Löytäneeköhän Herra Jeesus täältä vanhurskaita

Löytyneeköhän

Hänen, kaikille hyväksi opetuksilleen ja ohjeilleen uskollisia ja kuuliaisia, käskynsä pitäviä ja täyttäviä, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi APOSTOLISIA seurakuntiaan rakentaviksi,siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsumuksen omaavia, tai muita haluavia?

39

523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkeishiukkanen1

      Hörhö! Ei löydy sun lahkoosi kuuluvia ei. Mutta muihin kuppikuntiin kuuluvia sekopäitä sitäkin enemmän.

    • armonaika

      Kyllä löytää. Mutta evankelin julistaminen palaa samalla takaisin juutalaisille.

      • Herättelevä

        Niin, ja niitää oikeita, todellisia Juutalaisia Raamatun UT mukaan on Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maallle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, Hänen nimessään rakentaviksi, yhteistyöhön yhtyneet ja yhtyvät.


    • Kannattaa kysyä hoitolaitoksesi henkilökunnalta. Ne tunnistaa siitä että on valkotakkinen pukeutuminen ja hillitty käytös.

    • Herättelevä

      Vielä ei ole tullut esiin. Missähän ja miksi ne muut Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi / todistajiksi kutsutut piileskelee ja miksi?!!

    • Sameon

      Meitä yhden talentin pelkureita olisi paljonkin tarjolla. Mikä meidät perii ?

      • Muistuttaen

        Tuomio perii. Pelkurit Jumala tuomitsee. Lukee Raamatun UT;ssa


      • Muistuttaen kirjoitti:

        Tuomio perii. Pelkurit Jumala tuomitsee. Lukee Raamatun UT;ssa

        Ai jaa. Mitähän kaikissa muissa uskonnon piireissä lukee?


      • Muistuttaen
        torre12 kirjoitti:

        Ai jaa. Mitähän kaikissa muissa uskonnon piireissä lukee?

        Sitä varmaankin voisi kysyä niiltä uskontokuntalaisilta. Raamatun UT mukainen Kristillisyys ei ole uskontoa. Vaan sitä kaikille hyväksi kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen Oikeuden mukaista Kristillisyyttä. = Oikein elämistä ja toimimista / vaikuttamista. Josta ei tule näitä SYYSTÄ. kaikki vääryys ja pahuus, tuomioksi seuraamuksia, joita kaikella muulla tavalla elämisestä, toimimisesta ja vaikuttamisesta tulee!!


    • kirjansalukenut

      Saatanan paskiaiset eivät taaskaan julkaise kirjoituksiani. He estävät muidenkin oppimista näissä asioissa.

      • Varoittava

        Siksihän itsekin tunnustauduit tuolla viestilläsi!


    • Herätyys

      Ei näytä vieläkään yhtäkään muuta Raamatun UT mukasesti elävää, puhuvaa ja toimivaa tulleen esiin. Näin julkisestti peräänkuuluttelusta / etsimisestä huolimatta?

      Missä lie piileskelevät ja miksi. Vaikka ovat KOKO "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" riittävällä tavalla eläviksi, puhuviksi ja toimiviksi kutsuttuja?!!

      • kaikenlaisia_hessaleita

        Ota lääkkeesi!


      • Herätykseksi
        kaikenlaisia_hessaleita kirjoitti:

        Ota lääkkeesi!

        Viestistäsi päätellen sinä ainakin olet omasi, pahaksesti / tuomioksesi lääkkeen ottanut.


    • Herätyys

      Ei taida täältä vanhurskaita, niitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kaipaavia löytyä?!

    • Meingott
    • Meingott
    • Meingott

      Kysymys: Mitä on kristillisyys ja mihin kristityt uskovat?

      Vastaus: Kristinuskon avainkohdat on lueteltu 1. Kor. 15:4. Jeesus kuoli syntiemme edestä, hänet haudattiin, hän nousi kuolleista, ja hän tarjoaa nyt pelastuksen kaikille, jotka ottavat hänet uskossa vastaan. Kristinusko on siinä mielessä ainutlaatuinen muihin uskontoihin verrattuna, että siinä on kysymys suhteesta paremmin kuin uskonnon harjoittamisesta. Kristitty pyrkii vaeltamaan lähellä Jumalaa sen sijaan, että hän pitäytyy sallittujen ja kiellettyjen asioiden listaan. Tämä suhde on mahdollinen Jeesuksen Kristuksen suorittaman työn ja Pyhän Hengen toiminnan johdosta.

      Näiden keskeisten uskonkohtien lisäksi on tietysti monia muita seikkoja, jotka kuvaavat kristinuskoa ja kristittyjä. Kristityt uskovat Raamatun olevan Jumalan innoittaman ja sen opetuksien olevan määräävän ja lopullisen auktoriteetin kaikissa uskon asioissa (2. Tim. 3:16; 2. Piet. 1:20-21). Kristityt uskovat Jumalan olevan kolmessa eri persoonassa - Isänä, Poikana (Jeesus Kristus) ja Pyhänä Henkenä.

      Kristittyjen mukaan ihmiskunta luotiin erityistä Jumala-suhdetta varten, mutta synti on erottanut kaikki ihmiset Jumalasta (Room. 3:23; 5:12). Kristinuskon mukaan Jeesus Kristus eli maan päällä täytenä Jumalana ja samalla täysin ihmisenä (Fil. 2:6-11) ja kuoli viimein ristillä. Kristityt uskovat, kuinka Kristus kuolemansa jälkeen haudattiin, nousi kuolleista ja elää nyt Isä-Jumalan oikealla puolella toimien iankaikkisesti uskovien välittäjänä (Hepr. 7:25). Kristillisyyden mukaan Jeesuksen kuoleman ristillä oli riittävä maksu kaikkien ihmisten syntien edestä ja sen kautta särkynyt yhteys Jumalan ja ihmisen välillä on mahdollisuus korjata (Hepr. 9:11-14; 10:10; Room. 5:8; 6:23).

      Kristinuskon mukaan ihmisen on pelastuakseen ja taivaaseen pääsemiseksi kuoleman jälkeen laitettava uskonsa yksin Kristuksen ristillä suorittamaan sovitukseen. Jos me uskomme Kristuksen kuolleen edestämme, maksaneen syntiemme rangaistuksen ja nousseen kuolleista, silloin me pelastumme. Kukaan ei voi tehdä mitään ansaitakseen pelastuksen. Emme voi olla "riittävän hyviä" miellyttääksemme Jumalaa, koska olemme kaikki syntisiä (Jes. 53:6; 64;6-7). Emme voi tehdä mitään tai lisätä pelastukseen mitään, koska Kristus teki kaiken! Kun Jeesus oli ristillä, hän sanoi, " Se on täytetty" (Joh. 19:30). Tällä hän tarkoitti, että sovitustyö oli saatettu loppuun.

      Kristinuskon mukaan pelastus merkitsee vapautusta vanhasta synnillisestä luonnosta ja vapautta aloittaa uusi, vanhurskas suhde Jumalaan. Olimme ennen synnin orjia, mutta nyt me olemme Kristuksen orjia (Room. 6;15-22). Niin kauan kuin syntiset elävät tämän maan päällä syntisissä kehoissaan, he taistelevat jatkuvasti syntiä vastaan. Kristityt voivat kuitenkin voittaa taistelun syntiä vastaan opiskelemalla ja soveltamalla Jumalan Sanaa elämässään ja antautumalla Pyhän Hengen johdattamaksi. Se tarkoittaa alistumista Hengelle johdatukselle kaikissa päivittäisissä tilanteissa.

      Kun siis monet uskonnot vaativat seuraajiensa tekevän tai jättää tekemättä jotakin, kristinusko perustuu uskoon Kristuksen kuolemaan ristillä syntiemme edestä ja hänen ylösnousemukseensa. Syntimme ovat maksetut ja meillä on uusi suhde Jumalaan. Me voimme voittaa syntisen luontomme ja elää kuuliaisuudessa ja kumppanuudessa Jumalan kanssa. Tätä on aito raamatullinen kristillisyys.

      Linkki on (https://www.gotquestions.org/Suomi/Kristinusko.html)

      • Herätyys

        Kristityt, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesukksen ja / apostolinesa opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti ja perustalta, eläviksi, puhuviksi, toimiviksi / vaukuttaviksi KUTSUTUT. On kutsuttu Kristuksen Jeesuksen, Raamatun UT mukaisesti seuraajikseen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikutavia, Hänen APOSOLISIA (Raamatun UT) mukaisesti toimivia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja YHTEISTYÖHÖN kututtuja.

        Muuthan ei ole Oikeasti Kristittyjä. Voi olla vain jollain tavalla vähän nimeksi krist. uskonnilisia, joita myös, niin kuin muitakin maailmallisia, "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii!! Joka päivä kautta maailman tiedotusvälineet uutisoi niistä tuomioksi PAHAN perimisistä. Joissa uhreiksi on joutunut, ja joutuu myös niitä vain krist. uksonnollisia. Niitä, joita ei Raamatun UT mukainen, kaikille hyväksi Krisistillisyys, se Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, käskynsä kaikilta osin pitävä ja täyttyävän mukainen, mitenkään edes kiinnosta.


      • Meingott

        Matti, miksi vaihdat nikkiä etkä kirjoita enää kuten aiemmin? Minne olet jättänyt noitaroviot?


      • Meingott

        Etkö saanut tarpeeksi huomiota?


    • Herra varmaankin löytää mutta sinä nähtävästi et, kun et oikein osaa mitään muuta sanoa.

      • Herätyys

        Ei ole ollut ketään jolle sanoa muuta. Ei ole vielä löytynyt niitä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä edes millään tavalla kiinnostuneita. Vain vastustavilta on tullut, sitä huonoa palautetta. Mutta eihän ne halua alkaa edes asiallisesti ja rakentavasti Kristillisyydestä, siitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä keskustelemaankaan. Siitä mitä kaikkea edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vakuttamaan, että sellaiseksi, Raamatun UT mukaiseksi Kristillisyydeksi tulisi.


      • Herätyys
        Herätyys kirjoitti:

        Ei ole ollut ketään jolle sanoa muuta. Ei ole vielä löytynyt niitä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä edes millään tavalla kiinnostuneita. Vain vastustavilta on tullut, sitä huonoa palautetta. Mutta eihän ne halua alkaa edes asiallisesti ja rakentavasti Kristillisyydestä, siitä, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttävästä keskustelemaankaan. Siitä mitä kaikkea edellyttää, miten kuuluu Raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vakuttamaan, että sellaiseksi, Raamatun UT mukaiseksi Kristillisyydeksi tulisi.

        Tällaista se on! Ei nukkuvilta, ja siinä, vain uskossa jotenkin, OLO tilassa viihtyviltä mitään Raamatun UT mukaista ja perusuvaa, asiallista vastausta, kysymyksiin saa!!


      • Herättelevä

        Näin se näyttää olevan!


    • Herätyys

      Nukkuvat on hiljaisia!

      Vain heränneet pitää ÄÄNTÄ. vaan eivät äänestele. Vaan elävät ja toimivat kaikille hyväksi Krist. vaihtoehdon rakentamisen puolesta.

      Mutta missähän ne muut tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut piileskelee? Kun ei NÄY, eikä kuulu.

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua, ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

      Myös ja etenkin tänne suomi24 keskustelufoorumeille, jossa on näin valtavan paljon suuressa pimeydessä, elviä ihmisiä, USKOVAISIAKIN!!

      • >>>Nukkuvat ovat hiljaisia!

        Kyllä nukkuvat kuorsaa ja pitävät muitakin ääniä.


      • Sinä taidat olla se ainoa...


      • Herätyys
        sage8 kirjoitti:

        >>>Nukkuvat ovat hiljaisia!

        Kyllä nukkuvat kuorsaa ja pitävät muitakin ääniä.

        Niin, mutta sellaista hedelmätöntä ääntä josta ei löydä sitä hyvää hedelmää. Samasta sysytähän Herra Jeesus kirosi / tuomitsi sellaisen puun!!


      • Herätyys
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Sinä taidat olla se ainoa...

        Ei, kyllä niitä pitäisi olla Raamatun UT mukaan muitakin. Mutta missähän ovat, kun ei näy, eikä kuulu. "Hedelmistäänhän puun pitäisi tunnistaa". Ei vain ole löytynyt!!


      • Herätyys kirjoitti:

        Ei, kyllä niitä pitäisi olla Raamatun UT mukaan muitakin. Mutta missähän ovat, kun ei näy, eikä kuulu. "Hedelmistäänhän puun pitäisi tunnistaa". Ei vain ole löytynyt!!

        Löytäneekö? Ei löydä, etkä ole sinä itsekään - sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla!
        Omavanhurskautemme on Jumalan edessä kuin saastainen, likainen vaate. Ei ole meillä itsessämme muva tuotavaa Jumalan eteen kuin syntimme.


      • Saviseutulainen kirjoitti:

        Löytäneekö? Ei löydä, etkä ole sinä itsekään - sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla!
        Omavanhurskautemme on Jumalan edessä kuin saastainen, likainen vaate. Ei ole meillä itsessämme muva tuotavaa Jumalan eteen kuin syntimme.

        ... MUUTA tuotavaa kuin syntimme!


      • Herättelevä

        Niin, etteikö ole muuta hedelmää, kuin syntinne.

        Missä ne hyvää hedelmää tuottaviksi kutsutut on. Hedelmistään kun puun, hyväksi tai pahaksi tunnistaisi.


      • Herättelevä kirjoitti:

        Niin, etteikö ole muuta hedelmää, kuin syntinne.

        Missä ne hyvää hedelmää tuottaviksi kutsutut on. Hedelmistään kun puun, hyväksi tai pahaksi tunnistaisi.

        ITSESSÄMME olemme köyhiä syntisiä - Jeesuksessa Kristuksessa, uskon kautta Häneen, olemme puhtaat ja pyhät.
        Hedelmät, uskon teot, saa meissä aikaan yksin Jeesus Kristus. Nuo uskon teot, ovatpa vähäisempiä, tahi "suurempia", ovat Herran Jeesuksen tekoa meissä.
        Ja ellei näin ole, on kaikki "hedelmämme ja tekemisemme" vain itsestämme lähtevää puurtamista ja loputonta, omaa vanhurskauttamme korottavaa, suorittamista.


      • Herättelevä
        Saviseutulainen kirjoitti:

        ITSESSÄMME olemme köyhiä syntisiä - Jeesuksessa Kristuksessa, uskon kautta Häneen, olemme puhtaat ja pyhät.
        Hedelmät, uskon teot, saa meissä aikaan yksin Jeesus Kristus. Nuo uskon teot, ovatpa vähäisempiä, tahi "suurempia", ovat Herran Jeesuksen tekoa meissä.
        Ja ellei näin ole, on kaikki "hedelmämme ja tekemisemme" vain itsestämme lähtevää puurtamista ja loputonta, omaa vanhurskauttamme korottavaa, suorittamista.

        Niin, jos PYHÄHENKI ei saa sijaa uskovassa, niin että saisi uskovan elämään ja toimimaan kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävälä tavalla Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä Jumalan VALTAkunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa rakentaviksi. Niin turhaksihan se oamlla tavalla Raamatun UT mukaisuuteen usko, silloin jää. Jää ns. hyvää hedelmää tuottamattomaksi, VAIN nimeksi krist. uskonnollisuudeksi!!


    • Eikiitosjeesus

      Jos jeesus olisi olemassa niin luuletko sitä moisen kiinostavan.
      2000 vuotta on naureskellut partaansa että vieläkö ne ottaa tosissaan hänen viinipäissään pitämät puheensa joilla hän kansaa vedätti kuin Uri Geller aikoinaan.

    • Jos vanhurskas on kansan suoja, niin onhan teillä minut.

      Minä ohjaan teidät oikealle tielle.

      • Herättelevä

        No milloin aloitat. Koko maailma / ihmiskunta elää suuressa pimeydessä, mitään valkeudesta ja sen lähteestä tietämättöminä, "pirun" vietävinä, vedettävinä, johdettavina ja hallittavina, jossa PAHA perii!!

        Missä on muut "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut / armoitetut?!!


    • Herätyys

      Niitä vanhurskaita, kaikille hyväksi Jumalan Sanalle (Raamatun UT) uskollisia ja kuuliaisia, sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttuja. Että löytyneekö täältä?

      Jeesuksen nimessä... niitä kuita Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen kutsuttuja ja muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla, yhtymään haluavia etsivä / peräänkuulutteleva-

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen, kaikille hyväksi Jumalan Sanan mukaiseen, pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekkö"?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      32
      3082
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      119
      1973
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      86
      1679
    4. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      119
      1629
    5. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      97
      1484
    6. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      84
      1427
    7. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      94
      1345
    8. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      384
      1253
    9. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1150
    10. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      80
      1129
    Aihe