Aihe

Miksi Nurmijärven puukotuskommentti katosi?

eienääsieltä

Erinomaisen huolellisesti tältäkin palstalta poistetaan ylläpidon toimesta kaikki maahanmuuttajataustaisten tekemiä rikoksia koskevat kommentit. Nyt lähti Ravintola Caprin puukotusta koskevat kommentit.

1

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vaihdagenreä

   Eikö sullakaan ole muuta mielessä kuin jotkut maahanmuuttajien tekemät rikokset ?
   On niin tyhmä aiheena, että vaikea uskoa jonkun niistä olevan kiinnostunut. Mediassa rikoksista yleensä pieni uutinen, siinä se, mielestäni aivan riittävä, ei semmoisisa tarvitse enempää repostella, on ne sitten kenen tahansa teemiä.
   Minulle aian sama kuka rikoksia tekee, ei riitä ymmärrystä niihin lainkaan, virkavalta hoitaa tässä maassa rikolliset, meillä tavan kansalaisilla on muutakin mielessä. Tuollaisten vatuloiminen vaan tyhmentää ihmisiä jotka niitä vatkaa päässään päivästä toiseen.

   Hyvä kun poistavat, muuten täällä ei jaksa enää tämänkään vertaa käydä, on taso täällä laskenut kuin lehmän häntä ja se johtuu juurikin tuollaisista aiheista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4411
  2. "Autoilu sinänsä tulee hyvin edulliseksi"

   Ei tarvitse olla huolissaan autoilun kustannuksista. Vaikka bensan ja dieselin hinta nouseekin, niin ”puhtaammat käyttö­voimat takaavat, että autoilu
   Maailman menoa
   280
   2510