Bachelorette Suomi

hienoahienoa

Nyt tulee eka jakso. Jenni on henkisesti pissiksen tasoinen tyhjäpää kikattaja ja miehet ovat kaikki pitkiä ja komeita jännämiehiä. Ainostaan Joona ei ollut jännän oloinen ja hänestähän Jenni teki freudilaisen lipsahdyksen "Joonassa ei vaikuta olevan aistittavissa yhtään Jännitystä". Niin ja sitten melkein noilla kaikilla äijillä on se Colin Farrell -sänki. Jos pitäisi blondia panna, niin ennemmin panisin kurppa-milffiä Kaisa Liskiä. Ja onhan Liski myös paljon fiksumpi ja ahkerampikin kuin Jenni.

38

1702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienoahienoa
      • Jenneistätykkäävä

        Nimenomaan. Aina kun kuulen että joku Jennin oloinen tyhjäpää,pinnallinen nainen on saanut edes kunnolla pataan komealta jännämieheltään, on oloni autuas.


    • hienoahienoa

      Ilmeisesti Kimmosta Jenni ei ollut innoissaan. Mutta Kimmo taisikin olla ujo mies. Ei siis tarpeeksi jännä.

    • hienoahienoa

      Montaakohan jännämiestä Jenny tulee panemaan tuon ohjelman aikana?

      • näin.on

        Vaikka panis kaikkia niin se on vain murto-osa siitä mitä on pannut


      • hienoahienoa
        näin.on kirjoitti:

        Vaikka panis kaikkia niin se on vain murto-osa siitä mitä on pannut

        Jenny varmaan pani teini-ikäisenä kaikkia "jock"-poikia lukiossa, mutta sehän on jokaisen naisen unelma. Kaikki naiset eivät kuitenkaan pääse panemaan "jockeja".


    • Tuleeko telkkarista nykyään tuollaistakin paskaa? Enpä oo mitään missannukaan sit.

      • hienoahienoa

        Kyllä näyttäisi tulevan.


    • Mielestäni Jenny on kaunis ja miellyttävä. En tiedä millainen superbabe naisen pitäisi olla ulkonäöltä ja myös muilta ominaisuuksiltaan, jotta olisi miesten mieleen?

      • hienoahienoa

        Jenny ei ole ruma, mutta ei myöskään mikään erityisen fiksu. Kikattelee kuin pikkutyttö ja toistelee koko ajan samoja juttuja. Hohhoijaa...


      • Suzie90
        hienoahienoa kirjoitti:

        Jenny ei ole ruma, mutta ei myöskään mikään erityisen fiksu. Kikattelee kuin pikkutyttö ja toistelee koko ajan samoja juttuja. Hohhoijaa...

        Johtuisikohan siitä, että Jenny on tuolla yhdestä syystä eli miestä etsimässä ja joutuu käymään samat keskustelut tusina kertaa eri miesten kanssa joten siksi jutut pyörii samoina?

        Mielestäni Jenny on hyvin luonteva kameran edessä. Tottakai hän on hermostuttavissa tilanteissa joten kinastelu on normaalia.


      • Armoton.totuus

        Eikös tuo Jenni ole melkein nelikymppinen joten kiire on ukko saada, kohta ei enää saa kuin ätmejä. Parasta ennen päiväys on jo mennyt, tavara pilaantuu kovaa vauhtia.


    • Näkijääääää

      Ei ole Jennin tasoisia miehiä ohjelmassa.

    • hienoahienoa

      Kakkosjaksossa jännämies Tero tuli mukaan ruljanssiin. Johan hänen silmistään ja olemuksesta näki, että kyseessä on jännämies ja käärme. Ja jututkin olivat sitä luokkaa, että ei varmaan ole täysillä mukana. Ihmettelin kyllä sitä, että Joona sai jatkaa. Hän kun oli ainut normaalin oloinen mies, eikä mikään jännä. Saa nähdä pärjääkö kunnollinen mies kisassa. Hän on kuitenkin pitkä, niin ehkä se on hänen oljenkortensa.

    • hienoahienoa

      Olipa Jännä juttu, että Joona olikin lätkänpelaaja, joten ei mikään ihme, että Jenny häneen tykästyi. Tämän lisäksi Jenny vaikutti aluksi kunnolliselta naiselta, joka paheksui viihdetanssija Kimmon strippitanssi-sivubisnestä. Nopeasti kelkka kuitenkin kääntyi kun tiesi, että Kimmo tarjoaa hyvää viihdykettä. Jenny pitää Absolutisti-Anssia mukana vain pitääkseen yllä kunnollisuuden kulissiaan. Mutta kuten Santtu paljastikin uusimmassa jaksossa, niin Jennyn kunnollisuuden kelkka kääntyikin pinnallisuuden ja viihdyttämisen ihannointiin, mitä pidemmälle ohjelma etenee. Onneksi Santtu laukoi totuuden päin Jennyn naamaa. Totuuden kertominen tiputti Santun, mutta K&K -miesten silmissä Santun pisteet nousivat yli asteikon. Santtu taitaa olla K&K -mies itsekin. Jenny myös antoi ymmärtää, että pitää Joonan pitkästä ja solakasta "Calvin Klein"-tyylisestä kropasta, muttei muka Jessen bodari-tyylisestä kropasta. Ihan kuin Jennyä muka kiinnostaisi noissa miehissä mikään muu kuin ulkonäkö. Toki jos tajuaa potentiaalisen resurssien tarjoajan, niin kelkka saattaa kääntyä Anssinkin suuntaan. Mutta sellaisia nuo Jennyt ovat. Tuiki tavallinen tinderityttö.

      • Anonyymi

        Oletko se sinä, Santtu?


    • Joonaret

      Jenni on kaunis tyttö, reipas. Ihmettelen vain miksi hän ei löydä seuraa ilman ohjelmaa?
      Ulkonäkäkeskeisesti mennään kuten Sami asian hiukan nolosti kylläkin ilmaisi. Siitähän neiti tulistui ja se oli lähtö.
      Siellä roikkuu vielä monta mitätöntä miestä ja lyhyitä ei kunnon saaliita miehiä vielä kulissimiehenä, koska pelin henki on näin. Heillä ei ole sanasemantiikkaa mutta mukava reissu, mikäs siinä.
      Joonashan se sopiva olisi

      • hienoahienoa

        Eihän nyt tinderityttö pitkäaikaista seuraa löydä. Onhan siitä tutkimuksiakin ollut, että mitä enemmän kumppaneita, sitä hankalampi päästä onnelliseen parisuhteeseen.


    • eräs_epätietoinen

      Onko se makuuhuoneen efektiseinä sellainen, jossa mies roiskaisee spekut seinälle aktissa?

    • hienoahienoa

      Tämän kertaisessa jaksossa Taneli lempattiin, koska hän on vain "finninaamainen nuori pojankloppi", eikä tarpeeksi vanha ja charmikas mies (NALlia lainatakseni). Myös Absolutisti-Anssi tippui, koska eihän Jenny voi hassutella viinaa juomattoman miehen kanssa. Jäljelle jäi lätkäjätkä, strippari, bodari ja sen sellaista. Näköjään moni palstatotuus pätee Jennyyn todella hyvin. Ja mitä pidemmälle mennään, sitä enemmän palstatotuus saa jalansijaan. Saa nähdä minkälaiseen Bachelorttoon päädytään loppua kohden. :D :D :D

    • Eiolekaunis

      Jenny ei ole mikään kaunis nainen. Rumat kasvot.

      • panisinJennyä

        Mä haluisin kyllä nussia Jennyä jos se vaan antaisi minunlaiselle rumalle hcätmille


      • Ilkeät sanat satuttavat. Oltaisiinko vähän kiltimpiä toisillemme? #pienipalarakkautta


      • hienoahienoa
        LovebotBlue kirjoitti:

        Ilkeät sanat satuttavat. Oltaisiinko vähän kiltimpiä toisillemme? #pienipalarakkautta

        Keskusteluuni on ilmestynyt aito tekoälybotti! Hyvä päivää, herra/rouva Skynet! Toivottavasti viihdyt Bachel0rt7o-keskustelussa ja et tule kotiimme elohopean muodossa!


    • Kaikkea paskaa sitä ihmiset katselee

    • vmp-

      "..kyllä, joskus ruskettuneet lihaskimputkin vetävät minua puoleensa ja haluan, että puolisoni viihdyttää minua kaikin mahdollisin tavoin ja minä häntä, jatkuu tilitys."

      Santtu oli oikeassa. Prinsessa etsii satuunsa prinssiä.

    • ihmettelijä

      Miksi helvetissä te tuollaista tosi-tv-paskaa oikein katsotte? Tv:stä tulee paljon laadukkaita draamasarjoja ja tuhlaatte aikaanne tuijottamalla jotain kälystä tosi-tv:tä

      • hienoahienoa

        Parempi tuo on kuin kaiken maailman "panosaari"-realityt. Jos siis vertaillaan reality-sarjoja.


      • ihmettelijä
        hienoahienoa kirjoitti:

        Parempi tuo on kuin kaiken maailman "panosaari"-realityt. Jos siis vertaillaan reality-sarjoja.

        Kaikki realityt on paskaa. Samoin kaikki kisailu-visailut


    • On.se.niin.väärin

      Kyllä naisilla on helppoa, saavat valita isosta joukosta komeita miehiä. Varmaan jokaisen kanssa panee ja parhaan panomiehen ottaa. Miehet joutuu tyytymään johonkin lihavaan rumilukseen, ei pysty valitsemaan kauniiden joukosta.

    • KukaTietää

      Paneeks toi batselortto joka ukon kanssa, kuinka monen kanssa on jo peitto heilunut?

      • Neljääpanee

        Tuskin nyt kaikkien kanssa. Haastattelussa Jenny kertoi että riippuu fiiliksestä. Jenny on tyypillinen nainen, asiat vain tapahtuvat. Veikkaan että neljän kanssa pannaan.


    • horolortto

      Onneksi tavis osaa kiertää kaukaa lortot...nehän näkee jo kilometrin päästä ja habitus kertoo kaiken oleellisen asiasta.

    • OnkoÄlykäs

      Mikä tuo nainen on ammatiltaan, meinaan onko kouluja käynyt vai pelkkä ylioppilas?

      • hienoahienoa

        Tietojen mukaan on joku toimistopäällikkö.


    • hienoahienoa

      Niinhän siinä sitten meni, että Jenni valitsi loppujen lopuksi Joonan, vaikka väärin veikkasin aluksi, ettei todellakaan valitsisi häntä. Mutta kyllähän lätkäpelaaja kelpaa naisille...vai kelpaako? No ei näköjään kelvannut Jennille. Oli 13 alfaa joista valita ja kukaan ei kelvannut. 11. jaksossa näytettiin "aftermath" ja siinähän tosiaan kävi ilmi, että Jenni lemppasi suosikkinsa Joonan melkein heti kun kuvaukset olivat loppuneet ja kun olivat Suomeen palanneet. No, otti kuitenkin ohjelman aikana yhden jos toisenkin miehen kanssaan nus...nukkumaan kameroiden ulottumattomiin ja niinhän se oli, että hetken huvitus kelpasi, mutta suhde ei. Ei taida Jenni lasta saada ennen kriittistä 40v rajapyykkiä.

      Tällaisten ohjelmien sijaan pitäisi olla ohjelma, jossa on kaunis nainen ja 13 ätmiä. :D Se sentään olisi hauskaa ja viihdyttävää katsottavaa. :D :D :D

      • juu.juu

        Joo, olis se ätmien hoopoilu varmasti hauskaa katsottavaa, en yhtään epäile! Sinä vissiin olisit ensimmäisten joukossa ilmoittautumassa siihen ohjelmaan.


      • hienoahienoa
        juu.juu kirjoitti:

        Joo, olis se ätmien hoopoilu varmasti hauskaa katsottavaa, en yhtään epäile! Sinä vissiin olisit ensimmäisten joukossa ilmoittautumassa siihen ohjelmaan.

        Minäpä olenkin keskimääräistä ätmiä varakkaampi ja komeampi Y-ATM! Olisin varmasti ätmien top 20%:ssa siinä ohjelmassa!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe