Lesken itsetyydytys

Kysyvä

Olen tässä miettinyt onko syntiä itsetyydytys? Nyt on kysymyksessä naiset ei miehet. On oltu avioliitossa montakymmentä vuotta ja sitten mies kuolee viereltä,onko niin että naisen seksualisuus täytyy hävitä samalla? Kuinka nainen tyydytää seksualisuuttaan? Ei kuitenkaa voi lähteä "torille" seksiä ostamaan. Kertokaa naiset kuinka olette menetelleet kun tulee seksi mieleen?

45

1756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12____13

      Raamatullisessa mielessä syntiä on kaikki, mikä saa sinut hylkäämään Jumalan. Jos vaikka tomaattikeiton vuoksi olet valmis hylkäämään Jumalan, siitä on muodostunut synti. Ei siis kannata hylätä Jumalaa, vaan kannattaa olla uskollinen hänelle ja miettiä, mikä on hyvää ja tehdä hyvää.

      "Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita."
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille 6:12

      ""Kaikki on luvallista", mutta ei kaikki ole hyödyksi; "kaikki on luvallista", mutta ei kaikki rakenna."
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille 10:23

      • 12-_-13

        Saako korvaa kaivaa, jos kutittaa.


      • WankingGhost

        Ei kai runkuttelun vuoksi tarvitse hylätä mitään, ei jumalia eikä joulupukkia. Sen voi sovittaa joustavasti muiden päiväaskareiden lomaan. Se tekee kehon virkeäksi ja mielen pirteäksi. Kaikki sitä tekevät, myös uskovat, uskonnolliset ja uskomukselliset ihmiset, lesket,aviossa olevat,sinkut ja muut ihmiset sekä tietysti Perussuomalaiset.


      • Anonyymi
        12-_-13 kirjoitti:

        Saako korvaa kaivaa, jos kutittaa.

        Saa, kunhan ei pumppaa.


      • Anonyymi
        WankingGhost kirjoitti:

        Ei kai runkuttelun vuoksi tarvitse hylätä mitään, ei jumalia eikä joulupukkia. Sen voi sovittaa joustavasti muiden päiväaskareiden lomaan. Se tekee kehon virkeäksi ja mielen pirteäksi. Kaikki sitä tekevät, myös uskovat, uskonnolliset ja uskomukselliset ihmiset, lesket,aviossa olevat,sinkut ja muut ihmiset sekä tietysti Perussuomalaiset.

        Sooloseksi on asia, josta ei puhuta julkisesti, silloin se pysyy omana asiana


    • Kysyvä

      Kun ihminen on luotu ja seksuaalisuus on tullut siinä mukana,tietysti aviopuolisot voi ihan Jumalan suosiolla harrastaa seksiä,mutta kun jää Leskeksi ja kuitenkin halut on kuten ennekin,mitä sitä pitää tehdä? Kieltää kokonaan itsensä,niinkö. Naimisissa olevien on helppo "hurskastella",mutta leskien ei. Mihin ne tarpeet häviää kun jää yksin. Kunpa joku pappi vastaisi tähän kirjoitukseen. Ja syntihän sekin on jos käyttää "vierasta" ja kuka sitä kerjäämään lähtee?

      • sairasmummo

        Kuolleen kävelykeppiin on hyvä tukeutua.


    • KMT

      Tuskin on syntiä, jos et ole koukuttunut asiaan. Raamattuhan ei puhu kyseisestä asiasta mitään.

      • henkarihyvä

        Koukku on huono väline.


      • DildoOfOdin
        henkarihyvä kirjoitti:

        Koukku on huono väline.

        Tekokyrpä on siihen oiva väline.


    • valhekirjoja

      Kaikki, mikä häiritsee kuuliaisuutta jumalalle on "pahasta". Ympärileikkauksen pointtina oli ja on, että seksuaalinen mielihyvä minimoidaan, jotta ihmisellä on vähemmän "häiriötekijöitä" elämässä ja enemmän aikaa jumalan palvelemiseen. Kunnon kristittyjen pitäisi siis käydä ympärileikkauttamassa itsensä.

      Itsehän nautin mielummin elämästäni maksimiteholla (ei kuitenkaan muiden kustannuksella). Miksi alistua palvelemaan sellaista, joka haluaa kieltää kaiken nautinnon sinulta, jotta voisit paremmin ruokkia hänen narsismiaan?

      • korvatpois

        Naisten ympärileikkaus kuulostaa uskonnolta.


      • Anonyymi

        Miesten ympärileikkaus paremminkin maksimoi seksuaalista mielihyvää. Kun liika herkkyys on pois, akti kestää paljon kauemmin ilman, että laukeamisen voimakkuus vähenisi mitenkään.
        Naisten ympärileikkaus on pahoinpitelyä.


    • OttoPetteris

      Syntiä se on!
      Ja seuraukset ovat ihan kamalat: Käsiin kasvaa karvoja, selkäranka kiroutuu, silmät sumenevat, korvat täyttyvät vaikulla.
      Näin kävi minullekin ja joudun ajamaan käsikarvat joka aamu. Enkä enää näe pimeässä kunnolla.

    • fundapanda

      Fundamentalistit taa vauhdissa. Tee juuri sitä mikä tuntuu hyvältä äläkä uko naapurin paavoa joka haluaa päästä pykälään. Jos jumala on olemassa, niin se ottaisi sinusta pois seksuaalivietin, eli tee kaikkea ja heitä uskontosi paskaojaan.

    • hemery32

      Mitä kysyvälle nyt kuuluu?

      • Anonyymi

        Orkut juoksee pitkin selkäpiitä , hyvää kuuluu


    • Murrejuoru

      Tyydytyn savolaisittain, silmät sirrillä

    • Anonyymi

      Miten kysyvä on asian ratkaissut?

    • Anonyymi

      Oletko löytänyt uuden miehen?

    • Anonyymi

      Hei,
      tämä vuosi sitten iloittamasi aihe onvarmasti yleinen. Voisiko seksuaalisuuden saada lepotilaan elämäntilanteessa, jossa sille ei ole Raamatun mukaista paikkaa?

      Tarkastelisin paria raamatunkohtaa tähän liittyen. Ensiksi korjaan ajatuksen / asetan lähtötilanteeksi, että vaikka seksuaalisuus on osa minuutta, seksuaalisuuden harjoittaminen ei ole.

      *

      Salomonin laatimassa Laulujen laulu -"musikaalissa" kolmessa kohdassa toistuvana kertosäkeenä vannotetaan neitsyitä pidättymään sellaisista ajatuksista, jotka "herättäisivät rakkauden":
      Laulujen laulu 2:7; 3:5; 2:4
      "Minä vannotan teitä, te Jerusalemin tyttäret: älkää herättäkö, älkää herätelkö rakkautta, ennen kuin se itse haluaa.”

      Tästä tulee minulle ekana mieleen sukupolvien välinen ero, että vanhempieni sukupolvi leikki viistoistavuotiaana vielä hippaa, ja murrosiätkin alkoivat myöhemmin, kun taas nykyisin jotkut peruskoulua aloittelevat tytöt alkavat pikkuhiljaa meikkailemaan ja stailaamaan itseään.

      Rakkaus/vetovoima vastakkaiseen sukupuoleen on ilmiö, joka herää herätettäessä. Voiko sitä saada mm. avioliiton loppuessa nukahtamaan, hillittyä, alla olevan raamatunkohdan perusteella Paavalin mukaan jotkut voivat.

      Omassa ystäväpiirissäni on sekä aikuisia naimattomia sekä myös leskiä, joilla "rakkaus nukkuu". Samoin on avioliittojakin, joissa rakkaus nukkuu.

      1. Korinttolaiskirje 7:8-9
      "Naimattomille ja leskille minä sanon, että heille on hyväksi, jos he pysyvät sellaisina kuin minä. Mutta jos eivät pysty hillitsemään itseään, menkööt naimisiin, sillä parempi on mennä naimisiin kuin palaa himosta. "

      Paavali ei, eikä missään muussakaan paikassa Raamattua, käsitellä suorin sanoin itsetyydytystä, vaikka ensimmäisestä ihmissukupolvesta alkaen kaikilla sukupolvilla on ollut itsetyydyttämisen harjoittamisen potentiaali.

      Paavali kuitenkin opettaa esimerkiksi lakihenkisyyteen (uskonnollisuuteen) taipuvaisille sekä muutenkin vallattomille galatalaisille (Gal. 5) 'lihan teoista', jotka 'ovat ilmeisiä' ja joista olisi tehtävä parannusta.

      Varsinkin silloisessa Rooman imperiumissa seksuaalisuuden toteuttaminen oli melko vapaamielistä, päätellen esimerkiksi siitä, että Pompeijissa oli tuhkapilven laskeutumisen päivänä jonkinlainen kaupungin perustamisen vuosijuhlat, jotka olivat ilmeisesti melko seksistiset juhlat. Seksilelujen lisäksi, arkeologien mukaan kaupungissa oli useita ilmeisesti kiinteästi toimivia bordelleja. Kahtiajako kristittynä elämisen ja roomalaisen kulttuurin mukaisen elämän välillä on ollut ilmeinen.

      Nykyaikana, kun markkinoilla on enempi ihmisen ulkopuolelta lähtöisin olevia asioita, joita nykykielessä kutsumme riippuvuuksiksi, kuten huumeet, tupakka, peliriippuvuus, shoppailu, kahvi, chili, jne, niin lihan teko on entisaikoja vaikeampi tunnistaa. Asian helpottamiseksi Paavali määrittelee meille lihan teot kytkemällä rajapintaan. Hän esittelee lihan teoille vastakohdan, hengen hedelmät.

      Paavalin luettelemat yleismaailmalliset hyveet ovat Hengen hedelmiä, sivutuotteita. Niitä kumpuaa ihmisessä silloin, kun hän Jeesuksen Kristuksen rakkaudesta / Pyhän Hengen vaikutuksesta tahtoo oma-alotteisesti ("innostuu") ojentautua Elävän Jumalan mielen mukaisesti elämässään.

      Ihminen on Jumalan kuva. Jumala astui alas "omaksi kuvakseen" tehdäkseen meidän kanssamme "Avioliiton" ja kärsiäkseen ja tullakseen kidutetuksi kuoliaaksi puolestamme, jotta me Jeesuksen Kristuksen morsiamina pelastuisimme Taivaaseen. Se on valtavan hienoa ja uskomatonta, mutta todellisuutta. Elävää elämää, konkreettinen fakta. Se Jumala, joka on elävä ja todellinen, ei epäjumala, Hän on luonteeltaan tällainen ja Hän on tällä lailla valmistellut meille syntisille ihmisille Tien Taivaaseen, ikuiseen elämään. Ei pavunvartta taivaaseen, vaan kristityllä ihmisellä on morsiamen rooli Jumalan häissä.

    • Anonyymi

      Sinäpä sen kysyit.

    • Anonyymi

      Seksuaaliset ja muutkin tunteet saa jäihin, kun syö neuroleptejä.

    • Anonyymi

      Olen varma, että jokainen nuorekas leski harrastaa itsetyydytystä, jossei harrasta avioliiton ulkopuolista seksiä. Näin teki varmasti Paavalikin, vaikka tekopyhänä esiintyikin. Myös Jeesus teki niin, jos hän oli olemassa.

      • Anonyymi

        Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan.
        Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia.
        On häpeällistä sanoa mitä sanoit, toivottavasti pyydät Herralta anteeksi niin että tarkoitat sitä myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan.
        Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia.
        On häpeällistä sanoa mitä sanoit, toivottavasti pyydät Herralta anteeksi niin että tarkoitat sitä myös.

        "Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan."

        Ihmisiähän he olivat!

        "Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia."

        Puhumattakaan tästä kyseisestä tavallisille ihmisillekin helposta asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan."

        Ihmisiähän he olivat!

        "Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia."

        Puhumattakaan tästä kyseisestä tavallisille ihmisillekin helposta asiasta.

        No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
        Hän eli synnittömän elämän, Hän koki elämän kiusauksia mutta läpäisi ne voittajana, koska me emme pysty.
        Hän oli 40 päivää syömättä ja vissiin juomattakin kerran, kai Hänelle nyt jonkun tollaisen asian vastustaminen oli helppoa.

        Paavalilla oli se naimattomuuden armolahja luullakseni, kyllä hän olisi voinut vaimon ottaa kuten kirjoitti.
        Jos olisi ollut kova polte ja halu, niin kai hän olisi vaimon ottanut sitten.
        Ei ottanut ja suositteli muillekin naimattomuutta.

        Jeesus toki eli ihmiselämän ihmisenä, mutta Hänessä oli ja on myös Taivaallinen Jumalallinen puoli , että Hänen voimansa on kaukana tavallisesta.
        Siksi on rienaavaa edes sanoa Hänestä jotain sellaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
        Hän eli synnittömän elämän, Hän koki elämän kiusauksia mutta läpäisi ne voittajana, koska me emme pysty.
        Hän oli 40 päivää syömättä ja vissiin juomattakin kerran, kai Hänelle nyt jonkun tollaisen asian vastustaminen oli helppoa.

        Paavalilla oli se naimattomuuden armolahja luullakseni, kyllä hän olisi voinut vaimon ottaa kuten kirjoitti.
        Jos olisi ollut kova polte ja halu, niin kai hän olisi vaimon ottanut sitten.
        Ei ottanut ja suositteli muillekin naimattomuutta.

        Jeesus toki eli ihmiselämän ihmisenä, mutta Hänessä oli ja on myös Taivaallinen Jumalallinen puoli , että Hänen voimansa on kaukana tavallisesta.
        Siksi on rienaavaa edes sanoa Hänestä jotain sellaista.

        "No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
        Hän eli synnittömän elämän"

        Sinäkö tosiaan luokittelet ihmisen normaalin aktiviteetin oikein synniksi, ja vieläpä kuvittelet jumalasikin olevan samaa mieltä ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "No en todellakaan usko että Jeesus olisi tehnyt niin, mahdotonta.
        Hän eli synnittömän elämän"

        Sinäkö tosiaan luokittelet ihmisen normaalin aktiviteetin oikein synniksi, ja vieläpä kuvittelet jumalasikin olevan samaa mieltä ;)

        > Sinäkö tosiaan luokittelet ihmisen normaalin aktiviteetin oikein synniksi, ja vieläpä kuvittelet jumalasikin olevan samaa mieltä ;) <

        Jumala elää ainoastaan uskovan korvien välissä, joten se on juuri sitä mieltä, mitä uskova sen kuvittelee olevan. Ristiriita syntyy kun oma halu ja kuvitellun auktoriteetin kuviteltu mielipide eivät kohtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei nyt sentään Jeesus, enkä usko että Paavalikaan.
        Jeesukselle sellaiset asiat jotka ovat tavallisille ihmisille vaikeita tai mahdottomia, olivat mahdollisia.
        On häpeällistä sanoa mitä sanoit, toivottavasti pyydät Herralta anteeksi niin että tarkoitat sitä myös.

        Jeesuksen ei tarvinnut itse, sen hoiti Pietari. Tätä ei kerrotttu kirjurille


    • Anonyymi

      Kunnes kuolema erottaa. Kuolema päättää avioliiton. Seksuaalisuus kuuluu avioliittoon toteutettavaksi, ei yksin.

      • Anonyymi

        Jokaisella on oma mielipiteensä, mutta meidän kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Jobille annettiin neuvo,"kuinka voisin katsoa neitosen puoleen" , hetkenä jona hän oli sisäisessä muutoksessa. Job oli tutkinut itseään ja huomannut tällaisia.

      Että hänestä olisi tullut ehjä (ja miehekäs) persoonallisuus, Piti Jobin ensin oppia kunnioittamaan naiseutta ja itseään.
      Raamattu puhuu siitä, että varsinkin seurakunnan johtajan tulisi olla "yhden naisen mies", jotta voisi menestyä virassaan.
      Sama pätee varmasi kaikkiin ihmisiin, ainakin jollakin tasolla,
      Siinäkin että eri sukupuolet, miehet ja naiset oppivat kunnioittamaan toisiaan.
      Mitä parempi ja aidompi ilmapiiri sen paremmin se onnistuu.
      Seurakunnassahan tämä korostuu , ovathan ihmiset siellä usein eri tavoin tarvitsevia ja kaipaavat juuri kohtaamista.
      Tämä varsinkin sielunhoidossa, jossa tarvitaan avoimuutta ja aitoa kiinnostusta.

      Job sai lopulta moninverroin takaisin mitä oli menettänyt. Hän oli oppinut jotain koulussa joka tarvittiin, ja jonka Luoja oli hänelle sallinut. Hän oli oppinut rakastamaan itseään ja lähimmäistä sillä rakkaudella joka parantaa haavoista ja antaa elämälle uuden innostavan alun ja motivaation.

      • Anonyymi

        Olkoon sitten leski mies tai nainen niin kun avio tai avopuolisio kuolee on jäljelle jäänyt aivan vapaa menemään ja solmimaan uuden liiton.
        Ei siinä ole mitään väärää koska entistähän ei enää ole.
        Mitä taas seksuaalisiin tarpeisiin tulee niin ne kai hoidetaan aivan samaan tyyliin kuin muutoinkin yksineläjät tekevät,ei tuosta mitään oman tunnon tuskia pidä tulla,normaaleista asioista.


    • Anonyymi

      Jos hotsittaa niin heti kymmenen avemariaa ja 50 etunojapunnerrusta.

    • Anonyymi

      Mihin tulokseen AP on tullut asiassa?

    • Oman ruunsa häpäetä on kylläkin.

    • Anonyymi

      Minun setä kävi lähinaapurin leskeä jututtamassa ja auttamassa myös hengellisesti. Kuulin pikkupoikana kun äiti sanoi sedälle Hija oli kertonut ruumiillisesta himosta vaikka oli yli kuusikymmentä samalla kuulin milloin stä menee sinne. Meni tietenkin illalla se helpotti minun vakoilua silloin oliko vuosi 1955. olin kolmetoista.
      Setä meni sisälle leski keitti kahvit ja kertoi uskotulle mitä on tapahtumassa.
      Setä piti laskeä kädestä kiinni ja rukoili, samalla kyseli miltä on tuntunut, leski valitti ja kertoi joskus hieron rintoja pitkään ja tuntuu kuin ruumista kihelmöi. Setä hieroi isoja rintoja näinkö se tuntuu leski sanoi ei vaan näin ja avasi hameen isot rinnat solahti setä hieroi ja puristeli nännejä joista olen tullut tietämään myöhemmin, joo näin kun tekee se tekee minut turraksi setä jatkoi puristelua leski huokaili se tulee taas, vatsaa kipristelee ei se Einarin aikaan noin tehnyt,
      Leski laski mekon isot alushousut oli päällä setä kokeili tännekkö se vihloo, Leski kiljahti sinne,sedän käsi oli housuissa Hilja rakas sinua vaivaa yksinäisen kiima, sinulle pitää saada ori. Leski hyppäsi ei sellainen sovi minuun, olen niin monesti pessyt oriin kalua että tiedän, Oliko silloin tätä tunnetta, no oli vähän mutta Einari hoiti sen useaan kertaan pois. Hilja oli pöytää vasten jalat levällään ja setä hoiti yksinäisen kiimaa kun Hilja alkoi uikuttaa setä laski housut, ei tämä muuten mene pois, junttasi ison kyrvän leskeen leski äänteli setä käänsi pöydälle seljälleen ja pani niin että loiske kävi leski hoki näi se lähte näin se lähtee ja kohta ujelti ja setä ähkäisi useaan kertaan.
      Hilja nousi ylös ja joivat kahvia, Setä kysyi tuntuuko että lähti, Hilja sanoi vieläkin kipristelee kokeile, no niin tekee. Nouseppa ja laittoi Hiljan vatsalleen näin kuinka musta oli pylly ja märkä pillu setä tynteli sisään Hilja huudahteli Kyllä se Einari sai sen pois mutta sillä oli pienempi kuin sulla stä sanoi jos tämä ei lähde sinun pitää saada oria, Leski hoki oria voi luoja sekin pitää kokea ei nyt se lähtee ja ulisi taas setä junttaili useasti ja veti pois. Hilja halasi lähtiessä olet sinä hyvä mies.

      Jälestä kuulin että Hilja oli naittanut itseään usealla parantajalla ja niitä oli ilmaantunut kylältä monta, varmaan uskon varjolla naitatti itseään.
      Oli kertonut äidin tutulle vanhempana että joskus joka ilta viikolla joku oli nainut osa kolmesti.

    • Anonyymi

      Miten leski on asian kanssa elänyt?

    • Anonyymi

      Olen myös leskinainen 50v ja miettinyt tätä asiaa. Irtonumeroita en halua. Onhan tämäkin elämänalue haaaste. Pitäisi ikään kuin sammuttaa jokin vietti elämästä.

      • Anonyymi

        Mihin tulokseen olet päätynyt?


      • Anonyymi

        Kommentistasi on jo jonkin aikaa. Onko tilnteesi edelleen sama?


      • Anonyymi

        Voin auttaa asiassa..


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lesken auttaminen meni lopulta panemiseksi Anja oli uskovainen lähes 60v ja minä 47v. Anja pelkäsi koko ajan että joku saa tietää mutta ei tarvinnut olla pitkään sen luona kun oltiin sängyssä ja niin kiihkeästi kuin voi olla ja aina kahdesti jos ei kolmesti illan aikana. Myöhemmin oli innokas imemään ja antoi imeä ja nuolla itseään.
      Kävi siitä huolimatta omissa kokouksissaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe