JUMALAT ovat Paskiaisia, tässä selitys!

KusiPääJumalat

Jumalat aloittivat ns. Lopun Ajat n. v. 2006, aloittamalla hirviömäisten ilmentymien tekemisen ihmisille. Tuonnempana He aloittivat Antikristus-lärväilyjen vääntämisen ihmisten naamoista v. 2009 ja jatkoivat sitäkin pahimmillaan v. 2011, noina vuosina monet menettivät niiden takia henkensä Euroopan alueella, myös Suomessa.

Mutta kaikista hirvein tapahtuma oli Israelin tekemä ilmaisku Palestiinan kouluihin v. 6/2014, jonka jälkeen alkoi ISIS riehumaan 7/2014 elävältä haudaten Irakilaisianaisia ja lapsia. Tämäkään EI JUmalille riittänyt, vaan antoivat ISIksen riehua, hillua ihan hirveitä juttuja koko seuraavankin vuoden ajan (mm. moottorisaha--murhia, eläväkltä polttamisia, kaikenlaista kauheinta karmivaa jota voitte keksiä=he tekivät sitä kaikkea).

Kaiken lisäksi Jumalat antoivat ISIksen tulla tänne asti, Euroopan halki ja itä-blokin maita ja Venäjää pitkin "pakolaisina", joista suuri osa palautettiin vain takaisin, ilmeisesti uudelleen murhaaman siellä paikallista väestöä. Suuri osa noista ISIS-pakolaisista kuitenkin jäi länsimaihin ja on jo paljastusten mukaan (itsekin olen nähnyt vaikka kuinka paljon) soluttautuneet jo vaikka mihin duuni-paikoille. Juuri jokin aika sitten oli AVA-tv:n txt-kanavalla ilmoitus joltain, jonka mukaan eräs muslimi-sairaanhoitaja oli jollain videolla ilmoittanut, että heitä ei Suomen lait koske, ja että heillä on miehet ja aseet valmiina iskua varten. Heidän imaaminsahan on käskenyt ISISläisiä vetäytymään ja eristäytymään muusta yhteiskunnasta, sen takia he ovat kaikki ns. maan alla.

Jumalille EI ilmeisesti riittänyt aikoinaan Noita-vainot n. v. 1000-1700, jolloin He myös pistivätkoko mystisen Henkimaailmansa Olennot hillumaan, riehumaan ihmisiä pelkotiloihin, varmasti He loivat epäluuloa kaikkiena keskuuteen, koska miksikäs ns. noitia muute olisi rovioilla poltettu ja kidutettu muutenkin. Ilmeisesti nämä ns. noidat saivat vaan tietää asioista (kuten Jumalien Pelipöytä ja sen panokset, pelinappulat) ja joutuivat sen takia Jumalien epäsuosioon, tulipaloon asti.

ISIksen UHREJA emme unohda IKINÄ, heidän kauhea tuskansa, kiinni olemisensa noiden roistojen käsissä EI ole KOSKAN anteeksiannettavaa: Sen maksavat Jumalat ITSE vielä joku päivä ja Se on koittava lähi-aikoina. Emme anna IKINÄ anteeksi Jumalille, Valtiaille sitä hintaa (=ihmis-kohtalot ja -kuolemat), joka tuli maksamaan Heidän Apocalyptisten Paskavaleiden takia; He aloittivat ns. Lopun Ajat EIKÄ loppua tule olemaan, koska Heidän VALEENSA, VALE-ilmoittelu meistä ihmisistä jatkuu sen sijaan, että He ilmoittaisivat esim. ISIksestä! Miskiköhän EI YHTÄÄN kuvaa, imagea tai ilmoitusta Heiltä ISIKsestä, mutta valkoihoisista asiaankuulumattomista, syyttömistä jatkuvasti kyllä kuvina, imageina ilmoitellaan?

10

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuruHoureJumalat

      Tässä eräs Jumalan Itsensä Antama Profetia (myös muut Heidän Profetiansa ovat Toteutuneet, koska Itse ensin ennustavat ja sitten tulevat ne Toteen laittamaan). Tässä alapuolella olevassa profetiassa on mukamas Suomen kansa mennyt synnissä liian pitkälle, mutta se EI ole tosiasia, vaan suurin osa suomalaisista, varmasti n. 96,2 % väestöstä on elänyt TÄYSIN synnitöntä ja rikoksetonta Elämää, mutta Jumalat, Valtiaat ITSE ovat sen Henkimaailmansa kanssa tulleet VÄKISIN YRITTÄMÄÄN saada kaikenlaista niin syntiä kuin rikostakin ihmisille aikaan.

      Tämä alapuolella oleva profetia on juuri suuri esimerkki siitä, mitä Herrat VALEHTELEVAT: Suomessa EI todellakaan ole menty YHTÄÄN liian pitkälle missään muussa KUIN siinä, ETTÄ LIIKAA; liian kauan olemme JO Herroja Henkimaailmoineen katsoneet tässä maapallolla. Tässä se suuri VALE-profetia nyt tulee:

      "7.6.2018

      Nimimerkin ”Herran palvelija” huhtikuussa 2018 Suomelle saama sanoma ”Elian hengessä”

      Suomessa on menty synnin rajan yli. Huuto on kuulunut taivaaseen asti.

      Kun paljon on annettu, niin paljon myös vaaditaan. Herra ei voi olla rankaisematta. Olemme Sodoman ajassa ja olemme jo tuomion alla. Tuomiot alkavat Jumalan huoneesta, mutta meitä ei tuomita tulella ja tulikivellä, koska olemme armon valinnan alla. On vain yksi tie ja vain yksin Herra voi pelastaa niin kuin Lootin.

      Sen tähden hän lähettää Elian hengessä palvelijansa, ettei tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi, vaan kääntääkseen kansan sydämen Herran puoleen ja antaakseen herätyksen ja pelastumisen. Malakia 4:5-6. On kylvämisen ja niittämisen aika samalla kertaa ainoastaan armosta.

      Jolla korva on, se kuulkoon. On myös armon valinta ja kutsuminen Suomelle.

      On tullut myös Efraimin aika. Juuda etsii veljiään ja on oleva yksi lauma ja yksi sauva.

      Olemme ennusmerkin kansaa ja elämme siinä ajassa. Messias Yeshua Hamashiach on tulossa.

      Aamen, tule Herra Jeesus!"

      • EttäNäin

        Tässä osa Nicholas Welshin saamasta profetiasta, joka ennusti mm. Suomeen tulevan jonkinlaisen käännytyksen. Tuossa profetian pätkässä vaan on oiva, ikävä esimerkki siitä, kuinka Jumala Itse Oikeasti Tahtoo kaiken Sanomansa, profetioimansa Asian tapahtuvan näköjään myös Suomelle (kuten aikaisemmissa profetioissa olemme voineet kauhistella):

        "Valmistautukaa. Suomea ravistellaan pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

        MINÄ OLEN LIIKKEELLÄ JA TOTEUTAN SUUNNITELMANI.

        Nöyrät kuulevat ääneni, toteuttavat käskyni ja näkevät ensimmäiset halkeamat jäässä, joka on jäädyttänyt kansakunnan. He ovat vartijoita, jotka varoittavat siitä, mitä minä, elävä Jumala, tulen tekemään.

        MINÄ TULEN! VALMISTAUTUKAA!"


    • Niin, kautta maailmanhistorian on tapahtunut joukkomurhia mitä raaimalla tavalla ja ilman mitään syytä. Josephuksen Juutalaissodan historia kertoo esim. kuinka ennen Jeesuksen syntymään tuhottiin Israelin alueella paljon väkeä.

      Tämä maailma, jossa elämme ei ole mikään taivas, vaan lähes alimman luokan planeettakunta. On olemasa ns. Vaikuntha taivaita, joissa järjestys on toivoakseni erilainen. Eihän maan päältä kukaan tahtoisi taivaaseen tai paratiisiin , jos tämä olisi ylemmän tason maailma. Tämä maailma jumalineen ja asukkaineen on humaanisuudessa vähempi kuin keskiverto maailma.

      Mutta Jumala vetoaa valitsemaan hyvän ja elämän huolimatta siitä millainen hän itse on.
      Hän vetää ihmisiä puoleensa ja Jumalan valtakunnan puoleen. Mutta toisella kädellä hän vitsaa sodilla ja pedoilla. Mitä ilmeisemmin Raamatun ja evankeliumin antama kuva Jumalasta on ihanteellinen ja valheellinen.

      Tässä seison enkä muuta voi. Voi olla korkean sivistyksen tason ihmisen koskaan vaikea löytää paikkaa jota ryökäleet eivät olisi valloittaneet. Yleisesti ottaen väestö maapallolla on raakaa ja sivistymätöntä , mutta joskus sattuman oikusta syntyy korkeaa sivistystä.

      • ParhaintaSinullekin

        Anteeksi vaan, mutta on pakko kommentoida ja korjata sun käsitystäsi siitä, että suuri osa maapallon väestöstä olisi sivistymätöntä ja raakaa. Meillä ihmisillä vaan on joskus, ehkä useinkin niin paljon omia harmeja, ketä hitsittää, vit..ttaa mikäkin, että emme jaksa olla esim. kohdatessa niin kauhean lämpimiä tai huomaavaisia toisiamme kohtaan.

        Tämä on yksi syy, minkä takia ihmisille tulee vääriä käsityksiä, minä vaan tiedän toltuuden niin moneen ihmnisten v..tutukseenkin. Älä menetä uskoasi ihmiseen, sillä me olemme kaikki samassa veneessä; kenelläkään ei varmasti ole helppoa, vaan kaikki olemme nähneet kuinka täällä on toisiakin satutettu, oma kokemuksemme mukaan lukien.

        Täällä oikeasti erilaiset Henkiolennot välillä hilluvat ja ties mitä meidän ihmisten elämässä, myös valehtelevat meistä kaikenlaista; näistä esimerkkinä minkä vaan lainen "Taivaan" ilmoittelu, Herrojen tai Henkimaailmansa: se on VALETTA kaikki ollut tähänkin asti niin minusta kuin muistakin, minusta viimeiset n. 13 vuotta. Ole ihmisten puolella, älä heitä heitä koskaan hukkaan, älä luovu toivosta, sillä ns. siskosi tai veljesi voivat ehkä tarvita joskus pari rohkaisevaa sanaa sinultakin. Ollaan ihmisten puolella; emme voi koskaan tietää heidän suruaan, kipuaan, joka voi olla välillä joskus suurinta tässä Universumissa: ole veljiesi puolella, he tarvitsevat sitä!


    • AsiatEsiin

      Ja tässä Yksi kauhein asia, jonka Jumala(t) voi(vat) tehdä maailmaan, että laittavat pieniä lapsia olemaan jotain profeettojaan, ja minkälaisia vielä...?! Että Se Hullu Kuu-Ukko kehtaa kiusata pieniä lapsia tai minkäänlaisia muunkaanlaisia ihmisiä, ihan vaan pitämään Omina profeettoinaan, Herran Jestas! Että voivat jotain Noin raskasta tehdä pienille lapsille, vastuuta jo pienenä, Herran Jestas, Hullu-Ukko Jumala, joko alatte uskoa Oikein? Nämä ovat kaikki profetiat mm. Jouko Pihon keräämistä profetioista ja suoraan Jumalan Sanaa, Häneltä Itseltään, ei siis ihmisiltä. Katsokaa näiden palstalla olevien profetioiden lukumäärää (mm. Jouko Pihon keräämistä profetioista suurin osa on ennustettu toukokuussa 2018) ja laatua: noin Hirveitä asioita päätti Jumala(t) sitten tulla syytöntä maailmaa kohtaan tekemään, rankaisemaan:



      "Jumala tulee käyttämään pieniä lapsia voimallisina profeettoinaan. Nämä lapset näkevät enkeleitä ja puhuvat suoraan Herran kanssa.

      Taivaasta tullaan kuulemaan sellaista musiikkia, jollaista ei ole koskaan ennen kuultu maan päällä."

      • SellaistaEttä

        Myös n. vuonna 2007 lopulla tai ihan alussa v. 2008 Jumala antoi profetiansa, jossa Hän ilmoitti, että Hän tulee viemään tai ottamaan pois Suomen elintason. Ja samantienhän nopeasti alkoi Nokia v. 2009 kesällä viimeistään kaatua, menettää suuria, huomattavia markkinoita Jenkeissä: kukaan ihmisistä ei yht´äkkiä edes vilkaissutkaan Nokian hyllyihin, kuulemma. Ja väitän, että osa syy tähän ihme-reagointiin mahtoi olla mm. Antikristus-lärväilyt, jotka alkoivat v. 2009 juhannuksen aikoihin, mm. minun naamastani väännettyinä, vääristeltyinä a´la Jumalat, Valtiaat.


    • Jaa, mutta kaikenlaista pahaa ovat jumalat tehneet. Murskasivat ihmisen rakentaman Baabelin tornin ja hukuttivat koko vanhan maailman vedenpaisumuksella. Vaikuttimena ehkä kateus ihmistä kohtaan. Myös Kreikan jumalatarustot kertovat jumalien luonteesta yhtä ja toista pahaa.

      Joskus syntyy korkean siviytystason omaavia, järkeviä ja humaaneja ihmisiä, jotka ylittävät jopa jumalat viisaudessa ja moraalissa. Yksi on Karitsa, jota kutsutaan ainoaksi arvolliseksi maan päällä, taivaassa ja maan alla. Eli lopussa jää vain yksi ylivertaisen sivistynyt yksilö jäljelle. Kaikki muut paatuvat ja hoippuvat barbaarisuuden puolelle.

      Kyse voi osittain olla myös puhtaan fysiikan laista eli entropiasta. Sen mukaan entropian eli epäjärjestyksen tulee alati lisääntyä. Jos on jossakin paratiisi, taivas tai järjestystä syntyy niin toisalla pitää suurta epäjärjestystä syntyä.

    • Tosiasioita

      Ja v. 2014 lopulla tai aika alussa v. 2015 Jumala(t) antoivat profetiansa, jonka mukaan Suomen isät ja äidit olivat tehneet niin pahaa syntiä, huorineet keskenään omien lastensa nähden. Tämä saattaa olla vertauskuva, koska tuskin kukaan sell. tekisi. Suomi oli kuulemma tehnyt silloinkin suurinta, mittavaa syntiä, mukamas: mutta Ajat oliavt kuitenkin Toinen ja Totuus kans.

      Nimittäin Jumalat, Valtiaat alkoivat hyökätä rakkaan läheiseni kimppuun (fyysisestikin) v. 9/2014 lopulla ja alkoivat myös käsitellä hänen mukamas asioita, eli vale-versioita hänen asioistaan, tekemisistään. Hän mukamas oli (Jumalien mainostamana) joku lasten hyväksikäyttäjä, joka vaijn piehtaroi synneissään. Hänestä vääristeltiin vuosien ajan (ensimmäiset 18 kk yhtä soittoa Etelä-Suomen ilmatilassa) pedofiili-mielikuvaa, ilmentymää, ja hän joutui ihan hengenvaaran sell. paska-vale mainintojen takia. Hän itse asiassa oli itse pari vuotta aiemmin ilmiantanut netti-poliisille noita tuollaisia oikeita tapauksia, pedofiilejä eikä ollut missään tekemisissä minkäänlaisten lasten kanssa, hän ei juuri tavannut edes omia, avioerossa äitinsä huoltajuuteen jääneitä lapsia ollenkaan.

      Väitän, että Tämä Jumalien antama profetia siitä, että suomalaiset isät ja äidit mukamas piehtaroivat ja huorivat omien lastensa nähden, perustuu aika paljon siihen vale-paska ilmestykseen, ilmentymään mies ystävästäni. Noiden ilmestysten avulla Jumalat saivat luotua ensinnäkin kauhua ja vaikka mitä ikävää tunteiden sekamelskaa meidän ihmisten elämään, ja He saivat monetkin varmasti luulemaan, uskomaan, että myös mies ystäväni olisi joku hyväksikäyttäjä.

      Eli tässä tapauksessa (kuten joskus muissakin) Jumalat ENSIN itse tulivat aiheuttamaan pahat paska-asiat, väkisin niitä vääntämällä ja sitten profetioivat Noita paska-vale-profetioitaan. Jumalathan ITSE aloittivat kaatamaan hyväksikäyttöasioita tähän Etelä-Suomen alueelle vuodesta 2011 aivan alusta asti, ja monet meistä tai kaaduimme noiden paska-vale asioiden alle, mutta emme silti ole syyllisiä tai osallisia moisiin asioihin, rikoksiin. Eli sitten kun saavat VALEENSA ja langetuksensa LÄPI kaadettua tähänkin maahan, niin tulevat sitten profetioimaan paska-vale Jumalan Sanaa, saadakseen kaikki näköjään uskomaan Jumalien, Valtiaiden Ikuiseen Paska-Valeeseen; että maailma ja ihmiset olemme mukamas syntisiä ja Uskoon Heitä Itseään kohtaan, jotta saavat sitten Omaan varteensa meitä kuolleita kasvamaan. Hyi helvetti!

    • Jumala kutsuu moraalisesti korkeatasoiseen elämään ja pidättäytymään seksuaalisesta nautinnosta.
      Mutta ennen Jeesusta tulivat jo antiikin filosofit, jotka selittivät nautinnon olevan korkein hyvä ja tuskan kauhein paha. Tämä raamattuakin korkeampi totuus pitää siis Jumalan mielestä unohtaa ja pidättäytyä nautinnoista. Tämän maailman Jumala on määrännyt tämän tavan tavaksi kutsua maan asukkaita valtakuntaansa. Nautinnoista, jotka ovat korkein hyvä pidättäytyminen.

      Tämä maailma on pahan vallassa ja nykyisin on mahdoton harjoittaa korkeinta hyvää eli nautintoja sen pahuuden takia joka hallitsee 400000 vuoden Kali yogan ajan.

    • VäkisinJosEiMuutenOnnist

      Kiitos, alfa vastauksistasi! Haluan kuitenkin vielä tähdentää sitä asiaa, että erityisesti nimenomaan Jumalat, Valtiaat ovat sen henkimaailmansa kanssa vaikuttaneet oikeasti siihen, että joillain ihmisillä on ihan liikaa tota seksuaalisuutta, tarpeita esim. purkaa ne asiat.

      Tästä annan sinulle todellakin oivan esimerkin, itsestäni: olen ollut vuosikausia melkein 10 vuotta täysin pidättyväinen kaiken seksuaalisuuden suhteen, halusin vaan auttaa mies ystävääni noissa asioissa, kun kerta tiedän, miten miehillä noita asioita, tarpeita on enemmän (johtuen siittiöiden jatkuvasta kehittymisestä).

      Olen tämän IKÄVÄN tosiasian huomannut jo monenkin kohdalla, esim. vuosikausia sitten erä uskovainen nainen kirjoitti näillä palstoilla, kuinka hän ei tiedä mitä tekisi miehensä kanssa, joka käteen vetää jatkuvasti joka päivä, useaan kertaan päivässä.

      Mikään muu ei selitä näitä asioita, ja olen itsessäni esim. huomannut mitkä ovat ne vaikuttavat tekijät, jotka aiheuttavat tuollaista, eli tarpeita muka tulee, vaikka niitä kuinka ei halua ja taistelee kovasti niitä vastaan. Olen huomannut tämän asian monen muunkin ns. asian kohdalla (jotka uskonnollisessa mielessä lasketaan synniksi), että vaikka kuinka ET halua jotain asiaa itsellesi, elämääsi, se sinulle väkisin yritetään antaa. EIVÄT vaan onnistu minuun, VAAN Heidän idioottimaisuutensa tulee IHAn kaikille muillekin selväksi, saamme niin paljon muitakin todistamaan nämä samanlaiset asiat: EIVÄT ole meistä kotoisin!

      Eli Jumalat, Valtiaat ovat ton Henkimaailmansa kanssa tehneet sellaisiakin kepposia ihmisille, että noita tarpeita vaan tulee ylimitoitetusti, vaikka kuinka olisi jo saanut ne elämästään vekka. Tähän on vissiin vain Yksi selitys= eli Jumalat, Valtiaat edelleenkin, myös tässä asiassa, haluavat, että ihminen olisi se langennut ja ehkä syntinen tai ainakin niin epäpuhdas t. likainen, että olisimme sen armon tai anteeksiantamuksen varassa. Siis paskavaleita AINA vaan kaikki! Noita ylimitoitettuja t. minkäänlaisia muitakaan tarpeita EI tule itsestään, VAAN ne tulevat ja meihin laitetaan Ylhäältä Käsin. He ovat JO kaikkensa tehneet, että saisivat meidätkin mies ystäväni kanssa vähän kuin koko ajan hässimään. Vannon ja vakuutan, että minusta EIKÄ mies ystävästäni ole lähtöisin, kotoisin tuollaiset multi-tarpeet, t. muutkaan ylipäätään. Olen sen verran yli 100€:sen streittari, kunnollinen kunnon kansalainen, että en voi EDES sietää noita alapääasioita! En ole niitä halunnut ENKÄ tilannut, VAAN ne väkisin YRITETÄÄN antaa Ylhäältä Päin! Homoja KOKO Jumala-/Valtiaskunta! Ihmisten raiskaajia koko kys. HomoKunta!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe