Uskovat ja seksi

ryuikjb

Kysyisin.

Mun mielestäni Raamatun mukainen ihanne on, että uskovat menevät nuorena naimisiin ja elävät yhdessä koko elämänsä loppuun asti. Ja että avioliiton aikana seksiä on noin kahdesti viikossa.

Viittaisin Raamatunkohtiin. Ja että tiedätte ottaa oman vaimon.... Joka voi se itseensä sovittaa, että elää naimatonna, se sovittakoon..... Älkää vetäytykö pois avioyhteydestä (Paavalin mielipide)...Esiaviollisista suhteista Raamattu ei mielestäni sano mitään.

Menin naimisinn uskovaisen miehen kanssa. Ennen avioliittoa hän suunnilleen raiskasi minut. Avioliiton aikana seksi ei ole kiinnostanut. On se vaan niin Raamatun vastaista. Tosin, on osoittautunut, ettei hän ehkä olekaan uskossa, en tiedä.

Oikeastaan en ole itsekään enää uskossa. Rukoilin muinoin Jumalaa siunaamaan seksuaalisuuteni ja tuntuu, että siitä on tehty vain joku julkinen farssi. Toisaalta Jumala on suurempi, kuin joku elintoiminto. Tällä kertaa epäilen Jumalaa ihan muista syistä.

Joskus tuntuu, että seksiä saadakseen ihmiset ovat valmiita mihin pahuuteen tahansa: haukkumiseen, väkivaltaan, henkiseen väkivaltaan ja sitten kuvitellaan, että uhrit eivät kärsi. Ok. Jos mä teeen tapon saadakseni ihanan miehen, niin kai se on vain oikein? Eikö uskovaisillakaan ole mitään rajaa siihen, että mitä pahuutta voi harrastaa saadakseen panot? Ei elämä ole mustavalkoista. Ei syntiä ole ainoastaan murha tai tappo. Raamattu sanoo: Joka sanoo veljelleen, sinä hullu , on ansainnut helvetin tulen vai miten se nyt menee....

22

512

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhhvvgfffgg

      Ehkä kunnollisiakin uskovaisia miehiä on. Ja edelleen Raamattu sanoo: joka syntinsä tunnustaa ja HYLKÄÄ, se saa armon.

    • Yhgfds

      Ehkä niin on, että Jumalaa ei ole ja tyttöjen on itse pidettävä itseään mahdollisimman paljon esillä. Jos kristinuskon Jumala olisi, hän vaikuttaisi miesten sydämissä rakkautta uskovia naisia kohtaan ja lopettaisi näiden kiusaamisen. Olen todella uskonut Jeesukseen. Lähdin oikeastaan seurakunnista karkuuun sitä, että aina rakastuin turhaan johonkuhun. Uskoin silti vielä Jeesukseen. Samoin, en tiedä uskovien tai uskomattomien taholta, todellista avioliittoani ei ole kunnioitettu. Sensijaan minut on yritetty parittaa ihan kivan miehen kanssa, josta en todellakaan pidä siinä mielessä.

      • voimennämuutoinkin

        Uskovaisilla liitot yleensä kestää koska ne perustuvat Raamattuun, jos ovat uskossa oikeasti.


      • sellaista-se-on
        voimennämuutoinkin kirjoitti:

        Uskovaisilla liitot yleensä kestää koska ne perustuvat Raamattuun, jos ovat uskossa oikeasti.

        Ketään ei väkisin pariteta, älä suostu jos et tykkää.


      • Anonyymi
        sellaista-se-on kirjoitti:

        Ketään ei väkisin pariteta, älä suostu jos et tykkää.

        On paritettu aikoinaan ja uskovaisetkin eronnet ja uudelleen avioituneet jopa perhekunta kaikilla jotakin.Pahempiakin asioita uskovien perheissä tapahtunut,joten onneksi parempi seura oman seurakunnan sisällä lapsuudesta alkaen.Ei moisia murheita.


      • Anonyymi

        "Jos kristinuskon Jumala olisi, hän vaikuttaisi miesten sydämissä rakkautta uskovia naisia kohtaan ja lopettaisi näiden kiusaamisen"

        suomalaiset uskovat naiset harvoin ansaitsevat rakkautta.

        On paljon niitä uskovia naisia, jotka esittävät miehille aivan samat vaatimukset avioliiton ehtona kuin ei-uskovat naisetkin, ja siihen vielä lisävaatimuksena se, että pitää uskoa Jeesukseen.

        Tuosta syystä on valtava määrä uskovia miehiä, joilla on vain 2 vaihtoehtoa:

        1) elää pakkosinkkuudessa koko elämänsä

        tai

        2) etsiä vaimo ulkomailta.

        Ja tuon kohdan 2 saattavat estää käytännössä monet eri syyt:

        1) köyhyys: ei ole rahaa lähteä ulkomailta etsimään vaimoa

        2) kielitaidottomuus: jos et osaa muuta kuin suomea, tämä vaikeuttaa huomattavasti ulkomaisen vaimon löytämistä

        ja

        3) covid-19 -rajoitukset, joilla monet valtiot rajoittavat sitä, kuka henkilö ja millä ehdoilla saa matkustaa ko. maahan.

        suominaisilla on pääosin täysin rakkaudeton asenne suomalaismiehiä kohtaan.
        Ikävä kyllä tämä pätee myös seurakunnissa.

        Ja esim. helluntaiseurakunnissa tuntuu olevan niin, että joku vanhimmisto käytännössä päättää sen, kuka saa mennä naimisiin ja kenen kanssa - ainakin, jos sinkkumiehenä yrität etsiä vaimoa helluntaiseurakunnasta, tulee järjestysmies ja heittä sinut ulos.

        Sitävastoin seurakunnissa en ole koskaan nähnyt yhtään naista, joka olisi sinkku vastoin tahtoaan.

        Kyllä ikisinkkuja naisia on, mutta he eivät kelpuuta ketään sinkkumiestä aviomiehekseen.

        Ketään ei väkisin pariteta - mutta monia pakotetaan sinkkuuteen estämällä puolison etsintä seurakunnasta - varsinkin sinkkumies joutuu helposti tällaisen kohtelun uhriksi.

        Näin siitä huolimatta, mitä Raamattu sanoo asiasta:

        1 Kor 7: 2 mutta haureuden syntien välttämiseksi olkoon kullakin miehellä oma vaimonsa, ja kullakin naisella aviomiehensä.

        Ollessani vielä pakkosinkku, tuo oli suosikkikohtani Raamatusta.
        Nykyisin minulla on aasialainen vaimo, joka on ehtinyt olla Suomessa niin pitkään, että hänelle on myönnetty pysyvä oleskelulupa Suomeen.


    • Rtghjjjj

      Joo. Olen vähän pahalla päällä tänään. Voisihan sitä ottaa avioeronkin, ellei olisi lasta.

      • niinmiten

        Miten se lapsi tuli jos teillä ei ole ollut seksiä avioliiton aikana?


      • yuihgj

        Menin naimisiin kuudennella kuulla raskaana. ja joo. Tuo mikä koskee miestäni on totta, mutta muuten minulla on taipumusta kuvitella asioita. Myönnän.


    • Kutiseva

      Ylen uutisiin on uskottava niin pyhäinpäivänä tuli Pornomessuilta, kuinka tehdään sadomasokistisia temppuja tehdään. Se on sitä pyhää rakkautta, kunnon irstailua ja vallankäyttöä. Annetaan nuorisolle ja lapsille.
      Piilottelemme omia varjojamme muiden katseilta, vaikka ne pitäisi nostaa esiin. Jännitteet sisällämme kehittyvät paine purkautuu tuhon muodossa.
      Ihmiskunta on turmeltuneempi kuin koskaan aiemmin, hyväksikäyttäjät ja kaiken maailman konsultit rahastaa raakasti ja siveettömästi, se on kunniallinen ammatti.
      Ylen oppi kuuluu lasten suusta koulussa, kunnia minne see kuuluu, hyvät huorat saa osansa, ei opeta lukemaan eikä kirjoittamaan. Ei siis pidä ihmetellä vaikka tunne-elämä on persussa. Tilatsokakkrat kusettaa, luonnottomuus on kultaakin kalliimpaa.

      • Linkistäotin

        Raamattu kuvaa, millaista lopunaika on ja millaista on varsinkin juuri ennen Jeesuksen paluuta. Se puhuu sodista, nälänhädästä ja maanjäristyksistä (Matt 24,6-7). Tai se sanoo, että lopunaikana ihmiset ovat vanhemmilleen tottelemattomia ja rakastavat vain rahaa (2 Tim 3,1-9). Ahdistus maan päällä on suuri ja monet luopuvat pois oikeasta uskosta. On pahoja sairauksia ja kristittyjä vainotaan. Raamattu ei lupaa, että maan päälle saataisiin paratiisi. Ennemminkin se piirtää sen kuvan, että kuljemme kohti yhä vaikeampia aikoja. Ja vasta sitten, kun Herramme saapuu ja tekee tästä maailmasta lopun, kasvava pahuus loppuu. Sotia, nälänhätää, luonnonmullistuksia ja kristittyjen vainoja on ollut ennenkin, mutta Raamattu kuvaa, että mitä lähemmäksi viimeistä päivää tullaan, sitä suurempina nämä toteutuvat. Ihmiskunnan historia on osoittanut Raamatun olevan tässäkin oikeassa. Keskiajalla sodassa saattoi kuolla kymmeniä tuhansia ihmisiä, toisessa maailmansodassa kuolleita oli kymmeniä miljoonia.

        Jotkut sanovat, että juuri ennen Jeesuksen paluuta, tulee suuri herätys. Tätä käsitystä perustellaan Joelin kirjan ennustuksella, jonka mukaan Jumala vuodattaa viimeisinä päivinä Henkensä kaikkiin ihmisiin (Joel 3,1; kaikki tarkoittaa Raamatussa usein suurta joukkoa). Pietari ymmärsi, että Joelin ennustus täyttyi ensimmäisen helluntain tapahtumisessa (Apt 2,14-21). Rukoilemme suurta herätystä, mutta ei liene oikein väittää, että Raamattu lupaa, että sellainen tulee.

        https://www.sley.fi/luennot/ESITYS/LoppuJR.htm


    • nettiratkaisee

      Sadomasokistiset temput ovat vain persoonattomien ihmisen tyhmiä temppuja. Kun ei ole mitään vetovoimaa, niin yritetään vain herättää huomiota typerillä tempuilla. Siinä ei ole mitään kauhisteltavaa. Se on ainoastaan säälittävää.

      Hirveän jännittävää onkin netissä kertoilla omasta elämästään miten temput tehdään. Monilla vain ei siihen kirjoitustaito riitä tekemään sitä ilmeikkäästi sekä uskottavasti.

    • valitseoikein

      Ihminen on eläin ja uskovainen se vasta eläin onkin.

    • kelande

      Jos ymmärsin oikein, aloituksen kirjoittaja on nainen jonka aviomies karttaa seksiä.

      Minusta pari kertaa viikossa tuntuu oikein kohtuulliselta, monet rakastelevat jopa pari kertaa päivässä, toiset kerran viikossa tai harvemmin. Tärkeintä on että molemmat osapuolet tuntevat olevansa tyytyväisiä.
      Jos syynä pidättymiseen on joku uskonnollinen ajatus, niin sen voi muuttaa. Uskovalle on tärkeää pitää huolta myös puolison seksuaalisista tarpeista, ne ovat yhtä tärkeät kuin ruoka. Kuitenkin, jos rakkaus puuttuu, pelkkä pikainen rakastelu tuskin tyydyttää. Tärkeää on hyväillä ja osoittaa rakkautta.

      Jos taas miehellä on pelko epäonnistumisesta, kannattaa vaimon näytellä tyytyväistä siihen että saa olla lähellä. Sitten kun on hyväilty jonkun aikaa, loput menee usein automaattisesti. Rakastelussa on syntiä vain itsekkyys, ei toisen onnen lisääminen.

      Kenties voisit ryömiä miestäsi lähelle ja vain hyväillä ilman suurempia odotuksia. Kun miehesi huomaa, ettei hänen tarvitsekaan heti reagoida, vaan voi vain nauttia , saattaa hyvinkin hänenkin halunsa herätä.

      Minun ja rakastettuni välillä on tärkeintä juuri hyväily, mikä kylläkin yleensä aina johtaa siitä eteenpäin. Haluan tehdä hänet onnelliseksi. Ellei yksi tapa toimi, tapoja on useita. Sormet ovat hyvä apuväline.

      • Anonyymi

        Suu ja peppureikä auttavat myös ihanasti :)


    • yttu

      Joo. Kuten tuonne ylöskin kirjoitin, se mikä koskee miestäni, on totta. Se mikä koskee tuota, että halutaan syystä tai toisesta tehdä pahaa on ehkä vain omaa mielikuvitustani.

    • Oiskohan

      " Miks mulle tuntehet luotihin,
      jos synti on rakastaa?"

    • Anonyymi

      Varmaan se tarkoittaa, että pitäisi sitten avioliitossakin molempien osapuolien elää raamatullisten ihanteiden mukaan. Sitten se on ihan ok ja varmaan paras malli. Voimia!

    • Anonyymi

      Naisten pitäisi ennen vihkimistä viettää yö papin kanssa.

    • Anonyymi

      Näin on toimittu jo pitkään.
      -Pappi

      • Anonyymi

        Pilkallisille Jumalakin on monesti pilkallinen.


    • Anonyymi

      Kristityt naiset ovat käyneet sangussämme ennen hääpäivää jo kauan.
      -Pappi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe