Orivesiläisten fb ryhmä persujen kaappaama

PeppiPitkätossu

Rasistit lähettelee rasistisia viestejä. Eiks ylläpito tiedä, että myös he ovat vastuussa

55

2931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mäkilato

      Eivät tiedä (sitäkään). Ryhmässä on oltava samaa mieltä kuin Kymäläinen, tai kunnianloukkaussyyte napsahtaa. "Ryhmä" on olemassa pelkästään Kymäläisen aukon puhtaanapitoa varten.

    • Stupiido

      Kymiksellä nyt tuli pikku moka kun piti lähteä pisteitä keräämään Turun uhrien kustannuksella. Mukana ei ollut kun 300 henkeä, kaikki muut oli jotenkin kummallisesti tajunneet yhteyden oodineihin ja PVL:ään. Mutta hei, pitihän sieltä saada selfie faceen.

    • PeppiPitkätossu

      Kymäläinen ja muut persut eivät näe mitään ongelmaa siinä, että Turun uhrien muistoa kunnioitetaan heilaamalla. Hyi helvetti. Koko muistotilaisuus oli PVL:n järjestämä ja ne valjasti sen natsipropagandan käyttöön. Mutta mitkä ovat Kymäläisen yhteydet PVLeen?

      • Suomen PVL:n puheenjohtaja asuu (tai ainakin on asunut) Kymäläisen kanssa samalla paikkakunnalla, eiköhän se yhteys sieltä löydy. Ahdistava kylä, kun on näiden hihhuleiden ja heidän tiensä tasoittajien vallassa.


    • PeppiPitkätossu

      Kymäläinenkö päättää, mikä on kunnianloukkaus? Kunnianloukkauksesta päättää oikeus.

      • Kaikki, mikä kohdistuu häntä vastaan, on kunnianloukkausta. Se, mitä hän itse suoltaa suustaan, on mielipiteen- ja ilmaisunvapautta.


      • Paskatykki
        Piilosilla kirjoitti:

        Kaikki, mikä kohdistuu häntä vastaan, on kunnianloukkausta. Se, mitä hän itse suoltaa suustaan, on mielipiteen- ja ilmaisunvapautta.

        Ai siksikö paskaa nykyään kutsutaan?


      • Paskatykki kirjoitti:

        Ai siksikö paskaa nykyään kutsutaan?

        Juu, Orivedellä ne on synonyymi.


    • SuvakkiPerkele

      Kymäläinen ja muut Oriveden persut pitävät Rami Joukaista ja muista PVL:n rikollisia vähemmän pahana kuin heitä vastustavia henkilöitä. Rami Joukanen johti kulkuetta koska Vastarintaliike palkitsi Vuoden aktivistiksi. Aktivismilla tarkoitetaan sitä, että Joukanen kidutti Ruotsissa vammaisen kuoliaaksi ja videoi tekonsa.. Tällaisten kanssa persut kaveeraavat ja Kymäläinen vittuilee siitä, että joku huusi pahasti näille. Hyi helvetti mikä jätkä.

    • persus

      Ketä kiinnostaa tyhmyys ja egoismi samassa tyhjässä kuoressa. Antaa persujen meuhkata, mihinkään muuhun niistä ei ole.

    • Rkpse

      Sami Kymäläinen pyrkii eduskuntaan ilmeisen tosissaan.
      Nämä kaikki taustatiedot tulevat varmasti laajempaankin julkisuuteen, kun varsinainen vaalikampanja alkaa. Joidenkin mielestä nämä tietenkin toimivat meriiteinä, mutta vaikeuksia on varmasti luvassa, niin puolueelle kuin Kymäläiselle itselleenkin.

    • Oriveteläinen

      Kokoomus kykeni tuomitsemaan tuon natsimiekkarin etukäteen . Eivät jauhaneet mistään kommareista, anarkisteista tai muista hurjan väkivaltaisista joukoista, eivätkä kyselleet, että miksei jengi vastusta ääri-islamia. Naurettava selitys, etteivät tienneet järjestävää tahoa.

    • Järjenääni

      Ja heti joku ”oriveteläinen” todella daiju persu on haukkumassa toisia puolueita, kun omat vahvuudet on niin heikkoja. 😆

      Antifa siellä, kommari täällä, jokapuolella vihervassari...😆😆😆

    • Juhanin

      Kävinpä nyt ekaa kertaa katsomassa tätä Suomi24 keskustelua. Tämä otsikkohan on selvästi totta, sillä fb-ryhmä on nykyisin miehitetty perussuomalaisten kannattajilla. Suurin osa keskustelusta käsittelee maahanmuuttoa ja Sami Kymäläinen pyrkii selvästi pelkästää maahanmuuton teemalla eduskuntaan. Kymäläinen myönsi kutsuneensa fb-kavereitaan ryhmään. Keskustelu on fb:ssa muslimifobiaa lietsovaa, maahanmuuttovastaisuutta lietsovaa ja muutenkin vastenmielistä. Kukaanhan ei kiellä maahanmuuton haasteita, mutta tuollainen meininki fb:ssa on todellakin mahdollista vain siksi, etteivät keskustelijat tunne yhtäkään Suomesta turvapaikkaa hakenutta. Jos tuntisi, niin silloin järjettömät pelot ehkä vähenisivät. Hyvä on tietysti tunnistaa pelot, joista osa on aiheellisia, mutta kyllä kaikilla ihmisillä on lopulta hyvin samanlaiset haaveet ja toiveet elämästään. On hyvin surullista, että tällaista ulkomaalaisvihaa ja -kammoa lietsotaan systemaattisesti. Tällainen voi johtaa ennen pitkää väkivaltaan ja entistä suurempaan vihaan. Eihän sisällissodasta ole kuin 100 v.

    • kipeekana

      Erikoista on, että tossa Orivesiläisten keskusteluryhmässä on ihan tavallisia ihmisiä joita vois kuvitella täyspäisiks. Miten ne sietää tota rasistista skeidaa ja ovat mukana?

    • kumikananen

      Suurin osa onkin hiljaa. Ne jotka ottaa osaa ja kannattaa moista skeidaa, on vähän tavallista yksikertaisempaa orivesiläistä junttikansaa.. Duunareita ja työttömiä, joihin tommoinen ne vie meidän rahat -sonta uppoaa. Tulee mieleen eräs viiksiniekka viime vuosisadan alkupuolelta joka pisti kaiken kurjuuden juutalaisten syyksi. Erikoista, että valtuuston pj tuntuu kannattavan tuon natsimielisen porukan oksettavia kommentteja aika ajoin. Loikkaakohan se persuihin?

      • anonyymi_iNE

        Ne jotka on hiljaa äänestää Kymäläistä. Hyvä niin!


    • pahnanpohjimmainen

      Oriveden valtuuston puheenjohtaja on puhdas persu, jonka ura muodostuu pelkästään kunnianhimoisen isän visioista ja puoluevalinnasta.

    • tyhmyys

      Porukan tyhmyys eikun lisääntyy. Nyt meuhkataan jostain Sillanpäästä oikein tiedotteiden kera. Harmi vaan kun tais tulla taas paljon melua tyhjästä...

      • Lyödäänkö vetoa, että koska persut niin tahtoo, kaupunki evää liikuntahallin käytön konserttiin?


    • Korsto
      • Vakojussi

        Eivät ne löydä sitä varpaanvälistä, vaan siitä persuvaosta, joka erottaa Kymäläisen oriveen kokoomuksesta.


    • Mjoo

      Kannattaa sitten muistaa että Oriveden FB ryhmiä on 2, vanhempi ja isompi jossa ei vaahkota persujen jutuista ja josta kymäläinen sai alunperin kenkää, ja toinen missä Kymäläinen jauhaa rasistista huuhaataan.

    • lahtiskeijokartsa

      Ori veden perus suomalaiset ovat muuten kieli opillisesti päteviä. Huomatkaa esi merkiksi yhdys sanojen käyttö

    • Asiatjärjestykseen

      Oriveden persut vois aloittaa tän etnisen puhdistuksensa ihan omilta kotinurkilta ja kaikista niistä, jotka huijaa perusteettomia tukia, ei halua mennä töihin tai on rikollisia, tai kuuluu diilerinä johonkin huumerinkiin tai käyttäytyy väkivaltaisesti joitain heikompiaan kohtaan, yms...
      Niissä porukoissa sitä huonoa ainesta on jotka tälle maalle aiheuttaa turhia ja myös suuria kustannuksia.
      Ne ei ikinä tuota, eikä tule tuottamaan tälle maalle mitään. Miksi semmoista porukkaa pitäisi elättää veronmaksajien rahoilla?

      • Korsto

        Eihän ne moista tee, koska tuolloin joutuisivat torumaan valkoihoista. Kohteena on oltava maahanmuuttaja, jotta persu saa itsensä edes kotisohvaltaan ylös.


      • älytön

        Mikseis ne persiit nyt o huutamassa että tuomittua narkkaria ei saa päästää Rönniin esiintymään? Vai onkse jotenkin parempi narkki, kun se on Oriveeltä kotoisin?


      • Mjoo
        älytön kirjoitti:

        Mikseis ne persiit nyt o huutamassa että tuomittua narkkaria ei saa päästää Rönniin esiintymään? Vai onkse jotenkin parempi narkki, kun se on Oriveeltä kotoisin?

        No eikös se nyt ole aivan selvä asia? Kyseinen henkilö ei ole homoseksuaali.

        Sehän nyt se perimmäinen syy Kymäläiselle ja kavereille on eikä mikään muu.


    • vetelänhetelmä

      No mutta TÄÄLLÄ vasta oriveteläistä eliittiä onkin..

    • Kampa

      Kysyn Oriveden perussuomalaisilta ynnä muilta vastuuviljashenkilöiltä, kuinka te kehtaatte aiheuttaa kuntalaisille ja talkoohenkilöille tämän tappion ja inhimillisen kärsimyksen!? Ja kyllähän te ROTAT kehtaatte! Ainoa motiivi on oman ahdistuneen ideologian pönkitys ja jonkun pösilön pyrkimys Arkadianmäelle!

    • EijaElina

      Helvetin vaarallinen porukka. Kuka tämä Eija Haapsaari on? Pokkana toteaa, että konsertin perumisesta koituvat kulut pitää järjestäjän maksaa tai sitten verovaroin. Persut myrkyttävät ilmapiirin, politiikka perustuu vihan levittämiseen ja mitään ei saada itse aikaiseksi.

      • ElinaEija

        Nimenomaan. Käytöstavat ei kuulu kyseisen porukan ominaisuuksiin. Vittuilu ja vänkääminen muita vähätellen ja halveksuen näyttää kuuluvan. Porukka huutaa yhdestä suusta samaa paskaa päivästä toiseen.


      • Kukako? Tepsuttelija, joka sai toimimattoman yritysidean kysymättä ammattilaisilta olisiko se edes mahdollista toteuttaa, ja kaataa nyt oman epäonnstumisensa paskaa muiden niskaan.


    • lopettakaaraivo

      Mitä jos nämä oriveteläiset kantasuomalaiset opettelisivat ensin tulemaan toimeen keskenään. Peruskoulun tupakkipaikkamaista kakaramaista huutelua puolin jos toisin.

      Jos te ette kykene tulemaan toimeen edes suomalaisten kesken, . Niin mitä millä järjellä tänne otetaan jotain sodan traumatisoineita ulkomaalaisia jotka eivät tulleet toimeen edes aiemmassa maassaan, saati näiden keskenään riitelevien suomalaisten kanssa.

      Jos suomalainen vihaa toista suomalaista noin paljon, ei ole mikään ihme ettei tänne voi ulkomaalaisiakaan ottaa.

    • Korsto

      Kyseisellä face-sivustolla on taas jäänyt lääkkeet ottamatta tietyllä porukalla. Ihme kohkaamista ja vänkäämistä.

      • ootkoriidankylväjä

        No eipä toi sunkaan teksti oo selkeesti ruudinkeksijän kynästä kirjotettu. Kakaramaista riidanhaastamista.


      • Korsto
        ootkoriidankylväjä kirjoitti:

        No eipä toi sunkaan teksti oo selkeesti ruudinkeksijän kynästä kirjotettu. Kakaramaista riidanhaastamista.

        Itseasiassa olen paljon suvaitsevaisempi ja eteenpäin kehittyvää Suomea arvostavampi ihminen kuin moni moni Orivedellä asuva; joten se siitä ruudinkeksimisestä.

        Ja enkö olekin oikeassa? Siellä tietty sisäsiittoinen porukka kohkaa ja vänkää. Eikö olekin näin?

        Ja en ole haastamassa riitaa; jos olisin, niin sehän alkaisi sitten näkymään oikein kunnolla.

        Oletko sinäkin niitä Orivedellä asuvia, jotka kokevat elämäntyökseen muiden tuomitsemisen? Niitähän Orivedellä riittää...


      • ootkoriidankylväjä

        En ole niitä orivedellä asuvia joiden elämäntyö on muiden tuomitseminen, sinä mukaan lukien harjotat sitä touhua. Lueppa omat viestisi uudestaan niin näet että olet ihminen joka on täynnä vihaa ja vänkäystä.

        Ehkä jonain päivänä oriveteläisetkin oppii rakastamaan toisiaan. En ole itse edes oriveteläinen. Pirkanmaaosiosta huomasin että orivedellä tykätään lahdata keskutelupalstoilla naapureita ja naapureiden naapureita. Aivan sairasta toimintaa. Vaikka olenkin ateisti täytyy toivoa että Jeesus löytää sydämeesi että oppisit rakastamaan lähimmäisiäsi vihan sijaan.


      • Korsto
        ootkoriidankylväjä kirjoitti:

        En ole niitä orivedellä asuvia joiden elämäntyö on muiden tuomitseminen, sinä mukaan lukien harjotat sitä touhua. Lueppa omat viestisi uudestaan niin näet että olet ihminen joka on täynnä vihaa ja vänkäystä.

        Ehkä jonain päivänä oriveteläisetkin oppii rakastamaan toisiaan. En ole itse edes oriveteläinen. Pirkanmaaosiosta huomasin että orivedellä tykätään lahdata keskutelupalstoilla naapureita ja naapureiden naapureita. Aivan sairasta toimintaa. Vaikka olenkin ateisti täytyy toivoa että Jeesus löytää sydämeesi että oppisit rakastamaan lähimmäisiäsi vihan sijaan.

        Sori...edelleenkin tuomitset muita. Minäkin tuomitsen Oriveden persuja ja ihan aiheesta.

        En ole ikinä asunut, enkä tule asumaan Orivedellä. Onneksi asunkin tarpeeksi kaukana ko. kylästä.


      • ootkoriidankylväjä

        Ehkä pointtina oli se miten väität itseäsi hyväntahtoiseksi vaikka kuitenkin esität suoranaista vihaa kanssaihmisiä kohtaan.

        En tuomitse pahantahtoisuuttasi, jostain henkilökohtasen helvetin pahasta olostahan se kumpuaa. Toivottavasti löydät rauhan jonain päivänä, ettei tarvitse koko loppuelämää aukoa päätä lähimmäisille.


      • Korsto
        ootkoriidankylväjä kirjoitti:

        Ehkä pointtina oli se miten väität itseäsi hyväntahtoiseksi vaikka kuitenkin esität suoranaista vihaa kanssaihmisiä kohtaan.

        En tuomitse pahantahtoisuuttasi, jostain henkilökohtasen helvetin pahasta olostahan se kumpuaa. Toivottavasti löydät rauhan jonain päivänä, ettei tarvitse koko loppuelämää aukoa päätä lähimmäisille.

        Mitä sieniä sinä oikein vedät vai onko sinulla foliohattu päässäsi, kun väität, että minulla olisi paha olla? Voin kuule kertoa, että ei ole.

        En tarvitse sun sisäisiä rauhajuttujasi; sun kannattaa viedä niitä Oriveden persuille ja Oriveden uskovaisten piiriin; he nimittäin osaavat myös nuo tuomitsemisjutut erittäin hyvin.


      • ootkoriidankylväjä

        Mikä ylitsepääsemätön trauma ajaa sinut niin epätoivoiseen tekoon että haastat riitaa kaikkien kanssa? Epäilen ettei kaikkien haukkumisesta tule todellisuudessa hyvä olo, olosi vain kurjenee.

        Jos olet mies myönnät ettei vika ole persuissa sen enempää kuin vasemmistossakaan. Vika on sinussa. Se ei ole sinun syytäsi silti, jotain kauheaa olet varmasti joutunut kokemaan.


      • Korsto
        ootkoriidankylväjä kirjoitti:

        Mikä ylitsepääsemätön trauma ajaa sinut niin epätoivoiseen tekoon että haastat riitaa kaikkien kanssa? Epäilen ettei kaikkien haukkumisesta tule todellisuudessa hyvä olo, olosi vain kurjenee.

        Jos olet mies myönnät ettei vika ole persuissa sen enempää kuin vasemmistossakaan. Vika on sinussa. Se ei ole sinun syytäsi silti, jotain kauheaa olet varmasti joutunut kokemaan.

        Sä olet outo tyyppi. Mene pois, äläkä myrkytä toisia enempää noilla jorinoillasi. 😆

        Mikä sinäkin olet traumoista horisemaan, koska moisia ei minulla ole. Taidat olla pettynyt.


      • ootkoriidankylväjä

        Kyllähän minä sen arvasin mitä mieltä olet: Sinussa ei ole pienintäkään vikaa, kanssaihmisissä sitäkin enemmän. Täydellinen olet kun nettiraivoat vihaasi veljiesi mustamaalaamiseen.


      • Korsto
        ootkoriidankylväjä kirjoitti:

        Kyllähän minä sen arvasin mitä mieltä olet: Sinussa ei ole pienintäkään vikaa, kanssaihmisissä sitäkin enemmän. Täydellinen olet kun nettiraivoat vihaasi veljiesi mustamaalaamiseen.

        Kuten totesin, olet outo ja luot ihmeellisiä oletuksia. Ei muuta kuin laita lisää foliota hattuusi. 🤣


    • persus

      Oriveden persut osaa copy pastata hyvin. Pelkkää keltaisen lehdistön "uutisten" jakamista ja väkivallalla ja vihalla mässäämistä. Toisaalta voiko persuilta muuta odottaakaan kuin toisen käden tiedon jakamista ja esittämistä omanaan? Eihän se Huhtasaarikaan muuta ole osannut...

    • Proppu

      Voi surkeus ja monikulttuurisuuden monisuokupuolisuuden vihervasemmistous! Siinähän se tuli! Vihervasemmisto! Tämän päivän 30.8. Aamulehdessä on puolueiden kannatustutkimus elokuulta 2018 ja SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat kaikki selvästi Perussuomalaisia edellä....ai niin, eihän tutkimukseen ole luottamista kun se julkaistaan moisessa löyhiä arvoja kannatavassa lehdessä.

      • Politiikkanouseepäähän

        Oon nähny ihmisiä jotka fanittaa bändiä, urheiluseuraa. Mutta tää nyt on kaikenhuippu että joku täällä fanittaa jotain poliittista vasemmistokoalitiota. Varmaan politiikan maailmanmestaruus tulossa, elämää suurempia poliittisia koijauksia jne.

        Poliitikot kun on tunnetusti valtakunnan persereikiä puolueesta ja aatteesta riippumatta. Mutta hyvä että näille persrei'illekkin riittää kannattajia. Itelle ei tulis mieleenkään hurrata aina puoluegalluppien jälkeen koska minulla on elämä ja ennen kaikkea aivot.


    • Totuustästäporukasta

      No sitähän mää oon sanonu, et nää Oriveden persut on sitä poppoota, jota Ameriikassa kuttutaan termillä white trash. Sossussa juoksijoita, kateellisia kaikille. Yhteiskunnan pohjasakkaa ja upottavaa lietettä, josta tursuaa piinaavaa hajua.

      • anonyymi_Dgq

        Aivan selvästi tässä ketjussa yksi ja sama ihminen tehtailee viestejä, missä haukkuu persuja ja Kymäläistä. Mene vaikka töihin, niin saat muutakin puuhaa..


    • Säälijä

      Kun katsoo, mitä kivaa ko. fb-ryhmässä on julkaistu viimeisimmän 7 päivän aikana, niin kyllä sääliksi käy heidän järjenjuoksu...

    • Korsto

      Oi Oi Oi...nyt kaikessa säälittävyydessään eräs persu on julkaissut kuvan muslimien järjestämistä joukkohäistä, joissa on lapsimorsiamia.

      Homma on kuitenkin niin, että todistetusti ko. kuvan lapset ovat häiden morsiusneitoja.

      Tyhmä, tyhmempi, persu. 😆🤣

    • arkistojen_aarre

      Hallussa on aika hyvät arkistot Kymäläisen historiasta ja viime aikojen tekemistä kuvakaappauksineen. Odottelen, että vaalikampanjat kunnolla käynnistyvät ennen kuin laitan ne medialle. Sinänsä sääli, että Orivesi tulee mainituksi taas huonossa asiayhteydessä, mutta ei mahda mitään.

    • Korsto

      Onhan kyllä koomista luettavaa, kun Mr. Kymäläinen ja hänen peräti 10 uskollista seuraajaa copy-pastettavat höpöhöpö-juttuja ja toimivat paikallisina nostra damuksina...

      Varokaa Suomen kansa ja orivesiläiset! Palaneiden autojen katku saattaa ulottua jopa Vilppulaan asti...

      Ja onhan se nyt erikoista, että persut huutelevat sananvapauden puolesta...ja sitten kun kolahtaa oikein kunnolla omaan nilkkaan, niin itkevät kuin pikkupennut.

    • VoivoiOrivesi

      Se nyt vaan on tosi, että haittamaahanmuutto pitää loppua. Tästä tuskin kukaan on eri mieltä.

      Myös yksi totuus on, että Juha sipilä pitäisi keinolla millä hyvänsä lähettää irakiin tai somaliaan ( alasti ja ilman rahaa).

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      2016
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      120
      1578
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1100
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      30
      1030
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      949
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      849
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      784
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      761
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      731
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe