älä johda Jassua harhaan, se ottaa sun "kehut" tosissaan, kuten Comonkin pilkan.


      • parmankinkkua.oliiveja

        Jasminin tuotokset moderneja?

        Varmaan vitsailet? Jos et, niin laitapa gulakkikoneeseen hakusanoiksi 'moderni voileipäkakku' , niin näet mitä kaikkea uutta ovat todelliset foodiet keksineet ja luoneet voileipäkakkujen osalta. Ihan jo raaka-aineetkin ovat tyystin toista kuin Jassun mielikuvituksettomissa ja rumissa kakuissa.


      • PyllyseksiJaImeläpieru
        parmankinkkua.oliiveja kirjoitti:

        Jasminin tuotokset moderneja?

        Varmaan vitsailet? Jos et, niin laitapa gulakkikoneeseen hakusanoiksi 'moderni voileipäkakku' , niin näet mitä kaikkea uutta ovat todelliset foodiet keksineet ja luoneet voileipäkakkujen osalta. Ihan jo raaka-aineetkin ovat tyystin toista kuin Jassun mielikuvituksettomissa ja rumissa kakuissa.

        Miksi Jasminin tulisi tarjoilla moderneja voileipäkakkuja kun ne joille ne on tarkoitettu ovat toinen jalka haudassa olevia vanhanajan ihmisiä, jotka syövät puurot laskiämpäristä ja tekevät tarpeensa ulkohuussiin? Vaikka täällä kuinka Jasminia mollataan tämä on jälleen kerran osoittanut tilannetajunsa ja valmistanut vanhanajan voileipäkakkuja, jotka tuovat muistot mieleen ajasta jolloin missään suomalaisessa taloudessa ei herkuteltu muulla kuin pettuleivällä ja työ oli raakaa käsityötä, lampaiden keritsemistä ja perunoiden kylvämistä. Sitten se vasta outoa olisi ollut, jos köyhälistön takapihalle olisi baarista pöllittyjen tuoppien ja laskiämpäriin tehdyn kaljaboolin viereen lätkäytetty moderni voileipäkakku. Ei, kyllä Jasmin oli tällä kertaa johdonmukainen ja oikeassa.


      • Niinmuahmunelämää

        Jassun tuotokset ei oo moderneja vaan pula-ajan keittokirjan resepteillä väsättyjä. "Koristelut" mielikuvituksettomia. No, ehkä silloin muinoin ei ollut muuta kuin tilliä koristeluun, joten Jassu lätkäs kakun päälle koko nipun! Mitäs sitä turhaan hifistelemään.


      • Pieni.korjaus
        PyllyseksiJaImeläpieru kirjoitti:

        Miksi Jasminin tulisi tarjoilla moderneja voileipäkakkuja kun ne joille ne on tarkoitettu ovat toinen jalka haudassa olevia vanhanajan ihmisiä, jotka syövät puurot laskiämpäristä ja tekevät tarpeensa ulkohuussiin? Vaikka täällä kuinka Jasminia mollataan tämä on jälleen kerran osoittanut tilannetajunsa ja valmistanut vanhanajan voileipäkakkuja, jotka tuovat muistot mieleen ajasta jolloin missään suomalaisessa taloudessa ei herkuteltu muulla kuin pettuleivällä ja työ oli raakaa käsityötä, lampaiden keritsemistä ja perunoiden kylvämistä. Sitten se vasta outoa olisi ollut, jos köyhälistön takapihalle olisi baarista pöllittyjen tuoppien ja laskiämpäriin tehdyn kaljaboolin viereen lätkäytetty moderni voileipäkakku. Ei, kyllä Jasmin oli tällä kertaa johdonmukainen ja oikeassa.

        Ööhh - perunat istutetaan, ei kylvetä...


      • Taimeniakinistuttanna

        Perunat kylvetetään ja taimenet istutetaan mehtään.


      • perunakylpy
        Pieni.korjaus kirjoitti:

        Ööhh - perunat istutetaan, ei kylvetä...

        Sota-aikana jolloin suomessa ei vielä ollut perunoita perunansiemenet kylvettiin


    • Kerransyödytsipulit

      Oliko makkipytyssä mitään tarjolla?

    • AnnikkiP

      Meillä on juhlissa aina vain uusimpien trendien mukaisia voileipäkakkuja tai täytekakkuja. Sen on mielestämme vieraiden kunnioitusta. Jos emme itse ehdi työkiireiltämme niitä tehdä, niin tilaamme ne aina tutulta ja arvostetulta kondiittorilta. Ja otamme aina huomioon myös kaikki allergiat ja toki myös sen, että joku on vegaani. En kehtaisi itse tarjota jasminin kaltaisia luomuksia.

    • KIITOScomo

      Como on hiffannu että kun Jaskaa kehuu niin mahdollistaa vauvakokin lapsellisen huvittavat julkaisut tulevassakin. Ihan parasta parhautta että Jaska ei tajua Comon naureskelua.

      "Jasmin Mäntylä on äärimmäisen taitava leipuri, kondiittori ja kokki".

      Hehhehheeh

      • teot.puhuvat

        Minkähänlaisia upeita kondiittori-mestarikokki-tason tarjoiluja Jassu aikoo värkätä syntymäpäivilleen?

        Ihan jo jännittää, onko pöytään katettu krokaani ja kehrätyllä sokerilla koristeltuja upeita jälkiruoka-annoksia loisteliaan syntymäpäiväillallisen päätteeksi.. Vaiko jotain upeaa suklaista taidonnäytettä.. kenties ehkä saamme nähdä jotain todella innovatiivista ja uutta, onhan kyseessä Jassu.


      • NauruPidentääIkää

        Käykääs kehumassa Jasun äärimmäisen noloja eikun taitavia hiekkalaatikkokakkuja. Toivotaan että Jasu innostuu esittelemään lisää luomuksiaan :D


      • Somero

        Jasu, lisäys ansioluetteloosi. Cel model, writer, foodie ja kondiittori :)


      • jassuosaa
        Somero kirjoitti:

        Jasu, lisäys ansioluetteloosi. Cel model, writer, foodie ja kondiittori :)

        ...ja järjestyksenvalvoja!!


    • Eikiitospaskaasafkaa

      En söis aporttiannelin homosivustopaskoo vaikka maksettaisi. Hyi sattana.

    • Voi.leipäkakku

      Jaska tarjoilee kinkkukasakaupalla tahatonta komiikkaa.

    • minäkehun

      Voiko Comoon keksiä itse tekstin jolla kuvia kehutaan?

      • Ulapalla

        Saattaa voidakin. Kuulosti tuo ÄÄRIMMÄISEN taitava leipuri, kondiittori ja kokki niin Jasun näkemykseltä itsestään. Aika realiteetista kaikonnut.


    • suosittelen

      Katsokaapa netistä sellaista juttua kuin "Pullahiiren leivontanurkka".
      Sieltä löytyy kuva ja ohjeet esim. kinkkuvoileipäkakusta. Ei voisi olla paremman ja herkullisimman näköinen voileipäkakku.

      • onkaikkireilassa

        No siitä sitten vaan alat kokoamaan voileipäkakkua. Muista valita oikeanlaiset ottimet ja asetit lautasliinoineen.


      • kaikkionchic
        onkaikkireilassa kirjoitti:

        No siitä sitten vaan alat kokoamaan voileipäkakkua. Muista valita oikeanlaiset ottimet ja asetit lautasliinoineen.

        On tullut tehtyä muutama voileipäkakku. Luen ja katson aina tarkkaan leivonta/teko-ohjeet.
        Sen vuoksi kaikki onnistuu ja on myös täydellistä.


      • Cxcxcxcxc
        onkaikkireilassa kirjoitti:

        No siitä sitten vaan alat kokoamaan voileipäkakkua. Muista valita oikeanlaiset ottimet ja asetit lautasliinoineen.

        Oikeanlaiset asetit ja ottimet sekä servetit ovat ihan peruskamaa. Siis normaaleissa huusholleissa.


    • Pannukakku

      Comon jutusta puuttui yksi sana (suluissa).

      ”Jasmin Mäntylä on (mielestään) paitsi kaunis, äärimmäisen taitava leipuri, kondiittori ja kokki.”

      Mut riittääks se jos vaa ite luulee? Miten käy Jassun kahvilan tai pitopalvelun.

      • Muru.parka

        Miten käy Jassun kaikkien juttujen? Päin mäntyä menevät järjestään, aina ja ikuisesti. Jamppa ei oo saanu aikoihin pullaa eikä kakkua eikä oo vietetty sipulipitsaperjantaitakaan, tais kotikokkailu jo ruveta kyllästyttään. Juhlaleipomiset onkin nyt niinmuah.


      • Mikävitsi

        Jasussa äärimmäistä on nolous. Hassu voileipäkakkujassu. Vaikuttais elämä olevan äärimmäistä vuoristorataa. Vai että kahvila....


    • VuokrakoppiJaSerlaaKuluu

      Missä onpi Letku?? Missä onpi Klitta?? Siellä he lymyävät samassa murjussa paskapuheitaan ja lunastamattomia lupauksiaan piilossa kymmenien nimimerkkien takana. On se vaan surkeaa touhua.

    • leivoJassu

      Jassuuuuuu!! Laita meille taas kuvia, nuo entiset on jo kaluttu loppuun. Anna meille taas piristystä tähän helteiseen iltaan, tee vaikka pieniä kuppikakkuja taas. Kohta alkaa tämä olla niin yksitoikkoista, että reippaana ja rakastuneena jaa iloasi meillekin!

    • Noloa

      Veikkaan frittataa, Jasuaa kelmeää munakasta, äärimmäisen taitavalta leipurilta, kondiittorilta ja kokilta.

    • Eiks kamalat kaheksankytluvun kakut ois kuulostanu paremmalta?

      • vaimitenseoli

        Eikös ne olleet jossain vaiheessa 70 lukusiakin?


    • Kahvilakonditoria

      Tais jäädä huikea aamupala suunnittelun asteelle, niinkuin suurin osa Tuuliviirin jutuista.

      • kosostakinkiukuttaa

        Syövät ja juovat niitä aamukaffeita Vihiluodossa .


      • outoperpektiivi
        kosostakinkiukuttaa kirjoitti:

        Syövät ja juovat niitä aamukaffeita Vihiluodossa .

        Eihän siellä ole kun Jassu yksin ja oikeasti hänkään ei ole siellä.


      • selitäJassu
        kosostakinkiukuttaa kirjoitti:

        Syövät ja juovat niitä aamukaffeita Vihiluodossa .

        Kovin on mallimme yksinäisen oloinen rannalla, meikit päällä odottelee uutta saalista. Tahdomme kokovartalokuvan nuorekkaalta Jassulta! Eikös rannalla yleensä uida ja oteta aurinkoa? Pitsipusero päälläkö sen teet? Otatko aina nuo kuvat salaa murulta, siltä ne näyttää! Missä muru ja muut rannalla olijat ovat? Pelkäätkö ihmisiä? Etkö mallina uskalla näyttäytyä uimapuvussa, vaikka vakojasi niin mielellään kuvailet?


      • yksiootsinäihminen
        selitäJassu kirjoitti:

        Kovin on mallimme yksinäisen oloinen rannalla, meikit päällä odottelee uutta saalista. Tahdomme kokovartalokuvan nuorekkaalta Jassulta! Eikös rannalla yleensä uida ja oteta aurinkoa? Pitsipusero päälläkö sen teet? Otatko aina nuo kuvat salaa murulta, siltä ne näyttää! Missä muru ja muut rannalla olijat ovat? Pelkäätkö ihmisiä? Etkö mallina uskalla näyttäytyä uimapuvussa, vaikka vakojasi niin mielellään kuvailet?

        Heko-heko, Jassu teki ” nallikarit”


      • vainJampannähtäväksi
        selitäJassu kirjoitti:

        Kovin on mallimme yksinäisen oloinen rannalla, meikit päällä odottelee uutta saalista. Tahdomme kokovartalokuvan nuorekkaalta Jassulta! Eikös rannalla yleensä uida ja oteta aurinkoa? Pitsipusero päälläkö sen teet? Otatko aina nuo kuvat salaa murulta, siltä ne näyttää! Missä muru ja muut rannalla olijat ovat? Pelkäätkö ihmisiä? Etkö mallina uskalla näyttäytyä uimapuvussa, vaikka vakojasi niin mielellään kuvailet?

        Eihän ne kaikki rannalla mukana olevat samaan naamakuvaan mahdu. Miksi sä kerjäät heruttelukuvia, kun psyykesi ei niitä kestä kuitenkaan katsella? Jassu jättää ne kuvat vain Jarmon nähtäväksi.


      • juokseJalmo
        vainJampannähtäväksi kirjoitti:

        Eihän ne kaikki rannalla mukana olevat samaan naamakuvaan mahdu. Miksi sä kerjäät heruttelukuvia, kun psyykesi ei niitä kestä kuitenkaan katsella? Jassu jättää ne kuvat vain Jarmon nähtäväksi.

        Eiköhän Jalmo parka joudu katselemaan ihan livenä noita paikkoja? Yäkk!!


    • lghjhd

      Aamupalaa?

    • Woophoo

      Jaskan uus kuva näyttää jonkun realiteeteistä kauas loitonneen. Enkä nyt tarkotaseesteistä olotilaa vaa lasittuneiden silmien takaista kaaosta. Nii sitä vuoristorataa. Onkohan joku arvostellut Jaskan karmeita kasarivoikkukaakkuja. Oisko eukko hetken tajunnut miten äärimmäisen nolo on. Vintti heittänyt sitte tuollaiseen tilt tilaan.

      • aikuisenoikeesti

        Nyt on pakko kysyä minkä ikäinen olet?


      • Kynttiläkakku
        aikuisenoikeesti kirjoitti:

        Nyt on pakko kysyä minkä ikäinen olet?

        Paljastuu ne Jaskan röökitiskillä valheet. Vai että joku ikää kysellyt. Jaska ihan ite. Ja täällä jatkaa. Montako päivää prinsessan synttäreihin onkaan tänään tasan?


    • SiinäpäAikuinen

      Jaska näyttää ”kujeilevalta” lue mielipuoliselta kun yksin lukee rannassa pakkelit ja vaatteet päällä tätä palstaa ja raakaa todellisuutta ”äärimmäisen taitavista kokkailuistaan”. Totuus iski vasten kasvoja ja kuplaan tuli hetkeksi reikä. Iski shokki.

      Jaska pian se selvyyden hetki ohi menee, pääset takas laalaalandiaan, missä olet kondiittori, writer ja celebrity model ja voileipäkakkusi ovat taas upeita luomuksia ja sulta kysellään tupakkikassalla ikää.

      • jassurassu

        Jassu on pipi ja yksinäinen TAAS!


      • päiviensäkulkua

        Kirjoitatteko te Jassulle uutta historiaa?


      • tiedetään
        päiviensäkulkua kirjoitti:

        Kirjoitatteko te Jassulle uutta historiaa?

        Ei viitsitä nyt aloittaa, kun se on niin vanhan kertausta, että jo kyllästyttää. Moneen, moneen kertaan on nuo entiset ja arvattavasti myö tulevat tarinat nähty ja naurettu. Ei Jassukka muutu.


    • VuokramurjuJaEläke

      Puhutaanko täällä Letkusta/Jättiklitasta/Pyllyseksistä?

      Miksi Letku/Klitta/Pyllyseksi on niin laiska?

    • käkikellotpyörii

      Toi uusin Insta virnistys nassupöhöineen, kukkuu kukkuu kukkuu kukkuu..!

    • 8768687y

      Partsilla on niiiiiin pal mukavampi paahtaa itseään kuin uimarannalla! Tyhjälle uimarannalle meikit naamaam ja vaatetta päälle. Ai niin, mut nythän mä se hokasin: kaupoista ei löydy Jassin kropalle sopivia uikkareita eikä biksuja!

    • cvjdgz

      Retro on muotia nykyään.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      424
      2588
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      90
      2447
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      227
      1725
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      180
      1567
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      75
      1459
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      86
      1341
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1305
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      91
      1296
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1105
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1085
    Aihe