Uusi Toyota Land Gruiserin taso/suorituskyky

Syyllinen

Tuli tilattua ja maksettuakin tälläinen uusi versio , onkohan se
hintansa väärti ?

11

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luulisharmittavan

      Eipä ole, täällä sanotaan että Toyotat ruostuvat käsiin!

    • Pentti.Mustonen

      paras maasturi eikä ainakaan ruostu. kestää vähintään miljoonan ajaa ettei tarvii konetta aukaista. skoda karokki ruostuu vuodessa puhki ja moottori vaihdetaan 30 000km välein.

    • Täyttä_kuormaa3500kg

      Niin mihin käyttöön hintansa väärtti, se kai ensin pitäisi määritellä. Suomeen tuodaan vain cittari-sarjaa joka on luotettava, turvallinen ja mukava edustusauto, siinä käytössä varmasti on hintansa väärtti, kun äidit vie vaikka lapsia tarhaan.

      Mutta omaan käyttööni ei varmasti olisi järkeä mennä 100 tonnin autolla metsätilalle kolhimaan pohjaa ja kylkiä että pääsen nostelemaan naftakannuja, ketjutaljoja, moottorisahoja, lapioita, polttopuita, sementtisäkkejä nahkaisille takapenkeille kun 30 tonnin pikappi tekee saman ja saa pestä letkulla myös kajuutan lattian muoviverhoilun.

      Näyttää esitteen mukaan olevan 3t vetokyky että ei omiin hommiini toimisi kun kärryt on 3500kg kokonaismassaan asti. Ei muuta kun aavikkomaista tilaamaan ensikerralla uusi 70-series niin ei suolipalstoilla kysellä vinoillen "mitähän tuolla kipolla saa vetää"

    • Cruisaillen

      Suunnileen sama auto (kori, alusta) kuin minun 2011 J150 automaatti. Paras auto ikinä, ei vikoja, hiljainen ja mukava matka-auto joka tarvittaessa menee minne vain uskaltaa ajaa (ja takaisin). Tilaakin on kiitettävästi. Mikään raketti se ei ole, mutta se on enemmän asennekysymys kuin vika. Kulkee kuitenkin 187 km/t tarvittaessa. Jos ei uskalla ajaa pusikossa niin kysymys on rahan puutteesta. Minulla on pohjapanssari ja isommat all terrain renkaat, on ajeltu siellä täällä.

      Jos se viimeinen 500 kg on tarpeen vetoa varten niin sitten ei. Hiluxissa vain ei ole Torsen keskitasauspyörästöä jatkuvaan nelivetoon, ei siis ollenkaan tasauspyörästöä, joten sellainen pompottavine taka-akseleineen ei ole jokapäiväisessä käytössä läheskään yhtä mukava ja kätevä ja turvallinen. Etenkään talvisin. Jatkuva neliveto Torsenilla ryyditettynä tekee kolossista talviristeyksen kunkun.

      • Täyttä_kuormaa3500kg

        Hiluxilla saa esitteen mukaan vetää 3200kg, vuona 2015 kun hommasin D-maxin niin hiluxin kyky oli sitäkin huonompi. Muuten varmasti olisinkin ostanut Hiluxin, ei se muutamasta eurosta ole kiinni vaan satojen kilojen suorituskyvystä. Tuo 3500kg mene helposti rikki niin viitsisi ainakaan yhtään enempää sinä vaiheessa sakkoja maksella jos joutuu puntarille.

        City-cruiserilla, D-maxilla tai hiluxilla, niistä millään ei ole mitään tekemistä maastoajon kanssa joten se nyt on sitten aika sama onko korotetussa henkilöautossa torseenit vai nuo d-maxin avustavat jarrurajoittimet. Maastoauto pitää eu-sekoilun myötä olla kuitenkin erikseen ja valitettavan usein sellainen että tieliikenteessä se pitää kuljettaa trailerilla joten cittari on täysin hyödytön kapistus jos siinä ei ole edes vetokoukkua.


    • valtiokiittää

      Ekoteko varmaan huisin halvat käyttömaksut mut haittaaks

    • KaikkeaSitä

      "tuli tilattua ja MAKSETTUA" ???

      en minä ole koskaan maksanut ennen kuin avaimet ovat taskussa. Käteisellä. Pennin latia en ole ennakkoa maksanut ikinä.

      Kyseessä on siis trolli, joka ei tiedä miten autoja ostetaan. Land Gruiser.... hehheh.

      • Täyttä_kuormaa3500kg

        Kyllä mä Isuzusta aikoinaan maksoin varausrahaa ainakin kuukauden ennen toimitusta ja loput oli sitten rahoitusta kun ei ollut ihan reilua 30 tobaa silloin tilillä. Onneksi on jo lusittu niin sai katkaista täysikaskon.

        Kaiken lisäksi pari kuukautta myöhemmin kun auto oli jo ajossa tuli liikkeestä puhelu ettei varusrahaa ole kuulemma maksettu, pistin printscreennillä verkkopankista kuvaa niin heidän laskutusjärjestelmässään oli kuulemma tapahtunut virhe.


    • P.e.n.t.t.i

      Aloitin ketjun jotta pääsisin solvaamaan Tojotaa täydeltä laidalta. Valitettavasti arvioin väärin ja minut ammuttiin alas kuin sorsa.

      • Täyttä_kuormaa3500kg

        Aloittaja? Ei Tojossa mitään vikaa ole vaan EU:n vihervajakkisekoilussa. Minä(kin) olisin täällä muuten pakuttelemassa että on kämpät myyty ja nyt on uusia seiskytsarjaisia lyhyt, pitkä ja pikappi tiluksilla rivissä parkissa, kaikissa voimanjako 50/50 ja tehdasasennetut nappilukot etu- ja taka-akselille.

        Valitettavasti vaan meillä ei ole suomen valikoimassa Tojon näkemystä Maastoautosta eikä edes rahalla rehellisin keinoin kilpiin saa. Mutta onneksi paremman puutteessa minulle käy kaikki muutkin japsit kun Tojo.

        https://www.google.com/search?q=land cruiser 70 series&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjlk4GNv-_cAhWRaFAKHfi_CiEQ_AUICigB&biw=1280&bih=603


    • teron_tuulipuku

      Täytyy kyllä todeta, ettei paljon typerämpää olis voinut helposti 100te laittaa kuin tojotaan. Tai no, mikälie moinen Gruiser onkaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe