Mahdottomia kysymyksia kretuille

BlueDevil

Niin, keräilempä tähän muutaman sellaisen kysymyksen joihin kretut eivät osaa vastata, ja ovat heille hyvin kiusallisia:

1) Mikä raamatun keskenään ristiriitaisista luomiskertomuksista on oikea?

2) Miksi jumala laittoi käärmeen paratiisiin?

3) Vaikka tiesi etukäteen mitä tapahtuu?

4) Miksi jumala ei estänyt Kainia murhaamasta Abelia?

5) Miksi jumala antoi Kainille suojaavan merkin?

6) Missä ovat enkelten ja ihmisten jälkeläiset, nefilit?

7) Miksi Abraham saattoi naida siskonsa ja Lootin tyttäret saada lapsia isälleen?

8) Kenen kanssa Eevan pojat saivat lapsia, jos Eeva oli ainoa nainen?

9) Mitä Saul teki sadalla esinahalla?

10) Jos jumala kyllästyi ihmiskuntaan tämän pahuuden takia, miksi Nooa piti pelastaa?

11) Varsinkin kun mikään ei muuttunut?

12) Miksi jumala loi saatana, vaikka tiesi mitä tapahtuu?

13) Miksi jumala kovetti Faaraon sydämen?

14) Miksei kaikkivoipa jumala voi antaa anteeksi ilman veriuhria?

15) Miksei raamattu spesifisti mainitse rappeutumista?

16) Miksi Jeesus valehtelee, että kaikki häneen uskovat pääsevät taivaaseen, vaikka ilmestyskirja sanoo, että vain 144000 pelastuu?


Näihin jos saisi vastaukset. Ja mielellään kysyttyyn asiaan, ei esimerkiksi latenttia homoutta, tai omia keksintöjä joita ei raamatussa lue.

16

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastaan joihinkin näistä:

      1) Molemmatkin ovat oikeassa. Ne täydentävät toisiaan. Toinen luku on tarkempi kuvaus kuudennesta luomispäivästä.

      2) Saatana vihasi Jumalaa ja halusi tuhota sen mitä Jumala oli tekemässä. Saatana kuitenkin tarvitsi keinon kommunikoida Aadamin ja Eevan kanssa. Siten hän meni kauniin käärmeen ruumiin sisälle ja puhui sen suun läpi.

      4) Samasta syystä kuin Jumala ei nykypäivänäkään estä ihmisiä murhaamasta toisiaan.

      6) Nefilit hukkuivat/tuhoutuivat vedenpaisumuksessa.

      7) Entä sitten? Raamattu on rehellinen kirja kun se rehellisesti tuo esille monien uskonsankarien iljettävyydet, myöntäen että he eivät olleet mitään täydellisiä ihmisiä.

      8) Eva ei ollut ainoa nainen. Genesiksen 5. luvun alussa kerrotaan että Aadam ja Eeva saivat poikia ja tyttäriä. Kain oli Aadamin ja Eevan ensimmäinen lapsi, mutta hänen murhatessaan Aabelin heillä todennäköisesti oli paljon muitakin lapsia. Kain otti siis vaimokseen siskonsa tai veljentyttären.
      Vanhan juutalaisen perimätiedon mukaan Aadam ja Eeva saivat yhteensä 33 poikaa ja 23 tytärtä.

      10) Nooa oli aikansa ainoa oikeamielinen ja Jumalalle kuuliainen. Vedenpaisumus oli tuomio joka tuli kun täysin langennut ihmiskunta ei suostunut parannukseen, vaikka Jumala antoi heille 120 vuotta aikaa parantaa tapansa.

      13) Egyptin ylle tulleet vitsaukset olivat tuomio Israelin kansa orjuuttamisesta ja egyptiläisten epäjumalien palvonnasta. Faraon sydän kovetettiin jotta hän ei päästäisi israelilaisia lähteään, jotta koko tuomio voitaisiin langettaa Egyptin ylle.

      14) Synnyn palkka on kuolema ja ilman verenvuodatusta ei ole anteeksiantoa. Synnin takia jonkun aina kuoltava: joko synnintekijän itse tai sijaisuhrin. Veren vuodattaminen on merkkinä siitä että viattoman elämä on otettu pois ja elämä on veressä. Jumalan täydellinen oikeudenmukaisuus
      vaatii että kaikki synti on aina rangaistava ja tuomittava. Tämän tuomion ottaa päällensä joko syyllinen tai sijaisuhri.

      16) Nämä 144 000 ovat tulevassa 7 vuotisessa tribulaatiossa/ahdistuksen ajassa olevia valittuja juutalaisia; 12000 kustakin kahdestatoista heimosta. Tämä koskee tulevaisuuden tapahtumia. Tässä ajassa pelastutaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen ja luottamalla Hänen ristillä vuodattamaan vereen omana sovituksena ja tämä pelastus on kaikille ihmisille. Ilmestyskirjan tapahtumat kuvaavat tulevaisuudessa olevia asioita.

      • BlueDevil

        Vastaan joihinkin näistä:

        "1) Molemmatkin ovat oikeassa. Ne täydentävät toisiaan. Toinen luku on tarkempi kuvaus kuudennesta luomispäivästä."

        Kuitenkin keskenään ristiriitaisia.

        "2) Saatana vihasi Jumalaa ja halusi tuhota sen mitä Jumala oli tekemässä. Saatana kuitenkin tarvitsi keinon kommunikoida Aadamin ja Eevan kanssa. Siten hän meni kauniin käärmeen ruumiin sisälle ja puhui sen suun läpi."

        Ja jumalasi salli sen ja vieläpä näki asian ennalta...

        "4) Samasta syystä kuin Jumala ei nykypäivänäkään estä ihmisiä murhaamasta toisiaan."

        Niin, kuitenkin Abel oli jumalasi suosikki...

        "6) Nefilit hukkuivat/tuhoutuivat vedenpaisumuksessa."

        Paitsi raamattu sanoo, että nefilejä oli tulvan jälkeenkin...

        "7) Entä sitten? Raamattu on rehellinen kirja kun se rehellisesti tuo esille monien uskonsankarien iljettävyydet, myöntäen että he eivät olleet mitään täydellisiä ihmisiä."

        Niin, raamatun oikeamieliset ovat kummallisen moraalin ilmentymiä...

        "8) Eva ei ollut ainoa nainen. Genesiksen 5. luvun alussa kerrotaan että Aadam ja Eeva saivat poikia ja tyttäriä. Kain oli Aadamin ja Eevan ensimmäinen lapsi, mutta hänen murhatessaan Aabelin heillä todennäköisesti oli paljon muitakin lapsia. Kain otti siis vaimokseen siskonsa tai veljentyttären.
        Vanhan juutalaisen perimätiedon mukaan Aadam ja Eeva saivat yhteensä 33 poikaa ja 23 tytärtä."

        Ja sitteen vaan siskon kanssa makkariin vai?

        "10) Nooa oli aikansa ainoa oikeamielinen ja Jumalalle kuuliainen. Vedenpaisumus oli tuomio joka tuli kun täysin langennut ihmiskunta ei suostunut parannukseen, vaikka Jumala antoi heille 120 vuotta aikaa parantaa tapansa."

        Ja miten kävi? Ei mennyt tämäkään putkeen. On jumalasi kädetön...

        "13) Egyptin ylle tulleet vitsaukset olivat tuomio Israelin kansa orjuuttamisesta ja egyptiläisten epäjumalien palvonnasta. Faraon sydän kovetettiin jotta hän ei päästäisi israelilaisia lähteään, jotta koko tuomio voitaisiin langettaa Egyptin ylle."

        Eli jumalasi halusi murhata Egyptin esikoiset. On siinä "hyvä" jumala...

        "14) Synnyn palkka on kuolema ja ilman verenvuodatusta ei ole anteeksiantoa. Synnin takia jonkun aina kuoltava: joko synnintekijän itse tai sijaisuhrin. Veren vuodattaminen on merkkinä siitä että viattoman elämä on otettu pois ja elämä on veressä. Jumalan täydellinen oikeudenmukaisuus
        vaatii että kaikki synti on aina rangaistava ja tuomittava. Tämän tuomion ottaa päällensä joko syyllinen tai sijaisuhri."

        Jännä ettei kaikkivoipa voi antaa muuten anteeksi. Sanot siis ettei jumalasi ole kaikkivoipa...

        "16) Nämä 144 000 ovat tulevassa 7 vuotisessa tribulaatiossa/ahdistuksen ajassa olevia valittuja juutalaisia; 12000 kustakin kahdestatoista heimosta. Tämä koskee tulevaisuuden tapahtumia. Tässä ajassa pelastutaan uskomalla Jeesukseen Kristukseen ja luottamalla Hänen ristillä vuodattamaan vereen omana sovituksena ja tämä pelastus on kaikille ihmisille. Ilmestyskirjan tapahtumat kuvaavat tulevaisuudessa olevia asioita. "

        Raamattu sanoo ihan selvästi että vaan 144000 pelastuu.

        Ja kuten arvasin, ainakin puolet kysymyksistä jäi vastausta vaille...


    • Miten galaksit voivat olla niin vanhoja kuin ovat, jos niiden luominen on tapahtunut äskettäin?

      Siis galaksien olemassaolo ja se mitä tiedetään jo varmuudella niistä, kumoaa nuoren universumin. Itse asiassa se todistaa sen että luomiskertonus kertoo tapahtumista taivaankannella maapallolta katsoen ja maapallon eikä universumin luomisesta.

    • Esim 16. Ei ilmestyskirja sano että vain ne pelastuvat. Kaikkiin on vastaus ja helppo kuvitella vastaus. Nuohan on Raamatun kritiikkiä eikä juuri kretujen kritiikkiä.

    • Kannettuvesieikaivossapy

      1. Tyhmä, nehän vain täydentäät toisiaan!
      2. 3.Tyhmä, itsekin arvostat valinnanvapauttasi vai mitä? Haluat dokata ja röökata ja homostella ihan mielesi mukaan ilman että kukaan kieltää, vai mitä? Toki hyvinkin voi käyttäytyä mutta olisiko sinusta siihen?
      4. Kävithän itsekin armeijan typerä, ja olet siis valmis toimimaan Kainin tavoin, joten moiti itseäsi ensin toope!
      5. Miksi sinäkin saat elää vielä vaikka oletkin yhtä typerä kuin Kain? No, katsos kun pahuuttansa saa katuakin.
      6. Vedenpaisumuksen jälkeen niitä ei ole nähty joten olivatkohan hukkuneet?
      7. Rappeutuminen ei ollut vielä silloin liian pitkällä. Kainkin nai sisarensa, tyhmä? EIkö evokit osaa yhtään ajatella? Vasta Mooses kielsi sisarusavioliitot koska alkoi syntyä suksurutsaevokkeja joiden päätä ei älynlahjat pakota viisauteen.
      8. ja loput: Lukisit nyt iikka Raamattuasi oikein ajatuksen kanssa niin saisit vastauksen tyhmiin kysymyksiisi ihan itse etsittyinä, sillä eikös olekin niin että et viisastu yhtään siitä että täällä sinulle vastaillaan?

      • Yritäpäs eheytyä, setäseni.


      • BlueDevil

        "1. Tyhmä, nehän vain täydentäät toisiaan!"

        Kaksi ristiriitaista kertomustta eivät täydennä toisiaan, idari.

        "2. 3.Tyhmä, itsekin arvostat valinnanvapauttasi vai mitä? Haluat dokata ja röökata ja homostella ihan mielesi mukaan ilman että kukaan kieltää, vai mitä? Toki hyvinkin voi käyttäytyä mutta olisiko sinusta siihen?"

        En dokaa tai röökaa ja olen ihan hetero. Voisit lopettaa itsesi peilaamisen minuun. Ja sinähän et käytöstavoista tiedä mitään, idari.

        "4. Kävithän itsekin armeijan typerä, ja olet siis valmis toimimaan Kainin tavoin, joten moiti itseäsi ensin toope!"

        En käynyt.

        "5. Miksi sinäkin saat elää vielä vaikka oletkin yhtä typerä kuin Kain? No, katsos kun pahuuttansa saa katuakin."

        Pitäisiköhän sinut jälkiabortoida?

        "6. Vedenpaisumuksen jälkeen niitä ei ole nähty joten olivatkohan hukkuneet?"

        Ja kuitenkin raamattu toista väittää, joten et tunne edes raamattua idari.

        "7. Rappeutuminen ei ollut vielä silloin liian pitkällä. Kainkin nai sisarensa, tyhmä? EIkö evokit osaa yhtään ajatella? Vasta Mooses kielsi sisarusavioliitot koska alkoi syntyä suksurutsaevokkeja joiden päätä ei älynlahjat pakota viisauteen."

        Ei, kyllä se insesti on enenmmän teidän uskovien juttu, varsinkin jehisten...

        "8. ja loput: Lukisit nyt iikka Raamattuasi oikein ajatuksen kanssa niin saisit vastauksen tyhmiin kysymyksiisi ihan itse etsittyinä, sillä eikös olekin niin että et viisastu yhtään siitä että täällä sinulle vastaillaan? "

        Eli et osaa vastata? No sitähän minäkin.

        Taas nähtiin, ettei kretu

        A) Tunne raamattua
        B) Osaa vastata edes simppelihin omaa attettaan koskeviin kysymyksiin.


    • Piuhatkuntoon

      Ota Jeesukseen yhteyttä, niin saat Häneltä uuden hengen, synnyt ylhäältä uudestaan, toiseen luomakuntaan. On syntynyt uusi luomus. Kysy sitten samat kysymykset uudestaan, - huomaat miten typeriä ne on uudessa valossa. Ilman henkeä Raamattu on mustia kirjaimia, josta voit koota palapelin mielesi mukaan, mutta se ei ole Jumalan tahto, ihmisten olemusta Hän haluaa muuttaa, empatiaan ja armoon. Se on kaiken toiminnan alkulähde, ja yhteydessä Jumalaan.

      • BlueDevil

        Eli et osaa vastatat?


    • 12____13

      1) Mikä raamatun keskenään ristiriitaisista luomiskertomuksista on oikea?

      Raamatussa ei ole keskenään ristiriitaisia luomiskertomuksia.

      2) Miksi jumala laittoi käärmeen paratiisiin?
      3) Vaikka tiesi etukäteen mitä tapahtuu?

      Jumala kannattaa vapautta.

      4) Miksi jumala ei estänyt Kainia murhaamasta Abelia?

      Ihminen on tässä maailmassa oppimassa tuntemaan hyvän ja paha, siksi täällä on mahdollista moni pahakin asia. Onneksi mikään tästä maailmasta ei voi tuhota sielua, mikä on se merkittävä asia, ei ruumis.

      5) Miksi jumala antoi Kainille suojaavan merkin?

      Selitys on mielestäni siinä samassa kertomuksessa.

      6) Missä ovat enkelten ja ihmisten jälkeläiset, nefilit?

      Kuolleita vaikuttavat olevan.

      7) Miksi Abraham saattoi naida siskonsa ja Lootin tyttäret saada lapsia isälleen?

      Alussa ihminen ei ollut vielä niin degeneroitunut.

      8) Kenen kanssa Eevan pojat saivat lapsia, jos Eeva oli ainoa nainen?

      Ei ole oikeastaan syytä ajatella, että Eeva oli ainoa nainen. Hän on voinut saada esim. tyttölapsia.

      10) Jos jumala kyllästyi ihmiskuntaan tämän pahuuden takia, miksi Nooa piti pelastaa?
      11) Varsinkin kun mikään ei muuttunut?

      Koska on joitain ihmisiä (vanhurskaita), jotka ovat vaivan arvoisia.

      12) Miksi jumala loi saatana, vaikka tiesi mitä tapahtuu?

      Koska Jumala on hyvä, ja antaa mahdollisuuden myös pahoille.

      13) Miksi jumala kovetti Faaraon sydämen?

      Koska ei ilmeisesti halunnut, että vitsaukset, jotka pehmensivät faaraon sydämen, jatkuisivat ikuisesti. Aina kun vitsaus päättyi, faarao paatui ja palasi tekemään vääryyttä.

      14) Miksei kaikkivoipa jumala voi antaa anteeksi ilman veriuhria?

      Syntejä on mahdollista antaa anteeksi ilman veriuhria, Jeesus teki niin ja hänen opetuslapsilla on sama oikeus.

      ” Niin kirjanoppineet ja fariseukset rupesivat ajattelemaan ja sanomaan: "Kuka tämä on, joka puhuu Jumalan pilkkaa? Kuka voi antaa syntejä anteeksi, paitsi Jumala yksin?" Mutta kun Jeesus tiesi heidän ajatuksensa, vastasi hän ja sanoi heille: "Mitä te ajattelette sydämessänne? Kumpi on helpompaa, sanoako: 'Sinun syntisi ovat sinulle anteeksi annetut', vai sanoa: 'Nouse ja käy'? Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi," – hän sanoi halvatulle - "minä sanon sinulle: nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi." Ja kohta hän nousi heidän nähtensä, otti vuoteen, jolla oli maannut, ja lähti kotiinsa ylistäen Jumalaa.”
      Luuk. 5:21-25

      ” Joiden synnit te anteeksi annatte, niille ne ovat anteeksi annetut; joiden synnit te pidätätte, niille ne ovat pidätetyt.”
      Joh. 20:23

      15) Miksei raamattu spesifisti mainitse rappeutumista?

      Koska se ei ole tarpeellista.

      16) Miksi Jeesus valehtelee, että kaikki häneen uskovat pääsevät taivaaseen, vaikka ilmestyskirja sanoo, että vain 144000 pelastuu?

      Ilmestyskirja ei sano, että vain 144000 pelastuu.

      • BlueDevil

        "Raamatussa ei ole keskenään ristiriitaisia luomiskertomuksia."

        On,, eikä denialismisi sitä muuta.

        "Jumala kannattaa vapautta."

        Kuitenkin rankaisee sen käytöstä. Muuten mistä sinä tiedät mitä jumalasi muka ajattelee? Noista puheista joudut helvettiin.

        "Ihminen on tässä maailmassa oppimassa tuntemaan hyvän ja paha, siksi täällä on mahdollista moni pahakin asia. Onneksi mikään tästä maailmasta ei voi tuhota sielua, mikä on se merkittävä asia, ei ruumis."

        Eli murhata saa? Kiva jumala sinulla...

        "Selitys on mielestäni siinä samassa kertomuksessa."

        Niin, se ei vaan ole looginen...

        "Kuolleita vaikuttavat olevan."

        ja kuitenkin raamattu väittää että niitä on...

        "Alussa ihminen ei ollut vielä niin degeneroitunut."

        Mutta raamattu ei mainitse degeneraatiota, eikä sille ole mekanismia, joten ei kelpaa.

        "Ei ole oikeastaan syytä ajatella, että Eeva oli ainoa nainen. Hän on voinut saada esim. tyttölapsia."

        Insesmi on siis mielestäsi okei?

        "Koska on joitain ihmisiä (vanhurskaita), jotka ovat vaivan arvoisia."

        Toivottavasti et itseäsi tarkoita...

        "Koska Jumala on hyvä, ja antaa mahdollisuuden myös pahoille."

        Siis hyvä jumala luo ultimaattisen pahan koska voi? Miten se on "hyvä" jumala...

        "Koska ei ilmeisesti halunnut, että vitsaukset, jotka pehmensivät faaraon sydämen, jatkuisivat ikuisesti. Aina kun vitsaus päättyi, faarao paatui ja palasi tekemään vääryyttä."

        Koska jumalasi kovetti hänen sydämensä. Se on raamatussa...

        "Mooses ja Aaron olivat nyt tehneet kaikki nämä ihmeet faraon edessä, ja Herra oli paaduttanut faraon sydämen, niin ettei hän päästänyt israelilaisia lähtemään maasta. "

        "Mutta Herra kovetti faraon sydämen, eikä farao suostunut päästämään israelilaisia. "

        "Syntejä on mahdollista antaa anteeksi ilman veriuhria, Jeesus teki niin ja hänen opetuslapsilla on sama oikeus.

        ” Niin kirjanoppineet ja fariseukset rupesivat ajattelemaan ja sanomaan: "Kuka tämä on, joka puhuu Jumalan pilkkaa? Kuka voi antaa syntejä anteeksi, paitsi Jumala yksin?" Mutta kun Jeesus tiesi heidän ajatuksensa, vastasi hän ja sanoi heille: "Mitä te ajattelette sydämessänne? Kumpi on helpompaa, sanoako: 'Sinun syntisi ovat sinulle anteeksi annetut', vai sanoa: 'Nouse ja käy'? Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi," – hän sanoi halvatulle - "minä sanon sinulle: nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi." Ja kohta hän nousi heidän nähtensä, otti vuoteen, jolla oli maannut, ja lähti kotiinsa ylistäen Jumalaa.”
        Luuk. 5:21-25

        ” Joiden synnit te anteeksi annatte, niille ne ovat anteeksi annetut; joiden synnit te pidätätte, niille ne ovat pidätetyt.”
        Joh. 20:23"

        Ja kuitenkaan jumalasi ei siihen pystynyt, koska jesse piti uhrata...

        "Koska se ei ole tarpeellista."

        Tai koska se on kretujen hätäpäissään keksimää soopaa...

        "Ilmestyskirja ei sano, että vain 144000 pelastuu. "

        Kyllä muuten sanoo:

        "Sitten näin tämän: Karitsa seisoi Siionin vuorella, ja hänen kanssaan oli sataneljäkymmentäneljätuhatta ihmistä, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi. 2 Minä kuulin taivaasta äänen, joka oli kuin suurten vesien pauhu tai kuin ukkosen jylinä. Ääni, jonka kuulin, oli myös kuin harppujen helinää ja harpunsoittajien laulua. 3 Valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä laulettiin uutta laulua, jota ei voinut oppia kukaan muu kuin nuo sataneljäkymmentäneljätuhatta, jotka on ostettu maan päältä. 4 He eivät ole tahranneet itseään naisten kanssa vaan ovat pysyneet puhtaina kuin neitsyet, ja he seuraavat Karitsaa, minne hän meneekin. Heidät on ostettu ihmisten joukosta esikoislahjaksi Jumalalle ja Karitsalle. "

        Väsyttääkä siinua olla aina väärässä?


    • Aloittaja "unohti" kaikkein tärkeimmän kysymyksen, joka kuuluu:

      Kuinka voin pelastua, saada syntini anteeksi ja iankaikkisen elämän Jumala valtakunnassa?
      Se on kysymys, johon kukaan ateisti tai evolutionisti ei osaa vastata. Kuitenkin sen kautta löytyy vastaus kaikkiin aloittajan esittämiin kysymyksiin.

      • BlueDevil

        Eli et osaa vastata, Mahtaa olla kiusallista. Me ateistit muuten emme usko syntiin.


    • Ärsyttävä_Surisija

      16) Miksi jumala loi kärpäset?

      • shasiwe

        koska HÄN loi paljon paskaakin.


      • Sir_Nicholas
        shasiwe kirjoitti:

        koska HÄN loi paljon paskaakin.

        Miksi jumala loi paskanpuhujat?

        = Koska uskonnoilla täytyy olla puolustajansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe