Lesken itsetyydytys

Kysyvä

Olen tässä miettinyt onko syntiä itsetyydytys? Nyt on kysymyksessä naiset ei miehet. On oltu avioliitossa montakymmentä vuotta ja sitten mies kuolee viereltä,onko niin että naisen seksualisuus täytyy hävitä samalla? Kuinka nainen tyydytää seksualisuuttaan? Ei kuitenkaa voi lähteä "torille" seksiä ostamaan. Kertokaa naiset kuinka olette menetelleet kun tulee seksi mieleen?

29

96

  Vastaukset

  • Raamatullisessa mielessä syntiä on kaikki, mikä saa sinut hylkäämään Jumalan. Jos vaikka tomaattikeiton vuoksi olet valmis hylkäämään Jumalan, siitä on muodostunut synti. Ei siis kannata hylätä Jumalaa, vaan kannattaa olla uskollinen hänelle ja miettiä, mikä on hyvää ja tehdä hyvää.

   "Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita."
   Ensimmäinen kirje korinttilaisille 6:12

   ""Kaikki on luvallista", mutta ei kaikki ole hyödyksi; "kaikki on luvallista", mutta ei kaikki rakenna."
   Ensimmäinen kirje korinttilaisille 10:23

   • Saako korvaa kaivaa, jos kutittaa.


   • Ei kai runkuttelun vuoksi tarvitse hylätä mitään, ei jumalia eikä joulupukkia. Sen voi sovittaa joustavasti muiden päiväaskareiden lomaan. Se tekee kehon virkeäksi ja mielen pirteäksi. Kaikki sitä tekevät, myös uskovat, uskonnolliset ja uskomukselliset ihmiset, lesket,aviossa olevat,sinkut ja muut ihmiset sekä tietysti Perussuomalaiset.


   • 12-_-13 kirjoitti:

    Saako korvaa kaivaa, jos kutittaa.

    Saa, kunhan ei pumppaa.


  • Kun ihminen on luotu ja seksuaalisuus on tullut siinä mukana,tietysti aviopuolisot voi ihan Jumalan suosiolla harrastaa seksiä,mutta kun jää Leskeksi ja kuitenkin halut on kuten ennekin,mitä sitä pitää tehdä? Kieltää kokonaan itsensä,niinkö. Naimisissa olevien on helppo "hurskastella",mutta leskien ei. Mihin ne tarpeet häviää kun jää yksin. Kunpa joku pappi vastaisi tähän kirjoitukseen. Ja syntihän sekin on jos käyttää "vierasta" ja kuka sitä kerjäämään lähtee?

   • Kuolleen kävelykeppiin on hyvä tukeutua.


  • Tuskin on syntiä, jos et ole koukuttunut asiaan. Raamattuhan ei puhu kyseisestä asiasta mitään.

   • Koukku on huono väline.


   • henkarihyvä kirjoitti:

    Koukku on huono väline.

    Tekokyrpä on siihen oiva väline.


  • Kaikki, mikä häiritsee kuuliaisuutta jumalalle on "pahasta". Ympärileikkauksen pointtina oli ja on, että seksuaalinen mielihyvä minimoidaan, jotta ihmisellä on vähemmän "häiriötekijöitä" elämässä ja enemmän aikaa jumalan palvelemiseen. Kunnon kristittyjen pitäisi siis käydä ympärileikkauttamassa itsensä.

   Itsehän nautin mielummin elämästäni maksimiteholla (ei kuitenkaan muiden kustannuksella). Miksi alistua palvelemaan sellaista, joka haluaa kieltää kaiken nautinnon sinulta, jotta voisit paremmin ruokkia hänen narsismiaan?

   • Naisten ympärileikkaus kuulostaa uskonnolta.


   • Miesten ympärileikkaus paremminkin maksimoi seksuaalista mielihyvää. Kun liika herkkyys on pois, akti kestää paljon kauemmin ilman, että laukeamisen voimakkuus vähenisi mitenkään.
    Naisten ympärileikkaus on pahoinpitelyä.


  • Syntiä se on!
   Ja seuraukset ovat ihan kamalat: Käsiin kasvaa karvoja, selkäranka kiroutuu, silmät sumenevat, korvat täyttyvät vaikulla.
   Näin kävi minullekin ja joudun ajamaan käsikarvat joka aamu. Enkä enää näe pimeässä kunnolla.

  • Fundamentalistit taa vauhdissa. Tee juuri sitä mikä tuntuu hyvältä äläkä uko naapurin paavoa joka haluaa päästä pykälään. Jos jumala on olemassa, niin se ottaisi sinusta pois seksuaalivietin, eli tee kaikkea ja heitä uskontosi paskaojaan.

  • Mitä kysyvälle nyt kuuluu?

  • Tyydytyn savolaisittain, silmät sirrillä

  • Miten kysyvä on asian ratkaissut?

  • Oletko löytänyt uuden miehen?

  • Hei,
   tämä vuosi sitten iloittamasi aihe onvarmasti yleinen. Voisiko seksuaalisuuden saada lepotilaan elämäntilanteessa, jossa sille ei ole Raamatun mukaista paikkaa?

   Tarkastelisin paria raamatunkohtaa tähän liittyen. Ensiksi korjaan ajatuksen / asetan lähtötilanteeksi, että vaikka seksuaalisuus on osa minuutta, seksuaalisuuden harjoittaminen ei ole.

   *

   Salomonin laatimassa Laulujen laulu -"musikaalissa" kolmessa kohdassa toistuvana kertosäkeenä vannotetaan neitsyitä pidättymään sellaisista ajatuksista, jotka "herättäisivät rakkauden":
   Laulujen laulu 2:7; 3:5; 2:4
   "Minä vannotan teitä, te Jerusalemin tyttäret: älkää herättäkö, älkää herätelkö rakkautta, ennen kuin se itse haluaa.”

   Tästä tulee minulle ekana mieleen sukupolvien välinen ero, että vanhempieni sukupolvi leikki viistoistavuotiaana vielä hippaa, ja murrosiätkin alkoivat myöhemmin, kun taas nykyisin jotkut peruskoulua aloittelevat tytöt alkavat pikkuhiljaa meikkailemaan ja stailaamaan itseään.

   Rakkaus/vetovoima vastakkaiseen sukupuoleen on ilmiö, joka herää herätettäessä. Voiko sitä saada mm. avioliiton loppuessa nukahtamaan, hillittyä, alla olevan raamatunkohdan perusteella Paavalin mukaan jotkut voivat.

   Omassa ystäväpiirissäni on sekä aikuisia naimattomia sekä myös leskiä, joilla "rakkaus nukkuu". Samoin on avioliittojakin, joissa rakkaus nukkuu.

   1. Korinttolaiskirje 7:8-9
   "Naimattomille ja leskille minä sanon, että heille on hyväksi, jos he pysyvät sellaisina kuin minä. Mutta jos eivät pysty hillitsemään itseään, menkööt naimisiin, sillä parempi on mennä naimisiin kuin palaa himosta. "

   Paavali ei, eikä missään muussakaan paikassa Raamattua, käsitellä suorin sanoin itsetyydytystä, vaikka ensimmäisestä ihmissukupolvesta alkaen kaikilla sukupolvilla on ollut itsetyydyttämisen harjoittamisen potentiaali.

   Paavali kuitenkin opettaa esimerkiksi lakihenkisyyteen (uskonnollisuuteen) taipuvaisille sekä muutenkin vallattomille galatalaisille (Gal. 5) 'lihan teoista', jotka 'ovat ilmeisiä' ja joista olisi tehtävä parannusta.

   Varsinkin silloisessa Rooman imperiumissa seksuaalisuuden toteuttaminen oli melko vapaamielistä, päätellen esimerkiksi siitä, että Pompeijissa oli tuhkapilven laskeutumisen päivänä jonkinlainen kaupungin perustamisen vuosijuhlat, jotka olivat ilmeisesti melko seksistiset juhlat. Seksilelujen lisäksi, arkeologien mukaan kaupungissa oli useita ilmeisesti kiinteästi toimivia bordelleja. Kahtiajako kristittynä elämisen ja roomalaisen kulttuurin mukaisen elämän välillä on ollut ilmeinen.

   Nykyaikana, kun markkinoilla on enempi ihmisen ulkopuolelta lähtöisin olevia asioita, joita nykykielessä kutsumme riippuvuuksiksi, kuten huumeet, tupakka, peliriippuvuus, shoppailu, kahvi, chili, jne, niin lihan teko on entisaikoja vaikeampi tunnistaa. Asian helpottamiseksi Paavali määrittelee meille lihan teot kytkemällä rajapintaan. Hän esittelee lihan teoille vastakohdan, hengen hedelmät.

   Paavalin luettelemat yleismaailmalliset hyveet ovat Hengen hedelmiä, sivutuotteita. Niitä kumpuaa ihmisessä silloin, kun hän Jeesuksen Kristuksen rakkaudesta / Pyhän Hengen vaikutuksesta tahtoo oma-alotteisesti ("innostuu") ojentautua Elävän Jumalan mielen mukaisesti elämässään.

   Ihminen on Jumalan kuva. Jumala astui alas "omaksi kuvakseen" tehdäkseen meidän kanssamme "Avioliiton" ja kärsiäkseen ja tullakseen kidutetuksi kuoliaaksi puolestamme, jotta me Jeesuksen Kristuksen morsiamina pelastuisimme Taivaaseen. Se on valtavan hienoa ja uskomatonta, mutta todellisuutta. Elävää elämää, konkreettinen fakta. Se Jumala, joka on elävä ja todellinen, ei epäjumala, Hän on luonteeltaan tällainen ja Hän on tällä lailla valmistellut meille syntisille ihmisille Tien Taivaaseen, ikuiseen elämään. Ei pavunvartta taivaaseen, vaan kristityllä ihmisellä on morsiamen rooli Jumalan häissä.

  • Sinäpä sen kysyit.

  • Seksuaaliset ja muutkin tunteet saa jäihin, kun syö neuroleptejä.

  • Olen varma, että jokainen nuorekas leski harrastaa itsetyydytystä, jossei harrasta avioliiton ulkopuolista seksiä. Näin teki varmasti Paavalikin, vaikka tekopyhänä esiintyikin. Myös Jeesus teki niin, jos hän oli olemassa.

   • Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan.
    Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia.
    On häpeällistä sanoa mitä sanoit, toivottavasti pyydät Herralta anteeksi niin että tarkoitat sitä myös.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan.
    Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia.
    On häpeällistä sanoa mitä sanoit, toivottavasti pyydät Herralta anteeksi niin että tarkoitat sitä myös.

    "Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan."

    Ihmisiähän he olivat!

    "Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia."

    Puhumattakaan tästä kyseisestä tavallisille ihmisillekin helposta asiasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan."

    Ihmisiähän he olivat!

    "Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia."

    Puhumattakaan tästä kyseisestä tavallisille ihmisillekin helposta asiasta.

    No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
    Hän eli synnittömän elämän, Hän koki elämän kiusauksia mutta läpäisi ne voittajana, koska me emme pysty.
    Hän oli 40 päivää syömättä ja vissiin juomattakin kerran, kai Hänelle nyt jonkun tollaisen asian vastustaminen oli helppoa.

    Paavalilla oli se naimattomuuden armolahja luullakseni, kyllä hän olisi voinut vaimon ottaa kuten kirjoitti.
    Jos olisi ollut kova polte ja halu, niin kai hän olisi vaimon ottanut sitten.
    Ei ottanut ja suositteli muillekin naimattomuutta.

    Jeesus toki eli ihmiselämän ihmisenä, mutta Hänessä oli ja on myös Taivaallinen Jumalallinen puoli , että Hänen voimansa on kaukana tavallisesta.
    Siksi on rienaavaa edes sanoa Hänestä jotain sellaista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
    Hän eli synnittömän elämän, Hän koki elämän kiusauksia mutta läpäisi ne voittajana, koska me emme pysty.
    Hän oli 40 päivää syömättä ja vissiin juomattakin kerran, kai Hänelle nyt jonkun tollaisen asian vastustaminen oli helppoa.

    Paavalilla oli se naimattomuuden armolahja luullakseni, kyllä hän olisi voinut vaimon ottaa kuten kirjoitti.
    Jos olisi ollut kova polte ja halu, niin kai hän olisi vaimon ottanut sitten.
    Ei ottanut ja suositteli muillekin naimattomuutta.

    Jeesus toki eli ihmiselämän ihmisenä, mutta Hänessä oli ja on myös Taivaallinen Jumalallinen puoli , että Hänen voimansa on kaukana tavallisesta.
    Siksi on rienaavaa edes sanoa Hänestä jotain sellaista.

    "No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
    Hän eli synnittömän elämän"

    Sinäkö tosiaan luokittelet ihmisen normaalin aktiviteetin oikein synniksi, ja vieläpä kuvittelet jumalasikin olevan samaa mieltä ;)


  • Kunnes kuolema erottaa. Kuolema päättää avioliiton. Seksuaalisuus kuuluu avioliittoon toteutettavaksi, ei yksin.

   • Jokaisella on oma mielipiteensä, mutta meidän kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä.


  • Jobille annettiin neuvo,"kuinka voisin katsoa neitosen puoleen" , hetkenä jona hän oli sisäisessä muutoksessa. Job oli tutkinut itseään ja huomannut tällaisia.

   Että hänestä olisi tullut ehjä (ja miehekäs) persoonallisuus, Piti Jobin ensin oppia kunnioittamaan naiseutta ja itseään.
   Raamattu puhuu siitä, että varsinkin seurakunnan johtajan tulisi olla "yhden naisen mies", jotta voisi menestyä virassaan.
   Sama pätee varmasi kaikkiin ihmisiin, ainakin jollakin tasolla,
   Siinäkin että eri sukupuolet, miehet ja naiset oppivat kunnioittamaan toisiaan.
   Mitä parempi ja aidompi ilmapiiri sen paremmin se onnistuu.
   Seurakunnassahan tämä korostuu , ovathan ihmiset siellä usein eri tavoin tarvitsevia ja kaipaavat juuri kohtaamista.
   Tämä varsinkin sielunhoidossa, jossa tarvitaan avoimuutta ja aitoa kiinnostusta.

   Job sai lopulta moninverroin takaisin mitä oli menettänyt. Hän oli oppinut jotain koulussa joka tarvittiin, ja jonka Luoja oli hänelle sallinut. Hän oli oppinut rakastamaan itseään ja lähimmäistä sillä rakkaudella joka parantaa haavoista ja antaa elämälle uuden innostavan alun ja motivaation.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7298
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   260
   5511
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   76
   3919
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1611
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   58
   1155