Miksi Jumala LOI saatanan?

Jumala ei luonut pahaa, sillä kaikki oli sangen hyvää. Mutta halu olla KUIN Jumala sai aikaan kaiken pahan.

46

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laitan tähän Valter Weithin videon aiheesta. Hän käsittelee videossa myös aiheeseen liittyviä Raamatunkohtia, Jesaja 14:sta ja Hes 28:aa.

    • Huomaatteko, että tämä sama mieli, tietää kaikki ja olla viisaampi kuin Jumala, ei ole vieras ajatus tänä päivänäkään. Varsinkin ateistit ja evolutionistit seuraavat saatanan esimerkkiä tässä suhteessa?

      • häpeääsulle

        Joo ja niin seuraat näköjään sinäkin.
        Kuinkas kehtaat käyttää tämmöistä maallisen ateistisen tieteen ikonia kuin tietokonetta,,,,häpeä vähän!


      • Rantasipi

        Eli on parempi olla tyhmä, ja tietämätön, jolloin kaiken tiedon mitä tarvitsee saa vanhasta romaanista?


      • niinjust

        Juuri näin,mutta netti kun tuli niin äkkiä,ettei sitä ehditty kieltämään,ennenkuin se oli jo kaikilla,toisin kuin televisio aikoinaan.
        Yrittää ne Pohjois-Koreassa ja islamilaisissa maissa vielä rajoittaa,mutta hankalaa se on sielläkin,ihmiset on jo nähneet muualle niissäkin maissa.


      • älä.höpötä
        häpeääsulle kirjoitti:

        Joo ja niin seuraat näköjään sinäkin.
        Kuinkas kehtaat käyttää tämmöistä maallisen ateistisen tieteen ikonia kuin tietokonetta,,,,häpeä vähän!

        Sorry vaan, mutta alkuperäinen PC:n ja myös MACin suunnittelija oli USKOVA ihminen.


      • aika.hauska.historia
        älä.höpötä kirjoitti:

        Sorry vaan, mutta alkuperäinen PC:n ja myös MACin suunnittelija oli USKOVA ihminen.

        Juu, yksi alkuperäisistä IBM PC koneen suunnittelijoista oli adventisti.

        Mac oli aluksi Macintosh, joka tulee sen ADVENTISTIN nimestä, joka sen suunnitteli.


    • Jobinpostia

      Hes.28:14-15 Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal,olento ja käyskentelit säihkyvien kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinusta löydettiin vääryys. Ps.8:6

    • Kestämätön.selitys

      Selitys tuokin. Kaikkivaltiaana olisi toki voinut estää pahan syntymisen. Ei kuitenkaan estänyt.

      • sassesillesi

        Aivan Kaikkivaltias ei estänyt. Mieti sitä.


      • älä.höpötä
        sassesillesi kirjoitti:

        Aivan Kaikkivaltias ei estänyt. Mieti sitä.

        Mieti itse. Jumala on rakkaus, joten hänen täytyy sallia valinnanvapaus.


    • Avatkaa_silmänne

      Saatana on saapunut välimeren yli keskuuteemme. Saatana osaa tekeytyä uhriksi on se niin pirullinen. Kaikki merkit on ilmassa tulevasta tuhosta ja kaaoksesta.

      • Rasismikorttiakäytän

        Rasisti.


    • Näin.se.on

      Mielikuvitusjumalalle tapahtui luomisvirhe. Hän loi sellaisen yksilön, joka oli jo syntyessään mätä sisältä.
      Jumalatkin ovat siis erehtyväisiä ja puutteellisia. Myytti täydellisistä jumalista on valhe, jota valhetta joissain piireissä levitetään tarkoituksella.

      • pyhpyh29384729347

        Valheesi ei hetkauta.


    • "Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumalolento ja käyskentelit säihkyvien kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinusta löydettiin vääryys."

      Miltä siis piti suojata maailmassa, jossa ei ollut kuin täydellisyyttä ??? Miksi piti siis olla "laajalti suojaavainen" ???

      Täydellisessä maailmassa ei olisi ollut mitään, jolta olisi pitänyt suojata, muutoinhan se maailma ei olisi ollut täydellinen.

      Ja sitten asiaan.

      Faktahan on se, että aina johonkin luokkaan 200 eKr asti, jonka jälkeen Danielin kirja kirjoitettiin, eivät profeetat pääosin oikeastaan edes tunteneet mitään hyvän ja pahan taistelua. Kärsimys johtui pääosin jumalan ojennuksesta/rangaistuksesta, ihmisten omasta pahuudesta yms. paholaisesta riippumattomasta voimasta.

      Vain erikoistapauksessa, kuten Jobin kohdalla, pahalle annettiin lupa kiusata tiettyä ihmistä. Ja sekin oli erityistapaus.

      Näin ollen ns. sielunvihollisella ei ole koskaan ollut oikeutta puuttua tähän jo muutenkin epätäydelliseen maailmaan. Ainoa juttu josta tuota olentoa voidaan siis syyttää, on siis se, että lopetti suojaavaisen funktionsa kun hänen työsopimuksensa purettiin työntekijästä johtuvasta syystä. Itse silloista työsopimusta ei ole julkistettu, eikä senaikaista työsopimuslakia, joten jää täydeksi kysymysmerkiksi oliko esi. työsopimuksen yksipuolinen purkaminen laillista.

      Asiaan toki vaikuttaa sekin, että työnantajapuoli oli dominantissa asemassa määräämään silloisen työsopimuslain sisällöstä. Hieman epäreilua, siis. Ja sitten vielä dokumentointipuolikin oli työnantajan palveluksessa olevien vastuulla. Tosi epäreilua, siis.

      • sassesillesi

        Olipa tämäkin taas sitä niin tavallista ymmärtämättömän jaaritusta. Ensin laaditaan kirjoituksille selityksiä ja sen jälkeen sitten todetaan että eihän nämä kirjoitukset pidäkään paikkaansa .


      • pyhpyh2938472394

        Exap valehtelee taas kerran.


    • vapaanaollen

      Haluaisitteko että Jumala estäisi teitä sanomasta rumasti tai allekirjoittamasta virheellistä veroilmoitusta, tai repäisisi tupakan ja karkit suustanne? Miltä tuntuisi jos olisi aina pakko tehdä oikein, vaikka vastoin tahtoaan?

      Kun Jumala antaa luomilleen olennoille valinnan vapauden, Hän tekee myös tulevaisuuden vaikeaksi arvata. Ei edes Jumala tiedä mitä sinä valitset huomenna. Voit yllättää Hänet jos valitsetkin kuuliaisuuden ja uskon tien, kun muutoin olet kulkenut toiseen suuntaan. Siksi tulee suuri ilo taivaassa jos joku kääntyy taivasta kohti. Samoin Jumalakin pettyy, kun uskova valitsee jättää uskonsa.
      Raamattu kertoo että Jumala katui sitä että oli tehnyt valtavan hienon maailman. Ihmiset tulivat laiskoiksi ja käyttivät aikansa pahan tekoon. Siksi Jumala tuhosi silloisen maailman, josta ovat muistona valtavat kivihiili- ja öljyvarat. Joidenkin mukaan nykyinen kasvillisuus ei riitä alkuunsakaan, vaikka kaikki peittäisi maan alle; siitä ei tulisi tarpeeksi.

      Jumala lupasi Israelille hienon tulevaisuuden, jos he tottelisivat ja kulkisivat oikeaa tietä. Kuitenkin heidän täytyi lättää kotimaansa pariksi vuosituhanneksi. Lupaukset ovat yleensä ehdollisia.

      Raamattu ei sano että sinun elämäsi on ennalta määrätty. Kokeile, ja kerro sitten onko mitään estettä muuttaa mieltäsi!

      Jumala sanoi Jeremialle:"Minä valvon sanaani, toteuttaakseni sen!" Hän valvoo ja seuraa sinun valintojasi!

      • VoiHerraJessusPerkele

        Jumalaa vietiin taas kuin pässiä narussa?
        Ei Raamattu toitota, että ihmisille annettiin valinnanvapaus:

        Roomalaiskirje:
        11:32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

        Sananlaskut:
        16:9 Ihmisen sydän aivoittelee hänen tiensä, mutta Herra ohjaa hänen askeleensa.
        20:24 Herralta tulevat miehen askeleet; mitäpä ymmärtäisi tiestänsä ihminen itse?

        Jeremia:
        10:23 Minä tiedän, Herra, ettei ihmisen tie ole hänen vallassansa, eikä miehen vallassa, kuinka hän vaeltaa ja askeleensa ohjaa.

        1. Moos.
        3:8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan.
        3:9 Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?"

        - Kukkuluuruu, eikö Jumala tiennyt, mihin oli askeleet ohjannut?! Eikö olekin leikkisä tuo meidän Jeesus-perkeleemme?


    • No_häh

      Miksi ei? Eikö suurempi kysymys ole, että miksi Jumala mahdollisti ihmisen syntiinlankeemuksen?

      Jumala tiesi ihmisen lankeavan kun laittoi ihmisen maapallolle Saatanan kanssa. Eikö suurempi kysymys olekin, että miksi Jumala laittoi heikon ihmisen lankeamaan Saatanan pauloihin tänne yksinäiselle planeetalle?

    • Satuolennot eivät luo mitään, eivät siis myöskään toisia satuhahmoja.
      Jumalat ja saatanat ovat ihmisten luomia hahmoja. Taikauskoisuudessaan ja tietämättömyydessään ihmiset ovat vain antaneet satuhahmoilleen erilaisia nimiä.

      • Imma

        Jeesus ei ole satuhahmo.Ilm.1:18Jeesus sanoo:"Ja Minä elän:ja Minä olin kuollut ,ja katso ,Minä elän aina ja iankaikkisesti".


    • Kirjakääröt

      Jes.14:12 Biblia (1776) Kuinka sinä kaunis kointähti olet pudonnut taivaasta? kuinkas olet maan päälle langennut, jotka pakanat teit heikoksi? Täältähän se kointähti löytyy. Ilm.22:16 "Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."

      • Kirjakääröt kirjoitti: «Täältähän se kointähti löytyy. Ilm.22:16»

        Kristillisessä perinteessä planeetta Venus on saanut edustaa vuorollaan Babylonian kuningasta, paholaista, neitsyt Mariaa ja Jeesusta. Oikeastihan se on kuitenkin vain pallo, joka kiertää hiukan lähemmällä radalla samaa Aurinkoa kuin meidän kaunis maapallomme.

        Mitä tulee tuohon Ilmestyskirjan tekstiin, siinä Kointähteä käytetään runollisena vertauskuvana jostakin, joka näyttäytyy vähän ennen suurempaa valoa, kuten aamuinen Venus ennen auringonnousua.

        Jos ottaa vertauskuvat ja myytit liian kirjaimellisesti, joutuu syvään käsitteiden ja uskomusten suohon.


      • tosiaankin

        Suomen kielessä ilmestyskirja käyttää samaa sanaa "kointähti". Kreikassa puhutaan varhaisesta kirkkaasta tähdesta (aster lampros proinos). Pietari käyttää sanaa FOSFOROS, valoa kantava, joka on latinaksi LUCIFER.

        Kummassakaan ei puhuta paholaisesta. Paholainen oli kerran myös kointähti, mutta menetti arvoasemansa, joten hänestä ei tulisi enää käyttää adjektiivia LUCIFER.


      • KunniaLuciferille

        Väärin. Lucifer on edelleen kirkas kointähti, phosphoros. Arvon menetystä ei ole eikä tule.


      • KunniaLuciferille kirjoitti:

        Väärin. Lucifer on edelleen kirkas kointähti, phosphoros. Arvon menetystä ei ole eikä tule.

        Lopullinen kuolema on tulossa paholaiselle ja hänen omilleen Jeshua Messiaan palatessa. Hän = Jeshua Messias tuo palkan tullessaan ja synnin palkka on kuolema - lopullinen kuolema. Tämä on hyvä myös KunniaLuciferille -nimimerkin muistaa ja tiedostaa. Voit pitää paholaista kunniassa vain tämän lyhyen elämäsi ajan.


      • VoiHerraJessusPerkele
        Yksi_usko kirjoitti:

        Lopullinen kuolema on tulossa paholaiselle ja hänen omilleen Jeshua Messiaan palatessa. Hän = Jeshua Messias tuo palkan tullessaan ja synnin palkka on kuolema - lopullinen kuolema. Tämä on hyvä myös KunniaLuciferille -nimimerkin muistaa ja tiedostaa. Voit pitää paholaista kunniassa vain tämän lyhyen elämäsi ajan.

        Mikset sinä anna kunniaa meidän Herrallemme Jeesus-perkeleelle? Hävytön!


    • täyspakkaus

      Positiivisuuden vastakohta on negatiivisuus. Positiivinen voima ja negatiivinen voima yhdessä muodostavat luomakunnan ja kaiken mitä siellä on. Ilman negatiivisuutta eli ilman teidän saatanaanne ei olisi luomakuntaa eikä teitä.
      Hallittuna ja rajattuna negatiivisuus palvelee elämää. Hallitsemattomana se tuhoaa elämää.

    • Slothking

      Tähän on helppo vastaus.

      Ihminen loi jumalan, tämä täydellinen olento jonka luonteeseen kuuluu erottamattomana piirteenä pikkumaisuus, väkivalta ja irrationaalisuus.
      Mutta häntähän ei voinut kritisoida koska jumalallinen kosto. Joten piti kehitellä jokin vastakappale mitä aina syyttää jos joku tekee jotain jota ei hyväksytä, täten Saatana. Tällätavoin on aina kiva sortaa heikompia ja ihmisiä joista ei pidä, syytetään saatanaa, ei ihmistä. Helppoa kuin heinänteko!

    • Kirjakääröt

      2Piet.1:19 Biblia (1776) Ja meillä on vahva prophetaarinen sana, ja te teette hyvin, että te siitä vaarin otatte niinkuin kynttilästä, joka pimeässä valistaa, niin kauan kuin päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. Lucian päivä Wikipedia.

    • 853120

      Ei Jumala luonut saatanaa vaan saatana on langennut enkeli. Ihminen lankesi sytiin (Aatami) mutta Jumala antoi ihmiselle mahdollisuuden valita oman kohtalonsa. Näin ollen me ihmiset olemme itse vastuussa tekemisistämme. Kumman tietä kuljemme Jumalan vai saatanan.

      • Näin.se.on

        Jumalat ja saatanat ovat mielikuvitusolentoja, ihmisen keksimiä.


    • Stop

      Jumala loi vapaan ihmisen valitsemaan ja olemaan yhteydessä Jumalaan. Mutta Jumala koettelee ihmislapsia, jotta tietäisivät olevansa omassa olossaan eläimiä, näin sanoo Saarnaaja. Jumala kaiken parantaa, ilman Jumalaa kaikki pilaantuu, geenitkin rappeutuu.

    • Mietityttää

      Samaa voidaan kysyä että miksi Jumala loi ihmisen ?

      • Näin.se.vain.on

        Jumalat loivat sadussa ihmisen siitä syystä, että heillä ei ollut pompoteltavia pölvästejä tarpeeksi?
        Jumalat ovat huomionkipeitä narsistisia verenhimoisia otuksia, jotka himoitsevat palvontaa ja kunnioitusta. Jumalat muistuttavat paljon poliitikkoja.


      • pyhpyh23984923478
        Näin.se.vain.on kirjoitti:

        Jumalat loivat sadussa ihmisen siitä syystä, että heillä ei ollut pompoteltavia pölvästejä tarpeeksi?
        Jumalat ovat huomionkipeitä narsistisia verenhimoisia otuksia, jotka himoitsevat palvontaa ja kunnioitusta. Jumalat muistuttavat paljon poliitikkoja.

        Valheesi ei hetkauta yhtään.


    • VoiHerraJessusPerkele
    • VoiHerraJessusPerkele

      Joku oli ystävällisesti poistanut Jumala, peto sarvipää perkele -keskustelun. Joten uusi versio aiheesta.

      Ilmestyskirjan 12-13 kertoo kolmesta pedosta: yksi peto maasta, yksi merestä, yksi taivaalta. Ilmiselvästi on kyse kolminaisuudesta. Jollain tavalla, jostain näkökulmasta, Jumala on siis perkele. Miten perustelen väitteen? Jos aloitetaan Jeesus-pedosta:

      Ilmestyskirja:
      13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.....
      13:7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.
      Matt:
      28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
      Filippiläiskirje: (Paavali)
      3:12 Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut.

      - Raamattu itse vertaa Jeesusta/Jumalaa leijonaan, jalopeuraan, jopa käärmeeseen.

      Joh:
      3:14 Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän,
      Ilmestyskirja:
      5:5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä."
      Hoosea:
      5:14 Sillä minä olen Efraimille kuin leijona, Juudan heimolle kuin nuori jalopeura: minä, minä raatelen, menen ja kannan pois, eikä pelastajaa ole.
      11:10 Ja he vaeltavat Herran jäljessä. Hän ärjyy kuin leijona - niin, hän ärjyy, ja vavisten tulevat lapset mereltä päin.
      13:7 Niin minusta tuli heille ikäänkuin leijona, niinkuin pantteri tien ohessa minä heitä väijyin.

      - Sitten ihmeitä tekevä peto, Pyhä henki. Onko kukaan koskaan nähnyt Jeesuksesta tehtyjä kuvia, joita 10 käskyä kieltää?

      Ilm:
      13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
      Kol:
      1:13 ....siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan....
      1:15 ja hän on näkymättömän Jumalan kuva,
      2.Mooseksen kirja:
      20:1 Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:
      20:2 "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
      20:3 Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.
      20:4 Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla.
      20:5 Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä.....

      - Pyhästä hengestä edelleen:

      Ilm:
      13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
      13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
      13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
      Psalmit:
      72:18 Kiitetty olkoon Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee.

      - Näistä kahdesta pedosta voidaan päätellä, että ensimmäinen peto, lohikäärme, on Isä Jumala, Ilmestyskirjan 12. luvussa. Vai väitättekö, että Jeesus sai valtansa saatanalta?

      Juudaan kirje:
      1:4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.

      - Jos ei tunnisteta kaikkia kansoja hallitsevaa petoa Jeesukseksi, eikö siinä syyllistytä tuohon, mitä Juudaan kirjeen 4. jae sanoo? Herra Jeesus on siis samaan aikaan Herra, mutta myös perkele, jota pitää vastustaa! Osaatko erotella, missä Jumalaa pitää vastustaa, missä ei?

      Jaakobin kirje:
      4:7 Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

      - Tulkitsetteko tämän niin, että kuvanpalvojat eivät oikeasti palvele ja palvo Jeesusta, vaan palvovat kymmenen käskyn vastaisesti, ja sen takia heidän palvelunsa on Raamatussa luokiteltu - saatanan palvomiseksi, vastaavasti kuin Saul kysyi noitavaimolta muka Jumalan mielipidettä, ja se luokiteltiin saatanalta kysymiseksi, koska lakia rikottiin?

    • jotainrakentavaa

      Jos oot kristitty olet itse myös Jumala ;

      " Jumala teki ihmisen vertauskuvakseen " eli ihminen on Jumala eli ihminen teki saatanan.

      666 = heprean numeor kuusi W, eli WWW
      666 = sexsexsex

      =
      www sex sex sex
      =
      porno

      Ihminen loi pedon nimeltä porno

      • Uskonnot.ovat.tätä

        "Jos oot kristitty olet itse myös Jumala."

        Pätee vain lahkon päättäjiin ja pastorikuntaan.
        Rivijäsen on maan matonen ja sitä kautta lahkon valtaapitävien makean ja helpon elämän rahoittajia, maallikko ja talkoolainen. Muulla kuin rahalla ei ole paskankaan merkitystä lahkon päättäjille.

        USA:sta rantautuneet lahkot ovat petoja, jotka toimivat uskonnonvapauden nimissä huijaten ja petkuttaen ihmisiä rahoittamaan lahkon bisnestä, jolla bisneksellä ei ole mitään tekemistä kristinuskon periaatteiden kanssa.


      • pyhpyh9823749234
        Uskonnot.ovat.tätä kirjoitti:

        "Jos oot kristitty olet itse myös Jumala."

        Pätee vain lahkon päättäjiin ja pastorikuntaan.
        Rivijäsen on maan matonen ja sitä kautta lahkon valtaapitävien makean ja helpon elämän rahoittajia, maallikko ja talkoolainen. Muulla kuin rahalla ei ole paskankaan merkitystä lahkon päättäjille.

        USA:sta rantautuneet lahkot ovat petoja, jotka toimivat uskonnonvapauden nimissä huijaten ja petkuttaen ihmisiä rahoittamaan lahkon bisnestä, jolla bisneksellä ei ole mitään tekemistä kristinuskon periaatteiden kanssa.

        Valheesi eivät merkitse yhtään mitään.


    • Jobinpostia

      Luuk.4:6 Biblia (1776) Ja perkele sanoi hänelle: kaiken tämän vallan ja heidän kunniansa minä annan sinulle; sillä minun haltuun ovat ne annetut, ja minä annan ne kenelle minä tahdon. Matt.28:18

    • VoiHerraJessusPerkele

      Matt 4:8 Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston
      4:9 ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua."
      4:10 Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman.'"

      - Jotkut tulkitsevat siten, että Jeesus EI kumartunut. Mutta Jeesus kumartui. Öljymäellä, joka on vuori, eikö totta?

      Luuk 22:39 Ja hän meni ulos ja lähti tapansa mukaan Öljymäelle, ja hänen opetuslapsensa seurasivat häntä.
      22:40 Ja tultuaan siihen paikkaan hän sanoi heille: "Rukoilkaa, ettette joutuisi kiusaukseen."
      22:41 Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili
      22:42 sanoen: "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; älköön kuitenkaan tapahtuko minun tahtoni, vaan sinun."
      22:43 Niin hänelle ilmestyi taivaasta enkeli, joka vahvisti häntä.

      Matt 28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

      - Jeesus saatana kumarsi Isää perkelettä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      255
      2373
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1579
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      136
      1354
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1214
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1165
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe