Kokoomusmafia esti Lindenin elinkautisen.

TotuusLöytyyFaktoista

Ugandan poliisi piti Suvi Lindeniä pääepäiltynä liikemies Teräsvuoren murhaan ugandalaisessa hotellissa, jossa Linden asui murhatun kanssa murhan tapahtuessa, vain eri huoneessa. Linden jäi heti murhatutkinnassa valheesta kiinni kertoessaan poliisille matkansa tarkoituksen. Kun kertomus tarkistettiin, selvisi että Linden oli valehdellut mitä merkittävimmässä asiassa, ja kieltäytyi paljastamasta matkansa tarkoituksen. Vain diplomaattipassi esti murhan pääepäillyn pidättämisen Ugandassa.

Eikö Suomen kansa älyä kysyä, miksi sen jälkeen kun Linden oli valehdellut Ugandan poliisille matkansa tarkoituksen, ei Suomen poliisi suostunut tutkimaan tämän osuutta murhaan, vaikka juuri siihen valehtelu viittasi?

Eikö Suomen kansa älyä ihmetellä sitäkään, mikä taho pystyi pakottamaan Suomen valtamediat YLE:n johdolla valehtelemaan yli kuukauden Lindenin suojaksi, että ruotsalaismies oli murhattu samalla alueella samalla tavalla kuin Teräsvuori?

...Ruotsin mediat kertoivat muutama päivä ruotsalaisen kuoleman jälkeen, että kyseessä oli sydänkohtas, eikä asiaan liittynyt rikosta. Ei merkkejä piikityksistä tai myrkyistä joita Teräsvuoresta löytyi.

Eikö Suomen kansa tajua, että kun mediat valehtelivat ruotsalaisen myrkytetyn Teräsvuoren tavoin, huijattiin kansa uskomaan ettei Lindenillä valehteluistaan huolimatta voinut olla osuutta murhaan, koska joku paikallinen taho oli TODISTETUSTI tappanut kaksi pohjoismaalaista samoihin aikoihin, täsmälleen samalla tavalla.

Eikö kansa älyä, kuinka Suomen poliisi ja mediat ovat niitä ohjaavan vallan toimesta suojelleet Lindeniä joutumasta vastuuseen Teräsvuoren murhan järjestämisestä?

...Jos kansa on niin aivotonta ettei kykene faktojen perustella päättelemään asiassa ainutta mahdollista totuutta, ansaitsee aivokääpiökansa nykyiset johtajansa, jotka kusettavat ja rosvoavat hölmöläläisiä ilman rajaa. Röyhkeästi ja avoimesti idioottikansaa halveksuen.

26

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AufDeutz

      Ei tuo tekisi pahaa kellekään... Oulussakin on monta ollut Unter der Linden.

      • Ihmisroska.ei

        ei ollut ihan parhainta oululaista politikointia.


      • Kadunko
        Ihmisroska.ei kirjoitti:

        ei ollut ihan parhainta oululaista politikointia.

        Mutta Moilanen pyysi anteeksi sanavalintaansa. Saiko hän anteeksiannon suomalaiselta kadunmieheltä ja -naiselta?


      • Anonyymi
        Kadunko kirjoitti:

        Mutta Moilanen pyysi anteeksi sanavalintaansa. Saiko hän anteeksiannon suomalaiselta kadunmieheltä ja -naiselta?

        Mutta kokoomus järkkäsikin Suville kansanedustajan elinkautisen sopeutumis-eläkkeen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kokoomus järkkäsikin Suville kansanedustajan elinkautisen sopeutumis-eläkkeen!

        onko kaikki kokoomuslaiset jotain rötöspoliitikkoja?

        Stubb, Harkimo, Niinistö, Rydman, Kataja, Lehti, Jaskari Sasi, ...jne?


    • sinutVoiTappaaSanktiotta

      Kokoomusmafia voi vapaasti myydä valtion omaisuuksia ja kääriä rahat taskuihinsa. Se voi kerätä lahjuksia valtion omaisuuksien hävittämisestä ja murhata keitä tahansa suomalaisia ilman kiinnijäämisen pelkoa. Näin siksi koska poliisi, oikeuslaitos, YLE ja moni valtamedia kuuluvat samaan mafiaan.

      Suomi on tilanteessa, missä mafiaa ja sen johtoa ei voi saada vastuuseen rikoksistaan muuten kuin suoralla kansalaistoiminnalla, mafian keinoilla. Eli samalla tavoin kuin mafia eliminoi sille uhkaksi muodostuneet, liikemiehen Ugandassa, sekä mafian rikoksia tutkineet journalistit ja poliitikon Imatralla.

      ....Lehtinaiset ja poliitikko murhattiin ampumalla samaan läjään vuosi sen jälkeen kun Häkämiehen kanssa Kemira-kaupat tehneet Yaran johtajat tuomittiin Norjassa pitkiin vankeuksiin törkeistä lahjonnoista, joissa kahdessa eri valtiossa päätäjät lahjottiin samoihin aikoihin kun Häkämies lahjoitti fosvoriaarteen Yaralle.

      Imatran surmaaja kertoi heti surmatyön jälkeen motiiviksi sen että häntä oli kiristetty ja uhkailtu pitkään. Surmaajan äiti kertoi medialle samaa. Poliisi itse muutti murhaajan antamaa motiivia ja sanoi, ettei uhkailua ollut, ja että kyse oli sattumasta ja mielenhäiriöstä. Näin poliisi esti sen ettei ulkopuolista tahoa tarvinnut tutkia murhan järjestäjänä.

      • kylläälytään

        Kyllä Suomen kansa älyää, näkee ja osaa päätellä asioita.
        Mutta mitä on tehtävissä kun tilanne on se että poliisi, oikeuslaitos, YLE ja moni valtamedia kuuluvat samaan mafiaan?
        Suomi on niin pieni maa että seuraus väärille varpaille astumisesta on henkilökohtainen katastrofi.
        Parhaassakin tapauksessa se on vain uran loppu.
        Veikkaan että tämä ketju katoaa pian jäljettömiin niinkuin kaikki vastaavan laatuiset asioiden käsittelyt.


      • kiihtelysvaaralle
        kylläälytään kirjoitti:

        Kyllä Suomen kansa älyää, näkee ja osaa päätellä asioita.
        Mutta mitä on tehtävissä kun tilanne on se että poliisi, oikeuslaitos, YLE ja moni valtamedia kuuluvat samaan mafiaan?
        Suomi on niin pieni maa että seuraus väärille varpaille astumisesta on henkilökohtainen katastrofi.
        Parhaassakin tapauksessa se on vain uran loppu.
        Veikkaan että tämä ketju katoaa pian jäljettömiin niinkuin kaikki vastaavan laatuiset asioiden käsittelyt.

        Veikkasin väärin. Hiukan on ylläpitäjän hipiä vahvistunut, ei nyt heti ole tätä ketjua poistettu.


      • Anonyymi
        kiihtelysvaaralle kirjoitti:

        Veikkasin väärin. Hiukan on ylläpitäjän hipiä vahvistunut, ei nyt heti ole tätä ketjua poistettu.

        joskus pysyy... - lopulta poistetaan...

        tarkkailevat kai tuleeko lisää totuuksia?- tai jotain seurantaa, ties mitä...?...


    • Afrikkaonsotaaluetta

      En usko että Linden oli tapon takana. Jokaisen pitää todellakin muistaa kun menee milloin tahansa noihin ns.kolmansiin maihin,Aasiassa,Afrikassa,tai Etelä-Amerikassa että siellä ei toimi normioikeusvaltioiden periaatteet vaan ne on koko ajan kuin eräänlaisessa sotatilassa ja sulta voidaan viedä henki mikä sekunti hyvänsä ja mistä syystä hyvänsä,jos et jollakin tapaa pysty puolustamaan itseäsi riittävästi ja koko ajan,yleensä motiivina on vain raha,harvoin edes mustasukkaisuus koska siellä voi paria vaihtaa melkein loputtomasti jos tarve yllättää,mutta köyhyyttä on ja paljon.

      Afrikkalaiset elää sen verran psykoottisina että he ei osaa edes rakentaa itselleen toimivaa oikeusvaltiota,ja siksi tilanne on siellä mikä on.

      Niin uskon tässä Lindenin tapauksessa kun rikas länkkäri menee sinne ,joudut heti seurantaan ja jos antaa aihetta sinulta tullaan kiristämään rahaa välittömästi tilaisuuden tullen ja jos sitä ei tule,good bye,ihmishenki ei siellä merkitse mitään kuten ei merkinnyt ennen villissä Lännessäkään.

      Noihin kolmansiin maihin mennessä pitäisikin matkavarustukseen aina vaatia kunnon käsiase ja luotisuojavarustus länkkärille varusteiksi ennen kuin saa jalallakaan astua niihin.
      On hullua ja edesvastuutonta mennä noihin maihin edes lomalle saatikka sitten bisnestä tekemään noin vain että ei ole varautunut kaikkeen mahdolliseen väkivaltaan ,mitä voi tulla.
      Ja on hyvä selvittää lähimmän suurlähetystön sijaintia jos tulee tarve saada suojelua,noissa maissa maan hallituksetkin voi ykskaks julistaa sulle vaikka sodan,heittää vankilaan,määrätä sakot,ottaa kaikki rahat pois tai kylmästi tappaa,mikä Länsimaissa on jo sula mahdottomuus.

      Jotakin on tullut jo itsekin koettua joten ei ole huuhaata tämä puhe,maailma voi Afrikassa olla tosi tyly paikka,mutta on siellä onnistuneitakin länkkäreitä käynyt ja tulleet rikkaampana takaisin kuin sinne menneet.

    • seikkailuafrikassa

      Outoa oli missä roolissa Suvi Linden siellä oli.
      Omatekoinen Patrian kaupparatsu (niin anakin sanottiin) matkaseuranaan suomalaispoliitikko, ent. ministeri apuna brosyyreitä kantamassa?

      • Anonyymi

        Lindeenillä oli varmaan pikkurahan puute että tarvitsi nopeasti muutaman miljoonan asekauppojen tekijäisinä...?

        Olis kannattanut ensin valituttaa itsensä kokoomus-pressaksi ja sitten pläjäyttää NATO, Afganistan, , UKR-sumplimiset, USA:n DCA-tukikohta-sopimukset, ISÄNTÄMAA- ja hybridikeskus-sopimukset jne?


    • Sininen.hammas

      Tuota en ole hoksannut aikaisemmin että ruotsalaisen kuolema antoi jonkinlaisen sumuverhon Teräsvuoren kuolemalle.
      Ruotsalainenkaan ei ollut ihan tavallinen Svensson. Hän oli kasvanut jossain päin Aasiaa diplomaatti-isänsä takia. Mutta uutta tietoa on että kuolema oli luonnollinen. Vanhaa tietoa on että hän kaupitteli Teräsvuoren kilpailijana samankaltaisia härveleitä.

      • FaktatKertovatMafiasta

        Ruotsin mediat kertoivat viisi päivää ruotsalaisen kuoleman jälkeen, että kyse oli sydänkotauksesta, eikä merkkejä rikoksesta löydetty. Tapaus jäi Ruotsissa unholaan parissa päivässä. Suomessa taas YLE ja muut mediat syöttivät kansalle mitä aktiivisimmin valhetta ruotsalisen kuolinsyystä yli kuukauden. Teräsvuoren murhasta kirjoitettiin jatkuvasti ja juttuihin liitettiin aina sama valhe, miten ruotsalainen tiedetään myrkytetyn täsmälleen samalla tavalla.

        https://www.expressen.se/nyheter/svensk-hittad-dod-pa-hotell-i-uganda/

        "han dog på grund av ett hjärta som gav upp. Det finns inga tecken på att något brott ligger bakom."

        "hän kuoli sydämen petettyä. Mikään ei viittaa siihen että tapaukseen liittyisi rikosta."

        Tietenkin Suomen mediat tiesivät ruotsalaisen sydänkohtauksesta, mutta valehtelivat jonkin yläpuolellaan olevan tahon määräyksestä, jotta Linden välttyi epäilyiltä. Lisäksi kansa ei älynnyt ihmetellä sitä miksi Suomen poliisi kieltäytyi epäilemästä Lindeniä, vaikka tämä oli Ugandan poliisin pääepäilty valehdeltuaan murhtutkinnassa matkansa tarkoituksen. Linden vain kieltäytyi paljastamasta todellista syytä Ugandassa oloonsa, mikä osoittaa että saalaaminen oli pakko tehdä.

        ...Kuka tahansa muu Lindenin tavoin murhatutkinnassa poliisille valehteleva on automaattisesti pääepäilty. Kenet tahansa muun olisi Suomen poliisi hakenut heti kuulusteluihin, ja pyytänyt Ugandan poliisia pitämään epäillyn siihen asti vangittuna.

        Jos kansa osaisi ajatella omilla aivoillaan, tajuaisi se että Suomen valtamedioiden valjastaminen syöttämään samaa valhetta yli kuukaden ajan, ei onnistu kuin suurimmalta vallankäyttäjältä. Ja medioiden valehtelun ainut järjellinen motiivi saattoi olla ainoastaan Lindenin suojelu murhaepäilyiltä.


      • Anonyymi
        FaktatKertovatMafiasta kirjoitti:

        Ruotsin mediat kertoivat viisi päivää ruotsalaisen kuoleman jälkeen, että kyse oli sydänkotauksesta, eikä merkkejä rikoksesta löydetty. Tapaus jäi Ruotsissa unholaan parissa päivässä. Suomessa taas YLE ja muut mediat syöttivät kansalle mitä aktiivisimmin valhetta ruotsalisen kuolinsyystä yli kuukauden. Teräsvuoren murhasta kirjoitettiin jatkuvasti ja juttuihin liitettiin aina sama valhe, miten ruotsalainen tiedetään myrkytetyn täsmälleen samalla tavalla.

        https://www.expressen.se/nyheter/svensk-hittad-dod-pa-hotell-i-uganda/

        "han dog på grund av ett hjärta som gav upp. Det finns inga tecken på att något brott ligger bakom."

        "hän kuoli sydämen petettyä. Mikään ei viittaa siihen että tapaukseen liittyisi rikosta."

        Tietenkin Suomen mediat tiesivät ruotsalaisen sydänkohtauksesta, mutta valehtelivat jonkin yläpuolellaan olevan tahon määräyksestä, jotta Linden välttyi epäilyiltä. Lisäksi kansa ei älynnyt ihmetellä sitä miksi Suomen poliisi kieltäytyi epäilemästä Lindeniä, vaikka tämä oli Ugandan poliisin pääepäilty valehdeltuaan murhtutkinnassa matkansa tarkoituksen. Linden vain kieltäytyi paljastamasta todellista syytä Ugandassa oloonsa, mikä osoittaa että saalaaminen oli pakko tehdä.

        ...Kuka tahansa muu Lindenin tavoin murhatutkinnassa poliisille valehteleva on automaattisesti pääepäilty. Kenet tahansa muun olisi Suomen poliisi hakenut heti kuulusteluihin, ja pyytänyt Ugandan poliisia pitämään epäillyn siihen asti vangittuna.

        Jos kansa osaisi ajatella omilla aivoillaan, tajuaisi se että Suomen valtamedioiden valjastaminen syöttämään samaa valhetta yli kuukaden ajan, ei onnistu kuin suurimmalta vallankäyttäjältä. Ja medioiden valehtelun ainut järjellinen motiivi saattoi olla ainoastaan Lindenin suojelu murhaepäilyiltä.

        kun nyt ootte päässeet vauhtiin nii täs kohtaa vois kysyä---

        kellään tietoa joku Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä- mitä tapahtui?


    • coccarit

      imuttaa svedulinakkia!

    • miettikääpä.hetki

      Se mitä monet eivät tiedä tai ymmärrä on tämän mafian sisärenkaaseen pääsyn edellytys eli pääsyvaatimus. Miettikääpä hetki mikä se voisi noissa piireissä olla.

      Ennen sitä ne puoluelaiset ovat "kokelaita".

      • Anonyymi

        Satanismi saatananpalvonta....?

        muuten pyjamasurma- kokoomuslainen puoluejohtaja surmaa venakon... kukaan yhtäkkiä kokoomuksessa ei tunnekaan koko miestä?...


    • clopalisaatio.kovin.miel

      > jonkin yläpuolellaan olevan tahon määräyksestä

      Liekkö se taho istu puolueen ja liiton toimistossa päivät pitkät ja soittelee uhkaus- ja paimennussoittoja työnantajille ja ay-porukoilleen. R-kirjain vaan välillä vähän 'solahtaa'.

    • kiintoisaa
      • Anonyymi

        Ei taida tähän asiaan oikeudessakaan tulla selvyyttä. Erikoistahan tapauksessa on mm se, että valvontakameran nauhoja oli käsitelty. Kuka muu voisi käsitellä niitä kuin hotellin henkilökunta tai viranomaiset?


    • on-aina

      ollut epärehellinen,joten miten se nyt olisi rehellinen. olisi pitänyt jättää ugandaan iäksi.

    • Panamaaaa

      Viranomais- ja poliitikkomafia tiedustelulakihankkeineen ym. on jo täysin kehitysmaan tasolla mitä tulee korruptioon ja kähmäilyyn. Mietin, että liittyykö Sevónin ja Loimulankin tapaus esim. Panamapapereiden peittelyyn. Vain poliisilla, verottajalla ja Ylen MOTilla on pääsy papereihin. Tämä on todella outoa piilottelua. Monellako kähmäripoliitikolla ja silmäätekevällä on ollut panamayritys?

      Sevón oli ollut Nordeassa töissä ja tietoinen kytkennöistä. Julkisuudessa on puhuttu vain Rotenbergeistä. Mutta mutta, ne 400 panamansuomalaista yritystä...Missä niistä on tietoa?

      Lavastiko siis poliisi murhat Loimulan tekosiksi, koska näillä, ja erityisesti Sevonilla oli tieto? Uhkasiko Sevon paljastaa kytkennät?

      https://yle.fi/uutiset/3-10266015

    • Kyrpä-Ylermi

      Heräsikö Suvi aamulla ruumis vierellään?

    • Anonyymi

      Kokoomukselle on ollut vuosikymmeniä huippubisnes valmistuttaa Patrialla jäljitelmiä mm. venäläisistä aseista. Kun niitä on myyty ympäri maailmaa omaan lukuun ja saatu rahat, vielä ennen vuotta 2014 Sveitsin pankkeihin, eipä ole voinut rikoksistaan jäädä kiinni.

      Ei ihme, että verolakeja valmistelevan valiokunnan puheenjohtaja Kokoomuksen Sampsa Kataja kehui v. 2014, kuinka hänen kokoomuslaisilla kavereilla oli miljardeja euroja rikollisia rahoja Sveitsin pankeissa. Ongelma oli se, että pankit aikoivat paljastaa asiakkaidensa tiedot verottajille, jolloin Kokoomuksen johdon piti siirtää rahat pois Sveitsistä väliaikaisesti maailmalle ja Katajaa vaadittiin tekemään esitys hallintarekisterilasta, jotta rikolliset miljardit, mm. Yaran lahjukset, voitaisiin tuoda Suomeen, pestä ja sijoittaa edelleen.

      Kun STUBB VALEHTELI v. 2015 hallintarekisterilaista, oli kyse mm. näistä Kokoomuksen johdon rikollisista miljardeista, jotka oli siirretty Sveitsistä muualla odottamaan hallintarekisteriä. Juuri siksi sillä oli kova kiire ja valehdella piti.

      https://yle.fi/a/3-7165572

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe