YK luo koko maapallolle rauhan GCM:ällä

GCM sopimus allekirjoitetaan joulukuussa, ja tuskin suomikaan siitä irtisanoutuu, koska vain harvat maat on irtisanoutunut siitä, kuten USA ja unkari.

GCM sopimus on sopimus joka pyyhkii rajat pois maapallolta, ja sillä tavalla luo pikkuhiljaa uuden paremman maailmanjärjestyksen, josta voi seurata noin 1000 vuotta pitkä rauha maapallolla, koska kaikki ihmiset maapallolla voi liikkua minne haluaa.

Me kaikki ihmiset yhdistymme ja tanssitaan käsi kädessä ja lauletaan rauhanlauluja kuten kumbaya, ja meillä on kaikilla kivaa, koska YK on sulattanut kaikki aseet ja luonut rauhan maapallolle. Ei ole enää maita eikä rajoja, on vain YK, joka hallitsee maa-ilmaa.

18

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NeJyrääMeitin

      Oletko ajatellut sitä että tuo idea ei käytännössä toimi koska maailma ei ole tasa arvoinen siinä mielessä että paine ihmisten liikkumisen menee köyhimmiltä alueilta rikaimpiin ja se tulee aiheuttamaan kaaoksen niissä maissa jonne muuttoliike kohdistuu eli ennen pitkää Länsi europpalainen kulttuuri tulee käytännössä tuhoutumaan korvautuen sillä kulttuurilla, jota maahantulijat edustavat. Loput länsieurooppalaisista pakotetaan otamaan vastaan maahantulijoiden kulttuurit ja tavat. Sitäkö sinä haluat?

      • Ihan hyvä pointti, mutta ikävä kyllä nykypäivän maailmassa joudun usein puhumaan sarkasmin salakielellä, koska kaikkia totuuksia ei voi sanoa liian suoraan.


    • Lopetavalehtelu

      Harhainen aloittaja. YK tuo sotaa ja kärsimystä sekoittaessaan väestöt toisiinsa ja antamalla etuoikeuksia ohi kantaväestön. Lähes 20 maata jo tähän mennessä sanoutunut irti tuosta saatanallisesta sopimuksesta.

      • Olen kuullut vapaamuurareilta Gottfried de Puruckerilta ja Richard von Coudenhove-Kalergilta että kun rodut sekoitetaan yhteen, ne muuttuu superroduksi, ja sillä tavalla saadaan aikaiseksi rauha maapallolla.


    • Vaarallinentie
      • Ajatuksia1918

        Kommenttia tuon linkin sisällöstä:

        "Miten väistää laajamittaisen maahanmuuton politisoituminen liiallisesti?"

        Tähän ovat keksineet jo vihapuhelait ja väärin maahanmuutosta, eli sen haittoja naisiimme ja lapsiimme paljastavat kommentit ovat jatkossa "rasismia".

        "Kuinka valmistella tarvittavaa voimannäyttöä ja viranomaisyhteistyötä puo-lustusvoimien kanssa ajoissa?"
        "Miten estää ääri-ilmiöiden vahvistuminen ja syntyminen?"

        Ollaanko tässä tahallaan jätetty mainitsematta tuollaisen voimannäytön kohderyhmä? Onko se sama kuin "maidan" -kaustissa Helsingin rautatientorilla? Onko mitään merkkejä siitä, että hallintovalta Suomessa olisi lopettamassa kantasuomalaisten elintilansa tuhoamista ja ryöstämistä vastustavien vainon ja kiduttamisen?

        "Mikä tulisi olla diasporamaahanmuuttajien rooli vastaanotossa – myös järjestyksenpidossa?"

        Diaspora tarkoittaa tässä tapauksessa maahamme jo pesiytyneitä islamilaisia tms. yhteisöjä.

        "Miten ulkomaalaislakia tulisi tulkita nopean karkottamisen näkökulmasta? "

        Kunhan pääsevät tulkitsemaan, lain kirjain on ilmeisesti täysin toissijainen asia, kuten se, että Suomen valtio rakennettiin kansanvaltana, maamme omia kansalaisai palvelemaan. Nykyisellään olemme vain globalisti-kartellin orjia, pois pyyhittävää roskaa.


    • Bpsks

      Islamisaatio on väistämätön. Koko maailmasta tulee kehitysmaa ja rikkaat muuttaa johonkin saarelle asumaan. Muslimit ja kaikenmaailman suvakit voi imee sipulia!!

    • barbarianic

      Islam tulee tänne valkoisen miehen ylimielisyyden takia. Suvaitsevaisuus kun ei ole muuta kuin valkoisen miehen ylimielisyyttä.
      Hän jolla oli kaikki hieno hallussaan tuhoaa itsensä syyllisyydellään jonka äidit keksivät joutessaan.
      Jos olisivat töitä tehneet, eivät olisi kerenneet.

      Hyvinvointi tuhoaa aina lopulta itsensä.
      Kohta olemme jälleen barbaarimaa.

      • Jälkipolven_anoppi

        Tavallaan olet oikeassa. Todellinen testosteroni-pohjainen ylimielisyys tulee toki arabimaista, ja sitä ruokkii aate tai tyrannia nimeltä Islam. Lue itse ammattipsykologin kokemuspohjainen (empiirinen) analyysi islamista ja muslimeista länsimaissa. Tuo psykologi tavallaan huutonauraa Suomenkin viranomaisten hulluudelle asian suhteen;

        "Psykologin työssäni Köö­pen­haminan kaupun­gissa mi­nulla on ollut hoi­detta­vana yli 150 muslimi­taus­taista maahan­muuttajaa, pa­kolaista tai heidän jälke­läis­tään. Tässä on yleiskat­saus maa­han­muut­toon liit­ty­vistä ongel­mista sellai­sina, miltä ne näyttävät, kun – maa­han­muutta­jista puhumi­seen sijaan – kes­kus­tellaan maahan­muut­tajien it­sensä kanssa.

        Samaan ai­kaan kun maahan­muuttajien ri­kollisuu­den, mus­limien rin­nakkaisyh­teis­kuntien ja islamilai­sen ekstre­mismin ne­gatiiviset yhteiskun­nalli­set vai­­ku­tuk­set jatku­vasti li­säänty­vät, kuntien toi­mintastra­tegiat tällä alueella ovat yhä ju­mittuneet jouk­koon myyttejä, jotka kos­kevat maa­han­muutta­jien rikolli­suutta, ää­rimieli­syyttä ja so­siaalista pa­nosta..."

        "...Toinen myytti on se, että maa­han­muutta­jien rikolli­suu­den syynä ovat sosi­aali­set on­gel­mat ja että maa­hanmuutta­jien kult­tuu­ritaus­talla ei ole siihen vai­­ku­­tus­ta. Täs­säkään tapauk­sessa ennak­ko­luulo ei vastaa to­delli­suutta: satojen muslimi­maa­han­muuttajien psykolo­gisten haastatte­luiden pe­rusteella voi tehdä sen joh­to­pää­telmän, että musli­mi­kulttuuri pitää ag­gressiivi­suutta mitä suurim­missa mää­rin hy­väk­syttä­vänä.

        Siinä missä tanskalai­sessa kult­tuurissa hallitsema­tonta rai­vonil­maisua pi­detään no­peimpana ta­pana me­nettää kas­vonsa, muslimi­kult­tuurissa asia on päinvas­toin. Kos­ton­halua pidetään muslimi­kult­tuurissa voi­man il­mai­suna, ja viha on muslimien kes­kuu­dessa sosi­aalisesti selvästi hy­väksytym­pää. Ag­gressiivista käyttäyty­mistä pide­tään sosi­aalisena työ­kaluna, jolla han­kitaan kun­nioitusta ja statusta..."

        aikapommiPISTEwordpressPISTEcom/category/sunna/page/2/


      • Jälkipolven_anoppi

        Lisäisin vielä yhden pykälän Suomen "toimenpideohjelmasta" invaasion edetessä:

        "Tulijoiden aktivoiminen ehkäisykeinona (sote-palvelut, työllistyminen, kieli-koulutus)"

        Linkki ylläolevaan sitaattiin on Vaarallinentie -nimimerkin kommentissa tässä ketjussa (14.11 17.41)

        Jokainen pääkaupunkiseudulla elävä voi todeta, miten "työhön tai koulutukseen" aamuvarhaisella matkustavat muslimit istuvat junissa koraanit kourassa, hartaasti sitä lukien ja tutkien. Ehdotettu toimenpide ei siis ehkäise yhtään mitään, kuten on todettu jo aiemmin muuallakin. Olemmeko toistamassa vain muiden virheet, vai onkomassamaahanmuutossa kyse aktiivisesta terroritoimesta Suomen kansaa kohtaan?


    • Revisionista

      Tilanne on tämä: Suomi kansallisvaltiona on menetetty , jos Suomen kansa (pää pensaaseen työntävä , auktoriteettejä pokkuroiva , vitun orjamainen, lampaan laumasielun omaava, hyväuskoinen idioottiporukka) ei herää tästä unesta ja suorita vallankumousta! No Vittu joo.....

    • loppuglobalismi

      Entinen neuvostoliitto on esimerkki, että EI TOIMI!

      Väestön pakkosiirrot ja kulttuurien sekoittuminen saavat aikaan vihaa ja rasismia MOT

      Neuvostoliitto kaatui tähän faktaan.

    • monta-maata

      Muuten Virokaan ei kirjoitanut sopimusta kun fiksu on ja siellä katsos kumma ei ole pakolaisia ollenkaan tällä hetkellä???Outoa vai vaikka ovat EU maa

    • borderctrl

      Hei kaikki te rajattomat, purkakaa kotinne seinät :D
      Rajaton maa on joutomaa, josta tulee lopulta jonkun kaatopaikka.

    • Turhimus

      Kyllä tätä on vastustettukin, media vain ei ole tarttunut asiaan, ikävä kyllä. Oheisella videolla Ulkoministeriön edustajille luovutetaan 916 sivuinen ja yli 37 tuhatta nimeä kerännyt adressi:

      https://m.youtube.com/watch?v=nJCHivT9WcE

      Nimien kerääminen adressiin jatkuu edelleen.

    • Ei-kaikki-maat

      Ja puolet lähes Eu maista on jo ilmoittanut eivät ALLAKIRJOITA sopimusta. Vaikka kuinka Soini väittää se allekirjoitetaan kuten Norjan,Tanskan ja Viron uutiset kertoo.

    • huoli

      Allekirjoittavatko sen Kiina, Venäjä, Italia, USA, Intia, Pohjois-Korea...?

      • Joo, kaikki noista allekirjoittivat sen, paitsi vapauden maa, eli USA. Kiina, Venäjä ja Pohjois-Korea varsinkin nähdään aika huonoina maina, joten niihin nyt mitään kovin suurta intoa on maahanmuuttajilla tulla. Englanninkielisestä Wikipedia-artikkelista löytyy kaikki maat jotka allekirjoitti sen; suunnilleen koko maapallo allekirjoitti sen.

        USA on maailman paras maa, joten sinne olisi tullut liikaa maahanmuuttajia, siksi ne ei allekirjoittanu sitä. Israel ei myöskään allekirjoittanut sitä, koska muuten muslimit olisi tullut sinne, kuten ne yrittää koko ajan tulla Israeliin.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4614
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      30
      2912
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      95
      1979
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1935
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1835
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      40
      1742
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1633
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      112
      1435
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1319
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1302
    Aihe