Mitä nainen ajattelee itsetyydytyksen aikana.

Siis minkälaisia kuvitelmia teillä naisilla on, riittääkö se pelkkä kosketus ja klitoriksen hyväileminen saamaan orgasmin, kertokaa ihanista kokemuksista. Minulle miehenä parasta nautintoa saan kun kuvittelen että nainen makaa selällään vieressä, ehkä pikkarit jalassa ja minä hieron naisen pehmeitä reisiä, välillä koskettelen varovasti naisen kolmiota ja nainen avaa varovasti reisiään ja tunnen pikkuhousujen läpi rakoa ja taas siirryn hieromaan reisiä, siitä vähitellen lähemmä ja lähemmä rakoa ja tunnen kosteuutta sormessani, se saa elintäni kovettumaan, viimestään kun siirrän pikkarit sivuun ja sormeni kostuu ja varovasti liikutan ssitä edestakaisin pillussa, ja huomaan kun nainen avaa reisiään ja eikä kauaa kestä ennenkuin alkaa tuntumaan hyvältä.

4

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riittää pelkkä kosketuskin mutta ainakin minä kuvittelen aiemmin tapahtunutta seksiä, ex-kumppanin tai vain haaveissa olevan miehen kanssa. Noita seksinovellejakin olen lukenut, mutta useimmat melko/todella surkeita. Ja toi että haaveilen jostain reisien hivelemisestä noin kauan niin minä en ainakaan tykkää. Ja yleensä olen todella märkä jo kun mies on edes hädin tuskin ehtinyt hipaisemaan. Monesti olen niin märkä, ettei edes tarvitse hyväilyä ollenkaan vaan housut pois ja sisään vaan. Ja aika yleistä 40 vuotiailla. Ei ole mummotaudista tietokaan minullakaan vaikka täytän kohta 47. Vielä itsetyydytyksestä sen verran että kun aloittaa itsensä hyväilyn niin orgasmi tulee alta 2 minuutin. Jos mies osaa asiansa niin saa minulle sen myös yhtä nopeasti.

      • Nahaton

        En ole kyllä tavannut noin 'nopeaa' naista😯mutta upeaahan se olisi kerta ensimmäinenkin...
        Itse pidän nuolemisesta,olisikin mahtavaa kokea,jos tahti noin nopea,montako niitä sitten saisi annettua jos nainen esim. istuisi kasvoilla...


    • otsimai4

      Noin kun runkkaa niin pitää miehillä, en tiedä onko kaikilla niin mutta ei ainakaan voi ajatella että työntää velton kullin, semmosenaan pilluun. Vaimon kanssa minä usein haluaisin saman tien mennä päälle ja yrittää työntää sitä pilluun vaikka vain pissan märkänä mutta sitä ei vaimo kyllä halua, ymmärrettävistä syistä.
      Aika kiihottavaa se on myös katsoa pornoa kun mies ja nainen istuu vastatusten polvet pystyssä ja mies runkkaa kulliaan samalla kun hän katsoo naista kun hän hyväilee pilluaan ja vähän ajan päästä siirtyvät lähemmäs ja mies hinkkaa kulliaan huulien välissä ja välillä lipsahtaa sisäänkin ja taas kauemmaksi ja molemmat jatkavat runkkaamista. Tämä on sitä hienointa hetkeä naisen ja miehen välillä, molemmat haluavat sitä huippua mutta silti malttavat sitä ihanaa odottaa, ja pitkittää.
      Monesti vaimon kanssa aloitan reisien hieromisesta, Mustangi ei siitä tykkää ja turhaa han se silloin on kun olet nopeasti valmis ja haluat sen pian sisääsi. Vaimo ei ole niin nopea ja silloin tiedän kun sen lantio alkaa nousemaan että se haluaa sormen kosketusta, hieron sormella raon yläosaa niin etä tunnen sametin liukasta karvotusta ja samalla kun sormi uppoaa pikkusen kosteaan rakoon. Joskus pannaan sisään välillä mutta orgasmin teen sormella, lisään vauhtia hieron ja hieron pillua ja väliin sormet syvällä ja painan kättäni ja huomaan kun vaimo vetää syvään henkeä, on hengittämättä ja sitten hengittää, sanoo pannan sisään, ja panen sykkivään pilluun ja sanoo hetken päästä, anna tulla vaan jos sun tulee ja minä päästän. Sitten se aina haluaa lisää niitä kymmeniä orgasmia, molemmat maataan selällään, hän tulee melkein poikittain minun päälle pylly alaspäin ja haluaa kullin huuliensa väliin, eikä tartte paljoa klitorista hinkata niin aina tulee orgasmi, puhutaan ja nauretaan välillä ja sormi aina pillussa ja taas heti kun pikkusen liikutan niin se paina pilluaan vastaan ja uusi orgasmi. Nämä ovat niitä tottumuksia eikä me nyt sentään tehdä aina samalla tavalla. Mikä teidän naisten mielestä miehen pitää osata ja mikä Sinun mielestä tuntuu kaikkein parhaiten ja mitä mies pitäisi osata ja mitä miehen ei pitäisi tehdä tai vaatia.

    • 2oikari4

      Minä olen tämän ketjun aloittelia, kauan aikaa sitten olin täällä nimimerkillä Vikkelii mutta jostain syystä se toimi nyt vain kerran, millähän minä nyt sitten pääsen tänne. Onhan se kivaa että on sellaisia naisia kun Mustangi, ettei orgasmit ole kovan takana, meinaan on niitä sellaisia naisiakin ettei millään meinaa tulla eikä saada. Onhan sekin hyvä jos ja kun ei kummpanilta sa tarpeeksi niin pystyy tyydyttämään itsensä. Monesti minäkin saan kun vain kuvittelin että olen vaimoni kanssa tai sitten ihan vieraan kanssa, siinäkin pitää mielikuvitus vaihdella. Joskus makaan selälläni ja kun mietin naista ja sen kosteaa rakoa niin huomaan miten kulli alkaa isonemaan käsissäni ja vedän sitä edestakaisin, sitten ajattelen että voi että kun olis nainen joka istuu polvillaan minuunpäin, huomaan että käsini kostuu kullista kun se on iso ja kova, kuvittelen kuinka nostan käsiäni ja kosketan ihania rintoja..si, puristelen niitä varovasti, jos nojaat minuun päin otan nänni..si suuhuni ja imen niitä vuorotellen ja pyörittelen kieleni niiden ympärillä. sitten otan pakaroista...si kiinni ja vedän sua lähemmäs ja annan sun ohjata kosteaata kullia liukkaaseen reikääsi, hallitset täysin itse liikkeitä, milloin koko painollasi istut päälläni kulli syvällä ja milloin nouset niin että se on luiskahtamassa ulos ja minä liikutan sitä edestakaisin huulisi välissä tai vaan jatketaan nautimista toisistaan minä työnnän vastaan altapäin tahdissa kun sinä teet niitä ylös alas liikkeitä. Jos joku nainen, Mustangi tai joku muu kiihottui tästä niin kirjoitattehan, minä ainakin kihotun niin että nyt menen sänkyyn kuvittelemaan, ja runkkaamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe