Miksi hyvällä on vain yksi ainoa elämä?

Vain yksi voi olla hyvä. Jos tuo hyvä elää vain yhden vuoden niin hyvä on, mutta jos hän elää 60 vuotta niin seurauksena on, että:
Pahat elukat menevät pahuudessa yhä pidemmälle.

Mitä kauemmin tuo yksi hyvä elää niin sitä pidemmälle pedot menevät pahuudessa ja kamalampi maailmantilanne on edessä. Ihannetilanne olisi kaiketi, että ei olisi yhtäkään hyvää, vaan kaikki olisivat keskinkertaisia. Jos maailmassa on yksikin hyvä niin maailman kokonaistilanne pahenee väistämättä. Sen vuoksi useista hyvistä inkarnaatioista esim. Kalkista sanotaan, että hän tulee pahoja kukistamaan sankoin joukoin. Koska Kalkin hyvyyden takia noiden pahojen lukumäärä on suunnaton ja ne koko ajan pahenevat.

Se ei ole vielä paljoa, että maan päällä yhden hyvän takia muiden laatu heikkenee päivä päivältä yhä enemmän, vaan niin tapahtuu kaikissa maailmoissa ja jopa taivaassa. Sanotaankin, että lopulta YKSI AINOA ELI KARITSA ON ARVOLLINEN. Kaikki muut ovat pahentuneet kaikkialla, koska maan päällä elää yksi hyvä.

TUO YKSI HYVÄ VOI ELÄÄ VAIN KERRAN MAAN PÄÄLLÄ JA YHDEN AINOAN ELÄMÄN SILLÄ JOS AJATELLAAN HÄNEN JOUTUVAN TUONELAAN JA AJATTELEVAN PALUUTA SIELTÄ MAAN PINNALLE NIIN SIINÄ EI OLISI PALJOA JÄRKEÄ. HÄNEN HYVYYTENSÄ VUOKSI PITÄÄ KAIKKIEN MUIDEN OLLA PAHOJA JA PAHAT MENEVÄT PAHUUDESSA YHÄ PITEMÄLLE MITÄ KAUEMMIN TUO YKSI HYVÄ ELÄÄ. Hänelle ei löydy paikkaa missään paitsi ehkä Uudessa Jerusalemissa??

Se, että luomakunnan laatu heikkenee ja pahojen määrä on suuri on minun syytäni. Koska olen hyvä niin vain yksi voi olla sellainen. Jos joku toinen pyrkisi hyväksi niin hänen olisi väistämättä käännyttävä kuitenkin pahuuteen ja syvenevään sellaiseen.

5

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos tuo yksi hyvä eli tässä tapauksessa minä eläisi maan päällä 1000 vuotta kauemmin esim. 40000 vuotta niin pahuuden määrä yltyisi niin paljon, että koko maailma olisi kuin täynnä dinosauruksia, jotka repivät toisiaan. Dinosaurusten aika palaisi takaisin.
      Jumala katui, että loi maan päälle oman kuvansa ja kaltaisensa sillä tuon seikan vuoksi pahuus maan päällä aina yltyy niin, että koko maailma pitää vähä väliä hukuttaa vedenpaisumukseen. Tämä kaunis ja ihana maailma joutuu sitä enemmän rappiolle mitä kauemmin tuo YKSI AINOA HYVÄ ELÄÄ.

    • ei.ihminenolehyvä

      Jeesus sanoi että Jumala yksin on hyvä.

      • Niin ja hän sanoi myös: TE OLETTE ITSE JUMALIA. Ja monet ovatkin saaneet Iankaikkisen Isän arvonimen esim. Rooman paavit ja muut piispat.
        Isä yksin on Hyvä!


    • 12____13

      > Niin ja hän sanoi myös: TE OLETTE ITSE JUMALIA. Ja monet ovatkin saaneet Iankaikkisen Isän arvonimen esim. Rooman paavit ja muut piispat.

      On kyllä surullista lukea näin vääristyneitä tekstejä.

      Mutta, ihan vaan tiedoksi:

      "He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa. Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa, ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi'. Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään."
      Mat. 23:4-12

      Pahuus ei ole hyvien tai hyvyyden syytä. Toivottavasti ihmiset pysyisivät totuudessa, eivätkä vajoaisi epävanhurskaisiin valheisiin.

    • Herättelevä

      Hyvä / hyviä on vain kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti = vasta Oikeasti Laillisesti, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisesti, = kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti elävät, puhuvat ja toimivat. Ne Oikeasti Kristillisesti = Raamatun UT mukaisesti elävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe