Tähänkö johti uusi taksien kilpailutus?

lisääkilpailutustakehiin

Alajärvi isolla Iltalehden otsikoissa. Palvelun käyttäjänä en yhtään uutista ihmettele. Lääkärintodistuksia pyydetään jatkuvasti, niistä rahastetaan vaikka pitää olla ilmaista. Virkailijat jättävät esimerkin mukaan ne täysin lukematta lääkärintodistukset. Vaikka on lääkärin suoritus, että tarvitsee vakiotaksin, sitä ei myönnetä. Vaikka ei osaa/voi tilata itse taksia, silti ei anneta lupaa soittaa suoraan taksille, joka systeemi toiminut vuosikymmeniä. Vakiotaksioikeuksia hylätään kuten esimerkissä. Onko tehtävä rikosilmoitus moista päätöksentekoa vastaan? Kukaan ei vapaaehtoisesti ole vaikeavammainen taikka muuten käytä taksia. Kaikki me olisimme mieluusti terveitä ja ajaisimme omalla autolla ja jättäisimme meitä varten palkatut virkailijat ja koko sos.toimen rauhaan. Alajärellä ei ole todellakaan kiva asioida. olet liikaa ja se kyllä annetaan viranhaltijoiden taholta liian usein ymmärtää

28

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sykiatrit

      Tässä tapauksessa apteekista ei löydy apua.

    • Eliittijohto

      Älkää valittako turhista. Rakennamme uuden liikuntahallin. Se olkoon kaupungin johdon lahja köyhille alamaisille.

    • Mitälääkkeitätarvitaan

      Näinhän se on. 500.000 e budjettia pienennetty vammaiskuluista 2016. Tähän halliinhan niitä tarvittiin. Sipilän opit Järvi-Pohjanmaallakin. Alajärvi juhlii 150- vuotta.

      • Lehtiämyötenvalittavat

        Käsi pitkällä ollaan koko ajan, miksi kaupunki ei rikastuta meitä. Kyllä sitä itsekkin voisi jotain tehdä, eikä aina olla vailla ja kitistä.


    • Samaamieltä

      Liikuntahallinki käyttäjät maksaa käyttövuoroistaan ja näillä tuloilla rahoitetaan halli ja juoksevat kulut.

      • Pikkuusen

        Käyttövuoromaksut kattaa pikkuisen murto-osan kuluista.


    • Pulliaine

      Lapsiperheet vammaiset ja vanhukset maksavat veroa kaupungille.....miksi heitä ei auteta

    • Otettulääkeauttaa

      Apteekki aukeaa klo 9.00

      • Anonyymi

        Ota ne lääkkeesi kun tiedät aukioloajan,ota ne lääkkeesi kaikki, ne ei nyt ole otettu kun puhut täyttä hulluutta. Ota ota.


    • Veronsaajia

      Harvassa on Alajärvellä ne savut jotka maksaa enempi veroa kuin saavat valtiolta rahaa. Vimpelissä valtionosuudet pienemmät ja verokertymä suurempi per capita, niin toki lähes kaikissa Etelä-Pohjanmaan kunnissa.

    • Luonnonvesissäuija

      Uimahallinkin käyttäjät vissiin maksaa käyttökulut ite. Tappiota tulee huima summa, samoin liikuntahallissa.jos perittäis todelliset kulut käyttäjiltä, ei olis yhtään käyttäjää.

    • Sisäinentarkastajatöihin

      Nyt näyttää vahvasti siltä,että kaikki kuljetuspalv. tarvitsijateivät selviä taksien tilauksesta. Säästöä syntyy, kun matkoja ei käytetä eli ei voida käyttää kun ei selvitä monimutkaisista tilaussoitoista. Mutta kyllä loppuu myös taksien pito, kyydit loppuu. Vammaisneuvoston pitää nyt toimia. Sitä varten siihen on jäsenet valittu. Puheenjohtaja vastaa. Vai vastaako. Kaupunki jätti päätöksissä kuulematta tätä neuvostoa, vaikka laki edellyttää kuulemista. Nyt sisäinen tarkastaja töihin, palkalle vastinetta.

    • alajärvenankkuri

      En tiedä, mutta Alajärven kaupungissa asuu aivan mielettömän kaunis vaalea, todella hoikka kolmekymppinen nainen! Todellinen hot milf.

      • alokas

        No en tiedä onko se nyt niin kovin kaunis, satuu muuten olemaan minun äiti. Minulla on kolme vanhempaa veljeä kaikki alikessuja.


      • Anonyymi
        alokas kirjoitti:

        No en tiedä onko se nyt niin kovin kaunis, satuu muuten olemaan minun äiti. Minulla on kolme vanhempaa veljeä kaikki alikessuja.

        Eli et sen sitte!! : ) Se on kyllä todella kaunis oikein namupala,, voi mikä herkku. Alajärvellä on monia todella kauniita 'vanhempia' naisia.


    • Ettästiedätkurja

      Onkohan sille jo vakiotaksi myönnetty ja jos on ei varmasti ole saanut oikeutta soittaa suoraan omalle taksilla. Niitä ei kuule periaatteesta saa kukaan, sossun tädit löi jalkaa lattiaan Kumpuvuoren luennolla ja joku Vielä soitti lakimiehelle perään ja neuvoi kymmenien vuosien kokemuksella. Sosiaalityöntekijä oli ollut, ei ohjaaja. Sellaisia asiantuntijoita Alajärvellä ja hoitavat Vimpelikin asioita!!

      • Oikeuttaveronmaksajille

        Hyvä etteivät myöntäisi vakiotaksia kenellekään heppoisin perustein, ettei tulisi taas taksikortin liika käyttöä, niin kuin joku vuos sitten kävi Alajärvellä, erään pyörätuoli asiakkaan toimesta, alajärvi menetti yli 10 000 euroa rahaa silloin taksikortin liika käyttön vuoksi! Sos-toimi, olkaa tarkkana tällaisten kanssa, teette hyvää työtä.


    • Revisiitä

      Taksiyrittäjä sai lisänä ne rahat. Ilmankos uusi Mersu tilauksessa. Yrityksellämonta taksia. Sinä maksat veroissasi sekä Kela-ajot ja väärin laskutetut viranhaltijoiden hyväksymät laskut.

      • Kukakummahänon

        Kuka oli kyseinen pyörätuolinainen ja kenen taksilla se suhas? Minäkin olen hänen ylimääräisiä matkoja ollut kuitenkin maksamassa. Näitä käsipitkällä, toisten rahoilla eläviä on paaaallljon ja samat henkilöt valittavat, kun eivät saa kultamunia suuhun kaupungilta.


      • Anonyymi
        Kukakummahänon kirjoitti:

        Kuka oli kyseinen pyörätuolinainen ja kenen taksilla se suhas? Minäkin olen hänen ylimääräisiä matkoja ollut kuitenkin maksamassa. Näitä käsipitkällä, toisten rahoilla eläviä on paaaallljon ja samat henkilöt valittavat, kun eivät saa kultamunia suuhun kaupungilta.

        Soststo siinä näytti mokanneen raskaimman jälkeen. Olis lainmukaisesti antanut muutaman matkan lisää. Ei olis tullut kaupungille maksettavaa taksisuharille yli kymmentätuhatta. Olis selvinnyt parilla sadalla. Pitää tutkia ennen kun hutkii.....


    • Anonyymi

      Järvi-pohjamaan perusturva jälleen hyväksyi taksivälityksen. Jos taksi siirtää asiakasta Lappajärvellä 1 kilometrin se maksaa yli 200 euroa veronmaksajille. Miksi hyväksytään Alajärven taksin kustannukseksi asiakkaan luokseajo? Muualla tätä ei makseta. Ja näitä kuntien Vimpeli ja Lappajärvi siirtoja tulee paljon ja rahaa kuluu paljon. Mutta ei se mitään.otetaan lisää ruokamaksuja, ylläpitomaksua ja vuokraa nostetaan. Taksimaksuihin pitää saada maksajia. Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja myös perusturvassa jäsenenä. Siksikö mitään järjestystä ei tule?

      • Anonyymi

        Eikös lappajärvellä ole takseja ollenkaan, kun kerta alajärveltä asti pitää lähteä taksin, vai ovatko Lappajärven taksit tumpeloita?


    • Anonyymi

      Riittää että maksavat veroistaan.

    • Anonyymi

      Kaikkihan sen tietää, että sairastaminen loppuu kun seinään, kun liikuntahalli on valmistunut. Uimahalli on ollut nyt alajärveläisten käytössä 5- vuotta. Kaupunki maksaa 500 000 tuhatta käyttökustannuksia. Onko hallin liput liian halvat? Paljonko on jo säästetty 2014- 2019 terveydenhoidossa?

      • Anonyymi

        Uimahalli on tarpeellinen, kun katsoo kävijämääriä ja oikein ilahtuneena ollaan, kun isot määrät eläkeikäisiä käyttää uimahallin palveluita. Se on samalla sosiaalista kanssakäymistä muitten ihmisten kanssa ja pysyy pääkoppakin kunnossa, toisinkuin näillä valittajilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uimahalli on tarpeellinen, kun katsoo kävijämääriä ja oikein ilahtuneena ollaan, kun isot määrät eläkeikäisiä käyttää uimahallin palveluita. Se on samalla sosiaalista kanssakäymistä muitten ihmisten kanssa ja pysyy pääkoppakin kunnossa, toisinkuin näillä valittajilla.

        Tietty eläkeläiset käyttää, kun kirkolla ei juuri muita enää ole. Uimahalli on ok, mutta toivottavasti pesikseen ei laiteta enää lanttiakaan.


      • Anonyymi

        Uimahalli on ollut todella hyvä asia ja kannatan sitä . Luuliko joku että uimahalli tekee rahaa kaupungille? tuskin niin heikolla ajatuksella on ollut kukaan. Uimahalli kuuluu kaupungin palvelu repertuaariin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe