Vihreät vie Keskustan unohduttein puolueseen

Iskukasvoille

3

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vallanjakohuone

      Seuraavien parlamenttivaalien kilpailuasetelmat alkavat olla melko pitkälti selvät. SDP ja Kokoomus kisaavat suurimman puolueen asemasta kaksistaan. Keskusta joutuu kisaamaan kolmanneksi suurimman puolueen asemasta Vihreiden kanssa ja haastaja-asetelmissa ovat myös Vasemmistoliitto ja Perussuomalaiset.

      On aivan selvää, että Pekka Haaviston valinta Vihreiden pätkäpuheenjohtajaksi on puolueelle parempi vaihtoehto kuin Touko Aallon sijaistaminen. Ja Toukolta aivan oikea päätös luopua puoluejohtajan pestistä sellaiselle henkilölle, joka omaa näkemykset ja taidot kääntää puolueen kelkka myötätuuleen vaaleja kohti. Tässä myös näkyy se seikka, kuinka konkaripoliitikoilla on tärkeä asema puolueissa. Haastavissa tilanteissa kokemus tuo vakautta ja tilaisuuden "märkäkorville" oppia. Saa nähdä, riittääkö Haavistolle tuo 5 kuukauden aika viedä puoluetta takaisin siihen kannatukseen, mistä puolue nautti Ville Niinistön jättäessä puheenjohtajan pestin.

      • Pekka Haavisto on hyvä televisiotenteissä, mutta hänen uskottavuuttaan vaaleissa syö, ettei jatka puheenjohtajan tehtävässä enää kesällä. Luulisi hänen tajuavan sen itsekin, joten on omituista, että meni paljastamaan asian jo ennen eduskuntavaaleja. Panee epäilemään, että Haavistosta onkin tullut menestyksekkäiden presidentinvaalien myötä niin itseriittoinen, ettei enää ymmärrä äänestäjien reagoivan tällä kertaa puolueen kannalta negatiivisesti. Onko Haavistoon tarttunut Väyrysen tauti?

        Varmasti vihreät kuitenkin menestyvät tälläkin tavalla paremmin kuin Touko Aallon johdolla. Vihreät tulevat kuitenkin menettämään nyt ääniä Jyväskylässä, joka on noussut juuri Aallon ansiosta yhdeksi puolueen parhaista kaupungeista koko maassa. Mahtaako Aalto asettua edes ehdokkaaksi? Eduskunnan jättää ainakin Ville Niinistö, mikä merkinnee ääntenmenetystä vihreille Varsinais-Suomessa.


      • Pystyyn_kuollut kirjoitti:

        Pekka Haavisto on hyvä televisiotenteissä, mutta hänen uskottavuuttaan vaaleissa syö, ettei jatka puheenjohtajan tehtävässä enää kesällä. Luulisi hänen tajuavan sen itsekin, joten on omituista, että meni paljastamaan asian jo ennen eduskuntavaaleja. Panee epäilemään, että Haavistosta onkin tullut menestyksekkäiden presidentinvaalien myötä niin itseriittoinen, ettei enää ymmärrä äänestäjien reagoivan tällä kertaa puolueen kannalta negatiivisesti. Onko Haavistoon tarttunut Väyrysen tauti?

        Varmasti vihreät kuitenkin menestyvät tälläkin tavalla paremmin kuin Touko Aallon johdolla. Vihreät tulevat kuitenkin menettämään nyt ääniä Jyväskylässä, joka on noussut juuri Aallon ansiosta yhdeksi puolueen parhaista kaupungeista koko maassa. Mahtaako Aalto asettua edes ehdokkaaksi? Eduskunnan jättää ainakin Ville Niinistö, mikä merkinnee ääntenmenetystä vihreille Varsinais-Suomessa.

        Vihreiden vihermassasta on jo aika pompsahtaa uusi tai uusia vastuunkantajia; politiikassa ryvettymättömiä älykkötyömyyriä. Joku kypsään ikään kasvanut yliopiston käynyt hyttytyttö tai -poika sieltä vielä pelmahtaa esiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      193
      4384
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2375
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1351
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1127
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      1000
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1000
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      985
    Aihe