psykiatrit

kakkaapyllyssä

psykiatrit ei panosta lääkkeiden sivu ja haittavaikutksiin......

ne lakastaan maton alle...

eli ammattitaidottomia paskiaisia kaik

12

70

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psykkolookki

      Psykiatrit eivät myöskään panosta potilaan työelämään, mihinkään fyysiseen sairauteen, sosiaaliseen elämään tai mihinkään muuhunkaan, paitsi että eihän se nyt varmasti luule jotain epärealistista tai hermostu. Ihan sama kuoleeko syöpään vai auton alle, kunhan on henkisesti edustava näyte.

    • Lihoot_ja_niin_sti

      Lääkäri, joka oli aina tökkimässä mahaan: "Tätä pitää saada pienemmäksi!", oli valmis jatkamaan Mirtazapinia ja Risperidonia silmää räpäyttämättä, vaikka sanoin, että lopetan heti, jos uhkaus näiden aiheuttamasta painonnoususta toteutuu. Lihomisella ei kuulema ole mitään väliä, kun vetää Mirtazapinia ja Risperidonia.

      Risperidon ei herättänyt syömishimoa. Mirtazapin taas sai aikaan aivan järjettömän syömisvimman. Sokeria. Sokeria. Tuo sokeritarve on osin jäänyt päälle. Lääkkeen lopettamisesta on jo vuosia. Toisinaan tulee tuo vimma: Sokeria, mitä ei ikinä koskaan ennen ole ollut. Jotain tuo lääkitys muutti minussa peruuttamattomasti.

      Olen pysynyt kiloissani kurissa. Usein kyllä 'joku' huutaa päässäni, että "Lihoot s* *ta n* sti!", kun syön mitä tahansa, vaikka en päivään olisi syönyt mitään.

    • kalkkiviiva

      Noilla psykiatrian puolen touhuajilla on sellainen nöyryytysmentaliteetti. Nöyryytetään, kunnes se alistuu. Ehkä joku alussa on idealistinen, mutta ei pitkään. Vähän keskiaikaista/kivikautistahan se on, mutta eihän se ihminen ole niistä ajoista mihinkään muuttunut. Jättäkää vaan lääkkeet ottamatta ja heivatkaa lääkärit ja kontaktit, jos pystytte, jos ei ihan poikkeustapausta tule.

    • Oma.ajatteluykkönen

      Ei jäädä tuleen makaamaan

    • defiance

      Mitä enemmän noitten psykologien hoitosaavutuksista luen, niin sitä enemmän olen sitä mieltä, että jokaista heitä pitäisi kohdella henkirikollisena.

    • laapukka

      Kyllä psykiatrit on sellaisia touhottajia että heijaa... Kun jotain väärin menet luulemaan, niin psykkolookit aloittavat vuosien terapian, joka tuottaa paljon enemmän pahaa kuin hyvää. Siitä on tuloksena, että kun psykiatrien kirjoihin joudut, niin elämäsi lyhenee keskimäärin 15-20 vuotta. Jos psykkolookin kadulla näet, niin kaapaiseppa siltä silmät päästä, jottei voi ammattiaan harjoittaa. Olet juuri pelastanut vähintään satoja vuosia ihmishenkeä.

    • arulaku

      Kuvatkaa ja tallentakaa joka ikinen hoitokeskustelu, joita teillä on ja vaatikaa joka ikinen potilasasiakirja nähtäväksi. Saatatte huomata vuosien päästä, että teistä on ihan mitä hyvänsä kirjoitettu ja diagnoosi seuraa loppuelämänne.

    • namutäti

      Psykiatrit ovat pyrkivät vähän niinkuin holokaustiin. Kun 20 vuotta lyhyempi elämä tulee, kun näitten asiakkaaksi joutuu, niin on se aika järjestelmällistä ihmisryhmän tuhoamista. Vähän niinkuin laillistettua kansanmurhaa.

      • syökäälääkkeenne

        Ei teitä psykiatrisen hoidon tarvitsijoita psykologit, eikä lääkärit tapa.


    • jakartan_ee

      Psykiatreilta puuttuvat yleensä ihan ne alkeellisimmatkin empatiakyvyt. Jos joku näyttää empatialta, se on näyttelyä. Lääkettä vuosikymmeniksi. Eipä sivuvaikutukset haittaa, kunhan et kuole minun vuorollani. Hämäriä kyttäyksiä ja jänniä elektronisia metodeja. Kunhan ei vaan tarvitse suoraan potilaan kanssa jutella ja puhua asioita suoraan. Potilaat kuolee 20 vuotta nuorempina ja muutenkin elämä menee perseelleen. Eipä haittaa, kunhan olet minun vuorollani kiltisti. Kyllä ne potilaat varmasti kehuvat tätä lämmön ja ymmärryksen määrää. Eipä haittaa, koska meidän potilas kuvittelee taas.

    • ahteri

      Tuolla Kupittaalla varsinkin oli sellainen psykiatri kuin Jaakko Paavilainen. Hän puhui niin lempeästi. Tuntui, kuin olisi itsensä Mengelen kanssa ollut tekemisissä. Ja tarjosi lääkettä lisää ja lisää.

    • aarreett

      Psykkolookki kun kerran saa tietää, että vähän hermostut, niin se on psykoosituomio loppuiäksi. Se Jaakko Paavilainen on tosiaan sellainen lobotomiasälli. Kyllä tykkäisi potilasta vähän leikellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe