Nuorisojoukko potki pulun henkihieveriin !?

JoukossaTyhmyysTiivistyy

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808252201160366_u0.shtml
Poliisi tutkii: Nuorisojoukko potki pulun henkihieveriin Kauhavalla - ”jonkinlaista perjantai-illan viihdettä”

Lintu jouduttiin lopettamaan pahojen vammojen vuoksi. Poliisi tutkii asiaa eläinrääkkäyksenä.

Rääkätty lintu jouduttiin lopettamaan, koska sen vammat olivat niin pahoja. KEHRÄÄMÖ RY
Perjantai-iltana kuuden jälkeen Kauhavan keskustassa nuorisojoukko potki lintua. Eläinsuojeluyhdistys Kehräämö ry:n sijaiskotivastaava Anne-Maria Myllykoski sai eläinrääkkäyksestä ilmoituksen ja sattui olemaan juuri lähistöllä.

Myllykosken saavuttua Kauhavan grillin edustalle paikalle oli kerääntynyt nuorisojoukko, josta osa alkoi uhkailla ja päteä. Myllykoskelle yritettiin valehdella, että pahoinpidelty lintu olisi jo viety pois, mutta selvitystyön jälkeen hän kuitenkin löysi linnun, joka osoittautui kesykyyhkyksi eli kansankielellä puluksi.

- Ilmeisesti linnun potkiminen oli nuorille jonkinlaista perjantai-illan viihdettä, Myllykoski kuvaa.

- Fiksumpi nuorisoväki osoitti, missä lintu kyyhötti. Se oli mopoauton renkaan takana, pahoin runneltuna. Sain linnun nopeasti kiinni, eikä se juurikaan päässyt enää karkuun.

Siivet olivat vammautuneet, samaten jalka, myös nokasta vuosi verta, Myllykoski kertoo.

Myllykoski soitti ensin hätäkeskukseen, koska näki, minkälaisella autolla pahoinpitelyyn osallistunut porukka hävisi. Sitten hän pyysi poliisia paikalle linnun lopettamiseksi.

- Todettiin kuitenkin nopeammaksi tavaksi viedä lintu lopetettavaksi asian osaavalle taholle itse, jotta ei pitkään tarvitse kärsiä. Linnun lopetti paikallisen metsästysseuran jäsen ampumalla.

Poliisi tutkii
Komisario Tomi Mansikkamäki Pohjanmaan poliisilaitokselta vahvistaa, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus. Asiaa tutkitaan eläinrääkkäyksenä, ja yhden epäillyn henkilöllisyys on mahdollisesti poliisin tiedossa.

- Tuntomerkkejä on saatu, ja ainakin yksi henkilö on epäiltynä. Kyseessä oli nuorisojoukko, Mansikkamäki sanoo.

Myllykoski kertoo, että Kehräämö ry:n toimialaa ovat lähinnä kissat, joiden rääkkäämiseen törmää lähes viikoittain. Yhdistys puuttuu kuitenkin myös muiden eläinten eläinrääkkäystapauksiin.

- Nämä ovat todella surullisia tapauksia. Eläinhän siinä on aina ensikädessä se kärsivä osapuoli.

Eläinsuojeluyhdistyksen henkilökunta toivoo, että tapahtuman sosiaalisessa mediassa saama julkisuus saa ihmiset herkemmin ilmoittamaan eläinrääkkäystapauksista.

58

1482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aivottomat_Idiootit

      Kenen n.s. "hyvinkasvatetut" sadistit olivat asialla, kertokaa nimet julkisuuteen jos tiedätte, Olkaa niin avuliaita please !!

      • Uhri

        Tämä ihminen joka loukuttaa toisten ihmisten kissoja myydäkseen niitä eteenpäin ja vienyt etelä Suomeen osan


      • Anonyymi

        Onko Kurvinen edesauttanut eläintenrääkkäysilmiön syntymistä Kauhavalle. Ainakin hän olisi voinut toimillaan sen esää.


    • Pässinpäätasialla

      Kanta-Kauhavalla siis tapahtui. Ei Härmissä tai kortesjärvellä! Hyvää mainosta jälleen homepäät!

      Tämän takia tännesuunnalle muuttavien kannattaakin hankkia asunto Härmistä tai kortesjärveltä.

      • härmäläisethaisee

        Niin, missäs se koirien rääkkäjä olikaan kotoisin.... muistelisin ihan et ois ollut ylihärmässä


    • lkhjgffddfjhg

      Ikävää ja ajattelematonta. Ei osata vielä erottaa elävää olentoa epäelollisesta, kuten leluista. Ei osa aikuisistakaan pysty siihen. Toivottavasti joskus oppivat. Eläinraukat joutuvat kärsimään turhaan.

    • Kauhava.syyniin

      Kauhavalaisvanhemmat eivät ole ilmeisesti kertoneet lapsilleen ja nuorisolleen eläintenoikeuksista. Eikä siitäkään, miten kuuluu kohdella eläimiä.
      Koska tälläisen uutisen perusteella, nuoriso on siellä, kuin jotain sivistymättömiä alkuihmisiä. Kaukana sivistyksestä. Kauhavalle tarvitaan nyt kipeästi kouluihin, joku eläinsuojeluihminen pitämään kouluille luentoja.
      Koska ilmeisesti kyseinen nuoriso on kasvanut kodeissaan, täysin ilman kasvatusta.
      Heidän vanhempansa saattavat olla samanlaisia raakalaisia.
      Jos meno Kauhavalla on tälläistä?
      Eläinsuojeluvalvojien pitäisi vierailla tiheämmin paikkakunnalla.
      Tarkistamassa mm.tuotantoeläintilat ja lemmikkieläinten elinolot.
      Uutinen on karmaiseva ja ihmetyttää sivistyneempien paikkakuntien nuoria ja aikuisia.
      Kyllä sinne jonkun ulkomaailmasta pitää mennä selittämään tälläisille raakalaisille
      asioita.

      • Asko751t

        "Kauhavalaisvanhemmat eivät ole ilmeisesti kertoneet lapsilleen ja nuorisolleen eläintenoikeuksista. Eikä siitäkään, miten kuuluu kohdella eläimiä."

        Minulle ei ole ikinä kukaan opettanut miten kohdellaan eläimiä, en kuitenkaan koskaan rääkkää niitä, vaan kohtelen ja hoivaan hyvin ja hellyydellä.


    • MaamiinatTakaisin

      Eikö teillä siellä Kauhavalla ole vokki???

      • Vok_on_parasta

        Suomen SUURIN! 😎😎😎😎😎


    • karhupumppu

      Eläinten rääkkäys kuuluu ns. kulttuuriin jota vihervasemmisto tahtoo Suomeen. Myös sdp, kesk. ja sekoomus-poliitikot omaa etuaan ajaen kannattaa sitä.

    • onneksi_asun_muualla

      Typerien ihmisten vielä typerämpää jäkikasvua.!Osa ihmisistä on aivan alkuliman asteella, joten minkään ei pitäisi enää yllättää. Onnea vaan sinne vanhemmille, tästä se ura urkenee. Jos olisi oma lapseni, häpeäisin silmät päästäni. Mutta näiden ****aisten vanhemmilla tuskin on itselläänkään älyä eikä sydäntä hävetä.

    • Pakoautona mopoauto!? Lienee samaa kovisjengiä joka hyppii radalla junien edessä? Tuollaisille pitäisi tuomita yhteiskuntapalvelua ja minä tietäisin kyllä missä sen voisi suorittaa. 😒

      • eipelleillä

        "Se oli MOPOAUTON renkaan takana.." "..minkälaisella AUTOLLA....pakeni.
        Eipäs lähdetä syyllistämään mopoautojen omistajia!! Tai leimaamaan porukkaa mutu-periaatteella.

        Eläinten rääkkäystä en missään nimessä hyväksy.


    • Nuoret_vellihousut

      Osa nuorisosta on nykyään pelkkää saastaa, josta ei koskaan tule yhtään mitään.
      Tämä on suuri ongelma täysin asuinpaikasta riippumatta ja sitä ongelmajäte nuorisoa löytyy yhtä lailla Kauhavalta kuin Helsingistä sekä kaikkialta muualtakin.

    • Nuoret_vellihousut

      Tuollaisia viattomien ja puolustuskyvyttömien luontokappaleiden rääkkäjiä pitäisi rangaista riittävän kovalla tavalla. Joskus tuntuu siltä, että julkinen kivitys olisi heille sopiva rangaistus.

      • Tyioop

        Sulle notti se Kivitys pitäis tehdä.olethan sharia lain kannattaja


    • tekijä.esiin

      Toivottavasti ajavat mopoautolla junan alle! Onko kellään tietoa tekijöiden nimistä?

    • voiraukkoja

      Hävettäs olla eläimiä rääkkäävän lapsukaisen äiti tai isä, sillä kotoahan se lähtee, miten eläimiä pitää kohdella. Tällaista tekevällä ei ole hyvä tulevaisuus edessä, kun jo nöin nuorena väkivaltaa tekee ja eläinsuojelulakia rikkoo.

    • NetVörks

      Miettikää kaks kertaa, ennenkuin alatte nimiä julkaisemaan. Siitä voi meinaa rapsahtaa aika isot tuomiot julkaisijalle. Kopsahtelee noita lintuja rekkojen keulaan harvasepäivä, ja sivuosumasta lintu jää usein ojanpenkkaan kitumaan. Joten ei asia "asiana" niin kovin kauhea ole.

      • Aina sitä voi pelotella nimen julkaisulla. Se kun aika tehokas konsti estää vastaisuudessa moiset teot. Kukaan tuskin haluaa samanlaista julkisuutta kuin Lapuan kissantappaja tai Seinäjoen siilinmurhaajat.
        Jos ja kun nimi tulee kuitenkin ilmi, niin saa olla hetken paikkakunnan julkkis. 😈


    • Raski

      Nimet julki jos joku jää rekan alle se on tapaturma tahallinen teko on harkittu urpo ?

      • TimantitOnIkuisia

        He. Lintu lentää tahallisesti rekan alle. No heh. Heh. Tirsk. IMHO.


    • suomeksi

      Ei tule mitään tuomiota nimien julkaisemisesta, jos sitä ei tehdä "halventavassa mielessä" eikä jaeta kuvaa samalla. Kuvathan voi jokainen itse käydä katsomassa facebookista-

      Nimimerkki Raski lienee yksi porukasta, ulosanti kun on apukoululaisen tasoa.

      • Sappi4

        No kylläpä vaan saa. Kysyppä vaikka rautakauppiaalta.


      • Moppomies

        Melkoisia tuomioita täällä ollaan jakamassa. Täytyy muistaa että nyt on aivan luvallista poksautella puluja ja sorsia hengiltä metsästyksen nimissä. Moni pulu jää siipirikkona kitumaan pöpelikköön kun ei löydetä ilman koiraa.


      • Nappiin
        Moppomies kirjoitti:

        Melkoisia tuomioita täällä ollaan jakamassa. Täytyy muistaa että nyt on aivan luvallista poksautella puluja ja sorsia hengiltä metsästyksen nimissä. Moni pulu jää siipirikkona kitumaan pöpelikköön kun ei löydetä ilman koiraa.

        Tämä!


      • Surkeat.puheet
        Moppomies kirjoitti:

        Melkoisia tuomioita täällä ollaan jakamassa. Täytyy muistaa että nyt on aivan luvallista poksautella puluja ja sorsia hengiltä metsästyksen nimissä. Moni pulu jää siipirikkona kitumaan pöpelikköön kun ei löydetä ilman koiraa.

        " Melkoisia tuomioita täällä ollaan jakamassa. Täytyy muistaa että nyt on aivan luvallista poksautella puluja ja sorsia hengiltä metsästyksen nimissä. Moni pulu jää siipirikkona kitumaan pöpelikköön kun ei löydetä ilman koiraa.
        "
        Oikeastihan jätkät keskenään puhuu täällä täyttä paskaa päivästä toiseen, pulut, kissat, koirat, sorsat ym. merkkaavat kaiketi omoaisia tai muita uhattuja. Lukekaa näitä juttuja sillä silmällä, ilmoittakaa nettivinkki polisiille, kun on liikaa sattumia ja kohdistuu selvästi jonnekin.

        Huumeissa ei ole rajaa, mutta joku järjestys ja rauha pitäisi valtion puolesta saada. jos poliisi joutuu nettiä vahtimaan eikä ehdi kentälle, silloin poliitikkojen on syytä valapastua, missä mättää. Aikuisia rosvoja, huumehemmoja ja muita paha enää kasvattaa ainakaan omaisten, ehkä jossain itse voivat kasvaa parempaan .

        Sähköjohdoilla pistellään sähköä iholla ja tuntuu koko vuorokauden, tämä on nimenomaan joukkovainoa ja e-häirintää, josta täytyisi saada häiritsijät linnaan. Yksityisyys ei ole heille tuttu käsite, vaikka muka paskaa jauhavat täällä siitä. Älkää uskoko mitää, mutta ilmoitelkaa poliisille selvät uhat ja vainot.


    • Voilapsiparkaa

      Metsästys ja eläinrääkkäys on kaksi eri asiaa. Toinen on luvallista ja toinen rikollista. Myös rääkkääjän henkinen taso on eri kuin metsästäjän. Opettaisitko sinä lapsiasi pahoinpitelemään eläimiä (ja aikuisena ihmisiä)?

    • puukkojunkkarit

      Kauhavalla vielä elää kapinahenki. Nuoriso uhoaa ja näytää voimansa pululle. Kun ikä alkaa riittää siihen kuuluisaan kauhavan puukkoon, aletaan sillä hosoa ja pistellä minkkejä.

    • Cauhavabo

      On tämä ihmeellinen kaupunki. Kieroutuneet imbesillit kiduttavat eläimiä, ja pikaiseen eutanasiaan (niskat nurin) tarvitaan poliisi.

      Minulle opetettiin temppu teoriassa jo lapsena, ja olen valitettavasti joutunut soveltamaan sitä pari kertaa käytännössä.

      • Miettinyt tässä krapuloissani. Olinkohan minäkin pienenä eläinrääkkääjä. Kissan sai ottaa, mutta pennut piti itse tappaa, ettei ole talo täynnä kissoja. Sitten jo sairaan kissan kun piti hävittää, niin silittää, kisu kisu, ja sitten kalikalla päähän niin kovaa kun jaksoi. Mielestäni se oli normaalia järjestyksen pitoa.


    • lapua

      auto ainakin rikoksentekovälineenä otettava valtiolle ja sakot päälle ainakin vanhenmille nuan törkiästä ja raukkamaisesta eläinrääkkäyksestä.

    • puukkoa.persiisiin

      Rikos ei ole yksityisasia. Tosin, eiköhän karma hoida nuo pikkupsykopaatit ennen pitkää. Muistanette ne pojat, jotka hakkasivat koiran hengiltä? Ei kulunut vuottakaan kun toinen puukotti toisen hengiltä.

      • Jos englanti taipuu, niin lue tuo ylemmäksi postaamani lainaus Washington Postista.
        Lyhyesti, kouluampujilla ja muilla massamurhaajilla on usein taustaa eläinrääkkääjinä. 😤


      • Anonyymi
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Jos englanti taipuu, niin lue tuo ylemmäksi postaamani lainaus Washington Postista.
        Lyhyesti, kouluampujilla ja muilla massamurhaajilla on usein taustaa eläinrääkkääjinä. 😤

        nuorissa_on_tulevaisuus

        25.8.2018 14:34
        Pakoautona mopoauto!? Lienee samaa kovisjengiä joka hyppii radalla junien edessä? Tuollaisille pitäisi tuomita yhteiskuntapalvelua ja minä tietäisin kyllä missä sen voisi suorittaa. 😒


    • eipelleillä

      Ihmetyttää taas joidenkin arvomaailma. Jotenkin tuntuu, että taas nostetaan ihmisten sääliä ja myötätuntoa. Miksi?

      Jep, jep, "Pulun(siis pulu!!)potkijat, Heti nimet julkisuuteen! saunan taakse, kunnon opetus!"(En todellakaan hyväksy eläimeen, niinkuin ihmiseenkään kohdistuvaa väkivaltaa!!)

      Mutta suhteessa niihin kommentteihin, joilla on puolusteltu "maahan tulijoiden/laittomasti maassa olevien" ulkomaalaisten ihmiseen, (siis ihmiseen, jonka kärsimystä(elämää) ei voi poliisia pyytää lopettamaan) kohdistuvaa väkivaltaa/rikoksia vaikuttaa pulun kärsimykset olevan suomalaisen ihmisen kärsimyksiä suunnattomasti suuremmat.

      Jotenkin odotin taas joltakin kommenttia......kyllä suomalaisetkin!
      Oletetaam rääkkääjien olevan suomalaisia?? kantakauhavalaisia?

      Nykyajan todellisuutta; odotetaan ja oletetaan - ja tuomitaan sen mukaan! Siksikö, kun varmaan tiedonsaantiin, selvityksiin/oikeusvaltioon ja uutisointiin ei enää luoteta. Joko alkaa kansalaisten riveissä sama kuin valtamediassa; mutu-periaatteella annetaan syyllinen ja tuomio!
      Ihmisistä viis, kunhan "pulu" saa oikeutta.
      Vastuu vain on aina jossakin.....tuolla, siellä. Niin rääkkääjillä kuin kommentoijillakin.

      • Zorropena

        Tämä


    • härmäläisethaisee

      Tais olla härmäläisiä kersoja, mitkä olivat tulleet kaupungin keskustaan näyttään, kuinka kovia jätkiä ovat!

      • Kvahaisee

        Kauhavalaisia surkimuksia ne oli.


    • Ylppö

      Olihan ne Kauhavalaisia lippalakkisia Mersu ajajia .

    • mustasilmä

      voi voi ennen tapeltiin lapualaisten kaas turpaan saatiin molemminpuolin onko nämä meidän nuoret niin vellihousuja että pitää tapella pulunkaas

      • Fellihousu

        Ainakin ne antoi sille kunnolla nokkiin.


      • Mäntätähän

        No kyllä se oli aina niinpäin, että lapualaaset antoo kauhavalaasille turpahan, härmälääset nupaji johonakin nurkan takana. Jälkehenpäin sitten härmälääset uhos sitä sun tätä, mutta aina ne häippäs nurkan taakse kun ääni alkoo koventua.


      • lapposlut
        Mäntätähän kirjoitti:

        No kyllä se oli aina niinpäin, että lapualaaset antoo kauhavalaasille turpahan, härmälääset nupaji johonakin nurkan takana. Jälkehenpäin sitten härmälääset uhos sitä sun tätä, mutta aina ne häippäs nurkan taakse kun ääni alkoo koventua.

        lapualaiset tulee aina porukalla kimppuun, yksin eivät tohdi tulla


    • perussuomalainen

      Tietääkö joku olivatko tekijät matuja????

      • sesiitä

        Ei olleet, vaan mautojengiä.


    • Jos se oli itsensä puolustamista? Puluthan on aika pelottavia ja agressiivisijä.

    • lapua

      pitääs näiltä räkäpässiiltä leikata pilit pois ja työntää tutiksi suuhu jottei tuollaanen sairaus enää pääsis lisääntymään

    • alajärvi

      herra varjele suomea antti kurvisesta se on luvannu myirä maantiet pois ja laittaa kansan maksamaan tien käytöstä niin kuin sähköverkosta käyttö ja perusmaksua.

      • säälittäväätoimintaa

        Olet ilmeisesti se pulunpotkija,miten joku sähköverkko tähän liittyy.
        On muuten älyttömyyden huippu potki jotain pulua oman pahan olonsa vuoksi.
        Asianomaisella älykääpiöllä ei ole kaikki kotona,mitä pahaa luontokappale potkijoille oli tehnyt.Kokeilisi vertaistensa kanssa jos pitää miestellä.


    • alajärvi

      eihän kauhavalaasten tartte välittää kuka maantiet omistaa niillä kun on kurvisen lupaamat lentävät autot

    • vasili_blohin

      Nimiä kehiin tai linkki faceen, instaan tms.

    • Anonyymi

      Pulunpotkijat on sitten siirtyneet pikkupoikiin. Tästä ei sitten kastimatta enää selvitäkään. Häkki heilahtaa.

      • Anonyymi

        Kun kotona ei ole mitään rajoja, niin tämä on tulos. Vanhemmat kurittavat ja läpsivät lapsiaan pienestä pitäen ja muut ummistavat silmänsä! Mitä tällainen lapsi tekee sitten toisille, jos itse sellaista "kasvatusta" saa?


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Porno tuhosi lopulta parisuhteemme

      Meille tuli 2 vuoden suhteessa ero. Pornon katselu oli viimeinen niitti suhteessamme!! Sekä jatkuvan huonon kohtelun ta
      Parisuhde
      25
      3795
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      17
      3538
    3. Itseni vuoksi

      Yritän kitkutella vielä viikon verran ja sitten päätöksien aika. Pakko on, ei tästä jumista muuten pääse millään eroon,
      Ikävä
      24
      1777
    4. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      30
      1308
    5. Minkä pituinenen kaivattusi on

      Kirjain ja pituus kehiin! 😊
      Ikävä
      68
      1295
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      1182
    7. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      33
      1134
    8. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      376
      888
    9. Jatkoa Nojatuoliin

      Huomenta, niin pian täyttyy tämä ketju, ei ehdi muuta kuin aloitella uutta, kun pitkäksi venyy. Arkiasioista on tarkoitu
      80 plus
      128
      818
    10. Onhan tälläkin hivnaisella ollut varmasti satoja asiakkaita,ehkä myös nykyinen aviomies.

      Olen naisen nähnyt Turuntiellä. Kantaa todella hi- virusta? Mikäli myy seksiä, niin eikö pitäisi saada pois markkinoilta
      Hämeenlinna
      154
      814
    Aihe