Bussikuski mies

väsynyt

Tiedoksesi että en ole kiinnostunut millään tavalla, miksi täysin tuntematon juuri paikkakunnalle muuttanut nainen kiinnostuisi tuntemattomasta bussikuskista?
Eiköhän olisi tälläkin nuorella naisella mukavampi olo ilman sitä että ei voi enää nousta tietyn bussin kyytiin?

Joskus miehet tuntuvat niin kovin epätoivoisilta ja naisenkipeiltä ettei mitään rajaa, nainen varsinkin nuorena saa kokea niin monessa paikassa ahdistelua.
Miesten vonkaus kuvottaa ja inhottaa, hyi hitto.

21

1978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuskien_ahdistama

      Olen itsekin monet kerrat joutunut bussikuskin iskuyritysten kohteeksi, en tiedä mikä siinä ammattiryhmässä on mutta tuntuu että he usein saavat ihme päähänpinttymiä että joku nuori naisasiakas olisi heistä kiinnostunut, huh...

      Riittää kun kerran erehdyt ihan vaikka vain vahingossa ajatuksissasi vilkaisemaan kuskin peiliin (itselle on käynyt näin), niin jo on kuskilla kiihtynyt ajotyyli ja tuijottaa sinua koko ajan seuraavilla kerroilla pelinsä kautta kun olet kyydissä..
      Ja ei, sietäisin pelkän tuijottelun peilin kautta (siihen on kuskilla oikeus), mutta kun nämä kuskit ovat tulleet ihan kysymään numeroa ja tiedustelemaan olenko vapaa, voi elämä...!

      • Anonyymi

        Onko tuo väärin? Sinä voit torjua nätisti ja sanoa ettet ole kiinnostunut. En yhtään ihmettele kun nykyään on niin paljon sinkkuja. Edes iskeä tai asiallisesti kysyä ei saa koska se luokitellaan automaattisesti ahdisteluksi


    • Olenmies

      Itse olisin otettu jos joku kaunis nainen osoittaisi minua kohtaan suoraa kiinnostusta. Minua se hymyillyttäisi, vaikken olisi varsinaisesti kiinnostunut hänestä. Ei ainakaan millään tavalla ahdistaisi vaikka olen varattu mies. Miksi naiset koette asian noin?

      • laajennusta

        Voi johtua siitä että sitä tapahtuu paljon ja usein eikä koskaan voi itse tietää kuinka pitkälle ja pahaksi se välillä menee. Vaikka itse et saa samanlaista huomiota niin se ei silti ole oikeutus aivojesi laiskaan käyttöön sen suhteen mitä ympärilläsi tapahtuu. Toiset ihnmiset haluavat turvallisen ja ammattilaisen kokemuksen esimerkiksi bussissa eikä suhdeköyhää joka vonkaa kaikkia 15-25. Siitä kuitenkin maksetaankin.


      • väsynyt_

        Niin, jos kaunis nainen osoittaisi sinua kohtaan kiinnostusta.
        Kuka sanoi että bussikuski on komea/hyvännäköinen?
        Miehillä vain (toisinaan) on hieman suuret kuvitelmat viehätysvoimastaan.


    • nyrpeillesuomalaisille

      ja onhan suu milla sanoa, etta sori ei kiinnosta. ja olisit iloinen, etta jotkut kiinnostuu sinusta

      • useamminUlos

        Jos sinä olet iloinen että joku kiinnostuu sinusta, se ei silti tarkoita että kenenkään muun 7,5 miljardin ihmisen pitäisi ajatella samoin..


    • rafrafRaf

      Meille -ehkä suurimmalle osalle miehistä - riittäisi ja olisi myöskin erittäin suotavaa ettei yksittäiset naiset tuomitsisi yksittäisistä miehistä saamiensa kokemusten perusteella kaikkia meitä miehiä. Meitä on muutama täällä maapallolla ja moni nainen kuitenkin haaveilee löytävänsä meistä elämänsä rakkauden tai on jo löytänyt.

      Bussikuskin tai ylipäätään muunkaan vastuullisessa -ei ota kyllä ko hlö mitään siitä osaa - työssä toimivan ei todellakaan pidä yrittää pariutua asiakkaiden kanssa, varsinkaan kun he maksavat siitä palvelusta ja osa sitä on olla turvassa. Aina palautetta! Jos ei sitä tee ja valittaa tänne niin wtf....Kuka sitten muuttaa tai vaikuttaa tai estää? Lopputulos on usein että muutenkin naisista välittävät ja sydän rinnassa sykkivät miehet kärsivät noista paskiaisista joita naiset useinkaan eivät laita vastuuseen, paskiaiset silti porskuttavat ja jatkavat ikuisesti. Kai se on joku kirjoittamaton kummallinen sukupuolisääntö....

      Itse tein ovella töitä aiemmin ja oli joskus tod ahdistavaa miten naiset tulkitsivat ystävällisyyden kiinnostukseksi ja oikeuttivat munan/perseen puristuksen ja vaikka oma mies ois ollu vieressä. En silti ikinä koskaan puhuisi naisista yleistäen....99% on ihania ja parasta maailmassa!

      Kahdenlaiset miehet yrittää 100/100 Suomessa: Pienten paikkojen asiakaspalveluheput ja "uussuomalaiset". Syy: koetaan olevan enemmän ja aina joku täky tärppää. Helsingin keskustaan kannattaa joskus sivistysmielessä mennä selvinpäin yökerhojen ulkopuolelle 30 min ennen valomerkkiä, siellä näkee kalamiehet haavit auki ja se toimii aina joillekin. Siksi kaikki tuommoinen jatkuu, oli se paikka homma aika ja tilanne mikä vaan.

    • Kalervo1

      Ajatellaanpa tilanne toisinpäin: Kaunis bussikuskinainen yrittäisi flirttailla kaltaiseni, suht ok-näköisen miehen kanssa. Jäisin lähellä päättäriä yksin bussiin ja päätepysäkillä kuljettaja tulisi pyytämään numeroa.

      Miten reagoisin? Jos olisin sinkku, voisin hyvinkin antaa numeroni. Joka tapauksessa se olisi kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus.

      Naisilla voi tietenkin olla se ongelma että he joutuvat monesti jatkuvan vonkaamisen kohteiksi toisin kuin miehet. Siihen saattaa kyllästyä. Lisäksi naiset ovat fyysisesti alakynnessä mikä altistaa heidät halukkaan miehen valtaan. Miesten ei tarvitse pelätä naisia, joten suhtautuminen voi olla huolettoman rentoa.

      • väsynyt_

        Kuka on sanonut että bussikuski on komea, kuvitelmassasi sinulta numeroa pyytävä naiskuski olisi kaunis.


      • Määsevaan
        väsynyt_ kirjoitti:

        Kuka on sanonut että bussikuski on komea, kuvitelmassasi sinulta numeroa pyytävä naiskuski olisi kaunis.

        Mies kuin mies. Jos bussikuski on vaikkapa hieman vatsakas ja epäsiisti, sanotaanko viisikymppinen mies joka vaikuttaisi hieman simppeliltä, niin siinäkin tapauksessa hänenkin halujaan pitäisi kunnioittaa ja ottaa se pikemminkin kehuna. Toki jokaisella on itsemääräämisoikeus kieltäytyä mistä tahansa. Tällaisesta tilanteesta selviää monesti ystävällisyydellä ja kohteliausuudella.


      • huh
        Määsevaan kirjoitti:

        Mies kuin mies. Jos bussikuski on vaikkapa hieman vatsakas ja epäsiisti, sanotaanko viisikymppinen mies joka vaikuttaisi hieman simppeliltä, niin siinäkin tapauksessa hänenkin halujaan pitäisi kunnioittaa ja ottaa se pikemminkin kehuna. Toki jokaisella on itsemääräämisoikeus kieltäytyä mistä tahansa. Tällaisesta tilanteesta selviää monesti ystävällisyydellä ja kohteliausuudella.

        Mies kuin mies?
        Ei se nyt ihan noin mene, ei naisen tarvitse kunnioittaa kaikkien haluja, jos noin olisi niin naiset joutuisi olla jalat levällään ja jakamassa numeroaan lähes koko ajan.


      • huh
        huh kirjoitti:

        Mies kuin mies?
        Ei se nyt ihan noin mene, ei naisen tarvitse kunnioittaa kaikkien haluja, jos noin olisi niin naiset joutuisi olla jalat levällään ja jakamassa numeroaan lähes koko ajan.

        Miehiltä jotka eivät ymmärrä torjumista pitää riisua kaikki kuvitelmat jostain halujen kunnioittamisesta ja oudoista peleistä joita usein luulevat naisten pelaavan.
        Aina ei selvitä pelkällä kohteliaisuudella.


    • PussiKuski19v

      Mie oom pussi kuski. Komee ku Roopert Retvoort nuorena, mopokorttikin löytyy. Eijjoo sukupulitautei ku oom netsyt. Oom Keravalainen enkä oo hono.

    • Imatrallekuis

      Naisetkin saa rukkasia. Nolottaa,että ilmaisin eräälle miehelle tunteeni... Hän vain nauroi.

    • föli

      Turussa just tuollaisia ulkomaalaistaustaisia bussikuskeja jotka kuolaa 12-30 vuotiaita naisia jos vähänkin paljasta pintaa näkyy.

      Eivät ymmärrä, että he ovat maksavien asiakkaiden palvelijoita. Tämän lisäksi busseissa pitäisi olla turvallista matkustaa.

      Mitä vielä, joka toisella bussimatkalla saa pelätä eikä bussiyhtiöt juurikaan panosta turvallisuuteen vaan asiakkaita viedään kaupunkilinjoilla kuin afrikan karjavankkureissa.

    • Anonyymi

      Miksi ei periaatteessa voisikin olla kiinnostunut?
      Jos on vapaa siis ja yksinäinen uudella paikkakunnalla.

    • Anonyymi

      Olet hyvännäköinen taksikuski,olen se mies joka heitti huulta siinä kahvipöydässä mutta en ole bussikuski

      • Anonyymi

        Saisiko kaupungin missä mennään? :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisiko kaupungin missä mennään? :-)

        Pohjoisessa.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe