MS-auto kokemuksia

oovhnrms

Onko kellään täällä kokemuksia MS-autosta?
Liikkeet sijaitsevat vantaalla, lahdessa, imatralla, kotkassa ja lappeenrannassa.
Selailin liikkeen autovalikoimaa ja mielestäni oli edullisia autoja ja pari mielenkiintoista osui silmään.
Onko kokemuksia kyseisestä liikkeestä, luotettavuudesta, asiakaspalvelusta. . ... . ?

87

11864

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • teepalvelus

   Jo se, että kyselet kokemuksia liikkeestä suoli24 "itkijät" palstalla, kertoo sinusta sen, että on 110% varmaa ettei MS-auto, eikä yksikään muukaan autoliike tahdo sinua tiloihinsa maleksimaan. Siksipä pyydänkin, tee hyvä teko ja pelasta niin MS-auton kuin muidenkin autoliikkeiden henkilökunnan päivä ja osta se muutaman tonnin kiesi joltain toiselta yksityiseltä tollolta.

   • ihoystävällinenvaatetus

    laiuri piutila


   • valmiinahiihtolomallenäi

    voentib skorivs


   • lainahakemuseiolesitova

    heinä kamppi


   • Anonyymi

    Entä jos auto onkin 20000€ ja paska vaikka myyjä toisin vakuuttaa. Ehkä pitäisi itse katsoa peiliin eikä turhaa jauhaa pas..kaa täällä.


   • Anonyymi
    ihoystävällinenvaatetus kirjoitti:

    laiuri piutila

    Lauri Putila vaikuttaa nykyään muumimukikauppiaana. Kaupat ainoastaan kasvotusten !!!!

    En suosittele lähettämään yhtä ainoaa mukia Putilan toivomalla tavalla.

    Lupaa hyvän hinnan 90-luvun mukeista ja pyytää lähettämään. Kun saa toimituksen, väittää mukeja rikkinäisiksi ja peruu kaupan. Paluupostissa tulee roskalavalta kaivetut vaihtomukit. Putila itse diilaa ilmaiseksi saamaansa (varastamansa) arvotavaran Suomen rajojen ulkopuolelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lauri Putila vaikuttaa nykyään muumimukikauppiaana. Kaupat ainoastaan kasvotusten !!!!

    En suosittele lähettämään yhtä ainoaa mukia Putilan toivomalla tavalla.

    Lupaa hyvän hinnan 90-luvun mukeista ja pyytää lähettämään. Kun saa toimituksen, väittää mukeja rikkinäisiksi ja peruu kaupan. Paluupostissa tulee roskalavalta kaivetut vaihtomukit. Putila itse diilaa ilmaiseksi saamaansa (varastamansa) arvotavaran Suomen rajojen ulkopuolelle.

    Sama kokemus, mut on hankala todistaa tätä huijaustapaa. Psykologista peliä muumimukejaan myyvien suuntaan. Ottakaa aineskin tarkat kuvat mukeista jos lähetätte. Mielummin ei kannata lähettää mitään.


   • Anonyymi

    No itse MS-myyjähän se siinä! Kertoo aika paljon liikkeestä


   • Anonyymi

    Äläppä nyt, kyllä tämäki kyseinen virma on kusetusvirma


   • Anonyymi

    Minä ainakin haluan tietää etten haiseville ravimiehille vie aikomaani 20te debit mastercardilla jos siinä paikassa on ollut mainittavia ongelmia huomautuksien suhteen!mobilemake.


  • Entykkää

   MS-tauti on vakava sairaus. On mautonta laittaa sairauden nimi autoliikkeen nimeksi.

   • joojoooo

    Autoliike on nimetty toimitusjohtajan nimikirjaimien mukaan, ei sairauden.


  • Syöpä-auto

   Syöpä-auto

  • Anonyymi

   Meillä on MS-Autosta sellainen kokemus, että toivottavasti kukaan muu ei joudu tällaiseen tilanteeseen. Eli pari kuukautta sitten MS-Autosta ostetussa autossa ilmeni virhe, josta ei mainittu kaupantekohetkellä. Laitoin asiasta kirjallisen reklamaation MS-Autoon ja soitin sitten sinne. Korvausvaatimukseni oli vain osa kustannuksista, suhteutettuna auton kilometreihin. Puhutaan vain satasista. En siis todellakaan olettanut, että autokaupan pitäisi maksaa täysi korvaus. MS-Auton vastaus oli kuitenkin tylysti: EI! Olin vähän ihmeissäni MS-Auton vastauksesta, koska asia oli ihan selvä tapaus.

   MS-Auto perusteli asiaa sillä, että vika oli havaittu merkkihuollossa. MS-Auton mielestä olisi pitänyt kuulemma käyttää heidän "yhteistyökumppania". Sanoin MS-Auton edustajalle, että autossa olevaa virhettä ei siis vielä ole korjattu ja totta kai tuon sen MS-Autolle tai heidän "yhteistyökumppanille" tarkastettavaksi. No, kun tämä MS-Auton esittämä tekosyy kantanutkaan, MS-Autolta löytyi sellainen perustelu, että emme ottaneet autoon virhevakuutusta, vaikka sellaista tarjosivat.

   Kuluttajansuojalaki koskee elinkeinonharjoittajan ja kuluttajan välistä autokauppaa riippumatta autokaupan sisällöstä ts. ei ole väliä ostetaanko auton lisäksi esim. vakuutustuote. Sellainen kommentti, että jos tällaisen vakuutuksen ostamatta jättäminen todellakin vapauttaisi autokaupan kuluttajansuojalain mukaisesta virhevastuusta, yksikään autokauppa ei vakuutuksia myisi. :) Kun tämäkään tekosyy ei toiminut, MS-Auton edustaja sanoi lopuksi, että asiasta pitää olla kuluttajariitalautakunnan ratkaisu. Kysyin voinko keskustella myyjän esimiehen kanssa ja vastaus oli, että ei ole sellaista johtajaa joka hoitaa reklamaatioita.

   No asia meni kuluttajaneuvonnan kautta ja vastaus oli, että kuluttajaneuvoja puoltaa MS-Auton korvausvelvollisuutta. Kuluttajaneuvoja oli ollut yhteydessä MS-Autoon eikä MS-Auto silloinkaan suostunut korvauksiin.

   Täytyy laittaa asia kuluttajariitalautakuntaan. Tuleepahan kolmannen osapuolen puolueeton eurosumma. Auto on pakko korjauttaa omaan piikkiin muualla, koska sitä tarvitaan ja virhe voi aiheuttaa lisävaurioita ja kuluttajariitalautakunnalla on käsittelyaikansa.

   En tiedä onko MS-Auton yleinen politiikka tällainen, että ei oteta lain mukaista vastuuta vaan asia pitää hoitaa pidempää reittiä. Sen voin sanoa, että arvostetuissa autoliikkeissä reklamaatioasiat on hoidettu niin kuin pitää, mutta niissä onkin koulutetut ammattimyyjät. En mitenkään siis syytä MS-Auton myyjää, koska kyseessähän voi olla firman antama toimintaohje.

   Kannattaa siis miettiä vielä kerran kannattaako ostaa, jos sopiva vaihtoehto löytyy jostain toisestakin autofirmasta. Niin ja tsekatkaa ko. firman taloustiedot ennen kuin teette kauppaa.

   MS-Auton kannalta toivon, että muuttaisivat politiikkaansa, koska tuollainen toiminta ei kovin pitkälle kanna. Ja MS-Autosta autonsa ostaneiden puolesta toivon, että autosta ei paljasti virheitä.

   • Anonyymi

    Myytiin opelia vantaalla, mutta tosiallisesti koko auto 300 km päässä! Oikeusasiamies ja kuluttajasuoja saavat reklamaation. Pysykää kaukana tästä läävästä!!!!!


   • Anonyymi

    Ihan samat kuviot. Auto oli todella mäsä. Olen menossa lakitupaan. Ihmettelen kuinka tälläinen liike saa toimia ja on yleensä pystyssä.


   • Anonyymi

    Samat kokemukset kyseisestä yrityksestä. Eivät kanna vastuutaan. Korvaukset haettava kuluttajariitalautakunnan kautta. Kiertäkää kaukaa MS-auto.


   • Anonyymi

    Tämä selvitys ratkaisi minne vien aikomani 20te debot mastercardilla,kiitos tästä selvityksestä,oli hintansa väärti.mobilemake


  • Anonyymi

   Huippupaikka ostin mersun en pettynyt

   • Anonyymi

    joo kohta oot pettynyt


  • Anonyymi

   Ihme autoliike. Olen laittanut nettisivujen kautta yhteydenottopyynnön, nettiauton kautta yhteydenoton ja torin kautta yhteydenoton. Yhteenkään ei ole vastattu.
   Puhelimeen sentään vastasivat, mutta koska autosta ei osattu sanoa vastausta esittämiini kysymyksiin, lupasi selvittää ja laittaa puolen tunnin sisällä (tai viimeistään seuraavana aamuna) vastaukset kysymyksiini sekä alustavan välirahaehdotuksen sähköpostiin jota edelleen odottelen. 8 päivää jo odotellut....
   Ilmeisesti homma lyö sen verran hyvin leiville ettei 10k€:n väliraha kiinnosta. Vaan eipä tuo mitenkään spesiaali auto ole, ompa noita muuallakin tarjolla. En kysele enempää kun ei kerran kiinnosta!

   • Anonyymi

    "Puhelimeen sentään vastasivat, mutta koska autosta ei osattu sanoa vastausta esittämiini kysymyksiin, lupasi selvittää..."

    Ihan mielenkiinnosta:
    Miten vajavaiset myynti-ilmoitukset heillä on, jos niissä ei jo kerrota oleellisia asioita myytävästä autosta?
    Tai mitä ihmettä osasit kyselläkään, että vaatii myyjältä noinkin vaikeasti vastattavissa olevan selvityksen?

    Veikkaus vastaushaluttomuuteen:
    Ilmoituksessa on jo kerrottu kaikki täyspäiselle oleellinen.
    Kyselit tyhjänpäiväisyyksiä, joihin kokeneet myyjät eivät vaivaudu vastailemaan koska niitä tyhjänpäiväisyyksiä kyselevien kanssa ei koskaan ole kauppaan asti päästy ennenkään. Näitä tyhjänpäiväisiä mihinkään koskaan johtamattomia kysymyksiä on mm. "montako omistajaa ollut" tai "kauanko ollut teillä myynnissä"; eli historiaa olet ostamassa, et hyvää autoa.
    Kokeneet autoliikkeet tekevätkin asiakasvalikointia jo tässä vaiheessa ja ilmeisesti sinä tyhjänpäiväisine kysymyksinesi valikoiduit "ei jatkoon" roskakoppaan?


   • Anonyymi

    Ilman sen kummempaa yksityiskohtaisempaa selitystä, tiedän jo valmiiksi kauanko auto on ollut myynnissä eikä mua kiinnosta kuinka moni sen on omistanut.
    Myynti-ilmoituksessa kerrotaan autoon tehdyn isoja remontteja. Ilmoituksessa mainittu remontti on ristiriidassa puhelimessa selostetun remontin kanssa, joten kysyin pitääkö ilmoituksessa mainittu remontti (osat ~1500€) paikkansa vai puhelimessa selostettu remontti (osat ~250€). Myyjä ei itsekään ollut enää varma ja lupasi selvittää. Sillä nyt kuitenkin on jonkun verran merkitystä, että onko autoon tehty oikeasti ilmoituksessa mainittu remontti vai onko sitä remonttia siirretty eteenpäin tekohengittämällä viereinen osa uuteen.
    No, asialla ei ole enää minulle merkitystä, mulla oli hetkeni jolloin olisin ehtinyt käydä paikan päällä enkä enää ala järjestää aikaa toista kertaa. Huvikseen en viitsinyt lähteä ajamaan 550km/suunta tarkistamaan itse mitä osia sinne on vaihdettu.
    Ps. Tämä tyhjänpäiväinen kyselijä on itse työskennellyt autoalalla varaosamyyjä, automyyjä ja huoltohommissa. Ja autokaupoille lähtiessään ottaa lompakon taskuun eikä lähde renkaita potkimaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ilman sen kummempaa yksityiskohtaisempaa selitystä, tiedän jo valmiiksi kauanko auto on ollut myynnissä eikä mua kiinnosta kuinka moni sen on omistanut.
    Myynti-ilmoituksessa kerrotaan autoon tehdyn isoja remontteja. Ilmoituksessa mainittu remontti on ristiriidassa puhelimessa selostetun remontin kanssa, joten kysyin pitääkö ilmoituksessa mainittu remontti (osat ~1500€) paikkansa vai puhelimessa selostettu remontti (osat ~250€). Myyjä ei itsekään ollut enää varma ja lupasi selvittää. Sillä nyt kuitenkin on jonkun verran merkitystä, että onko autoon tehty oikeasti ilmoituksessa mainittu remontti vai onko sitä remonttia siirretty eteenpäin tekohengittämällä viereinen osa uuteen.
    No, asialla ei ole enää minulle merkitystä, mulla oli hetkeni jolloin olisin ehtinyt käydä paikan päällä enkä enää ala järjestää aikaa toista kertaa. Huvikseen en viitsinyt lähteä ajamaan 550km/suunta tarkistamaan itse mitä osia sinne on vaihdettu.
    Ps. Tämä tyhjänpäiväinen kyselijä on itse työskennellyt autoalalla varaosamyyjä, automyyjä ja huoltohommissa. Ja autokaupoille lähtiessään ottaa lompakon taskuun eikä lähde renkaita potkimaan.

    Hyvä vastaus, kiitos.
    Eli "eivät itekään tiiä" mitä myyvät tai mitä ilmoittelussaan kertovat. Voivoi. Ei noin...
    Ps. Kiitos asiallisesta vastauksesta ja selvennyksestä. Syy ei todellakaan ollut sinussa. Usein vaan on niin, että juurikin näitä "tyhjänpäiväisyyksiä" kysellään ja palstoilla ihmetellään ja liikkeet haukutaan, kun ei vastailleet.


   • Anonyymi

    Juu ei näillä ole tapana vastailla nykyäänkään mitään viesteihin ja suurin osa autoista näyttää olevan ruotsin tuonteja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Puhelimeen sentään vastasivat, mutta koska autosta ei osattu sanoa vastausta esittämiini kysymyksiin, lupasi selvittää..."

    Ihan mielenkiinnosta:
    Miten vajavaiset myynti-ilmoitukset heillä on, jos niissä ei jo kerrota oleellisia asioita myytävästä autosta?
    Tai mitä ihmettä osasit kyselläkään, että vaatii myyjältä noinkin vaikeasti vastattavissa olevan selvityksen?

    Veikkaus vastaushaluttomuuteen:
    Ilmoituksessa on jo kerrottu kaikki täyspäiselle oleellinen.
    Kyselit tyhjänpäiväisyyksiä, joihin kokeneet myyjät eivät vaivaudu vastailemaan koska niitä tyhjänpäiväisyyksiä kyselevien kanssa ei koskaan ole kauppaan asti päästy ennenkään. Näitä tyhjänpäiväisiä mihinkään koskaan johtamattomia kysymyksiä on mm. "montako omistajaa ollut" tai "kauanko ollut teillä myynnissä"; eli historiaa olet ostamassa, et hyvää autoa.
    Kokeneet autoliikkeet tekevätkin asiakasvalikointia jo tässä vaiheessa ja ilmeisesti sinä tyhjänpäiväisine kysymyksinesi valikoiduit "ei jatkoon" roskakoppaan?

    Kuulehan nyt myyjä ms autolta. Vittu te olette itseniitä syypäitä huonoon maineeseenne, ei kukaan muu. Ö luokan "autokauppa", jos edes voi sillä kutsua. Toivottavasti kaatuu koko paska


  • Anonyymi

   Tuo että eivät korvaa vikaa edes kuluttajaneuvojan ohjeesta on selvä EN TULE ASIAKKAAKSI. Vievät jutun kuluttajariitalautakuntaan, siellä 2 vuotta ja sitten vasta suostuvat korjaamaan. Törkeetä toimintaa!

   • Anonyymi

    Mun mielestä (jos oikein muistan) MS-Auton kirjallisessa myyntisopimuksessa lukee, että mahdolliset riidat ratkaistaan kuluttajariitalautakunnassa. Ei siis pidä yhtään itkeä, kun on itse tällaisen sopimuksen allekirjoittanut. Jono siellä on 1 - 1,5 vuotta eli käytännössä viat pitää korjauttaa omaan piikkiin ja mahdollinen korvaus tulee sitten aikojen päästä.


  • Anonyymi

   Moni muukin on näköjään huomannut että kyseisen yrityksen toimintapolitiikkana on kertoa autoista puuta heinää ja myydä täysiä romuja priimakuntoisina. Olemme tottuneet siihen että normikaupassa myyjä on jollain tavalla vastuussa virheistään mutta MS-Autossa tapa on toinen.

   Et saa pientäkään hyvitystä vaan ihan jokainen reklamaatio kiertää kuluttajaviranomaisten kautta. Täten saadaan suuri osa petetyistä asiakkaista luovuttamaan ja nuolemaan itse haavansa. Ne jotka jaksavat taistella joutuvat odottamaan korvauksia vuosikausia. Ikävä ja asiakasvihamielinen tapa toimia mutta onnistuu meillä Suomessa viranomaisten pitkän käsittelyajan vuoksi.

   Jos olet esim. autoinsinööri ja pystyt tekemään autolle täydellisen ja kattavan tarkastuksen niin homma onnistuu. Muussa tapauksessa otat todella suuren riskin joutua vuosikausien kuluttajasuoja-asiamies myllyyn.

   • Anonyymi

    No katsos kun pienempi osa vioista jää myyjän maksettavaksi, voidaan autoja myydä edullisemmin tai paremmalla katteella. Se että MS-Auto ei edes halua nähdä myymäänsä autoa, kertoo kaiken.

    Tuo ylimääräinen 1,5 vuotta mikä menee MS-Autosta ostetun auton vikojen selvittelyyn on tietysti ikävä juttu. Käytännössä maksat ensin ja toivot, että MS-Auto aikanaan tulee noudattamaan viranomaisten suositusta.

    Osa valittajista varmaan jättää homman silleensä ja näin on tukemassa em. autokaupan toimintapolitiikkaa.


   • Anonyymi

    Todella hyvin kirjoitettu ja joka sana tuosta on totta! Kokemuksesta tiedän! Ms-autolta en suosittele ostamaan yhtään autoa! Suosittelen kiertämään kaukaa! Lieroa porukkaa täynnä ainakin lpr:n toimipisteellä, mutta mitäs muutakaan voi olettaa kun itse toimitusjohtajakin täysliero!


  • Anonyymi

   Hei. Lahdessa loistava ja nuorekas ilmapiiri. Mikä on hienoa niin osattiin heti tervehtiä kun saavuimme ostoksille. Miesten huumorintajulla pärjää pitkälle ja minun kanssa olevat ystävät huomioitiin tuoreilla kahveilla ja pidettiin seuraa sen aikaa kun tein itse kaupat. Erityiskiitos kahdelle nappisilmälle ja hyviä kauppoja jatkossa.👍

  • Anonyymi

   Heinäkuussa hain sieltä auton. En koskaan enää.
   Kahdessa päivässä kalliit viat.
   Startti rikki, takapönttö korjattu pelli läpällä, öljytikun putki kokonaan poikki ja tuulilasi vuosi kuin seula!
   "Ei voitu heillä huomata"
   "Kilsoja niin paljon että ei voi mitään"
   "Kolmasosan osista voidaan maksaa"
   Pirun hankalaa oli, merkkiliikkeestä paperille korjaus arvio ja piukka puhelu, uhkasin kaupan purkamisella ni maksoivat puolet kaikista!
   Toki auton arvo nousi näiden remonttien myötä, niinku he sanoivat.. mut kuka siitä normi hinnan ois maksanu ku viat ois kerrottu.
   En suosittele.

   • Anonyymi

    Olet varmaan ensimmäinen joka sai MS autosta edes jotain hyvitystä "myyjän tarkastaman" auton vioista. Onnittelut siitä!

    Heillä menetelmänä on se että käyttävät hyväkseen kuluttajasuojalain aukkoa. Tuon pykälän mukaan vanhassa autossa voi olla vikoja vaikka myyjä vakuuttikin sen olevan huippukunnossa.

    Kuluttajaviranomaiset sanovat etteivät voi mitään koska kuluttajariitalautakunta on pahasti tukossa ja prosessit vievät pajon aikaa.


  • Anonyymi

   Normi jobbari toiminta, ostavat liikkeistä kaikki paskat ja myyvät eteenpäin , näin auto bisnes etenee. Älä osta paska, vie auto ennen ostoa tarkistettavaksi korjaamoon, sen jälkeen teet ostospäätös. Ei ne myyjät itsekin tietää myynnissä olevista autoista. NE VAAN MYY)))

  • Anonyymi

   on kokemuksia valehdellaan päin naamaa huollot piti olla tehty ei olllut tehty varas hälytin piti olla ei oo vaikka myynti ilmoituksessa luvattiin hyvät ihmiset älkää viekö rahojanne tohon auto kauppaan paska liike

   • Anonyymi

    mikä auto


  • Anonyymi

   joo on kokemuksia paska paikka sampo karhu lupaa ummet ja lammet ei pidä paikkaansa hänen puheet ellei ole mustaa valkoisella tai nauhoita keskustulua ennemmin vien rahat vaihto kun ms autoon sampo karhu väärällä alalla vaihto tietää mitä myy

   • Anonyymi

    Samsa Karhu Vantaan liikkeestä,,Kunnon Kusettaja,,kun ollaan tekemässä kauppoja lupaa ummet ja lammet,mut kun saakin palautetta myydystä autosta niin lyö luuria korvaan..TÄYSI MULKKU!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samsa Karhu Vantaan liikkeestä,,Kunnon Kusettaja,,kun ollaan tekemässä kauppoja lupaa ummet ja lammet,mut kun saakin palautetta myydystä autosta niin lyö luuria korvaan..TÄYSI MULKKU!!

    Vähän samoja kokemuksia itsellä.luvattiin että kahdet renkaat ja molemmat kyväkuntoisia.ok ostin auton ja renkaat olivat pussitettu joten en alkanut tutkia sen enempää ja luotin että on hyvät talvirenkaat niinkuin kuvassa oli.mutta avattuani kaikki rengaspussit kotona,huomasin että juuri se rengas mistä oli kuva ja pussi repäisty auki olikin ainoa hyvä rengas.kolme rengasta oli paistettu 7v sitten ja tämä yksi hyvä 2v sitten.koitin selvittää asiaa karhun kanssa mutta muillekkin tuli luuria korvaan,,totesi tyyliin että ei ole uudet renkaat mutta käyttökuntoiset.Meni kyl luottamus tähän puljuun.Kyl se puskaradio laulaa ja se on vain hyvä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samsa Karhu Vantaan liikkeestä,,Kunnon Kusettaja,,kun ollaan tekemässä kauppoja lupaa ummet ja lammet,mut kun saakin palautetta myydystä autosta niin lyö luuria korvaan..TÄYSI MULKKU!!

    Mun autosta putosi saatana vaihdelaatikkokin tielle!


  • Anonyymi

   UFF, sama myyjä oli mulla kans ! :D

   • Anonyymi

    Hyvän ladan möivät ’ toiminut erinomaisesti


  • Anonyymi

   Jos autoliikkeeseen haalitaan autot mitä ei muualla mene kaupaksi, kannattaako edes ovesta astua sisään?

   • Anonyymi

    Samanlainen koijari kuinIsänsä joka piti Riipilässä autoromuttamoa.


  • Anonyymi

   hyvä liike

  • Anonyymi

   Ei tunnu kaupanteko kiinnostavan, myyjä ei ota yhteyttä ,auto ei ole siinä kunnossa misstä sovittiin, korjaaminen kestää liian kauan, onneksi ei ostetttu mitään.

  • Anonyymi

   Varokaa ko. liikettä. Epärehelistä touhua.

  • Anonyymi

   Lahden liikkeestä on kokemusta ja vain huonoa. Heidän myymänsä auto oli ostohetkestä 2 viikkoa sitten katsastettu. Koeajo toki tehtiin ja auto tuntui ihan hyvältä. Lahdesta kotiin ajaessa ei enää tuntunutkaan, jarrut täristivät ym. Auton ostin pe ja seuraavana ma vein täällä katsastukseen ja auto hylättiin jarrujen vuoksi. Nyt autossa ilmennyt paljon muutakin vikaa, mutta liike ei ota niihin kantaa, kehoittavat vaan olemaan yhteydessä kuluttajasuojaan. He mainostavat kuntotarkastettuja autoja, tämä on täysin valetta tai sitten heidän tarkastajansa eivät osaa hommaansa. Tämän lisäksi otin itse auton historian selville ja ilmeni että on tuotu käytettynä suomeen ja auto ollut kolarissa, liikenteestä poistettuna ja sen jälkeen rekisteröity uudestaan. Jos myyjä olisi näistä kertonut niin auto olisi jäänyt liikkeeseen ja myyjän velvollisuus on nämä tiedot kertoa ennen kaupan tekoa. Kiertäkää kyseinen liike kaukaa ja hommatkaa auto muualta. Itse en lopputulosta tiedä miten käy, mutta kauan taitaa mennä ennen kuin asiaan saadaan päätös.

   • Anonyymi

    Kotkan liikkeessä ainakin täyttä paskaa myyvät,kiertäkää kaukaa se liike,,esim koeajetun auton jarrupoljin painui lähes lattiaan ja jarrut pitivät karmeaa rousketta ja rutinaa,,vasta katsastettu,koelenkin jälkeen totesi että kyllähän ne palat taitaa olla loppu ja voidaan ne korjata,kytkin otti jo sentin lattiasta kokonaan,mielenkiintoista ajamista oli kun vaihteet ei mene kun voimalla päälle ja auto nykii hulluna,ennen ajoa sanoi että tässä autossa on sitten herkkä kytkin,voi helvetti..hintapyyntö muikeat 9780e..hengenvaarallisia paskoja,vikoja kun kysyy niin alkaa löytyä tietoa,muuten hyvä mutta ilmastointi paskana,tuulilasissa osumia,takavalo paskana mutta ei vaikuta kuulemma katsastukseen,kone paskana eikä kulje kun 120 kmh,,pitäisi olla 140 hp moottorissa,,tässä oli kolmen koeajon kokemuksia,,EI tullut kauppoja


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lappeenrannan ÄmmäS auton myyntipäälikkö on suurin kusettaja ihan kun mannelta olisi ollut volvoa ostamassa... Mulkkas kokoajan muutenki oudosti. Käveltiin pois liikeestä ja hanakasti. Taitaa myyjät kehuskella täällä itteensä..

  • Anonyymi

   Onneksi tuli luettua nämä kirjoitukset kyseisestä autoliikkeestä. Olin jo aikeissa mennä kaupoille yhdestä heidän myynnissä olevasta autostaan, mutta jätän nyt kyllä väliin. Autoliikkeistä, joissa mahdolliset myynnin jälkeiset ongelmat myös hoidetaan kunnialla, ei tällaisia kirjoituksia ole, tai ei ainakaan näin paljon.

   • Anonyymi

    Joo, sama täällä, 17000E alkaa olee semmoinen raha että kantsii jo tutkia myyjien "taustoja"


  • Anonyymi

   Sama juttu.jätän väliin
   Jarkko Niemistö on kanssa sellainen liike varokaa on täysi huijari

  • Anonyymi

   Ihan ok liike.
   Autoa ostetaan ei liikettä.

   • Anonyymi

    MS-auton käytön jälkeen liikekin varman läpeensä homeessa. Kiertäkää kaukaa tämä toimitusjohtaja Tollon pulju!!


  • Anonyymi

   Samat kokemukset. Ostopäivän jälkeisenä aamuna huomattu selviä vikoja jotka kuuluisi liikkeen hoitaa. Vastaus on, että eivät korvaa mitään. Sanoivat että ota kuluttaja-asiamieheen yhteyttä

   • Anonyymi

    Eli nuo olisi pitänyt huomata jo ennen kaupantekoa autoa huolellisesti tarkastaessa, mutta ostohuumassa ei tullut huomattua? Sellaiset viat ei kuulu autoliikkeen korvattaviksi.


   • Anonyymi

    Itse vein suton takaisin kun vikoja ja korjaavat omaan piikkiinsä en maksa mitään


  • Anonyymi

   Niinhän se menee muuallakin.
   Molemmille osapuolille reilua kun otetaan virallinen kanta.
   Eihän liike nykyään mitään turhaa maksa.

  • Anonyymi

   Meinaatko ostaa koko firman vai yksittäisen liikkeen?

  • Anonyymi

   Näyttävät ainakin talousasioita hoitavan jämäkästi, kun eivät joka kitisijälle maksele korvauksia ihan tuosta vaan. Sehän on kaikki viivan alta pois.

  • Anonyymi

   Auto etäkaupassa meni pieleen lähes kaikki. Sovittuna luovutus päivänä soitettiin 1,5 h ennen sovittua ajankohtaa ettei onnistunutkaan. Auto myytiin Suomeen rekisteröitynä, mutta käytännössä jouduin hoitamaan sen itse. Autossa havaitut sinänsä pienet viat käskettiin hoitaa auton takuusta. Huoltokirja oli pahasti puutteellinen vaikka toista mainostettiin. Mukaan neuvotellut talvirenkaat olivat 10 vuotta vanhat ja kudosvikaiset. Rengaspainevahtien aiheuttamat vaikutukset kakoodit oli jäänyt renkaanvaihto yhteydessä nollaamatta. Vaihdossa menneen auton papereita ei saatu kerralla kuntoon. Ym ym. Aika amatöörimäistä kaikkensa. Lisäksi suosittelen asiakaspalvelukoulutusta.

  • Anonyymi

   Hämärä liike. Sähköpostilla et saa mitään tieto koska siitä jää todistusaineistoa mahdollisten ongelmien suhteen.

  • Anonyymi

   Aivan himmeä pulju ainakin lempäälän toimipiste. Yhden auton kauppaamiseen joutu sotkeutumaan 3 eri myyjää. Tästä huolimatta kauppoja ei syntynyt kun auto oli yllättäen täyttä paskaa… laiha lohtu myyjät ei varsinaisesti valehdelleet kun yksikään myyjä ei tätä yksilöä vaivautunut edes esittelemään mahdolliselle ostajalle.

  • Anonyymi

   Osaisivat lempäälässä erottaa edes mailit kilometreistä.
   Kerroin on 1.6 jos ette tiedä.
   Koskee amerikan autoja.

  • Anonyymi

   Ihan täyttä huijausta. Älkää sotkeutuko pliis.
   Olen ostanut paljon autoja eri liikkeistä noin 30 vuoden ajan. Pahin huijari on tämä MS -AUTO.

  • Anonyymi

   Itse ostin juuri tammi-helmikuun vaihteessa vantaan liikkeestä 8000€ maksavan nelivedon joka oli minulle toimitettaessa rikki. Nyt sitten kädenvääntöä korjauslaskusta, reklamaatioon, puheluihin, sähköpostiin ei vastata ja asia kuluttajariitalautakunnalle.

  • Anonyymi

   Katsokaapa MS Auton sopimusehdoista lukeeko siellä että korvaukset maksetaan vain kuluttajalautakunnan päätöksen jälkeen. Eli turha kitistä kuviosta, jos tuollaisen menee sopimaan.

   No toisaalta pitäähän näissä joku tolkku olla ihan myyjänkin puolesta, koska nykyään voi tulla vastaan ties minkälaisia asiakkaita vaatimuksineen.

  • Joopa joo, jos vaikkapa kiireissään menee allekirjoittamaan kauppasopimuksen, jonka sisältö on sellainen, että siihen kenties huomaamattomasti pienellä
   präntillä on lisätty sellaisia ehtoja, jotka ovat ristiriidassa voimassa olevien
   irtaimen kaupan lakimääräyksiä vastaan, niin sellaista sopimusta ei tarvitse noudattaa, vaan on reklamoitava ja vaadittava lakiin perustuvat ehdot.
   Siis Suomeksi: Myyjä ei siis millään tavoin saa rajoittaa hänelle kuuluvaa
   lainmukaista vastuuta (siis se kuuluisa kuuden kuukauden sääntö) laatimalla
   sellaisen kauppasopimuksen, jonka mukaan ostaja kauppasopimuksessa
   luopuukin omista hänelle lain perusteella kuuluvista oikeuksistaan!
   Tutustukaa lainsäädäntöön, niin luulette vähemmän!

  • Anonyymi

   Paskan myivät.

   • Anonyymi

    juu en suosittele ollenkaan oli mitä sattuu ms auto
    Lempäälä, Pirkanmaa liike myyjät puhu mitä sattuu ja ei ote mitään vastuuta kannattaa mennä muualle hakemaan autoa vaikka maksaa vähän enenpi tuo auto paska liike


  • Anonyymi

   Kyllä kokemus on ja se tuli kalliikdi.auto oli oli suoraa sanottu pommi.jo sama iltana vikaa tuli.aamulla takas liikkeesee . 2 viikoa auto seisoi ja sanottii 2 kilometrin koje ajo ei vikoja löytynnyt.lähdimme maallle 100 klometriä auto hyyty moottorivalo syttyi ja kaiken lisäksi kytkin luisti .ms auto ei ota vastuuta kuluvista.s osista. En todellakaan suosittele tätä autoliikettä.huom viellä autolla ajettii yhteensä 170km. Kannattaa miettiä ennenkö ostatte Ms Autosta auto.itselle maksoi kokemus 2000e euro

  • Anonyymi

   Suomen huonoin autoliike, jos tulee ongelmia auton kanssa vaikka pari päivää auton oston jälkeen. Vastaus on aina sama ”ota yhteyttä kuluttaja suojaan”

   • Anonyymi

    samaa mieltä kiertäkää liike kaukaa


  • Anonyymi

   En suosittele kyseistä liikettä KENELLEKKÄÄN!! He ostivat meiltä skoda octavian pilkka hintaan joka oli oikeesti erittäin hyvässä kunnossa! Kolme päivää oston jälkeen he soittivat että moottorin vikavalo syttynyt ja anturi vika.. kerroin heille että he on itse tunnin tutkinut autoa ja todennut itse täydelliseksi!! Autolla oli ajettu 200tkm ja vuosimallia 2014…
   Nyt heiltä tuli reilun 300€:n lasku siitä että auto on korjattu!!
   JÄRJENTÖTÄNTÄ JA HUIJARIMAISTA TOIMINTAA!!!

  • Anonyymi

   Tähän ei kukaan kolmeen kuukauteen ole vastannut.
   Muutama kommentti:
   Miten ihmeessä voit olla sitä mieltä, että 8 vuotias ja 200T ajettu auto on täydellinen? Herää!
   Se ei vain ole!
   Siinä voi olla jo yhtä sun toista.
   En edes ihmettelisi, vaikka olisit itse sammuttanut vikavalon ennen auton autokauppaan viemistä. Eikö olisi kannattanut itse korjauttaa vika, sillä hinta
   olisi ollut sama?
   Koska asiasta on jo kulunut aikaa, niin kysyn uteliaana, riitautitko laskun vai maksoitko sen?

  • Anonyymi

   Asiallinen liike.

  • Anonyymi

   Hyvä liike

  • Anonyymi

   Ostin -16 Toyota Auriksen TDI Lisäturvan. Myynti-ilmoituksessa ei mainittu mitään vikoja ja hinta 12t ja ajettu 145tkm.

   Huoltokirjakin piti olla, mutta sain sitten huoltokuitit ja Toyotan tyhjän huoltokirjan 2vko kaupanteon jälkeen. (Pariin otteeseen piti vaatia ennenkuin löytyi.)

   Huollatin autoa 1500e puolessa vuodessa ennenkun koko vyyhti selvisi .

   Auto oltiin ohjelmoitu/viritetty ja vikakoodeja antoi 30kpl.
   Auto oltiin myös madallettu ja ms-auton oma liike asennutti ostamani uudet(oem) iskarit väärille jousille. Nyt iskarit ovat rikki 6kk ja 12tkm jälkeen.

   Kaikki mukana tulleet renkaat lähes sakot runkovikaset.
   Kaijuttimet oltiin vaihdettu ovista ja sähkötyöt tehnyt ite joku Mikko 5v. Vedeneristysmuovit poistettu, vedenpoisto kanavat tulpattu. Kaijuttimet kiinni kuumaliimalla ja itse tehdyillä kämäsillä vanerisovitteilla.
   Ovien tiivisteet oli asennettu niin että ovien sisällä oli vettä ja ovien sähköt hapettuneet palovaaralliseen kuntoon.

   Vialliset rengaspaineanturit "ohjelmoitiin" heidän omassa pajassa niin etteivät hälyttäneet seuraavaan renkaanvaihtoon asti.

   Kaikista näistä vioista toimitin asianmukaiset dokumentit, diagnoosit ja seisontarahapäivä korvausvaatimuksen Kuluttajariitalautakuntaan.
   5kk kestänyt prosessi tähän asti ja auto seisonut pihassa saman ajan.
   Rahoituskin on jäädytetty.

   Toyota airportin mukaan auton saattaminen ilmoituksessa mainittuun kuntoon maksaisi noin 5000-8000e vaurioiden laajuudesta riippuen.

   Vaadin tietenkin kaupanpurkua.

   MS-Auto kielsi kaiken vastuunsa, vaikka olin ostanut 1v/15000km lisäturvankin heiltä.
   Pitkittivät reklamaatioprosessia tahallisesti niin paljon kun pystyivät.
   Eivät tarjonneet sijaisautoa ja vikadiagnoosin jälkeen kielsivät kaiken korvausvastuunsa.
   Vaativat kuluttajariitalautakunnan päätöstä niin sitä tässä nyt odotellaan.

   Aluepäälliköllekin soitin asiasta ja hän vain naureskeli koko asialle.

   Lipeviä rikollisia koko sakki ja toivon, että tarpeeksi monen tapauksen jälkeen viranomaiset puuttuvat peliin.

   Toivottavasti oli sopiva varoitus kaikille ja kyseessä siis MS-Auto Vantaa.

   • Anonyymi

    hei onko mikä tilanne tuossa asiassa en kyllä suosittele edellekään tuota autoliikettä kokoa ms auto kauvan saa tapella ja auton kuskit ovat liikkeen puolella


  • Tahallinen, tietoinen vilppi on aina tuomittavaa!
   Vähän voi aina fuskata, mutta jos koko auto on fuskua,
   siihen on olemassa kuluttajariitalautakunta.
   Sekään ei voi muuta kuin suositella ja ns. mustan listan tapauksista
   voi lukea KULUTTAJA-lehdessä.

  • Anonyymi

   Hyvä liike

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   440
   2885
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   362
   1628
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   916
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   911
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   70
   863
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   48
   802
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   746
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   726
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   50
   712
  Aihe