Opettaja saa sakkoja

KilttiMuttaTarkka

Kun ravistaa kotikasvatusta vaille jääneen, koulun ja yhteiskunnan sääntöjä noudattamattoman, opettajalle haistattelevan konnanalun hupparin kauluksesta, niin joutuu leivättömän pöydän ääreen ja rikollisen kirjoihin. Jos aikoinani sain opettajan karttakepistä kynsilleni, niin kotona sain lisäksi selkäsaunan. Silloin lapset opetettiin yhteiskunnan tavoille. Minusta tuli se, mikä useimmista muistakin aikakauteni ihmisistä: Yhteiskuntaa arvostava ja tukeva henkilö, joka tajuaa että sääntöjen noudattamattomuus aiheuttaa kaaosta ja epävarmuutta, sekä ylimääräisiä kustannuksia.
Näin se menee nykyään.

10

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimeidänpirkkoantero

      Ei nykyajan mukuloita saa komentaa ja ojentaa, ne saavat "traumoja". Penska hyppi opettajan silmille ja auko päätään, ope sai sakot, eikä mitkään pienet. Se on sitä "vapaan kasvatuksen " tulosta. Penskat saavat mellastaa kuin siat pellossa.

    • PieleenKasvatettuja

      Vapaan kasvatuksen tuloksia jo toisessa sukupolvessa. Nyt sen tuloksia sai kokea taho joka niitäon aina innolla puolustanut. Vihreäthän ovat stallareiden perillisiä useinkin ja myös puolueena sinne siirtyneitä. Nyt saivat jälleen kokea omia tuloksiaan.

    • cvbcvbn

      Väliaikaista tämä vaan on, älkää huolestuko. Heti kun Suomi on muslimimaa, täälläkin on voimassa sharia-laki ja kouluissa päntätään päähän Koraania ulkoa matolla polvillaan ja opettaja hakkaa kepillä, jos vähänkään edes vilkuilee sivulle.

    • ajetaan_hulluna

      Jonkinlaista kuritusta olisi tarvinnut pari mamupikkupoikaa, jotka kilpailivat kumpi on ennen Willantorilla. Toinen ajoi fillarilla rappuja alas ja toinen ajoi mutkitellen sitä luiskaa. Karjaisin siinä vastaantullessani, kun kakara meinasi ajaa päälle. Onneksi aina katson, ja osaan väistää.

      • Kädet.yhteen

        Miksi väistit? Sopiva torjunta-asento ja vastavoimaa niin oppivat ihmisten tavoille.


    • wllfnwejb

      Ja sitten olisit ollut käräjillä rasistisesta pahoinpitelystä, lapsen seksuaalisesta ahdistelusta, vapaan liikuvuuden rajoittamisesta, vammantuottamuksesta, yms. Olisit oppinut nykylainsäädännön tavoille.
      Onneksi osasit väistää. Olit fiksu. Tällä palstalla uskalsit kertoa, kuinka mamulapset ovat samanlaisia kuin kantaväkilapset.

    • Soosoosoo

      Täysin sopimaton työskentelemään nuorten kanssa. On todella edesvastuutonta antaa jatkaa työssä, koska voi kilahtaa ihan milloin vain. Väkivalta ei ole oikeutettua koskaan ja opettajan jos jonkun se pitää ymmärtää. Minkälainen roolimalli tuollainen on nuorille?

    • hitsaajasta

      "Soosoosoo" sulla varmaan on yksiselitteistä faktaa ns. väkivallasta? Räkänokka oppilaan sana vs opettajan sana, jälkimmäisellä ei taida olla mitään merkitystä. Vanhemmat herätys niiden kersojenne kanssa!! Kaikille ei voi antaa vapaata kasvatusta, osa on idiootteja jo syntyjään...kuten usien vanhemmansakin.

    • Nähtyä

      On pelottavaa kokea, kun kymmen-kaksitoistavuotiaat pojat ottavat kantaa noin seitsenkymppisen ukon horjuvaan ja hitaaseen liikkumiseen kauppakeskuksen käytävällä: "V***n kääpä, älä pyöri jaloissa".
      Tai saman ikäiset tytöt, jotka kulkevat hitaasti, keskenään keskustellen laumana ja estävät takaa tulevan kiireisemmän miehen etenemisen. Kun mies katselee hermostuneen näköisenä mistä välistä voisi kiireniä ohi, hän saa kommentin: V***uako siinä kyttäät?"
      Olen sattunut näkemään nuo tapaukset, toisessa niistä olin se kiirehtivä mies.
      Lasten on tulevaisuus. On hyvä että Soosoosoo on asiantuntija ja ottaa kantaa pedagogisiin ongelmiin.

    • Anonyymi

      Oliko kyseessä vihreiden kaupunginvaltuutettu ? Suvaitsemattomuus osui suvakin kohdalle. Ongelmien taustat juontaa 70-luvulle jolloin alkoi ns. vapaan kasvatuksen vouhotus ja näiden lapsista on nyt kysymys näissä nykyajan ongelmissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe