ERIÄVÄ VETO.

Kolmiloikkari

Maanantaina on kunnanhallituksen kokous, kuka arvaa mistä asialistan kohdasta Markus laittaa nyt Maritan jättämään eriävän mielipiteen?
Veikkauksia kehiin, lyödään vetoa!

30

520

  Vastaukset

  • Minä odotan huvittuneena, kuinka yksimielisiä kaikki valtapuolueen jäsenet taas ovat kaikesta, koska pelkäävät olla erimieltä heidän komentajansa kanssa. Sitten poistuvat nopeasti pää painoksissa koteihinsa. Miksi tämänkaltaiset ihmiset hakeutuvat valtuustoon? Tietysti osa heistä on värvätty tiedostaen heidän ohjailtavuutensa ja mahdolliset alueellisesti keräämät äänensä. Toivoisin valtuustoon jäsenille hieman enemmän selkärankaa ja että ymmärtäisivät, että he eivät ole siellä miellyttämässä toisiaan, vaan päättämässä 2500 ihmisen tulevaisuudesta.

  • Evijärven kunnallinen "päätöksenteko" on suurta teatteria. Kuiskaajankoppikin on Haapikylässä asti..... . Itseään suurempi kunta kulttuurinkin saralla! Itseään suuremmassa kunnassa täytyy olla tietenkin myöskin itseään suurempi joukkoliikenne. Periferian perukoille koulukuljetuksetkin kiitävät jopa kolmesti päivässä. Helsinkiä myöden kyselevät että miksi? No eipä tuollaisiin kysymyksiin tarvitse osata vastata itseään suuremmassa kunnassa. Ellei sitten tulla siniset päällä kysymään. Ehkä sitten... . Se neljäs loikka.
   Viestiketjun aloittaja taitaa olla väkivaltaista sorttia. Kehoittaa lyömään vetoa. Mitäs pahaa veto on tehnyt?
   Vai oliko kyse vedestä ja tekstissä näppäilyvirhe tai kääntövirhe? Niitä kääntövirheitäkin sattuu. Sattuu .. aijajaijai.....

  • Minä veikkaan että pykälä 187,Marita jättää eriävän ja Jorma kannattaa.

   • Mites se Maritan alakoulu sujui aikoinaan Haapikylässä?


   • Eihän se Jorma uskalla kannattaa. Rallattelee että ollako vai eiköollanolla.


  • Mutta muistaako puheenjohtaja?

  • Veikkaus meni nappiin, voitin konjakki pullon! Kiitos Marita.

   • Helppo veikkaus. Kaikillahan se veikkauksen tulos oli jo tiedossa ennen arvontaa!
    Pitäiskö alkaa tutkimaan, oliko sopupelistä kysymys? Tutkintapyyntö!


  • Eikö uni tule yöllä? Laske vaikka niitä tonttuoviasi jos lampaasi kyllästyttävät.

  • Evijärvellä kyllä lampaita riittää laskettavaksi. Kepujuntta vain ajaa lauman kasaan ja käskee nostamaan oikean sorkan ylös. Kas, kannatus porukassa onkin 100%.
   Kaikki tahtovat olla lasmpaita ja määkiä laumassa, ettei tule myydyksi kettuna Kiinaan.

   • Maanantaina taas kunnanhallitus kokoontuu,nyt taas veikkauksia eriävästä mielipiteestä,missä pykälässä nyt rykäistään eriävä ilmoille?


   • Näyttää siltä että kokoomus on vasemmiston lampaana eikä omat mielipiteet ole sallittuja. Metsuri soittaa kattilarumpuja.


   • Rakkaat veljet..... Ajetahan poijaat komiasti, kyllä kunta kyyrin maksaa..........


  • Nytpä tuli ylläri!,Pj. ja vpj. jättivät eriävän,tätä ei ole vielä tapahtunut aiemmin! Näin toimii demokratia,hyvä, erinomaista.

   • Ylläri tuli,mutta miksei Röhönauru jättänyt eriävää?


  • Kunta osallistuu uuteen kuntosalihankkeeseen (tietyin ehdoin kylläkin) ja samaan aikaan myös kunnalle jäävä terveysasema kaipaisi remonttia. Kumpi tärkeämpi? Vai onko niin, että kun käyt kuntosalilla, et terveysasemaa tarvihekkaan. En tätä olisi pohtinut muuten, mutta kun sattuivat samassa lehdessä olevan.

   • Evijärven terveyskeskuksen rakennus on läpikotaisin kosteusvaurioinen ja sisäilmaongelmainen. Euroakaan ei siihen rakennukseen kannata tuhlata, maan tasalla. Sädesientähän siellä yhdessä rakennuksen osassa todettiin jo muutama vuosi sitten. Turha edes palkata todellista asiantuntijaa rakenneuksen kuntoa arvioimaan. Tähän saakka arvioinnit olleet "tulos etukäteen tilattuja".
    Kauhavan suuntaan vaan kaikki sairaat ja raihnaiset. Vanhukset Härmien rakennettaviin palvelutaloihin asukkaiksi. Ja nyt vuorostaan Kauhavan kanssa kuntaliitos neuvottelut käyntiin pikaiseen tahtiin. Pietarsaari kun jäin neuvotteluissa millin päähän. Ja Evijärven yrittäjille sopeutumisrahasto, tulevia konkursseja varten.
    Näillä mennään. Evijärven itseään suurempi kokoomus.


   • Kuinka monta vuotta Antinrinteen korjaukseen on jo varattu rahaa 300 000€? Mitään ei ole saatu aikaan. Saamaton insinööri vaihtoon niin saadaan investoinnitkin toteutettua. Korjausvelkaa on mutta miksi asialle ei ole tehty mitään?


   • Mikseiinsinööritoimi kirjoitti:

    Kuinka monta vuotta Antinrinteen korjaukseen on jo varattu rahaa 300 000€? Mitään ei ole saatu aikaan. Saamaton insinööri vaihtoon niin saadaan investoinnitkin toteutettua. Korjausvelkaa on mutta miksi asialle ei ole tehty mitään?

    Joo insinööri pelekää, jos työpuhelin soi! Kuka mahtanee olla esimies.


   • Vai ohjaako joku niin voimakkaasti insinööriä?


  • "Jätetään yhessä eriävä mielipide!", Näin Terhi maanitteli Jaria ja niinpä jättivätkin.

  • Lueskelin kunnan pöytäkirjoja, olen ns." kesäevijärveläinen", on tämä melko outoa päätöksenteko kulttuuria: Eriäviä mielipiteitä jätetään asiaan kuin asiaan vaikka niillä ei ole mitään vaikutusta, eikö olisi aika ryhtyä puhaltamaan samaan hiileen?

  • "hiileen" juuri niin. On olemassa ihmisiä, jotka ymmärtävät kysyä, että kuinka ja kuka sytytti palon, ennenkuin ryhtyvät puhaltajiksi. Sellaistakin sattuu, että kun konkurssi uhkaa, niin haetaan tulitikut.

   • Jotkut yrittävät sammuttaa palon, kun toiset pakoilevat vastuuta ja syyttelevät niitä jotka tekevät jotain.
    Eriävä veto ei ole saanut mitään hyvää aikaiseksi liian pitkä poliittisen uransa aikana.


  • Todellakin, vastuunpakenijoita riittää Evijärvellä. Lukaisinpa tuossa viimeisen kunnanvaltuuston pöytäkirjan 17.6.2019. Sieltä löytyy malliesimerkki. Kunnanhallitus hankki vuosia sitten lakimiehen jahtaamaan toisinajattelijoita. Joutuivat asiasta oikeuteen ja hävisivät tietenkin asian. Olivat tuhlanneet kunnan rahaa laittomalla päätöksellä. Kunnanhallituksen jäsenten olis pitäny maksaa kun käyttivät kuntalaisten rahaa laittomasti.
   Eipäs näitä päätöksen tekijöitä laitettu vastaamaan tekosistaan. Keskustapuoluelaiset valtuutetut äänestivät kuorossa ettei tarvi maksaa. Kehtaako nuo päätöksentekijät kulkea vielä kylillä tämän jälkeen.
   On kyllä syytäki olla eri mieltä tuommosten vastuuvenkoilijoitten kans!

  • Mikäs tämä Kattilakosken vedätys on ettei Evijärven kokoomus nimeä jäsentä heille kuuluvaan paikkaan 2N:n hallitukseen?
   Eikö tämä osu nyt pelkästään omaan nilkkaan ja ole pois Evijärven kuntalaisilta?

  • Näin se demokratia vaan toimii, enemmistön päätöksillä mennään. Tämä on vain turhautuneen henkilön kipuilua jätellä noita eriäviä joilla ei käytännössä ole mitään merkitystä päätöksen tekoon.
   Muistan 80-90 luvuilla Kortesjärvellä oli kokoomus poliitikko , muistaakseni joku Kari??, joka toimi Markuksen tyylillä. Hän oli kepun paras järjestöaktiivi siinä mielessä että vain harva halusi liittyä kokoomuksen jäseneksi. Nyt kun uudet henkilöt ovat remmissä, myös kokoomus kortesjärven alueella on vahvistanut asemaansa.

   • Olen lyönyt vedon esityslistan kohdasta 66, että Markus jättää siihen eriävän mielipiteen.
    Esityslistan kohta 65: Markus esittää asian jättämistä pöydälle.
    Katsotaan miten onnistun ennakoimaan kokouksen kulun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen lyönyt vedon esityslistan kohdasta 66, että Markus jättää siihen eriävän mielipiteen.
    Esityslistan kohta 65: Markus esittää asian jättämistä pöydälle.
    Katsotaan miten onnistun ennakoimaan kokouksen kulun.

    Minä olen lyönyt vetoa siitä että Markus ei jätä eriävää pykälään 60.


   • Ja Evijärvellä kokoomuksen kannatus on kuivunut jo ajat sitten. Jos olisi toisenlaista meininkiä ollut niin kokoomuksella olisi Evijärvellä hyvät markkinat tulevissa vaaleissa, missä kokoomus ja persut tulevat saamaan jättimäiset vaalivoitot, kepun ja demareitten pudotessa kelkasta tyystin!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3771
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2112