Uutta ruokapaikkaa?

Kiinnostunut020202

Minkälaista ruokapaikkaa tai minkälaista ruokaa Seinäjokelaiset kaipailee? Onko Seinäjoki oikea kaupunki aloittaa mahd. yritystoiminta ravintola-alalla?

42

1872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DunkinDonuts

      Hinta on aina yksi tekijä ja jos pystyt pyörittämään halpaa buffettia niin kysyntää varmasti riittää. Eli hinta reilusti alle 8 euroa.

      Sitten hodarisnäkäri josta kunnon hodareita ja corndogeja. Niitä ei saa mistään.
      Samasta paikasta myös kunnon burgereita jossa kokolihapiffi ja sämpylä jota ei lintana parilalla littiin. Mielellään sellainen paikka jossa myös autoluukku.

      Kanaruoka on kovassa huudossa ja kanan syönti kasvaa rajusti mutta ei Seinäjoella saa mistään kunnon kanaruokaa tai edes hyvää kanahampurilaista.

      Yksi kaupungin parhaista grilleista eli Halliska lopettamassa kun yrittäjät jää eläkkeelle. Kannattaisi ostaa se koska saa valmiin asiakaskunnan. Koska eivät ole saaneet sille ostajaa suunnittelevat että rakennus siirretään pois ja tontille tulisi asuntoja. Eli voi joko jatkaa nykyisellä paikalla tai siirtää rakennuksen jonnekin muualle.

      Pizza ja kebab-paikkoja kaupunki on jo täynnä, kalaravintolalle tuskin riittää kysyntää.

      Jos ketjuyrittäjäksi haluat niin ala pyörittää jotain seuraavista vielä puuttuvista paikoista:
      Burger King, KFC, Taco Bell, Pizza Hut, Rax Family, Scanburger (on jo mutta niin onnettomassa paikassa eikä homma muutenkaan pelaa siellä)

      • Kiinnostunut020202

        Kiitos hyvästä vinkistä. Laitetaan korvan taakse


      • DunkinDonuts

        Ilmoita sitten tässä ketjussa kun paikkasi on auki niin tullaan syömään ;)


    • Kanalammaskebu

      Oikeaa Döner kebabbii.Pitää mennä Tampereelle ennen kuin löytyy.

    • muitaookkaa

      Miten niin oikeaa döner kebabbia? Seinäjoen kaikki kebab-paikat on nimenomaan döner-kebabbeja.

      • Tampereelmentävä

        Ei taida poika tietää mikä on oikea dönerlihavarras.Nyt ei puhuta jauhelihamössövartaasta.
        Toki dönervarras maksaa paljon enemmän kun on oikeaa lihaa samoin kuin Kreikkalaisten gyrosvarras.


    • pikaruokaa

      Päivölän kauppakeskuksen alueelle vaikka jonnekin Cittarin tai Minimanin pihamaalle saisi tulla joku nakkikioski. Siitä ajaa iso määrä autoja ohi joka päivä.

    • Muikkari7

      Seinäjoella ei oo ruoan laadulla niin väliä, kunhan sitä on "PALIO" ja saa ottaa niin "PALIO" kun lystää. Meet mihin tahansa ruokapaikkaan, niin väki on niin kuin ei olisi ennen ruokaa nähny. Kaikki puskee sillä tarjottimella edellä olevaa, että sais itte ruokansa mahdollisimman äkkiä ja "PALIO". Sellainen meininki on joka paikassa, niinkuin ruoka loppuis maailmasta nyt ja heti. Kuola valuen ja silmät kiiluen ihmiset hyökkäävät kuin karjalauma buffet-linjastolle.

      Eli ruokapaikka ainoastaan sivistyneille ihmisille, jotka osaavat käyttäytyä. Kiitos. Moukat syökööt näissä muissa.

    • Ammattilaisenpöytään

      Meillä on ns. etnisia ja hodaripaikkoja ihan tarpeeksi. Kaipaan Ravintoloita isolla R:llä.
      Täällä on tällä hetkellä vain kaksi Ravintolaa. Uusien ei tarvis olla nyt ighan niinkään hintavia tai gourmeeta. Mutta ravintoloita, joilla olisi joku juju.

    • Kunnonlihaa

      Juu eipä oo ääsjoella oikeaa kebablihaa muuta kuin El Cepon liha jota nyt voi jotenkin kutsua kebablihaksi.Sekään ei ole niin hyvää kuin ennen.Tampereella on se Suomen paras kebabbipaikka Jörns Döner siinä laukontorilla.Sulaa suuhun ja pitää ottaa aina pari annosta.

    • suosittelisinnäin

      Lapualle Subway. Seinäjoki on niin täynnä ruokapaikkoja, että pitää olla tosi hyvä ja halpa, että pärjää.

      • Nomutttta

        Nomutta Subwayhan on leikki-ikäisten einesruokapaikka, brasilialaisella kananlihalla höystettynä. Taitaa olla mäkkärikin terveellisempää.


      • siinäpäsejuju
        Nomutttta kirjoitti:

        Nomutta Subwayhan on leikki-ikäisten einesruokapaikka, brasilialaisella kananlihalla höystettynä. Taitaa olla mäkkärikin terveellisempää.

        No sinäpä sen sanoit, koko perheen ruokapaikka pärjää paremmin kuin esim. juoppojen hodari paikka missä käydään yksin kerta viikkoon baari illan jälkeen.


    • TöröTöröTörnävä

      Joku etninen ruokapaikka olis kiva. Kebapia tai jotain aasialaista. Mongoolialaista ravintolaa ei Seinäjojella taira vielä olla.

    • bignig

      Se hyvä ja kuuluisa bignig olisi kaiken A ja O. Mutta toivotaan, että se tulee asemalle, kun siitä on jo annettu vihiä tulemaksi. Siellä on jo tehty remonttiakin uuden yrittäjän vuoksi.
      Toivon ettei mitään kuppaista kahvilaa, sitä kahvia kun saa siitä R-kioskistakin.

    • iltabuffee

      Mikä ihme on BigNig??? Etkö lue Ilkkaa? Assalle tulee sisustusliike jossa myydään myös kahvia, pullaa ja voileipiä ;) Kaskun ei rautakauppa ;)

      Seinäjoella on ainakin 50 lounasbuffettia päiväsaikaan mutta iltaisin ei ainuttakaan josta saisi kotiruokatyyppiosta safkaa. Pitää sitä ihmisten illallakin syödå ja silloin ei ole kuin kolme pizzabuffettia.

      Ja ennenkuin joku valittaa että aina pitää olla PALIO niin ei se välttämättä siitä ole kyse. On vain kätevää kun ruoka on valmiina pöydässä, ei tarvitse odotella, saa itse ottaa kun ensin näkee mitä on tarjolla ja jos hyvää niin saa hakea lisää. Se vaivattomuus.

    • Eerikavee

      Ei mitään roskaruokapaikkaa vaan terveellistä ruokaa. Hinta max. 8 euroa annos.

    • sundmann

      täällä ei ole mittään väliä mitä lautasella on kun sitä vaan on paljon halvalla ja hieno nimi...ei kato oo mikään gourmet paikka...siks noi kaikki pizza puffet pärjää kun tota paskaa saa muutamalla eurolla....pistä joku nakkikoju missä myyt niitä atrian rehukanoja leivitettynä vähä rankiksia kylkeen annos 6e jää itelle puolet ku ostat viä ne kaupasta ylipäiväsinä...kukaa eroa huomaa samalta rehulta ne kuitenkin maistuu---porukkaa on jonoks asti

    • Ennenoli

      Voi kun olis sellainen rafla kun oli Markus Forssin la artiste.Pääkaupungista asti kävi courmeeporukkaa syömäs.

      • Pohdinvaan

        Se oli kauan sitten 80-luvulla, kun Markus ja Kati Seinäjoella olivat. Voi ristus niitä aterioita siellä Aukian yläkerrassa, miten hyvältä ne maistuivat!

        Sen jälkeen on ollut vaisua. Mättöpaikkoja ja ketjuravintoloita on tullut ja mennyt, on uudistettu seiniä ja vähän listojakin ja taas lopetettu, ja tulee koko ajan uusia.

        On Seinäjoella silti muutamia yrityksiä, jotka suhtautuvat ruokaan kunnianhimoisesti ja käyttävät lähialueen tuotteita. Nimiä en nyt mainitse. Jotkut niistä voisivat kuitenkin hieman hillitä luovuuttaan, jos korostetaan erikoisten ja harvinaisten raaka-aineiden käyttöä. Nehän nostavat aterian hintaa, mutta antavatko ne vastinetta esimerkiksi henkilölle, joka tarvitsee makuelämyksen ohella lautaselle jotain nälkäänsäkin?


    • Egeähuutaa

      Eipä ole El cebon lihoissa ja annoksissa enää kehumista.Annoskoot pienentyneet ja liha huonontunut.
      Luulis että kun isosta annoksesta maksaa niin sellaisen myös sais .mutta ei saa.
      Kankaanpään .Sastamalan ja Parkanon Egen annokset puolet suurempia ja samalla hinnalla.Ege ja rullakebabit Äsjoelle kiitos.

    • lkjltyhmfkrle

      Aika paljon täällä on jo kaikenlaista ruokapaikkaa. Ilmeisesti kuitenkin kaikkiin riittää ruokailijoita vielä? Kuten joku mainitsi, tietenkin jokin iltapalapaikka, mistä saisi normaalia ruokaa, voisi olla jees, vaikka kannattavuus sitten varmaan heikompaa.

      Miten olisi jokin paikalliseen ruokaan perustuva ravintola? Kyrkkärin ja Kyrönjoen kalaa monenlaisena? Tuskin paikalliset innostuu niin, mutta ehkä turisteille?

    • kokokokkoko123

      El Cebo ei ole enää moneen vuoteen tehnyt itse sitä lihaansa vaan se tulee joltain keski-pohjalaiselta firmalta valmiina. Lidlissä myydään toisinaan saman firman lihaa jollain vitosella kilo. Lihan maku on huonontunut mutta sämpylät parempia
      kun ne ne taas tekee nyt itse.

      Annoskoot tosiaan pienentyneet rajusti ja hinnat nousseet kun kaikkein pieninkin sämpyläkeba maksaa jo 9 euroa. Annosten kokoon muuten vaikuttaa paljon sekin kuka sen tekee. Ne naiset tekee superpieniä annoksia kun itsekin niin pieniä että luulee että muutkin elää linnunannoksella. Ne ukot tekee isompia annoksia.

    • lkjltyhmfkrleLLE

      Mondeon kannattaisi ehdottomasti pitää buffettia auki illallakin. Se olisi mahtava iltapalapaikka. Kaikki niillä jo valmiina ja kiinnioleva buffetti kun ei tuota mitään.

      Ihmeesti siellä muutenkin illalla väkeä. Niiden grilliruokia en ole syönyt ainakaan vuosikymmeneen kun silloin ostin jonkin annoksen ja siinä oli vain muutama karrelle palanut rutikuiva ranskis, pahanmakuinen einespihvi ja jotain muuta pahaa. Lounasruoka niillä on aivan huippua.

    • saakopalio
    • lisääistumarafloja

      Onhan noita kiinalaisia raflojakin äsjoen keskustassa 4 kappaletta-Ainakin take away on hyvä paikka ja seisova pöytä auki jokapäivä klo.21 saakka.Sushipöytäkin on aina katettuna.
      Toki noihinkin kyllästyy kun usein käy mutta nälkä lähtee ja on edullinen paikka 10 eur.
      Toivottavasti ideapark pelastaa iltaravintoloilla.Harmi vaan kun on sivussa keskustasta.

    • työlääsruoka

      joka päivä yx vaihtoehto. Ittetehty muusi,jauhelihakastike ja puolukkasurvos.Itte kävisin n.2xviikos ja ku aina tietääs jotta sieltä saa oikiaa ruokaa niin takuulla sana leviääs.Toki nuoki vaatii tietotaitoa vaikka kuulostaa helpolta.

    • maailmanruokaa
    • köksäälijä

      Köksän Baari takaasi

    • Köksänkokkitytöt

      Köksän baari oli huippu ja komiat naiset kokkasivat herkullista safkaa.Kankaanpää vois taas laittaa sen pystyyn.

    • PushTheBox

      Ei ihmiset kaipaa mitään iltabuffettia. Kyllä buffetit palvelee kiireisiä päivätyöläisiä, joilla on rajallinen aika syödä. Illalla syödään ajan kanssa, ja illalla kaivataan enemmänkin jotain rasvaista ja suolaista, eli burgerit, ranet, ja kunnon biffit sekä tietysti tuoppi olutta tekee kauppansa. Ei kukaan kaipaa illalla mitään keitinperunaa. Suolaa ja raswaa sen olla pitää. Ja illalla on enemmän aikaa, istua ja tutkia ruokalistaa. Vaikka ny amarillos tai matadoris.

    • Salaattibaari olisi tervetullut lisä Seinäjoelle. Ei siis mitään löyhkäävää kasvisravintolaa, vaikka ei minulla toki ole mitään sellaistakaan vastaan, mutta en jaksa uskoa sen vetävän suuria asiakasmääriä.

      Tuoretta vastavalmistettua kreikkalaista salaattia ym. niin saattaisi tulla asiakasryntäys.
      Kaupoissa näitä on jo kiitettävästi, mutta valitettavasti valmiiksi pakattukuljetusketjun läpi käynyt ei ole enää parhaimmillaan.

      • blueoysterbarpub

        Kaupungin paras salaattibaari on Härmän Häjy.


    • saladino

      Oikein kunnon salaattibuffet olisi loistava idea. Ja syötyään saisi ostaa sitä mukaansakin kilohinnalla. Seinäjoen ankein salaattibuffet varmaan on Prisman Buffassa eli sen täydelllinen vastakohta jossa olisi hyvä valikoima.

    • köksäälijä

      Tää keskustelu pitääs varmaan jakaa osioihin,toimistossa istuskelevat ja ulkotyössä olevat,muuten tulee liian suuri hajonta.Päivällä ku on pihatöis pääasias katoolla jossa viima käy,silloin syön Mondeos lounaan niin illalla riittää kotona jotkut lämpimät leivät tai tortillat,paitsi ei kaikki kai osaa niitäkään tehdä. Mutta oikiasti ei oo Seinäjoella vielä kunnon ruokapaikkaa työlääsille.Pohjan purtavaan ja mondeoonki kyllästyy ajan mittaan ja se klapina ja hälinä ,voi v.... ku sitä tykkääs syödä rauhallises miljöös eikä kännykköjen ja haarukkojen ja veitsien kilinäs.

    • pilattupaikka

      Mondeossa oli ennenvanhaan ruokalista johon ei kyllästynyt. Samaa ruokaa ei tullut vastaan pariin kuukauteen. Nyt tuntuu että samat ruuat joka viikko.

      Tyypillinen päivän tarjonta: silakkalaatikkoa ja nakkikastiketta.
      Sitä samaa uunifilettä ja koskenlaskijapihvejä on melkein joka toinen päivä.

      Entinen herkkutarjonta muuttunut ankeaksi tuomaaruokalaksi ja hinta jo melkein kympin.

    • enttaksari

      Miksi satsata ku vieres Mammuttityömaa ja asiakkaita riittää näilläki safkoolla.Mondeolle kultakaivos tuo Ideapark.

    • kate70

      Jos mulla olis Esim Sopuraha niin laittaasin siihen siirrettävän grillin pihaan ainaki Idean työmaan aijaksi,kaikki ei viitti mennä paskaasis haalariis syömään pöytiin ja muutenki joskus teköö mieli grilliruokaa.

    • Hyvästijää

      On on mäkkäri.Ajoin autoluukulle tilasin 3 euron juustoa ja 2 desii maitoa.
      Hampparit 3 euroo ja 2 desin maito 1,69 euroo.Voi vide mitä kusetusta.
      No nyt sitten Heseen tai max mealiin.

      • Pläkki

        Siis maitoa? Oikeesti, juotko maitoa? Kyllä teidän tukijullien jälkeläisten pitäis pysyä siellä navetan takana vaan.


    • paamaitoatulemaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1612
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      119
      1176
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      46
      1064
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe