Steroidien haitta

Okki

Hei olen 16v poika olen käynyt salilla 1,2 vuotta ja haluaisin tietää onko testosterone steroideja joista ei aiheudu erektiohäiriöitä alle 2vuoden käytön aikana ja jos sellaisia ei ole niin onko mitään steroideja joista ei aiheudu erektiohäiriöitä 2vuoden käytön aikana?

16

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terveysmenimuttamiten

      Ei ole mitään douppia mistä ei tulisi jotain pientä ongelmaa.

      Jos katselet ympärillesi niin huomaat mitä kaikkea riesaa douppaajat joutuvat kokemaan.

      Muutaman vuoden saattaa olla hyvä veto jne. Mutta se lasku ja terveyshaitat ovat myöhemmin paljon isommat :(

      Laita rahasi mieluummin kunnolliseen personal traineriin ja opettele liikkeet sekä tee ohjelma.

      Kahden vuoden kuurilla pilataan omat horkat. Olet vielä nuori ja älä tärvää tulevaisuuttasi mömmöihin.

    • ilmankin-kehittyy
    • veeäm43

      16v hepun on täysin turha edes harkita mitään steroidikuuria.

      Treenaa muutama vuosi järjellä ja tavoitteellisesti ja harkitse sen jälkeen uudelleen mitä haluat tulevaisuudelta!

      Kemia-avustuksen käyttö asetetaan helposti joko><tahi asetelmaan vaikka siinä on erittäin laaja alue sekä aineiden, että käyttömäärien suhteen.

      Olen salilla tavannut kaksi "mörri möykkyä" jotka ovat pilanneet sydämensä ja muut sisäkalut lopullisesti tehokäytöllä. Massaa on hepuilla vieläkin.
      Toinen, noin 40v entinen Suomen mestari, kertoi, että jouduttuaan lopettamaan "lääkityksen" meni olo täysin veteläksi ja hänen oma testotuotantonsa oli 2. Eräs normaaliksi ilmoitettu alue on 10 - 40.
      Heppu sanoi, että hän joutuu käyttämään lopun ikäänsä korvaustestoja lääkärin seurannassa.

      Käyttöä on monen asteista. Eräs kaverini piikittää resepteillä sustaa ja dekaa mutta molempia tupla-annoksina pitäen puolet ajasta taukoa. Treenaa hullun lailla ja 50v ukolle on tulostakin syntynyt. Myös voimaa. Heppu seuraa veriarvoja säännöllisesti. Hb pyrkii nousemaan.
      Naiset eivät kuulemma kiinnosta taukojen aikana.

      9 vuotta käyttämäni testogeeli ei ole mikään "lääke" mutta pitää vanhan ukon pirteänä joten jaksan treenata 6krt/vko ja virtaa riittää kotiinkin. Paikat eivät kestä. Polvi on paskana, olkapää leikattu ja nyt se sama olkapää on romna mutta eri syystä kuin alkuaan.
      Tästä korvauslääkkeestä ei ole ollut mitään haittaa. Kivekset eivät ole supistuneet eikä oma tuotanto ole loppunut. Toisaalta, tälläisestä tuskin olisi paljoakaan hyötyä nuorelle hepulle.

      Unohda koko ajatus ja odota, että oma harkintasi astuu kuvaan!

    • Kjjkjkkjjkkjj

      Mitäs meinasit tehdä sen parin vuoden jälkeen? Kun lopetet roinaamisen, niin menetät roinalihaksesi parissa viikossa ja parhaillaan korkojen kera... roinan pahimpia ongelmia on riippuvuus... ja pitkällä juoksulla tulevat kaikki muut ongelmat, kuten ennen aikainen kuolema.

    • drtrökkinen

      Ota testoo niin oma tuotanto loppuu ja kukaan ei tiedä palautuuko ennalleen käytön jälkeen. Toisilla palautuu normaaliksi ja toisilla jää heikolle tasolle ja omat siittiöt ei ole normaaleita. Eli saattaa aiheuttaa lapsettomuutta.
      Käytä mielummin muita anabolisia lääkkeitä.

    • er4ttg

      Kaikilla lääkkeellä (steroidi on lääke) on sivuvaikutuksia. Ei sellaista ihmelääkettä ole kehitetty että ei olisi sivuvaiukutksia.

      Parissa vuodessa voi oma tuotanto loppua loppuelämäksi niin että 18 vuotiaana sitten korvaushoitoon loppuelämäksi, lycka till. Sitäpaitsi jos perustat elämäsi roinalla hankituille lihaksille niin koko elämäsi tulee menemään päin helvettiä, irti tuskin pääset niistä, aiheuttaa kovempaa riippuvuutta kuin mikään katuhuume.

    • exroinari

      Kuten jo sanottua, ei ole steroidia, jolla ei olisi haittavaikutuksia.
      Tuossa iässä teet pitkäaikaista tuhoa elimistöllesi, oma tuotantosi ei välttämättä koskaan palaudu normaaliksi. Samoin on olemassa teoria, jonka mukaan ylikuormitetut reseptorit ei enää koskaan palautuisi normaaleiksi, vaan tulevat resistenteiksi testosteronille. Jos tämä pitää paikkaansa, normaali määrä testosteronia ei enää vaikuta kehossa niin kuin sen pitäisi. Erektiohäiriöistä kukaan ei voi sanoa mitään, On ihmisiä, jotka kärsivät pitkään impotenssista, kun toisilla se taas ei vaikuta mitenkään.

      Parempi olisi kun unohtaisit koko homman alkuunsa. Irti pääseminen myöhemmin tulee olemaan erittäin haastavaa ja kaikki ei pääse irti ollenkaan. Jo vuosia sitten eräs valitti, ettei olisi pitänyt koskaan aloittaa, kun kaikki sisuskalut ja arvot on siinä kunnossa ja vannoi lopettavansa. Saman henkilön nimi näyttä paistavan tulevissa kehonrakennuksen SM-kisojen nimilistassa.

      • veeäm43

        Kyllä minäkin ehdotin tuolle nuorukaiselle asettamaan arvot toiseen järjestykseen ainakin useammaksi vuodeksi.

        Täysin yleistä näyttää olevan steroiden käytön luokittelu musta><valkea asetelmaan.
        Totta helkutissa käyttöalue on paljon laajempi.
        Mitä aineita?
        Millaisia määriä?
        Miten jaksotettu ja miten kauan?
        Noihin vaikuttaa tietenkin se MIKÄ ON KÄYTÖN TAVOITE?!

        S-Testoni oli 65v ikäisenä ikäluokkani viitearvoalueella, 50% yli alarajan, mutta rankemmat mave- ja kyykkytreenit vaativat kohtuuttoman pitkät palautumiset eivätkä kulkeneet hyvin muutenkaan.
        Elin myös kauhun tasapainon aikoja. Oli yritettävä optimoida sali- ja kotikulutuksen suhdetta.
        Verenpaineeni ja kolestrolini vuoksi liikunta oli tärkeää enkä halunnut ryhtyä jumputtamaan aerobisia niin paljon, että olisi ollut riittävästi hyötyä.

        Tk -lekurin kieltäydyttyä U-lekuri kirjoitti geelireseptin ja on tunnustettava. että lekurin määräämä 50mg geeliä/vrk on pitänyt testoarvot yleisen viitearvoalueen yläpuolella.
        Koskee myös vapaata testoa.
        Jo ikänikin vuoksi seuraan vuosittain eturauhaseni olotilaa eikä sillä sektorilla ole ollut havaittavissa lainkaan ikävää kehitystä. Täytän tänä vuotena 75v joten eiköhän se prostatata ilmoittele itsestään jossakin vaiheessa muutenkin.

        Olin käyttänyt yhtäjaksoiseti 2 vuotta kun pitkään muhinut pakoputken korroosia aiheuttiensin 30cm:n lyhennyksen ja 3kk myöhemmin reiän paikkauksen.
        Geelin käyttöön tuli toipumisineen kaikkineen noin 9kk.n tauko.
        Oma tuotanto oli tauon lopulla S.Testo 22 joka on yleisen viitearvoalueen keskitasolla ( 10 - 30 / 40 ) ja ikäryhmässäni ero on vielä suurempi. Viimeeksi ilmoitettiin alueeksi 5 - 25.
        Oma tuotanto EI OLLUT LOPPUNUT!
        9:n vuoden käytön aikana en ole havainnut vähäisintäkään haittaa!

        On syytä erottaa "terveydellinen" käyttö lääkärin valvonnassa ja monisatakertaisena tapahtuva viihdekäyttö. Koko alue on laaja. Minä edustanen sen vaatimattominta reunaa.
        Kuitenkin 74 vuotisena mave 200kg. Oma paino 87kg.
        Ähellyksestä huolimatta lihasmassaa katoaa 1kg/vuosi vauhtia ja voimataso samassa suhteessa.
        Tosin polvi ja olkapää ovat huomauttaneet maltin tarpeellisuudesta.


      • morjenstavaan

        Kunhan muistat että mave 200kg on tehty horkalla.
        Kiistämätön fakta.
        Ilman geelejä olisi jäännyt lattiaan.
        Kaikki ymmärtää että käytät laadukkaamman elämän takia. Ja se on ok.
        Mutta silti sali tuloksiinkin on positiivinen lisä tullut horkasta.
        Eikä pidä yleistää haittoja. Toisilla oma testo tuotanto palaa kovankin dropittelun jälkeen ja toisilla tuhot onkin pysyvempiä.
        Kuurin kovuudella ei ole merkitystä koska oma tuotto loppuu kun ottaa testoa muualta. Sillä enemmön merkitystä kuinka paljon kroppaa rääkätty kuurin aikana. Eli kun lääkkeet loppuu kehosta niin kuinka pahaan kataboliseen tilaan ajaudutaan.


    • veeäm43

      Et vaan jaksa olla kärjistämättä! On selviö, että koko olemiseen, myös treeneihin, on korvaustestolla oma merkityksensä mutta se ei lisää voimatasoa eikä sillä ole mitään tekemistä lihasmassan kanssa muuten kuin, että lyhyemmät palautumiset mahdollistavat napakammat treenit. Se on se positiivinen lisä joka on kaukana piikkipojista, jopa niistäkin jotka piikittävät lekurin reseptien aineksia mutta se eräs tuttavani tuplana. Puhumattakaan terveytensä pilaavista mörrimöykyistä.

      Maatessani pakoputken lyhentämisen jälkeen 3kk syöden ohjeiden mukaan ja juoden merisuolavettä 2l/vrk, putosi painoni 6kg. Reidet, pakarat ja selkä kuihtuivat mutta niin on tapahtunut ennen geelaustakin. Koipi kipsissä 2,5kk niin reisi kuihtui kyynärvarren paksuiseksi.

      Aloittaessani geelauksen 65v ikäisenä kävin salilla 5krt/vko. Kuten sanoin niin samalla viikolla mave ja kyyykyt olivat liikaa. En ole koskaan tehnyt yli 5:n toiston sarjija vaan eniten em. harkkoja lapeina pyramideina. Lämmittely > 5, rautaa lisää ja 4, lisää 3, lisää 2, lisää tuntuman mukaan ja 1. Alaspäin toistot perstuntumalla, napakalla liikenopeudella.
      65:na vedin 180kg mutta perseen laskimot pullahtivat ja vyön käyttö loppui siihen.

      Testojen käytön intensiteetin alue on laaja eikä se ole lähelläkään varsinaisia kasvukemikaaleja varsinkaan terveysluontoisessa käytössä.

      Se on tunnustettava, että S-Testo ja vapaan teston arvoni ovat sitä luokkaa, etten niillä saisi reptiä mutta onnekseni ne uusivat aikanaan saamani rutiinin omaisesti.

      Vielä tulostasosta. Monivuotien treenikaverini, nyt 69v veti 220kg ja taatusti natuna. On toisin minua kookkaampi ja romuluinen. Eikä ukko edes vedä sukkasillaan ja remmejäkin voisi käyttää tehokkaammin.

      Mutta tunnin kuluttua lähdemme ajelemaan satamaan ja menemme rentoutumaan merelle pariksi vuorokaudeksi.

    • prokisokoilla

      "korvaustestolla oma merkityksensä mutta se ei lisää voimatasoa eikä sillä ole mitään tekemistä lihasmassan ". Luetko yhtään mitä kirjoittelet.
      Tottakai sillä on merkitystä.
      Normi kaverilla testo tasot heittelee, ne eivät ole vakiot. Kovatreeni, yöunet, ruokailu vaikuttavat testotasoihin. Jos otat korvaushoitoa testotasot pysyvät huipussa kokoajan. Ei tule notkahduksia jos treenaa kovaa ja syö liian vähän. Eikä jos nukkuu liian vähän ja silti treenaa.
      Eli 200kg mave tehty horkalla. Piste.
      Eikä kenestäkään tiedä mitä oikeasti käyttävät...

    • Puppelibodarit

      Salihintit vinkuu testoista, kun vehje ei toimi kuin miesten kanssa.

    • poppelibudarit

      Mitään haittoja ei ole.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poikani kaksi lukiokaveria hakivat steroidiapua mutta pojat unohtivat treenin merkityksen.
      Junnu ei tiennyt kavereiden käyttämien lääkkeiden laatua mutta näkyvää tulosta ei tullut kahteen vuoteen.
      Hulluin mahdollisuus on se, että heput olisivat jostakin syystä kehuneet käytöstään ilman perustetta.
      Eivät kuitenkaan panostaneet riittävästi treeniin ja ilmeiseti syömisen suunnittelu ja toteutuskin oli herran huomassa.

    • Anonyymi

      Mitäs urheilua se sellainen on, että ollaan jo reilun vuoden treenaamisen jälkeen valmiita käyttämään oikoteitä? Tuolla pitkäjänteisyydellä ei tule kauaa sietämään aineidenkaan sivuvaikutuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe