Joukkoraiskaus Seinäjoella

rikaskulttuuri

102

8152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onsevaan

      Poliisi sanoi että ei kutsuisi sitä joukkoraiskaukseksi??? Mikähän se sitten oli 3 yksittäistapausta samalla kerta vai. 😒

      • Kolmannen jälkeen keksinyt, että ei vaiskaan, en olisi sittenkään halunnut? 🤔 Jos näin on, niin mitään raiskausta ei ole lainkaan tapahtunut. Odotetaan nyt tutkimusten valmistumista.


      • NotTiääsjoenkiillottaja

        Kas kas kuvan kiillottaja asialla. Pysy sä vaan suojelemassa ääsjoenkuvaa ääsjoen saitilla. Suojelee mielellään rikoksia tehtailevia ,, säälii suvakkeja


      • Jjghj
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Kolmannen jälkeen keksinyt, että ei vaiskaan, en olisi sittenkään halunnut? 🤔 Jos näin on, niin mitään raiskausta ei ole lainkaan tapahtunut. Odotetaan nyt tutkimusten valmistumista.

        Fakta nyt vaan valitettavasti että kolme ulkomaalaista on todennäköisin syin vangittuna aiheesta. Vaikka kuinka yrität kiillottaa tapahtunutta, fakta on tämä. Eli kolme ulkomaalaista nuorta miestä on raiskannut naisen.


      • Jjghj kirjoitti:

        Fakta nyt vaan valitettavasti että kolme ulkomaalaista on todennäköisin syin vangittuna aiheesta. Vaikka kuinka yrität kiillottaa tapahtunutta, fakta on tämä. Eli kolme ulkomaalaista nuorta miestä on raiskannut naisen.

        Minä mitään "kiillota", vaan odotan niitä faktoja, että mitä on oikeasti tapahtunut. Jos rikos, niin siitä tietenkin rangaistaan. 😒


      • Anonyymi
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Kolmannen jälkeen keksinyt, että ei vaiskaan, en olisi sittenkään halunnut? 🤔 Jos näin on, niin mitään raiskausta ei ole lainkaan tapahtunut. Odotetaan nyt tutkimusten valmistumista.

        Täytyypi sanoa et toi not ti se vasta tyhmä on, kuinka tuollaisen ääliön kirjoituksia saa olla tällä k.foorumilla. Tuon Jälkeenjääneen kommentteja ei pidä huomioida.


    • joriittää

      Toivottavasti raiskausten uhrit alkavat kertoa tarkkoja tuntomerkkejä,kun poliisilta se on kielletty!! Tähän on Suomessa menty..kaikki tapahtuu nykyään matujen ehdoilla,uhreista ei mitään väliä!!! on naurettavaa kertoa tekijän puhuneen englantia,niinkuin etelä-suomen raiskaustapauksessa viikonloppuna!!! tarkempiakin tuntomerkkejä on varmasti poliisilla tiedossa!!

      • Kauhistus

        Onko siellä ollut Jokilaakson poliisi, joka ei suojele naisia?


      • ihinväri_näkyy

        Ihonväri on aika hyvä tuntomerkki ja onhan se poliisien tiedossa.Vai joko seki on rasismia ,jos raiskattu kertoo poliisille raiskarien ihinvärin ?piruko siitäkään voi enää varma olla jos raiskattu "profiloi" raiskarit saa siitä rangaistuksen.

        Englanninkieli ei ole mikään tuntomerkki,sitähän solkkaava kaikki jollakilailla.


    • AikaKäyVähiin

      Muistakaa äänestää eduskuntavaaleissa maahanmuutto kriittisiä että saadaan tämä hulluus ja Suomen tuhoaminen loppumaan.

      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Mita te huuta kylla me maa tehda mita vaan. Te hilja ei koske laki me. Me huuta te rasisti.


      • en_ikinä

        Ai persuja? Hahahahahaa.


      • Tosion

        Ei siis kepua, eikä Sipilää?


      • sytyttää-metsäapalon

    • Heterolihansyäjä

      Poliisi julkaisi Helsingin raiskaajan tuntomerkit: "tekijä oli puhunut englantia"...... Voi tätä matusuojelun määrää.....!

      • lsfäsäj

        Niin, elämämkolulaiset osaa englanniks vaan soldiers of odin..


    • Vaikeneminen on ollut aina maan tapa raiskauksissa, vai mitä muuta voi päätellä tästä vanhasta tutkimuksesta? 🤔

      "Tutkimus: Joka kymmenes nainen raiskauksen uhri

      Kyselyn mukaan joka vuosi noin 46 000 suomalaisnaista joutuu raiskauksen tai raiskausyrityksen uhriksi.

      Raiskaukset ovat Suomessa selvästi luultua yleisempiä, osoittaa tuore naisten kokemaa väkivaltaa selvittänyt tutkimus.

      Lähes kymmenen prosenttia suomalaisista naisista voi joutua elämänsä aikana raiskatuksi, kertoo Turun Sanomat. Raiskauksen tai sen yrityksen kokee elämänsä aikana jopa viidennes naisista.
      Tutkimuksessa arvioidaan, että vuoden aikana noin 15 000 naista pakotetaan seksuaaliseen kanssakäymiseen. Aiemmin on arvioitu, että vuosittain Suomessa tapahtuu 6000-10 000 raiskausta.

      Oikeusministeriön erikoissuunnittelija Minna Piispa arvioi, että raiskausten tarkkaa lukumäärää on mahdotonta tietää. Tutkimus kuitenkin osoittaa suuruusluokan, joka on Piispan mukaan huolestuttava - etenkin kun mukaan lasketaan raiskauksen yritykset. Joka vuosi kaikkiaan 46000 naista pakotetaan tai yritetään pakottaa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

      Poliisin tietoon tulee vain noin 500 raiskausta vuodessa. Viime vuosina rikosilmoitusten määrä on jonkin verran kasvanut.

      Joulukuussa valmistuneeseen kyselytutkimukseen vastasi liki 4500 naista. Aiemmin asiaa on tutkittu vuonna 1998 valmistuneessa Usko, toivo, hakkaus -tutkimuksessa.

      (MTV3-Turun Sanomat)"

      • että-taas----

        unohdit ulkomaalais taustaisten suuren %osuuden raiskaus ja seksuaalirikoksista ja ulkomaalaisten tekemien kantaväestöön verrattuna jatkuvan suhteellisen kasvun. Aivan virallisista poliisin fakta tiedoista voi katsoa totuuden. Ei mistään viime vuosituhannen tutkimuksista tai toimittajien tekemistä jutuista.


    • callekiwes

      Notti se jaksaa.

    • vaikuinkas

      Et sä voi sanoo noin.. Se oli yksittäistapaus.

      • hussan.hassan

        Yksittäistapaus NRO 786584948574733327.


    • nämävastuseen

      Jokainen raiskaus on Sipilän , Orpon ja Risikon vastuulla näitä raiskauksia on jo lähes 5000-10000
      näistä jokaisesta erillinen syyte näille jotka ovat vastuussa Sipilälle ,Orpolle ja Risikkolle

    • Taasrikastuimme

      Jos tekijät olisivat olleet kantaväestöä, olisi poliisi ja media sen varmasti kertoneet.

      Kun mitään ei kerrottu, on kyseessä kulttuurin rikastuttaminen eikä joukkoraiskaus.

      • suomi.irakilaisille

        Jep, Google - raiskautilastot.


      • velitodistaa

        Jos tekijä olisi kantaväestöä ,monet olisivat valmiit kertomaan poliisille ,että tuntevat tekijän ja omituinen on . Oli koulussa hiljainen ja ujo .


    • Nestoriina

      Missäpäin Seinäjokea tuo tapahtui?

    • Guardians105

      Paikallisia oodinin sotureita olleet.

    • uudettavat
      • jgökfjgö

        Intialaisethan tänne on muuttaneet sankoin joukoin, hyvä että vaoittelet


      • kirjastoissa_pitää-mölyt

        Jos kulttuurit ei saa mölytä valtoimenaan se on taas sitä rasismia


        Habiba Ali: ”On rasismia pyytää somalilapsia olemaan hiljaa kirjastossa”

        Habiba Alin mielestä somalialaisten pitää saada möykätä kirjastossa.


        "Muuan espoolainen kaupunginvaltuutettu Habiba Ali kertoo, että espoolaisissa kirjastoissa on rasismia. Kyse on siitä, että Habiba Alin mukaan kirjaston henkilökunta on pyytänyt somalilapsia olemaan hiljaa kirjastossa. Mm. Espoon keskustassa sijaitsevassa kirjastossa on röyhkeästi pyydetty Habiba Alia ja lapsiaan hiljaisempaan käytökseen.

        Habiba Ali on tästä kirjaillut kanteen kirjaston johdolle, jonka mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole rasismi vaan ihan yksinkertainen pyyntö somalilapsia käyttäytymään kuten kirjastossa on tapana käyttäytyä.

        Katsotaanpa millainen käytösmalli kirjastoissa on somalialaisten amerikassa Ruotsissa.

        Rinkebyn kirjasto on aika ajoin suljettu, koska edes vartijat eivät ole saaneet tilaa sellaiseksi, millaiseksi pohjoismaalaiset kirjaston käsittävät. Kolmansista maista tulleet sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevat nuoret pitävät kirjastoa jonkinlaisena yleisenä möly- ja hengailupaikkana, jonne voi tulla mm. syömään eväitä. Kun eväitä syödään, heitellään leikkisästi ranskanperunoita ympäriinsä ja pitsalaatikot jätetään pöytiin henkilökunnan siivottavaksi.

        Samanlaisia sulkemisia tapahtuu jokaisessa ruotsalaisessa kaupungissa. Kirjat käsitetään sotapakolaisten keskuudessa jonkinlaisiksi heittoesineiksi – ei kirjoiksi, joita luetaan. Kirjoilla voi heitellä henkilökuntaa tai muita kävijöitä, jotka hiljaisuudellaan aihettuavat särön sotapakolaisten mölyyn.

        Kirjasto suljetaan järjestyshäiriöiden takia. Moniko suomalainen kirjasto on suljettu järjestyshäiriöiden takia? Yökerho voidaan sulkea, mutta kirjasto.

        Kilttejä kirjastotätejä on vainottu heidän poistuessa työpaikaltaan. Sotapakolaiset ovat kokeneet pyynnön käyttäytyä hiljaisesti nöyryyttävänä, ja tästä seuraa henkilökunnan vainoaminen. Itse kävin aiemmin Kistan kirjastossa, mutta lopetin sen käytön, koska en voi sietää käytöstä, johon kuuluu:

        Kirjastoon tullaan syömään omia eväitä.
        Kirjaston tiloja käytetään yleiseen hengailuun ja kännykällä kuunnellaan musiikkia muista välittämättä.
        Tilossa puhutaan kymmenen hengen jengeissä isoon ääneen.
        kirjaston vessassa käydään runkkaamassa ja pesemässä kikkeleitä.
        Kirjaston sohvilla nukutaan tai vetkutetaan kikkeliä.

        Ja vielä yksi:

        Kirjaston kristillisiin tai muita uskontoja käsitteleviin kirjoihin kirjoitellaan Muhammediin viittaavia tekstejä tai kirjat viskotaan vääräuskoisina roskiin.

        Mitä Espoon kirjastossa on siis tapahtunut?

        Ihan sitä samaa mitä tapahtuu kaikissa ruotsalaisissa kirjastoissa. Somalit ja muut sotaa ja vainoa paenneet möykkäävät kirjastossa halunsa mukaan ja kun heitä pyytää hiljaisempaan käytökseen tästä seuraa rasismisyytös."

        https://pt-media.org/2017/05/20/habiba-ali-on-rasismia-pyytaa-somalilapsia-olemaan-hiljaa-kirjastossa/

        https://www.lansivayla.fi/artikkeli/521410-somalitaustainen-espoolaisvaltuutettu-syyttaa-kirjastoa-rasismista-maine-menee#.WR_zP-K_VVo.facebook


    • Vituttaaniin

      Ja Ilkka lehti ei taaskaan kirjoita mitään koko tapauksesta

      • jgökfjgö

        eikä MV


      • nuorissa_on_tulevaisuus

        Otappa silmä käteen ja tavaa lehti uudestaan, sokea! 😒


      • Tuttujasuvakin

        Oliko joukossa tuttujasi))


    • mietooo

      kyl nää on ollu ihan paikallisia nussioita...niistäkin suurin osa jää pimentoon kun likat ei uskalla puhua

      • jugu52lhg

        Nabi Ahmadi, Nawshad Chiligol ja Waisuddin Ghosuddin! Kovin on perinteisiä pohojalaasia nimiä!


    • laputelkoot-kotiosapäin

      Kyllä ne on noita notkaleita, jos ei ne oo tulos niin ne on menos pahantekoon, mitä täällä notkalehtavat piikkiimme-

      Joku näista pitää lapiota pystys, jotta ehditään kuvata, niin sitten kaikki näistä ovat kovia tyäntekijöitä-
      -kaikki valesta näytelmää näitten ympärillä ja touhut, euroopan valkkaajat-

      • katso.kuvat

        Tarinaa.. Google : Lindan ja jennyn tarina.


    • kkkkkkkkkkkpppppppplll

      -------------------------

    • ennen.rajat.oli.kii

      Kyllä olis aika laittaa ne rajat kiinni...

    • PipsaMirjami

      Senkin rasistisiat! Suomen sosiaaliturva kuuluu lain mukaan kaikille ja on kansainvälinen ihmisoikeus. Rajoja ei saa sulkea sillä maailmassa on paljon ihmisiä jotka tarvitsee rahaa!!!

      • tottahan_se_on

        Suomalaisten verorahat kuuluu kaikille (paitsi suomalaisille)


    • Tehousaaturskaa

      Eikö niissä persuissa ollut viime vaaleissa ehdokkaina lukuisia seksuaalirikoksista tuomittuja, ihan raiskaajia.

      • Dero

        Näinkö sinä puolustelet näitä mutiaasia? Oot aika erikoinen tapaus..
        Ja hei, keskustelun avaus oli joukkoraiskauksesta Seinäjoella, ei persujen tahi muiden yksittäisten ihmisten raiskaukset/seksuaalirikos tai niiden yritykset.
        Nyt vähän tarkemmin ne kommentit aloitukseen.

        Ja NOT pellen kommentit voi jättää omaan arvoonsa...sillä on omat mielipiteensä, vaikka kuusenkävyn kypsymiseen jos on tarvis, ja se poikkeaa joka tapauksessa oikeasta.


      • Dero kirjoitti:

        Näinkö sinä puolustelet näitä mutiaasia? Oot aika erikoinen tapaus..
        Ja hei, keskustelun avaus oli joukkoraiskauksesta Seinäjoella, ei persujen tahi muiden yksittäisten ihmisten raiskaukset/seksuaalirikos tai niiden yritykset.
        Nyt vähän tarkemmin ne kommentit aloitukseen.

        Ja NOT pellen kommentit voi jättää omaan arvoonsa...sillä on omat mielipiteensä, vaikka kuusenkävyn kypsymiseen jos on tarvis, ja se poikkeaa joka tapauksessa oikeasta.

        Mitä kitiset? Minulla on yleensä linkki tieteelliseen tutkimukseen, koska te rasistitolvanat ette muuten usko mitään.
        Jos minä jotain sanon, niin se on poikkeuksetta totta! 😏


      • ErnoP

        Ja näin NOT todisti olevansa vain ja ainoastaan trolli!
        Kiitos kun lankesit tähän ansaan.

        Nuo raiskarit kun kulkee vapaana ja kasvot tunnistan, kysäsenkö sulta NOT notta mitä tehrää.......? Mää sanon notta not.....!


      • höhhö
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Mitä kitiset? Minulla on yleensä linkki tieteelliseen tutkimukseen, koska te rasistitolvanat ette muuten usko mitään.
        Jos minä jotain sanon, niin se on poikkeuksetta totta! 😏

        "Jos minä jotain sanon, niin se on poikkeuksetta totta! 😏"

        😂 Sinun syys että kahvit lens pitkin näyttöä ☕ 😠


      • höhhö kirjoitti:

        "Jos minä jotain sanon, niin se on poikkeuksetta totta! 😏"

        😂 Sinun syys että kahvit lens pitkin näyttöä ☕ 😠

        Laita edes yksi ainoa esimerkki jossa olen ollut väärässä? Tämän pyynnön olen esittänyt monia kertoja, eikä silmiini ole osunut yhtään ainoaa perusteltua vastausta. 🧐 😜


    • korkearikosriski

      Vihervassareilla on aina sama tyyli. Kun joko kertoo että tuhannet maahanmuuttajat raiskanneet naisiamme ja lapsiamme niin heti kerrotaan miten joku suomalainenkin niin on tehnyt eli ihan hyväksyttäväähän se on. Kyllä suomalaisetkin...
      Laittomasti maahan saapunut arabimies tai somali raiskaa jopa yli 20 kertaa useammin kuin suomalainen.

      • Nottanä

        Väärin. Uusi luku on 43 kertaa useammin


    • Nummiin

      Äänestämällä viherpiipertäjää seuraavissa vaaleissa takaa sen että maahanmuuttajia riittää

      • Kaksipiippuinen

        Muistakaahan, että nykyään Suomessa ei saa vihastua!
        Kaikki mitä annetaan on vastaanotettava.


    • Väestönvaihto

      Äänestäkää vaan Vihreitä, Kokoomusta, Demareita, Keskustaa, RKP:ta ja Vasemmistoliittoa seuraavissakin vaaleissa, niin saadaan lisää tätä. Yllä on lueteltu Suomen pahimmat mamuttajapuolueet.

      Pääkaupunkiseudulla valtaa pitää Kokoomus ja Vihreät, mistä johtuen siellä suhtaudutaan erittäin suopeasti sisään muuttaviin sosiaaliturvapakolaisiin. Suomalaisiin muuttajiin ei sitten suhtauduta aivan niin suopeasti...

    • turvattomuus-tähtäin

      Kuuluisuutahan seinäjoki hakee, mutta silti arveluttavin menetelmin, pinta laskee vaiko nousee-

    • Joukkoraiskaus

      MATU RAISKAAJILLA ON MYÖSKIN IHMISOIKEUDET JA OIKEUS SAADA TUKEA TURVAA JA RAHAA.TOUKO AALTO VIHREÄT.

    • PerunaNenäinenSuomiMies

      Suomeen tarvitaan lisää islamilaisia poliiseja tämänkaltaisten asioiden selvittelyyn.

      Myös liian paljastava pukeutuminen pitäisi kriminalisoida.

      Tarvittaisiin ns kuritushuonerangaistuksia, esim naisten liian paljastavan ja rivon käytöksen kitkemisen.

      Tarvitaan myös islamin opettajia tarvitaan kouluihin moninkertainen määrä nykyiseen.

    • MaailmaKylässä
    • Jggjjgjgfj

      Nyt seinäjoki on päässyt osak myös sitä monikulttuuria suurten kaupunkien malliin.…enää ei olla perähikiää...kaupungin johto nyt hykertelee tyytyväisyyttä..enää ei olla vaasan varjossa

    • tulbinto

      olen kuullut että paikalta on otettu nauhoitteita, joilla puhutaan latinaa, hepreaa ja esperantoa. Minne jäljet johtavat?

    • salainensijainti
    • Mamuja

      Voisiko joku nyt kaivella kaupunginvaltuuston pöytäkirjoista, mitkä puolueet päättivät näiden elättien vetämisestä Seinäjoelle?

      Tiedetään sitten, ettei ko puolueita tarvitse enää kertaakaan tämän elämän aikana äänestää.

      • Mamujalle

        Perussuomalaiset ainoana vastustivat ja kaikki muut enemmän vai vähemmän innokkaasti kannattivat. Kannattajista liki jokainen hyötyi heidän tulostaan sillä saivat liki kaikki jollaintapaa lisää asiakkaita tai palveltavia työmailleen kuten sosiaalitoimistoo, kouluihin ja sairaaloihin.


      • suvakkiryhmittymät-
        Mamujalle kirjoitti:

        Perussuomalaiset ainoana vastustivat ja kaikki muut enemmän vai vähemmän innokkaasti kannattivat. Kannattajista liki jokainen hyötyi heidän tulostaan sillä saivat liki kaikki jollaintapaa lisää asiakkaita tai palveltavia työmailleen kuten sosiaalitoimistoo, kouluihin ja sairaaloihin.

        Suvakkiryhmittymät kieltämättä ovat suoria hyötyjiä ihmiskaupasta


    • raiskaus-viesti

      Ei ollu joukkoraiskaus, oli vain läpsystä vaihto.

      • vaihdostaläpsy

        Ja jälkiliukkailla kuten amk:ssa ne kertoo.


      • suomenkielentutkija

        Kysessä ryhmäraiskaus. Tarkennettuna etninen-ryhmäraiskaus.


    • Tarpee

      Siksihän sitä ei kutsuttu joukkoraiskaukseksi koska kaikki ois heti "arvannu" ketkä asialla.. onneksi ite oon läksyni lukenut!

      • entinen-seinjoki

        Miksi seinäjoki vielä meneekään, miksi politikot haluavat tuhota seinäjoen elämän.
        Jetkutelijat rupeavat pitämään siin omaan kulturismi touhujaan ja vallan vain sitä.


      • äläs-meinaa-vihapuhe

        Naisten ilmaisut on lukittu vihapuhe hömpällä, näin tätä mäjätystä levitetään, nämähän saavat mellastaa aivan tyyleillään jo voi taivas-


    • janytturvattukkoon

      Neljäs vangittu on jo vapautettu vedettyään takataskusta Kela Gold superkortin jolla vapautuu kaikesta.

      Poliisi puolestaan huolissaan some-kohusta ja siitä että asiasta on päässyt vuotamaan tietoja julkisuuteen. On erittäin tärkeää ettei kansa tiedä tekijöiden olevan laittomasti maahansaapuneita kunniakansalaisia sillä se voi avata kansan silmät.

      Lisäksi teosta ei saa puhua joukkoraiskauksena sillä vasta 12 hengen joukko on joukko ja sitä isompi on gangbangnam style eli tuttavallisemmin naminamipano.

    • hölmölandia

      Poliisisetä on nyt hyvinhyvin vihainen ja huolissaan että tapauksesta on päässyt vuotamaan tietoja julkisuuteen.

      Poliisi ei ole huolissaan teosta tai uhrin karmivista kokemuksista oltuaan kaksi vuorokautta vankina ja jatkuvien yksittäisten raiskausten kohteena.

      Tutkinnan voimavarat keskitetäänkin jatkossa sen selvittämiseen kuka vuoti nimet ja kansalaisuudet julkisuuteen eikä poliisi lepää ennenkuin tekijät (vuotajat) on tuomittu ankariin vankeusrangaistuksiin sillä yhteiskuntarauha on vakavasti vaarassa jos tälläisiä tietoja jatkossakin vuodetaan.

      Taannoin Turussa maahanmuuttaja (laiton) liki tappoi kantasuomalaisen ja poliisi ei kertonut mitään kadoksissa olleesta tekijästä mutta julkaisi uhrin tuntomerkit.
      Vanha venäläinen tapa päästää syylliset pälkähästä ja rangaista uhreja jatkuu Suomessakin.

      • Anttijanitskin

        Ei Ilja J. ole vielä syyllinen mihinkään, mutta sitä sä kyllä jaksat tuomita.


    • sivustaseurannut

      Poliisille on tärkeintä suojella rikoksentekijöitä ,uhrilla ei ole näköjään niin väliä joka tule lopun elämäänsä kärsimään näistä ulkomaan eläteistä...Suurella todennäköisyydellä tekijät eivät joudu linnaan vaan saavat ehdonalaista ensikertalaisina..Linnassa sedät sentään olisivat ottaneet pojut hoitoon!!

      • diskottajat-joraa

        Joo tämösiä nää on ellääätit tuntemattomat hillujat.


    • Rapefugees_wellcome

      Nabi Ahmadi, Nawshad Chiligol, Waisuddin Ghosuddin

      • aisakas

        Näilläkö ei ollut rahaa maksaa naiselle?


    • olliolliolli

      Laittoovat sitten Hakalan pojat vankilaan.

    • Valdonen

      Virolaiset ja venäläiset on suurin maahanmuuttajaporukka, niin eiköhän je myös tee eniten rikoksiakin mitä tulee matuihin. Eniten niitä pakkopalautetaankin.

    • PanosVaara

      Eniten raiskauksia tekee arabit ja afrikkalaiset. Tekevät niitä 20x todennäköisemmin kuin kantasuomalaiset eli ovat ns. yleisvaarallisia.

      • kusipäät

        Seinäjoen keskusta on ollut yleisvaarallinen niin kauan kuin muistan. Nyrkkiä ja monoa tuli torilla aina jollekin.
        Mikä saatana seinäjokisia on aina riivannut? Täysiä kyrpiä niin miehet kuin naisetkin, leuhkoja paskoja molemmat, vaikka ei mitään edellytyksiä ainakaan kaikilla. Piti vain apinoida muutamaa rikkaan perheen kakaraa. Jos kapakassa tapasit kivan naisen, niin ei taatusti ollut kotoisin Seinäjoelta, vaan jostain maakunnasta.


    • OrpoVaanKäkättää

      Jos olisin nuori niin liittyisin poliisiin koska silloin voin suojella hätääntyneitä pakolaisia ja ummistaa silmäni heidän rikoksiltaan....ja kaikki on hyvin kunhan vaan saan hakea kameratolpista kuvia jotta voin sakottaa veroja makselevia kansalaisia....

    • Raiskatkoot, kuha ei sitte siitä mahdollisesti syntyviä pentuja pidetä!

    • ioulykftkguhj

      Poijjaat taas vähän leikkineet,noh pojat on poikia. T:Unelma elää,(siis suvakkien unelma)

    • ymmäretäänkös-liikaa

      Näin se vain menee, jotta näitä diskotajia vielä passataan ja annetaan ilmainen elämä-

    • Mitä.Vittua

      Poliisi suojelee raiskaajia. On tämä mielipuolista!

    • Jouko-ja-Kosti

      Joukkoraiskaus Etelä-pohjammaalla täytyy olla sellainen jossa vanhapiika raiskaa joukon pihtarimiehiä.

    • eihuolet-vaivaa

      Tähän on totuttava vai onko, näitä ruakkimalla diskoteekejä.

    • minäitset

      MAAHAN MUUTTAJISSA ON SUOMEN TULEVAISUUS

      • Anonyymi

        Maahan tunkeutujistakos se suomen tulevaisuus rakentuu, elikkä näitten pohjalta


    • Herätys

      Näinhän se valitettavasti on, että sinisilmäisen toiminnan ja vihervasemmiston unelman takia raiskaustilastoissa on edustettuna paljon ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Aina yritetään keksiä erilaisia syitä saada tuoda ulkomaalaisia lisää Suomeen. Viimeisin tämä koko maan asuttuna pitäminen. Ei täällä tarvita ulkomaalaisia täyttämään mitään vajetta. Päin vastoin pitäisi tukea suomalaisten lisääntymistä ja luoda työpaikkoja muualle Suomeen kuin pääkaupunkiseudulle.

    • raaka-roki
      • kuolema_korjaa

      • blood-eagle-wings

    • miehitysjoukko
    • Anonyymi

      Poliisin mielestä 3 raiskaria ei riitä joukkoraiskauksen merkiksi....outoa? Muualla maailmassa riittää....Taas on mereltä tulleet vitun vinopääinssit asialla?

    • Anonyymi

      Jaa on oikein pohojalaaset läskiparrat päässeet vauhtiin!!
      Täällä sisäsiittosella sontasiionin levinneisyysalueella . Mamman patojen ääressä kasvaneilla kaiken valmiiksi saaneilla ja koskaan maan rajojen ulkopuolella käyneille ei paljon kopassa muuta ole kuin haisevaa sontaa!!

    • Anonyymi

      oliko vaunukokouksesta tulleet paapat juoneet hieman viiniä...kenties vaunulla...iskenyt kiiman päällä..herran nimeen...niin ja muuten interpol on informoinut että jos kolme ihmistä kokoontuu suunittelemaan rikollista toimintaa voidaan se jo luokitella rikollisjärjestöksi vielä varsinkin jos suunitelmaa aloitetaan toteuttaa...ei siihen tarvita edes samanlaisia lippiksiä

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe