Tuhoutuiko paradiisi paisumuksessa?

20

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Enpä tiedä tuosta Edenistä, mutta laskln joskus taulukon Raamatun alkuluvuissa mainittujen ihmisten syntymä- ja kuolinvuosista, ja jokainen. jonka ikä mainittiin, kuoli senkin perusteella ennen paisumusta, myös Adam. En enää muista miten paljon ennen, ja taulukkokin on kadonnut hajonneen ex-läppärin syövereihin.

      • Looooogisesti

        Mitäs kekekekek sai selville siitä hukkuiko Adam vedenpaisumuksessa?


      • näin_se_on_vaan_tosi

        Jumala ei antanut jutkuille minkäänlaisia välineitä tai taitoa ajan mittaamiseksi. Siksi jutkukalenteriin perustuva ajanlasku on kussut kautta aikojen.

        Niillä saattaa nykyäänkin olla vuodessa ihan randomisti 13 kuukautta normaalin 12 sijaan. :D


      • Kreationismi_on_sairaus

        No ihankos oikeasti uskot vedenpaisumukseen jeesuksenmorsian? Vai trollaatko vain?


      • Looooogisesti kirjoitti:

        Mitäs kekekekek sai selville siitä hukkuiko Adam vedenpaisumuksessa?

        Ilmeisesti ussherilaisen kronologian mukaan ei Jahven jumalallinen oikeudenmukaisuus häntä tavoittanut, vaan kuoli luonnollisen kuoleman synnillisenä hyvän aikaa ennen paisumusta.


      • Pakkstori
        Kreationismi_on_sairaus kirjoitti:

        No ihankos oikeasti uskot vedenpaisumukseen jeesuksenmorsian? Vai trollaatko vain?

        Uskot, ja uskot, ei se ole mikään uskonasia edes, vaan kaikkiin aikamme historiikkeihin pistetty historiallinen tosiasia... Tavallinen tiedemies ei sitä pysty todistamaan, millä kuviteltavissakaan olevalla metodilla, koska tapauksesta on vierähtänyt hieman liikaa aikaa... Itse tosin laskin, Raamatusta Mount Everestin korkeudemkin, sillä tiedolla, että milloin vesi oli vajennut ja sillä tiedolla mistä tuo Arkki silti löydettin, siitä on tarkalleen oikean kokoinen muodostelma jäänyt sedimentoitumaan, Araratille 1938 m korkeuteen... Ei siitä kerrottu ainoastaan Raamatussa, vaan Gilgamesissa ja Kiinassa on vielä vanha merkkikin, jossa on Laiva, ei mikään Dragon laiva, kahden pisteen kera, eli että 8 ihmistä säilyi hengeissä vedenpaisumuksessa---- Myös eteläamerikan eepokset sen muistavat, Kalevela ei sattuneesta syystä siitä kerro, vaikka siinä oli alkukertomus silti, Ilman Immen oltua pelkässä meressä aluksi, mutta eihän suomalaiset tottapuhuen tuolloin vielä tietäneetkään muutakuin oman shamisteisen uskontonsa. Ja siinä uskonnossa taitaa olla vielä suuri osa Suomea vieläkin.; Shaminismi oli uskonto, ENNEN Aatua viinirypäle maistiaisia, ELi kaikenlaisilla pikkurituaaleilla, lepyteltiin Julmaa Ukkoa, ja saatiin tältä lahjojaan, ja siihen uskontoon käännytään usein ennen kuolemaa takaisinkin, kun alettaan hermoilla juutalaisten räkänaurulle siinä, että otimme heidän hylkäämänsä kristinuskon, sekavine oppeineen, pelastukseksemme. Vaikka kyllä Jeesus on shamanisteillekin suuri Welho tms. Näin uskon, koska jopa Islam tunnusti Jeesuksen olleen suuri imaami ja profeetta, vaikkei uskokaan muslimi, että Jeesus mikään "Jumalan Poika" olisi ollut, koska ei suurimmat Jumalat nykykäsityksen mukaan ota missään tapauksessa ihmisruumiita asuinsijakseen. Ottiko silti, edes Jeesuksen tapauksessa, niin se on vieläkin aika suuri oppiriitta kristinuskossakin.... Jeesus oli varamaan hyvin erikonen tapaus, Jumalien joukossa silti, koska tuli ihmiseksi, koska eikö hänen jumalalliset ihmevoimansa olisi silloin tuhoutuneet täysin? Jeesus ilmeiesti sanoo nyt, että nekin VOIMAT on silti henkisesti liian helppoa tarvittaessa kopioida kenelle hyvänsä, etten siksi pitänyt niitä liian arvokkaina, yhtä helppoa mitä se, että tästäkin tekstistä jää ainakin palvelimelle yksi kopio, mutta se periaatteessa onkin se originaali, itse en harrasta paljon näiden viestien tallettamista omalle koneelleni....


      • Pakkstori

        Hiukka outoa tämä tiedemania: Uskotaan jopa jääkausiin, mutta ei uskota ja tiedetä, että reilu promille maan säteestä on pinnassa ollut veden peitossa? Vittu - millä te sen sitten tiedätte, että maapalloon sai Jumala tai jokun Ateistinen Graviaatiohärkä kertymään kuin takaiskusta, 6400 km kiveä? Ilmaakin on maan pinnalla vielä jonkinverran, siksi meidän ei tarvitse ENÄÄ olla Ahdin valtakunnan asukkejakaan, vaikka siitäkin on voinut vieähtää aika aika kauankin?! Kyllä muutamat "Pyhät kirjoitukset" saman sanovat mitä tiedekin, että "Jumalan Valtakunta oli aluksi VAIN VEDESSÄ", ja vesi on se elementti, mistä monikin fysikaalinen raffis on Jumalan toimesta kai saanut alkunsa, vaikka ihminen ei kemiassa tiedä, miten H2O-vedestä voisi fuusioitua suoraan jotakin kiviainesta. Mutta kyseessä ei silti ole tieteelisestikään mitenkään vaikea uskomus, koska jos kaksi vesiatomia, jopa ytimensä puolesta, joku luoja yhyttää, vain KÄSKEMÄLLÄ ne yhtymään, niin eihän ihminen sillekään mitään voi, että ei itse saanut vielä sellaista valtaa, alkuaineisiin, vaan meidän on todella monimutkaisilla prosesseilla saatava ensin edes tavallinen vetyfuusio heliumiksi toimimaan, että KUN loppun öljyvaratkin jonkin ajan päästä, niin sitten voimme yhyttää edes vetyä heliumiksi, ja ottaa SIITÄ talteen energiat, kuten Aurikokin tekee?!

        Toisaalta ihminen teke vielä juuri tästä syystä, tieteessäkin melko turhaa työtä, koska jos Jumalalta pyytäsimme vain, niin esim. tavalliset papit saisivat aikaan fuusiot sun muut fissiot, jos Jumala antaisi vain jollekin tavalliselle enkelilleen sellaisen tehtävän, mutta ilmeisesti kaaos olisi maailmassa sen jälkeen liian suuri, koska sittenhän pappi vain pilanpäiten tuhoaisi kaikki saatanat tai muuten vain ärsyttävät henkilöt vat fuusioimalla kyseisen henkilön ruumiin, konkrettisesti paskax. Tämä kuulosti vitsiltä kai, mutta voisi olla tottakin.... Ja Usan Marvelmania antaa tosinaan tuollaisia supervoimia sankareilleen ja pahiksilleen, ja kyllä niistä itsekin on tullut muutama uni ja näky nähtyä. Pienen humalan jälkeen itsekin(ja tullut jopa pikasen huumetta kokeiltua?) kuvittelin pikkuisen supersankarit itsekin, liihottelemaan silmäni verkkokalvon avulla, mutta ei paljoa stiäkään kannata edhä, tai kaihiin menee koko silmä, jos kaikista silmäsoluistaan rupeaa tekemään vain aivojen aivoitusten näyttäjiä, eikä ulkoisen valon näyttäjiä.. Lapsi on vielä terve toisaalta, jos sillä ei ole itsellään vielä mielikuvitustakaan, mutta itse en ole ihan niin "terve" enää....


    • Krevokki

      Paratiisi on vähän kuin Tuonela, Manala on maan alla, mutta Paratiisi sijaitsee pilvissä. Siitä on mahdollista nähdä näkyjä, ja Irakilaiset ja Iranilaiset imaamit väittävät, että se alun Paratiisi oli vain heidän eloon jääneiden ihmisten Allah-mielissään, aivojen uni-iluuusio, ja he nuorena kuolleena, ,mahdollisesti jonkun pedon tappamaa Aadamia ja Eevaa, oman henkisen uskonnon avulla paapoivat, tai Jumala käytti heidän mielikuvitustaan, heidän tarkkailussaan, nykyäänkin typerinkin spurguilja oppii sen ihmeen tekemään. Tämä ajatus ei ole 100% tosi, mutta en tottapuhuen tiedä, missä kohden oli virhe, jos joku on lukenut enemmänkin Mooseksen kertomuksia(kirjoja oli enemmänkin, Googlea Tuomas Levänen), niin oikaiskoon niiltä kohde, missä eksyin muka johonkin "harhaoppiin". En tehnyt sitä tahallani, anteeksi pyydän siis jo etukäteen, jos totuus olisi toinen, mutta EN KIITÄ TEITÄ, jos ette voi itsekään todistaa, missä en muka itse tiedä missä kuolleet ovat kuoleman jälkeen Helvettiä ei ole vieä paljoa todellisesti herätelty, koska vain Manalaan(EI PARATIISIIN) pudooneet ihminset, ja viimoisissa ydinmossahduksissa myös maan kuori aukeaa, kuten Akanille Mooseksen aikana, ja tippuvat suoraa päätä, ei vain Manalaan, vaan magman takia Hellvettiin. EN tätäkään valehdellut, tiedätkö itse jo tämän skenaarion paremmin, jos tiedät, KERRO TOKI! Uskonnot on paljon taantuneet noista ajoista, mutta tieto alkeisvoimista tieteissä on paljon kehittynyt.... Ne eivät erityisemmin silti ole vihollisia keskenään, ei tulisi olla, mutta tiede on kuin isoveli uskonnolle, joka antaa nuoremmalle pikkuveljelleen hieman turpiin toisinaan, tietämällä hiukan realistisemman maailmankuvan.

    • Jesusteluja

      Parasiitit tuhoutuvat paistinpannussa .

      • LakiV

        "Paratiisia ympäröi TULI, ja sillä on vartijana tulinen MIEKKA, vähän kuin Norjan Asgardillakin oli sateenkaarisillan vartijana aseellisena joku körmy, muistatteko nimensä? Ei Thor, Ei Loki, Heimdaalikaan vaan... oletteko koskaan KUULLEET sen ääntä?" Kuulin sen herätessäni olemattomasta unestani - esimmäisen kerran noin 5-6 vuotiaana ja seuraavan kerran, muistaakseni murrosikäisenä. Se on vähän kuin äänigeneraattori - se huojuttaa ilmaa ja säpisee tms. En ole varmastikaan ainut, joka sen kuuli, mutta zoinaukseni saattaa olle virheellinenkin. Tietellinen selitys oli se, että naapurin setä oli kännissä. Mutta tämän on jopa Jeesus sanonut apokryfissään:"Tulinen miekka poistetaan Paratiisista, ja se tulee olemaan faiör, joka kuluttaa kaiken maan." Kyseinen kirja, muistaakseni apostoili Tuomaan kirjoittamana, on kaimansa Tuomas Leväsen sivuilla. Äijällä menee aika hyvin - lapsia hänellä on kai kohta tusina:-)


    • Kyllä olet aivan oikeassa.
      Eedenin puutarhaa ei enää löydy koska se tuhoutui vedenpaisumuksessa.

      • Sittenpä Jeesus hieman narrasi ryöväriä kohdassa Luuk. 23:43.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Sittenpä Jeesus hieman narrasi ryöväriä kohdassa Luuk. 23:43.

        Jeesus ei tässä kohtaa puhunut maan päällä olleesta Eedenin puutarhasta.


      • LakiV

        Höh, lukekaa kaikki viestit, kerroinhan jo teille, että Paratiisi, on kuoleman jälkeinen näkymaailma, ei se ole tavallinen metsä tai puutarha, eikä ihminen kykene materiaisteilla mittaamaan sen kokoakaan.... Taivaaseen pääsy, ei ole aina ihan sama asia kuin Paratiisiin pääsy, koska Taivaassa on muitakin paikkoja sitten, kuin se Paradice. Ja suuri osa joutuu kuolleessaan vain Haadekseen, so. Tuonelan Manalaosastoon, Tuonelan Paratiisipuoli on se, minne menee Pyhät Ja Vanhurskaat ihmiset, tai muutoin vain liikaa maailmassa kaltoin kohdellut ihmiset... Islamissa sinne pääsee myös terroristit, mutta näin lienee vain Arabian yllä olevassa Paratiisissa, Suomessa sellaiset kai joutuu Manalaan....Siksihän Saatana oli niin kauan taivaassa, että sotakuolemaa pidettiin automaattisesti taivaaseen pääsynä, mutta sattuneesta syystä, en itse usko siihen paljoakaan...


      • asdfman kirjoitti:

        Jeesus ei tässä kohtaa puhunut maan päällä olleesta Eedenin puutarhasta.

        >> Jeesus ei tässä kohtaa puhunut maan päällä olleesta Eedenin puutarhasta. <<

        Sitten 2. luomiskertomuksen kirjoittaja vähän narrasi uskovaisia kohdassa Moos. 2:8.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        >> Jeesus ei tässä kohtaa puhunut maan päällä olleesta Eedenin puutarhasta. <<

        Sitten 2. luomiskertomuksen kirjoittaja vähän narrasi uskovaisia kohdassa Moos. 2:8.

        Tarkennus: mainitsemani raamatunkohta on 1. Moos. 2:8.


      • LakiV

        Älkää syyllistykö tollaseen outoon asenteeseen, että jos ette usko todellisuudessa niin Paratiisiin, kuoleman jälkeisenä lepopaikkana, sen enempää kuin vedenpaisumukseenkaan, että sitten alatte repiä tollasia teorioita, että Paratiisi olisi tuhoutunut vedarissa. Ei tietenkään tuhoutunut, se paikka ei ole kuin tietyllä tavalla elävien ihmisten unelmissa, kun joku PYHÄ ihminen kuoli, ja itse en silti vieläkään varma, oliko Jeesuksen lammaspaimenen elämä vain Paratiisissa tapahtunut elämä, vai niin, mikä ei sekään ole mahdotonta, että hän konkreettisesti todella jäi henkiin RISTIINNAULITSEMISESTA, ja perusti sen lammasfarminsa, koska melkein tavallisin kristittyjen lasten vaalima kiiltokuva on Jeesuksesta, aivan tavallinen lammas sylissään. Ei ole todellakaan mahdotonta se, että Jeesus jäi henkiin ristiinnaulitsemisesta, häneltä EI RIKOTTU LUITA, mikä olisi kai pelkän kivun takia tainnuttanut hänet lopullisesti, ja Raamatun tarina kertookin, että Jeesus tuli joksikin aikaa apostoliensa keskuteen elävänäkin hahmona, mm. vielä apostolien aikaan ja jutteli ihan samanlaisia saarnoja heille kuin aiemminkin.
        Mitä minä taas tahdoin sanoa, melkein unohtui...ööö.... No, unohdin sen, mutta tilalle tuli tämä paheksuntani taas sitä kohtaan, että ette usko edes ihmismaailman kuvauksia, mitä Raamatussa on historiikin muodossa paljonkin, ne ovat ihan samantyylisiä, mitä itsekin kirjoittaisimme aineeseen koulussa, tai sanomalehteenkin, jos kertoisimme joitakin nykymaailman tapahtumia. Luominen sattuneesta syystä voi olla niin suuri mysteeri ja aivan järkyttävän suuri ihme, että ainoastaan vain se eläimellinen turtumisemme siihen, että silmän avulla on niin helppoa luulla kaikki paikat määrittää, ettemme loppujen lopuksi tajua ensimmäistäkään asiaa vielä siitäkään, miten pitää edes yhtä litraa tyhjiötä olemassa. Jumalan HENKI minulle väittää näinkin omituisen asian, että ei Jumalat ateisisen alkuilmaantumisen jälkeenkään keksineet edes miljoonaan ihmisvuoteenkaan vielä(jos kalibroidaan ihmistä Jumalan tasolle) keksineet miten TILAA pidetään olemassa, vaan varmaan ehkä muutaman tuhannnen olemassaolovuotensa jälkeen saivat jotakin kirjoituksen kaltaista informaatiotodellisuutta, ja jotakin simppelejä pelejäkin aikaiseksi, missä Jumala alkoi skitsoilla itsestään kaikenlaisia eri luonteenpiirteitä eri kehoihiun, ehkä aluksi, vain kirjainmerkkeihin ja symboleihin. Minun viimoisen kännäykseni, jotain puoli vuotta sitten oli sellainen, että yx tapaamani likka(hän on tosi hyvä shakinpelaajakin) tuli leikkimään kirjainleikkejä, eli kirjaimet heräsivät tiedostaviksi olennoiksi, ja sana toinen toisillaan huvitettelivat keskenäään, ja hieman pahoittelivat nämä wanhat olennot sitä, että ihminen ei edes äänteiden ja kirjaimiensa tajua olevan elollisia Enkeleitä, vaikka Ilmestyskirja puhui kirjaimista ehkä jopa 24 vanhimpana olentona, ja Kreikassahan on juuri tuo määrä jopa kirjaimia vieläkin, ja HEIDÄNKIN keskellään OLI KARITSA, joka oli sitten jotakin muuta kuin kaltaisensa WANHA SYMBOLI. Sanoille, kirjainkominaatiolle on hiukan kiusallista, jos ihminen HYLKÄÄ PAHUUDESSAAN kaiken logiikan tai sydämettömäksi ryhtyy, ja lähtee seuraamaan antikristusta, kaikkiin hänen kaoottisiin henkisiin synteihinsä ja rikkomuksiin. Antikristuksen HENKI tulee murtumaan lopussa lähes olemattomaksi, näin eräs ELiA niminen profeetta oli ennnustanut siitä syystä, että Hän rupesi etsimään kaikenlaisa järkyttäviä helvettifiiliksiäkin vain sanojensa ja kirjaimiensa avulla. Waikka ette olisi mitään Halloween faneja, niin älkää kyllästykö ja kuolko niin nopeasti tavalliseeen järkeen ja herttaisuuteen niin paljon ,että alatte puhua järkyttävää paskaa, jos mikään muu ei tunnu missään muka enää, ja järkenne pimenee ja sydämenne fiilis on hihhulijargonia käyttäen pian likaisempi kuin saastaisin mahdollinen lantaläjä. Niin uskomatonta sen kaiken jälkeen oli monelle suomalaiselle ihmisille, kaiken sen jälkeen, että kun sanoi vain ne kolme sanaa:"Jeesus, pelasta minut"; niin kaikki puhdistui, joskus jopa samalla sekunnilla, jos hän vilpittömästi sitä edes toivoi. Ei heti siihen uskoa kyllä kaikki voineet, mutta usko herää, kun kuulee, että miljardikin uskovaista nykymaailmassa on tuonkin ihmeen SILTI kokenut. Paavalillekin juuri tuo ihme tapahtui, ja varoittaa syvästi siiitä, että alkaisitte heti joksikin Mooseksesi, kaikkia syyttäen lain rikkomuksistaan, ja tehdä kaikenlaista vaikeampaa kommerverkkiä pelastukseksi, unohtaen sen miten suuri oli sekin synti mistä alunperin heidätkin pelastettiin. "Kun nämä kirjanoppineet saavat itselleen ja opilleen yhdenkin käännyinäisen, he tekevät hänestä usein tuplastikin helvetimmän sanasepon, mitä itse olivat". Tämän lyhemmin en silti itsekään tätä pysty selittämään, anteeksi, mutta menikö edes viittä minuuttia tätä lukea?


      • PSYKOPE

        Minun hulluin kokemukseni SUPERSANKARIVOIMISTA oli Ylivieskan Visalan Sairaalassa, kun lievästi järkijättöisenä, rupesin leikkimään jotakin Lucky Luckea tai Billy the KIDIÄ, että uskoin ohikiitävän hetken, että sormeni ovat pyssyjä, ja osoitin yhdesti laukeavallani metallipäällysteistä ovea, ja lausuin, taikasanan; BUM; SNAKT, BUM; ja äimistelin sitten kuollakseni, kun ovessa oli todella kaksi runttua samallakin kohtaa kuin mihin sormeni osoitti: Tietysti totuus VOI OLLA SE, että koska psykoosit ja hulluttelut on ihmisillä melko samoja, että minut saarrettin vain henkisesti höpisemään jotkut sama sanat, ja mahdollisesti joku liian ovela hoitsu oli tiennyt sen oven pistää runtuille ennen tapahtumaa. Tämäkään selitys ei ole kovin omaperäinen, enkä tiedä, milloin tämä ajatuskuvio minullekin todellisuudessa syntyi, ja itse äimistelen SUOMI24-nelosessa sitä, että usein vilkaisemmattakin näytölle ensin, joku juttuni sana on tehty johonkin mainokseen tai kuvaan, jopa ENNEN SITÄ, että havaitsin itse tiedostavasti koko tapausta. Se teoriassa ylittää maalaistollukka beiben järjen, mutta ei sitä, että meillä kuitenkaan ole kovin paljoa salaisuuksia, joita ei voisi etukäteen sattumallakin toisinaan saada osumaan samaksi.

        sori, nyt tuli taas hiukka hutikuti, en tajua itsekään miten tämän liitty vedenpaisumukseen ja paratiisiin, eli voitte pistää sensuurin taas päälle, ja poistattaa tämänkin tekstin, jos haluatte, mutta vaikka vannominen on kiellettyä, noin voi sanoa, että tätä pikkuihmettäni en silti valehdellut...


    • Taisi tuhoutua Evan immenkalvo Aadamin paisuvaiskudoksen turvotuksessa.

    • LakiV

      Ettei olisi Eeva ollut suorastaan ensimmäinen eläimiinsekaantuja? Onhan se viisasta sekin kyllä, mutta järkyttää tavallisia heteroja.... Heterothan, jos ovat "totta Mooses"- siiven vankkumattomia kannattajia, vanhan liiton miehiä ja naisia, eivät edes homoutta kykene suvaitsemaan, vaikka jokaiselle maailmaan syntyneelle oli vain muutama asia, missä hän teki eri päätöksen ja valinnan kuin se perinteinen Mooseksenkin laki, mutta ellei olisi tehnyt, maailmaan olisi syntynyt enää pelkkiä Jeesuksia, ja Jumala olisi siinäkin tapauksessa maailman tuhonnut vedenpaisumuksen kaltaisuudessa. Silloin majesteettirikos olisi ollut se, että kaikista olisi tullut saman moraliteetin omaavia, ja tällöin paholainen olisi ollut ainoa erilainen olento, ja paholaisen suurin voitto olisikin ollut silloin liian suuri edes tajutavaksi... Kyllähän te niin hyvin suvaitsettekin pikkusyntejänne, ja jos joku tekee vain samaa syntiä kuin te, niin te riemuisasti ja remuisasti hänen kanssa juhlitte vuodesta toiseen, mutta jos joku tekee edes pikkuisen harvinaasemman erheen kuin te, niin kyllä jonkinlainen ihmisoikeuksien kaventaminen ainakin Suomessa sellaiselle tapahtuu. Heitähän pistetään Suomessa mielisairaaloihin, ja pelkästä pöljästä rahakavalluksesta tai insestistä vain OMIA lapsiakin kohtaan voi joutua jopa vankilaan, Mutta Suomen laki on aika paha lainsäädäntö, murhatapauksissa, jos joku jäi konkreettisesti itse teosta kiinni murhatapauksissa, vain vankilaa heille, niin kyllä Mooseksen laki olisi ollut oikein, eli se olisi pitänyt heti lynkata. Mutta ei silti mitään amerikan tai briatannian mallia että kaikenlaiset "Hercule Poirotit", kekkasevat mukamas varmoja todisteta tilaneisssa, jossa henkilön syyllisyys ei ollut 100% varma. Kaikkea syntiä Mooseksen lain kukaan saa harjoittaa, jos se ihmisiltä jää salaan. Jumalalta se ei tietenkään jää, vaan tuhannet enkelitkin surullisina silloin, odottavat, että henkilö tekisi jotain muutakuin "täydellisiä rikoksia"; ja jäisi jopa muiden ihmisten suhteen kiinni rikoksistaan. Saatana on vielä niin ovela, ja sen tämän maailman ruhtinaatkin, että jopa heidän hallitustensa kaatuessa, ja ruveteessaan etnisiin tms. puhdistuksiin, heitä ei aina saada edes rangaistua, sen kaiken jälkeenkään, mutta Jumala lämmittelee Hellvettiä vain niille, jotka tekivät niitä "täydellisiä rikoksia", joista kukaan ihminen ei syyttänyt, tai jääneet kiinni. Psykologia on vielä liian lapsenkengissään, että siellä voitaisiin saada selville, näitä ikävissä hummausainerikkomuksissa syyllistä, kun ihminen on "päissään tai huumattuna"; niin pahasti, että ei ole "oma itsensä", ei ihminen ei tällöin voi saada selville vielä sitä, kuka tarkasti esim. itsaria vaati nuorelta ihmiseltä ja edes vanhojen vauvojen (15- 16 v) kannata vielä aloittaa juomakulttuuriaan, koska he voivat tulla ikävästi pahan hengen riivaamaksi. Eikä aikuinen muusta syystä selviä paremmin, kuin vain siitä, että hän osaa hakea apua muiltakin silloin apua, ja juuri siksi Jeesustakin vielä tarvitaan. Hän ei ole kuollut sen enmpää kuin Elviskään olisi, vain fyysinen ruokafyfferuumiinsa saattaa olla vielä uudelleen rakentamatta...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1565
    2. 43
      944
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      911
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      787
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe