Onko tämä kirkkokunta aivan pimeä

sairaitaihmisiä

vaiko vain jotkut sen jäsenet.

Katsoin aamusta videon joka sattumalta tuli vastaan netissä.Joku emäntä oli laittanut keskenmenneen sikiönsä kuvia nettiin ja jopa siunauttanut tämän avonaisessa arkussa ja alttarilla.

Onko ihmisen elämällä ja kuolemalla enää mitään kunnioitusta?

Video on nimellä My Beautiful Baby 13 Weeks.

8

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomiolaski

      ei ole elämällä kunnoitusta. monet jopa tappavat vauvoja kohtuun ja pitävät sitä eettisesti trendikkäänä.

      • havaintoja

        Monet miehet eivät osaa käyttää ehkäisyä ja pakottavat ja uhkailevat naisia teettämään abortteja.


    • raakalaiset

      MIKSI?. postaukseni poistettiin, en näe siinä mitään sääntöjenvastaista. Jos lapsi kuolee kohtuun on hän silti äitinsä syntymätön lapsi. Pitäisikö hänet polttaa sairaalajätteen mukana?. Jos kerran äiti haluaa haudata kuolleen sikiönsä niin kellä siihen on mitään sanomista?. Säälin viestin poistattajia.

      • Lepsofeminadsitukat

        No koska mielensäpahoittajia jotka eivät kestä toisten erilaisia mielipiteitä eivätkä kritiikkiä.

        Hyvin yleistä nykyaikana tietyissä piireissä.

        Suoli24 kuten facebookissakin ja youtubessa voi poistattaa mitä vain vaikka hyvää päivää kirvesvartta viestejä koska ne toimii ilmiantoperiaatteella joss kukaan ihminen ei arvioi poistopyyntöjä vaan se on pelkkä tekninen paina nappia niin poistuu.


    • pappi_ratkaisee

      Ortodoksisella kirkolla, ei ole varsinaista hautauskaavaa kuolleena syntyneille lapsille, mutta olemassa on pienten lasten hautauskaava, jota on mahdollista soveltaa. Ylipäätään ortodoksisessa kirkossa suhtautuminen kastamattomien pelastumiseen ei ole yhteneväinen. On esimerkiksi esitetty, että kastamattomat joutuvat ”suhteelliseen autuuteen”. Moninaiset mielipiteet ja selkeän kannan puuttuminen selittyy osaksi sillä, ettei ortodoksinen kirkko ole samalla tavalla yhtenäisesti johdettu kirkko kuin katolinen kirkko tai Luterilainen kirkko.

    • suurin_suru

      Jokainen tavallaan. Meidän vaavi oli kuollut 9 5 kohtuun. Asia huomattiin 2 viikkoa jälkikäteen. "Tyhjennys" oli sairaalassa lääkkeillä. Meillä oli astia mukana, koska en missään nimessä olisi voinut huuhtoa vaavia viemäriin, tai laittamaan jätteisiin. Ilmaisin asian heti osastolla, että teemme niin ja hoitajat olivat ymmärtäväisiä, kun kerroimme hautaavamme vauvan omaan puutarhaan. Kotona samana iltana kaivoin esiin kauniin puurasian, jonka verhoilin pitsiliinalla. Sinne laitoin vauvan. Mies kaivoi haudan johon laskimme pienen nukkumaan. Istutin pensaan haudan päälle. Siellä pihallamme pieni nukkuu ikiunta. En tiedä helpottaako suru koskaan. Suurin suru.

      • Selkärangattomat

        No voi voi ja tapu tapu reppanaa kun rakkaan ja sinun prinssi tai prinsessa jne.jne.

        Keskenmenossa tuo on pelkkää kudosmassaa. Tiedän itse useamman kokeneena joten turhaan mussutat täällä ja poistattelet toisten viestejä. Etkö realismia kestä.


    • tuatelinmaku

      Sitten meillä on liuta ihmisiä, jotka ovat vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan saaneet kuulla, miten heidän ei ikinä olisi pitänyt syntyäkään. Ei heidän, eikä heidän isänsäkään. Välit menevät sitten tällaisen mummon kanssa niin poikki, ettei jälkikasvulla ole tarvetta mennä edes hautajaisiin kun ei olla vuosikymmeniin yhteyttäkään pidetty. Tekevät perinnöttömäksi "väärästä" ensimmäisestä aviosuhteesta syntyneen jälkikasvunsa ja kaikki menee toisesta avioliitosta syntyneelle suosikkilapselle. Sitten on ihmisiä, joista Herra näkee, ettei heistä ole vanhemmiksi. Ensimmäinen lapsi menee kesken. Toinenkin menisi, mutta niin loppuvaiheessa, että ihmiset "pelastavat" keskosen. Keskoset usein saattavat olla jollakin tavoin sairaita ja kärsiä loppuelämänsä erilaisista (myös selvittämättömistä) sairauksista. Jos luonto hoitaa ihmisiä tänne, niin onko niin vaikeaa hyväksyä, että luonto hoitaa myös ihmisiä pois?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe