Mitä valitukset maksaa kuntalaisille?

VerratonKattilapari

Onko kukaan laskenut mitä tämä jatkuva kiusanteko ja valitusten tehtailu maksaa ?Kunnan viranhaltijoiden työ ajasta kuluu paljon aikaa turhiin valituksiin vastaamiseen ,alueemme yritysten laajentamis ja investointi hankkeet kärsivät perusteettomista kanteluista.Evijärven kunnan imago on kärsinyt melkoisesti näiden parin "herran"turhautumisen takia,eikö valittaminen voitais tehdä maksulliseksi?Valitusta jättäessä joutuis maksamaan esim. 1500 euroa ja jos valitus osoittautuis aiheelliseksi valittaja saisi summan takaisin.

13

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lahdenkylä

      On tuo valittaminen ihmeellistä Evijärven kunnassa, nuo valittajat pönkittävät omaa egoa ja tuovat lehtienpalstoilla itseään esiin.
      Totuus on ettei yksikään noista valittajista ole Evijärveä vienyt eteenpäin tässä elämässä eikä myöskään heidän panoksensa työelämässä ole ollut kovinkaan kaksinen on paremmin keskitytty valittamiseen ja asioiden jarruttamiseen.
      On se hirveä lasku jos euroiksi muutetaan tuon porukan puuhastelu ,keskittyisivät kunnan asioiden eteenpäin viemiseen.

    • Särkeläitte

      Minua ihmetytti ja yllätti että vasemmistoliiton valtuutettu lähti mukaan tähän pelleilyyn,tiedän että häntä on yritetty aiemmin saada lähtemään valittajaksi mutta hän kieltäytynyt.Pidän häntä edelleenkin niin paljon fiksumpana ihmisenä kuin tätä kaksikkoa että jotenkin hän ei vain oikein sovi tuohon rooliin!

      • jurristinpoikanen

        Olen miettinyt, onko kysymyksessä vainoamisen ja haitanteon rikosnimikkeet. Kannattaisi kysyä pätevältä juristilta. Ainakin haitanteko rikoksesta on kysymys.


      • EriäväTTAAS
        jurristinpoikanen kirjoitti:

        Olen miettinyt, onko kysymyksessä vainoamisen ja haitanteon rikosnimikkeet. Kannattaisi kysyä pätevältä juristilta. Ainakin haitanteko rikoksesta on kysymys.

        Yksi suurimmista haitoista on se, että pätevät ja yhteisille asioille omistautuneet Evijärveläiset eivät viitsi lähteä politiikkaan mukaan kuntatasolla!! Oli puolue mikä tahansa, KUKAAN JAKSA NÄITÄ KUUNNELLA!nämä herrat haittaavaat yhteisten asioiden hoitoa!!


    • Tosion

      Kunnan kepulaishallinto on jo onnistunut melkein tuhoamaan koko kunnan. Jos hulluimmat hankkeet olisivat menneet lävitse, koulukeskuksen vieressä olisi valtava liikuntahallikolossi, jota kunta ei pystyisi pitämään edes lämpimänä.

    • Ontosi

      Evijärvellä ei ole kun yksi vika, ja se on kepu.

    • rutinaajatkuvaa

      Evijärvellä yksi suuri vika, elikkä valittajat,rutisevat,yteistykyvyttömät ja ne löytyy muualta kuin kepusta!

    • PäättäjäEVP

      Vaikka en voikaan hyväksyä ja ymmärtää kiusantekoa ja valittamista kunnan päätöksistä,niin yhdessä asiassa annan tunnustuksen tälle VerratonKattila porukalle:Jos he eivät olisi olleet vastaan Evijärven irtautumisesta 2N:stä,niin meillä olisi nyt Lappajärven kohtalo.Lappajärvi on nyt täysin tyhjän päällä; SOTE kiinteistöt myyty,ei luvattua lääkäriä Attendon taholta ja kuntalaisilla todella iso huoli tulevaisuudesta.
      Meidän valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat olivat vahvasti ajamassa Evijärveä eroon mutta eivät uskaltaneet viedä asiaa loppuun koska muut ryhmät eivät lähteneet siihen mukaan.Tässä asiassa Kepu olisi tehnyt korvaamatonta vahinkoa kunnalle,tästä teille kiitos ja tälläisen oppositio politiikan minäkin hyväksyn ja ymmärrän mutta en turhaa valittamista ja kiusantekoa.

    • Tiijän

      Ei ne turhaan valita. Ovat sen verran kirjasa lukeneita miehiä ettei niille haapikylän kiertokoululainen pärjää.

      • Sepesusijuu

        Lukeneet Aku Ankkaa!


    • Lahdenkylänpoppis

      Joo nuo valittajat eivät ole ikinä mitään lukeneet eivätkä tehneet,itsensä esiintuomista ..mitään muuta meriittejä heillä ei olekkaan niin pitää vouhkata ja yrittää päteä joka asiassa.

      • Onon

        Keppanoita vituttaa, kun jotkut ei nyökkäile niiden mukana. Kumiukkoja on paikkakunnan kepulaiset.


    • Pyörätpyörii

      Somesta ja saitilta näkyy, kuinka kunnankepuilla alkaa olla pupu pöksyssä. Höpötys ja vyörytys on mahdotonta. Kun siellä kotipuolessa käydessä ihmisten kanssa puhuu niin monet kertovat vuosien takaisista vääryyksistä joita ovat joutuneet kestämään. Nämä asiat ja tapahtumat avaavat sanaiset arkut.
      Sitäpä tuo on ollut että aina sinne pikkukuntaan löytyy uusi pikku hitleri apulaisineen hääräämään ja määräilemään kaikesta. Onneksi on muitakin asuinpaikkoja joista saa valita. Kuka tuonne jäisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe