Puhutaanpa joskus palkanmaksajista

Eiilmaistöitä

Eikä aina niistä työttömistä. Ketkähän täällä ovat niitä luusereita, ei muut kuin nämä ns työnantajat. Eikä heidän kuulu maksaa palkkaa jos aikoo ottaa työntekijöitä? Kyllä. On epäasiallista ja törkeä hamuta ilmaiseksi työntekijöitä ja kierrättää heitä, sangen idioottia.
Ei kukaan fiksu mene kelleen tekee ilmaiseksi töitä, se on ihan selvä.
Jos tarjotaan palkkatyötä on sinne hakijoita aivan varmasti.

On typerää syyttää siitä työttömiä, jokaisen pitää tuntea arvonsa ja osaamisensa eikä silloin tehdä töitä ilmaiseksi. Joten luusereita ja laikoja ovat työnantajat jotka teettää työnsä ilmaiseksi. Hävetkää ne jotka nyt tuntee piston sydämessä, ja sietääkin, jos on yksikään ilmainen työntekijä omassa puljussa.

MAKSAKAA PALKKAA, KYLLÄ TULIJOITA ON, MUTTA TYÖ EI HUVITA SILLOIN JOS JOUTUU ILMASEKSI NIITÄ TEKEMÄÄN, KUKAAN EI OLE NIIN IDIOOTTI. Vika on työnantajissa ei työttömissä.

26

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palkkaamaksanut

      Me etsittiin joka vuosi suomalaisia työntekijöitä ja palkka ihan TES-mukainen työsuojelupiirin ohjeiden mukaan. Lopputulos oli, että saatiin palkata ulkomaalaisia tekemään työt, siihenki tarvittiin työkkäristä lausunnot työlupien hakemiseen. Suomalaisille nuorille työt eivät kelvanneet. Jokunen vanhempi suomalainen tuli kesälomallaan meille töihin, mutta muuten kaikki ulkomaalaisia.
      Sama tilanne näyttää olevan muillakin yrittäjillä, jotka tarvitsevat kausityövoimaa.

      • HenkkaHooo

        No eikö tuo jo kuvasta että ennemmin ulkomaalaisia jotka tekevät halvemmalla kuin oman maan kansa? Se on varmasti syy että otetaan niitä ulkolaisia, juuri sen takia kun pitää sitä palkkaa maksaa jolla elää. Harvoin oman maan kansa saa palkan päälle etuuksia kelalta mutta turvapaikanhakijat saavat tuet. Palkan pitää olla sellainen että sillä elää ja voi maksaa laskut.

        Oliko suom hakijat ammattitaitoisia? Ei ole mielekästä mennä töihin alalle josta ei ole ammattitaitoa, jokainen haluaa oman alan töitä. Se ei ole aina kelpaamisesta kyse.

        Jokainen haluaa oman alan töitä johon on kouluttautunut, monesti jos työtön ei ota paikkaa vastaan siksi ettei tunne alaa omakseen vaan etsii oman alan hommia. Se jokaiselle suotakoot, Väliaikaisesti voi tehdä muutakin tietysti.

        Minäkään en voisi mennä sairaanhoitajaksi, kokiksi, tai vanhusten hoitajaksi, koska olen kouluttautunut sihteeriksi ja toimisto alalle. Niitä etsin aina ensimmäisenä.
        Hyvä palkka, oman alan työ ja pitkät työsuhteet on aina etusijalla. Pätkätyö ja huono palkka ja sekatyö ei kiinnosta, koska siinä häviää aina se työntekijä. Työnantaja loistaa kun ei tarvi maksaa suurta palkkaa, eikä lomakorvauksia ym lisiä kun ottaa ammattitaidottoman, pätkätöihin pienellä palkalla, tai ylläpitokorvauksella. Surullista.


    • dfgdgdfh

      Meille taas työntekijöitä on löytynyt, mutta hyvien löytäminen on vaikeaa. Hyvällä en tarkoita, että osaa kaiken mahdollisen jo etukäteen, vaan että tulee aamulla töihin ajoissa ja on edes tekevinään töitä 8 tuntia päivässä. Eihän se TES-lähtöpalkka huimaava ole, mutta silläkin elää, mutta jotain pitäisi senkin eteen tehdä. Palkka nousee sitten, kun on osoittanut enemmän palkkaa ansaitsevansa.

      • utututututu

        Eikä hyvin työantajia löydy, jotka arvostavat työntekijää hyvällä palkalla ja pitkällä työsuhteella.


    • Eioleihanoikeinsysteemit

      Tulisi paljon työpaikkoja jos lopetettaisiin työharjoittelu kokonaan tai parin viikon työharkka riittäisi useampi kuukausi on ihan liikaa. Kaiken työn luulisi oppivan parissa viikossa, sen vain mikä olisikin tarpeen. Jos kukaan ei opeta siellä niin mitä järkeä on koko työharkasta. Monessa paikkaa työntekijöitä pänni opettaa kun ne eivät saaneet siitä mitään ylimääräistä, sitten kohdeltiin huonosti purkaen kiukkua kun ei työnantaja ollut näkemässä. Jos ei ketään kiinnosta se opettaminen niin ei pitäisi ottaa harjoittelijoita kärsiin sinne. Työharjoittelun pituuteen pitäisi voida itse vaikuttaa eikä pakko aikoja jos ei siitä mitään hyötyä ole. Jos siellä opetetaan ja kehittyy niin varmasti kaikki haluaa jatkaa sitä mutta minimi olisi kaksi viikkoa ja vaikka kahdessa paikkaa eikä kahta kuukautta yhdessä, ei mitään järkeä.

      Pitkissä harjoittelu ajoissa ei ole mitään järkeä jos sieltä ei saa työpaikkaa ja monissa paikoissa kuvitellaan että koulusta tulee osaaja jota ei tarvitse opettaa. Samoja töitä teetätettiin kuukausi kaupalla mitkä osasin jo kahdessa viikossa ollen sairauslomittajana niin ettei tarvinnut yrityksen ottaa vuokrafirmasta sijaisia viedeni sitten monelta palkkatyön. Yrittäjien ahneus käyttää hyväkseen harjoittelijoita on houkuttelevaa ja pakko tehdä että saa näytön suoritettua.

    • jokin.vialla

      Tosi luusereita ovat ne, joilla ei ole älyä ja osaamista työllistää itse itseään vaan joutuvat tyytymään orjatyöhön. Säälittävää porukkaa.

      • huomioippa

        90% työnantajistakaan ei kykene itseään työllistämään? ovat orjatöihin rinnastettavissa työsuhteissa muihin työnantajiin nähden.


      • voisuareppanaa

        Etkö erota orjatyötä työstä ollenkaan? Ei oma yritys ole ratkaisu siihen. Säälittävä olet sinä joka keksii noin typeriä vastauksia. Kunnon työnantaja maksaa työntekijälle kunnon palkkaa eikä käytä häntä hyväksi eikä kierrätä ilmaistyöntekijöitä.
        Aika hupaisa vastaus että kaikki joilla ei ole omaa yritystä ovat luusereita!!!!!! Heh, ei voi muuta kun ihmetellä millasia ihmisiä on olemassa.

        Sulla on ilmeisesti vuosikymmenien työttömyysputki takana, ja helpotat oloasi juttelemalla moisia idioottimaisia älynväläyksiä.


    • TAPAITSES

      PAKOTA SE PANKKI ANTAMAAN LAINAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Melkeenfiksua

      Sauli Niinistöstä jäi nämä sanat soimaan, jos ei muuta. Älyllinen rehellisyys kohtasi säästäjät.

    • näin_se_vaan_on

      Hyville, osaaville ja ahkerille maksetaan aina hyvää palkkaa ja muitakin etuja, ja jos ei makseta, niin he saavat töitä muualta. Laiskat luuserit eivät palkkaa saa eivätkä edes tarvitse sitä, heille riittää sossupummina olo.

    • kylpalkkaaa

      Kyllähän palkkaa maksetaan hyvälle työntekijällä siis sellaiselle joka tekee töitä.

      • Minävaanmää

        Ahaa, sinä olet siis sitä mieltä. No onko sinusta 9 e hyvä päiväpalkka tai 6 e tuntipalkka puoli päivästä hyvä palkka? Jos sinä tulet sillä toimeen, asut äidin helmoissa tai muuten vaan vitsailet.

        Kyllä se on tosi että jos on ammattitaitoinen työntekijä hänen kuuluu saada hyvä palkka. Nykyisin ei saa vaikka olisit kuin hyvä. Sipilä on luonut palkattoman työn, ja sitä työnantajat käyttää kun se on mahdollista, miksi maksaa palkkaa kun ilmaiseksi saa. Ei olisi työttömiä jos saisi palkkaa.


      • rdthtrshrt

        Noita idiootti vitsailijoitahan riittää, eivät itsekään tekisi mitään ilmaiseksi.


      • mikäpalkka.tä.hä.mitä

        pääasia on että on ahkera töissä että saa työnantajalta kehut , ja kuukauden työnsankari nimen työnantajan liitutauluun .


    • Kovatkiitokset

      Toivossa on hiemoa elää ja saada muualta.

      • hiemoahiemoa

        On hiemoa on.


    • pientäpäihdeongelmaa

      "Sulla on ilmeisesti vuosikymmenien työttömyysputki takana, ja helpotat oloasi juttelemalla moisia idioottimaisia älynväläyksiä. "

      Niinpä, viinanjuonti syövyttänyt pään aikaa sitten, eihän sitä vikaa itsestään silloin löydetä. Luultavasti ryypätty se työpaikkakin alta. Sekä varmaan asuntokin. Kuka näitä kuuntelis.

    • työtönmies-43

      Olen aina ottanut kaikki työt vastaan jos siitä edes kohtuullisesti maksetaan. Mitään 9 euron päivä palkka työ ei kiinnosta koska olen ahkera aikaansaava ja hyvä työntekijä jolla kokemusta monesta eri työstä. Välillä tulee pimeitä töitä tutuilta koska tietävät että teen hommat hyvin. Oon ollut ilmaisissa työharjoitteluissa remontoimassa ja tekemässä vähän kaikkea koska luulin että kun näytän että oon hyvä työntekijä se palkittaisiin lopulta. Liikaa on hyväksikäyttäjiä eikä ne sitten ota sopimuksella töihin koska ne ei halua maksaa ammattimiehen palkkaa tesin mukaan. Ottavat sitten jonkun surkean työntekijän ja sen jälkeen kaikki rakennukset on homeessa.

    • Eiiiihhhh

      Näiden sivujen kommentoijia ei kukaan huolisi töihin se on totuus. Sen verran työtä vieroksuvaa ja osaamatonta populaa täällä pyörii, alkoholisteja ja syrjäytyneitä.

      • Pitkäaikatyötön

        Ei se meidän muiden vika ole, ettei sinua kukaan huolisi töihin. Älä siis syyttele muita.


    • Vainoharhailija

      Aivopesua että 9 euroa päivältä on ihan normi tilanne. "Juu kyllä se on niin tärkeetä että yksilö saa töitä, voi että! Niin älä välitä, että se joutuu kuitenkin elämään sossun tuella, kun ei 9 euroa riitä edes eväisiin, mutta se tekee töitä. Meille! Valtiolle!"

      Kolmesataa tuhatta työtöntä ja päälle yli puoli miljoonaa palkatonta työtä tekevää. Jokin tässä kuviossa nyt ei täsmää. Ihan kuin maata oltaisiin pikkuhiljaa ujuttamassa tilanteeseen jossa voidaan luopua ansiotyöstä, kuten eräs virtuoosi jo kerkesi poliittisen päänavauksen möläyttämään.

      Kaikenlisäksi yritysten työllistämiskulut on keinotekoisesti rakennettu niin korkeiksi, että täytyy olla jo tuottava bisnes, että on varaa maksaa myös palkka niiden työllistämisen oheiskulujen lisäksi.
      BTW: Oheiskulut ei ole kymppejä eikä satasia.

      Sitten hallitus veivaa kuin ö-luokan tieteisfilmistä tyyppistä dystopiaa aktiivimalleineen, ja vain aivopesee työssäkäyvää kansanosaa työttömiä vastaan.
      Sitten kautensa lopulla hallitus väen vängällä ajaa maan tilanteeseen, jossa on yleislakon uhka todellinen, ja lakkoilun tappioiden korjaamiseksi järjestettyjen YT-kierrosten jäljiltä taas lisää työttömiä, jotka luonnollisesti huudetaan suu vaahdossa omaa vikaansa työttömiksi joutuneiksi.

      Menikö mulla kahvinkeittimen täyttö pieleen? Livahtiko joukkoon jotain LSD:tä tai muuta happoa? Missä kohtaa tulee kuplan seinä vastaan jos lähden nelostietä posottamaan pohjoiseen?

      Tää ei voi olla todellista...

      • eivoikunauraa

        Joo maksa noilla 9 euroa päivä 1000 vuokraa, ei niillä kukaan muuta minnekään eikä millään sosiaalirahoilla. Pitäis olla vakituinen työpaikka ja PALKKAA ennen kun voisi edes harkita. Saahan sitä aivopestä mutta kun mikään ei ole ilmaista. Siinähän lueskelette mediaa.


    • ketäaivopeset

      En tekis 9 eurolla päivä mitään töitä, joten se siitäkin. Olen ollut jo 9 vuotta työtön niin tuskin teen muutenkaan enää mitään kun kukaan ei sellaista palkkaa. Sossu maksaa joo. Ai niin sekin piti olla väliaikainen tuki. Voi että.

    • vingutakitarisoja

      Yritys ha yrittäjät maksavat kaikenmaailman veroja jatkuvasti, eläkkeitä ja sosiaaliturvia.
      Ne ei edes kuulu yritystoimintaan joten ne voisi poistaa ja laittaa työntekijä maksamaan omat kulunsa ja haaveensa.
      Ihme vinkumista taas asioista, joita ei edes tunne.

    • reiluja.jossai.kohin

      puhutaan vaan työnantajista, aina ovat reilusti töitä antaneet, joskus jopa 2-3 duunarin edestä yhdelle,, palkanmaksuissa ovat jääneet nihilistie tasolle

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe