Todellinen köyhyys tarkoittaa

Forrestereiden.vammaveli

..yksinäisyyttä. Ihmiskuntaa johdetaan harhaan, sosiaalisen median johdolla. Luulemaan olevansa muka parhaimmissakin seuroissa. Luonnollisesti vain muistoissa. Menneisyydellä saatana ihmisen tuhoaa.....
https://m.youtube.com/watch?v=nCksc_iUB5w

Ps.sain ehdot pakkohoitoon, ilmoitin, lyön haastavan kuonon nyrkillä takaraivoon ja pillerit kakkareikään. Puolustus oli puhunut.
T.kokopäivä työläinen

8

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettätaaställäinen

      Pakkohoitoon joutaisit... jospa söisit vaan sovinnolla ne pillerit, etkä tunkisi hanuriisi niitä (ellei ole suppoja).

    • mityksn

      Mitä ihmeen yksinäisyyttä köyhyys luo kun työssäkäyvätkin yksinäisiä ja muutenkin ei edes tunneta naapuria.
      Ihminen on niin sosiaalinen kun haluaa.

    • eiyksinäinenköyhä

      Ei ainakaan minulle työttömyys ja täydellinen köyhyys tuonnut yksinäisyyttä. Päinvastoin sosiaaliset kanssakäymiset lisääntyivät melkoisesti, kun tuli vapaa-aikaa runsaasti. Oli aikaa monenlaisille harrastuksille ja sain sitä kautta paljon uusia kavereita. Kävin läheisellä koululla muutaman iltana viikossa tanssiharjoituksissa, sekä kerran viikossa jäähallilla. Kaupunkimme tarjosi tilat käyttöömme, joten niistä ei erikseen tarvinnut maksaa. Joskus pelattiin shakkia tai jotain korttipelejä. Matkustin myös monella lailla, siihenkään en juuri raha tarvinnut. Yövyin kavereiden luonna, uusia kavereita hankin mm. kirjeenvaihdolla. Monta kertaa kavereita kävi myös minun luonani, kun minulla ei ollut rahaa matkustaa. Kalasteltiin yhdessä ja saunottiin, tehtiin tuokaa yhdessä kaloista ja sienistä, kerättiin marjoja metsästä. Pari ulkomaan matkaakin tehtiin omatoimisesti Venäjälle Petroskoihin, ei ollut kallista matkustaa vanhalla autolla porukalla. Kavereiden luonna oltiin Venäjälläkin, kauppahallista ostettiin ruokaa, ruplan kurssi oli edullinen, niin ei matkat maksaneet juuri mitään.
      Olihan sitä moneen tapahtumaan aikaa työttömänä, pääsin kahteenkin hyväntekeväisyys muotinäytökseenkin mannekiiniksi, ei siitä palkkaa tietenkään maksettu, mutta hyvällä fiiliksellä oltiin ja uusia kavereita tuli. Monenlaista ilmaista tilaisuutta oli silloinkin tarjolla, riitti kun halusi vain mukaan. Mielenkiintoinen tilaisuus oli eräs taidenäyttely, mitä pääsin järjestämään ja sain samalla 10 vuodeksi ilmaiset sisäänpääsyt kyseiseen taidenäyttelyyn. Paljon tuli siinäkin uusia tuttavuuksia erilaisiin taidevaikuttajiin.
      Monet kirjojen julkistamistilaisuudet on tullut vuosien varrella käydyksi, ei maksa mitään, kun vain viitsii mennä paikalle. Tutuiksi ovat tulleet monet kirjailijat ja toimittajat vuosien varrella.

    • Oletidiootti

      Todellinen köyhyys on riittämätön toimeentulon puute. Yksinäisyys ei ole sen enempää köyhyyttä kuin rikkaukaan. Turha väittää muuta. Ihmisen mielialat vaihtelee olet köyhä tai rikas, iso tai pieni, lihava tai laiha. On vaan niin helppo syyttää heikompiosaisia joka asiasta vedoten köyhyyteen. Mutta sehän on osa suomalisten arkea haukkua muita kun luulee itse olevansa paras kaikessa. Vaikka on itse ihan sama ihminen kuin muutkin. Toisten haukkuminen vaan lisää itsetuntoa ja on kiva leikkiä kovista.

      • tyytyväinenköyhä

        Tälläkin palstalla tuo vakihörhö valittaa köyhyttään ja kaikki on muka vain yhteiskunnan vikaa. Itse voi tehdä aika paljon köyhänäkin, että elämä tuntuu elämisen arvoiselta.
        Katselin joitakin aikoja sitten dokumenttia Matti Nykäsestä, siinä hän totesi jossain vaiheessa, kun asiat olivat melko solmussa, että; "Minullahan on asit loppujen lopuksi helvetin hyvin, pääsen kävelemään ja näen!" https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/06/dokumenttiprojekti-nykanen-omin-sanoin
        Pitäisi aina muistaa ne hyvät puolet asioista. On paljon asioita, joita voi köyhänäkin toteuttaa. Ja yhteiskunta auttaa, kun vain lähtee hakemaan apua. Toimeentuloonkin saa yhteiskunnalta apua.


    • asennevaikuta

      Pelkkä asennekkin jo vaikuttaa koko elämään jos se on itun kela,sossu,työkkäri ja ei oo rahaa. Negatiivinen kehä hyvin helposti.
      Perusasiat jos kunnossa että on asunto. Negatiivisessä kehässä jos elää niin eipä varmaankaan paljon mitään hyvää tapahdu.

      • tyytyväinenköyhä

        Miksi pitää asennoitua negatiivisesti? Minulle on opetettu, että pitää aina löytää hyvät puolet asioista. Minullekin on sattunut elämässä paljon hankaluuksia, mutta positiivisella ajattelulla olen selvinnyt monesta takaiskusta. Elämä on kuitenkin lyhyt, joten miksi sitä tuhlaa vielä negatiivisella ajattelulla. Yhteiskunta auttaa kuitenkin niin monessa asiassa, jos vaan viitsii ottaa avun vastaan.


    • hyypi0

      Joo pakkohoito on vähän sama juttu kun suljettu osasto USAn vankiloissa. Raivo kasvaa kerta kerralta ja sitten oletkin sen tekemisissä lopun ikääsi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe