Aihealueet

Listaukset

  Naiskuorolaiset

  työergonomia

  Miksi jotkut kuorossa pukeutuvat provosoivasti tiukkoihin vaatteisiin ja jopa laittavat kädet seläntaakse että tissit työntyvät eteen?

  23

  379

   Vastaukset

   • No hyvin luonnollinen selitys. He etsivät miestä.
    Kyllä se siitä sitten rauhoittuu, kun kolli hoitelee hommat.

    • No ei kai sitä miestä tisseillä saa vai saako?

     Onko tämä joku madonna&huora kompleksi taas?

     Vai normi pissistyrkkyilyä?


    • Eikö nuorille naisille opeteta enää nykyisin siveellisyyttä vai ovatko tiukoista ortodoksiperheistä ettei muualla voi miestä iskeä tai seksuaalista huomiota saada kuin kirkossa?

     Ei välttämättä itse tajua ettei huomio ole välttämättä positiivista miehiltäkään.


   • Naisten aiheuttamia houkutuksia: 1. pimeällä pipo silmillä (ei meikkiä) toppatakissa selin kohteeseen nähden kävely, 2. Viikon rasvainen tukka pesemättä (mökillä kaivosta vesi loppu), vanhat pläntikkäät lököfarkut, 80-luvun palmukuvioinen toppaliivi, rypyt silmien alla, sibeliusryppy, otsan akne keski-iästä huolimatta, kumisaappaat. Todistettavasti todistajan (allekirjoittanut) läsnäollessa havaittuja "houkutuksia".

    • Nyt ei ihan avaudu minulle tämän viestin sisällön ydin.


    • Kas kun ne houkutukset ovat, jos ei nyt aina, niin ainakin usein naisten aiheuttamia. Ehkäpä tuo kirjoittaja tarkoitti sillä sitä, että jos miehet etsivät naisseuraa, niin siihen käy kyllä kuka tahansa lähistöllä (muusta syystä) hengaileva nainen. Tuolloin ei ole väliä, minkä ikäinen tai näköinen nainen on. Eikä tunnu myöskään olevan väliä, onko nainen itse etsimässä seuraa. Näin siis ihan missä tahansa maailmassa.


   • Eiköhän tuo vika ole katsojassa, jos ei malta housuissaan pysyä.

    • Eihän nyt kirkossa sovi keikistella tinderit ja lattekahvilat on sitä varten ja kirkko on hengellisyyttä varten.


   • En ole kirkkokuoron jäsen mutta isorintainen nainen kylläkin. Tissejäni en saa piilotettua kuin ehkä pukeutumalla burkhaan tai muuhun säkkiin. Niin en kuitenkaan rupea tekemään. Sunnuntaina olin kirkossa perheeni kanssa ja ylläni pitkä musta hame ja viininpunainen paita, joka kyllä paljasti vartalon linjan. Vaikka olisi paksu villatakki päällä, niin kyllä ne rinnat vain puskevat eteenpäin ja esille ihan ilman, että käsiäni pitäisin takana, eihän se ole edes soveliasta kirkkokäytöstä. Eipä vartalon muodoille kukaan mitään voi.

    • Meillä oli teininä yläasteella tosi isorintainen opettaja. Pojat tietenkin supisivat ja kuittailivat naureskellen opettajan rinnoista. Opettaja oli kuitenkin tosi huumorintajuinen, räväkkä ja sanavalmis nainen. Kerran pojat taas naureskelivat (rinnoille) tunnilla. Opettaja kutsuikin yllättäen yhtä pojista nimeltä ja sanoi, että tules tänne niin halataan (poika olisi joutunut rintojen väliin halatessa). Jo loppuivat naureskelut pojilta.


    • No joo mutta joskus vain huomaa erittäin selkeästi milloin joku tyttönen provosoi vartalollaan tästä siis oli kyse.Lähinnä nuorten naisten ongelma kirkossa.


    • Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.


    • Seppovaaaan kirjoitti:

     Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.

     Seppo taitaakin olla ihan tavallinen Teuvo Talkkari toiveunelmissaan....


    • Seppovaaaan kirjoitti:

     Älä missään tapauksessa ala käyttämään säkkejä! Meidän kirkossa rupesi käymään keväällä kirkkoon liitetty povekas blondi. On ilo seurata vartalon liikkeitä kumarruksissa. Nykyään lähden kirkkoon uudella innolla, kun voin nähdä käännynnäisen rukoilevan täysin rinnoin! Eikä hänkään ole enää ihan nuori.

     Oksettavaa kommentointia. Kyllä on syytä pitää naisten ja miesten puolet kirkoissa, kun tuollaiset pervo-sepot kyyläilee jo sieltä omalta laidaltaan toiselle puolelle. Pitäkää Seppo ja kumppanit katse kiinni Jumalanäidin ikonissa ja voittakaa himonne edes kirkossa. Hyi olkoon, millaisia äijänkäppänöitä kyttäämässä naisten vartaloita KIRKOSSA.


   • Mitä te täällä oikein rienaatte?
    Tosi ihmeellistä.

    Häväistystä.

    • Mikäs se on nyt häväisty hitto mikä vanha tiukkapipon kuvatus siellä taas huutelee


   • Tietysti tulee naisia katsottua kirkossa, omaa vaimoa lukuun ottamatta häntä kun näkee muutenkin ,..Nyt seuraan yhtä sievää vaaleaverikköä onko kenties sama kuin sepolla, ei enää nuori nainen mutta itseäni selkeästi nuorempi simpsakka rouva, muodokas, ehkä näitten nyky nuortenmiesten silmissä jopa pyylevä mutta minä arvostan että naisessa on jotain josta ottaa kiinni,, kunhan sanon. En pahalla... Ja käyttäydyn kuin herrasmies enkä kyttää kuin silmänurkasta seuraan ... kirkkokuorolaisia en näe mutta kun takarivissä pysyn näen luontaisetuna eturivin naiset, toki suurimman osan keskityn palvelukseen ..

    • No onneks oon niin perkeleen ruma lihava ja vanha ämmä ettei tarvitse tuommoisista enää stressaantua. Tosin noin 10v sitten näitä etämiehiä kyllä kohtasi käpälöintiin asti kirkolla.

     Naiset varmaan tykkääkin rupsahtaa juuri tälläisen seikan vuoksi kun sukupuolensa takia joutuu jonkin likaisen sedän seksuaaliseksi objektiksi ns runkkukupiksi.

     Jos vihaan feministejä niin vihaan myös näitä irstaita setämiehiä.

     Juu tiedetään se kaunis muhkea piukkoihin pukeutuva blondi kumma kun ei kellekkään kelpaa älykäs ainoa vika vain että taitaa olla ortomiehille käytetty tavara kun on eronnut....


    • Meidän kirkossamme molemmat nuorehkot isoryntäiset blondit on jo kyllä aviossa, sääli!, sillä minä olen yhä poikamies.


   • Jos huomaa jonkun miehen kiusaksi asti tuijottelevan, niin ainahan voi marssia eteensä ja tehdä siinä alaetumuksessa sellaisen vetävän liikkeen (vähän kuin soittokellon narusta vetäisi) ja kysyä:"Bingbong, onko ketään kotona?"

    • Et ajatellut mennä tekemään edestakaista sahaavaa liikettä vanhalla kettupuuhkalla?


   • Kylläpä on taas asiaton ketju. Hävettää olla mies, kun veljet todistavat näinkin väkevästi.

   • Kaupasta ei muutamaan vuoteen ole saanut muuta kuin ylettömän tiukkoja vaatteita. Ja maistuu se ruoka kuorolaisellekin. Kaikki eivät osaa ommella itselleen säädyllistä telttaa. Voisiko seurakunta muuten auttaa tässä?

    Mutta ainahan voit katsoa muualle, jos tunnet kiusausta.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    144
    6361
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    102
    3441
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2563
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1623