Kehonrakentaja pt vatanen

käsittämätönvatanen

Tuli tuosa katsottua kooste kun Vatanen kävi pikku jumpalla Niko Vesterisen kanssa.

Oh hoh,enpä olisi uskonut Vatasen voimia ja fysiikkaa ,äijä on bodi piireissä ilmeisesti hyvinkin vahva,lienee väärässä lajissa jopa kun geeneissä onkin voima joka jyllää ja tekniikka luontaista.

Hirmuinen arvostus tuli häntä kohtaan kun tajuaa ettei se yli 150 kilon kivi nouse millään normaalisti noin,Vatanen se vaan nosti,myös muut lajit näytti hyvältä.

Siis katsokaa oletteko samaa mieltä? Minä kun luulin että on pullan syöjä mutta toisin kävi.

Miten helekutin suuret voimat voi olla bodareilla suomessa,nehän on siis vahvinpia miehiä näköjään ja ulkoisesti erittäin näyttäviä niin että sitä lihasta oikeasti myös on näkyvillä.

Nyt näyttää siltä tälläisen katsojan silmissä että bodaus on ylivoimainen laji,kauneudessaan ett' voimallisesti.lihakset eivät ole pumpulia tai höttöä vaan voimaa täynnä.

Käsittämätön suorite,kuin ammattilainen,ja kaveri on hetken päästä kun mitään ei olisi tehnyt ,onko muutkin bodarit suomessa noin huimia ja noin huikeassa kunnossa vielä,tuli mieleen edesmennyt islannin Sigmarsson,hemmetti onko tämä Vatanen kuitenkin nyt nykyisin väärässä lajissa?

https://www.youtube.com/watch?v=Bs8_hO34GE4

36

1161

  Vastaukset

  • Siis ymmärsinkö tai käsitinkö oikein?

   Kaveri on (dietillä) ja nostelee 155 kilon kiviä siis kisa lajeja voimamies nostoissa.

   No se onkin susirajan miehiä eli pohjois-karjalasta,sieltä se on suomen vahvin mieskin tänä vuonna jolle Niko Vesterinen hävisi.

  • Ei mitenkään hyviä tuloksia tuon painoiselle.
   25 kg kevyemmät saa parempia tuloksia.
   Eli pikkaisen heikompi kuin perus bodari.
   Noilla treeni vuosilla paljon enempi pitäisi saada.

   • ptkanaselta kysyisin että onko noin?

    Siis 155 kilon pyöreä kivi ja nosto yli tangon.

    Ja tietenkin ne muut suoritteet jotka hän teki.

    Eli bodarit jotka painavat lienee 85 kiloa jos vähennetään tuosta pt painosta pois se noin 25 kiloa nostaisivat samoilla .

    Enpä ole yhtään miestä tuossa painoluokassa bodarina nähnyt jotka olivat 85kg-90kg kiloisina niin riuskoja miehiä.

    Sekö siis on pikkaisen heikompi kuin perusbodari? Millähän salilla sitä minä olen sitten saanut käydä kun ei sielä mitään huikean vahvoja ole.


   • Eihän se kivi paina kuin 155kg. Jos saa mavessa yli 2 markkaa korkkeelta ja pystyy tekemään tanko sylissä kyykkyä 160kg niin ei kai se kivi ole mikään ongelma.
    Olen nähnyt kun 90kg kaveri tekee nämä suoritteet.
    Eihän noin mitään horkkaakaan vaadi ihan perus treenillä selviää.
    Jos horkkais niin sitten ois surkeet tulokset.


   • Paljonko sulla menee? Treenivuodet, ikä, paino? Ja linkkiä suoritusvideoosi. Muuten kirjoituksellasi ei ole mitään arvoa.


   • No paljonko sulla sit menee? Ikä, nimi, osoite, so.turvatunnus, puh.nr., oma kuva, videota.
    Muuten sun utelulla ei ole mitään arvoa.
    Joo, ja kysy seuraavaks pankkitunnarit.
    Urpo.
    Ja joo, tiedetään, ei tarvii heittää mitää kulunnutta proosaa esim. Arvasin ettet... ja tiesin sun olevan... ym..
    Kaverin tulokset on huonot, ihan perus bodi äijä saa samat.


   • Eli et nosta mitään, kun vastauksen sijaan suutuit noin paljon. :D Jos se kerran on helppoa nostaa, niin mikset mene yrittämään?


   • Ja turha vedota, ettei kiinnosta. Sua kiinnostaa, koska pyörit tällä palstalla!


   • Sä et tiedä suuttumisesta mitää.
    Sinunlaiset ärsyttää koska yritätte vain kalastella muiden tietoja.
    Itse huutelet anonyyminä ja luulet että muut kertovat itsestään jotain.
    Säälittävää.
    Eikä millään videolla suoritteesta ole mitään väliä sinulle, koska keksit vain lisää mitä epäilet. Mites videolla todistat että kivi painaa 155kg??? Levypainoja voi vaihdella ja latoa toisin, riippuen kuvakulmasta ja miten videota leikataan.
    Urpo.


  • Roinari... ei pysty arvostaa...

  • Googleta Jaakko Pessinen. Metsuri ja voimamies.
   Vertaa tuloksia tähän ptvataseen.
   Alkaa vatanen näyttämään aika surkeelta, tuloksien suhteen.
   Vai kantaako 200kg tukkia metsässä, hä!
   Kaataako traktorin, siis traktorin, hä!
   Ja kaverin paino 78kg. Siis 78kg!!
   Saa ptvatanen alkaa treenata aikas paljon ennenkuin pystyy noihin tuloksiin.
   Ja nehän käyttää nostovöitä ja polvitukia, ne on ihan kusetusta jos oikeesta voimasta puhutaan.

   • Aina on hyvä vetää Pessinen-kortti esiin, kun bodarit ärsyttää. :D


  • Vatanen on kiskonut viiden apteekin verran rojua ja tekee silti noin vaatimattomia tuloksia. Ei vakuuta.

  • Roinaaminen=huijaaminen!

  • En ole roinareita vastaan muutoin kuin silloin mikäli kehonrakennuksessa tai voimailussa tai urheilussa tähtäin ei ole kilpailut.

   Vatanen on kertonut mediassa kilpailuista ympäripyöreitä,menee tai ei mene jompas kumpaa kallistuen aina ettei mene kilpailuun,tällöin jos hän on käyttänyt hormooneita ja tähtäys ei ilmiselvästi olleet kehonrakennuksessa kilpaileminen vaan muuten roinaaminen,tällöin tillanne on äärimmäisen häpeä ja säälittävää katsottavaa sivusta,jos hän siis käyttää aineita eikä myönnä sitä rehellisesti tai avoimesti ja kumminkin mainostaa saleilla ja yllä pitää saleja niin tälläinen kaveri ei olisi todellakaan rehti mies bodi skenessä.

   Sellaisesta saa kyllä kaikkien puhtaiden treenajien mielestä hupiukko tittelin,varmaan niidenkin jotka avoimesti kertovat käyttävänsä apuja muitakin kuin proteiini jauheita.

   Sitä en tiedä käyttääkö Vatanen ja milloin,koska niin plösö on ollut kauan,kasvotkin kuin pulla pojalla.

   Se että jos käyttää aineita ja pitää saleja yllä,näyttää treeni koosteita tai neuvoo puhtaita treenaajia kertomatta että hän douppaa joten tälläisia lihaksia ja voimia ei saa ilman aineita olisi rehelllisen miehen mittari.

   Jos Vatanen siis käyttää aineita niin kuin ehkä voisimme nähdä ulkopuolisina tämän ja hän ei astu ja kilpaile pitkää uraa niin on sitten erittäin hölmö kaveri,jokaisen pitäisi käsittää ettei sellaiselle salille pidä mennä missä salin vetäjä on julkinen hahmo eikä kerro totuutta ja ei ole kilpatasolla vuosi kausia vaan suorastaa naruttaa tällä tavoin yksinkertaisia rehellisia natuja.

   Kun taas mennään kilpatasoon niin sehän on selvää,sen tietää kaikki varmuudella ilman kertomattakin,mutta esim:Utti Hietala kertoo rehellisesti samoin kun monet muut aineiden käyttäjät,se on epärehellistä ja tuomittavaa sille joka ei kilpaile ja käyttää roinaa,sanoisin saakelin törkeää puhtaile treenajille.

   Muistutan vielä ettei minulla ole roinaamista vastaan mitään muuloin kuin silloin jos se tapahtuu ilman kilpailu uraa.

   Kehonrakennuksessa on oltava avoin kaveri mieli olla pidetty ja laji saisi suomessa paremman maineen ettei salailla jotain roinaamisjuttuja,tämän takia esim:Marko Savolainen on suomen paras kehon rakentaja vaikka ei ole enään kilpailu uraa.

   Ei sillä etteikö Mika Nyyssölä olisi myös parasta valioa mutta hän kilpailee ja kaikki tietää ettei aineetta huipulla olla,Mikan treeni koosteet ei vaan käy natulle läheskään niin kuin hän ne kuvaa,osa on aivan liian rankkoja ja mutkikkaitakin,tässä ei aineiden käyttäjät enään nää tavallista mattia ja minnaa.

   Tämän hetken paras kehonrakentaja suomessa on kilpailevana Mika Nyyssönen,Vatasen spekulointi joita hän mediassa netissä on kertonut ei luo kansan parissa uskottavuutta.

   Henkilö joka siis käyttää aineita eikä kilpaile on mielestäni mieltä vaille,eli kaikki ei ole kohdallaan.

  • Korjaus hieman Utti Hietalan kohdalle,hän kertoo tai kansa ymmärtää sen ettei hän käytä aineita.Vatasen kohdalla tämä on kansan mielestä mennyt niin ettei kaveria voi pitää rehtinä.

   Sanoinko liian suoraan kaikille,en tiedä,mutta niissä saleilla joissa itse käyn ei näy Vatasen tasoisia kavereita yhtäään kappaletta.

   Paitsi yhden näin viime viikolla joka on kuuluisa ja sen tietää bodi miehet ja voimamiehet koko suomen alueella,hän painoi parhaillaan 145kiloa.

  • Kysymyshän on lajin ympärillä vellovasta salaisuudesta,miksi jotkut kasvaa jne....mitä koituu kehonrakentajan elimistölle jos hän käyttää aineita,nämä on vaan jokseenkin piilotettua tavallisen treenaajan mielestä,kaverit voi käydä vaikka 20 vuotta akttiivisesti saleilla ja lihas massaaa ei vaan synny kovinkaan merkittävästi,sitten tulee uusia kasvoja mediaan nettiin suomessa ja 10 vuoden aikana heistä kasvoi huippu suuria ja lihaksikkaita,olemukseltaan täysin muuttuneita niin että leuatkin levenevät jne....tätä ei ymmärrä ne jotka luulevat aloittavansa kehonrakennuksen kunnes totuus iskee julmalla tavalla kaaliin.

   Tämä on siis epäreilua lajille jos pimittää tiedot ja neuvoo muita, mutta kun ne ei kasva vaikka kuinka vemputtas ja nukkus ja söisi jne.

   Ilman aineita ei voida olla kilpatasolla,tämän takia kun tätä on salailtu on kehonrakennus mennättänyt sen vähäisen hyvän imagon monin paikoin.

   Vatasen juupas enpäs epäröinti saa kolauksen niin että jos onkin joskus huipulla esim:kilpatasolla niin vaneja ei huvita enään,aika kului tätä seuratessa ja vuodet vieri .

   Nyyssölän veljekset ovat kyllä onnistuneet mielestäni äärimmäisen hyvin,niin hyvin kun se suomessa on milteinpä mahdollista,molemilla huippu genetiikka,tässä voidaan toki pilatakkin se alkuperäinen paras fysikka,Mikan kädet hauis on jo mielestäni liian iso ,varmaan erikoinen lausunto käsistä mutta ne menettää selväpiirteyden vähitellen,isot massat ei korvaa kehonrakennuksessa kaikkea ihmisten silmissä.

  • 155kg kiven nostaminen on kova suoritus kyllä . Silti Vatasen lääkehistorialla punttisalitulokset ovat vain keskinkertaisia. Suomessa ei vaan taida olla oikeasti vahvoja kehonrakentajia nykyukoissa juurikaan. Siis jos verrataan voimanostajiin. Kaksikymmentä vuotta sitten ja kolmekymmentä vuotta sitten kansainvälisen tason bodarit selvästi vahvempia kuin nykyään. Ehkä treeni oli erilaista. Yllättävää,että suhteessa lihasmassaan Classicbodauksen eli ns natusarjan kilpailijat ovat vahvempia.

   • Niin sitä minäkin,155Kiloa meni että heilahti milteinpä,pyöreä kivi!!!!!! onko palstan lukijoista kukaan sellaista koskaan nostanut maasta? sehän ihan eriasia kuin kivi josta saada otteennurkista tai kiven alta.

    100 kilon pyöreä kivi jää nostamatta useimmilla mitä minä nään tuolla saleilla,en koittas itse välttämättä tuota edes,varmaan 50 kilolla ensin miltä se tuntuu,siinä pitää puristaa julmasti,toki ilman pihkaa tai liistereitä se pitää nostaa,tuossahan Vatasella oli hurjat mätitahnat käsissä mutta puristaa pitää lujasti että se on polvien päällä tai rinnanläheisyydessä.

    Eihän tuo lajina kuulu bodaukseen joten siinä mielessä turhaa vaivaa ja energiaan menisi äheltämiseen,ei ainakaan huipulla olevat tuota tekisi huvikseen,siihen ei ole varaa.nuo pilaavat fysiikan ym.lopussa on ajan saatossa nivelet rikki ja lihakset kappaleina.


  • Kyllä silti olen sitä mieltä että huiman vahva tämä Vatanen on.Jos on natu?????? niin nostan hattua,jos ei ole natu niin en nosta.

   • Ei oo ollu enää vuosiin naru.


  • Tässä koosteessa Vatanen kertoo useasti syödä syödä syödä ja monesti pitsaa.

   Tästä koosteesta voi jokainen tulla vain siihen tulokseen kertomien mukaan että natu on,syö ja syö ja kasvaa 130 kiloiseksi ja välillä semi kesä kuntoon.Ulkopuolinen katsoja jää siihen kuvaa syömällä ja treenaamalla voi kasvaa noin suureksi muutamissa vuosissa..

   https://www.youtube.com

   • Tossa koosteessa itse asiassa näkyy hyvin missä kohdassa rupee myrkyttämään. Junnuna kapeat kasvot ja ”jostain syystä” vanhemmiten kasvot pyöristyneen vaikka suht kireessä kunnossa...
    natikoilla kasvot eivät vanhemmiten pyöristy, vaan päinvastoin...


  • Jaahas... dialyysia kohti menossa...

  • Vatasesta voi olla montaa mieltä mutta mun mielestä kaveri on todella vahva. Maastaveto ja kyykky, molemmat +300kg. Penkki jotain 200 paikkeilla. Ja kuten tuosta Vesterisen kanssa tehdystä videosta käy ilmi voisi hän menestyä noissa voimamies lajeissa hyvin. Lisäksi omalla työllä laittanut pystyyn kaksi toimivaa salia ja kolmas rakenteilla. Roinaa käyttää varmasti, mutta samanlaisia tuloksia ei kuitenkaan läheskään kaikki suomen bodyskenen ukot nosta.

   • Noniin ja valoja päälle taas... vatanen ei pärjää edes natikoille voimanostossa, niin miten meinasit sen pärjäävän jossain roinaliiton kisoissa?? Kun ei podareille ole omaa sarjaa...


   • Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..


   • Noilla lääkkeillä ja varusteilla ei mikään saavutus.
    Jos en olisi näin rehellinen niin kävisin kulta mitalin hakemassa.
    Mutta täyttä varustehöpöä doupingilla höystettynä koko sirkus.
    Otetaan roina pois 2vuodeksi,myös korvaushoito, ja sitten ilman mitään varusteita kisaamaan. Paljonkohan näiden elämänkallujen tulokset tippuisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..

    Millos ks. Henkilö on käynyt kisoissa tekemässä tämän ”melkein 900kg”...? Se että latailee YouTubeen videoita jossa tekee nämä liikkeet on AIVAN ERIASIA, kuin se, että nostat kisoissa kaikki kolme lajia peräkkäin ja tuomarien hyväksymänä...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..

    Taitaa olla kyllä ehkä hyvänä päivän 800kg yt lähempänä... ja sekin on varusteilla... classisen säännöillä ei tulis edes 800kg. Ja mites on doping puoli? Ei taida käydä testeissä tämä herra...


   • Ja ne ptvgymit nyt on niitä horkka luolia. Sieltä saa lääkkeitä jos vaan kiinnostusta löytyy.
    Käydään Virossa lomalla ja tilataan painoja ym. Samalla tulee horkkaa eikä tulli huomaa mitään.
    Ei ne sen salit pystyisi tuollaiseen tulokseen jos siellä ei myytäisi lisä apuja treeniin.
    Siksi siellä käy koko skenen bodarit välillä "treenaamassa".


  • horkat kuvottaa

  • On se kova jäktä se vt patanen,,!!!!!!11

   • Mutta tuhkamuna.


  • Ptv Power 3 alkaa!
   Nyt tulee kovaa tulosta.
   Luulen että loukkaantuu pahasti, joko polvi tai rinta poksahtaa.
   Mitäs luulette että käy?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4679