Feministit syrjivät miehiä festareilla.

LetsUseTheAxe

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005812117.html

Viime vuonna muslimimiehet raiskasivat ja häiriköivät Bråvallan festareilla, ja sen seurauksena kaikki miehet saavat nyt pääsykiellon Statement Festivalille. Vain naiset ja ne jotkut ihmeen "muun sukupuoliset" pääsevät alueelle.

"Kotisivuilla vastataan kysymykseen, pitääkö festivaali kaikkia cis-miehiä raiskaajina.

”Ei, tietenkään emme ajattele niin. Sen sijaan emme tiedä ketkä miehistä tekevät seksuaalirikoksia, joten siksi luomme nyt alueen, jossa muut kuin cis-miehet voivat tuntea olonsa turvallisiksi.”"

Tämä on kuin vitsi. Juuri tuolla samalla perustelulla moni haluaisi pistää ne rajat kiinni, mutta jos menet väläyttämään rajojen kiinni pistämistä, niin: "Eivät kaikki muslimit raiskaa ja ole terroristeja, vitun rasisti". Kaiken lisäksi tuo koko miesvapaa festari syntyi nimenomaan maahanmuuttajien kekkaloinnin takia. Kuten joku tuolla kommentoikin, niin ollaan päästy feminismin ytimeen; suvaitsevaisuutta syrjimällä. Ja huomatkaa hesarin jutun sävy. Olisikohan samanlaista tekstiä, jos järjestettäisiin naisista vapaat pippalot?

8

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjnkjbn

      Onhan se surkuhupaisaa, kun feministit eivät ymmärrä valtavaa ristiriitaa sanojensa ja tekojensa välillä.

      Toisaalta, ehkäpä ainakin osa ymmärtää. Mutta ei välitä. Onko se nyt sitten sitä postmodernia filosofiaa, eli johdonmukaisuudesta ja logiikasta viis (patriarkaatin keksintö), kyse on kaikessa vain valtarakenteista ja niihin liittyvästä dynamiikasta. Ja feministien kohdalla ennen kaikkea tietysti patologisesta miesvihasta.

    • TotuusLyhyesti

      Feminismi on nykyään täysin politisoitu eli liitetty kulttuurimarxistiseen agendaan, jonka päävihollinen on valkoinen ja kristitty heteromies.

      • jhgjc

        Feminismi on jo syntyhetkistään lähtien kytkeytynyt marxismiin. Sorretut (naiset) - sortajat (miehet) asetelma on aina ollut keskeisin teema feministien ideologiassa ja se on suoraan mukailtu marxismista. Senpä takia feminismi onkin aina ollut etenkin vasemmiston lempilapsi.


      • LetsUseTheAxe
        jhgjc kirjoitti:

        Feminismi on jo syntyhetkistään lähtien kytkeytynyt marxismiin. Sorretut (naiset) - sortajat (miehet) asetelma on aina ollut keskeisin teema feministien ideologiassa ja se on suoraan mukailtu marxismista. Senpä takia feminismi onkin aina ollut etenkin vasemmiston lempilapsi.

        Jeps, kaikki ideologiat, jotka ovat saaneet vaikutteita, taikka jotka pohjaavat kulttuurimarxistien kriittiseen teoriaan, ovat kulttuurimarxistisia ideologioita, ja feminismi on sellainen. Kriittisen teorian tarkoitus on kääntää länsimaiset arvot nurinpäin, ja feminismi on oikein hyvä esimerkki sellaisesta. Syyllistetään länsimaisia miehiä raiskauskulttuurin ylläpitämisestä länsimaissa, ja samalla tsempataan oikeata raiskauskulttuuria tänne, samalla niitä rasisteiksi nimittäen, jotka tuollaista järjettömyyttä vastustavat. Valitetaan naisten (muka) huonoa asemaa länsimaissa, valkoisia miehiä siitä syyttäen, ja samalla ylistetään muiden (raiskaus)kulttuurien paremmuutta, ja halutaan sellaista tänne korvaamaan sitä kulttuuria, jonka väittävät harjoittavan sitä, mitä nuo omasta mielestään paremmat kulttuurit harjoittavat. Eivätkä nuo vatipäät edes tajua ristiriitaa omassa logiikassaan.


    • lisää.vitsejä

      ”Haluamme tutkia onko festivaali yhteensopiva syrjintälakien kanssa”, tasa-arvovaltuutetun edustaja Clas Lundstedt"

      Mitähän tutkimista tuossa on?

      • LetsUseTheAxe

        Niin, jos vaikka oltaisiin kielletty sen ryhmän pääsy festivaalialueelle, joka alunperinkin aiheutti nuo ongelmat, ei olisi tarvittu minkäänlaisia tutkimuksia, koska sehän olisi ollut automaattisesti syrjintää ja rasismia. Nyt sitten hoidettiin asia tasa-arvoisesti syrjimällä kaikkia miehiä, joten vältyttiin rasismilta.


      • TutkittuOn

        Miehet eivät ole Virallinen Uhriryhmä, vaan Virallinen Sortajaryhmä, joten mitään syrjintää heitä kohtaan ei voi tapahtua. Ja vaikka tapahtuisikin, on se vain oikeutettua. Natsia saa lyödä.


    • enkyllähaluaisisinne

      No kuka mies haluaisi feministien festareille?

      Mutta on varsin mielenkiintoinen ilmiö, miten ns.tasa-arvon nimissä, sukupuolet tosiasiassa erkanevatkin toisistaan, omiin ryhmiinsä. Ts. lopputulos on aivan kuin patavanhoillisissa islamilaisissa maissa, joissa miehet ja naiset eivät juuri vietä aikaa yhdessä, vaan erillisissä porukoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe