Vimpelissä vaihtuu jälleen kunnanjohtaja

Sääskenperältä

Hyvää mainosta kunnalle. Voiko joku kysyä täältä lähteneiltä ja pois potkituilta miksi lähtivät? Kunnan taloudellinen tilanne on kriisissä ja luottamusmiehet sekoilevat keskenään ja yksinään. Liikaa kunnan työntekijöitä päättämässä asioista niin kunnan etu unohtuu oman ja sukulaisten edun vuoksi.

34

1717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vimpelinveetu

      Kun ympäristöön Järviseudulle katsoo, niin asioita osataan laittaa sekaisin muuallakin. Esimerkiksi Evijärvellä Eduskunnan oikeusasiamies ja markkinaoikeus joutuu kurittamaan kuntaa jatkuvasti, eikä sotkuille näytä loppua tulevan. Tuo tauti vaivannut kuntaa jo pian 10 vuotta. Siellä kunnan "terävä pää" näyttää olevankin se tylsin pää. Järviseudun kuntiissa ei ole yhdessäkään kunnanhallituksen työskentelyssä mitään tolkkua.
      Kun Vimpeliin valitaan uutta kunnanjohtajaa niin valinta kannattaa suunnata muualta kaukaa tuleviin hakijoihin, joilla on uusia ajatuksia ettei jäädä märehtimään näiden seutukuntaa vaivaavien perisyntien kanssa. On näitä ongelmia jo riittänyt!

    • Omaapesää

      Vimpelissä on aina osattu syyttää omasta kurjuudesta ja typeryydestä muita. Nyt on ehkä viimein aika katsoa peiliin ja kysyä mitä v.ttua täällä puuhataan!

    • Ei_naurata

      Oli tuo ylläri lähtö. Henkilökohtaiset syyt eli ei. Mutta jos on kuntaan ollut hakeutumassa ja päässyt haastatteluun/testeihin ja sitten valittu niin on varmasti ollut tiedossa että työ täällä, perhe muualla (ellei muuta perässä) ja mitä se tarkottaa. Pahaa vaan pelkään että perhesyyt on nätisti muotoiltu. Nyt kun huomattu ettei muualta tulleista oo mihinkään niin ei kun oman kunnan korkeakoulutetut hommaa hakemaan ja valtustoa myöten. Saisitta näyttää kyntenne ja kykynne. Taas puolivuotta ainakin menee tähän ja pari hakukierrosta. Vimpelin uusi slogan: kriisistä kriisiin.

    • Oikeennaurattaa

      Mutta ei pärjätä kokoaikakriisissä olevalle Evijärvelle. Lappajärveläisetki on harjottelijoita kriisien tehtailemisessa. Tämänki päivän paikallislehessä Evijärven kokit selittäävät loputtomaa soppaamistaan ja syy on aina jonku muun kun kunnanhallituksen. Ei oo kauaa niin Evijärvenki rahat on sopattu.

      • Vajakkistadioninkupeesta

        Tämä kriisi ei ole Evijärvellä vaan täällä Vimpelissä ellet ole sattunut huomaamaan. Tämä kriisi on jatkunut jo viimeiset kymmenen vuotta ja tilanne vain menee aina hullummaksi. Kriisikuntatitteli, sekoilua päätöksenteossa, viranhaltijoiden ahdistelua, yhteistyö kaikkiin suuntiin jäissä ja paljon muuta. Nyt kannattaa katsoa oikeasti jonkun ehdottamaan peiliin ja lopettaa toisten syyttely. Vimpelin asiat on totaalisesti päin persettä.


      • annuk

        Miksi pitää Evijärvi sotkea tähän vimpelin sekoiluun .On se hyvä asija ettei meidän Evijärveläisten tarvitse olla vimpelin naapurikuntana, ei noitten pi....jen kanssa kukaan pärjjää


      • Savonjoki
        annuk kirjoitti:

        Miksi pitää Evijärvi sotkea tähän vimpelin sekoiluun .On se hyvä asija ettei meidän Evijärveläisten tarvitse olla vimpelin naapurikuntana, ei noitten pi....jen kanssa kukaan pärjjää

        No teillähän on kaksi sekoilun suomenmestaria valtuutettuina,tälle mies kaksikolle ei naura yksin järviseutu vaan koko pohjanmaa!
        Toisella on lyömätön ennätys eriävissä mielipiteissä; kolme samassa kokouksessa!Kyllähän me ollaan vielä harjoittelijoita teihin verrattuna.Nyt sitten tuli vielä tämä kolmas sekoilija joka rupee selvittämään kuuden vuoden takaisia koulukyytejä!!Huh huh!


    • Viekääsepe

      Markku Järviaho olis hyvä kunnanjohtaja.elääkö vielä.Toinen hyvä on ilmolan Sebbo Pirtukoski.Kotipesästä ei ainakaan juomat loppuisi.

    • Eioletulijoitakohta

      Pitäisi vaihtaa kh ja valtuusto. Sama porukka töpeksinyt siellä sen 10 vuotta. Katsokaa ketä siellä on päättämässä! Huono kuva vimpelistä maailmalla kun eivät saa kunnanjohtajaa vaan kriisiä kriisin perään.

      • Het

        Kyllä tämäkin on varmasti Alajärveläisten syytä.


      • Epäilevä_huomas

        Joo ja sitte vielä valtuustossa taputtavat ittelleen kun on hilattu tilinpäätös plussalle. Tuohon Kärkkäisen tapaukseen että reissutyö ei sovi kaikille ja kaikkien perheille, ja on vastuukin ihan toisenlaisesta työympäristöstä tulevalle iso asia. Lähtösyy voi olla henkilökohtainen, mutta olisiko pikkuusen avustettu Vimpelin suunnasta kuten eppäiltiin Paavolan aikaan? Kh ja kv ei lähde minnekään eihän sitä nyt omaa oksaa sahata. Toivottavasti valtuutetut nyt tajuaa maanantain kokouksessa puhua asiasta kun kokous oikein netissä lähetetään. Mää ainakin seuraan.
        Sitä ihmettelen ettei Tuohiperän maisteri vihjannu asiasta mitään ja on ollu hiljoksiin, oli kovasti Kärkkäistä kehumassa ja muka CV:nkin nähnyt hakuvaiheessa.


      • ojasta.allikkoonko

        joo, kunnan uusi kriisi on tuohiperän maisterin syy. eikös maisteri kehunu olleensa konsultoimassa kunnanpäättäjiä johtajan valinnassa


    • Tuo nyt ei ole maakunnassa mitään uutta että johdossa tuulee. Katsokaa vaikka Lapuaa, maksoivat kahdelle keupunginjohtajalle ja muutenkin väki on vaihtunut tiuhaan ja joka puolelta löytyy turhia kuluja vähintään miljoonan edestä joka vuosi.

    • callekiwes

      Notti taas kaikessa viisaudessaan.

    • Rouvakunnanjohtaja

      Olisihan perhe voinut muuttaa maisterin ylistämään Alajärven kaupunkiin kultturilliseen ympäristöön hyvien harrastusmahdollisuuksien ja erinomaisien koulupalveluiden äärelle niin ei olisi välimatka ollut ongelma.

    • Jontikka

      Varsinkin jos sattuu joku joka vaatii jotain niin ahdasta tulee, täällä kun on totuttu kiertelemään, kaartelemaan ja vetelemään lonkalta kaikki..... Selitellään ja korjaillaan sitten tiet ja muut jälkeenpäin kun ensin puhutaa puutaheinää ja pakoillaan vastuita.

      Vimpeli tarvisi kunnon natsin pistämään porukka aisoihin ja puolet pihalle.

    • Sama_mylly_pyörii

      Tässä lähössä ei ollut mitään ihmeellistä. Silloin olis ollut ihmeellistä jos Timo olis tänne jäänyt pitemmäksi ajaksi. Täällä pitää olla hullu jos aikoo pärjätä pitemmän aikaa. Arvattavissa oli lähtö ja niin lähtee seuraavakin kunnanjohtaja, koeajan kuluessa. Ei rotatkaa uppoamassa laivassa pysy. Tää kunta ei oikene enää----> varma mahalasku tulee. P.s jos halutaa että kunnanjohtaja pysyy edes hetken, niin valitaan kylän Anne.n tai Seppo.t

    • syrjästä

      Meillähän on hyvä johtaja. Kunhan saadaan houkuteltua virkaan. Tiedetään mitä saadaan kun valitaan.

    • Kunnantalolta

      Mutta tämä johtaja tietää myös mitä saa eli lauman työpaikalla juoksevia , epätasapainoisia työpaikkakiusaajia riesakseen. Tämä narsistinen jokapaikan asiantuntijoiden joukko olisi potkaistu jokaisen yrityksen johdosta pois, mutta kuntapuolella he saavat jatkaa toimintaansa entiseen malliin. Viisi johtajaa vajaaseen kahdeksaan vuoteen. Olisiko siellä kunnantalolla aika katsoa siihen peiliin ja kysyä miksi kaikki kunnan asiat ovat päin v.ttua? Tietysti kun tuntee tuon joukon niin ei yllätä, mutta he itse tuskin tajuavat syyn olevan heissä.

      • Anttiantikepu

        Lopputulos on tämä, kun kuntaan valitaan vain kepulaisia työhön. Nauttikaa kepulaisesta maailmastanne!


    • Kuntatalonsontakasasta

      Taas sama peli eihän kukhan viihdy jos näitä viisaita paikallisia asian tuntijoita alkaa opastaa valittua kuntajohtajaa, eikö nämä hepulit koskaan opi mistään ne luulevat kun vieras tulee johtamaan kuntaa sitä voi pomputta ihan miten vaan täysin idioottimaista touhua kyllähän sitä paikkoja riittää hyvälle johtajalle edellinen kirjoittajan sanoin ovat näitä epätasapainossa olevat työpaikkakiusaajat pitää kuntalaisten toimesta puhaltaa pelipoikki ja laittaa ikuiselle jäähylle
      siellä saa jauhaa sitä paskoo.

    • opintieltä

      Odotas vaan maisteri tietää miten käyny asiassa odotellaan varmaa tietoa

    • Sisäsiitoslainen

      Vimpelissä pärjätäkseen ja hyväksytyksi tullakseen pitää olla sukulainen jollekin vimpeliläiselle. Tämän vuoksi Vimpelissä pärjää vain alkuperäinen vimpeliläinen, kun he ovat toisilleen kaikki sukua. Tämä selittää pitkälti myös kaikki täällä havaitut hulluudet ja muut järjettömyydet.

    • Asioistaperillä

      Timon lähtö oli väistämätöntä ei tuollainen mies joka valehtelee omat tietonsa ja ei omaa minkäänlaisia sosiaalisiataitoja sovellu kunnanjohtoon!! Siinä se virhe on tapahtunut kun kärkkäri on valittu,onneksi ymmärti lähteä ettei saanut potkuja

      • Marionetit

        Siinä talossa puuttuu sivistys ja sosiaaliset taidot liian monelta!! Vain sätkynuket hyväksytään johtajiksi! Näin on näppylät.


      • kokoomuslainen
        Marionetit kirjoitti:

        Siinä talossa puuttuu sivistys ja sosiaaliset taidot liian monelta!! Vain sätkynuket hyväksytään johtajiksi! Näin on näppylät.

        Eihän näiden hölmöläisten kanssa kukaan pärjää viisaat lähtee sehän selevä aluksi ollaan mielenkielinä sitten aletaan määräämään jopa valtuuston jäsenet eihän näillä ole edes oppiarvon puitteissa sanoa mitään suurin osa kepulaisia maajusseja joilla ei mitään oppiarvoja kansakoulunkäyneitä joten parein kun olisi hiljaa nurkassa


    • nyhtäänköljä

      Ihminen jokatuntee että ei saa tarpeeksi huomiota,ei pääse valtuustoon jne. purkaa tuskaansa haukkumalla kunnan viranhaltijoita ja päättäjiä.Kuvittelevat hoitavansa asiat paremmin kuin muut mutta vastuuta heille tarjotessa useimmiten kieltäytyvät.

    • Tuhiperänkanisteri

      Nythän on Veikon saumat, koko ikänsä seurannut sivusta Vimpelin ylämäkeä. Tai sitten se entinen alajärvinen nainen joka veti hakemuksensa poijes kun tiesi Kärkläisen hakevan.........

    • eipysypstysssä

      Näihin kolmeen kuntaan lappajärvelle evijärvelle vimpeliin soipisi yhdistetty kunnanjohtaja,talonmies yhdistelmä.Saisi siinä rappuja lakaistessaan tehdä tärkeitä päätöksiä ja puhua paskaa:)niin ja palkka voisi olla talonmiehen palkka,lisäksi saisi käydä kunnaan piikkiin syömässä.

      • ei-välienselvittäjä

        Tänne Evijärvelle ei käy yhdistetty kunnanjohtaja, siitä ei tulisi mitään antaa vain vimpeliläisten tapella keskenään.


    • ÄänestäjilläValta

      Olisikohan kuitenkin niin että kuntalaiset ovat itse päättäjänsä valinneet. Ja kunnanjohtaja jos ei pysty työssään asetettuihin tavoitteisiin joutaa lähtemään. Turhaa kitinää täällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe