Naiskuorolaiset

työergonomia

Miksi jotkut kuorossa pukeutuvat provosoivasti tiukkoihin vaatteisiin ja jopa laittavat kädet seläntaakse että tissit työntyvät eteen?

23

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luonnollistaseon

      No hyvin luonnollinen selitys. He etsivät miestä.
      Kyllä se siitä sitten rauhoittuu, kun kolli hoitelee hommat.

      • hihhulihej

        No ei kai sitä miestä tisseillä saa vai saako?

        Onko tämä joku madonna&huora kompleksi taas?

        Vai normi pissistyrkkyilyä?


      • Papeillahimokkaatpäivät

        Eikö nuorille naisille opeteta enää nykyisin siveellisyyttä vai ovatko tiukoista ortodoksiperheistä ettei muualla voi miestä iskeä tai seksuaalista huomiota saada kuin kirkossa?

        Ei välttämättä itse tajua ettei huomio ole välttämättä positiivista miehiltäkään.


    • ljvoasgha

      Naisten aiheuttamia houkutuksia: 1. pimeällä pipo silmillä (ei meikkiä) toppatakissa selin kohteeseen nähden kävely, 2. Viikon rasvainen tukka pesemättä (mökillä kaivosta vesi loppu), vanhat pläntikkäät lököfarkut, 80-luvun palmukuvioinen toppaliivi, rypyt silmien alla, sibeliusryppy, otsan akne keski-iästä huolimatta, kumisaappaat. Todistettavasti todistajan (allekirjoittanut) läsnäollessa havaittuja "houkutuksia".

      • Hkgdjv

        Nyt ei ihan avaudu minulle tämän viestin sisällön ydin.


      • yöööörkkkk

        Kas kun ne houkutukset ovat, jos ei nyt aina, niin ainakin usein naisten aiheuttamia. Ehkäpä tuo kirjoittaja tarkoitti sillä sitä, että jos miehet etsivät naisseuraa, niin siihen käy kyllä kuka tahansa lähistöllä (muusta syystä) hengaileva nainen. Tuolloin ei ole väliä, minkä ikäinen tai näköinen nainen on. Eikä tunnu myöskään olevan väliä, onko nainen itse etsimässä seuraa. Näin siis ihan missä tahansa maailmassa.


    • Hohhoijaa

      Eiköhän tuo vika ole katsojassa, jos ei malta housuissaan pysyä.

      • PinppA

        Eihän nyt kirkossa sovi keikistella tinderit ja lattekahvilat on sitä varten ja kirkko on hengellisyyttä varten.


    • Mikaela2

      En ole kirkkokuoron jäsen mutta isorintainen nainen kylläkin. Tissejäni en saa piilotettua kuin ehkä pukeutumalla burkhaan tai muuhun säkkiin. Niin en kuitenkaan rupea tekemään. Sunnuntaina olin kirkossa perheeni kanssa ja ylläni pitkä musta hame ja viininpunainen paita, joka kyllä paljasti vartalon linjan. Vaikka olisi paksu villatakki päällä, niin kyllä ne rinnat vain puskevat eteenpäin ja esille ihan ilman, että käsiäni pitäisin takana, eihän se ole edes soveliasta kirkkokäytöstä. Eipä vartalon muodoille kukaan mitään voi.

      • vieläkin.muistan

        Meillä oli teininä yläasteella tosi isorintainen opettaja. Pojat tietenkin supisivat ja kuittailivat naureskellen opettajan rinnoista. Opettaja oli kuitenkin tosi huumorintajuinen, räväkkä ja sanavalmis nainen. Kerran pojat taas naureskelivat (rinnoille) tunnilla. Opettaja kutsuikin yllättäen yhtä pojista nimeltä ja sanoi, että tules tänne niin halataan (poika olisi joutunut rintojen väliin halatessa). Jo loppuivat naureskelut pojilta.


      • bizziczed

        No joo mutta joskus vain huomaa erittäin selkeästi milloin joku tyttönen provosoi vartalollaan tästä siis oli kyse.Lähinnä nuorten naisten ongelma kirkossa.


      • Seppovaaaan

        Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.


      • hyistana
        Seppovaaaan kirjoitti:

        Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.

        Seppo taitaakin olla ihan tavallinen Teuvo Talkkari toiveunelmissaan....


      • Kuvottavaa
        Seppovaaaan kirjoitti:

        Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.

        Oksettavaa kommentointia. Kyllä on syytä pitää naisten ja miesten puolet kirkoissa, kun tuollaiset pervo-sepot kyyläilee jo sieltä omalta laidaltaan toiselle puolelle. Pitäkää Seppo ja kumppanit katse kiinni Jumalanäidin ikonissa ja voittakaa himonne edes kirkossa. Hyi olkoon, millaisia äijänkäppänöitä kyttäämässä naisten vartaloita KIRKOSSA.


    • rienaajille

      Mitä te täällä oikein rienaatte?
      Tosi ihmeellistä.

      Häväistystä.

      • pistnettiskiinni

        Mikäs se on nyt häväisty hitto mikä vanha tiukkapipon kuvatus siellä taas huutelee


    • Kumnioitannaisia

      Tietysti tulee naisia katsottua kirkossa, omaa vaimoa lukuun ottamatta häntä kun näkee muutenkin ,..Nyt seuraan yhtä sievää vaaleaverikköä onko kenties sama kuin sepolla, ei enää nuori nainen mutta itseäni selkeästi nuorempi simpsakka rouva, muodokas, ehkä näitten nyky nuortenmiesten silmissä jopa pyylevä mutta minä arvostan että naisessa on jotain josta ottaa kiinni,, kunhan sanon. En pahalla... Ja käyttäydyn kuin herrasmies enkä kyttää kuin silmänurkasta seuraan ... kirkkokuorolaisia en näe mutta kun takarivissä pysyn näen luontaisetuna eturivin naiset, toki suurimman osan keskityn palvelukseen ..

      • Femakkojenvihaaja

        No onneks oon niin perkeleen ruma lihava ja vanha ämmä ettei tarvitse tuommoisista enää stressaantua. Tosin noin 10v sitten näitä etämiehiä kyllä kohtasi käpälöintiin asti kirkolla.

        Naiset varmaan tykkääkin rupsahtaa juuri tälläisen seikan vuoksi kun sukupuolensa takia joutuu jonkin likaisen sedän seksuaaliseksi objektiksi ns runkkukupiksi.

        Jos vihaan feministejä niin vihaan myös näitä irstaita setämiehiä.

        Juu tiedetään se kaunis muhkea piukkoihin pukeutuva blondi kumma kun ei kellekkään kelpaa älykäs ainoa vika vain että taitaa olla ortomiehille käytetty tavara kun on eronnut....


      • Iilnmvbliurwqvv

        Meidän kirkossamme molemmat nuorehkot isoryntäiset blondit on jo kyllä aviossa, sääli!, sillä minä olen yhä poikamies.


    • todennäköisesti.ei

      Jos huomaa jonkun miehen kiusaksi asti tuijottelevan, niin ainahan voi marssia eteensä ja tehdä siinä alaetumuksessa sellaisen vetävän liikkeen (vähän kuin soittokellon narusta vetäisi) ja kysyä:"Bingbong, onko ketään kotona?"

      • lsblwgoqw

        Et ajatellut mennä tekemään edestakaista sahaavaa liikettä vanhalla kettupuuhkalla?


    • Veljmies

      Kylläpä on taas asiaton ketju. Hävettää olla mies, kun veljet todistavat näinkin väkevästi.

    • Anonyymi

      Kaupasta ei muutamaan vuoteen ole saanut muuta kuin ylettömän tiukkoja vaatteita. Ja maistuu se ruoka kuorolaisellekin. Kaikki eivät osaa ommella itselleen säädyllistä telttaa. Voisiko seurakunta muuten auttaa tässä?

      Mutta ainahan voit katsoa muualle, jos tunnet kiusausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe