Kouluturvaa Koulukiusatut lehtitilaus huijaus

KaikkiHuijaavatAina

Ei avustuksia rikollisille. Mitään heidän laskuja ei tarvitse eikä saa maksaa. Ette ole tehneet mitään tilausta. Kiistäkää perintätoimiston kirjeet aiheettomina. Voitte vapaasti aiheuttaa heille lisää kustannuksia leikkimällä tyhmää! Puhdasta huijausta. Kuluttaja-asiamies ei hoida hommiaan ihan laiskuuttaan. Pitkitetään vuosikausia selvää rikollista toimintaa ja nostetaan palkkaa.

Kertokaa kaikille läheisillenne.

6

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinPoliisinMielestä

      Kaiken takana on poliisin tuntema ammattirikollinen. Rikosilmoituksia on tehty sadoittain ja valituksia kuluttaja-asiamiehelle tuhansittain. Mutta koska rikosilmoitusten määrä on yksittäisessä poliisipiirissä vain muutamia kymmeniä muutamassa kuukaudessa ja summat ovat pienehköjä, kyse ei ole vakavasta asiasta. Ehkä lievä pieni petos. Poliisin mielestä ei välttämättä kannata edes tutkia. Näin kertoo asiasta vastaava tunnettu poliisipäällikkö. Annetaan jatkua vielä muutama vuosi ihan luvan kansssa ja yritetään kasvattaa huijattuja summia, jotta saataisiin aikaan törkeä petos.

    • saasnähäjoo

      Ihmettelen miten sama mies saa jatkaa ja jatkaa. Ei noudata lakeja eikä asetuksia. Ei maksa laskujaan. Ja tehnyt näin jo kolmekymmentä vuotta. Vaikka ollut vankilassa. Ja nyt vieläkin siis tänäänkin jatkaa
      jonkun huijaamista. Elokuvissa tällainen onnistuu lahjuksilla. On mies sitten hyvin valinnut tahot, jotka lahjoo. Antaa hyvän ja uskottavan kuvan suomen lahjomattomista viranomaisista. Joo joo.

      • KaikkiHuijaavatAina

        Asiasta vastuussa olevat viranomaiset eivät laiskuuden ja osaamattomuuden vuoksi ole puuttuneet asiaan. Huijaus ja rahantulo taitavat jatkua vieläkin. Vastaavia tapauksia on paljon muitakin. Kaikki tietävät alusta alkaen mistä on kysymys. Myös presidentti, hallitus, eduskunta, poliisi, pankit ja oikeuslaitos. Kaikkia heitäkin on varmasti yritetty huijata. Heitä ei vähääkään kiinnostaa miten avuttomia kansalaisia kohdellaan. He tai heidän läheisensä hyötyvät jotenkin epäsuorasti pitkitetyistä oikeusprosesseista. Sairasta!


    • Anonyymi

      Ei tuo Kouluturvaa asia mikaan huono juttu ollut, lue: https://kouluturvaa.fi/lue-ilmaiseksi/ ja kun asiaa hieman tarkastelee laajelmalla persvektiiviillä niin siinähän on ollut todella hyvä akenda eli viesti. Nyt kun katsoo ulkopuolisena koko asiaa niin huomaa helposti, että kysymys on ollut vain busineksestä eikä mistään muusta. Kilpailijat on halunut tappaa koko hyvin järjestetyn paketin organisoimalla mustamaalaus kampanjan koko toimintaa vastaan. Toiminnan aloitti Antti Alastalo ja lue ihmeessä ilmaiseksi https://kouluturvaa.fi/lue-ilmaiseksi/ nyt saatujen selvitysten perusteella hän aiemmin oli järjestänyt uusiä sähkösopimuksia mm. Kotimaan Energia Oy:lle n. 200-300 tuhatta... eli aikaisemmalle Suomen Energiayhtiölle... tietoa yrityksestö:
      https://www.energiauutiset.fi/uutiset/suomen-energiayhtiosta-kotimaan-energiaksi.html
      Pitää muistaa kuitenkin selkeästi tärkeä asia, että osakeyhtiölain mukaan osakeyhtiön ainoa tarkoitus on tuottaa maksimmaalinen tuotto osakkeenomistajille.

      Kun joku henkilö julkaisee jotain lehteä niin hän voi tavallaan myös vaikuttaa siihen miten lukijat ajattelevat asioista ja eleämästä..
      https://kouluturvaa.fi/lue-ilmaiseksi/

      Muista Aina tärkeä asia: Sen leipää syöt kenen uutisia luet!

      Hienoa on, että kaikki lehdet voi lukea ilmaiseksi:
      https://kouluturvaa.fi/lue-ilmaiseksi/

      • Anonyymi

        Todella sairasta. Koska huijarit ja sinä hyödyt siitä jotenkin, kaikki on sinun kieroutuneesta mielestäsi sallittua. Myös varataminen avuttomilta ihmisiltä. Samaa mieltä on hallitus ja eduskuntakin, joten ...


    • Anonyymi

      Eikös se ole sama, joka nyt huijaa Asennetta-lehdellä kauppaamalla sitä vanhuksille, jotka saavat laskun tuotteesta jota eivät tiedä, tajua tai muista tilanneensa. Kun pykälissä on porsaanreikä ettei yksittäistä julkaisua voi palautttaa sitä käytetään hyväksi ja vanhus luulee tilanneensa yhden lehden 39 €;llä. Hinta ainakin piisaa yhdestä lehdestä, rahankeräyslupaa ei tarvita tähän rahankeräykseen kun ilmoitetaan toiminnaksi aikakausilehtien julkaisu. Osa mutta mikä osa menisi vaikeuksissa olevien nuorten auttamiseen. Ovatko huijarit saaneet herätyksen? Firma työllistää rekisteritietojen mukaan yhden henkilön ja kirjanpito on taitavaa kun vuoden -19 liiketulos on 5118 € tappiota.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe