Rappeutumis saarnaajille

Mitä sitten? Eli mitä pitäisi käytännössä tehdä rappeutumisen ehkäisemiseksi ja onko virheet mahdollisesti korjattavissa?

20

321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rappeutuminen väistämätön ilmiö, jota ei voi estää.
      Kaikki menee kohti rappiota, sukupuuttoa ja tuhoa riippumatta siitä mitä tehdään.
      Mikään ei tule paremmaksi tai kehittyneemmäksi sen myötä mitä enemmän aikaa kuluu; aika sen sijaan vie kaiken kohti rappiota ja epäjärjestystä.
      Tämä maa ja kaikki mitä siinä on ovat täysin kertakäyttöinen asia, joka on vain pieni ohimenevä hetki iankaikkisuudessa. Maailmanpelastusfantasiat ovat aivan turhia; lopulta Jumala uudistaa luomistyönsä luomalla uuden maan ja uudet taivaat.

      • Knark5

        Ole hyvä ja osoita se Raamatun kohta, johon väitteesi perustuu.

        Voit tietysti myös myöntää suoraan, että se pohjautuu ROTin fantasioihin.


      • Maailmanloppu fantasia tämäkin, keino myydä uskontoa ja pitää seurakuntalaiset ruodussa ettei vain pääse kolehtikirstu vaillistumaan?


      • Näin siis ei esim. kannata auttaa köyhiä sillä he ovat aina keskuudessamme. Sosiaalturvaa ja lääketiedettä ei pidä harrastaa koska se ei estä rappiota eikä maailmanloppua.

        Tosikristitty siis syököön ateriansa kertakäyttölautasilta, jotka heittäköön pihalle rappion merkiksi, ja maailmanloppua ah autuasta veisaten odottakoon.


      • heimerappeudutaan
        kekek-kekek kirjoitti:

        Näin siis ei esim. kannata auttaa köyhiä sillä he ovat aina keskuudessamme. Sosiaalturvaa ja lääketiedettä ei pidä harrastaa koska se ei estä rappiota eikä maailmanloppua.

        Tosikristitty siis syököön ateriansa kertakäyttölautasilta, jotka heittäköön pihalle rappion merkiksi, ja maailmanloppua ah autuasta veisaten odottakoon.

        Näinhän asia on.
        MarkViisVee on vastaansanomattomasti todistanut,että ainoa oikeasti tärkeä asia on ottaa Jeesus sydämmeen ja tätä kautta järjestellä Jumal-suhteensa toimivaan kuntoon,ettei Tempauksen aivan ihanheti kohta pian tapahtuessa huomaakin jääneensä Vaivan Ajan ja epämiellyttävien Belsepubin johtamien Langenneiden enkeleiden kiusallisen mielenkiinnon kohteeksi.
        Kaikenlainen tutkimustyö eli pyrkimys ymmärtää maailmaa tieteellisen metodin kautta on siinä mielessä täysin turhaa,suorastaan ajanhukkaa ja este Taivastielle astumiselle.
        Eli toivorikkaasti Uuteen Jerusalemiin,kultaisille kaduille lankeilemaan kasvoilleen järjellä käsittämättömän ,inhimillisen ymmärryksen ulottumattomissa ikuisesti olevan Täydellisen Entiteetin jalkoihin.


    • Rappeutumista tapahtuu, mutta se on ongelma vain jumalattomille ihmisille.
      Uskossa olevan ihmisen tulevaisuus on turvattu. Hän menee kuoltuaan Jumalan valtakuntaan, missä ei ole mitään rappeutumista, sairauksia, sotia, väkivaltaa eikä mitään muutakaan pahaa, ei edes kuolemaa, vaan iankaikkinen elämä, ilo ja vapaus.

      Siksi oikea lääke rappeutumista vastaan on uskoon tulo Jeesuksen Kristuksen kautta.

      • Yökkkk

        Vastenmielistä ylimielisyyttä. Lisäksi suunnatonta tyhmyyttä. Jeesusta ei tarvita siihen, että ihminen tasapainottaa energioitaan ja tervehtyy jo täällä maan päällä. Siinä tilassa on hyvä siirtyä uusiin seikkailuihin. Tätä Jeesuskin on yrittänyt opettaa. Energioltaan epätasapainoiset kristityt vie oman rappeutumisensa kuoltuaan sinne minne menevätkin.


      • Mikä lukemattomista kristinuskon suuntauksista on se oikea? Jos on ev.lut. kirkossa nii pelastuuko silloin vai pitääkö kuulua herätysliikkeeseen tai vastaavaan?


      • Knark5
        ravenlored kirjoitti:

        Mikä lukemattomista kristinuskon suuntauksista on se oikea? Jos on ev.lut. kirkossa nii pelastuuko silloin vai pitääkö kuulua herätysliikkeeseen tai vastaavaan?

        Jos joka lahkolla on oma taivaansa kuten tekee mieli olettaa, Mark5 joutuu olemaan omassaan yksin. Siellä hän voi sitten rauhassa jumaloida ja rakastaa itseään - eikä enää pääse käsiksi meihin maan päällä kituutteleviin!


    • Rappiouskoiset

      Empiiristen havaintojen perusteella sanoisin että rappeutumista tapahtuu lähinnä vain siihen uskovilla ja heilläkin se alkaa ensin ajatteluprosessista ennenkuin alkaa tulemaan fysiologisia rappeutumia.

      Toisaalta jotkut ovat rappeutuneet alkoholin ja huumeiden voimalla, mutta ovat onnistuneet hidastamaan rappioitumistaan vaihtamalla rappeutuneet elintapansa näihin rappiollisiin uskomuksiin.

    • Nestoritutkija

      Tähän on erinomainen tieteellinen vastaus.

      Tiede on tutkinut eri rotuisia ihmisiä ja on havainnut sen että esimerkiksi sukupuolitautien yleisyys populaatiossa rappeuttaa geeniperimää nopeammin kuin niillä populaatioilla joilla on ollut ehkä uskontonsa vuoksi huomattavasti korkeammat moraaliarvot jotka näkyvät avioerojen vähäisyytenä ja lujina perhesuhteina verrokkien vastaavaan kauan jatkuneeseen tilanteeseen verrattuna.

      Yksi parhaista tieteellisesti tutkituista todisteista roduista tässä suhteessa on juutalainen kansakunta joka on viime aikoihin saakka noudattanut Raamatun periaatteita perhe-elämän suhteen, vaikkakin juuri nykyhetkellä lipsumista on tapahtunut, mutta tuhansia vuosia kestänyt terve elämäntapa näkyy yhä geeniperimässä, se ei ole rappeutunut likikään siinä määrin kuin skandinaaveilla tai suomalaisugreilla. Ero on huomattava.
      Suomalaisia tosin rasittaa eristäytyneisyydestä ja tuhansia vuosia varsin vähäisen lukumäärän vuoksi vaivannut sisäsiittoisuus joka vaikuttaa vahingollisesti älynkäyttöönkin jonka voi havaita jokainen tälläkin palstalla koska täällä on porukoita jotka eivät älyä kunnioittaa tieteen havaintoja vaan inttävät että tietenkin avaruudessa on elämää ja että vaikka apinihmisistä ihmisen apinan väliltä ei ole mitään havaintoa niin silti nuo uskovat että niitä on ollut tuhansia lajeja ja lisäksi he vannovat että vastoin kaikkia anatomian kirjoja anus on ihan yhtä luonnollinen sukupuolielin kuin vagina.

      Siis kun otamme edelläsanotun huomioon niin ymmärrämme sen että mistä rappeutuminen johtuu ja miten se vaikuttaa joissakin ihmisroduissa niin että jokainen voi sen havaita.

      • Kylläkin juutalaisuus on etupäässä uskonto, ns. rodullinen sekoittuminen kansoihin, joiden parissa lähi-itälähtöisemmät juutalaiset ovat eläneet, on selvästi huomattavaa.


      • "Juutalaista kansakuntaa" ei oikeastaan ole olemassakaan. Juutalaisuus on, erästä kulttuurihistorioitsijaa lainatakseni (en tähän hätään muista nimeä), väljärajainen etninen kultuuurikokonaisuus.


    • Geneettinen rappeutuminen on väistämätön ilmiö, joka ei ole estettävissä. Hidastaa sitä kyllä voimme. Tulee pitää huolta epigenomista syömällä terveellisesti, liikkumalla säännöllisesti, välttämällä alkoholia, tupakkaa ja muita myrkkyjä. Tiedemiehet myös yrittävät korjata ihmisen rappeutunutta genomia ja tulokset alkavat olla lupaavia.

      • Evoluutio rullaa eteenpäin, tätäkautta myös uskommolliset harhaopit kuten kreationismi on sivistyneissä maissa enää surullinen vitsi.


      • ravenlored kirjoitti:

        Evoluutio rullaa eteenpäin, tätäkautta myös uskommolliset harhaopit kuten kreationismi on sivistyneissä maissa enää surullinen vitsi.

        Evoluutio rullaa eteenpäin vain sinun fantasioissa ja kuvitelmissa.


      • asdfman kirjoitti:

        Evoluutio rullaa eteenpäin vain sinun fantasioissa ja kuvitelmissa.

        Ehkei evoluutio ei olekaan saavuttanut sinua. Ja vanhempiesi pettymykseksi sinä olit se nopein siittiö.


      • Tuleeko yrittää esittää luontaista radioaktiivista ja kosmista säteilyä?


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Tuleeko yrittää esittää luontaista radioaktiivista ja kosmista säteilyä?

        Painovirhe: 'esittää' p.o. 'estää'.


      • "Tiedemiehet myös yrittävät korjata ihmisen rappeutunutta genomia ja tulokset alkavat olla lupaavia."

        Tarkoitatko "oikeaa" tiedettä vai "ateistis-evolutionistista" tiedettä? Miksi "oikea" tiede edes yrittäisi, kun genomit ja DNA:t ja epigenetiikat muut sellaiset ovat pelkkää paholaisen sumutusta ja evolutionistien yritystä kieltää Jumala, sillä eihän niistä ole Raamatussa sanaakaan.

        Joko nyt esittäisit jonkin sellaisen eliölajin, joka on todistetusti kuollut sukupuuttoon rappeutumisen seurauksena?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe