ebelingit ja reinikaiset

Anakonda

Mika Ebeling näyttäisi olevan barbaari olettaessaan, että raiskauksen uhriksi joutuneen naisen pitäisi kehittää sisällään ja synnyttää raiskaajan aikaan saama lapsi. (Ebelinghän tukee Nummelan käsitystä, miksi muuten pitäisi sivuillaan Nummelan kirjoitusta.) Näyttäisi siltä, että mielipiteistään päätellen sekä Nummela ja Ebeling ovat henkiseltä mielentilaltaan ja oikeudenmukaisuuden käsityksillään samanveroisia kuin Bosniassa aikoinaan muslimeja raiskanneet sotilaat? Hekin halusivat, että raiskauksen seurauksena alkunsa saaneet tuli synnyttää, siksipä raiskattuja naisia pidettiin lukkojen takana siihen asti, kunnes aborttia ei enää voitu tehdä. Ebeling ei lukitse fyysisesti raiskattuja naisia lukkojen taakse, kunnes synnytys koittaa, mutta hän tekee saman henkisellä tasolla ja haluaisikin lainsäädännön, joka kirjaimellisesti 'lukitsisi' lainsäädännöllisesti myös raiskatut naiset synnyttämään.

Sivuillaan hänellä on kuvia, jotka on muokattu näyttämään täysiaikaisilta abortoiduilta sikiöiltä, vaikka Suomessa abortin rajana on 12 viikkoa, jolloin sikiö on oikeasti noin 12 senttinen. Ebeling sumuttaa saadakseen abortin näyttämään lapsen tappamiselta.

Kuinka on mahdollista, että Pekka Reinikaisen tapaiset abortinvastaistapropagandaa julistavat ihmiset voivat toimia lääkärin ammatissa? Säälin niitä naisia, jotka erehtyvät menemään Reinikaisen vastaanotolle aborttia hakemaan. Kuinka hän kykenee objektiivisuuteen ammatissaan omatessaan noinkin radikaaleja mielipiteitä. Reinikainenhan suorastaan valehtelee luetellessaan 18 valhetta abortista ja tyrmää nämä 'valheet' omilla valheillaan! Otetaanpa valhe numero 1:

"Valhe 1: Ihmiselämä saa alkunsa vasta joskus raskauden aikana.
Totuus: On kiistaton luonnontieteellinen tosiasia, että jokaisen ihmisyksilön elämä alkaa hedelmöityneestä munasolusta."

Kiistaton luonnontieteellinen tosiasia on se, että hedelmöityneestä munasolusta saa sykäyksen alkuun ihmisen kehitysprosessi. Pelkällä geneettisellä hedelmöittyneellä munasolulla ei ole mitään edellytyksiä ihmiseksi yksinään, vaan tarvitaan runsaasti muita 'nappiin ' meneviä tapahtumia, jotta prosessista saataisiin ihminen aikaiseksi. Ja hyvä LL Reinikainen, yhden yksilön, ihmisen alku, ei ole ollut hedelmöittyminen vaan hänen alkunsa on ollut jakaantuneena aivan alussa kahteen osaan, 'hän' on ollut olemassa siittiösoluna ja munasoluna, jotka ovat sattumusten summassa yhdistyneet ja alkaneet jakaantua prosessin myötä, joka on alkanut hedelmöityksessä. Sanoilla voidaan totisesti leikitellä ja täten voidaan määritellä alku oikeastaan mihin hyvänsä raskauden kohtaan. Reinikaisen esittämä luonnontieteellinen totuus ei siis olekaan perimmäinen, absoluuttinen totuus. Näitä alkukohtia kun oikeasti voidaan määritellä vaikka mihin kohtaan, kristitty fundamentalisti määrittelee eettisen alun hedelmöittymiseen, ei lääketiede, eikä todellakaan luonnontiede. Lääketieteen silmissä hedelmöittymisestä nimenomaan alkaa kehitysprosessi ihmiseksi, soisin lääkärin tietävän moisen seikan, ettei tulisi aivan puoskariksi leimatuksi. Mihin Suomi on menossa, jos tällaista barbarismia aletaan puffaamaan jonkun proElämä-yhityksen muodossa? Voi aikoja, voi tapoja.


http://www.kolumbus.fi/mika.ebeling/abortti.htm

6

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anna-Maria

      Älä morkkaa heitä liikaa, sillä he ovat meidän tärkeimmät liittolaiset tämän vuoden aikan, jolloin yritämme saada voimaan lain seksin oston kieltämisestä. Säästä kritiikkisi ensi vuoteen, kun äänestys on jo ohi eduskunnassa.

      • mies

        Ei ole mitään väliä vaikka seksinostokielto tulisikin voimaan. Mikään ei muutu olennaisesti. Venäläiset naiset antavat "ilmaiseksi" sitten. Kotikäynnit lisääntyvät ja miehet tukevat toimintaa entistä enemmän. Poliisi ei halua valvoa mitään idioottilakeja, sillä he itsekin käyttävät palveluja...muhahahaa!


      • Anakonda

        Kukaan itseään kunnioittava ja sivistynyt ihminen ei mene kimppaan natsikiihkomielisten abortinvastustajien kanssa. Jotain häpyä sentään pittää olla...


      • jep.
        mies kirjoitti:

        Ei ole mitään väliä vaikka seksinostokielto tulisikin voimaan. Mikään ei muutu olennaisesti. Venäläiset naiset antavat "ilmaiseksi" sitten. Kotikäynnit lisääntyvät ja miehet tukevat toimintaa entistä enemmän. Poliisi ei halua valvoa mitään idioottilakeja, sillä he itsekin käyttävät palveluja...muhahahaa!

        siis sovinistiarmeija. Tämä on oikea sovinistien paratiisi.


      • mies
        jep. kirjoitti:

        siis sovinistiarmeija. Tämä on oikea sovinistien paratiisi.

        Mitä sovinistisempi olet, sitä paremmin saat pimpukkaa. Kilttejä herrasmiehiä vaan käytetään hyväkseen, näin se vaan on.


    • Anonyymi

      Kaikkein paras ratkaisu kuitenkin oli, että tämä Mika Ebeling ei tullut uuteen eduskuntaan valituksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe