Kiihdytys ajot ?

Räski

Oliko kisoissa ollenkaan yleisöä kun tiet oli tyhjiä toisin kuin valtatie täynnä koko viikonlopun suunta vain yhteen paikkaan sais harkita moottoritietä kohteeseen?

18

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nettikytö

      Kuka tuanne menöö ei kukaan!

    • VoiNyJesus

      Härmälääset on tyytyvääsiä kun äiti päästi kattomahan kuorma-autoa.
      Ne on Kauhavalla jo nähty.

      • Järkeämukaan

        Naurettavaa ilkeilyä.Eiköhän jokaisen kauhavalaisen tulisi ymmärtää, että jokainen tapahtuma on yhteistä hyvää. On vain yksi kauhava. Jokainen euro on tarpeen tuli mistä osasta tahansa.


      • Twlifeqppvcx

        VoiNyJesus on lapualaisia. Ne mitää ymmärrä autoista. Yksinkertaista sakkia.


      • viistäkää-hattu
        Järkeämukaan kirjoitti:

        Naurettavaa ilkeilyä.Eiköhän jokaisen kauhavalaisen tulisi ymmärtää, että jokainen tapahtuma on yhteistä hyvää. On vain yksi kauhava. Jokainen euro on tarpeen tuli mistä osasta tahansa.

        Ne eurot tulee Härmien teollisuusalueilta mutta käytetään kanta-homeen tekohengitykseen.


      • Torspokengitysseppä

        Selvä torspo miken vittuiluyritys.


      • SanoSeAvaajalle
        Järkeämukaan kirjoitti:

        Naurettavaa ilkeilyä.Eiköhän jokaisen kauhavalaisen tulisi ymmärtää, että jokainen tapahtuma on yhteistä hyvää. On vain yksi kauhava. Jokainen euro on tarpeen tuli mistä osasta tahansa.

        Mitä mulle paasaat.
        99% näistä ilkeämielisistä avauksista tulee härmistä.


      • LukeminenAuttaaAina

        Niillä on paha olla jostain syystä ja purkavat sitä netissä räyhäämiseen. Kirjastosta löytyy hyviä kirjoja oman pahan olon tunnistamiseen ja asioiden korjaamiseen, esimerkiksi Virolaisten Anteeksianto


    • Selvät_sävelet

      Taitaa Härmälääsiä potuttaa kun Kauhavan tapahtuma pääsi Ilkan etusivulle,ja isosti.

      • Kerro_se

        Miksi vituttais? Härmäläänen kuitenkin primusmoottorina että kisat tuli.


      • TuuJoKotia
        Kerro_se kirjoitti:

        Miksi vituttais? Härmäläänen kuitenkin primusmoottorina että kisat tuli.

        Onkohan Lillbackat muuttamassa Kanta-Kauhavalle takaisin kun ne pyörii täällä nyt päivittäin.


    • MoukkuLätsä

      Härmien teollisuusalueelta tulevat euromäärät on loppujen lopuksi aika pieni osa koko Kauhavan kuntatalouden tuloista. Yhteisöveron muodossa tulevista euroista, ne on noin 1% maksimissaan, mitkä tulee Härmien teollisuusalueelta kaupungin kirstuun. Noin 98% kaupungin tuloista tulee veronmaksajilta, puolet valtionosuutena ja toiset puolet kuntarajan sisältä työssäkäyvien veroista. Jos nyt ruvetaan laskemaan kuntarajan sisällä olevia työssäkäyjiä, että moniko saa tulonsa Härmän teollisuusalueelta, niin ollaan jossain 15% lukemissa. Ja moniko näistä on sitten edes härmäläisiä, aika pieni määrä loppujen lopuksi, koska teollisuusalueella käydään töissä laajemmaltakin alueelta.

      Kuitenkin fakta on se, että 53% verorahoista tulee eri palvelualoilta. Teollisuuden osuus verotuloista on siis varsin pieni kakunsiivu, loppupeleissä.

      Sillä ei ole kuntatalouden kannalta mitään merkitystä, tuleeko raha tuottavasta vai tuottamattomasta asiasta. Vain sillä on merkitystä, paljonko asukkaat maksavat veroja. Niistä veroista se kunnan/kaupungin tarvitsema raha tulee. Teollisuudesta on enemmänkin hyötyä koko Valtion näkökulmasta, koska vientiteollisuus tuo liikkuvaa rahaa koko maahan. Mutta valtiontaloutta ei pidäkään sekoittaa kuntatalouteen, ne ovat kaksi täysin eri asiaa.

      Härmän teollisuusalueella on lähinnä se merkitys, että se sijaitsee Suomen rajojen sisäpuolella, ja siellä käy suomalaista työväkeä töissä. Sillä ei ole valtiontalouden kannalta mitään merkitystä, sijaitseeko Härmän teollisuusalue Alahärmässä, Kauhavalla, Viitasaarella tai vaikka Pornaisissa. Pääasia on että sijaitsee Suomessa.

      • Näinajattelen

        Totta puhut


    • Saunalahti

      Taas sekosit, kunnan tuottamattomia virkamiehiä joita kauhavalla piisaa elätetään nimenomaan näillä teollisuusrahoilla. Ja se taas vääristää koko taloutta.

      • MoukkuLätsä

        No virkamiesten palkat on pisara ämpärin pohjalla, kun puhutaan kuntataloudesta. Perustele, miten juuri teollisuusrahat ohjautuu virkamiehille, onko ne jotenkin korvamerkitty? Taidat elää jossain omissa kuvitelmissas.


    • DragRaceForLife

      Tapahtumaa ei mainostettu siitä syystä että haluttiin kokeilla kuinka kaikki palvelut alueella toimii. Siksi osallistujamäärä jäi pieneksi. Ilmassa on misäksi vielä katkeroitumista siitä, että Alastaron kisat loppuu. Ajan kanssa väki lisääntyy ja saatte valittaa sitten kun autoja on joka paikassa ;) Majoituspalveluita tarvittaisiin jo nyt lisää, että laittakaahan korvan taakse ;) Ja kaikki mukaan finaalikisaan kuun vaihteessa, sillon kannattaa varsinkin olla paikalla ;)

    • isoopettymysolituo

      oli ehtä tyhmin selitys ikuna toi mainosten puuttuminen.jos alueen omistajan nimi on BUSINES park niin paskat nakkaavat toimiiko vai ei kuhan rahaa tulee.eiköhän suurin syy ole se ettei laji kiinnosta kuin muutamia ja naapurissa oli tapahtuma mikä oikeasti kiinnostaa ihmisiä ilman helvetillistä meteliä.hirveää keuhkoomosta kuukausi tolkulla kuinka nyt on isoo ja komiaa kauhavalla kun oikein helsingistä asti on tänne tultu säälistä ajamaan ison maaliman harrastusta ja lopputulos oli tuo,muutama katsoja hiukka yli 100 kilpailijaa joista suurin osa näkyi olevan lapsia pöristimineen.piti olla jos jonkin näköistä markkina myyjää joita oli....hetkinen kun lasken....... niin pyöreä 0."kunnon "ruokaa luvattiin ja olihan sitä monen sadan metrin päässä alueelta kun alueella oli..... taas pitää laskea....... niin 1 roskaruuan myyjä.jokamiesluokan kyläkisoissakin on enemmän katsojia kun tuolla ja muut alueen tapahtumat pyyhkivät ahteria muine järjestelyineen tuolle esitykselle.kovaa kaailotettiin kuinka kauhavalle on nyt tullut kansainvälisestikkin eritynen harrastajien koti niin kuinka kämäisiä ne muut ovat?onneksi talvella ympäristölupa asia mennään uudelleen läpi ja homma on kätelty tuon lajin osalta täällä lopullisesti.

      • Puhalla_kovasti

        Suu kiinni niin herne nenästä poistuu.


        Olipa taas kerran typerä avautuminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe