Kehonrakentaja pt vatanen

käsittämätönvatanen

Tuli tuosa katsottua kooste kun Vatanen kävi pikku jumpalla Niko Vesterisen kanssa.

Oh hoh,enpä olisi uskonut Vatasen voimia ja fysiikkaa ,äijä on bodi piireissä ilmeisesti hyvinkin vahva,lienee väärässä lajissa jopa kun geeneissä onkin voima joka jyllää ja tekniikka luontaista.

Hirmuinen arvostus tuli häntä kohtaan kun tajuaa ettei se yli 150 kilon kivi nouse millään normaalisti noin,Vatanen se vaan nosti,myös muut lajit näytti hyvältä.

Siis katsokaa oletteko samaa mieltä? Minä kun luulin että on pullan syöjä mutta toisin kävi.

Miten helekutin suuret voimat voi olla bodareilla suomessa,nehän on siis vahvinpia miehiä näköjään ja ulkoisesti erittäin näyttäviä niin että sitä lihasta oikeasti myös on näkyvillä.

Nyt näyttää siltä tälläisen katsojan silmissä että bodaus on ylivoimainen laji,kauneudessaan ett' voimallisesti.lihakset eivät ole pumpulia tai höttöä vaan voimaa täynnä.

Käsittämätön suorite,kuin ammattilainen,ja kaveri on hetken päästä kun mitään ei olisi tehnyt ,onko muutkin bodarit suomessa noin huimia ja noin huikeassa kunnossa vielä,tuli mieleen edesmennyt islannin Sigmarsson,hemmetti onko tämä Vatanen kuitenkin nyt nykyisin väärässä lajissa?

https://www.youtube.com/watch?v=Bs8_hO34GE4

81

17870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käsittämätönvatanen

      Siis ymmärsinkö tai käsitinkö oikein?

      Kaveri on (dietillä) ja nostelee 155 kilon kiviä siis kisa lajeja voimamies nostoissa.

      No se onkin susirajan miehiä eli pohjois-karjalasta,sieltä se on suomen vahvin mieskin tänä vuonna jolle Niko Vesterinen hävisi.

    • ptkananen

      Ei mitenkään hyviä tuloksia tuon painoiselle.
      25 kg kevyemmät saa parempia tuloksia.
      Eli pikkaisen heikompi kuin perus bodari.
      Noilla treeni vuosilla paljon enempi pitäisi saada.

      • käsittämätönvatanen

        ptkanaselta kysyisin että onko noin?

        Siis 155 kilon pyöreä kivi ja nosto yli tangon.

        Ja tietenkin ne muut suoritteet jotka hän teki.

        Eli bodarit jotka painavat lienee 85 kiloa jos vähennetään tuosta pt painosta pois se noin 25 kiloa nostaisivat samoilla .

        Enpä ole yhtään miestä tuossa painoluokassa bodarina nähnyt jotka olivat 85kg-90kg kiloisina niin riuskoja miehiä.

        Sekö siis on pikkaisen heikompi kuin perusbodari? Millähän salilla sitä minä olen sitten saanut käydä kun ei sielä mitään huikean vahvoja ole.


      • ptkananen

        Eihän se kivi paina kuin 155kg. Jos saa mavessa yli 2 markkaa korkkeelta ja pystyy tekemään tanko sylissä kyykkyä 160kg niin ei kai se kivi ole mikään ongelma.
        Olen nähnyt kun 90kg kaveri tekee nämä suoritteet.
        Eihän noin mitään horkkaakaan vaadi ihan perus treenillä selviää.
        Jos horkkais niin sitten ois surkeet tulokset.


      • Kysyisin

        Paljonko sulla menee? Treenivuodet, ikä, paino? Ja linkkiä suoritusvideoosi. Muuten kirjoituksellasi ei ole mitään arvoa.


      • kysyhorokysy

        No paljonko sulla sit menee? Ikä, nimi, osoite, so.turvatunnus, puh.nr., oma kuva, videota.
        Muuten sun utelulla ei ole mitään arvoa.
        Joo, ja kysy seuraavaks pankkitunnarit.
        Urpo.
        Ja joo, tiedetään, ei tarvii heittää mitää kulunnutta proosaa esim. Arvasin ettet... ja tiesin sun olevan... ym..
        Kaverin tulokset on huonot, ihan perus bodi äijä saa samat.


      • Kysyisin

        Eli et nosta mitään, kun vastauksen sijaan suutuit noin paljon. :D Jos se kerran on helppoa nostaa, niin mikset mene yrittämään?


      • Toteaisin

        Ja turha vedota, ettei kiinnosta. Sua kiinnostaa, koska pyörit tällä palstalla!


      • utelehorolisää

        Sä et tiedä suuttumisesta mitää.
        Sinunlaiset ärsyttää koska yritätte vain kalastella muiden tietoja.
        Itse huutelet anonyyminä ja luulet että muut kertovat itsestään jotain.
        Säälittävää.
        Eikä millään videolla suoritteesta ole mitään väliä sinulle, koska keksit vain lisää mitä epäilet. Mites videolla todistat että kivi painaa 155kg??? Levypainoja voi vaihdella ja latoa toisin, riippuen kuvakulmasta ja miten videota leikataan.
        Urpo.


    • Kjjlhkhj

      Roinari... ei pysty arvostaa...

    • hurtta

      Googleta Jaakko Pessinen. Metsuri ja voimamies.
      Vertaa tuloksia tähän ptvataseen.
      Alkaa vatanen näyttämään aika surkeelta, tuloksien suhteen.
      Vai kantaako 200kg tukkia metsässä, hä!
      Kaataako traktorin, siis traktorin, hä!
      Ja kaverin paino 78kg. Siis 78kg!!
      Saa ptvatanen alkaa treenata aikas paljon ennenkuin pystyy noihin tuloksiin.
      Ja nehän käyttää nostovöitä ja polvitukia, ne on ihan kusetusta jos oikeesta voimasta puhutaan.

      • Treenannut13vuotta

        Aina on hyvä vetää Pessinen-kortti esiin, kun bodarit ärsyttää. :D


      • Anonyymi

        Oma ukki oli myös "metsurivoimamies". 17-vuotiaana kantoi tukkisavotassa talvella 7-metristä, tuoreita kuusitukkeja olallaan, umpihangessa n 100 metrin matkan, tukkitien varteen. Painoa tukeilla 200-300kg, ukolla 70-80kg. Nosti yli 300kg painoisen tykinammuslaatikon maasta ja kantoi "farmikävelytyyliin" 2x 120kg painavia sementtisäkkejä rakennuksella monen kymmennen metrin matkoja, useita kertoja päivässä, aamusta iltaan ja lapioi satoja kuutioita hiekkaa siinä välillä. Tosin hän ei ollut ainoa, vaan näitä oli muitakin, niin kuin siihen aikaan miehet olivat.
        Tosin, selkä, lonkat, polvet ja olkapäät olivat paskana ennen virallista eläkeikää, joten se siitä sittén..


    • Heikko_on

      Vatanen on kiskonut viiden apteekin verran rojua ja tekee silti noin vaatimattomia tuloksia. Ei vakuuta.

    • Jhkvbkvbk

      Roinaaminen=huijaaminen!

    • käsittämätönvatanen

      En ole roinareita vastaan muutoin kuin silloin mikäli kehonrakennuksessa tai voimailussa tai urheilussa tähtäin ei ole kilpailut.

      Vatanen on kertonut mediassa kilpailuista ympäripyöreitä,menee tai ei mene jompas kumpaa kallistuen aina ettei mene kilpailuun,tällöin jos hän on käyttänyt hormooneita ja tähtäys ei ilmiselvästi olleet kehonrakennuksessa kilpaileminen vaan muuten roinaaminen,tällöin tillanne on äärimmäisen häpeä ja säälittävää katsottavaa sivusta,jos hän siis käyttää aineita eikä myönnä sitä rehellisesti tai avoimesti ja kumminkin mainostaa saleilla ja yllä pitää saleja niin tälläinen kaveri ei olisi todellakaan rehti mies bodi skenessä.

      Sellaisesta saa kyllä kaikkien puhtaiden treenajien mielestä hupiukko tittelin,varmaan niidenkin jotka avoimesti kertovat käyttävänsä apuja muitakin kuin proteiini jauheita.

      Sitä en tiedä käyttääkö Vatanen ja milloin,koska niin plösö on ollut kauan,kasvotkin kuin pulla pojalla.

      Se että jos käyttää aineita ja pitää saleja yllä,näyttää treeni koosteita tai neuvoo puhtaita treenaajia kertomatta että hän douppaa joten tälläisia lihaksia ja voimia ei saa ilman aineita olisi rehelllisen miehen mittari.

      Jos Vatanen siis käyttää aineita niin kuin ehkä voisimme nähdä ulkopuolisina tämän ja hän ei astu ja kilpaile pitkää uraa niin on sitten erittäin hölmö kaveri,jokaisen pitäisi käsittää ettei sellaiselle salille pidä mennä missä salin vetäjä on julkinen hahmo eikä kerro totuutta ja ei ole kilpatasolla vuosi kausia vaan suorastaa naruttaa tällä tavoin yksinkertaisia rehellisia natuja.

      Kun taas mennään kilpatasoon niin sehän on selvää,sen tietää kaikki varmuudella ilman kertomattakin,mutta esim:Utti Hietala kertoo rehellisesti samoin kun monet muut aineiden käyttäjät,se on epärehellistä ja tuomittavaa sille joka ei kilpaile ja käyttää roinaa,sanoisin saakelin törkeää puhtaile treenajille.

      Muistutan vielä ettei minulla ole roinaamista vastaan mitään muuloin kuin silloin jos se tapahtuu ilman kilpailu uraa.

      Kehonrakennuksessa on oltava avoin kaveri mieli olla pidetty ja laji saisi suomessa paremman maineen ettei salailla jotain roinaamisjuttuja,tämän takia esim:Marko Savolainen on suomen paras kehon rakentaja vaikka ei ole enään kilpailu uraa.

      Ei sillä etteikö Mika Nyyssölä olisi myös parasta valioa mutta hän kilpailee ja kaikki tietää ettei aineetta huipulla olla,Mikan treeni koosteet ei vaan käy natulle läheskään niin kuin hän ne kuvaa,osa on aivan liian rankkoja ja mutkikkaitakin,tässä ei aineiden käyttäjät enään nää tavallista mattia ja minnaa.

      Tämän hetken paras kehonrakentaja suomessa on kilpailevana Mika Nyyssönen,Vatasen spekulointi joita hän mediassa netissä on kertonut ei luo kansan parissa uskottavuutta.

      Henkilö joka siis käyttää aineita eikä kilpaile on mielestäni mieltä vaille,eli kaikki ei ole kohdallaan.

      • Anonyymi

        kirjoittaakohan Vatanen itse tällä nimimerkillä?


      • Anonyymi

        Onhan ptvatanen sanonut myös että ylläpitää lihaksia lähinnä sen takia että haluaa että on isommat lihakset kuin muilla.


    • käsittämätönvatanen

      Korjaus hieman Utti Hietalan kohdalle,hän kertoo tai kansa ymmärtää sen ettei hän käytä aineita.Vatasen kohdalla tämä on kansan mielestä mennyt niin ettei kaveria voi pitää rehtinä.

      Sanoinko liian suoraan kaikille,en tiedä,mutta niissä saleilla joissa itse käyn ei näy Vatasen tasoisia kavereita yhtäään kappaletta.

      Paitsi yhden näin viime viikolla joka on kuuluisa ja sen tietää bodi miehet ja voimamiehet koko suomen alueella,hän painoi parhaillaan 145kiloa.

    • käsittämätönvatanen

      Kysymyshän on lajin ympärillä vellovasta salaisuudesta,miksi jotkut kasvaa jne....mitä koituu kehonrakentajan elimistölle jos hän käyttää aineita,nämä on vaan jokseenkin piilotettua tavallisen treenaajan mielestä,kaverit voi käydä vaikka 20 vuotta akttiivisesti saleilla ja lihas massaaa ei vaan synny kovinkaan merkittävästi,sitten tulee uusia kasvoja mediaan nettiin suomessa ja 10 vuoden aikana heistä kasvoi huippu suuria ja lihaksikkaita,olemukseltaan täysin muuttuneita niin että leuatkin levenevät jne....tätä ei ymmärrä ne jotka luulevat aloittavansa kehonrakennuksen kunnes totuus iskee julmalla tavalla kaaliin.

      Tämä on siis epäreilua lajille jos pimittää tiedot ja neuvoo muita, mutta kun ne ei kasva vaikka kuinka vemputtas ja nukkus ja söisi jne.

      Ilman aineita ei voida olla kilpatasolla,tämän takia kun tätä on salailtu on kehonrakennus mennättänyt sen vähäisen hyvän imagon monin paikoin.

      Vatasen juupas enpäs epäröinti saa kolauksen niin että jos onkin joskus huipulla esim:kilpatasolla niin vaneja ei huvita enään,aika kului tätä seuratessa ja vuodet vieri .

      Nyyssölän veljekset ovat kyllä onnistuneet mielestäni äärimmäisen hyvin,niin hyvin kun se suomessa on milteinpä mahdollista,molemilla huippu genetiikka,tässä voidaan toki pilatakkin se alkuperäinen paras fysikka,Mikan kädet hauis on jo mielestäni liian iso ,varmaan erikoinen lausunto käsistä mutta ne menettää selväpiirteyden vähitellen,isot massat ei korvaa kehonrakennuksessa kaikkea ihmisten silmissä.

    • yhdynpäleikkiiin

      155kg kiven nostaminen on kova suoritus kyllä . Silti Vatasen lääkehistorialla punttisalitulokset ovat vain keskinkertaisia. Suomessa ei vaan taida olla oikeasti vahvoja kehonrakentajia nykyukoissa juurikaan. Siis jos verrataan voimanostajiin. Kaksikymmentä vuotta sitten ja kolmekymmentä vuotta sitten kansainvälisen tason bodarit selvästi vahvempia kuin nykyään. Ehkä treeni oli erilaista. Yllättävää,että suhteessa lihasmassaan Classicbodauksen eli ns natusarjan kilpailijat ovat vahvempia.

      • käsittämätönvatanen

        Niin sitä minäkin,155Kiloa meni että heilahti milteinpä,pyöreä kivi!!!!!! onko palstan lukijoista kukaan sellaista koskaan nostanut maasta? sehän ihan eriasia kuin kivi josta saada otteennurkista tai kiven alta.

        100 kilon pyöreä kivi jää nostamatta useimmilla mitä minä nään tuolla saleilla,en koittas itse välttämättä tuota edes,varmaan 50 kilolla ensin miltä se tuntuu,siinä pitää puristaa julmasti,toki ilman pihkaa tai liistereitä se pitää nostaa,tuossahan Vatasella oli hurjat mätitahnat käsissä mutta puristaa pitää lujasti että se on polvien päällä tai rinnanläheisyydessä.

        Eihän tuo lajina kuulu bodaukseen joten siinä mielessä turhaa vaivaa ja energiaan menisi äheltämiseen,ei ainakaan huipulla olevat tuota tekisi huvikseen,siihen ei ole varaa.nuo pilaavat fysiikan ym.lopussa on ajan saatossa nivelet rikki ja lihakset kappaleina.


      • Anonyymi

        Nykybodarit ähkivät giant-settejä 2 kilon käsipainoilla vipareita kaikennäköisistä kulmista. Paikat varmaan kestää paremmin, mutta niissä treenipainoissa täytyy varmaan taas olla roinamäärät paljon isompia.


    • käsittämätönvatanen

      Kyllä silti olen sitä mieltä että huiman vahva tämä Vatanen on.Jos on natu?????? niin nostan hattua,jos ei ole natu niin en nosta.

      • Khbjvhjk

        Ei oo ollu enää vuosiin naru.


    • käsittämätönvatanen

      Tässä koosteessa Vatanen kertoo useasti syödä syödä syödä ja monesti pitsaa.

      Tästä koosteesta voi jokainen tulla vain siihen tulokseen kertomien mukaan että natu on,syö ja syö ja kasvaa 130 kiloiseksi ja välillä semi kesä kuntoon.Ulkopuolinen katsoja jää siihen kuvaa syömällä ja treenaamalla voi kasvaa noin suureksi muutamissa vuosissa..

      https://www.youtube.com

      • Iujkkjnkvb

        Tossa koosteessa itse asiassa näkyy hyvin missä kohdassa rupee myrkyttämään. Junnuna kapeat kasvot ja ”jostain syystä” vanhemmiten kasvot pyöristyneen vaikka suht kireessä kunnossa...
        natikoilla kasvot eivät vanhemmiten pyöristy, vaan päinvastoin...


    • käsittämätönvatanen
    • Maksastaviis

      Jaahas... dialyysia kohti menossa...

    • Anonyymi

      Vatasesta voi olla montaa mieltä mutta mun mielestä kaveri on todella vahva. Maastaveto ja kyykky, molemmat 300kg. Penkki jotain 200 paikkeilla. Ja kuten tuosta Vesterisen kanssa tehdystä videosta käy ilmi voisi hän menestyä noissa voimamies lajeissa hyvin. Lisäksi omalla työllä laittanut pystyyn kaksi toimivaa salia ja kolmas rakenteilla. Roinaa käyttää varmasti, mutta samanlaisia tuloksia ei kuitenkaan läheskään kaikki suomen bodyskenen ukot nosta.

      • Anonyymi

        Noniin ja valoja päälle taas... vatanen ei pärjää edes natikoille voimanostossa, niin miten meinasit sen pärjäävän jossain roinaliiton kisoissa?? Kun ei podareille ole omaa sarjaa...


      • Anonyymi

        Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..


      • Anonyymi

        Noilla lääkkeillä ja varusteilla ei mikään saavutus.
        Jos en olisi näin rehellinen niin kävisin kulta mitalin hakemassa.
        Mutta täyttä varustehöpöä doupingilla höystettynä koko sirkus.
        Otetaan roina pois 2vuodeksi,myös korvaushoito, ja sitten ilman mitään varusteita kisaamaan. Paljonkohan näiden elämänkallujen tulokset tippuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..

        Millos ks. Henkilö on käynyt kisoissa tekemässä tämän ”melkein 900kg”...? Se että latailee YouTubeen videoita jossa tekee nämä liikkeet on AIVAN ERIASIA, kuin se, että nostat kisoissa kaikki kolme lajia peräkkäin ja tuomarien hyväksymänä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai vajaa 900kg yt 110 kilon sarjaan on paska mielestäsi? :D ei taida Suomessa montaa ukko olla jotka siihen pystyy..

        Taitaa olla kyllä ehkä hyvänä päivän 800kg yt lähempänä... ja sekin on varusteilla... classisen säännöillä ei tulis edes 800kg. Ja mites on doping puoli? Ei taida käydä testeissä tämä herra...


      • Anonyymi

        Ja ne ptvgymit nyt on niitä horkka luolia. Sieltä saa lääkkeitä jos vaan kiinnostusta löytyy.
        Käydään Virossa lomalla ja tilataan painoja ym. Samalla tulee horkkaa eikä tulli huomaa mitään.
        Ei ne sen salit pystyisi tuollaiseen tulokseen jos siellä ei myytäisi lisä apuja treeniin.
        Siksi siellä käy koko skenen bodarit välillä "treenaamassa".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla kyllä ehkä hyvänä päivän 800kg yt lähempänä... ja sekin on varusteilla... classisen säännöillä ei tulis edes 800kg. Ja mites on doping puoli? Ei taida käydä testeissä tämä herra...

        https://pakkotoisto.com/vatanen-wpc-maailmanmestari/

        saa suorittaa perässä


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://pakkotoisto.com/vatanen-wpc-maailmanmestari/

        saa suorittaa perässä

        Vain täys idiootti yrittäs... kaveri lataa vaan lisää roinaa koneeseen, ei mitään tekemistä oikean voimanoston kanssa... kun taidot ja lahjat ei riitä, niin on pakko huijata... eli ”vitut maksasta, kaikki on pelissä”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, ja kaveri voi lapsilleen kehua saavutuksiaan.. Ei kun....
        No sitten lapsenlapsilleen...

        ...adoptio lapsille...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://pakkotoisto.com/vatanen-wpc-maailmanmestari/

        saa suorittaa perässä

        Siis mitkä ihmeen ”leikki kisat” nää on, kun osa nostoista tehdään varusteilla ja osa raakana... muutenkin kaikki nostaa samassa sarjassa (Oli varusteita tai ei), että pöytäkirja näyttää siltä, että olis helvetisti nostajia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, ja kaveri voi lapsilleen kehua saavutuksiaan.. Ei kun....
        No sitten lapsenlapsilleen...

        Sitkun sä täytät 13 vuotta, ymmärrät ettei lapsenlapsia voi olla jos ei ole lapsiakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitkun sä täytät 13 vuotta, ymmärrät ettei lapsenlapsia voi olla jos ei ole lapsiakaan.

        Vau, sähän oot nero!!!


    • Anonyymi

      horkat kuvottaa

    • Anonyymi

      On se kova jäktä se vt patanen,,!!!!!!11

      • Anonyymi

        Mutta tuhkamuna.


    • Anonyymi

      Ptv Power 3 alkaa!
      Nyt tulee kovaa tulosta.
      Luulen että loukkaantuu pahasti, joko polvi tai rinta poksahtaa.
      Mitäs luulette että käy?

    • Anonyymi

      Semmonen hupiukko ja äidin pikku maitolammas!

    • Anonyymi

      Onko vanhemmat rahoittaneet

      • Anonyymi

        Rahoittaneet mitä? Kaiketi ihan palkkatyöstä alunperin säästänyt osa pankista lainaa ja laittanut salin pystyyn ja sitten sama kuvio ton hesan salin kanssa. Kyllä huvittaa miten kateellista ja säälittävää porukkaa täällä valtaosa on, nämä jotka haukkuu Vatasta ja ylipäätään kaikkia kehonrakentajia / bodyskenen ukkoja. Suurinosa luulee että roinaaminen on jotain ihme eliksiiriä että sitä ottamalla lihakset kasvaa parissa viikossa tuosta vaan. VÄÄRIN. ihan samalla tavalla sitä pitää treenata käytti roinaa tai ei, roinalla tulokset vain tulee nopeammin. Vielä tuohon Vataseen niin hyvin on mielestäni saanut itselleen luotua toimivat kuntosalit ja mukavan elintason sitämyöten. Lisäksi nostaa kiitettävät kuormat rautaa, jota yksikään täällä kirjoittalevista ei nosta. 900kg yhteistulos roinalla tai ilman, varusteilla tai ilman on kova suoritus ottaen huomioon että varsinaista voimailutaustaa ei ole kauaa. En tunne Vatasta, mutta tekee omaa juttuaan selkeästi rakkaudesta lajiin ja saanut siitä samalla kannattavan liiketoiminnan, joka teitä suurintaosaa selkeästi ärsyttää. Vituttaahan se kelan sivuilla päivärahaanomuksia täyttäessä kun toinen takoo massia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rahoittaneet mitä? Kaiketi ihan palkkatyöstä alunperin säästänyt osa pankista lainaa ja laittanut salin pystyyn ja sitten sama kuvio ton hesan salin kanssa. Kyllä huvittaa miten kateellista ja säälittävää porukkaa täällä valtaosa on, nämä jotka haukkuu Vatasta ja ylipäätään kaikkia kehonrakentajia / bodyskenen ukkoja. Suurinosa luulee että roinaaminen on jotain ihme eliksiiriä että sitä ottamalla lihakset kasvaa parissa viikossa tuosta vaan. VÄÄRIN. ihan samalla tavalla sitä pitää treenata käytti roinaa tai ei, roinalla tulokset vain tulee nopeammin. Vielä tuohon Vataseen niin hyvin on mielestäni saanut itselleen luotua toimivat kuntosalit ja mukavan elintason sitämyöten. Lisäksi nostaa kiitettävät kuormat rautaa, jota yksikään täällä kirjoittalevista ei nosta. 900kg yhteistulos roinalla tai ilman, varusteilla tai ilman on kova suoritus ottaen huomioon että varsinaista voimailutaustaa ei ole kauaa. En tunne Vatasta, mutta tekee omaa juttuaan selkeästi rakkaudesta lajiin ja saanut siitä samalla kannattavan liiketoiminnan, joka teitä suurintaosaa selkeästi ärsyttää. Vituttaahan se kelan sivuilla päivärahaanomuksia täyttäessä kun toinen takoo massia.

        Sulje nyt ne salis koronaviruksen takia!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rahoittaneet mitä? Kaiketi ihan palkkatyöstä alunperin säästänyt osa pankista lainaa ja laittanut salin pystyyn ja sitten sama kuvio ton hesan salin kanssa. Kyllä huvittaa miten kateellista ja säälittävää porukkaa täällä valtaosa on, nämä jotka haukkuu Vatasta ja ylipäätään kaikkia kehonrakentajia / bodyskenen ukkoja. Suurinosa luulee että roinaaminen on jotain ihme eliksiiriä että sitä ottamalla lihakset kasvaa parissa viikossa tuosta vaan. VÄÄRIN. ihan samalla tavalla sitä pitää treenata käytti roinaa tai ei, roinalla tulokset vain tulee nopeammin. Vielä tuohon Vataseen niin hyvin on mielestäni saanut itselleen luotua toimivat kuntosalit ja mukavan elintason sitämyöten. Lisäksi nostaa kiitettävät kuormat rautaa, jota yksikään täällä kirjoittalevista ei nosta. 900kg yhteistulos roinalla tai ilman, varusteilla tai ilman on kova suoritus ottaen huomioon että varsinaista voimailutaustaa ei ole kauaa. En tunne Vatasta, mutta tekee omaa juttuaan selkeästi rakkaudesta lajiin ja saanut siitä samalla kannattavan liiketoiminnan, joka teitä suurintaosaa selkeästi ärsyttää. Vituttaahan se kelan sivuilla päivärahaanomuksia täyttäessä kun toinen takoo massia.

        Melko fakta pohjoinen aloitus ”kaiketi”... tuli heti todella uskottava fiilis. ”Suurin osa luulee”. No en tiedä suurimmasta osasta, mutta kun oot livenä nähnyt miten kaveri parantaa tulosta yli 120kg vuodessa, niin siinä on ihan turha selitellä, että ”kovaa on treenattu” ja ”ei ne roinat auta paljoa”... Jos naturalina saat esim. Penkkiin 20-30kg lisää vuodessa, niin voi olla ihan tyytyväinen, mutta kun roinaat niin, saat laittaa 10kg joka kuukausi lisää tankoon... parhaat laittaa vielä enemmän...
        900kg yhteistulos on ihan hyvä, mutta niistä nostoista voi sitten olla montaa mieltä... esim ipf:ssä ei olisi hyväksytty... mutta rahan teon toi vatanen kyllä osaa, eli tyhmiltä rahat pois...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus, sama pätee kaikkien roinabodarien ja julkkisten ohjelmiin, ei kannata ostaa koska ovat pelkkää rahastusta. Copypaste sonnasta ei kannata maksaa useita kymmeniä euroja.


      • Anonyymi

        Juurikin näin se menee. Lisäravinteista voi olla pienen, pieni hyöty jos muu ruokavalio on kohdillaan. Aloittelijan treeneissä painotetaan tekniikan harjoitteluun ja oman kropan kuunteluun, jonka jälkee ohjelma räätälöidä Treenaajalle sopivaksi.


    • Anonyymi

      Onko Vatanen muuten koskaan kilpaillut (tai tähtäämässä kilpailuihin) kehonrakennuksessa? Jos ei, niin ei voi kutsua kehonrakentajaksi.

      • Anonyymi

        Eipä ole kisannut. Ainut kisa jossa on ollut, niin roinaliiton voimanosto kisat... jossa samassa sarjassa nosti vain muutama muu... ja tuomarointikin oli vähän, niin ja näin...


    • Anonyymi

      Ihan täysi hupiukko! Toivottavasati salit menee konkurssiin ja autot hajoaa!

      • Anonyymi

        Hupiukkohan se on, eikä tollaselle myrkkylastila treenaamisessa ole mitään järkeä. Mutta rahaa kaveri osaa kyllä tehdä, hatun nosto siitä. Mutta niinhän se on ”idiooteilta rahat pois”...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hupiukkohan se on, eikä tollaselle myrkkylastila treenaamisessa ole mitään järkeä. Mutta rahaa kaveri osaa kyllä tehdä, hatun nosto siitä. Mutta niinhän se on ”idiooteilta rahat pois”...

        Mitä tarkoitat idiooteilla?


      • Anonyymi

        Hyvähän se on huudella sieltä ruudun takaa. Taitaa pieni kade paistaa läpi kun itselläsi ei nouse penkistä kuin oma perse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvähän se on huudella sieltä ruudun takaa. Taitaa pieni kade paistaa läpi kun itselläsi ei nouse penkistä kuin oma perse.

        En ole kade. Kertoilen terveille lapsilleni elämästä. Yksi aihe on:rahan takia ei kannata tehdä mitä vaan.
        Mitähän tämä pvpappanen kertoo lapsilleen. Ai niin....


    • Anonyymi

      Mutta onko natu vai roinaaja?

      • Anonyymi

        No mitäpä luulisit... osallistuu vain roinakisoihin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitäpä luulisit... osallistuu vain roinakisoihin...

        Ai natu.....mitä ihmiset oikein luulee.


    • Anonyymi

      Ahne vatanen, laita ne sality kiini kun on korona aika!!!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä ne steroidit tehny ihmeitä

      • Anonyymi

        Tuo sen muija on kommenteillaan kun joku 10-likka, äijä kysyy ett onks tää komee tai onks tää hyvä..🤣 ja toinen vastaa kikattavalla äänellään....ei v*ttu..??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo sen muija on kommenteillaan kun joku 10-likka, äijä kysyy ett onks tää komee tai onks tää hyvä..🤣 ja toinen vastaa kikattavalla äänellään....ei v*ttu..??

        10-v likoilla on lähtökohtaisesti siveä menneisyys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo sen muija on kommenteillaan kun joku 10-likka, äijä kysyy ett onks tää komee tai onks tää hyvä..🤣 ja toinen vastaa kikattavalla äänellään....ei v*ttu..??

        Niin Jasmin. Hitto miten naurettava vosu.


    • Anonyymi

      Vatanen on juutalainen ja rappari

    • Anonyymi

      Teini idoli pt vatanen.

    • Anonyymi

      Surku tulee näiden roinaajien ym. rikollisten ihailijoita. Nuoret pilaavat elämänsä pyrkiessään luonnottomiin mittoihin ja suorituksiin.

      Fyysinen ja henkinen terveys menee, kuten alkoholisteilla ja narkkareilla. Äärimmäiseen kehonrakennukseen myös monesti liittyy huumeet sekä monenlaiset lääkekoktailit. Erittäin valitettavaa koko yhteiskunnan kannalta.

      Järkyttävää miten paljon seuraajia nämä jolkkikset keräävät somessa ja youtube kanavillaan. Kaikenlainen rikollisuuden ihannointi lieveilmiöineen rapauttaa yhteiskuntaa. Aivan liikaa näkyvyyttä ja hyväksyntää mediassa annetaan näille.

      Tasapainoisen ja rakastavan lapsuuden merkitys korostuu juuri tämäntyyppisten ongelmien ennalta ehkäisyssä. Normaali naisen ja miehen malli tulisi saada kotoa, eikä luonnottomilta ihmisraunioilta.

      Julkisuuden henkilöiden tulisi tuntea vastuullisuutta koko yhteiskunnasta, eikä opettaa vahingollisia tapojaan ja vieläpä rahastaa tällä skeidalla!

    • Anonyymi

      TYyppi ei ole mikään muu kuin hormooneilla itsensä isoksi kasvattunut ja ihan saatanan idioottimaisesti tatuoitu brassailija. Itse olen treenannut 35 vuotta natuna enkä edes kuse tällaisia päin.

    • Anonyymi

      Olen tekemässä kehonrakennusaiheista kappaletta ja tässä ote sanoituksista:

      Minua naarataan, minua nimittäin persenaarataan, oikein perseraiskataan ja siitä nyt ilmoitan, kuinka kullia ihanaa himoan, vaimoltain salaa yksin katoan, mä luo poikain kullikkaan ja sitten hullaannutaan.

      Oi kuinka mua persnaarataan, oikein syvään tänään tiirataa --aa -aaaa aan.

    • Anonyymi

      Vatanen on hienosti menestynyt paljon kilpaillulla alalla, ei ole helppo tie tuossa genressä pärjätä, iso hatunnosto herralle kun on saanut menestystä alalla jossa harva onnistuu,
      paljon onnea mr. Vatanen.

    • Anonyymi

      Vatanen ajanut partansa pois, Thaimaassa eivät vissiin värjää partaa niin ei halua munankarva haituivia naamaansa

      • Anonyymi

        Mikä siellä Thaimaassa aina niin kiehtoo? Halvat päihteet?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      vatsku on ihan pöllö!

    • Anonyymi

      No ,
      no,
      kateelliset.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe