Kulttuurimarxismi on korvannut aidon marxismin!

Aatehistorioitsija

Länsimaissa ei enää ole merkittäviä kommunistisia eli aidosti marxilaisia puolueita. Koska kulttuurimarxismi on korvannut marxismin johtavana vasuriaatteena. Sitä edustaakin paljon laajempi kirjo puolueita, koska sosialistiset, sosiaalidemokraattiset ja vihreät puolueet ovat omineet kulttuurimarxismin. Ja jopa monet oikeisto- konservatiivipuolueiden johdot on solutettu ns. vasemmistoliberaaleilla eli oikeasti kulttuurimarxisteilla(vrt. Kokoomus ja Moderaterna).

Kulttuurimarxismin perusideahan on se, että entiset kommunistit ja sosialistit ovat alkaneet kannattamaan markkinataloutta eli hylänneet suunnitelmatalouden, mutta muuten kannattavat marxilaista aatemaailmaa. Monet heikäläisistä voivat olla jopa "äärioikeistolaisia" talousasioissa!
Kyse on siis koko länsimaailmaa riivaavasta salakavalasta marxilaisten aatteiden tunkemisesta kaikille politiikan saroille, jotta perinteinen länsimainen arvomaailma mädätetään pois. Toiminta on kestänyt kauan ja se on niin laajaa, että tavalliset ihmiset eivät edes huomaa koko juonta.

12

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TärkeäLisäys

      EU eli Euvostoliitto on läpikotaisin ns. paneurooppalainen hanke. Tuo aatehan on kulttuurimarxismin sivutuote. Sen tavoitteena on tuhota Euroopan kristilliset kansallisvaltiot. Ja suurmamuttaa maanosa niin, että ei vain kansat katoa vaan myös koko valkoinen eli eurooppalainen rotu. Juuri niin on Brysselin eliitti toiminutkin! Ensin poistettiin sisärajat, sitten ulkorajat ja lopulta Merkel kutsui mamutulvan Eurooppaan. Kuin suoraan paneurooppalaisuuden oppikirjasta!

      • EUarvot

        EU:han on kommunistien luomus, kun Euroopan hiili- ja teräsyhteisö perustettiin hiili- ja teräskaupan vapauttamiseksi. Kuten kaikki tietävät, kommunismiin kuuluvat vapaus (esim. vapaa kauppa ja vapaa kasvatus), veljeys (hyväveli-syndrooma ja rakenteellinen korruptio) ja tasa-arvo (maahanmuuttajien etusija ja tasa-arvoinen avioliittolaki).

        Oikeiston aatteita aikanaan olivat koti, uskonto, isänmaa. Kumpaa EU enemmän muistuttaa?


      • Nietponiperse

        Perus-kommunismista valkoisen mustaksi selittämistä. Ainakin yksi kunnon ryssä joukossamme.


    • Huomautan

      Taitaa olla liian fiksu avaus ja aihe tälle palstalle?

    • allekirjoituksia
      • Hauskan sameaa. Epäilen, ettei tuo ole huumorilla kirjoitettu kuitenkaan.


      • RottaTaasPihalla
        TheRat kirjoitti:

        Hauskan sameaa. Epäilen, ettei tuo ole huumorilla kirjoitettu kuitenkaan.

        Rotta on suomalaisvastainen vasuri ja kiihkomamuttaja. Vain sellainen maansa ja kansansa petturi näkee jotain hauskaa salakavalassa oman kulttuurin tuhoamisessa!?


      • RottaTaasPihalla kirjoitti:

        Rotta on suomalaisvastainen vasuri ja kiihkomamuttaja. Vain sellainen maansa ja kansansa petturi näkee jotain hauskaa salakavalassa oman kulttuurin tuhoamisessa!?

        Olen samaa mieltä siitä, että tuo addressi on kulttuurimme tuhoamista. Huumori taitaa olla tahatonta.


    • hfhjdkdk

      Elämme lopun aikoja ( silti se ei tarkoita että kaikki loppuu heti, vaan muutamien kymmenien vuosien sisällä) Raamattu kuvaa että maa saastuu jalkojen alla, eletän moraalisesti Lootin aikoja (Sodoma ja Gomorra)
      ilmastonmuutos tuhoaa maapallon ja se johtuu vain ihmisten kuluttamisesta.
      MOraalinen rappio, arvojen luhistuminen kaikilla tasoilla, murhat, lasten hyväksikäytöt, pedoringit, you name it kaikkea on yltäkylläisesti ja enenevästi.

      pedonmerkki on tulematta ja se on siru joka edustaa new world order hallitsijaa, kukaan ei osta tai myy ilman sitä.

    • AhneudenVisio

      Kulttuuri marxismi ja vas vihreä ideologia pyrkii pakolla monikulttuuri helvetin rakentamiseen, siis tuhoon.
      Markkinatalous liberalismi pyrkii raadollinen ahneeseen keinotteluun ja siksi haluaa tehdä riisto valtioita. Haluaa siis tuhoa ahneus bisneksen maximoimiseksi.

      Esim. Pakolais bisnes korruptio on siksi osa molempia aatesuuntia. Näin, rakentamalla Pohjolan Kongo Suomeen pakolla, saadaan vallankumous ja riistoa aikaan!!

    • sdpgrggg

      Itse kannatan avointen rajojen politiikkaa, sillä haluan että tämä sairas yhteiskunta ajautuu lopulliseen kriisiin, jonka jälkeen kommunismi on mahdollista toteuttaa. Ajatusrakennelmasta voi olla montaa mieltä, mutta itse koen toimivani oikein.

    • komukka

      Minä olen kommunisti. Kyllä tuossa menee puurot ja vellit iloisesti sekaisin. Konnservatiivit ovat nimensä mukaan vanhoillisia, jotka kannattavat vanhassa on vara parempi -periaatetta ja siihen kuuluu nämä koti, uskonto, isänmaa liturgiat. Liberaalien historia on Ranskan vallankumouksessa ja ne taas näkevät vapaan markkinatalouden ja ylipäätään kaiken(rikkaille tarkoitetun) vapauden avaimena onneen. Alkujaan kommunismilla viitattiin yhteisomistukseen, eli lähinnä osuuskunta-aatteeseen. On tosiaan aika kaukaa haettua väittää, että kommarit haluaisivat alistaa ihmiset markkinavoimillle tai kannattaisimme maailmaa, joss varallisuus saadaan kasattua yhä harvempien käsiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe