Järjetön maailma

pelkkäsalaliittoteoria

Onko ajatus järjettömästä maailmasta salaliitto? Kuuluuko Harri Hursti itse agendan osaksi väittäessään näin:

”Hurstin mukaan muun muassa Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa on yhteiskuntarauhan horjuttaminen.

”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua. Hyökkääjä ei välttämättä edes aluksi tiedä, miten se mahdollisuuksia käyttää. Nyt tiedämme, että esimerkiksi rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.”.”

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/mb/bff06faa-73f6-490a-9b34-15f3c739d6f9?ref=ampparit:4bba

On siis salaliittoteoria väittää, että Puolan terveysministeristä tuli kansallissankari, koska hän ei tilannut yhtään rokotuserää:

”Puola jätti rokotteet tilaamatta - terveysministeristä tuli sankari”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/puola-jatti-rokotteet-tilaamatta-terveysministerista-tuli-sankari/2224076#gs.w9QV9lE

”Valtio osallistumassa Pandemrix-korvauksiin

Pekka Sakki

Julkaistu: 20.12.2012 16:38

Sikainfluenssarokotteen haittavaikutuksia ryhdytään korvaamaan osin valtion varoista.
Hallitus antoi asiasta lakiesityksen torstaina.

Lääkevahinkovakuutuksen vakuutusmäärä ei riitä Pandemrix-rokotteen aiheuttamien vahinkojen korvaamiseen. Valtio sitoutuu tämän takia osallistumaan korvausten maksamiseen.

Lääkevahinkovakuutuspooli arvioi, että korvausvastuu on kaikkiaan 90 miljoonaa euroa. Poolin korvausvastuuksi on rajoitettu 30 miljoonaa euroa vakuutuskautta kohti.

Valtion rahoitusosuudeksi jää siten 60 miljoonaa euroa.

STT”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000569474.html

Ei siis ollutkaan totta - vaan silkkaa valetta. Hybridisodankäyntiä varmaan sekin, kun norjalaiset tutkimukset osoittivat, että koko rokotetta ei oltu koskaan kehitetty virusta vastaan, vaan se reagoi ainoastaan elimistössä, jossa oli geneettinen alttius autoimuunisairauksiin. Ja niinpä silkkaa sodankäyntiä sekin, kun uutisoitiin rokotusten jälkeen Suomessa puhjenneen - (ei ainoastaan narkolepsia, joka todettiin edellä mainitulla perusteella autoimmuunisairaudeksi) - autoimmuunisairauksien räjähdysmäinen kasvu (uutisissa).

Ja edellä olevaan viitaten kysyn, että oliko tämän operaation motiivina sitten Hurstin mielestä, kääriä jonkun omiin taskuihin nämä jättimäiset korvausmiljoonat rokotushaitoista, jota uutisoitiin. - Tämän jälkeen summia on vielä huomattavasti korotettu. Huomioi myös, että vakuutuskausi on yksi vuosi.

Ja ajatelkaa minkälaista sodankäyntiä tämäkin on, voi hyvä helvetti - psyykelääkkeillä on saatu ihmiset hyppimään parvekkeilta alas, ajamaan autoilla päin vastaantulevaa, ja jopa täysin terveet ihmiset psyykelääkeverrokkitutkimuksissa - jotka tietysti ovat lääkefirmojen omassa hallussa ja kontrollissa - ovat seonneet ja tehneet itsemurhia ko. lääkkeiden vaikutuksista.

”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen
08.09.2014”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090718638829_ul.shtml

Ja jos laittaa yhdenkään totuuden mihinkään tämänkään palstan osioon - testaan nyt tämän salaliittoteoriaosion, pysyykö täälläkään - niin mode pyyhkii kovalla työllä tehdyn, perustiedot tutkitun yhteenvedon, onka osoittaa faktaksi. Vain mielipiteitä on enää lupa esittää.

Vittu kun oon väsynyt tähän yksaivosoluiseen touhuun, ja jos on enemmän kuin yksi palikka - kuten edellä - niin se on sitten jo heti salaliittoteoria.

Ja vielä Hurstista, ja tästä:

”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua.”

Niin mitä mahdollisuuksia?? Tänä päivänä on tapana heitellä mitä tahansa ajatuksia ja mielipiteitä ilmoille perustelematta niitä mitenkään - kun musta on vaan niin kiva olla tota mieltä, vai?

Epästabiloidaan yhteiskunta rokotuksen vastaisesti, etteivät kaikki vaan haluakaan itselleen narkolepsiaa tai ties mitä muuta järjestäytyneen rikollistahon tarjoamaa sekopäistä POPSia ja ROPSia, tai mitä niillä nuorilla nyt onkaan ilmennyt aivan uusina lamaavina sairauksina?

Ja sitten jatkan ja katson, että kestääkö tämäkään paikka totuuksien kertomista.

150

1518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehtiindiktatuurisuomeen

      ”Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa.... rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.....yhteiskuntarauhan horjuttaminen.”

      Mitä jumalauta, siis Suomi - ei ainakaan maa-alue, vaan kuka nimenomaan nyt yksilöitynä, ja yleensä jos ei yksilöidä ja puhutaan Suomesta, niin tarkoitetaan valtiota, hallitusta, poliitikkoja - on halunnut yhdessä venäläisrahoituksen kanssa horjuttaa oman maan yhteiskuntarauhaa, niin että olisi jäänyt rokottamatta narkolepsiat sun muut autoimmuunisairauksien räjähdysmäiset kasvut, vai? Ja näistäkö se yhteiskuntarauha olisi säilynyt?

      Miten tällaisia juttuja voidaan heitellä ilmaan niin, ettei yksilöidä toimijaa, eikä jutussa ole edes mitään järkeä. Tässä tapauksessa liittyen Suomeen. Tämähän on uskomaton väite! Tämä orwellinaika on kyllä jotakin käsittämätöntä lassipalloa.

      Mutta mikä oli rokotuskampanjan merkitys Suomen kannalta, jossa WHO julisti pandemian on se, että WHO:n pandemianjulistajat olivat kytköksissä kyseisiin rokotuslääkkeet valmistaviin firmoihin ihan omistuspohjalla, ja nyt Suomessa on lainsäädännöllisesti tehty pandemian perusteella poikkeustila, joka mahdollista Suomen hallituksen diktatuurin asetuksen antoina (aikaisemmin lakeja), joka hallitus on suoraan uudella perustuslailla kytketty EU-komission määräysten vastaanottoon, jotka hallitus on velvollinen saattamaan voimaan ministeriöiden kautta. Ei ole siis demokratiaa, vaan diktatuuri aivan samalla tavalla kuin on voimassa nyt EU:ssa. Tuo diktatuuri on EPP-puolueen hallussa, jonka pääjehut ovat parhaillaan (tai olivat, jos ovat jo poistuneet) Suomessa päättämässä komissionjohtajasta. Heillä on EU:n perustuslain mukaan yksinoikeus tähän. Ja jos olette lukeneet vaaleista tähän liittyen, niin se tarkoittaa, että seuraavaksi EU-mepit saavat ainoastaan äänestää, että tykkäävätkö he vai eivätkö tykkää EPP:n ehdokkaasta - vastaehdokasta ei enää ole tai tule.

      Jotain järkeä nyt tähän, kiitos!

      • EUtaustatjakäytäntö

        Puhutaan, että EPP puolue valitsi kärkiehdokkaansa - todellisuudessa EPP puolue valitsi komissiojohtajan.

        Ja jos joku nyt tietää EPP-puolueen kärkiehdokkaalle Weberille komissionjohtajan vastaehdokkaan johonkin vaaleihin, jostain toisesta puolueesta (EPP on ainoa EU-puolue, muut ovat poliittisia ryhmittymiä) niin kertoo minullekin. Ainoa näennäinen vaali tämän jälkeen tulee olemaan, kun mepit saavat ilmaista mielipiteensä siihen, että tykkäävätkö he Weberistä vai eivätkö tykkää, ja tämä tarjotaan kansalaisille sitten demokratiana.

        Koko EU:n historian ajan EPP-puolue on käyttänyt samaa taktiikkaa luodessaan itselleen nyt tämän diktatuurivallan harhaanjohtamalla. Puolue on vaihdellut myös aatenimeään oikealta vasemmalla ja päinvastoin, mutta perustana on käytetty kautta aikojen vahvaa kristillisyyttä, jota tuskin suomalaiset ovat huomanneet katoliseksi.

        Suomessa on mm. ollut vuosina 1999 ja 2006 EU-huippukokous -nimiset kokoukset, jotka todellisuudessa ovat olleet ihan samaiset EPP-puoluekokoukset kuin nyt, mutta tuolla EU-huippukokous nimellä annettiin kaikille (epäilen, etteivät edes Suomen johtavat poliitikot tienneet totuutta) käsitys, että kyseessä olivat todelliset Euroopan Unionin johtajat. Nykyään samaa järjestelmää kutsutaan Eurooppa-neuvostoksi (ei Euroopan Unionin neuvosto eikä Euroopan neuvosto - lienee nyt kuitenkin jo kaikki yhdistetty, mutta pitkään näitä tarvittiin juuri tuohon hämäämiseen). Ja tavallaan kysessä olikin EU-johtajat, kun kyseessä oli EPP-johtajat - ovathan he luoneet koko järjestelmän jo toisesta maailmansodasta alkaen, ja suunniteltuna jo ennen sitä.

        Lissabonin sopimuksella EU-huippukokous, EPP-kokous, Eurooppa-neuvosto sai valta-aseman EU:ssa näennäisenä valtioiden päämiesten kokouksena, jolla ei ole varsinaista sidosta kuitenkaan komissiooon.

        Ja tästä näennäisyydestä on hyvänä esimerkkinä EPP:n Donald Tusk, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, jolla ei ole pääministeriasemaa omassa maassaan Puolassa, mutta hän on EPP-puolueen johtajia, ja tästä syystä Puolan pääministeri kieltäytyi osallistumasta kyseiseen kokoukseen.

        EPP on miehittänyt kaikki johtopaikat ja tähän Lissabonin sopimuksen perusteella perustuu myös tuo, että EPP:n kärkiehdokas onkin yhtä kuin komissiojohtaja, nimittäin Lissabonin sopimuksen mukaan se puolue kenellä on johtopaikat saa valita myös komissiojohtajan. Ja näin he juuri Suomessa tekivätkin.

        En ymmärrä, että miksi tämä totuus nyt on edes peiteltävä käyttämällä ehdokas -sanaa, mutta luultavasti johtuu jo historiallisesta perinteestä EPP:n totuudenpeittelylle omasta todellisesta vallastaan ja niistä taustoista, joilla he ovat luoneet niin Euroopan unionin kuin myös sen vallan, joka nyt pitää aikaisemmin itsenäisiä valtioita otteesaan.

        Olen kädestä pitäen seurannut EU-toimintaa Lissabonin sopimuksen voimaanastumisesta 1.12.2009, enkä todellakaan ole havainnut, että Lissabonin sopimusta olisi tässä vaalimenettelyssä, jossa EPP-puolue sai yksinoikeuden vaalien järjestämiseen koskaan menetelty virheellisesti liittyen mm. Jyrki Kataisen valintaan (=EPP-puolueen varapuheenjohtaja, Sauli Niinistö on EPP:n kunniapuheenjohtaja, Alexander Stubb puolueen jäsen, ja tämä on täysin eri asia kuin se, että kokoomus ja kristilliset kuuluvat EU:ssa EPP-puolueen EU:ssa olevaan poliittiseen ryhmään.)

        Ja jos tämä kuulostaa hankalata hahmottaa tai ymmärtää, se on juuri tarkoituksella sitä, koska kansalaisilla on kavennettu ymmärryskapasiteettia ja syötetty tarpeeksi propagandaa, niin ei ole tarkoituskaan, että kukaan pystyisi tätä ymmärrettävästi (=uskottavasti) selittämään, vaan tarkoitus on, että kertojan käsketään laskemaan inkkarit kanootissa, tarkistamaan lääkitys, ostamaan folihattu (salaliittoteorioiden äiti, koska alumiinihan juuri ehkäisee tiedotusta/ viestitystä) ja epäillään tietysti yhteenääneen, ettei kaikki muumit ole laaksossa.

        Tämä on niin massiivisen hienosti luotu jättimäinen huijausjärjestelmä, että ei voi kuin ihailla tuota, että miten pojat osaa.

        Hän ei tiennyt vielä keväällä 2009, kun Lissabonin sopimus ei ollut vielä voimassa - ja hankala on ollut etsiä luettavaksikin - kun hän kirjoitti tämän, että miten totta se on. Ja sitten HALOO, kyseessä on TIEDUSTELURAPORTTI.

        ”Paljastus: Salainen raportti natsien suunnittelemasta 4. valtakunnasta - EU:ssa”

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

        Ja tästä jatkossa enemmän tietoa kun ehdin.


      • salaliittoeiteoria

        Edellä olevasta linkistä:

        "Paperi on vanha ja iän haurastuttama ja kirjoituskoneen painamat kirjaimet ovat haalistuneet. Yhdysvaltain sotilastiedustelun raportti EW-Pa 128 on edelleen yhtä hyytävää luettavaa kuin marraskuussa 1944, jolloin se kirjoitettiin.

        Dokumentti, joka tunnetaan myös nimellä "Red House Report", on yksityiskohtainen selonteko salaisesta tapaamisesta Maison Rouge Hotelissa Starsbourgissa elokuun 10. päivänä 1944. Siellä natsiupseerit määräsivät Saksan johtavimmat teollisuusomistajat suunnittelemaan Saksan sodanjälkeisen uudelleenrakentamisen sekä aloittamaan valmistelut natsien valtaanpaluulle ja toiminnalle "vahvan saksalaisen imperiumin" hyväksi. Toisin sanoen kyseessä oli "neljännen valtakunnan" valmistelu."

        Strasbourg liittyy edelleen tiukasti EU:iin. Tuossa aloitusta.


      • mitenluotiineu

        Ja tässä sen koko perusta. Jatkan, ja selitän, kun ehdin.

        "Weber korosti EPP:n syntyneen nimenomaan kristillisdemokraattisten puolueiden yhteenliittymäksi. Hän totesi EPP:n tehtäväksi puolustaa kirkkojen Eurooppaa. Siihen hänen mielestään kuuluu rajojen pitävyys. Puheista päätellen Weber kuuluu konservatiiviseen laitaan puolueessa, kun taas Stubb osoitti kulkevansa aivan liberaaleinta reunaa."

        https://www.savonsanomat.fi/paakirjoitukset/EPP-ei-näytä-kokoomuksen-viiteryhmältä/1281805?fbclid=IwAR3ua5F1ouYL2EedfJ8Wg_8n4Z5tZt8LbrmGK_07DcXd6xjio0lJ2mGcDvU

        EPP:n perustajan ja ideologian luoneen kreivi Coudenhove-Kalergin wikilinkistä:

        ” Kaukaisen tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja yhteiskuntaluokat häviävät vähitellen, kun tila, aika ja ennakkoluulot eivät enää vaikuta. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, korvaa kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”

        – Coudenhove-Kalergi. Praktischer Idealismus[1]

        ” Juutalaisten tuhoamisen sijasta on Eurooppa tuon keinotekoisen valintaprosessin kautta tahtomattaan jalostanut ja kehittänyt siitä kansasta tulevaisuuden johtajakansan. Ei siis ihme, että tämä getto-vankilasta paennut kansa kehittyi Euroopan henkiseksi ylimistöksi. Niin antoi laupias johdatus Pyhän hengen armosta Euroopalle juutalaisten vapautumisen ansiosta uuden aatelisen rodun hetkellä, jolloin feodaaliaateli tuhoutui. ”

        – Coudenhove-Kalergi. Praktischer Idealismus[2]

        Tästäkin jo onnistuu lyömään EU-palikat yhteen, jos on vähän perustietoa.


    • Valo.Ja.Varjo

      Harri Hursti ei pidä kovin todennäköisenä haastattelussaan että hallinto olisi sotkeutunut helposti hakkeroitavan vaalijärjestelmän manipulointiin, vaikka Heikki Hursti koitettiin tappaa kun hän oli paljastanut kuinka helposti hakkeroitava vaalijärjestelmä on. Miettikääs nyt kenen olisi kaikkein helpointa manipuloida helposti hakkeroitavaa vaalijärjestelmää, no vallan itse tietenkin, ja nimenomaan deep state syvän valtion varjohallinnon valtatahojen joilla on suuret rahat ja voitot kyseessä ja vallahimo. Tietenkin tarvittaisiin paljon rahaa, resursseja, tiedustelutahoja ja valtaa, mutta niitähän näillä nimenomaan on käytössä. Harri Hursti on paljastanut nimenomaan kuinka helppo eri maiden (USA, Viro, Ranska ym.) sähköisiin äänestysjärjestelmiin on hakkeroida ja manipuloida tuloksia jopa ulkomailta käsin, puhumattakaan sisältä käsin joka olisi vielä monta kertaluokkaa helpompaa. Kuulakärkikynä ja äänestyslippu on edelleen paras ja luotettavin tapa, ehkä tunnistekuitilla lisättynä, estää varjojoukkoja manipuloimasta kansan tahtoa.

      • kansaeitiedä

        Juuripa näin. Ja juuripa siksi on saatava omat solutettu sisäpiiriin ja päättäville paikoille - mieluiten myös sellaisia, jotka on ostettavissa. Mutta onko varmaa ja mistää tietää, ettei kaiken maailman hursteja myös ole ostettu?

        Vuonna 2011 oli jo päivänselvää, että Suomeenkin oli sisään puikahtanut jotakin sellaista, että Suomen puolustusvoimat ilmoitti, etteivät ota enää vastaa käskyjä poliitikoilta, ja tästä seurasi puolustusvoimien palkanmaksun lähes pysähtyminen.

        Myös puolustusministeri tästä eteenpäin jätti väliin osallistumisensa EPP:n järjestämiin kokouksiin.

        EPP kokousti kaikkien jäsenvaltioiden kaikki ministerit ministerikokouksissaan. Sauli Niinistö teki EPP:lle järjestelmän - tai ainakin laitettiin hänen nimiin - Ecofin, jota Jyrki Katainen johti vuodesta 2006 (perusta finanssikriisille, Ecofin kokousti jäsenvaltioiden valtiovarainministerit).

        Ecofinistä tuli Euroopan Unionin järjestelmä vasta Lissabonin sopimuksella, EU:n perustuslailla loppuvuodesta 2009.

        Näissä ministerikokouksista ja tuossa Ecofin-järjestelmästä nähdään, että vaikka nämä ovat olleet yhden ideologisen - nimenomaan kyse on aatteesta - puolueen järjestelmiä - eivät Euroopan Unioniin, niin tämän ideologian on annettu johtaa kaikkien jäsenvaltioiden ministereitä kokouksissaan - en lakkaa koskaan ihmettelemästä, että miten tällainen maanpetos on ollut edes mahdollista kenenkään puuttumatta tai edes ihmettelemättä!

        Onko ihmettelijät, kysyjät, esiintuojat ollut tapana tappaa? Kyllähän tässä on aistinut valtavan sensuurin ja pelon.

        Millä muulla tällaista massiivista maanpetosta voidaan pitää yllä kuin kiristyksillä, uhkailulla, petoksella, korruptiolla ja murhilla?

        Parhaana esmerkkinä Puolan lento-onnettomuus, kun edellä mainitusta Puolan terveysministeristä tuli sankari, koska hän ei tilannut Puolaan yhtäkään rokotuserää, ei myöskään suostunut ottamaan lainaa IMF:ltä.

        Minun arvion mukaan Puolan piti olla Kreikka, jota lainoitetaan ja rahoitetaan ja joka on tuo köyhä maa, jonka konkurssin varjolla tehdään finanssikriisi Euroopassa ja kerätään meidän pankkitukemme, mutta ei onnistunut, kun ei suostunut ottamaan lainaa IMF:ltä.

        Ja näin siinä kävi:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Smolenskin_lento-onnettomuus_2010

        Tässä onnettomuudessa kuollut presidentti oli sama, joka voitti presidenttikisassa Donald Tuskin, joka nyt on Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja ohitse oman maansa Puolan oikean pääministerin.

        Vuonna 2010 syyskuun ensimmäinen päivä uutisoitiin tutkittavan Suomessa maanpetosrikosta ja erikoisinta tuossa uutisessa on se, että maanpetosta ei voi Suomessa tutkia rikoksena kuin vain jos maa on julistettu poikkeustilaan. Tämä sama asia tuli esille puolustusvaliokunnan pj:n Kanervan sanoin liittyen Tikkakoskivuotoon, että asiaa pitäisi tutkia maanpetosrikoksena - näin suomalaisille ilmoitettiin, että maassa on voimassa poikkeustilalait.

        Vaan kuinka moni ymmärsi?! Kuinka moni tuntee tällaiset lakipykälät?


      • janiitäolipaljon

        Osaton vaalitulosten manipulointiin ei ole Suomikaan - ja siihen juuri ei ole tarvittu kuin paperi ja kynä - eikä olisi ollut merkitystä silläkään, oliko kynä lyijykynä vai kuulakärkikynä. Etkö ole nähnyt dokumenttia YLE:tä - olisiko areenassa - Haamuäänet?


      • olenihanshokissa

        Ja se mikä on fakta - 100 prosentin fakta - tänä päivänä meidän poliitikkomme, joista yhtäkään ei pitäisi äänestää - on kansan pahimmat viholliset. Ja tämän meille kertoi ihan itse 13 vuotta EU:ssa toiminut kokoomusmeppi, joten tähän meidän on syytä myös luottaa. Hän on ollut politiikassa, mutta hän on ollut myös vallan ytimessä tietämättä edes mitä tekee?! Miten voivat silloin tietää Suomen eduskunta tai vielä vähemmän kukaan kansalainen?!

        Näin hän sanoo:

        – Jälkikäteen olen aika shokissa siitä, että tämä kaikki on voinut tapahtua ja että olen ollut osa tapahtumasarjaa, vaikka yritinkin inistä vastaan. Mietin, miten kaikki on mahdollista? Siksikö, että politiikka on pohjimmiltaan retoriikkaa? Joka keksii parhaimmat tarinat, iskusanat ja kielikuvat, menestyy vaikka todellisuus olisi vapaata pudotusta, Korhola kirjoittaa.

        https://www.verkkouutiset.fi/eija-riitta-korhola-kokoomuksella-on-korvat-punaisina-45501/

        Ja nyt täytyy olla täysi idiootti, jos ei ymmärrä, että miten vakavasta asiasta on kyse. Linkki toimii edelleen. Ja muutenkin - joka sanan, jonka tulen tähän kirjoittamaan pystyn todistamaan kaiken olevan totta, mutta ongelma on tällaisen ketjun puitteissa - on mielipuolista täyttää se todistelinkein, mutta jos tulee mieleen tai haluaa tarkennusta, niin selvitän, selitän ja annan sellaiset tiedot, jotka joku tarvitsee varmistaakseen sen mistä puhun jatkossa(kin).


      • pakollistaperustietoa

        90-luku oli tietysti Suomessa historiallinen ottaen huomioon Suomenpankin - sen liki EU:n toimesta pihalle pyyhkäistyn valtion rahalaitoksen - koronnoston, ja tätä kautta aiheutetun massiivisen kansanmurhan sekä pienyrittäjien katastrofin - asuntovelallisten konkurssit sekä merkittävät tulonsiirrot jo tuolloin parempituloiselle kansanosalle.

        Oli yllättävää nähdä nyt tilasto, jossa kerrottiin, että nimenomaan nuorten itsemurhat ovat olleet tuolloin Suomen historian suurimmat - ilmeisesti perheen tilanne heijastui juuri perheen nuoriin tällaisena rajuna ratkaisuna, kun he näkivät, että miten koko perheen elämä tuhottiin jopa valtiovallan toimesta.

        Se joka ei ole elänyt tuota aikaa, ei edes pysty kuvittelemaan, että miltä tuntui tuollainen massiivinen teko valtiohallinnon taholta väitteellä, että laitetaan asuntomarkkinat kuriin, ja tässä ns. kuriin laittamisessa oli monen monta eri osaa - ei ainoastaan vain korkojen nostaminen pilviin. Jokainen voi kuvitella, että mistä asuntovelallisetkaan saavat yht äkkiä sellaisia lainanmaksu eriä kokoon! Seuraava hirtto, joka koski ennen kaikkea pienyrittäjiä, niin tilalle kaupattiin ulkomaista velkaa, joka olikin sitten se vihon viimeinen hirttosilmukka heille.

        Tuossa perussyy - vaikka en itse joutunut tuosta 90-luvusta kärsimään muuta kuin henkisesti sivusta seuraamalla - miksi minua alkoi kiinnostamaan, että mitä ne puuhaavat.

        Jokainen on sen jälkeen voinut seurata Suomen omaisuuden ryöstöä ja siirtymistä ties kenen taskuun, eikä oikeastaan ole ollutkaan aikoihin enää mitään muuta kuin pelkkiä valheita valtiotasolla köyhyydestä yhtä aikaa Suomen kansan omaisuuden myymisen kanssa.

        Pankkitukiin kansalta kerättätyä rahamäärää 90-luvulla koitettiin hahmottaa konkreettisesti sadanmarkan setelipinoina, joista sai vyön maapallon ympärille monta kertaa tai tilannetta hahmotettin tienä kuuhun asti. Ei kukaan ymmärtänyt enää niin jättimäisiä summia ilman jonkinlaista yritystä hahmottaa rahamäärää konkreettisesti. Tällaiseen ei ole kukaan myöhemmin edes vaivautunut, kun Suomessa hyväksi havaittu ja jo testattu pankkitukikonkelo siirrettiin sujuvasti koko Euroopan laajuiseksi

        Joudun tuolloin kerran keskusteluun ammattieknonomistin kanssa - kysyin häneltä, että mikä muu laitos kuin pankki voi laskea saamattoman voiton tappioksi tilinpäätöksiin, joilla nämä pankkitukirahat kerättiin. Kyse oli siis silkasta huijauksesta, kun tappio muutettiin voitoksi; nimittäin -2 ja 2 ero ei ole 2 vaan 4. Liian vaikea laskuoppi ekonomisteille, niinpä hän sanoi, ettei hän ollut tullut ajatelleeksi asiaa. Lohduttavaa.

        Kun pankkituet oli maksettu, niin tuo samainen raha virtasi edelleen Suomen valtion kassaan, joilla olisi saanut tien kuuhun asti - mitään mikä silloin vietiin kansalaisilta, ei koskaan palautunut takaisin, vaikka niin luvattiin - lapsilisät, eläkeläisvähennykset, verotuskiristykset, sairaskuluvähennykset, lapsivähennykset jne.

        Tiedättekö te, että mitä tuolle jatkuvasti virtaavalle jättirahalle tämän jälkeen tapahtui? No, jos ette, niin minä kerron.

        Eduskunnassa istui muutama kansanedustaja, jotka perustivat konsulttifirman optiojärjestelmälle, joka järjestelmä myytiin Suomen valtiolle. Se oli tilinpäätökseen perustuva palkkiojärjestelmä. Tämän seurauksena mm. Lilius Fortumista nousi kansankin syvien rivien tietoisuuteen, koska hän tienasi yhdessä vuodessa enemmän kuin Yhdysvaltain presidentti. Melkoinen saavutus pienessä Suomessa, mutta se kertoo, että oli todella paljon millä mällätä, ja tästä hyötyivät ennen kaikkea kansanedustajat, jotka istuivat kyseisesten firmojen hallituksissa johtajien ohella. Näin saatiin heidät pidettyä hiljaisina ja sopuisina.

        Mutta köyhyysvinkuminen kansan suuntaan sen kuin eneni, enkä huomannut syvien rivien huojuvan auktoriteettiuskossaan missään vaiheessa. Sikaflunssapiikistäkin tapeltiin kyynärpäät verillä. Nyt olemme jo Sipilän juustohöylässä ja piirun päässä orjuudesta. Mikä ei liene mikään salaisuus.


      • putsattusuomi

        Samaan aikaan Suomen pankkikriisin kanssa kaatui Neuvostoliitto, joka on tuon edellä mainitun Euroopan Unionin ainoa maaton puolue - EU:n perustaja - heidän historiakirjoituksessa luki, että Neuvostoliitto oli esteenä Big-Euroopan luomiselle, ja antoivat ymmärtää, että heillä on osuutensa Neuvostoliiton kaatumiselle.

        Me tiedämme oligarkkeista Venjän kansan omaisuuden ryöstön ja valtion varojen yksityistämisen nimissä Suomen tavalla, mutta se ehkä ei ole niin yleisessä tiedossa, että samalla katosi KGB-avusteisesti miljoona kiloa venäläisten kultaa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski

        Se luki tällä sivulla - lukeeko edelleen, en ehdi nyt tarkistamaan, mutta Jukosin ja Venäjän rahanpesusta on uutisoitu liittyen Pietarin mafian, Tampov, johtamiseen Costa del Solilta käsin, joka taas liittyy Putiniin ja hänen lähipiiriin, jotka henkilöt Espanjan syyttäjä on etsintäkuuluttanut. Uutiset löytyvät Verkkouutisista. Laitan tämänkin linkin nyt kuitenkin.

        https://www.verkkouutiset.fi/kohukirjassa-putinin-rahoista-kerrotaan-myos-suomi-yhteyksista-26305/

        Suomalaisille tilanne kaupattiin Neuvostoliiton kaatumisen ja Suomen pankkikriisin yhteydestä, koska kaupankäynti tyrehtyi Venäjälle, joka on jo huippuvale - nyt se vasta vapautui, nimittäin Suomen ja Venäjän välinen kauppa oli bilateraalista kauppaa, ei normaalia kauppaa, ja ongelmana oli löytää sieltä tuontiin vastaava rahallinen määrä tavaraa kuin sinne vietiin, vaikka aika hyvin kai suomalaiset ostivatkin Ladoja.

        Suomesta pankkitukirahoja vastaavasti päätyi Ruotsin kautta Costa del Solille - lähtölaukauksia rakennusbisnekseen.

        Sitä olisi varmaan Suomen kansa tehnyt kokonaisuudessaan itsemurhan, jos tuolloin olisi kukaan tiennyt, että presidentti Koivisto kokousti kaikki oikeusasteiden tuomarit korkeintaoikeutta myöten - ketä muita sitten paikalla olikaan - päättämään oikeuslaitoksessa käsitellyt oikeusjutut kansanmurhan jälkipyykissä vain pankkien eduksi. Ja näin presidentti-institutiota ajatellen kiinnostaisi tietysti kovasti tämän hetken presidentin toiminta Turun hovioikeudessa samaisella 90-luvulla. Mutta minulla ei ole siitä mitään konkreettista tietoa.

        Ainoa konkreettinen tietohan meillä on poliisimies Sulo Aittoniemen toimesta, kun hän lähti tutkimaan rakennuskuvioita Tampereella, astui liian isoille varpaille ja sai siirron muihin tehtäviin. Näiden varpaiden sanotaan kuuluneen Mauno Koivistolle.


      • PaljastiHeikkoudet

        Harri Hursti hakkeroi Yhdysvaltain äänestyslaitteet, paljasti järkyttävät reiät ja yritettiin siksi tappaa: ”Olen mustahattu”

        Suomalainen Harri Hursti on yritetty tappaa USA:n vaalien takia – paljasti hakkeroimalla järjestelmän heikkouden jo vuosia sitten: "Vuoden 2020 presidentinvaaleissa rysähtää"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalainen-harri-hursti-on-yritetty-tappaa-usa-n-vaalien-takia-paljasti-hakkeroimalla-jarjestelman-heikkouden-jo-vuosia-sitten-vuoden-2020-presidentinvaaleissa-rysahtaa/7151022

        Deep Stateko murhayrityksen takana kun epäonnistunut murhaa yrittänytkin tapettiin?


      • xzzcxxcc
        PaljastiHeikkoudet kirjoitti:

        Harri Hursti hakkeroi Yhdysvaltain äänestyslaitteet, paljasti järkyttävät reiät ja yritettiin siksi tappaa: ”Olen mustahattu”

        Suomalainen Harri Hursti on yritetty tappaa USA:n vaalien takia – paljasti hakkeroimalla järjestelmän heikkouden jo vuosia sitten: "Vuoden 2020 presidentinvaaleissa rysähtää"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalainen-harri-hursti-on-yritetty-tappaa-usa-n-vaalien-takia-paljasti-hakkeroimalla-jarjestelman-heikkouden-jo-vuosia-sitten-vuoden-2020-presidentinvaaleissa-rysahtaa/7151022

        Deep Stateko murhayrityksen takana kun epäonnistunut murhaa yrittänytkin tapettiin?

        Vaalit, joiden takia voi tulla tapetuksi − Yhdysvaltain vaalijärjestelmä on villi länsi, ja hakkeri Harri Hursti on sen keskellä
        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/2ed3e356-bbad-34cd-a4e1-bf9e8b6d4f41
        Hakkeri Harri Hursti on tarkkaillut Yhdysvaltain vaaleja jo vuosia. Sinä ­aikana hänet on yritetty myös tappaa. Siitä huolimatta hän on jälleen tarkkailijana marraskuun välivaaleissa.
        https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/valkohatut-ovat-surkimuksia-usa-n-vaalien-turvallisuutta-valvomaan-palkattu-hakkeri-harri-hursti-yritettiin-tappaa-6747992


      • Valtaherrat
        PaljastiHeikkoudet kirjoitti:

        Harri Hursti hakkeroi Yhdysvaltain äänestyslaitteet, paljasti järkyttävät reiät ja yritettiin siksi tappaa: ”Olen mustahattu”

        Suomalainen Harri Hursti on yritetty tappaa USA:n vaalien takia – paljasti hakkeroimalla järjestelmän heikkouden jo vuosia sitten: "Vuoden 2020 presidentinvaaleissa rysähtää"
        https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalainen-harri-hursti-on-yritetty-tappaa-usa-n-vaalien-takia-paljasti-hakkeroimalla-jarjestelman-heikkouden-jo-vuosia-sitten-vuoden-2020-presidentinvaaleissa-rysahtaa/7151022

        Deep Stateko murhayrityksen takana kun epäonnistunut murhaa yrittänytkin tapettiin?

        ”Vaalitietojärjestelmät tulevat yksityisiltä firmoilta. Siinä ei ole mitään sääntelyä tai luvanvaraista toimintaa. Kyseessä on täysi villi länsi.”

        Yhdysvalloissa liittovaltiolla tai osavaltioilla ei ole monessa paikassa paljonkaan toimivaltaa vaalien järjestämisessä, vaan kaikki päättämisen arvoinen tehdään yleensä kunnittain, joissa vaaleilla valitut ihmiset keskustelevat muun muassa vaalitietojärjestelmävalmistajien, äänestyslaitevalmistajien ja vaalipalveluyritysten kanssa.

        ”Se on kerros kerroksen päälle näitä yrityksiä. Kaikki tehdään kunnallistasolla. Sitten sieltä tulee joku yritys kertomaan, miten asiat hoidetaan, eikä kunnan puolelta vastuussa oleva ihminen välttämättä tiedä, mitä laki sanoo.”

        ”Kaikki tehdään yksityisen yrityksen ohjauksessa.”

        Vuodet ovat opettaneet, että mahdottomalta tuntuva voi olla mahdollista.

        ”Olisi täysin mahdotonta saada minua uskomaan kaikki se, mitä olen nähnyt 15 vuoden aikana. Että ei tämä systeemi voisi olla näin surkea.”

        Valtio ei ole välttämättä uhka
        Vielä vuoden 2016 presidentinvaaleissa Yhdysvaltain hallinnon äänestyksen uhkakuva numero yksi oli epärehellinen ehdokas, joka yrittäisi voittaa vilpillä.

        Uhkakuva oli täysin väärä, Hursti kertoo.

        ”Ei pohdittu, että voi olla hyvin rahoitettu tai kärsivällinen organisaatio, jonka ainoa tarkoitus saattaa olla tuhota usko demokratiaan.”

        Sitten hän hiljenee.

        ”Suomessa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Englannissa me elämme hybridisotaa. Sen toimijoita eivät ole vain Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat. Sodankäynti on halpaa, koska ei tarvitse paljon rahaa ajamaan hyviä digitaalisia kampanjoita.”

        ”Aikoinaan vallankumouksiin on tarvittu isoja rahoituksia. Nyt ne ovat taskurahoja. Ei ole enää vain valtiollisia toimijoita.”

        Hurstin mukaan muun muassa Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa on yhteiskuntarauhan horjuttaminen.

        ”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua. Hyökkääjä ei välttämättä edes aluksi tiedä, miten se mahdollisuuksia käyttää. Nyt tiedämme, että esimerkiksi rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.”

        .

        Vaalijärjestelmän takana olevilla yrityksillä on siis melkoinen valta ja mahdollisuus deep staten ohjaamana tehdä sisältä käsin sitä mistä syytetään vain ulkomailta tullutta toimintaa. Eikö vaalijärjestelmiä muka oikeasti saada sellaisiksi ettei maan ulkoinen mutta myös erityisesti maan sisäinen varjohallinnon tai muun eliitin hyvävelitahon tai rahavallan ole mahdollista muuttaa tai manipuloida muuten vaalijärjestelmän tuloksia? Äänestyslipusta äänestäneelle tarkastusnumerokuitti ja tarkastusmahdollisuus jälkikäteen vaalitulostiedostosta?
        Pahin uhka on mielestäni nimenomaan se että maan sisällä olevat eliitin valtatahot eivät halua luopua saamastaan vallasta ja hallinnasta, vaan manipuloivat vaalitulosta. Valtatahoillahan on yleensä vaalijärjestelmät yritysten ja niiden johdon kautta otteessa. Näin voitaisiin tehdä näkymätön vallankaappaus ja pitää lumedemokratia jossa vaalien lopputulos on aina haluttu.


      • xxcbxndndndj
        Valtaherrat kirjoitti:

        ”Vaalitietojärjestelmät tulevat yksityisiltä firmoilta. Siinä ei ole mitään sääntelyä tai luvanvaraista toimintaa. Kyseessä on täysi villi länsi.”

        Yhdysvalloissa liittovaltiolla tai osavaltioilla ei ole monessa paikassa paljonkaan toimivaltaa vaalien järjestämisessä, vaan kaikki päättämisen arvoinen tehdään yleensä kunnittain, joissa vaaleilla valitut ihmiset keskustelevat muun muassa vaalitietojärjestelmävalmistajien, äänestyslaitevalmistajien ja vaalipalveluyritysten kanssa.

        ”Se on kerros kerroksen päälle näitä yrityksiä. Kaikki tehdään kunnallistasolla. Sitten sieltä tulee joku yritys kertomaan, miten asiat hoidetaan, eikä kunnan puolelta vastuussa oleva ihminen välttämättä tiedä, mitä laki sanoo.”

        ”Kaikki tehdään yksityisen yrityksen ohjauksessa.”

        Vuodet ovat opettaneet, että mahdottomalta tuntuva voi olla mahdollista.

        ”Olisi täysin mahdotonta saada minua uskomaan kaikki se, mitä olen nähnyt 15 vuoden aikana. Että ei tämä systeemi voisi olla näin surkea.”

        Valtio ei ole välttämättä uhka
        Vielä vuoden 2016 presidentinvaaleissa Yhdysvaltain hallinnon äänestyksen uhkakuva numero yksi oli epärehellinen ehdokas, joka yrittäisi voittaa vilpillä.

        Uhkakuva oli täysin väärä, Hursti kertoo.

        ”Ei pohdittu, että voi olla hyvin rahoitettu tai kärsivällinen organisaatio, jonka ainoa tarkoitus saattaa olla tuhota usko demokratiaan.”

        Sitten hän hiljenee.

        ”Suomessa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Englannissa me elämme hybridisotaa. Sen toimijoita eivät ole vain Kiina, Venäjä ja Yhdysvallat. Sodankäynti on halpaa, koska ei tarvitse paljon rahaa ajamaan hyviä digitaalisia kampanjoita.”

        ”Aikoinaan vallankumouksiin on tarvittu isoja rahoituksia. Nyt ne ovat taskurahoja. Ei ole enää vain valtiollisia toimijoita.”

        Hurstin mukaan muun muassa Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa on yhteiskuntarauhan horjuttaminen.

        ”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua. Hyökkääjä ei välttämättä edes aluksi tiedä, miten se mahdollisuuksia käyttää. Nyt tiedämme, että esimerkiksi rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.”

        .

        Vaalijärjestelmän takana olevilla yrityksillä on siis melkoinen valta ja mahdollisuus deep staten ohjaamana tehdä sisältä käsin sitä mistä syytetään vain ulkomailta tullutta toimintaa. Eikö vaalijärjestelmiä muka oikeasti saada sellaisiksi ettei maan ulkoinen mutta myös erityisesti maan sisäinen varjohallinnon tai muun eliitin hyvävelitahon tai rahavallan ole mahdollista muuttaa tai manipuloida muuten vaalijärjestelmän tuloksia? Äänestyslipusta äänestäneelle tarkastusnumerokuitti ja tarkastusmahdollisuus jälkikäteen vaalitulostiedostosta?
        Pahin uhka on mielestäni nimenomaan se että maan sisällä olevat eliitin valtatahot eivät halua luopua saamastaan vallasta ja hallinnasta, vaan manipuloivat vaalitulosta. Valtatahoillahan on yleensä vaalijärjestelmät yritysten ja niiden johdon kautta otteessa. Näin voitaisiin tehdä näkymätön vallankaappaus ja pitää lumedemokratia jossa vaalien lopputulos on aina haluttu.

        Naiivia luottaa että valtatahot/hyväveljet toimivat hyväntahtoisesti ja oikeutta kunnioittaen. Vilpin mahdollisuuskin pitäisi estää ennakkoon.


      • äänestyskövaikuttaisi

        Juu, jos äänestämällä voisi vaikuttaa, se olisi lailla kielletty - on tiedetty Suomessakin aina. Näin ollen onkin erikoista antaa tällaisella äänestytmanipulointijutulla jopa sellainen käsitys, että joku yrittää VAIKUTTAA johonkin äänestämisen/demokratian/vaalien kautta?! Aivan kuin hän ei pystyisi vaikuttamaan haluamallaan tavalla vaikka mihin ilman vaaleja, jos hänellä on valtaa.


      • voikomukavaikuttaa

        Eli yritän sanoa sitä, että jos äänestämällä ei voi vaikuttaa, niin voiko vaikuttaa myöskään silloin äänestystulosta manipuloimalla? Ja jos voi vaikuttaa, niin mihin? Tällainen uutisointi on silkkaa propagandaa.


      • sesiitääänestyksestä

        Tästä hyvänä esimerkkinä perussuomalaisten jytkyt keväällä 2011, kun Suomen kansa yritti vaikuttaa, ja lopputuloksena oli se, että Timo Soini meni Stubbin kanssa peliaitioon, jonka jälkeen hän ilmoitti, ettei perussuomalaiset voi mennä hallitukseen, koska eivät kannata hallituksen linjaa.

        Eikö tällainen linja kuulu demokratiassa tehdä juuri vaalituloksen perusteella?

        No, tässä tapauksessa ei voinut tehdä, koska EU:n perustuslaki määrää jäsenvaltioille vain yhden poliittisen linjan, ja se on Kolmannen tien politiikka. Ja tämän tietää Suomessa tällä hetkellä joka ainoa hallaahosoini, ja niinpä perussuomalaiset ovatkin nyt hallituksessa siniverisiä.

        Tähän liittyy myös annettu uutinen ennen viimeisimpiä presidentinvaaleja, että Suomessa on mahdollinen jopa salamurha presidentinvaaleissa.

        Se liittyi tietysti siihen, jos Suomeen olisi - tosin pelko oli turha - kansa valinnut Laura Huhtasaaren, siis perussuomalaisen presidentin. Tämä ei olisi ollut koskaan mahdollista edellä mainitusta syystä, koska valtioneuvosto (hallitus presidentti johtajanaan) ottaa EU:n komissiolta suoraan määräykset vastaan toimeenpanoa varten, ja nämä määräykset edustavat vain Kolmannen tien politiikkaa, jota perussuomalaiset eivät kannata.


      • dxfvsdgsdrg
        xzzcxxcc kirjoitti:

        Vaalit, joiden takia voi tulla tapetuksi − Yhdysvaltain vaalijärjestelmä on villi länsi, ja hakkeri Harri Hursti on sen keskellä
        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/2ed3e356-bbad-34cd-a4e1-bf9e8b6d4f41
        Hakkeri Harri Hursti on tarkkaillut Yhdysvaltain vaaleja jo vuosia. Sinä ­aikana hänet on yritetty myös tappaa. Siitä huolimatta hän on jälleen tarkkailijana marraskuun välivaaleissa.
        https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/valkohatut-ovat-surkimuksia-usa-n-vaalien-turvallisuutta-valvomaan-palkattu-hakkeri-harri-hursti-yritettiin-tappaa-6747992

        Asiallista ja harmittavan tuttua tekstiä. Tosin USAssa politiikka ja raha ovat niin kietoutuneet yhteen, että niitä on aika mahdoton erottaa. Eikä se ole uusi ilmiö ja kansalaiset, jotka haluavat olla kapitalisteja, eli pelkäävät "sosialismia" kuollakseen - tietämättä mistä puhuvat, kannattavat sitä ilmiötä puolueesta, tms riippumatta. Ei niin, että tietoturvan suojausta ja manipuloinnin estoa paljon kannatettaisiin muuallakaan, nykyinen muoto ja käytäntö kun nähdään hyödylliseksi kaikkien päättävien osapuolien taholla - sehän antaa itselle aika vapaa kädet kaikista kauniista puheista huolimatta, heh!

        Olemme samaa mieltä: aihe on erittäin tärkeä. Jaan linkin toiseen vaaleja käsittelevään juttuumme, koska uskon sen olevan jotain mitä haluaisit ehkä lukea.
        https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/huolettaako-vaalitulokset-on-syytakin-vaalikoneiden-opas-neuvoo-surkeaan-tietoturvaan-hyokkaajille-naurettavan-helppo-maali-6748166

        Vaalikoneet murrettiin minuuteissa – suomalaishakkeri: unohtakaa presidentinvaalit, täällä vaikutus olisi suurin
        https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/vaalikoneet-murrettiin-minuuteissa-suomalaishakkeri-unohtakaa-presidentinvaalit-taalla-vaikutus-olisi-suurin-6665584
        "Yhdysvaltalainen tietoturvatapahtuma Def Con hankki tänä vuonna paikalle 30 amerikkalaista äänestyskonetta. Hakkerit onnistuivat murtautumaan niihin kaikkiin, osaan vain muutamassa minuutissa, kertoo The Hill.

        Äänestyslaitteet ovat teknologisesti melko yksinkertaisia. Niiden tietoturvaongelmista on puhuttu jo vuosien ajan. Otsikoihin ne nousivat erityisesti viime vuoden presidentinvaaleissa, Trumpin ja Venäjän hakkerikohun myötä.

        Presidentinvaalien sijaan Hursti ottaa esiin myös muunlaiset, ei-valtiolliset äänestykset, joissa voitaisiin tehdä vahinkoa.

        "Kannattaa seurata rahaa", hän toteaa. Muun muassa pankkilupien ja tieurakoiden kaltaisissa sopimuksissa rahaa liikkuu paljon. Tällaisissa tapauksissa äänestysten hakkeroinnilla voisi olla todellista vaikutusta."

        Vaalivilpit kuriin:

        Ehdotus: Vaalihuijausvapaa vaalijärjestelmä!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15167254/ehdotus-vaalihuijausvapaa-vaalijarjestelma!
        "Idioottivarma vaalijärjestelmä estämään ulkoiset ja maan sisäiset vaalivilpit. Jokainen suomalainen tai ulkomaalainen voi tarkistaa vaalituloksen ja sen kaikki yksityiskohdat.

        Vaalilippuun tarkistusnumero jossa myös vaalipaikan tunnus, ja äänestäjä saa "hiilikopio"kuitin jossa tarkastusnumero ja kuulakärkikynällä raapustetun numeron painojälki. Kaikki käytetyt ja tyhjät tarkistusnumeron sisältämät vaaliliput ja äänestysnumero perässä julkaistaan vaalijärjestelmässä varmistettuna hash-tunnisteellisena tiedostona, jonka voi katsoa onlinena tai ladata omalle koneelle offlinena ja tarkistaa että oma ääni meni oikealle ehdokkaalle ja tarkistaa kaikkien vaalipaikkojen tuloksen erikseen, kokonaisäänet, tyhjät vaaliliput ym."

        Pahin uhka vaalihakkeroinnille ja manipulaatiolle ei ole ulkoinen vaan sisäinen "deep state" isku. Usein vaalijärjestelmät ovat yritysten ja niiden johdon "käsissä", joten maan sisäinen hyvävelikorruptio eli ns. varjohallinto on pahin uhka, jos sitä varten ei ole varauduttu. Onko?


      • onko.suojattu
        voikomukavaikuttaa kirjoitti:

        Eli yritän sanoa sitä, että jos äänestämällä ei voi vaikuttaa, niin voiko vaikuttaa myöskään silloin äänestystulosta manipuloimalla? Ja jos voi vaikuttaa, niin mihin? Tällainen uutisointi on silkkaa propagandaa.

        "Eli yritän sanoa sitä, että jos äänestämällä ei voi vaikuttaa, niin voiko vaikuttaa myöskään silloin äänestystulosta manipuloimalla? Ja jos voi vaikuttaa, niin mihin? Tällainen uutisointi on silkkaa propagandaa."

        Mitä sä oikein puhut??? Väitätkö että jos pystyisi vaalitulosta manipuloimaan sisältä käsin esim. nostamaan tietyn puolueen suurimmaksi ja laskemaan kansan enemmistön äänestämää puoluetta alemmas, ei muka voisi vaikuttaa??? Suurin puoluehan Suomessa on yleensä aina päähallituspuolue ja pääministeripuolue, joka tekee hallituspolitiikan päälinjat. Apupuolueet joko nielevät tämän, mahdollisesti koittavat vaikuttaa edes hieman ja estää suurimmat ylilyönnit, jos niiden politiikkaa on erilaista, tai sitten siirtyvät kiltisti oppositioon kasvamaan. Sen sijaan yksittäinen äänestäjä ei voi vaikuttaa, eivätkä edes joukot jos takana todellakin on tällainen vaalijärjestelmämanipulaatio, jolla järjestelmää hallinnoivat piirit muokkaavat vaalitulosta haluamakseen. Jos on rahaa ja pääsy vaalijärjestelmiin, niin on mahdollisuus muokata vaalituloksia. Pelottava ajatus.


      • olisilaillakiellettyä

        EI, ei voi vaikuttaa, ei edes Soinin jytkyt, koska Soini kävi Alexander Stubbin kanssa peliaitiossa ja kertoi sen jälkeen, ettei voi mennä edes hallitukseen, koska ei kannata hallituksen linjaa (eikö tuo linja pitäisi valita äänestystuloksen perusteella?).

        Saikohan Soini vasta tuolloin tietää, että EU:ssa pitää noudattaa Kolmannen tien politiikkaa? Tuskinpa sentään, koska hänen poliittinen avustajansa oli/on katolisen Opus Dei järjestön Jeesuksen aasi Oskari Juurikkala, joka on hyvin perehtynyt EU-politiikkaan ja opiskellut London Shcool of ecomics - opinahjossa Euroopan Unionia. Hän myös kirjoitti Soinin puheet.

        Ja kun Halla-ahosta tuli pj - ja koska tuon edellä mainitun syyn vuoksi perussuomalaiset eivät voi olla hallituksessa edelleenkään - joutui Soinin jengi vaihtumaan sinisiksi.

        Kuka äänesti vaaleissa sinisiä? Kuka äänesti Stubbin Kanervan tilalle ulkoministeriksi?

        Viimeisin näytös käytiin presidentinvaaleissa - puhuttiin jopa salamurhasta. Puhe oli välttämätön, jos presidentiksi olisi kansa valinnut perussuomalaisten Lauran - nimittäin se ei olisi ollut mitenkään mahdollista, koska valtioneuvosto presidentin johdolla ottaa EU-komissiolta vastaan suoraan nuo Kolmannen tien toimeenpanokäskynsä.

        Mutta äänestämättä voi vaikuttaa - silloin ei saada muodostettua eduskuntaa tai hallitusta, ja jouduttaisiin kuuntelemaan kansan ääntä, että millä perusteella kansalaiset suostuisivat äänestämään ja antamaan valtuutuksensa (olettaen että toimisi demokratia).


      • jeesuksenaasi

        Niin tuosta Soinin jytkystä - olenkin varma, että hän tiesi vallan hyvin, ettei voi mennä hallitukseen, mutta keräsi härskisti silti äänet pelikentältä, joten lasken koko tuon teon laskelmoiduksi huijaukseksi kokoomuksen piikkiin, joka on EPP-puolueessa ja kasvattaa kristillistä valtioliittoa (Weberin sanoja lainatekseni) ihan reilulla kädellä - onhan Katainen EPP varapuheenjohtaja ja Niinistö kunniapuheenjohtaja.

        Oskari Juurikkala - Jeesuksen aasi.

        https://www.apu.fi/artikkelit/jeesuksen-aasi-oskari-juurikkala

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000459070.html


    • 1231232131f232f3

      Tässä unohdetaan että meitä suomalaisia on montaa eri sorttia. On mielipiteitä joka lähtöön. Valtion ja jopa ihmisten yleisistä uskomuksista ja mielipiteistä poikkeaminen ei tarkoita liittoutumista venäjän kanssa tai sitä että olisi venäjän trolli botti. Yksinkertaisesti on vain erimieltä esim rokotteista tai muista asioista. Se kuuluu sananvapauteen ja on normaalia ihmisille olla erilaisia ja omata erimielipiteitä.

      • järkyttäväsuomi

        Mitä sanoisit maailmasta, joka ei perustuisi mielipiteisiin vaan tietoon? Sanotaan, että mielipide on uskon asia. Mistä arvelisit tulleen ihmisille tuollainen mielipideusko?

        Kirjoitat näin: Yksinkertaisesti on vain erimieltä esim rokotteista tai muista asioista. Se kuuluu sananvapauteen...

        Onkohan sinulla harmainta hajuakaan, että miltä tämä kuulostaa ihmisen korvana, joka perustaa ajattelunsa tietoon eikä uskoon?!

        Mutta annoit minulle kyllä hyvän aasinsillan jatkaa tästä.


      • voipyhäjysäys

        Mihin helvettiin me on tultu, kun kansalaisen sananvapauteen kuuluu mielipideoikeus rokotteista?! Siis kansalaisen mielestä, jota minulle korostetaan. Eikä niin, että meille kansalaisille ihan aidosti ja oikeasti kuuluisi faktatieto/ informaatio rokotteiden haitoista ja eduista?!

        Seuraavaksiko on mielenosoitus rokkoteista muodostettavien mielipiteiden puolesta ja tietysti myös mielenosoitus sitä vastaan?

        Mitä teidän aivoillenne on tapahtunut?


      • IhmeJaKumma

        Ryssäntrollikortti on se joka heitetään aina kun joku on Natoa, EU:ta, EU-liittovaltiota, maahanmuuttoa, rajat seljällään politiikkaa, uusliberalismia, globalismia tai porvaripolitiikkaa vastaan. Helppo tapa tehdä kritiikki epäilyksenalaiseksi. Persujen, SDP:n, vasemmiston ja ay-liikkeen kannattajia sekä isänmaallisia on myös syytetty Putintrolleiksi. Koska kaikki yhteiskunnan yhtenäisyyttä ja vakautta uhkaava on venäjätrollien hybridivaikuttamista saa siis olla vain yhtä mieltä ettei ole ulkoa ohjattu tai hyödyllinen idiootti. Politiikka pysyy samana kun kukaan ei saa tai voi esittää kritiikkiä, ja sehän on tarkoituskin.


      • KyttäläSFään
        IhmeJaKumma kirjoitti:

        Ryssäntrollikortti on se joka heitetään aina kun joku on Natoa, EU:ta, EU-liittovaltiota, maahanmuuttoa, rajat seljällään politiikkaa, uusliberalismia, globalismia tai porvaripolitiikkaa vastaan. Helppo tapa tehdä kritiikki epäilyksenalaiseksi. Persujen, SDP:n, vasemmiston ja ay-liikkeen kannattajia sekä isänmaallisia on myös syytetty Putintrolleiksi. Koska kaikki yhteiskunnan yhtenäisyyttä ja vakautta uhkaava on venäjätrollien hybridivaikuttamista saa siis olla vain yhtä mieltä ettei ole ulkoa ohjattu tai hyödyllinen idiootti. Politiikka pysyy samana kun kukaan ei saa tai voi esittää kritiikkiä, ja sehän on tarkoituskin.

        Kaikki pyrkii samaan, mutta suojellaanko tällä kansaa vai valtaa?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15191547/tiedustelulakia-on-turha-kiirehtia!#comment-95551823


      • polpolaan.vie
        KyttäläSFään kirjoitti:

        Kaikki pyrkii samaan, mutta suojellaanko tällä kansaa vai valtaa?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15191547/tiedustelulakia-on-turha-kiirehtia!#comment-95551823

        Kannatamme: viranomaisvastaisuus kuriin kaikin keinoin
        https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005894211.html

        Joskus ratkaisu on lähempänä kuin luulisikaan. Soteakin on väännetty asiantuntijoiden johdolla vuosikaudet, eikä valmista ole tullut. Sillä aikaa sisäministeriö on kaikessa hiljaisuudessa, suuressa luovuudessa ja älyn säihkeessä keksinyt lähes täydellisen rat­kaisun.

        Ministeriössä on valmisteltu lakiesitystä, joka antaisi poliisille pääsyn moniin arkaluonteisiin potilastietoihin. Esityksen mukaan poliisille olisi hyvä raportoida esimerkiksi se, ”jos henkilö osoittaa viranomaisvastaisuutta”.


      • trollittrollaatoisiaan

        ”Ryssäntrollikortti on se joka heitetään aina kun joku on Natoa, EU:ta, EU-liittovaltiota, maahanmuuttoa, rajat seljällään politiikkaa, uusliberalismia, globalismia tai porvaripolitiikkaa vastaan. Helppo tapa tehdä kritiikki epäilyksenalaiseksi.”

        Ei ole helppo tapa, jos on tietoa, eikä vain mielipiteitä, jotka perustuvat uskoon, luuloihin ja kuvitelmiin.

        Kuten sanon edellä -tuon EU:n perustana on sekä Kolmannen tien politiikka, että he (EU:n perustajat EPP-puolue) ovat entisen Neuvostoliiton kaatumisen takana, koska on tarkoituksena muodostaa big-Eurooppa.

        Ei teille voisi syöttää mitään venäjätrollikortti edes - muuten kuin hilpeässä huumorimielessä - jos te olisitte tietoisia esimerkiksi tällaisesta asiasta:

        ”Ilkka Kanerva Yhtenäisen Venäjän puoluekokouksessa

        Julkaistu: 23.9.2011

        Ilkka Kanerva osallistuu tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Yhtenäisen Venäjän puoluekokoukseen Moskovassa.

        Ilkka Kanervan mukaan sisarpuolueiksi tituleeratuilla kokoomuksella ja Yhtenäisellä Venäjällä ei ole varsinaista ideologisesti yhteistä pohjaa...”.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000434133.html

        On siis tuo vuosi 2011, kun Suomen kansa yritti vaalijytkyä, jonka jytkyn pisteet siirtyivät Alexander Stubbin peliaitiovierailulla (ei pystytty salakuuntelemaan) roskakoriin. Nyt jos edes yhtään hämmästytti tämä uutinen - kyseessähän on Putinin puolue - niin ihmettelijä ensimmäiseksi ryhtyi katsomaan tuon Putinin puolueen wikipedia sivua, ja ehkä huomasi siellä tämänkin:

        ”Puolue on tavoitellut Euroopan kansanpuolueen (EPP) jäsenyyttä. Elokuussa 2010 kokoomuksen Verkkouutiset kertoi, että kokoomus aikoo järjestää Yhtenäisen Venäjän kanssa seminaarin Helsingissä. Uutinen on kuitenkin myöhemmin poistettu Verkkouutisten sivuilta, mutta siihen viitataan Finrosforumin tiedotteessa 27.8.2010.[28] Ilta-Sanomat kertoi joulukuussa 2014, että tällainen seminaari oli järjestetty neljä vuotta aiemmin, mutta uutisessa ei kerrota seminaarin tarkkaa ajankohtaa eikä siinä ole yhtään linkkiä sen aikaisiin otsikoihin tapahtumasta.[29] Vuonna 2003 kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä osallistui kutsuvieraana Yhtenäisen Venäjän puoluekokoukseen Moskovassa.[30]

        Yhtenäinen Venäjä on käynyt vuonna 2008 myös neuvotteluja jäsenyydestä kristillisdemokraattisen Centrist Democrat Internationalin kanssa.[31]

        Yhtenäisellä Venäjällä on yhteystoimisto Israelissa Kadiman kanssa tehdyn sopimuksen myötä.[32] Puolueella on myös strateginen yhteistyösopimus Kiinan kommunistisen puolueen kanssa.[33] Yhtenäinen Venäjä on keskustellut kiinalaisten kanssa kokemuksista yhden puolueen järjestelmästä ja talouspolitiikan johtamisesta.[34]”

        Sivua on siistitty sen jälkeen, kun todella Jyrki Katainen johti näitä EPP:n ja Putinin puolueen yhtymisneuvotteluja (=big-eurooppa), myös sisäministeriön sivuilta löytyy venäläisten tulonorganisointi, jossa lukee, että tämän hyväksi on käytettävä mahdollisimman tarkkaan myös ulkopuolinen rahoitus. Puhutaan viisumivapaudesta, mutta enpä ennen ole kuullut, että Suomen virkamiehillä on pakolliset ko. viisumimaan kieliopinnot - tässä tapauksessa siis venäjän kielen - tai ilmaiset tulkkipalvelut, jotka nyt lukevat tässä venäläisten tulo-organisointioperaatiossa.

        Tätä varten oli jo EU:ssa tehty laki, että kaikki jatkossa ratkaistaan vain väestömäärän pääluvun mukaan, siis kansalaisten määrän. Arvatkaapa, että kenen ehdotukset olisivat silloin aina olleet voimassa?

        Niin, ihmetelkääpä, että mitä ihmettä se Putin nyt oikein meinasi, kun tässä tilanteessa, kun kaikki oli valmiita, ja just piti paukahtaa hänen taskuunsa kaikki, niin hän lähettikin tunnuksettomia sotilaita - pieniä vihreitä - Ukrainaan, ja on nyt Krimin tilanteen takia on kaiken maailman pakotelistalla?

        Miltä kuulostaa nyt venäjätrollikortti?


      • mitätrollataan

        ”Ryssäntrollikortti on se joka heitetään aina kun joku on Natoa, EU:ta, EU-liittovaltiota, maahanmuuttoa, rajat seljällään politiikkaa, uusliberalismia, globalismia tai porvaripolitiikkaa vastaan.”

        Et taida tietää, että EU:ssakin on Venäjän Nato-edustaja, sekin kai on mennyt ohitse, että Naton on perustanut EU? Suomen kuuluminen Natoon on yksi trollikortti - jos kuuluu ihan perustuslakia myöten Euroopan Unioniin, niin miten voi olla kuulumatta silloin Natoon?

        Mutta ennen kaikkea miten ryssätrollikortti on porvaripolitikkaa vastaan, kun Putinin puolue on kokoomuksen sisarpuolue, joka kuuluu puolueena jo EPP:n EU:n poliittiseen ryhmään, mutta myös Katainen on EPP:n puheenjohtajia ja Niinistö kunniapuheenjohtaja nimenomaan heidän puolueessaan?

        Selitys: tämä ryssätrollikortti on tehty ja tehdään teidän hämäämiseksi, että ette pysty seuraamaan, miten tämä yhdentyminen - Venäjä EU yhtyvät, ettekä huomaakaan, kun suomen kieli muuttuu pakkoruotsista pakkovenäjäksi. Montaa pakkokieltähän ei nyt pieneen Suomeen mahdu!


      • historiaaolkaahyvä

      • luettavaa

        Tämä oli koko jutun helpoin selvitettävä, että Putin ja Merkel ovatkin toistensa alteregoja; osaahan Merkel sujuvasti venäjää, on syntyjään Neuvostoliitosta, tai siis DDR:stä, hänellä on vankka kommunismitausta. Hän on ollut neuvostokommunismitoiminnassa Itä-Saksassa vankasti mukana aina 90-luvulle asti, ja Putin toimi samassa paikassa KGB-johtajana, ja on saanut venäjänkielielen stipendejä Pietariin/Moskovaan.

        Mistä ajasta lähtien Putin toimi Pietarin kaupunginjohtajana? No, joka tapauksessa ainakin silloin 90-luvulla, kun hän teki Suomeen yli 70 matkaa - tarkemmin Turkuun - ja vietty mm. 40-vuotispäivänsä Turussa.

        https://www.verkkouutiset.fi/kohukirjassa-putinin-rahoista-kerrotaan-myos-suomi-yhteyksista-26305/

        https://www.verkkouutiset.fi/nain-vladimir-putin-kytkeytyy-venajan-alamaailman-kuninkaisiin-50183/

        Lue nuo.


      • kuinsamaaperhettä

        Taustatietoa linkistä liittyen tulevaan big-eurooppaan:

        ”Litvinenkon yhdessä toisen venäläisen ex-agentin Juri Shvetsin kanssa laatima selvitys koski Putinin pitkäaikaista liittolaista ja lähipiiriläistä Viktor Ivanovia.

        Ivanov toimii nykyisin Venäjän federaation huumepoliisin päällikkönä. Hän on myös istunut monien valtion omistamien suuryritysten johdossa ja pitänyt useita korkeita virkoja Putinin hallinnossa.

        1990-luvun alussa Ivanov toimi Putinin alaisuudessa Pietarin pormestarinviraston kansliapäällikkönä. Litvinenkon ja Shvetsin mukaan Ivanov loi tuolloin läheiset suhteet Tambovin mafiaan ja sen johtajaan Vladimir Kumariniin.

        Raportin mukaan Ivanov hankki tämän ”hämärän liikesuhteen” avulla Pietarin satamasta osuuden, jonka hän omisti vielä raportin julkaisuhetkelläkin.

        Raportin yksityiskohdat ovat tulleet esiin Litvinenkon surmaa käsitelleessä suuressa brittitutkimuksessa. Sen perusteella Litvinenko surmattiin mitä todennäköisimmin Venäjän tiedustelupalvelun FSB:n operaatiossa. Surmateolla oli tutkimuksen mukaan myös todennäköisesti Venäjän tiedustelupalvelun johtajan Nikolai Patrushevin ja myös maan presidentti Vladimir Putinin hyväksyntä. Verkkouutiset kertoo raportista kattavasti tässä.

        Litvinenko ja Shvets nimittävät Ivanovia raportissa ”Putinin suojatiksi” ja toteavat molempien poliittisten urien olleen sidoksissa toisiinsa. Raportin mukaan Putin oli mukana Ivanovin hämäräpuuhissa Pietarin järjestäytyneen rikollisuuden kanssa. Litvinenko ja Shvets kertovat Putinin olleen esimerkiksi henkilökohtaisesti osallisena avustamassa Kolumbialaista huumekartellia rahanpesussa Pietarissa.”


      • liitetääntieto
        luettavaa kirjoitti:

        Tämä oli koko jutun helpoin selvitettävä, että Putin ja Merkel ovatkin toistensa alteregoja; osaahan Merkel sujuvasti venäjää, on syntyjään Neuvostoliitosta, tai siis DDR:stä, hänellä on vankka kommunismitausta. Hän on ollut neuvostokommunismitoiminnassa Itä-Saksassa vankasti mukana aina 90-luvulle asti, ja Putin toimi samassa paikassa KGB-johtajana, ja on saanut venäjänkielielen stipendejä Pietariin/Moskovaan.

        Mistä ajasta lähtien Putin toimi Pietarin kaupunginjohtajana? No, joka tapauksessa ainakin silloin 90-luvulla, kun hän teki Suomeen yli 70 matkaa - tarkemmin Turkuun - ja vietty mm. 40-vuotispäivänsä Turussa.

        https://www.verkkouutiset.fi/kohukirjassa-putinin-rahoista-kerrotaan-myos-suomi-yhteyksista-26305/

        https://www.verkkouutiset.fi/nain-vladimir-putin-kytkeytyy-venajan-alamaailman-kuninkaisiin-50183/

        Lue nuo.

        Unohtui tuossa mainita, että silloin EU komissionjohtajana toimi Jose Manuel Barroso Portugalista, hän vastaavasti on oman maansa 70-luvulla tapahtuneen neilikkavallankumouksen maanalaisen maolaisen kommunistisiiven johtaja.


    • ssjxjddjjd
      • mikääneimiltänäyttää

        No oli erikoinen kyllä - ja mitähän todellisuudessa tarkoitti. Uutisointi on nykyään sellaista, että pitäisi osata lukea rivienvälistä, kun mitään totuuksia ei enää sanota ääneen, kun tarvitaan se tyhmistetty kansanosa uskomaan äänestämiseen ja ennen kaikkea auktoriteetteihin. Muutenhan kirkon 2000 vuoden historia menisi haaskuun päiden katkomisissa ja roviolla polttamisissa, jos geenimme vapautuisivat tästä opetettuun uskoon perustuvasta mielipidemaailmasta ja aivot ohjautuisivatkin kohti tietoa.


      • pitkähistoria

        Niin, Euroopan Unionilla on todellisuudessa 2000 vuoden historia, eikä sitä ole turhaan verrattuna Rooman vallanaikaan. Mutta yksi korjaus tässä on - vaikka eurokin on vain plagiointi menneisyydestä - Rooman vallanaika ei omistanut valtioiden maa-alueita, ja tämä korjattiin finanssikriisillä ja näillä velkatakausvastuilla, kun EKP:n plakkarissa on velkakirjat, joita olemme miljardeilla takaamassa.

        Ja siellä plakkarissa on muuten myös meidän kultavarantomme, jota Suomella oli reilut 40 tuhatta kiloa kultaharkkoina, koska kun liityttiin euroon, ne piti luovuttaa - muistaakseni 80 prosenttia EU:lle - huomautan tämän, ennen kuin ryhdy harkitsemaan valtion takaisinostamista Roomalta, tuo varojen takavarikointi osattiin ennakoida jo hyvissä ajoin ennen kuin koko totuus selvisi.

        Vähän vuosia tuosta EU:n historianlikistä:

        Syyskuu, vuosi 1946
        19.

        Puhuessaan Zürichin yliopistossa Winston Churchill ehdottaa eräänlaisten Euroopan Yhdysvaltojen perustamista.

        (minun huomautus: Churchill puhuu yksityishenkilönä, hän ei ole minkään maan poliitikko)


        Toukokuu, vuosi 1948
        7.-11.

        Euroopan yhdentymisen puolesta toimivien liikkeiden kansainvälisen koordinointikomitean muodostama Eurooppa-kongressi kokoontuu Haagissa. Kongressin puheenjohtajana on Winston Churchill, ja siihen osallistuu 800 edustajaa. Osanottajat antavat suosituksen eurooppalaisen neuvotteluelimen (European Deliberative Assembly) ja erityisen Euroopan neuvoston (European Special Council) perustamisesta. Näiden elinten tehtävänä on valmistella Euroopan maiden poliittista ja taloudellista yhdentymistä. Kongressin osanottajat suosittavat myös ihmisoikeusperuskirjan antamista ja erityisen tuomioistuimen perustamista valvomaan tämän peruskirjan noudattamista.

        (minun huomautus, sama vuosi, kun Israelin valtio perustettiin, 1952 Saksasta siirrettiin varat Israeliin ikäänkuin juutalaisten kansanmurhan korvauksena, Saksa sai maailmanpankilta velkansa anteeksi)

        Toukokuu, vuosi 1950
        9

        Vuonna 1950, Jean Monnet'n ajatusten innoittamana, Ranskan ulkoministeri Robert Schuman ehdottaa Länsi-Euroopan hiili- ja terästeollisuuden yhdistämistä.

        (Tässä syntyy EPP-puolue, ja se on EU:n perusta)

        Marraskuu
        4

        Yleissopimus ihmisoikeuksien ja perusoikeuksien suojaamiseksi allekirjoitetaan Roomassa.

        (Minun huomautus: Rooma on kaiken perusta jo 2000 vuoden ajalta kristinuskon kautta)


      • yhteinenperheemme

        Johdan edellä EPP-puolueen yhdistämisen vuoteen 1950, jota yleisesti käytetään, mutta puolueesta kertovalla wikisivulla se johdetaan kyllä jo vuoteen 1925.

        ”Halutessaan historiaa voi jäljittää aina vuonna 1925 perustettuun Secretariat International des partis démocratiques d'inspiration chrétienne asti.”

        Mutta pistän kyseisen sivun mappiööhön jo sen vuoksi, että siellä ei puhuta mitään vuoden 2010 Varsovan puoluekokouksesta, joka Suomessa otsikoitiin, että Katainen vei sinisen unelmansa Varsovaan.

        Kokous oli merkittävä niin tuon Puolan lento-onnettomuuden vuoksi, joka tapahtui samoihin aikoihin kuin myös siksi, että tuossa manifestissa päätettiin elinikäinen työ- ja/tai opiskeluvelvollisuus (luki oikeus, mutta kuka tuota on koskaan oikeutena ennenkään kieltänyt). Niin kokous kuin lento-onnettomuus olisi tietysti saanut aikaan mielenkiintoisia mielleyhtymiä, niin oli parempi sensuroida sivuilta - kirjoitetaan sellaista historiaa, josta pidetään ja josta on hyötyä.

        Tämä tarkoittaa sitä, että elinikä on sen mittainen kuin fysiikka tai pää vielä toimii, ja tähän nyt joka tapauksessa tähdätään - ei tehokkuus turhia pidä hengissä. Kokous ja kohta oli tietysti sensuroitava, kun joku älysi, että mitä siinä todellisuudessa lukee ja mitä sillä tarkoitetaan.

        Mutta ei totuus tulessakaan pala - teothan sen näyttävät, eivätkä puheet, tai jos uskomme puheita olemme kuin Korhola edellä olevan uutisen mukaan aivan shokissa, kun ne eivät vastanneetkaan tekoja.


    • natsisaksanperusta

      Kiinnostuin EPP-puolueesta, koska heidän historiankirjoituksessaan luki, että he ovat olleet maanpaossa Etelä-Amerikassa. Miksi ihmeessä? Mikä sellainen ryhmittymä oli, joka ei mahtunut toisen maailmansodan aikana Eurooppaan?

      Sellainen oli kansallissosialistinen puolue, sen vasemmisto siipi, jonka Hitler ajoi maanpakoon Pitkien puukkojen yönä, eikä kenellekään varmaan ole enää epäselvää, että EU-politiikka, Kolmas tie on kansallissosialismia. Se on aate, joka peilautuu kuhunkin aikaan omanlaisenaan - ei välttämättä rodunjalostus -nimisenä - ja joka käsitellen ihmisiä vain massoina ja tärkeintä siinä on tehokkuus - yksilöä se ei tunne tai tunnista. Heikkous on kauhistus. Kansallissosialismista juontavat myös tupakanvastustamiskampanjat.

      Tämä tietysti johti tutkimaan niin kansallissosialismia kuin juutalaisia kuin myös holokaustin kautta Hitlerin maailmaa.

      Tuo mies, Hitler, oli pelkkä stuntti, katutaiteilija, maalari, joka peilin edessä harjoitteli kasvonilmeitään puheitaan varten. Ei mitään mahdollisuutta, että tuo juutalaistaustan omaava pikkumies olisi pyörittänyt sellaista koneistoa kuin miksi natsi-Saksa on kuvattu.

      Seuraava ongelma tuli sanasta rodunjalostus - mitä se tähän liittyy? Juutalaisuus on uskonto, eivätkä juutalaiset ole geneettisesti samaa heimoa, kansaa, seemiläisiä - sellaisia ovat nyt lähinnä Palestiinan alueella asuvat arabit jopa kielensäkin perusteella. Ja ainoa mistä seemiläisyys löytyykin, niin on kielitieteestä. Todellisuudessa siis antisemitismi onkin heidän kielensä vastustamista?!

      Romanit ovat geneettisesti samaa heimoa, mutta ei uskonto juutalaisuus ja juutalaiset, koska juutalaiset ovat pääosin Aasiasta kotoisin olevan paimentolaisheimon uskontokäännynnäisiä ja jälkeläisiä - kasaareja - jotka ovat siirtyneet länteen taistellesaan ja valoittaessaan siinä matkalla mm. Venäjän. Niinpä puhutaankin Venäjän juutalaisista, ymmärtäisin, että he ovat nyt juuri näitä olgarkkeja, jotka Neuvostoliiton kaatumisen myötä onnistuivat saamaan venäläisten omaisuuden itselleen - Euroopan juutalaisia sanotaan myös askenatsijuutalaisiksi (ts=z-kirjain hattu päällä).

      Tuosta tutkinnasta vasta trollikortteja löytyikin - väitettiin jopa, ettei holkaustia koskaan ole ollutkaan! Kuka tuollaisesta väitteestä hyötyisi?!

      • kohtiholokaustia

        Juutalaisuus tuli esille myös kahden tiedemiehen teoksen kautta - toinen oli itsekin juutalainen Sigmund Freud, joka kirjoitti kirjan Mies nimeltä Mooses.

        Hän julkaisi sen vasta Englannissa maanpaossa, koska pelkäsi katolista kirkkoa, ja hän kuolikin myrkytettynä pian kirjan julkaisun jälkeen.

        Hän hahmotteli Mooseksen Egyptistä paenneeksi faaraoksi ja sotaisaksi hyksoskuninkaaksi, ja niinpä mitkään jäljet eivät johtaneetkaan Israeliin. Tai siis Palestiinaan, koska Israelin valtiohan on syntynyt ja perustettu YK:n mandaatilla vasta 1948, ja Freud julkaisi kirjansa jo vuonna 1937.

        Toinen juutalaistiedemies on Albert Einstein - hän kertoo elämäkerrassaan paenneensa Saksasta siinä vaiheessa, kun hänen yliopistossaan juutalaisopettajaneuvosto teki päätöksen, ettei juutalaisia enää hyväksytä ollenkaan oppilaiksi.

        Miksi ihmeessä juutalaiset itse lähtivät tukemaan natsi-Saksan toimintaa ihan vapaaehtoisesti - omaa kansanmurhaansa?


      • tässänytolemme

        Juutalaiset ovat tehneet itselleen jo kauan sitten ennustuksen, että 6 miljoonaa juutalaisuhria tarvitaan, että he saavat oman valtion - jos olette ihmetelleet, että miksi aina puhutaan 6 miljoonasta, vaikka se ei ole totta, niin se johtuu tästä ennustuksesta.

        He saivat oman valtion korvauksena kansanmurhasta, mutta he saivat myös takavarikoidun omaisuuden tuhotuilta juutalaisilta, jotka Konrad Adenauer, Saksan valtiovarainministeri lähetti Israeliin vuonna 1952. Konrad Adenauer on EPP-puolueen perustaja, Kolmannen tien politiikan tekijä - tai käyttöönottaja - ja myös Pan-eurooppaliikkeen perushahmo, jonka ideologia on kreivi Coudenhove-Kalergin käsialaa, siis tämä hänen wikilinkistään:

        ” Kaukaisen tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Nykyiset rodut ja yhteiskuntaluokat häviävät vähitellen, kun tila, aika ja ennakkoluulot eivät enää vaikuta. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, korvaa kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”

        – Coudenhove-Kalergi. Praktischer Idealismus[1]

        ” Juutalaisten tuhoamisen sijasta on Eurooppa tuon keinotekoisen valintaprosessin kautta tahtomattaan jalostanut ja kehittänyt siitä kansasta tulevaisuuden johtajakansan. Ei siis ihme, että tämä getto-vankilasta paennut kansa kehittyi Euroopan henkiseksi ylimistöksi. Niin antoi laupias johdatus Pyhän hengen armosta Euroopalle juutalaisten vapautumisen ansiosta uuden aatelisen rodun hetkellä, jolloin feodaaliaateli tuhoutui. ”

        Siinä teille on nyt sitten massamaahanmuutto ja rodunjalostus, mutta myös se, että kaikki tapahtui Pyhän hengen armosta, mutta miten, senpä kerron, kun ehdin.

        – Coudenhove-Kalergi. Praktischer Idealismus[2]


      • pyhänhengenarmosta

        Siinä nyt meni Coudenhove-Kalergin - tuon itävaltalaisen kreivin ja Pan-eurooppaliikkeen ideologin nimi minun oman kommenttinit alle, joten ne ovat väärinpäin.

        Joka tapauksessa natsi-Saksa sai teidät - kuten tietysti minutkin, ennen kuin hankin tietoa - uskomaan, että juutalaisuus on rotu käyttämällä propagandaan rodunjalostus -sanaa sekä uskomaan, että he ovat Israelista kotoisin, ja jos tätä vastustetaan, niin - tässäkin vielä rotu - kyseessä on antisemitismi, ja näin he saivat oman valtion Israelin ja nyt israelilaiset ovat siis tuon valtion kansalaisia, juutalaisia.

        Tämän jälkeen minun oli perehdyttävä kahdestakin syystä Raamattuun - niin tuossa väitetyssä israelilaisten historiassa, jota vanha testamentti on täynnä kuin myös uuden testamentin kautta, että miten sen mainittu pyhä henki nyt oli apuna tässä Coudenhouve-Kalergin mukaan, jonka voisi olettaa tienneen mistä puhuu, kun on ollut luomassa koko systeemiä.

        Ja tämä vasta teettikin työtä - Raamattua lukevat uskovaiset, saadakseen tukea mielipiteilleen, mutta kuinka on lukenut sitä katsoakseen, että mitä siellä todella puhutaan.


      • tiedustelutietoa

        Ennen kuin lähden tuohon, että mitä on Raamatusta selvinnyt, niin laitan vielä tiedon natsi-Saksan propagandaministeri Josef Goebbelsista ja hänen vaimostaan, natsi-Saksan ensimmäisestä naisesta. (Saattaa olla edelleen katsottavissa jostain YLE areenalta. )

        Dokumentti alkaa siitä, kun kuuden lapsen valkoisiin puetut ruumiit on kadulla rivissä ja heidän vieressään kaksi mustaksi kärventynyttä, poltettua - väitetään heidän vanhemmikseen - ruumista. Molemmilla Coebbelseilla on vankka katolinen tausta, propagandaministeristä itsestään piti tulla katolinen pappi - mutta hänellä oli loistavat juutalaisopettajat, joita hän suuresti arvosti, joten hän suuntautuikin muualle. Vaimo oli juutalaisesta perheestä, mutta heidän uskonto oli harras katolilaisuus, ja jo ennen Goebbelsin kanssa naimisiin menoa hän oli ollut puuhaamassa Israelilaista valtiota.

        He olivat ne joiden hallussa oli koko natsi-Saksa propaganda ja siihen he käyttivät nimenomaan lapsiaan, jotka he sodan viimeisinä päivinä itse murhasivat, mutta kuka olisi polttanut heidät, siis vanhemmat ja miksi?!

        Nyt on aukaistu salaiset arkistot Yhdysvaltojen tiedustelupalvelusta, ja tiedetään, että Hitler ei tehnyt itsemurhaa, hän eli Etelä-Amerikassa loppuelämänsä, kuten myös keskitysleirien kauhuista vastannut, julma lääkäri Mengele - kuolemanenkeliksi nimetty. Mengelen wikilinkissä kerrotaan, että Israelin tiedustelu tiesi kyllä, että missä Mengele oli, mutta hyvin suhteiden ansiosta hän sai elää rauhassa. Hänen wikilinkistään löytyy tietoja, jos kiinnostaa.

        Nyt on kerrottu myös, että Mengelen lääketieteelliset kokeet eivät perustuneet SS:ään, vaan lääkefirma Bayeriin, joka oli osayritys (perustajayritys) IG Farben monopolissa - maailman neljänneksi suurimmassa. Sama yritys käytti juutalaisia orjinaan sekä toimitti keskitysleireille myrkkykaasun. Omistuspohja on juutalainen, ja liittyy nyt ketjun aloitusvaiheessa linkkiin, jossa kerrotaan, että miten tämä teollisuus loi meille Euroopan Unionin - liittyy tiedusteluraporttiin nimeltä Red House Report.


    • DeepStatePuppetmasters

      Eikö muka eliitti ole yhdistynyt 2000 vuoden aikana ja heiluta naruja taustalla?

      • silkkaasinistä

        Voi pahus - unohdin tuossa toisessa ketjussa kokonaan eliitti-sanan! Totta.

        - Minusta sen opetus ja oppiminen kesti huomattavasti kauemmin kuin sanojen vihapuhe ja valemedia. Johtui varmaan siitä, että se opetettiin ensimmäisenä.

        Meni aika kauan - demokratiaan tottuneessa valtiossa - että ihmiset hyväksyivät sanan ja osasivat sujuvasti käyttää tätä jakavaa termiä.

        Nyt jo tietysti, kun on opetuksen aloituksestakin kulunut seitsemän vuotta, niin se sopii oikein luontevasti jokaisen suuhun - kaikki osaavat jo sen sanosessaan sylkäistä kuin olisivat nähneet kadun ylittävän mustan kissan. Ja kaikki me nyt ymmärrämme, että on ylempiä ja on alempia aivan kuin aateliset ja tavikset ennen vanhaan.

        Ja jos emme ymmärrettäisi, niin mitä me tekisimme siniverisillä; sinisillä perussuomalaisilla, Himasen sinisellä tulevaisuuden kirjalla Kataiselle tai edes sillä tiedolla, että Katainen vei Varsovaan sinisen unelmansa vuonna 2010.

        Kaikki olisi ollut täysin turhaa.

        Seuraavaksi opetettiin pro- ja anti-etuliitteet ryhmille - vihapuhe-sana opittiin palstoilla harvinaisen hyvin, mutta olli tietysti kahtiajako-opetuksen kesivaihe, enkä usko, että valemedia-sanan kanssa tulee mitään ongelmia enää - se on istunut oikein hyvin kansan suuhun ja ensi hetkestä lähtien.


      • suomalaisillaeihuolia

        Mutta jos totta puhutaan - ei se nyt ihan näin helppoa alussa kuitenkaan ollut, koska koko ihmisen ajatusmaailma oli ensin muutettava ja käännettävä sellaiset 360 astetta - ei enää ole ollut moneen vuosikymmeneen mitään ongelmaa, että sairaanhoito muuttuikin terveydenhoidoksi ja rauhanturvaaminen muuttui kriisinhallinnaksi.

        Kriisinhallintaa testattiin muuten Libyassa vuonna 2011 oikein mainiosti humanitäärisen ilmavalvonnan nimissä tiputtamalla pommeja ihmisten niskaan, kun heidät pelastettin hirmuhallitsijalta, eikä ketään hätkähdyttänyt hetkeäkään edes yhden, pudotetun pommin hinta, joka oli 40.000 euroa kappaleelta! Operaatio sujui todella hyvin.

        Mutta ilman tuota operaatiota ei pystyttäisikään nyt humanitäärisyyden nimissä upottamaan sadoittain jopa tuhansittain ihmisiä hyiseen Välimereen, että saadaan aikaiseksi pakolaiskeskukset ja humanitäärinen maahanmuutto järkevälle eurooppalaiselle tasolle.

        Hirmuhallitsija olisi varmasti estänyt tuollaisten kelvottomien laivojen lähdön Libyan satamista, joista paateista saamme uhriluvuin nyt kaikki päivät lukea.

        EU on pysynyt oikein hyvin kehityksessä mukana - ja jos ette tiedä - niin Suomen Utissa on jo ajat sitten koulutettu kriisinhallinnan nopean toiminnan taisteluosastot, joiden toimintasäde on 6000 kilometriä Brysselistä ja toimenpidekäskynä on rauhaan pakottaminen.

        Tämä luonnollisesti edellytti sitä, että oli tehtävä koko joukko uusia lakeja perusoikeuksien rajoittamiseksi, jotka koskevat oikeutta elämään - aina voi tässä pakotustouhussa joutua ampumaan humanitäärisyyden nimissä - mutta ei tällaisten lakien tekemisessä ollut mitään ongelmaa, ja niinpä saatiin tuo uusi perustuslaki yhteensopivasti Lissabonin sopimuksen kanssa.

        No, Irlantihan siinä vähän ryppyili, mutta ei sekään yleisen rauhan kannalta ollut ongelmallista tehdä heille ihan oma lisälehti, että saatiin Lissabonin sopimus ratifioitua, ja meidän ystävällinen presidenttimme Sauli Niinistö sitten ratifioi tuon lain, joka on nimeltä Laki Irlannin kansan huolenaiheista. Eli näin hienosti se toimi:

        Valtioneuvoston kanslia, presidentin esittely 14.6.2013:

        ”Tasavallan presidentti ratifioi Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan ja vahvisti lain Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta (HE 21/2013 vp). Pöytäkirja Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehtiin Brysselissä 16.5.2012. Sen tarkoituksena on muuttaa Euroopan unionin perussopimuksia siten, että niihin liitetään tämä pöytäkirja, jossa Irlannille annetaan oikeudelliset takeet siitä, ettei Lissabonin sopimus vaikuta eräisiin Irlannin perustuslain määräyksiin, jotka koskevat oikeutta elämään”

        https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tasavallan-presidentin-esittely-14-6-2013


      • tappavamaailma

        Libyan humanitäärisistä pommituksista, joista puhun edellä vielä sen verran, että kyseisen maan johtajalla Gadaffi oli aikaisemmin hyvää pataa kaikkien Euroopan johtajien kanssa, mutta tuli ongelma, kun hän pidätti maassaan toimineita sairaanhoitajia ja taisi joukossa olla eurooppalainen lääkärikin.

        Nimittäin selvisi, että libyalaisessa sairaalassa oli heidän toimestaan tehty laittomia, lääketieteellisiä kokeita erään lääkeyrityksen toimeksiannosta libyalaisille lapsille. Sama oli tehty myös Irlannissa lastenkodissa.

        Libyassa oli oikeudenkäynti ja kyseiset sairaanhoitajat saivat kuolemantuomion.

        Tilanteen selvitti ja neuvotteli lopulta Ranskan ex-presidentti Sarkozkyn ex-vaimo ja sairaanhoitajat pääsivät lähtemään maasta.

        Kokeet liittyivät muistaakseeni AIDS:iin ja lapsille oli annettu saastunutta verta.

        Joka tapauksessa, kun Nato -johtoinen hyökkäys Libyaan alkoi, tästä ei luonnollisesti puhuttu sanaakaan, ei tietenkään.

        Maksaisitko sinä 1600 euroa päästäksesi lääketieteellisen kokeen koekaniiniksi Afrikkaan? 800 suomalaista on kuulemma valmis maksamaan tämän hinnan ja kohdemaa on Afrikan kuuluisin orjienrahtausrannikko ja kokeen rahoittajana toimii surullisen kuuluisa Bill ja Melinda Gatesin säätiö. Kyseisen säätiön toiminta on saanut aikaiseksi - esim. tuhkarokkorokotuskampanjoilla - melkoisen määrän kehitysmaiden lasten kuolemia. Vanhemmat jopa karkasivat lastensa kanssa rajojen ylitse pakoon näitä rokotuksia. Kas, nyt ei tartu tuota suomeksikin uutisoitua asiaa ollenkaan googlehaaviin.

        https://www.aamulehti.fi/a/200391180

        Joko olet ilmoittautunut:

        ”800 suomalaista viedään ripulirokotetutkimukseen Beniniin – Kevään matkoille voi jo ilmoittautua

        Toista sataa suomalaista on jo matkannut Beniniin Länsi-Afrikkaan testaamaan, toimiiko uusi ripulirokote. Kaksi viikkoa Beninissä 1600 euron hintaan kuulostaa huokealta lomamatkalta. Loman tarkoitus on kuitenkin kuolemanvakava.”

        Syytä olettaa.

        Tanskalaislääkäri on ottanut asiakseen valistaa maailmaa tappavista lääkkeistä. Hän kertoo kirjassaan - hän sanoo lääkefirmojen olevan mafiaa pahempia - että psyykelääkekokeisiin osallistuneita nuoria löydettiin itsemurhan tehneinä, kun he söivät näitä psyykelääkkeitä. He olivat osallituneen kokeisiin täysin terveinä vain rahoittaakseen opintojaan.


      • täsmennys

        Tämä sairaanhoitajaryhmä Libyassa, joka sai kuolemantuomion näistä lääketieteellisistä kokeista lapsille, oli siis Euroopan puolelta, ei libyalaisia sairaanhoitajia.


    • tutkittuon

      Kirjoitan edellä näin, ja siirryn nyt tähän asiaan:

      ”Tämän jälkeen minun oli perehdyttävä kahdestakin syystä Raamattuun - niin tuossa väitetyssä israelilaisten historiassa, jota vanha testamentti on täynnä kuin myös uuden testamentin kautta, että miten sen mainittu pyhä henki nyt oli apuna tässä Coudenhove-Kalergin mukaan, jonka voisi olettaa tienneen mistä puhuu, kun on ollut luomassa koko systeemiä.”

      Kreivi Coudenhove-Kalergi on siis Euroopan Unionin ideologian isä Pan-eurooppaliikkeen kautta, jonka perusta on sama kuin EPP-puolueen, jolla on tällä hetkellä - käytännössäkin - diktatuuri EU:ssa, mutta myös jäsenvaltioissa Lissabonin sopimuksen - EU:n perustuslain - kautta suoraan jäsenvaltioiden hallituksiin. Coudenhove-Kalergi hahmottelee ideologiateoksessaan tulevaisuuden eurooppalaisen ihmisrodun euraasialaisen ja egyptiläisen näköiseksi sekoitukseksi sekä kertoo, että keinotekoisen valintaprosessin kautta on synnytetty uusi aatelinen johtajarotu - siis juutalaiset - meille. Ja tämä kaikki tapahtui Pyhän hengen armosta.

      Sanon perehtyneeni Raamattuun edellä mainitusta syystä, mutta oli tuohon tekemääni tutkimusmatkaan toinenkin syy.

      Nimittäin keskustellessani ihmisten kanssa täällä netissä, huomasin että pahimmat nettikiusaajat olivat uskovaisia, ja ilmaisivat aatteensa myös avoimesti. Tilanne hämmensi, koska itselläni tavisluterilaisena, joka en tiennyt (viisaastuin myöhemmin) mitään uskonto-opin perusteista oli aivan toinen kuvitelma uskonnosta ja uskovaisista.

      Niinpä kysyin heiltä - että eikö teidän Isossa Kirjassa sanota, että kuka teistä on se synnittömin heittämään ensimmäisen kiven, ja te ette täällä tee mitään muuta kuin kivitätte muita?!

      Sain vastauksen, että sillä mitä he tekevät ei ole mitään merkitystä, koska Jeesus kuoli heidän puolesta ristillä, ja he saavat kaiken anteeksi.

      Olin aika järkyttynyt tästä käsittämättömästä opista, joten siihen oli perehdyttävä.

      Varsinkin Vanha testamentti oli tosi hyvä, siellä lensi sellaisia kekäleitä, että käsiä poltti kirjaa pidellessäkin. Mutta ei löytynyt - väitettyä - pienintäkään armoa - pelkkää sota, uhkailua ja hiilillä käristämistä. Jumala oli ankara ja julma ja jopa kohtuuton. Aabraham oli vanhoilla päivillään saanut lapsen Saaran kanssa, niin eikös tämä Jumala vaatinut Aabrahamia uhraamaan itselleen jopa tuon pojan. No, enkeli tuli apuun ja poika pelastui.

      Minulle myös selvisi, että mistä tulee sana Israel Raamattuun. Kyseessä on erään miehen nimi, ja puhuttu Israelin kansa on kyseisen miehen poikia ja heidän jälkeläisiään - ei kukaan muu.

      Kun nyt jälkeenpäin mietin, niin en muista VT:ssä olleen kertaakaan sanaa juutalainen, siis uskontotermiä. Paljon oli erilaisia Jumalia, joita palvottiin uhraamalla, mutta uhrina käytettiin yleensä ruokauhria, joka syötiin sen jälkeen.

      Ainoa ihmisuhri oli Jeesus, joka myös syödään ehtoollisella ja juodaan hänen veri. Minun muistaakseni eläinuhrin verta ei kyllä juotu. Erään teologin mukaan luterilaisten ehtoollisessa on kyse konkreettisesta tapahtumasta - vaikka tietysti (ja toivottavasti) vertauskuvainnollisesti. Jeesus oli lepyttelyuhri tuolle Vanhan testamentin julmalle Jumalalle, joka vaati Aabrahamiakin uhraamaan oman poikansa.

      Tämä löytyy Raamatun Uuden testamentin kohdasta, jossa kristinuskon tehnyt Paavali kertoo Jeesuksen kirotun Kristuksena ristille, ja pitää seurata Aabrahamin Jumalaa (UT, kirje galatalaisille, luku 3)

      Tekstiä kutsutaan Jumalan sanaksi, vaikkei tietenkään yksikään Jumala puhu, vaan profeetat puhuvat ja ennustavat tulevaa ikään kuin Jumalan suulla. Oli ja on edelleenkin vaikea löytää selkeää ajanjaksoa, että mitä ajanjaksoa taaksepäin teksti koskee - se sanotaan kirjoitetun reilut tuhat vuotta ennen ajanlaskun alkua, mutta menisikö tarina kuitenkin jopa kolmeen tuhanteen vuoteen.

      Uudesta testamentista oli helppoa löytää tietoa - tutkijoiden näkemys on, että sillä ei ole mitään tekemistä Jumalan puhumisen kanssa, vaan se on tarkoitushakuisesti tuotettu vain yhtä tarkoitusta varten: todistamaan ja vakuuttamaan sitä, että Jeesus oli Jumalan poika.

      Vanhasta testamentista viisastuin vasta jokin aika sitten - uskomatonta! - todellisuudessa vanhimmat alkuperäiset tekstit ovat 1100-luvulta ajanlaskun jälkeen.

      Uskonto-opin ongelmaksi on muodostunut sellainenkin, että on kaksikin eri papyruskäärölöytöä liittyen Raamatun kirjoituksiin, jotka todistavat tekstien sisällön - niin Vanhassa testamentissa kuin Uudessa testamentissa myös - muokkautuneen aivan yhtä tarkoitushakuisesti aikojen saatossa.

      Vanhan testamentin alkuperäiset tekstit ovat vasta noin 1100-luvulta - Uusi testamentti on vanhempi ja tutkijoiden mukaan Jeesuksen alkuperäisten sanojen kokoelma olisi jopa ensimmäiseltä/toiselta vuosisadalta, mutta se ei ole kelvannut Raamattuun - löytyi haudattuna autiomaahan sinetöidystä saviruukusta vuonna 1945.

      • opetettua

        Armoa ei löytynyt myöskään Jeesuksen sanoista, vaan tästä asiasta hän sanoi näinkin jyrkästi:

        Matt.7:

        19. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
        20. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
        21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen isän tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta
        ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Ainoa armo löytyi Paavalin opetuksesta - suurin osa Uuden testamentin teksteistähän on Paavalin kirjoittamaa tai hänen oppiin sopivaa. Hän itse ei koskaan tavannut Jeesusta, mutta kertoi nähneensä näyn, jossa tämä opettaja oli käskenyt hänen tehdä tästä uskonto.

        Paavali oli juutalainen rabbi, kuului poliittiseen fariseusliikkeeseen, oli neuvoston jäsen, joka tuomitsi Jeesuksen kuolemaan ja kolme vuotta myöhemmin vielä Stefanoksen senkin jälkeen, kun kertoi jo nähneensä näyn Jeesuksesta. Hän oli kansalaisuudeltaan roomalainen ja varakkaasta perheestä kotoisin, joka pystyi tarjoamaan hänelle parhaan mahdollisen juutalaisopettajan johdolla farisealaisen opetuksen - kuuluisan Gamaliel Vanhimman johdolla.

        Jeesus oli opettaja ja opetti niin filosofiaa kuin psykologiaa, jotka olivat tuolloin 2000 vuotta sitten yksi ja sama tieteenala. Tästä myöhemmin enemmän.


      • oppinormistosta

        Jos joku ajattelee, että on täysin yhdentekevää mitä nämä uskonnot ovat, niin hän on totaalisen väärässä - kuten voi huomata tuossa EU:n politiikassakin, kun he korostavat kristinuskoa politiikkansa perustaksi. Suomesta kokoomuksen ohella ainoana poliittisena ryhmänä EPP-puolueeseen kuuluu juuri kristillisdemokraatit.

        Näin ollen on tärkeää tietää, että minkälaisesta uskonnosta on kyse. Todelliset uskot ja Jumalat on sitten aivan toinen asia, kuten se, että uskooko ylipäätään Jumalaan tai onko agnostikko tai jopa ateisti.

        Kaikki oppinormistot uskonnoissakin tehdään vain kansalaisten hallintaan - ja jos missä tuo historia on loistavasti nähtävissä niin juuri kristinuskon historiassa, kun jopa tiedemiesten päät katkottiin kerettiläisinä, jos tieteellinen lopputulos ei sopinutkaan katolisen kirkon määrittelemään pirtaan, ja katolinen kirkko on luterilaisen kirkon äitikirkko - tästä ei päästä mihinkään.

        Eräskin tiedemies menetti keskiajalla päänsä, kun väitti, että veri kiertää suonissa silloinkin kun ihminen nukkuu, eikä pakene sydämeen unen ajaksi kuten kirkko väitti.
        Hän nimittäin teki tieteellisen kokeen tuikkaamalla nukkujaa neulalla sormeen ja sai sieltä esille veripisaran, ja julisti tieteellisen kokeensa johtopäätöksen.

        No, hänen kohtalonaan olikin sitten päätyä giljotiinille.

        Myöskään tällaista uskontoa te ette löydä Raamatusta Jeesuksen ohjeistamana, ja se mahdollisesti johtuu siitä, että Jeesus tuomittiin jo vuonna 309 katolisen kirkon toimesta harhaoppiseksi ja hänen - tuo jo aikaisemmin mainitsema - opetustensa kokoelma määrättiin ankaran sanktion uhalla hävitettäväksi. Saman kohtalon varmasti koki muutkin kirkon vääräoppiseksi tulkitsemat tekstit.

        Mutta kävikin niin, että munkit eivät olleetkaan kyseisessä luostarissa totelleet määräystä, vaan piilottivat kirjoitukset sinetöityihin saviruukkuihin löydettäväksi pitkälti toista tuhatta vuotta myöhemmin. Tuota löytöä kutsutaan Nag Hammadin kirjastoksi, tietoja löytyy mm. wikipediasta.

        Jos mietimme hävittämistarvetta, niin ainakin yksi sellainen voisi olla, että kirjoituksista selviää, että Jeesuksella olikin kaksoisveli ja näin kirkon oppi Jumalan ainosta pojasta joutuu erikoiseen valoon (uskontunnustuksen kolminaisuusopin mukaan hän on myös Pyhä henki ja itse Jumala).


      • peloteltuako

        ”Jos joku ajattelee, että on täysin yhdentekevää mitä nämä uskonnot ovat, niin hän on totaalisen väärässä - kuten voi huomata tuossa EU:n politiikassakin, kun he korostavat kristinuskoa politiikkansa perustaksi.”

        Erittäin tärkenähän tämä asia nähdään nimenomaan islamilaisuuden vastustamisessa.


      • vapaatasanaa

        Kirjoitan edellä, että jos mietimme kirkon määräämää hävittämistarvetta tuolle Jeesuksen alkuperäisten opetusten kokoelmalle, niin ainakin yksi sellainen voisi olla, että kirjoituksista selviää Jeesuksella olleen kaksoisveli ja oppi Jumalan ainosta pojasta joutuu erikoiseen valoon. Mutta uskontunnustuksen kolminaisuusopin mukaan hän on myös Pyhä henki ja itse Jumala.

        Wiki tietää sanoa asian jopa näin tiukasti:

        ”Kolminaisuusoppia pidetään kristinuskon vähimmäisvaatimuksena: ne yhteisöt, jotka eivät hyväksy kolminaisuusoppia, lasketaan kuuluviksi kristillisen uskon ulkopuolelle.[1][2][3]” (lähde wikipedia)

        Kristinuskon kehitys meni jotenkin niin, että Jeesukselle annettiin arvonimi Kristus, ja hänet - Paavalin sanoin - kirottiin puuhun, ja sitten vuonna 325 ensimmäisessä kirkolliskokouksessa (Nikean kirkolliskokous), jonka kutsui koolle Rooman keisari Konstantinus Suuri tehtiin tuo uskontunnustus. Joten uskontonormistomme oppeineen Paavalin ohella jo näinkin kaukaa.

        Tässä vaiheessa tuskin oli mitään alkukristillistä seurakuntaa enää - heidät oli kivitetty jo hengiltä ajat sitten Rooman vallanajan ja kirkon - tai vain toistensa - toimesta.

        On huomioitava, että tuossa vaiheessa - ja lähes alusta lähtien mukana oli siis Rooman vallanaika ja Rooman keisari luomassa tätä uskoon perustuvaa ajattelua normistoineen, jossa päärooli on annettu henkilölle, jota kutsutaan opissa Jeesukseksi, mutta hänen opetuksensa katsottiin kerettiläiseksi.

        On ajateltu, että syy mahdollisesti oli siinäkin, että psykologisesti ajatellen (vastaa jopa tämän päivän tiedettä) hän (Jeesukseksi kutsuttu opettaja) opetti ihmisiä pikemminkin irtautumaan auktoriteeteista sekä opetti itsenäistä ajattelua, jonka sitten instituutio nimeltä kirkko ja Rooman vallanaika katsoivat itselleen uhkaksi.

        Tuskin he koskaan uskoivat, että yli kaksi tuhatta vuotta myöhemmin he jäävät teoistaan kiinni - tai ehkä he ajattelivat, että sillä ei tulisi olemaan kuitenkaan mitään merkitystä. He olivat väärässä, joka mielenkiintoisesti todistaakin heidän oman epäuskonsa.

        Aika lähellä he olisivat olleet tässä arviossa, jos niin ajattelivat, sillä kaksi tuhatta vuotta aivojen kehitystä uskoajatteluun perustuen tuottaa tänä päivänä tällaisen tuloksen (teksti erään nimimerkin kirjoituksesta edeltä):

        ”Yksinkertaisesti on vain erimieltä esim rokotteista tai muista asioista. Se kuuluu sananvapauteen ja on normaalia ihmisille olla erilaisia ja omata erimielipiteitä.”

        Rokotteiden haitat ja edut - on mielipideasia, joka kuuluu jokaisen normaalin ihmisen sanavapauteen, mutta kaksi tuhatta vuotta sitten tutkimusasiat/tiede ei kuulunut normaali ihmisen sananvapauteen, vaan veriasiantuntija tuikkasi neulalla nukkujaa ja tutki, että kiersikö se veri vai ei.

        Tämän päivän kirkolle onkin giljotiini jo täysin tarpeeton.

        Missähän vaiheessa me muuten... - olikohan se ennen sanaa eliitti, viharikos tai ennen sanaa rasismi vai peräti jo ennen 70-luvulla opetettua terrorismi -sanaa, kun opimme sanan sananvapaus?


      • tiedekyllätietää

        No mielipiteestä - joka on jopa normaalin ihmisen sananvapauteen kuuluva ihmisoikeus - sen verran, että jokaisen ihmisen mielipide on juuri sen kokoinen ja näköinen kuin on kyseisen ihmisen maailmankuva, elinympäristö ja kokemukset. Mielipiteellään jokainen ihminen kertoo vain itsestään, ei koskaan itse asiasta. Tästä johtuu sanonta, että viisas vaikenee - tai vanha suomalainen sananlasku: vain varas varasta pelkää.

        Tieteellisesti tiedetään, että ihminen hahmottaa aistien varassa (aivojen laskennallinen lopputulos) todellisuudesta vain noin 20 prosenttia, ja tuo havainnointi tapahtuu motivaatiosuuntautuneesti - tarkoittaa sitä, että jokaisella aistihavainnolla vain vahvistaa entisestään sitä mitä haluaakin vahvistaa ajattelussaan.

        Näin syntyy mielipide, joka voi olla jo lähtökohdiltaankin kapea ja suppea pienestä maailmankuvasta johtuen. Ja tästä syntyy sitten se mieletön mielipiteiden kirjo, joista puukoin ja puntarein tapellaan kanssaihmisten kanssa kansalaisoikeutena sananvapauden nimissä.

        Näin varmaan ne alkukristitytkin toimivat, ja saivat lopulta itsensä ja toisensa hengiltä, ja valta oli Roomalla ja keisarilla, kuten edelleenkin on.

        Ei mikään ole muuttunut auringon alla.

        Yksi asia on, joka ei ole (varsinainen) mielipide, vaan perusteltu tosi näkemys - on tiede - ja kirkko on nyt ongelman edessä tuossa tieteessä, koska onkin selvinnyt, että opettaja Jeesus on 2000 vuotta sitten puhunut asioista, jotka vastaavatkin tämän päivän tiedettä, mutta eivät kirkon näkemystä.

        Ja tämä tulisi olemaan se todellinen ongelma, jos ihmisten tieto lisääntyisi, ja tästä syystä on nyt kova kiire tyhmistää ihmistä entisestään. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ei ole mitään pelkoa siitä, että mitään ymmärrystä ja oivallusta tämän suhteen tarvitsi valtaapitävien pelätä.

        Tästä tieteestä saammekin mielenkiintoisen ulottuvuuden kirkon toimintaan, kun he määräsivät Jeesuksen alkuperäiset opetukset hävitettäviksi. Tämän päivän tieteessä kvanttifysiikka on todennut meidän todellisuutemme vastaavan niitä näkemyksiä, joista Jeesus puhui jo yli 2000 vuotta sitten kutsuessaan sitä taivasten valtakunnaksi, joka on meissä ja meidän sisällämme sekä ympärillämme.

        Kyse on atomeista ja niiden toiminnasta, ja tutkimuksista jotka liittyvät atomia pienempiin hiukkasiin - filosofia Jeesuksen tapaan on sitten toinen juttu, jonka tähän voi liittää tai olla liittämättä, mutta totuus itse asiasta ei siitä muutu mihinkään.

        Ja tämä vaikuttaa olleen yksi uhka vallanpitäjille - kerrotaanhan Jeesuksen heitelleen rahanvaihtajien pöytiä temppelissä ja ajaneen ruoskan kanssa uhrieläinten myyjät matkoihinsa. Kirkko on itse jopa tämän päivän pankkitoiminnan perustaja.

        Jeesus oli siis aikansa terroristi, joka protestoi valtaapitäviä vastaan ja tuli tuomituksi kuolemaan, mutta miksi hän jäi näin valtavan suurena legendana elämään aina meidän päiviimme asti?!

        Oletan, että tässä ei ollut kyse vain hyvästä tilaisuudesta käyttää häntä opin luomiseen Jumalan kuolemalle, vaan kyse oli jostakin paljon isommasta asiasta. Ja vaikuttaa siltä, että hänen ihmeidentekokykyyn liittyy jotakin, joka sai kirkon kavahtamaan takajaloilleen, kun myöhemmin inkvisitio etsi noitia heinäsuovasta, poltti heitä roviolla tai - kuten Jeesus pystyi - testasi heitä kelluntakokeella, ja jos pysyi pinnalla Jeesuksen päätyi roviolle.

        Tuolloin opittiin varmasti monta uutta sanaa, joita voitiin käyttää vaikkapa ikäviin naapureihin tai vaikkapa vain kateutta, ahneutta ja pahansuopuutta toiseen ihmiseen, kun hänet luovutettiin inkvisitiolle (kirkolle) kidutettavaksi. Hekin kertoivat mielipiteensä eteenpäin.

        Ja näistä edellä mainituista ihmeistä on nyt tieteelläkin sanansa sanottavana - toimivat kuten Jeesus osoitti, mutta siihen kvanttifysiikka (ydinfysiikka siis) ei ota kantaa, että mitä opetti.


      • korjausedelle

        Korjaan, kun tuli paha kirjoitusvirhe - uudelleen tämä kappale:

        Oletan, että tässä ei ollut kyse vain hyvästä tilaisuudesta käyttää häntä - siis Jeesusta Jumalana - opin luomiseen Jumalan kuolemalle, vaan kyse oli jostakin paljon isommasta asiasta. Ja vaikuttaa siltä, että hänen ihmeidentekokykyyn liittyy jotakin, joka sai kirkon kavahtamaan takajaloilleen, kun myöhemmin inkvisitio etsi noitia heinäsuovasta, poltti heitä roviolla tai - kuten Jeesus pystyi - testasi heitä kelluntakokeella, ja jos pysyi pinnalla - kuten Jeesus - päätyi roviolle.

        Kvanttifysiikka, ydinfysiikka on tuntenut ihmeiksi kutsuttujen ilmiöiden mekanismin jo Albert Einsteinin ajoista lähtien, eli 1930-luvulta. Ja jos et ole tätä tiennyt, niin ihmettele, että miksi et.


      • jumalankuolemapelasti

        Itse tulin tietämään asian 90-luvulla K.V. Laurikaisen valistamana - hän oli Suomen ensimmäinen ydinfyysikko, ja tilannetta kuvataan hänen wikilinkissään helpoin sanoin siten, että deterministiset luonnonlait (lainalaiset, lakiin perustuvat) muuttuivat vain tilastollisiksi todenköisyyksiksi, joka hänen mukaansa poisti mahdollisuuden asettaa uskonto ja tiede vastakkain.

        Mutta jatkuvasti ja edelleenkin on niitä typeriä turhakkeita, joilla ei ole mitään tietoa tieteestä ja perustelevat mututieteellä Jumalan olemattomuutta uskontoa vastaan.

        Mikään ilmiö ei ole tämän atominytimen 30-luvulla tapahtuneen reaktiolöydön jälkeen enää mahdoton, vaan kaikki ilmiöt maailmassa ovat mahdollisia, joskaan eivät todennäköisiä.

        Kerrotaan Laurikaisen kirjoittaneen aiheesta useita kirjoja, joista en ole lukenut ainoatakaan, mutta oletan ilman muuta hänen lähestyvän asiaa tieteen kannalta, eikä teologisen oppinormiston, joka on koetellut omaa järkeäni, kun olen yrittänyt ottaa sitä selvää, että miten se nyt ylipäätään menisi.

        Katsokaa nyt ja ajatelkaa, että mikä tämä juttu on - kuten edellä sanotaan, niin kolminaisuusoppi on kristinuskon perusta, ja sen mukaan Jeesus Kristuksena on YKSI - Jumala, Pyhä henki ja Kristus.

        wikipedia, uskontunnustuksesta:

        ”Sillä niin kuin järjellinen sielu ja ruumis yhdessä ovat yksi ihminen, niin Jumala ja ihminen ovat yksi Kristus.

        Hän on kärsinyt meidän pelastuksemme tähden, astunut alas helvettiin, noussut kuolleista, astunut ylös taivaisiin, istunut Isän oikealle puolelle, ja sieltä hän on tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Hänen tullessaan kaikkien ihmisten on noustava kuolleista ruumiillisesti ja käytävä tilille siitä, mitä ovat tehneet. Hyvää tehneet pääsevät ikuiseen elämään, pahaa tehneet joutuvat ikuiseen tuleen.

        Tämä on yhteinen kristillinen oppi. Se joka ei usko sitä vakaasti ja vahvasti, ei voi pelastua!”

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Athanasioksen_uskontunnustus

        Miksi Jumala meni helvettiin ja mitä siellä helvetissä tapahtui? Kuka on tämän opin mukaan taivaassa Jumala/Poika/Pyhän hengen=YKSI vasemmalla puolella istuva Isä? No olen valmis olemaan pelastumatta tämän opin mukaan, mutta erikoisinta oli, kun minulle selvisi - erään juutallaisen sanoin - että tuo pelastus liittyy vain siihen, että kristityt auttavat juutalaisia - että Paavali on tehnyt sen niin ja niin sen tarkoitus on.

        Hän on oikeassa - niin Paavali sanoi, että tällä pelastetaan juutalaiset - missään vaiheessa hän ei Raamatussa sano itseään myöskään kristityksi, mutta hänellä on kyllä Raamatun lehdillä mielenkiintoinen paatos ilmaista tekemänsä oppi - eli hän sanoo näin:

        "2. Kor. 11:2 Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen.

        1. Kor. 4:15 Sillä vaikka teillä olisi kymmenentuhatta kasvattajaa Kristuksessa, niin ei teillä kuitenkaan ole monta isää; sillä minä teidät synnytin evankeliumin kautta Kristuksessa Jeesuksessa."

        Hän aivan oikeutetusti laittanut itsensä Isä Jumalan asemaan, ja olen ihan vakavasti miettinyt, että häntäkö teologiaoppi tuolla Isällä vasemmalla puolella tarkoittaakin, ja ellei tarkoita, niin tuolla helvetissä käynnillä on tapahtunut jotakin tosi kummallista, ja mieleen on tullut, että jos Isä ja Poika erkanivat opin mukaan ja Pyhä henki jäikin helvettiin, niin kyllä se silloin on Paha henki pikemminkin.

        Mitä se kreivi Coudenhove-Kalergi sanoikaan uudesta aatelisesta rodusta ja meidän johtajakansasta - syntyi Pyhän hengen armosta.

        Ja totta puhuen - omituisesta pahasta hengestä Paavalikin puhuu, että se häntä riivaa ja kiusaa ja kiittää Kristusta Jeesusta Herraa, että hänet pelasti, nyt hän voi ruumiillaan palvella synnin lakia ja mielellä Jumalan lakia. Siinä on ollut sitä ohjenuoraa uskovaisille, ja putsauksissa ei ole kaiveltu luurankoja vain takapihoilta vaan kirkkojen, luostareiden ja kaikkien uskonnollisten yhdyskuntien sisäpiireistäkin. Mutta niin minä olen saatanasta ja vähintäin antikristus, jos alan näistä huomautella - ja jengi sen kuin jatkaa verenjuontia ja ruumiin syöntiä (okkultinen riitti, joka liittyy saatananpalvontaan).

        Kirje roomalaisille, luku 7, Paavali puhuu

        ”15. Sillä minä en tunne omakseni sitä, mitä teen; sillä minä en toteuta sitä, mitä tahdon, vaan mitä minä vihaan, sitä minä teen.
        18. Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei;
        19. sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen.
        21. Niin huomaan siis itsessäni, minä, joka tahdon hyvää tehdä, sen lain, että paha riippuu minussa kiinni;
        25. Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia.”


      • kiteytys

        Ja kyllä kuulkaa meno on ollutkin kuin helvetin esikartanolla, mutta tässä nyt yhdistyvät pariskunta Gobbelsit - Natsi-Saksan propagandaministeri, josta piti tulla katolinen pappi ja hänen herttainen vaimonsa hartaasta katolisesta kodista, joka jo ennen toista maailmansotaa oli suunnittelemassa juutalaisille omaa valtiota, ja joka oli Hitlerin suurin ihastus - sekä heidän kuuden alaikäisen uhrilapsensa valkoisiin puetut ruumiit katsomani dokumenttiohjelman alussa.


      • historiaavaionko

        Historia: Magda Goebbels, kolmannen valtakunnan ensimmäinen nainen

        ”Venäläisarmeijan pommittaessa Berliiniä Magda Goebbels tekee itsemurhan myrkytettyään ensin kuusi lastaan Hitlerin bunkkerissa. Miten juutalaisen isäpuolen kasvattamasta tytöstä tuli natsi-Saksan keulakuva?”

        https://areena.yle.fi/1-4158110


      • hänolijuutalainen

        Wikipedissa lisää tietoa Magda Goebbelsista - todellisuudessa kyse oli biologisesti hänen isästään, ei isäpuolesta.


      • superhuijauksia

        Miten Goebbelsin pariskunnan ruumiit olisivat hiiltyneet, poltettu ja lapset valkoisine vaatteineen säilyneet jopa nokeentumattomina samassa tilanteessa? Tähän on yksi selitys - uutinen vuodelta 2015:

        ”Hitler-tutkijoiden huima löytö: Salainen tunneli Berliinin alla

        Julkaistu: 28.10.2015

        Erilaiset teoriat jäivät elämään. Monet epäilivät Hitlerin paenneen Etelä-Amerikkaan, kuten esimerkiksi pahamaineinen Auschwitzin SS-lääkäri Josef Mengele sekä holokaustin pääarkkitehtina pidetty Adolf Eichmann olivat tehneet.

        Hitlerin kuuluisan bunkkerin läheltä johti metrolinja etelään kohti Tempelhofin lentokenttää, joten teoriassa natsi-Saksan diktaattori olisi voinut paeta sitä pitkin maan alla. Viimeinen palanen jäi kuitenkin puuttumaan, eli miten Hitler olisi päässyt metrolinjalta varsinaiselle lentokentälle.

        Tutkijoiden mukaan lähimpänä olleelta Platz der Luftbrücken metroasemalta johti salainen käytävä toiseen bunkkeriin, joka sijaitsi Tempelhofin lentokentän alla. Noin 200 metrin pituinen, piilossa ollut käytävä löydettiin vasta hiljattain kaikuluotaustekniikan avulla.”

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001026200.html

        Uudempi uutinen... - en ole tiennytkään aikaisemmin, että myös salaisen palvelun tyypit tekevät salaliittoteorioita (sarkasmia) ja oikein valokuvin henkilöistä - näissä uutisissa esiintyy Hitler terveystiedoin kuolinsyineen. Myös Hitlerin maatilasta löytyy kuvia. Hitler kuoli vuonna 1962.

        Ja tätäkö ei olisi tiedetty jo toisen maailmansodan ajasta lähtien - aivan kuten tiedettiin Mengelen olinpaikka?! Tästä me näemme, että mikä, kuka ja miten natseja ja Hitleriä suojeltiin - miksi ei silloin myös päätekijöitä Goebbelseja.

        Heistä oli suurin apu - hehän uhrasivat jopa lapsensa tälle operaatioalttarille jälkipolvien nähtäväksi.

        Kaikki nämä vuodet meitä on huijattu.

        JULKI TULLEET ASIAKIRJAT KERTOVAT (eivät tee kohuväitteitä).

        ”CIA:n julki tulleissa vanhoissa asiakirjoissa kohuväite: Hitler pakeni sodan jälkeen Etelä-Amerikkaan

        02.11.2017

        Asiakirjat julkaistiin osana John F. Kennedyn salamurhaa koskevia dokumentteja.

        Viime viikolla julkaistiin suuri määrä CIA:n aikaisemmin salassa pidettyjä asiakirjoja, jotka liittyivät presidentti John F. Kennedyn salamurhaan.

        Asiakirjojen joukossa on myös CIA:n muistio, jonka mukaan natsijohtaja Adolf Hitler onnistui sodan jälkeen pakenemaan Etelä-Amerikkaan.

        Muistiosta paljastuu, että tietolähde kertoi CIA:n agentille koodinimeltään Cimelody-3, että Adolf Hitler on elossa.

        Muistion mukaan entinen SS-upseeri Phillip Citroen kertoi CIA:lle Hitlerin elävän Tunja-nimisessä kaupungissa Kolumbiassa, noin 80 kilometriä Bogotasta pohjoiseen, kirjoittaa Newsweek.

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711022200507040_ul.shtml

        Myöhemmin sitten julkaistiin tarkempia tietoja Hitlerin kuolemasta, ja valkokuvia hänen maatilastaan, mutta jo tällä uutisella on saatu google niin tukkoon, että juuri tuota kyseistä uutista on vaikea saada osumaan hakuun.

        Tässä mielettömässä maailmassa voi tällaisia totuuksia pukea enää vain dekkarimuotoon ja julkaista kirjana. Tai jos asia on esillä CIA:n aukaistuina asiakirjoina, voi puhua vain salaliittoteoria -sanan yhteydessä uutisissa.

        Tai - kuten viime vuodet olemme saaneet lukea rahanpesu-uutisista (puhdasta rahaa ei tarvitse pestä) - esimerkiksi koskien nyt viimeksi Suomen Nordeaa ja Danske bankia - niin nuo asiat tutkii toimittajat, eivät poliisit.

        IG Farben, joka oli Natsi-Saksan teollisuusmonopoli, sekä maailman 4. suurin yritysrypäs on edellä niin Euroopan Unionin suunnitelman takana saattaa kansallissosialimi toisen maailman sodan jälkeen valtaan ja siihen tullaan liittämään aikaisemmin itsenäiset valtiot.

        Tästä kertoo raportti Red House Report - Yhdysvaltain sotilastiedustelun raportti EW-Pa 128.

        Näin on todella tapahtunut Lissabonin sopimuksella sekä perustuslakien muutoksilla. Kutsummeko me nyt tätä sotilastiedusteluraporttia nyt sitten KOHUVÄITTEEKSI?!

        Kohuväite löytyy myös julmia lääketieteellisiä kokeita tehneen Mengelen wikilinkistä:

        ”Vuonna 1999 uhrinsa käynnistämän oikeusjutun mukaan Mengele olisi työskennellyt ihmiskokeita ja lääkekokeita suorittaessaan saksalaiselle lääkeyritys Bayerille, joka kuului natsi-Saksan hallintoa lähellä olevaan kemianteollisuuden yritysten yhteenliittymään nimeltä IG Farben, jolla oli valtaisa nitriilikumitehdas keskitysleirin vieressä[1].

        Mengelen kollegan, SS-lääkäri Hovenin todistajanlausunnossa Nürnbergissä mainittiin, että "tulisi olla yleisessä tiedossa että keskitysleireillä tehdyt ihmiskokeet tehtiin ainoastaan IG Farbenin etujen takia... IG Farbenin tarkoitus oli salata kaikki tämä, ja laittaa savuverho piilottamaan kokeet... Ei SS vaan IG Farben tekivät aloitteen ihmiskokeiden tekemisestä keskitysleireillä.".”

        (Tarpeetonta kai mainita, että myös sukunimi Mengele on asiaa tuntevien tiedostojen mukaan juutalainen.)


      • silmätaukivihdoin

        Tuo CIA:n salaliitto löytyy täältä - liittyen näihin asiakirjojen kohuväitteisiin - siis ei tietoihin. Eli kun rokotushaitat - rokotuksista annettava informaatio - on muuttunut kansalaisten mielestä mielipiteiksi kansalaisoikeuksien muodossa, joista kuuluu pitää kiinni, niin samalla tavalla tiedusteluraportit ovat muuttuneet kohuväitteiksi ja niiden todistusaineisto salaliittoteoriaksi toimittajien mukaan.

        Salaliittoteoriat: Hitler pakeni Argentiinaan ja kuoli vasta 1962
        02.03.2016 klo 7:10

        Hitler ei tehnyt itsemurhaa bunkkerissaan vaan pakeni metrotunneleita pitkin puna-armeijan vyöryessä Berliiniin. Näin väittävät salaliittoteorioihin uskovat.

        https://www.iltalehti.fi/iltvsalaliittoteoriat/201603020071044_ce.shtml

        Info on linkissä videomuodossa.

        Hitler ei tehnyt itsemurhaa bunkkerissaan vaan pakeni metrotunneleita pitkin puna-armeijan vyöryessä Berliiniin. Hän asui vaimonsa Eva Braunin ja kahden tyttärensä kanssa Argentiinassa ja kuoli vasta 1962. Näin väittävät salaliittoteorioihin uskovat.


      • onetsittyjalöydetty

        Mielenkiintoinen lause - sen lisäksi, että on koko ajan tarve korostaa CIA:n ja FBI:n arkistotietoja salaliittoteoriaksi - että Yhdysvaltojen viranomaiset eivät syystä taikka toisesta ryhtyneet etsimään Hitleriä....

        Mitä etsimistä Hitlerissä enää oli, koska FBI:n arkistot juuri kertovat hänen löytymisestään?

        Ja on jopa kuvia hänen maatilastaan, jossa hän eli!


      • uhrikukkulapapit

        Edellä oleviin tietoihin on lisättävä, että myös rikkaiden juutalaisperheiden lapset ovat tulleet nyt julkisuuteen kertomaan, että miten heidän isovanhempansa rahoittivat toisen maailmansodan Natsi-Saksaa.

        Eihän operaation nimi ollut - viitaten tiedustelupalveluraporttiin Red House Report, josta kertova linkki on alussa - kerätä mahdollisiman paljon rahaa siirrettäväksi ulkomaille sekä saada riittävästi nimettyä juutalaisuhreja häviön jälkeen todistettavaksi Israelin valtion perustamista varten, joten pakosuunnitelmat oli tehty viimeistä piirtoa myöten valmiiksi.

        Videoinfossa kerrotaan paenneista henkilöistä seurueena, mutta heitä ei nimetä, joka tapauksessa pitkin Etelä-Amerikkaa tuota seuruetta videon mukaan sitten tiputeltiin rannikolle. Näin ollen tiedetään piirun tarkasti myös ketä sukellusveneessä oli ja missä he asuivat, mutta kun tätä tietoa tiputellaan harvakseen, niin taviskansa hyppää yli juttujen jo pelkän salaliittoteoria -sananvoimasta. Ja se on tarkoituskin - tuleehan tästä mieltön sotku ajatellen tämän päivän Irlaelin Palestiina-tilannetta ja Yhdysvaltojen politiikkaa.

        Niinpä eräs toimittaja juuri pohtikin Trumpin pateettisuutta, kun hän sateessa ei pystynyt menemään Yhdysvaltalaisten sotilaiden sodan aikaiselle hautausmaalle Ranskassa, jossa nuo nuoret pojat ovat olleet kasvot päin vihollista.

        Tuo alue ei ole hautausmaa - olen nähnyt sen - se on kuin jättimäinen pelto, joka on silmänkantamattomiin, horisonttiin asti täynnä samanlaisia valkoisia ristejä.


      • huijaustahuijauksessa

        Ja mennäkseni vielä salaliittoteoria -sanaan - niin sitäkään ei enää tarvitse pohtia, että kävivätkö Yhdysvaltalaiset astronautit todella kuussa jo 60-luvulla.

        Nimittäin edellä olevan videon alussa he kävelevät paluualuksestaan kättä heiluttaen reippaan terveinä ulos. Näinhän se ei todellisuudessa tapahdu, vaan palattuaan avaruudesta miehistö joudutaan kantamaan ja avustamaan, koska he joutuvat totuttelemaan maan vetovoimaan.


      • olemmekolmannellatiellä

        Edellä on tuo linkki liittyen Yhdysvaltain sotilastiedustelun salaiseen raporttiin, jossa kerrotaan, että Euroopan Unioni on Natsi-Saksan teollisuusimperiumin suunnitelma toisen maailman sodan jälkeiseksi ajaksi kansallissosialistisella politikalla yhtenäiselle Euroopalle. Tässä vielä tuo kyseinen linkki:

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

        Ja tuosta linkistä tämä kohta:

        ”Korkeasti koulutettu älykäs lakimies ja ekonomisti Ohlendorf osoitti suurta huolehtivaisuutta tapporyhmänsä ampujien psykologisesta mielenterveydestä: hän määräsi että usean ampujan tulisi ampua yht'aikaisesti samaan uhriin jotta vältyttäisiin henkilökohtaisen vastuun tuntemisesta.

        Talvella 1943 hänet siirrettiin talousministeriön palvelukseen. Ohlendorfin näennäinen tehtävä oli keskittyä vientiin, mutta hänen todellinen tehtävänsä oli säilyttää SS:n mahtava euroopanlaajuinen talousimperiumi Saksan häviön jälkeen.

        Ohlendorf joka myöhemmin hirtettiin Nürnbergissä oli erityisen kiinnostunut saksalaisen ekonomistin LUDWIG ERHARDIN työstä. Erhard oli kirjoittanut laajan suunnitelman siirtymisestä sodanjälkeiseen talouteen Saksan häviön jälkeen. Tämä oli vaarallista etenkin kun hänen nimensä oli mainittu vastarintaryhmien yhteydessä.”

        Ludwig Erhard on hän, joka on nyt Lissabonin sopimuksessa pakollisen Kolmannen tien politiikan takana. Ja tässä on nyt se yhdistävä faktapalikka:

        Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. ......sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi LUDWIG ERHARD kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa

        ... valtion tuli rakentaa ja toimeenpanna oikeudellinen hallintajärjestelmä, joka edustaa talouselämälle luontaista järjestystä (latinan ōrdō). Sen mukaan tarvittiin vahva valtio, joka toimisi poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen yläpuolella... Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden KOLMANTENA TIENÄ laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä.[2]

        "Erittäin kilpailukykyinen sosiaalinen markkinatalous, jossa kunnioitetaan perusoikeuksia" on yksi Lissabonin sopimuksessa mainituista Euroopan unionin päätavoitteista.[3]"

        Jotta valtio/hallitus on kiistojen yläpuolella, sillä on oltava diktatuuri, ei demokratia, kuten ei nyt olekaan Suomessa, kun hallituksella on poikkeustilalakien perusteella kaikki valta, joka tehtiin pandemiatilanteen varjolla.

        Tämän Natsi-Saksan ja kansallissosialistisen politiikan Euroopan Unionissa - ja myös tuon tiedusteluraportin antaman tiedon - todistaminen on loppujen lopuksi näin helppoa.


      • lähdetietopuuttui
        olemmekolmannellatiellä kirjoitti:

        Edellä on tuo linkki liittyen Yhdysvaltain sotilastiedustelun salaiseen raporttiin, jossa kerrotaan, että Euroopan Unioni on Natsi-Saksan teollisuusimperiumin suunnitelma toisen maailman sodan jälkeiseksi ajaksi kansallissosialistisella politikalla yhtenäiselle Euroopalle. Tässä vielä tuo kyseinen linkki:

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

        Ja tuosta linkistä tämä kohta:

        ”Korkeasti koulutettu älykäs lakimies ja ekonomisti Ohlendorf osoitti suurta huolehtivaisuutta tapporyhmänsä ampujien psykologisesta mielenterveydestä: hän määräsi että usean ampujan tulisi ampua yht'aikaisesti samaan uhriin jotta vältyttäisiin henkilökohtaisen vastuun tuntemisesta.

        Talvella 1943 hänet siirrettiin talousministeriön palvelukseen. Ohlendorfin näennäinen tehtävä oli keskittyä vientiin, mutta hänen todellinen tehtävänsä oli säilyttää SS:n mahtava euroopanlaajuinen talousimperiumi Saksan häviön jälkeen.

        Ohlendorf joka myöhemmin hirtettiin Nürnbergissä oli erityisen kiinnostunut saksalaisen ekonomistin LUDWIG ERHARDIN työstä. Erhard oli kirjoittanut laajan suunnitelman siirtymisestä sodanjälkeiseen talouteen Saksan häviön jälkeen. Tämä oli vaarallista etenkin kun hänen nimensä oli mainittu vastarintaryhmien yhteydessä.”

        Ludwig Erhard on hän, joka on nyt Lissabonin sopimuksessa pakollisen Kolmannen tien politiikan takana. Ja tässä on nyt se yhdistävä faktapalikka:

        Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. ......sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi LUDWIG ERHARD kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa

        ... valtion tuli rakentaa ja toimeenpanna oikeudellinen hallintajärjestelmä, joka edustaa talouselämälle luontaista järjestystä (latinan ōrdō). Sen mukaan tarvittiin vahva valtio, joka toimisi poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen yläpuolella... Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden KOLMANTENA TIENÄ laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä.[2]

        "Erittäin kilpailukykyinen sosiaalinen markkinatalous, jossa kunnioitetaan perusoikeuksia" on yksi Lissabonin sopimuksessa mainituista Euroopan unionin päätavoitteista.[3]"

        Jotta valtio/hallitus on kiistojen yläpuolella, sillä on oltava diktatuuri, ei demokratia, kuten ei nyt olekaan Suomessa, kun hallituksella on poikkeustilalakien perusteella kaikki valta, joka tehtiin pandemiatilanteen varjolla.

        Tämän Natsi-Saksan ja kansallissosialistisen politiikan Euroopan Unionissa - ja myös tuon tiedusteluraportin antaman tiedon - todistaminen on loppujen lopuksi näin helppoa.

        Tässä on lähteenä wikipedia, sosiaalinen markkinatalous.


      • aden-auer

        Kristillisdemokraatien (CDU) Kondrad Adenauer on hän joka konkreettisesti toimitti rahalliset korvaukset kansanmurhasta Saksasta Israeliin vuonna 1952. Ja kaiken kaikkiaan vielä tänä päivänäkin nimi Konrad Adenauer on Euroopan Unionin perustajana merkittävin henkilö, myös EPP puolueessa, mutta myös ideologian luoneen Couhdehove-Kalergin Pan-eurooppaliikkeessä perustajajäsenenä.

        Adenauerin toimistoon tehdään nyt miljoonien eurojan arvoista tutkintaa - on todettu (yllättäenkö muka?!), että tuon toimiston kautta on rekrytoity natseja Saksan valtiohallitoon aina 70-luvulle asti. Metka juttu. Jotain on meneillä, mutta mitä.


      • natsisaksanperintö

        Pan-eurooppaliikkeen perustajia on Suomessakin useamman kerran luennoinut Pyhän Saksalais-roomalaisen keisarikunnan jälkeläinen Otto von Habsburg, Itävalta-Unkarin viimeinen perintöprinssi, joka oli 1930-luvulta alkaen merkittävimpiä Euroopan poliittisia vaikuttajia.

        Wikipedia tietää:

        "Itävallan keisarikunta lakkautettiin vuonna 1918 ja Unkarin kuningaskunta vuonna 1922. Tästä lähtien Otto von Habsburg itse, hänen sukunsa ja itävaltalaiset legitimistit pitivät häntä laillisena kuningas-keisarina.[3]"

        Otto von Habsburg eli vuoteen 2004, oli saanut kasvatuksen hallitsijaksi hartaassa katolisessa kodissa, ja hän oli merkittävin yhdentyvän Euroopan ja Euroopan Unionin intergration puolesta puhuja, myös Euroopan Unionin parlamentin edustaja Baijerin kristillissosiaalisen unionin riveistä vuosina 1979-1999. Hän edusti Euroopan Unionin parlamentissa Neuvostoliiton alueella olleita Itä-Euroopan maita.

        ”Hänellä oli keskeinen rooli vuoden 1989 vallankumouksessa paneurooppalaisen piknikin järjestäjänä. Myöhemmin hän vahvasti tuki Itä-Euroopan maiden EU-jäsenyyttä..[5] Tunnustettuna intellektuellina hän julkaisi useita politiikkaa ja historiaa käsitteleviä teoksia. Häntä on kuvailtu yhdeksi ”eurooppalaisen idean ja Euroopan integraation arkkitehdeista” yhdessä Robert Schumanin, Konrad Adenauerin ja Alcide De Gasperin kanssa.[6]”

        Ja tästä tulee EPP-puolueen historiaan tieto heidän olleen Neuvostoliiton kaatumisen takana 90-luvulla, jotta saataisiin syntymään Big-Eurooppa, ja tätä kautta he myös omistavat Euroopan Unionin, johon tähtäävään omistukseen on nyt päästy 1.12.2009 voimaan astuneella jäsenvaltioiden hyväksymällä Lissabonin sopimuksella, joten heidän kärkiehdokkaansa, tuo edellä puhuttu saksalainen on tuleva komissionjohtaja. On joko toimittajien tietämättömyyttä tai avointa valehtelua, kun he puhuvat vaaleista.

        Konkreettisesti elämme diktatuurissa - tuo diktatuuri tulee komissiosta suoraan jäsenvaltioiden hallituksille, ja eduskunta Suomessakin on täysin tarpeeton - vain demokratianäytös kansalaisille. - Samoin kaikki puolueet ovat vain näytöstä, koska on vain yksi poliittinen aate, joka on hyväksytty: kolmanen tien politiikka Lissabonin sopimusella.

        Joten vielä ja edelleen olemme Rooman keisarin - Pyhän Roomalais-saksalaisen keisarikunnan alaisuudessa.

        Hitler oli suosittu myös kuninkaallisten keskuudessa - Iltalehti uutisoi:

        ”Hitlerin salainen konjakkikellari löytyi
        04.06.2015

        Paikallishistoriantutkija löysi hiljattain tiedon siitä, että luksuselintarvikkeet kuuluivat Hitlerille, tarkastellessaan linnan viimeisen asukkaan prinssi Ernst Heinrich von Sachsenin muistiinpanoja. Osa Saksin kuningasperheestä asui Moritzburgin linnassa vuoteen 1945 asti. – Saksin prinssi säilytti laatikoiden kätköissä Führerin herkkupaketin.

        Varastot olivat mittavat: laatikoittain ranskalaista Hennessy-konjakkia ja samppanjaa, joiden kuljetuksen Hitlerin hovimestari järjesti. Kuorma-autot toivat satoja laatikoita elintarvikkeita ilmaiskujen ravistelemasta Berliinistä. Alkoholin lisäksi laatikot sisälsivät juustoa, keksejä, voita, salamia, kahvia, suklaata ja savukkeita.”

        Saksi on osalvaltiona Baijerin naapuri.


      • meidänunionimme

        Kuka olisi voinut kuvitella hurjimmissa unelmissaankaan laittavansa samaan pakettiin Euroopan Unionin historian integraation rakentamisessa kuninkaalliset, natsit, juutalaiset ja kristityt Rooman keisarin hyväksi aina tähän meidän päiviimme asti - ja kaikki he palvelivat samaa päämäärää: meidän nykyhetkeä?

        Vastaus tähän löytyy Pan-eurooppliikkeen tunnuksesta.

        Eikö kukaan muu ole koskaan ihmetellyt, että miksi Euroopan Unioni on ottanut lipputunnukseksi Raamatun Ilmetyskirjasta maailmanlopun tuhoa ennustavan 12 tähden tähtikehän, ja samalla korostaa vahvaa kristillisyyttä?

        Minä olen sitä ihmetellyt.


      • kirjoitettu1928

        Pan-eurooppaliikkeestä - historia:

        "Itävaltalais-japanilaista syntyperää oleva kreivi Richard Coudenhove-Kalergin aloitteesta perustettiin Paneurooppa-Unioni vuonna 1922. Liike ajoi 1920- ja 1930-luvuilla innokkaasti ajatusta yhtenäisestä Euroopasta, jossa vallitsisi rauha ja vapaus. Monet aikakauden eurooppalaiset poliitikot ja intellektuellit antoivatkin liikkeelle tukensa. Liike vastusti kiivaasti kaikkia 1930-luvulla heränneitä totalitarismin muotoja.Nykyinen Euroopan unioni pohjautuu monilta osin Paneurooppa-liikkeen luomiin ajatuksiin."

        Mielenkiintoista, että miten kaikki johtavat poliitikot ja intellektuellit ovat vastustaneet, ja sitten oltiinkin Euroopassa siinä tilanteessa jossa oltiin toisen maailmansodan aikana, joten ihan turha jälkeenpäin selitellä tapahtuneita parhain päin - jos johdetaan politiikkaa, niin sitä johdetaan. Vastuuta on turha sysätä muiden niskaan.

        On paljon ihmetelty, että miten George Orwell osasi ennustaa väärinpäin menevän maailman jo tuolloin kirjassaan 1984 - ei siinä mitään ennustamista ollut, vaan tietoa. Eivät ne Hitlerin konjakit ihan turhanpäiten löytyneet sieltä - prinssiherttua von jotakin - linnasta.

        "Paneurooppa-liike (alun perin suomeksi Pan-Eurooppa -liike) on Richard Coudenhove-Kalergin ajatuksille perustuva, 1920-luvulla muodostunut liike, jonka tavoitteena oli järjestää Länsi-Eurooppa kristilliseksi valtioliitoksi"

        Olipa mielenkiintoinen löytö - linkin blogi - Sotamarsalkka von Ludendorffin arvio kesällä 1928 ensimmäisen maailmansodan jälkeen tulevasta Euroopasta, jossa halutaan edistää Pan-Eurooppa-unionilla Euroopan integraatiota liittovaltioksi.

        Näin hän näki tulevaisuuden vuonna 1928:

        "Nämä ulkonaiset toimenpiteet saavat kuitenkin täyden merkityksensä vasta, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Wall Streetin takana työskentelevät lisäksi Euroopassa määrätyt erikoisvoimat, jotka uskonnon tai inhimillisen hyvinvoinnin edistämistä tarkottavien yritysten varjolla ovat muodostuneet valtaviksi yhtymiksi. Nämä yhtymät haluavat riistää Euroopan ihmisiltä tietoisuuden veriheimolaisuudestaan sekä heidän poliittisen, sivistyksellisen ja taloudellisen riippumattomuutensa.

        Tulisi Kansainliiton valvonnan alaisena muodostettavaksi Pan-Europa, joka valtioiden suvereenisuudella varustettaisiin laajoin hallitusvalloin, omin armeijoin sekä omin poliisein.

        Tässä Pan-Europassa tulisivat nykyiset suvereeniset valtiot olemaan ainoastaan itsehallinnollisia, taloudellisia maakuntia.Puhdasverisistä kansoista tulisi muodostettavaksi joukko sekaverisiä orjia. Luonnollisesti nämä voimat menevät vielä pitemmälle; näiltä kansoilta tultaisiin ryöstämään heidän äidinkielensä ja tulisi heille annettavaksi sama usko, mikä perustuu Noakin lakeihin."


      • maailmanhistoria

        Linkki jäi puuttumaan:

        http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229226-euroopan-tulevaisuus-sotamarsalkka-von-ludendorffin-arvio-kesalla-1928

        Ja arvio on juuri kuten tilanne tänä päivänä onkin. Vuodesta 1928 jo näin selvästi on ajettu kyseistä agendaa YK:n (Kansanliitto kirjoituksessa) voimin aina uuden politiikkasukupolven astuessa päättämään meidän asioistamme, ja kuinka moni tavallinen ihminen on koskaan edes kuullut sanaa Pan-eurooppaliike?!

        YK on perustettu vuonna 1945 - eli heti toisen maailmansodan jälkeen Kansainliiton korvaajaksi, ja ensimmäisenä tehtävänään kyseinen YK sitten kahden vuoden päästä päätti Palestiinan alueelta juutalaisille annettavaksi oman valtion, Israelin.

        Tietoja wikipediasta:

        "Kansainliitto (engl. League of Nations, esp. Sociedad de Naciones, ransk. Société des Nations) oli kansainvälinen järjestö, joka perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen tehtävänään aseidenriisunta, valtioiden välisten asioiden ratkaisu ja elinolosuhteiden ylläpito.

        Kansainliitto perustettiin 25. tammikuuta 1919 osana Versailles’n rauhansopimuksen ensimmäistä osaa ja se piti ensimmäisen istuntonsa 10. tammikuuta 1920[1] – samana päivänä kuin rauhansopimus vahvistettiin ja ensimmäinen maailmansota päättyi virallisesti."


      • missämeelämme

        Ja näin toteaa kokoomusmeppi - 13 vuotta Euroopan Unionissa työskennellyt - Eija-Riitta Korhola:

        "– Jälkikäteen olen aika shokissa siitä, että tämä kaikki on voinut tapahtua ja että olen ollut osa tapahtumasarjaa, vaikka yritinkin inistä vastaan. Mietin, miten kaikki on mahdollista? Siksikö, että politiikka on pohjimmiltaan retoriikkaa? Joka keksii parhaimmat tarinat, iskusanat ja kielikuvat, menestyy vaikka todellisuus olisi vapaata pudotusta, Korhola kirjoittaa." (edellä linkki uutiseen)

        Me tavalliset kansalaiset emme ole voineet olla missään vaiheessa shokissa, kun emme ole edelleenkään tietoisia siitä mitä tapahtuu - kaikki vain näkevät sekaisin olevan mielipuolisen maailman, jossa ei pysty enää elämään tiedon varassa, vaan ainoastaan itse muodostamien mielipiteidensä, koska tietoa ei ole ollut saatavissa. Ja vuosi vuodelta se käy aina vain harvemmaksi ja on muuttunut pelkäksi salaliittoteoriaksi. Viimeisimpänä se on nyt juuri muuttumassa valeuutisoinniksi, kuten opetetaan.


      • paneuroopassa

        Pan-Eurooppa-instituutti on Suomessa Turun kauppakorkeakoulun yhteydessä, josta muuten Anneli Auer valmistui ekonomiksi - näin kerrotaan. Tästä linkistä näkee Paneurooppaliikkeen tunnuksen:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paneurooppa-liike

        On mielenkiintoista, että nyt on suorastaan mahdotonta saada osumaan googleen Pan-eurooppaliikkeen sitä sivua, jossa kerrotaan Konrad Adenauerin yhdessä Coudenhove-Kalergin kanssa olleen perustajajäseninä kuten myös Otto von Habsburgin. Oli ko. Paneurooppaliikkeen sivuilla ko. liikkeen historiassa, nyt koko sivua ei enää ole. Onko Konrad Adenauerin toimistoon kohdennettu tutkinta nyt saanut jotakin käryämään?


      • eurooppaliikehistoria

        Ja sitten Pan-Eurooppa-liikkeen tunnukseen, joka johtaa meidät 1700 vuotta ajassa taaksepäin. Tunnus koostuu sinisellä pohjalla (Ilmestyskirjassa mainitut) 12 tähden tähtikehästä, joka on myös Euroopan Unionin tunnus. Tähdet kiertävät keltaisella pohjalla olevaa punaista ristiä.

        Punainen risti tulee 300-luvulta, ja on keisari Konstantinus Suuren tunnus - hänen, joka kutsui koolle ensimmäisen kirkolliskokouksen paavin johdolla, jossa määriteltiin aikaisemmin puhumani kolminaisuusoppiin perustuva uskontunnustus -kaikille kristityille yhteinen. Sen mukaan Jumala (kolminaisuusoppi: Kristus Pyhä henki=on YKSI, Jumala) astuu helvettiin ja ylösnousemuksen jälkeen istuu taivaassa Isän oikealla puolella.

        Kenestä Isästä uskontunnustuksessa sitten onkaan kyse, tästä ei ole virallista tietoa, koska kolminaisuusopin mukaan Poika on jo yhtä kuin Isä ja Pyhä henki, ja kaiken järjen mukaan hän ei istu itsensä vieressä taivaassa.

        Konstantinus Suuri otti punaisen ristin tunnuksekseen nähtyään sen taivaalla Mulviuksen sillan taistelussa, ja samalla hän kuuli äänen, joka sanoi, että tässä merkissä olet voittava.

        Kirkko pitää Konstantinus Suurta ensimmäisenä kristittynä keisarina, vaikka todellisuudessa tiedetään hänen palvoneen Sol Invictusta (auringonjumalaa) aina kuolemaansa asti (lukuunottamatta hänen viimeistä katolista voiteluaan ennen kuolemaansa). Sol Invictus oli myös eräs VT:n pakanajumala Baalin (saatana) nimitys.

        Kristinuskon riitit tulevat härkäuskonto mitralaisuudesta - 4000 vuotta vanhasta uskonnosta kasteineen, ylösnousemuksineen ja ehtoollisriitteineen (juotiin härän veri), Mithran syntymäpäivää vietettiin joulukuun 25. päivä.

        Mithralaisuus ja kristinusko vain lyötiin päällekkäin - helppoa ja kätevää. Saman sanoo piispa Huovinen Helsingin hiippakunnan sivustolla:

        "Juhannuksen aurinkoa ihaillessa sopii muistaa, että Kristuskin on aurinko, Toinen Aurinko, erotukseksi maallisista auringoista. Pakanallisten hallitsijoiden nimelle annettiin uusi merkitys. Kristus on Voittamaton Aurinko, Sol Invictus. Pääsiäisvirressä lauletaan: "Aurinkomme ylösnousi…" (virsi 105). Kristus voitti yön ja pimeyden vallat. Hän on Oikea Valo ja Todellinen Aurinko."

        http://www.helsinginhiippakunta.evl.fi/piispa/helsingin_hiippakunnan_piispat/eero_huovinen/puheenvuoroja/?x20117=1379280

        Pan-Eurooppa-liikkeen tunnuksessa punaisen risti on vasten keltaista taustaa - aurinkoa. Toista Aurinkoa. Tämä on myös piispan mainitsemassa virressä 105.

        "Aurinkomme ylösnousi,
        paistaa voittovuorella.

        Lounatuuli hiljaisena
        Eedomista puhaltaa.

        Aurinko on ristin päällä
        valkea ja punainen."

        Voittovuori oli nimeltään paikka, johon mithralaiset kokoontuivat odottamaan Mithran paluuta.

        Näin Jeesuksesta tehtiin arvonimellä Kristus mithralaisen kultin Mithra - pakanalliselle hallitsijalle annettiin uusi merkitys ja nimi ja luotiin kristinusko, todistaa piispa Huovinen.

        Teologian tohtori Tarkki on jyrkempi sanoissaan - hän kutsuu tätä vampyyriuskonnoksi ja mainitsee Kirkko- ja kaupunki -lehdessä, että jos se tulisi nyt markkinoille, se todennäköisesti kiellettäisiin. Tai lehdessä olevan tekstin mukaan näin:

        "Jos veristä sijaiskärsimystä korostava kristinusko tulisi markkinoille nyt, se todennäköisesti kiellettäisiin tai saisi ainakin K18-merkinnän."

        https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kristinusko-2-0

        Tämä ei ole vielä mikään salaliittoteoria, eikä edes teoria - tämä on koko totuus nyt voimassa olevasta kristinuskosta, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Jeesuksen kanssa - häntä vain käytettiin tässä oppinormistojen yhdistämisessä hyväksi, mutta tämä on nyt se kristinusko, jota Pan-eurooppaliike ja EPP-puolue korostavat luomansa Euroopan Unionin perustaksi.

        Pan sana tulee luonnollisesti Pan-jumalasta. Tässä tieto hänestä:

        Raamattu ja uskonto on saanut saatanan tunnusomaiset piirteet Pan-jumalalta - pukin sorkat ja sarvet päähänsä. Tällä jumalla oli kova tarve paritteluun ja hän oli kuuluisa viattomien neitsyiden metsästyksestä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pan

        Kristinuskon luoneen Paavalin sanat Raamatusta:

        "2. Kor. 11:2 Sillä minä kiivailen teidän puolestanne Jumalan kiivaudella; minähän olen kihlannut teidät miehelle, yhdelle ainoalle, asettaakseni Kristuksen eteen puhtaan neitsyen.


      • todellinenjumala

        Pohdin edellä, että kuka on kristinuskon kolminaisuusopin mukaan - viitaten Konstantinus Suuren koolle kutsumaan Nikean ensimmäiseen kirkkolliskokoukseen - Isä, jonka vieressä tämä kolminaisuusopin YKSI; Jumala, Kristus, Pyhä henki istuu.

        Konstantinus Suurihan oli viimeinen Rooman keisari, joka koki apoteoosin eli muuttui kuolemansa jälkeen Jumalaksi, joten on vain luonnollista, että hän halusi säilyttää itsellään vallan myös kuolemansa jälkeen.

        Ja niinpä hän vaati vuonna 325 paavia kutsumaan koolle ensimmäisen kirkolliskokouksen (Nikean kirkolliskokous), jossa tehtiin perusta kristinuskon uskontunnustukselle, joka on edelleenkin käytössä, ja se perustuu kolminaisuusoppiin. Konstantinus suuri palvoi silti kuolemaansa asti Sol Invictus-jumalaa, auringonjumalaa, joka mahdollisti hänelle nimenomaan tuon apoteoosin.

        Katkelma tuosta tekstistä koskien kristinuskontunnustamista ja Kristusta:

        "Vaikka hän on Jumala ja ihminen, ei kuitenkaan ole kahta Kristusta, vaan yksi. Yhdeksi hän ei ole tullut siten, että jumaluus olisi muuttunut ihmisyydeksi, vaan siten, että Jumala on omaksunut ihmisyyden. Yksi hän ei ole sen vuoksi, että luonnot olisivat sekoittuneet toisiinsa, vaan siksi, että hän on yksi persoona. Sillä niin kuin järjellinen sielu ja ruumis yhdessä ovat yksi ihminen, niin Jumala ja ihminen ovat yksi Kristus.

        Hän on kärsinyt meidän pelastuksemme tähden, astunut alas helvettiin, noussut kuolleista, astunut ylös taivaisiin, istunut Isän oikealle puolelle, ja sieltä hän on tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Athanasioksen_uskontunnustus

        Linkissä lisää tekstiä. No, joka tapauksessa, minua häiritsi, että miksi se Jumala astui helvettiin, eihän siinä ole mitään järkeä, mutta vielä järjettömämpi on ajatus, että ensin perustellaan Kristuksen, Jumalan ja Pyhän hengen olevan YKS ja sitten taivaassa hän istuukin Isän vieressä. Tämän opin mukaan tuo Isä Jumala onkin tietysti itse keisari Konstantinus Suuri, koska hän oli viimeinen keisarin apoteoosi, ja oli itse luomassa tätä oppia.

        Joten Rooman keisari Konstantinus Suurella on merkittävä asema länsimaisessa kristinuskossa - Jeesushan itse tuomittiin harhaoppiseksi jo vuonna 309, kun määrättiin hänen alkuperäiset opetukset hävitettäviksi.

        Näkyy tuo tärkeä asema tässäkin uutisessa:

        "Presidenttiehdokas Sauli Niinistö kuuluu ritarikuntaan, jonka Suomen-osaston perustaja työskenteli natsi-Saksan propagandavirassa." Niinistö kiistää tienneensä ritarikunnan natsimenneisyydestä hyväksyessään kutsun.

        - Minut kutsui Raimo Ilaskivi, jonka hyvin tunnen ja minä luotan hänen arvioonsa, Niinistö sanoi Avun haastattelussa.

        Presidentinvaalin ennakkosuosikki Niinistö vihittiin viime viikonloppuna Konstantinus Suuren ritarikuntaan. Ritarikunnan Suomen-osaston perusti Yrjö von Grönhagen, joka työskenteli 1930-luvulla Saksan SS-organisaation tutkimuslaitoksessa.

        Grönhagenin pyysi töihin keskitysleirijärjestelmän luonut Heinrich Himmler. Miehet olivat keskinäisessä kirjeenvaihdossa."

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113753-apu-niiniston-suosimalla-ritarikunnalla-hyvin-erikoinen-tausta

        Paneurooppaliikkeen tunnus on Konstantinus Suuren risti.


      • kolmannellatiellä
        olemmekolmannellatiellä kirjoitti:

        Edellä on tuo linkki liittyen Yhdysvaltain sotilastiedustelun salaiseen raporttiin, jossa kerrotaan, että Euroopan Unioni on Natsi-Saksan teollisuusimperiumin suunnitelma toisen maailman sodan jälkeiseksi ajaksi kansallissosialistisella politikalla yhtenäiselle Euroopalle. Tässä vielä tuo kyseinen linkki:

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

        Ja tuosta linkistä tämä kohta:

        ”Korkeasti koulutettu älykäs lakimies ja ekonomisti Ohlendorf osoitti suurta huolehtivaisuutta tapporyhmänsä ampujien psykologisesta mielenterveydestä: hän määräsi että usean ampujan tulisi ampua yht'aikaisesti samaan uhriin jotta vältyttäisiin henkilökohtaisen vastuun tuntemisesta.

        Talvella 1943 hänet siirrettiin talousministeriön palvelukseen. Ohlendorfin näennäinen tehtävä oli keskittyä vientiin, mutta hänen todellinen tehtävänsä oli säilyttää SS:n mahtava euroopanlaajuinen talousimperiumi Saksan häviön jälkeen.

        Ohlendorf joka myöhemmin hirtettiin Nürnbergissä oli erityisen kiinnostunut saksalaisen ekonomistin LUDWIG ERHARDIN työstä. Erhard oli kirjoittanut laajan suunnitelman siirtymisestä sodanjälkeiseen talouteen Saksan häviön jälkeen. Tämä oli vaarallista etenkin kun hänen nimensä oli mainittu vastarintaryhmien yhteydessä.”

        Ludwig Erhard on hän, joka on nyt Lissabonin sopimuksessa pakollisen Kolmannen tien politiikan takana. Ja tässä on nyt se yhdistävä faktapalikka:

        Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. ......sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi LUDWIG ERHARD kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa

        ... valtion tuli rakentaa ja toimeenpanna oikeudellinen hallintajärjestelmä, joka edustaa talouselämälle luontaista järjestystä (latinan ōrdō). Sen mukaan tarvittiin vahva valtio, joka toimisi poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen yläpuolella... Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden KOLMANTENA TIENÄ laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä.[2]

        "Erittäin kilpailukykyinen sosiaalinen markkinatalous, jossa kunnioitetaan perusoikeuksia" on yksi Lissabonin sopimuksessa mainituista Euroopan unionin päätavoitteista.[3]"

        Jotta valtio/hallitus on kiistojen yläpuolella, sillä on oltava diktatuuri, ei demokratia, kuten ei nyt olekaan Suomessa, kun hallituksella on poikkeustilalakien perusteella kaikki valta, joka tehtiin pandemiatilanteen varjolla.

        Tämän Natsi-Saksan ja kansallissosialistisen politiikan Euroopan Unionissa - ja myös tuon tiedusteluraportin antaman tiedon - todistaminen on loppujen lopuksi näin helppoa.

        Edellä on tämä natsi-Saksan kolmannen tien politiikan kehittäneen henkilön nimi, joka liittyy natsi-Saksan viimeisiin päiviin, jossa sovittiin sodan jälkeen Saksan teollisuusimperiumilla Euroopan Unioni jatkoksi natsi-Saksalle kansallissosialismilla.

        Näin kolme Suomen merkittävintä puoluejohtajaa kertoivat haastattelussa HS:ssa muutama kuukausi ennen kuin edellä mainittu Lissabonin sopimus astui voimaan, joten emme voi ainakaan ajatella, että he eivät olisi tienneet, että missä Euroopan Unionissa mennään.

        "Mahdollistaja tarkoittaa sitä, että kaikille tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet terveeseen elämään ja vahvaan sivistykseen, ja tästä seuraa yhteiskunnan menestys. Olen sivistysuskoinen", hän kuvailee.

        Kataisen mielestä keskustelu äärikapitalismista ja sosialismista istuu Suomeen huonosti.

        "Jos vastauksena on kolmas tie, niin suomalainen yhteiskuntamalli on jo kolmas tie. Ei tarvitse pyrkiä olemaan kolmannen tien kolmas tie."

        http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Katainen Nyt oivalletaan ettei valtio ole ratkaisu kaikkiin ongelmiin/1135243556819

        Urpilaisella on asiasta selvä käsitys: Suomi on palannut kohti perinteistä pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa, jossa valtio on vahva toimija. Valtion johdolla Suomi on myös siirtynyt "vihreään talouskasvuun", joka perustuu ympäristöteknologiaan.

        Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) tammikuinen linjapuhe "kolmannesta tiestä" sosialismin ja markkinaliberalismin jälkeen saa siis tukijan.

        http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Urpilaisen Suomen ykkösasia on palvelujen takaama tasa-arvo/1135243588790

        Kymmenen vuoden päästä koko Euroopassa on jo pitkään ollut hyväksyttyä kolmannen tien politiikka, jossa valtiolla on ohjaava rooli, arvioi keskustan puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen. "Markkinaehtoisesti ei laajakaistoja saatu syrjäseutujen robottinavettoihin", hän perustelee.

        Noin 40 prosenttia energiasta on uusiutuvaa energiaa. "On löydetty verotuksen ohjauskeinot energialle."

        "Helsingin kaupunkikin tuottaa vihdoin viidesosan energiastaan uusiutuvalla."

        http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Vanhanen 2019 valtio ohjaa ja puolueet erottuvat toisistaan/1135243541408


      • näinpääsikäymään

        No, miltä nyt näyttää tämä Kolmannen tien kymmen vuoden vahva valtion ohjaus, josta eräs EU-meppi edellä kertoo olevansa jälkeen päin ihan shokissa?


    • Tillanen
      • jokuasialla

        Kukahan tuollainen Marco on? Minä kirjoitan kyllä edellä, mutta en tunne Marcoa, mutta et tietysti tätä minulle tarkoittanutkaan - huomautin nyt vain, jos joku Marco kirjoittelee vaikka samoista asioista.


    • olitiedemies

      Kun jatkan tarinaani Jeesuksesta, Raamatusta ja juutalaisesta Paavalista, joka on luonut kristinuskon - sekä Rooman keisarista - niin jokaisesta on tarina, joka olemme me ja meidän Euroopan Unionimme - holokausti sen luomiseksi oli vain yksi päätepiste.

      Kun luin Raamattua, kiinnitin huomiota Paavalin kiroamiseen - hän kirosi jo ensimmäisellä vuosisadalla sen toisen evankeliumin lukijat. Kiroamista ei ole pidetty kovin pyhänä toimituksena, käsittääkseni, vaan kyllä siinä manataan esille päinvastaisia henkivoimia, mutta niin Paavali teki - kirosihan hän jo Jumalankin puuhun.

      Kirje galatalaisille, luku 3, Paavali puhuu

      13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu"

      Myös Paavalia:

      Gal. 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

      Gal. 1:9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu."

      Tässä Paavali ohimennen kiroaa myös taivaan enkelin. Mikä oli Paavalille niin vaarallista siinä toisessa evankeliumissa, että se piti oikein kirota? Ja voisiko se olla mikään muu tuolloin ensimmäisellä vuosisadalla kuin sellainen, joka perustui Jeesuksen omiin sanoihin, jotka papyruskääröt löytyivät sinetöidyistä ruukuista autiomaasta vuonna 1945?

      Tähän löytyy selitys Vanhasta testamentista, nimittäin siellä VT:n Abrahamin Jumala, jota Paavali käskee seuraamaan, ja joka vaati Aabrahamia tappamaan oman poikansa, sanoo näin:

      VT 5Moos ja 13 luku:

      1. "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa
      sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen,
      2. ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',
      3. niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.
      4. Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.
      5. Mutta se profeetta tai unennäkijä surmattakoon, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta, teidän Jumalastanne, joka vei teidät pois Egyptin maasta ja vapahti sinut orjuuden pesästä, ja on tahtonut vietellä sinut siltä tieltä, jota Herra, sinun Jumalasi, käski sinun vaeltaa. Poista paha keskuudestasi.

      Mutta onko VT:n Aabrahamin Jumala vain niin kateellinen tuolle toiselle Jumalalle - Jeesuksen sanoin taivasten valtakunnan Isälle, joka valtakunta on meissä ja meidän ympärillämme hänen sanoin - vai mistä tässä määräyksessä (juutalaisten) on oikein kyse?

      Jeesus ei itse tietenkään ajatellut olevansa mikään Jumalan poika, vaan että kaikki elollinen, jokainen ihminen on tuon taivasten valtakunnan Isän luotuja lapsia.

      Tämä on katkelma papyruskääröistä, jotka löytyivät autiomaasta:

      "Lähtekää liikkeelle siitä, mikä ei näy, ja pyrkikää löytämään näkyvän päämäärä. Silloin ajatus virtaa esiin ja paljastaa teille, kuinka usko näkymättömiin on ollut niissä, jotka ovat näkyviä, mutta kuuluvat syntymättömälle Isälle. Jolla on korvat, se kuulkoon!"

      • ihmisuhrikultti

        Minulla on aavistus että tuolla ihmeidentekijän tappamisella olisi jotakin tekemistä tämän vanhan testamentin ennustuksen kanssa, joka liittyy Daavidin suvusta syntyvään mieheen:

        Ensimmäinen kuningastenkirja luku 13

        2. Ja hän huusi alttaria kohti Herran käskystä ja sanoi: "Alttari, alttari, näin sanoo Herra: Katso, Daavidin suvusta on syntyvä poika, nimeltä Joosia. Hän on teurastava sinun päälläsi uhrikukkulapapit, jotka polttavat uhreja sinun päälläsi, ja sinun päälläsi tullaan polttamaan ihmisten luita."

        Uhrikukkulapapit siis uhraavat ihmisiä - koska alttarilla poltetaan ihmisten luita, ja kyseinen Daavidin suvusta syntyvä poika on uhka uhrikukkulapapeille. Ennustus on kuin suoraan holokaustista.

        Olemme tottuneet kauhistelemaan intiaaneja, jotka harrastivat ihmisten uhraamista Jumalalle ihmisten, mutta emme näe omaa valtauskontoamme ihmisuhrikulttina, vaikka se verenjuontia ja ruumiinsyöntiä myöten on juuri sellainen. Eli myös Jeesus oli ihmisuhrikultin uhri - puhutaanhan hänestä Ilmestyskirjassa jopa teurastettuna karitsana.

        Myös Paavalin omasta tekstistä voi nähdä aivan saman ihmisuhrikultin - ensimmäiset lauseet ovat vanhasta testamentista liittyen Aabrahamin Jumalaan, mutta viimeinen on Paavalin sanomaa. Huomaatteko tässä uhrauksessa jotakin eroa?

        Lähdeviitteet Raamattuun ovat lauseiden perässä:

        "- "Herra tunsi uhrisavun tuoksun" (1 Moos. 8)
        - "Kun te uhraatte minulle ruokaani, rasvaa ja verta" (Hes. 44)
        - "tuotte määräaikana kaikki minulle kuuluvat uhrilahjat, minun tuliuhriruokani, tuoksuvat tuliuhrini, jotka ovat minulle mieluisat." (4 Moos. 28)
        - "Kukaan pappi Aaronin suvun jäsen, jolla on jokin vamma, ei saa astua uhraamaan Herralle kuuluvia tuliuhreja; vammansa takia hän on kelpaamaton uhraamaan ruokaa Jumalalle. Hän saa silti syödä Jumalan ruokaa, sekä erityisen pyhää että pyhää" (3 Moos. 21)
        - "onhan Kristuskin rakastanut meitä ja antanut meidän tähtemme itsensä lahjaksi, hyvältä tuoksuvaksi uhriksi Jumalalle" (Ef. 5)"


      • katariinantarina

        Edellä puhumani Keisari Konstantinuksen äiti oli Helena, kristinuskossa Pyhä Helena. Hänen kerrotaan olleen mukana retkikunnassa, joka löysi Jeesuksen aidon ristin - sen johon hänet oli ristiinnaulittu.

        Aleksandria -nimisestä paikasta oli kotoisin Catherine -niminen nainen. Häntä pidettiin erittäin viisaana, ja hän oli pitkälle opiskellut niin matematiikkaa kuin filosofiaakin. Keisari pidätytti Catherinen ja valitsi - väittämän mukaan - valtakunnastaan sata viisainta miestä väittelemään Catherinen kanssa Jeesuksen sanojen viisaudesta . Oli vuosi 306. Tarinan mukaan kaikki Catherinea kuunnelleet olivat vakuuttuneita Jeeuksen viisaudesta, ja tämän jälkeen keisari mestautti kaikki viisaat miehet - lopulta myös vaimonsa, joka kävi Catherinen vankityrmässä. Tästä kohdasta tarinaa paljastuu, että kenestä keisarista tarina kertoo. Kyseessä oli keisari Konstantinus Suuri.

        Miesten murhaaminen ilmeisesti onnistui ongelmitta - siitä ei tarina kerro - mutta Catherinen surmaamisen kanssa tuli ongelmia, koska kun häntä yritettiin kiduttaa, niin kidutusvälineet hajosivat - myöskään roviolla polttaminen ei onnistunut, koska tuli ei tarttunut häneen, joten lopulta häneltä katkaistiin kaula. Tästä Catherinen tarinasta on kidutuspyörä saanut nimeekseen Katariinan pyörä.

        Vanhan testamentin mukaan Aabrahamin Jumala vaati ihmeidentekijää tapettavaksi pahana keskuudesta, koska hän houkuttelee toisen Jumalan luo, ja tässä meillä on tarina naisesta, joka väitteli Jeesuksen sanojen viisaudesta, ja tämän tarinan mukaan hän hallitsi myös ihmeidentekokyvyn, mutta tarinassa yhdistyy ihmeidentekoon myös Jeesuksen sanojen viisaus.

        Tarina on siis vuodelta 306 - historiallisessa mittakaavassa vain hetkeä ennen kuin keisari kokosi ensimmäisen kirkolliskokouksen (325), joten ei ole mitään syytä olettaa, etteikö Catherinen viisaus olisi edelleenkin Vatikaanin hallussa, mutta sehän on ongelmallinen juttu, koska sillä viisaudella ja niillä sanoilla ei ole mitään tekemistä luodun kristinuskon kanssa. Tämän jälkeen - vuonna 309 - Jeesuksen opetukset määrättiin hävitettäväksi, jotka sitten löytyivät autiomaan hiekasta vuonna 1945 säilöttyinä sinetöityihin saviruukkuihin.


      • tarinatarinassa

        Jeesuksen aidon ristin ja keisari Konstantinus Suuren äidin, Helenan, tarina liittyy myös Suomeen.

        Nimittäin Suomessa, Hattulassa, on Pyhän ristin kirkko, jossa on säilytetty Helenan retkikunnan löydöstä peräisin olevaa aidon ristin kappaletta. Ja väitetään, että kirkko on rakennettu jopa tuon ristin palasen säilyttämistä varten. Historiatieto väittää venäläissotilaiden varastaneet säilytetyn kappaleen. Hattulan kirkossa on myös 1300-luvulta peräisin oleva Neitsyt Marian patsas.

        11.8.2011 uutisoitiin laajasta Hattulassa tapahtuneesta ihmeestä - paikallinen suntio näki ladon seinään ilmestyneen neitsyt Mariaa esittävän hologrammia muistuttavan valoilmiön, jonka hän onnistui myös kuvaamaan.

        YLE uutisoi näin:

        "Hattulalainen Madonna-ilmestys, Lato-Mariaksikin kutsuttu on herättänyt suurta kiinnostusta... suntio Timo Jauhola "tunsi viikko sitten tiistaina ilman sähköistyvän" ja näki latonsa seinässä kaarevan valoilmön; kuvio oli kolmiulotteinen ja näytti hologrammimaiselta ja liikahteli hiljalleen. Hän otti ilmiöstä kuvia ja niitä katsellessaan hahmotti ikoneista tuttuja Neitsyt Marian piirteitä.

        Pastori Päivi Aikasalon mukaan evankelisluterialisessa kirkossa ei juuri puhuta Neitsyt Mariasta. Kirkollisesta kalenterista löytyy yksi ainoa Marianpäivä keväällä ennen pääsiäistä. Katolisella ajalla Marian rooli oli Suomessakin toisenlainen.

        Keskiaikaisista kirkoistamme löytyy kutenkin paljon Maria patsaita. Esimerkiksi Hattulan Pyhän Ristin Kirkossa on yksi taidehistoriamme merkittävimmistä töistä, "Liedon mestarin" koulukunnan veistos 1300-luvulta.

        Hattulan kirkkoherra Satu Holm pitääkin Hattulaa juuri sopivana keskiaikaisena paikkana mahdolliselle "ilmestykselle". Hattulan Pyhän Ristin kirkosta löytyy lukuisia puhuttelevia keskiaikaisia Maria-kuvia, maalauksia seinillä ja katossa. Pyhä Anna on yksi kirkon suojeluspyhimyksistä ja Anna on Marian äiti.

        - Jos tämä hämmentää kirkkoa, pitäisin sitä ihan terveenä asiana. Olisko nyt aika kuunnella Mariaa, Päivi Aikasalo heittää."

        https://yle.fi/uutiset/3-5405170

        En ole näistä uutisista löytänyt sanan sanaa tuosta säilytetystä ristin palasesta, mutta luonnollisesti kirkon omassa historiassa se on mainittu, ja tästä syystä Hattula on merkittynä jo hyvin vanhassa tanskalaisessa pyhiinvaellusreittikartassa.

        Marian ilmestyksistä kertovaan uutisointiin ei ole haluttu syystä tai toisesta liittää mainintaa tuosta ristin palasen tarinasta, joka omasta mielestäni on mielenkiintoinen. Luultavasti syynä on se, että aikoinaan tuollaiset ristinpalaset ja pyhät luut olivat hyvinkin kalliita taikakaluja, eikä niiden aitoudesta voinut koskaan olla varma. Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää, että miten keisari Konstantinus Suuren äidin - ainakin nimiin laitettu - löytö on päätynyt niinkin pohjoiseen maahan kuin Suomeen.

        Kuka tahansa voi suhtautua Marian ilmestykseen skeptisesti, mutta minä en. Nimittäin en edes kirjoittaisi tässä, ellei tuota ilmestystä olisi tapahtunut. En ollut ilmestyksen aikaan Suomessa, mutta luonnollisesti luin siitä internetistä - ja samaan aikaan oli minulle tapahtunut ihme, joka on johdattanut aina tähän asti kirjoituksissani.

        Nimittäin silloin kädessäni olleesta avainnipun metallirenkaasta irtosi kädelleni huoneiston turvalukon avain, kun olin aukaisemassa ulko-ovea. Astuessani huoneistoon, jäin hämmästyneenä seuraamaan televisiosta tullutta Pyhästä Pietarista kertovaa tarinaa siitä, että miten Jeesus jätti Pietarille taivasten valtakunnan avaimet.

        Kummallinen tarina - miksi Jeesus jätti Pietarille taivasten valtakunnan avaimet, kun hän itse ennusti Pietarin kieltävän hänet seuraavana päivänä kolme kertaa ennen kuin kukko lauloi?


      • mayatmukana

        Ja jos arvelette tämän jutun edellä johtavan uskontoon ja Roomaan, niin erehdytte - se johtaa maya-intiaaneihin. Kerron kun ehdin.


      • mitenonmahdollista

        Raamatussa Uudessa testamentissa olevaa Johanneksen ilmestystä on aikaisemminkin arveltu salakirjoitukseksi Rooman vallanaikaa vastaan, mutta en ole nähnyt arvioita siihen, että millä tavalla se olisi salakirjoitus ja miten se olisi tuota valtaa vastaan - minun silmin se on selvästi kristinuskoa vastaan ja Jeesuksen omin sanoin. Ja tietysti tätä kautta myös Rooman valtaa vastaan, koska Rooman keisari yhdessä paavin kanssa loi tämän meillä olevan uskonnon, kun Paavali jo ensimmäisellä vuosisadalla - ainakin Raamatun mukaan - kirosi sen toisen evankeliumin, vaikka sitä julistaisi itse enkeli taivaasta.

        Yhteys löytyy yllättäen maya-intiaaneista ja heidän maailmanlopunpäivästään (ei ole numerologiaa, vaan konkretiaa). Tuon päivän 21.12.12 sanotaan olleen heidän kalenterinsa loppu, eli viimeinen baktun, joka oli järjestyksessään 13. täyttyi, eikä tietämäni mukaan uuttakaan ole kirjoitettu, joten baktunin loppu tulkittiin maailmanlopuksi. Ilmestyskirjan maailmanloppu tulee, kun maastaostettujen lukumäärä 144.000 tulee täyteen. Mayojen yksi baktun on 144.000 vuorokautta.

        Eli mayojen ja Ilmestyskirjan maailmanloppu tulee näin osumaan samaan hetkeen. Sattumaako tuo luku? Miten Raamatun Ilmestyskirja, jonka vanhimman verion arvellaan olevan jo ensimmäiseltä tai toiselta vuosisadalta osuu sattumalta näin merkillisellä luvulla yhteen mayaintiaanien kanssa, kun Amerikka löydettiin vasta noin 1500-luvulla?

        Toinen mikä tässä osuu, on se, että Paavali nimitti itsensä 13. apostoliksi - hän ei koskaan tavannut Jeesusta henkilökohtaisesti, mutta oli neuvoston jäsen, joka tuomitsi hänet kuolemaan. Ilmestyskirjan viimeisillä sivuilla on mainittu lopunajan kaupungin muuri, johon on kirjoitettu 12 opetuslapsen 12 nimeä = 144.

        Jeesus on antamassaan näyssä Johannekselle unohtanut kokonaan tämän itsensä apostoliksi nimittämän Paavalin, joka on tehnyt koko kristinopin perustan.

        Miten voivat osua näin sopivasti luvut 144.000 ja mayojen baktun yhteen? Onko tietoa?


      • eiturhaoppi

        No, joka tapauksessa luku 13 on kaiken loppu, ja vihjeen antavat mayaintiaanit. Ilmestyskirja kertoo luvussaan 13 pedosta ja sen tunnusmerkeistä, ja jakeessa 13 näin:

        13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

        Ja muita kohtia luvusta 13:

        13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
        13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
        13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

        No, kaikki me tiedämme, että miten paljon tuota pedon lukua on veivattu. Sille seltitys löytyy kaikista helpoiten Raamatusta. Kyseessä on kuningas Salomo:

        Toinen aikakirja, luku 9:

        13. Kullan paino, mikä yhtenä vuotena tuli Salomolle, oli kuusisataa kuusikymmentä kuusi talenttia kultaa

        Ja koko tämänkin päivän pankkitoiminnan perusta on kirkossa - temppeliritareissa. Ja Salomon temppelihän on eräänlainen kulttirakennus riiteissäkin tänä päivänä kuten vapaamuurareilla.

        Eikä tuo merkin ottaminen otsaan tai käteen - vapaaehtoisenahan tuota toimenpidettä luonnehditaan - ole sen kummempi merkki kuin kaste tai vihkisormus. Metkaa, että katolisilla se juuri on oikeassa kädessä ja pappikin aina kirkkoon tullessaan tekee vihkivedellä merkin otsaansa - luterilaiset ovat (kuin tietäen) vaihtaneet vihkisormuksen paikaksi vasemman käden. Juuri eräs ahne saarnaaja - eivätkö he juuri tee merkin otsaan parannuskokouksissa? - joutui tuomiolle. Kuningas Salomo on oikea ahneuden ruumiillistuma, ja keksi ensimmäisenä kerätä veroa kansalta, ja hyvin on kristinuskokin osannut verottaa - jopa ihmishenkiä. Suomessakin on valtiokirkko, josta on viime aikoina erottu - tosin tällä ei ole mitään merkitystä kirkon taloudelliseen asemaan - valtio maksaa kirkolle korvauksena sen, että mitä se menettää jäsenkadon myötä. Ja muutenkin kirkolla on hyvin homma hanskassa liike-elämän kautta Kolmannen tien politiikalla; onhan lestadiolainen Sipilä pääministerinä ja joukkuetta vahvistaa vielä katolinen Timo Soini.


    • noniinnoh

      Ei siihen Venäjää edes tarvita. Suomen poliitikot ovat tehneet kaikki jo eikä he ole Venäjältä neuvoa kyselleet.
      Viha Venäjää kohtaan on siksi että he haluaisivat myös Venäjälle olot yhtä sekaisin ja se harmittaa heiltä niiltä oikein löydy siihen keinoja.

      • kummallisiakirjoittajia

        Mistä ihmeestä sinä löydät vihan Venäjää kohtaan?! Ja kenelä?! Oikea mielipide on perusteltu tosi uskomusta, mutta tuosta sinun mielipiteestä nyt ei löydy mitään perusteluja mihinkään suuntaan. Siksi toiseksi et ole lukenut sanaakaan mitä kirjoitan edellä kokoomuksen sisarpuolueesta Yhtenäinen Venäjä, Putinin puolueesta, ja jos olet lukenut, niin et ole näemmä ymmärtänyt yhtikäs mitään.


      • ostettumaailma

        Mutta kuinka moni tietää, että miten työttömästä miehestä Pietarista tuli kolmessa vuodessa Venäjän presidentti?

        Putinin presidenttiys liittyy tiukankovaan rahamaailmaan, Kremlin kunnostukseen otettuun Yhdysvaltalaiseen lainaan, jonka keralla, ohella, syyllä saatiin - myös kiristämällä - silloinen Venäjän presidentti luopumaan vallasta ja paikka avautui Putinille.

        Tämän kuvion jälkimaininkeihin liittyi juutalaispankkiiri Edmond Safran, tai kuten HS uutisoi vuonna 1999, että "Maailman rikkaimpien miesten joukkoon kuulunut libanonilaista alkuperää oleva Edmond Safra, 68, kuoli kotinsa murhapoltossa varhain perjantaiaamuna."

        Edmond Safra perusti yhdessä Bill Browderin kanssa finanssifirman nimeltä Hermitage Capital Managementin, jonka työntekijä oli se asianajaja, joka kuoli poliisin käsissä pahoinpitelyyn Venäläisessä vankilassa tutkittuaan Venäjän hallinnon korruptiota liittyen Kyprokseen. Tuon asianajajan nimi oli Sergey Magnitsky.

        Ja vastaavasti Bill Browder on sama henkilö, joka jokin aika sitten käräytti (suomeksi: vaati tutkintaa) liittyen Danske Bankin Viron yksikön rahanpesu- ja korruptiokuvioihin liittyen Putiniin, jotka vastaavasti liittyivät Euroopan Unioniin. Syys-lokakuussa hän teki lisäksi tutkintapyynnön Nordeasta liittyen Suomeen ja rahanpesukuvioihin.


      • postiaparatiisista

        Ja Magnitskyn tutkima Venäjän sisäministeriön korruptio vastaavasti, joka liittyi Kyproksen rahan pesuun (siellähän me jaoimme jälleen pankkitukia, jos muistatte finanssikriisistä), niin liittyi myös Suomeen, koska Kyprokselta löytyi Suomen entisen postin silloisen Suomen valtion Itella-firman rahanpesufirma. Tästä kertoo - löytyy varmaan vieläkin YLE:n elävästä arkistosta MOT-ohjelma Postia paratiisista. Tämän jälkeenhän Itella taas muuttui monella miljoonalla eurolla takaisin nimelle Posti.

        Joten kun Magnitsky liittyy niin läheisesti Bill Browderiin, joka teki Nordeasta tutkintapyynnön liittyen rahanpesuun, on mielenkiintoista tietysti ajatella, että miten sitten Nordea liittyy mm. tähän Kyproksen Itella-rahanpesukuvioon, ja koska puhdasta rahaa ei tarvitse pestä, niin mistä on hankittu rahaa, joka on pesun tarpeessa?


    • HolyProphet0007

      "
      Ei siis ollutkaan totta - vaan silkkaa valetta. Hybridisodankäyntiä varmaan sekin, kun norjalaiset tutkimukset osoittivat, että koko rokotetta ei oltu koskaan kehitetty virusta vastaan, vaan se reagoi ainoastaan elimistössä, jossa oli geneettinen alttius autoimuunisairauksiin. Ja niinpä silkkaa sodankäyntiä sekin, kun uutisoitiin rokotusten jälkeen Suomessa puhjenneen - (ei ainoastaan narkolepsia, joka todettiin edellä mainitulla perusteella autoimmuunisairaudeksi) - autoimmuunisairauksien räjähdysmäinen kasvu (uutisissa)."

      En usko tuohon väittämään norjalaisesta tutkimuksesta, sillä kukaan näistä narkolepsiaan sairastuneista rokotteen ottajista ei tietojeni mukaan saanut sikainfluenssaa. Mielestäni kyseessä oli tyypillinen ja erittäin haitallinen ihmiskoe, jonkalaisia yliopistot tekevät liukuhihnalta.

      • seolisotaase

        Et usko, kun Norjalainen tutkimus väittää, että ko. rokotteella ei ollut mitään tekemistä koko viruksen kanssa, vaan kyse oli geeniperimään tehdystä rodunjalostuksellisesta täsmäiskusta liittyen autoimmuunisairauksien ilmituloon, koska kellään narkolepsiaan sairastuneella ei todettu edes sikainfluenssaa.

        Niin, se norjalainen tutkimus TODELLA TODISTI, että kyseessä oli erittäin haitallinen ihmiskoe, jolla sairastutettiin ihmiset autoimmuunisairauksiin tarkoituksella, saatiin kohu pandemiasta WHO:n avulla sekä mm. sinun kotivaltioosi (jos olet suomalainen Suomessa) poikkeustilalaki, jonka perusteella hallituksella on nyt diktatuuri ja voidaan rajoittaa vaikkapa sinunkin oikeutta elämään, ymmärrätkö?

        Viesti sisälsi tarkoituksellista sarkasmia, joka meni sinulta ohi.


      • ymmärryksestäkiinni

        Ja on merkittävää, että salaisella muistiolla rokotteet tuosta lääkefirmasta tilanneella Suomen THL:n Terhi Kilvellä oli henkilökohtainen rahoitussuhde ko. firmaan (julkinen lehtitieto), mutta hän ei muka tiennyt mistä oli kyse, vaikka minä maallikkona olin ennen rokotusten tilaamista jo lukenut sen espanjan kielellä virallisista päivälehdistä toisella puolella maailmaa (joka uutinen sensuroitiin, kun laitoin sen jonnekin), ja siinä uutisessa/uutisissa sanottiin, että rokote on hyvin vaarallinen!

        Mikä oli Terhi Kilven kohtalo, kun tämä selvisi? - Minä en ainakaan tiedä, että onko hän saanut asian suhteen jonkun tuomion tai nootin. Tuskin, koska kyse oli juuri poikkeustilalain voimaan saattamisesta Suomessa ja Suomen hallituksen diktatuurista, ymmärrätkö?

        He eivät ole meitä varten, eivät toimi kansalaisten eduksi, vaan erittäin vahingollisesti - me olemme heitä varten ja heidän eduksi. Ymmärrätkö?

        Suomalaisen pahin vihollinen on tällä hetkellä oman maan poliittinen järjestelmä, koska joka ainoa, joka nauttii nyt etunsa, rahansa ja palkkansa tuon järjestestelmän rattaista on vain peittelemässä teille sitä totuutta, jonka tässä kirjoitan ja olen kirjoittanut.

        Tilanne on erittäin vaarallinen, ja sen vaarallisuuden todistetusti tuo julki juuri tuo rokotuskampanja ja sen hyväksyminen sekä sen hyväksikäyttäminen.

        Se on eri asia sitten, että mikä on itse kunkin lukijan ymmärryskyky, jota on pyritty voimakkaasti viimeisen kahden vuosikymmenen aikana vahvasti rajoittamaan.


      • pistälähtiessäovikii

        Painu nyt vinkuja kuule vittuun. Ei mikään ärsytä niin kuin yletön tyhmyys - varsinkin kun koittaa omien asioidensa ohella kiireesti antaa infoa, jos nyt joku on edes kiinnostunut tiedosta. Minä en sun linkkiäs katso, en tiedä kuka on marco, ja tuskin edes täällä esiintyy, kun lähes kaikki kirjoitukset on itse tekemiäni -enkä edes tiedä, että mitä helvettiä sun juttus koskee - on ihan näissä omissakin kirjoituksissa tekemistä.


      • älänäyttäydyenää

        No, paloi hihat, sorry, mutta kun juuri tuollaiset idiootit - mikä sitten hänen asiansa jollekin macolle onkin - on juuri niitä mitkä melkein saavat itsenikin kannattamaan rodunjalostusta ja tätä natsisaksameininkiä, ja joudun tekemään töitä, että avoissa pysyy sellainekin lokero, että myös heillä on oikeus elämään. Ymmärrän oikein hyvin joidenkin muiden mielipiteitä tarvittavaan, tulevaan kansalaisten eliminointiin, mutta en tietenkään kannata sitä eettisistä syistä.


      • HolyProphet00007
        seolisotaase kirjoitti:

        Et usko, kun Norjalainen tutkimus väittää, että ko. rokotteella ei ollut mitään tekemistä koko viruksen kanssa, vaan kyse oli geeniperimään tehdystä rodunjalostuksellisesta täsmäiskusta liittyen autoimmuunisairauksien ilmituloon, koska kellään narkolepsiaan sairastuneella ei todettu edes sikainfluenssaa.

        Niin, se norjalainen tutkimus TODELLA TODISTI, että kyseessä oli erittäin haitallinen ihmiskoe, jolla sairastutettiin ihmiset autoimmuunisairauksiin tarkoituksella, saatiin kohu pandemiasta WHO:n avulla sekä mm. sinun kotivaltioosi (jos olet suomalainen Suomessa) poikkeustilalaki, jonka perusteella hallituksella on nyt diktatuuri ja voidaan rajoittaa vaikkapa sinunkin oikeutta elämään, ymmärrätkö?

        Viesti sisälsi tarkoituksellista sarkasmia, joka meni sinulta ohi.

        "Et usko, kun Norjalainen tutkimus väittää, että ko. rokotteella ei ollut mitään tekemistä koko viruksen kanssa"

        En, koska kukaan rokotteen ottajista ei sairastunut sikainfluenssaan.

        "Niin, se norjalainen tutkimus TODELLA TODISTI, että kyseessä oli erittäin haitallinen ihmiskoe, jolla sairastutettiin ihmiset autoimmuunisairauksiin tarkoituksella"


        Tuo on fakta, johon uskoo Erkkikin ilman mitään väitettyä Norjalaista koettakin: yliopiston ihmiskokeet ovat todella niin 'harmittomia' ja 'mukavia'!!! (Mutta se ihmiskoe suojeli silti sikainfluenssalta)


      • harvinaisiakykyjä

        Vaikka tietysti olen kuullut huhuja siitä, että suomi24 palstalta voisi löytyä älyllistä elämää, niin sananvaihtonne tässä edellä jopa kahden viestin verran - tosin jopa kolmasti toistettuna - kyllä yllätti kaikki odotukseni. Myös Nasa on havainnut samaa:

        Uutisista:

        “NASA: Internetistä löytynyt älyllistä elämää

        3.12.2010

        Photo Credit: NASA Goddard Space Flight Center

        (RAPAKON TAKA) Yhdysvaltain avaruushallinto Nasa on tiedottanut yllättävästä, varmasti kohua herättävästä löydöksestä. Uusi löytö tehtiin New York Times -lehden keskustelusivustolta jo aiemmin tänä syksynä, mutta varmistui vasta muutamia päiviä sitten tarkan analyysin lopputuloksena.

        “Voimme nyt sanoa varmuudella, että niinkin oudossa ja vihamielisessä ympäristössä kuin lehtien keskustelupalstoilla voi esiintyä älyllistä elämää”, Nasan viestintäpäällikkö Luke Earthwalker kommentoi tuoreeltaan torstaina.

        Löytö on hämmästyttänyt monia ja aiheuttanee vielä paljon keskustelua. Internetin verkon keskustelupalstafoorumeilla on ryhdytty mittavaan kampanjaan vasta-argumenttien esittämiseksi. “Seuraavaksi ne väittävät, että eduskunnassakin voi esiintyä älyllistä elämää, höh höh”, totesi nimimerkki Joppe hs.fi:n keskusteluosiossa.

        Mikä on löydön merkitys? Earthwalker myöntää, ettei muutamasta havainnosta voi vielä tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä. “Älylliset elämänmuodot ovat tällaisissa ympäristöissä niin harvinaisia, että tavallinen kansalainen tuskin tulee niitä huomaamaan, ellei varta vasten niitä etsi. Tieteen kannalta kysymys on kuitenkin isosta edistysaskeleesta.”

        Myös suomalaiset tutkijat ovat osoittaneet kiinnostusta löytöä kohtaan

        “Löytö on ilman muuta merkittävä, ja saa miettimään, olemmeko kiinnittäneet huomiomme vääriin asioihin. Voisiko esimerkiksi niinkin läheltä kuin suomi24.fi-foorumilta löytyä älyllistä elämää? Toistaiseksi sitä on pidetty suoralta kädeltä mahdottomana, ja onhan se edelleen epätodennäköistä, mutta ehkä tämän uutisen myötä saamme tällaiseenkin hankkeeseen tutkimusresursseja”, pohtii Suomen ainoa virallinen Esko Valtaoja.“

        http://lehtilehti.fi/2010/12/nasa-internetista-loytynyt-alyllista-elamaa/


    • EmmaN

      No no rauhallisesti.

      • äärimmäisenhuikeaa

        Pahoittelen, etten huomioinut myös sinua tässä Nasa-uutisviestissäni - niin nerokas lause! Koitan olla ensi kerralla tarkempi


      • pahamieli

        Jos pääset vaikuttaan siihen eliminointilistaan. Toivon, että aloitetaan koulukiusaajista. Kiitos.


    • Lasimurskaa

      Näillä sivuilla on oikeus kirjoittaa jokaisen. Suomi24 sääntöjen sallimissa rajoissa.
      Ymmärretty?

      • ihmisenmaailma

        Mitkä ovat sallitut rajat - tuon kauniin vihapuheagendan eettiset rajat - jos netissä harrastetaan kautta linjan kiusaamista, jota suositaan?

        Tai turhaa kysyn - sama on kuin koko agenda, ja tupakka-askeihin ilmestyneet kauhukuvat samalla kun askeista poistuivat aineosamerkinnät nikotiinista ja tervasta. En ole samanlaisista kuvista ja varoitustarroista kuullut ainoankaan ampuaseen kahvassa.

        Ovatkohan vaihtaneet tupakoihin jo kovempia aineita kehiin? Rumilla kuvilla on tarkoitus saada ihmiset tottumaan tuleviin julmuuksiin ja niitä esittäviin kuviin. Psykologisesti habituoitumaan.

        Ei eliitissä mitää vikaa ole - sinne edelle huomautan - vaan tuon eliitin manipulointia noudattavissa kansalaisissa. Johan juice aikoinaan lauloi, että massaa mukavaa, jota voi hallita kuka vaan.


      • etiikkaapitääolla

        No, minut saa helpommallakin uskomaan kansalaiseten tulevan eliminointitarpeen sanavapauden nimissä.


    • temps.off

      Biologinen sodankäynti on osa elämää - Etelä- ja Pohjois- Amerikka ovat esimerkkejä siitä. Eurooppalaiset toivat mukanaan eristyneisiin populaatioihin tauteja, joille he eivät olleet vastustuskykyisiä.

      Sikainfluenssa on hyvä esimerkki siitä, kuinka kollektiivisiin pelkoihin perustuvia käyttäytymismalleja voidaan käyttää taloudellisesti hyväksi. Itse en antanut antaa lapsilleni rokotetta. En ottanut itse, eikä vaimonikaan. Pohdimma asiaa ihan itse. Kaikki pidemmällä aikavälillä testatut rokotteet olemme ottaneet - tottakai.

      Minkä vuoksi rokottaa prototyypillä koko kansa? Vikasietoisuus. Ja otin riskin.
      Koko perheeni olisi voinut kuolla päätökseni vuoksi, jos kollektiivinen kauhukuva olisi toteutunut.

      Mistä voimme olla varmoja, että koko populaatio sai 'oikean' rokotteen?
      Kaikille ei kehittynyt narkoleptiaa.

      • onajateltava

        Kirjoitat, että itse et antanut antaa lapsillesi rokotetta, etkä ottanut itsekään, eikä vaimosikaan ottanut rokotetta sekä pohdit narkolepsian osuutta rokotteeseen, koska kaikille ei kehittynyt narkolepsiaa.

        Narkolepsia todettiin tämän rokotteen jälkeen autoimmuunisairaudeksi, ja se johtui sitä, että ko. rokotus tehosi VAIN elimistössä geneettisesti piilevin autoimmuunisairauksiin, josta syystä varmustui myös se, että narkolepsian syy, jota ei aikaisemmin tiedetty on autoimmuuniperimä.

        Eli kyseessä on määrätty kudostyyppi, jota ei ole kaikilla ihmisillä, ja tästä syystä kaikille ei myöskään kehittynyt sen enempää rokotuksen seurauksena narkolepsiaa kuin mitään muutakaan autoimmuunisairautta. Googlaamalla löydät kudostyypin, joka liittyy autoimmuunisairauksiin, ellet ole tästä asiasta aikaisemmin ollut tietoinen.

        Mutta koska on kyse autoimmuunisairauksista, jotka räjähdysmäisesti lisääntyivät rokotuksen jälkeen, niin sellaisia sairauksia on muitakin kuin narkolepsia - mm. MS-tauti, diabetes, reuma jne.

        Onnittelen perheesi kykyä tehdä rokotusasiasta päätös itsenäisesti! - Nimittäin on hirveää seurata niitä nuoria ja heidän perheidensä katastrofia uusien puhkeavien tautien suhteen, joihin ei ole mitään hoitoa, mutta joiden arvellaan olevan narkolepsian ohella rokotuksesta aiheutuneita sairauksia.

        Tätä totuutta on turhaa etsiä mediasta.


      • tietoaasiasta

    • tajuatteko.lampaat

      Odotan innolla sitä tautia jonka Eliitti tulee aikanaan laskemaan liikkeelle pyyhkäisemään kartalta nämä rokotevastaiset.

      Eliitti kun haluaa päästä eroon juuri tuollaisesta sakista, ja muuta keinoa siihen ei ole kuin pistää ilmoille fake news rokotteiden vaaroista jotta kohderyhmä jättää rokotteet ottamatta.

      • eimitäänongelmaa

        “Odotan innolla sitä tautia jonka Eliitti tulee aikanaan laskemaan liikkeelle pyyhkäisemään kartalta nämä rokotevastaiset.“

        Sen taudin nimi on pakkorokotukset.

        “Eliitti kun haluaa päästä eroon juuri tuollaisesta sakista, ja muuta keinoa siihen ei ole kuin pistää ilmoille fake news rokotteiden vaaroista jotta kohderyhmä jättää rokotteet ottamatta.“

        Yleensä on käytetty kyllä pyssyä - se on nopea, halpa ja kätevä, myös kaasu on todettu toimivaksi. Ainoa ongelma voi tulla ruumiiden hävittämisessä, mutta esimerkiksi tälle uusiutuvalle luonnonvaralle - ihminen - on jo lisättä viimeisen kymmenen vuoden aikana EU-direktiivillä aivan valtavasti Suomessakin polttokapasiteettia, ja nykyään krematorioiden lämpö johdetaan suoraan taloyhtiöiden kaukolämpöverkkoon, joten ei tule hukkalämpöäkään.

        Googlaa “uusi krematorio valmistui“ ja sitten tutki linkeistä uusien krematorioiden esittelytiedot.


      • einiinkallista

        Jos googlasit huomasit, että ruumisjätehuolto on todella hyvällä mallilla jo, mutta tässä oli niin hyvä polttouunin esittely, että otan oikein teillekin näytille - tästähän onkin jo aikaa, kun ruumiiden kuljetus ulkoistettiin siivouspalveluille. Vähän ainakin alussa oli ollut ongelmia, kun kerrankin jäi pakettiauton takatilan ovet raolleen ja ruumis tipahti keskelle katua, mutta nyt viime aikoina on kait sujunut paremmin, kun eräskin siivouspalvelu kertoi laittavansa heti ovien taakse autossa olevat maalipurkit ja rakennustarvikkeet, niin estävät ruumiin alumisen esimerkiksi ylämäessä, kun ei koskaan tiedä, jos ovien lukitus pettäisi.

        “ Ajankohtaista 15.1.2016

        Maallisista tomuista lämpöä kiinteistöihin

        Kolme litraa tuhkaa. Sen verran ihmisestä jää keskimäärin jäljelle polttouunissa.

        Levon vastavalmistuneessa krematoriossa vainajan polttaminen kestää noin tunnin, sen jälkeen tuhka jäähdytetään. Yleensä luuta on vielä jäljellä, joten tuhka käsitellään hienoksi ja samalla poistetaan mahdolliset vieraat esineet, kuten tekonivelet ja tahdistimet.

        Krematoriosta rakennettiin kiristyneiden ympäristösäädösten mukainen, mikä tarkoittaa muun muassa öljypolttimoiden vaihtumista maakaasuun ja uusia savukaasujen puhdistusjärjestelmiä.

        Savukaasuista puhdistetaan elohopea, pöly, dioksiinejä ja furaaneja, joita tulee arkkumateriaaleista sekä amalgaamipaikoista.

        - Muutama vuosi sitten noin viisi prosenttia Suomen elohopeapäästöistä tuli krematorioista, Lahden seurakuntayhtymän hallintojohtaja Hannu Sarikka tietää.

        Vanhasta krematoriosta aiheutui vuosittain noin kolmen kilon elohopeapäästöt, mikä vastaa reilun miljoonan energiansäästölampun sisältämää energiaa.

        Puhdistusprosessissa syntyy jälkilämpöä, joka on tarkoitus ottaa hyötykäyttöön.

        - Jälkilämmöllä lämmitetään jatkossa Levon hautausmaan kiinteistöjä talviaikaan, toimitusjohtaja Jukka-Pekka Penttinen kertoo.

        Uudessa krematoriossa on mahdollista tuhkata vuosittain noin 3 000 vainajaa, joista suurin osa tulee osakasseurakunnista. myös muualta tuodaan vainajia tuhkattavaksi.

        - Osakasseurakuntalaisen tuhkaushinta on 240 euroa, muualta tulleen 330 euroa, Sarikka sanoo.“

        https://www.seutuneloset.fi/uutiset/2016/01/15/maallisista-tomuista-lampoa-kiinteistoihin

        Paljonkohan siivouspalvelu laskuttaa ruumiin korjaamisesta pois?


      • hurjavuosi

        Ja ylipäätään ihmisen tappaminen - tarkoitan siis laillisesti - ei ole ollut mikään ongelma. Vanhukset on nyt priorisoitu lähes kokonaan, eikä tule eläkekuluja, hoitukuluja tai muitakaan vastaavia. Välillä oli kohteena sosiaalihuollon asiakkaat ja nyt on vuorossa työttömät ja työkyvyttömät. Perustuslakiahan muutettin Lissabonin sopimusta vastaavaksi siten, ettei ihmisillä ole enää perustuslain suojaamaa oikeutta elämään.

        Ainoa jolla on, niin Irlannin kansalla, kun presidentti Sauli Niinistö vahvisti heille poikkeuslain Lissabonin sopimukseen. Enkö laittanut sitä edelle? No kertaus on opintojen äiti - onhan kyse virallisesta tiedosta.

        “Tasavallan presidentti ratifioi Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan ja vahvisti lain Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehdyn pöytäkirjan lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta (HE 21/2013 vp). Pöytäkirja Lissabonin sopimusta koskevista Irlannin kansan huolenaiheista tehtiin Brysselissä 16.5.2012. Sen tarkoituksena on muuttaa Euroopan unionin perussopimuksia siten, että niihin liitetään tämä pöytäkirja, jossa Irlannille annetaan oikeudelliset takeet siitä, ettei Lissabonin sopimus vaikuta eräisiin Irlannin perustuslain määräyksiin, jotka koskevat oikeutta elämään“

        https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tasavallan-presidentin-esittely-14-6-2013

        Kaikki on tehty hyvin laillisesti, aivan yhtä laillisesti kuin Hitlerin valtaanousukin eli käyttämällä hyväksi yhtä lakiin jäänyttä porsaanreikää. Kun lain käsittely oli eduskunnassa esillä, niin asiantuntijat varoittivat kansanedustajia, mutta Hitler-vertausta pidettiin aivan pöyristyttävänä.

        Sitten - syksyllä 2010 - kävikin niin, että kun eduskunta todella tajusi mitä oli tapahtunut, olivat he tietysti shokissa kuin entinen EU-meppi 13 vuoden jälkeen, ja niin he vaativat eduskuntaan ja itselleen aseistettuja vartijoita. Pääministerille hankittiin erikoisturvavarusteltu auto.

        Tehtiin myös uusi aselaki, että kaikkien - jopa keikkalääkäreiden terveyskeskuksista - oli ilmoitettava poliisille, jos vastaanotolla on joku, jonka mielenterveyttä lääkäri epäilee - ainahan kyseinen epämääräisesti käyttävä henkilö voi tulevaisuudessa hankkia vaikka aseluvan.

        Onko muuten veitsillä ja puukoilla jo pakolliset aseluvat - jäin miettimään?

        Ai niin, ja poliisiylijohdon toimesta kerättiin iso määrä aseita pois kansalaisilta.


      • toimiikuinjunanvessa

        Nyt jäi kertomatta työttömistä ja työkyvyttömistä, kun eksyin tuohon Hitlerin mentävään porsaanreikään. Ihme ettei tätä henkilöä ole kukaan vielä hoksannut sensuroida, kun otti tuon poikkeustilanäytöksen uutisoinnin ylös! No, täältä voitte lukea, että miten kaikki tuo edellä selittämäni tapahtui laillisesti:

        https://takku.net/forum/viewtopic.php?showtopic=4093

        Tulevaisuudessa on vain kaksi jonoa ja ihan itse saa valita, että kumpaan asettuu. Toinen vie luukulle, josta saa kyseisen päivän/ajanjakson työmääräyksen, jota vastaan saa ruokaa ja asunnon, ja toinen vie krematorioon. Ensimmäisestä jonosta siirretään myös kyvyttömät krematoriojonoon, jos eivät jaksa edes jonottaa tai tulee ongelmia työnteon kanssa.

        Jotenkin minusta tuntuu, että tämäkin tuli testattua jo toisen maailmansodan Saksassa. Olisiko siitä ollut peräti jotakin tässä linkissäkin...

        http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa


      • tuttujalöytyi

        Tuossa googlaamalla tuli tällainen vastaan eduskunnan sivuilta - täytyykin tutustua, että miten tämä natsi-Saksa-kuvio - Yhdysvaltojen presidentin avustajan ja Hitlerin lähiystävyys meni:

        “Conradi, Peter: Hitlerin uskottu : Rooseveltin avustaja : Ernst Hanfstaenglin uskomaton elämä.

        ​Ernst Hanfstaengl kuului Adolf Hitlerin lähipiiriin 1920-luvulla, mutta sodan lopussa hän toimi liittoutuneiden salaisessa natsivastaisessa projektissa. Englantilaisen toimittajan Peter Conradin kirjoittaman Hanfstaenglin elämäkerta pohjautuu dokumentteihin, Hanfstaenglin kirjoituksiin ja sukulaisten haastatteluihin.

        Hanfstaenglilla oli läheinen suhde Hitleriin. Hän oli Hitlerin henkinen tukija ja avasi Hitlerille yläluokan ovet. Hitlerin lisäksi hän oli tekemisissä suuren joukon kanssa tunnettuja henkilöitä mukaan lukien presidentti Franklin Roosevelt.“


      • TulevaisuudenMaailma
        eimitäänongelmaa kirjoitti:

        “Odotan innolla sitä tautia jonka Eliitti tulee aikanaan laskemaan liikkeelle pyyhkäisemään kartalta nämä rokotevastaiset.“

        Sen taudin nimi on pakkorokotukset.

        “Eliitti kun haluaa päästä eroon juuri tuollaisesta sakista, ja muuta keinoa siihen ei ole kuin pistää ilmoille fake news rokotteiden vaaroista jotta kohderyhmä jättää rokotteet ottamatta.“

        Yleensä on käytetty kyllä pyssyä - se on nopea, halpa ja kätevä, myös kaasu on todettu toimivaksi. Ainoa ongelma voi tulla ruumiiden hävittämisessä, mutta esimerkiksi tälle uusiutuvalle luonnonvaralle - ihminen - on jo lisättä viimeisen kymmenen vuoden aikana EU-direktiivillä aivan valtavasti Suomessakin polttokapasiteettia, ja nykyään krematorioiden lämpö johdetaan suoraan taloyhtiöiden kaukolämpöverkkoon, joten ei tule hukkalämpöäkään.

        Googlaa “uusi krematorio valmistui“ ja sitten tutki linkeistä uusien krematorioiden esittelytiedot.

        Osaatko kertoa mikä on parempi tapa kohdistaa toimi tiettyy kansanryhmään kuin tämä rokotevastaisuus? Miten kohdentaa täsmä-massa-tappo Eliittiä vastustavaan kansanosaan?

        Eliitti haluaa ehdottomasti maailmasta pois väen joka on eniten heitä vastaan, joka haluaa tehdä toisin kuin "auktoriteetti" sanoo.

        On helvetin vaikeaa mennä jokaisen metsikön läpi ja kaivaa maan alle piiloutuneet survivalistit ja ampua ne yksitellen; Vietnamin sissisota tämän jo osoitti.

        Paljon yksinkertaisempaa on masinoida sairaus joka tappaa jos ei ole tiettyä rokotetta; sitten pistetään huhu liikkeelle että rokotteet ovat vaarallisia. Odotellaan vuosikymmen tai pari jotta kaikki ne jotka vastustaa auktoriteetteja on tämän ilosanoman sisäistäneet, ja sitten pistetään se kaikki rokotteettomat tappava tauti ilmasumutuksin tmv.

        Lopputulos on se että ylivoimaisesti suurin osa vastahakoisista kuolee; kenties kaikki. Ilman että kenenkään tarvitsi isommin sormeaan nostaa.

        Vasta tämän jälkeen aletaan lahtaamaan jäljelläolijoista loput ei-toivotut yksilöt uusilla rokoteohjelmilla.

        Mikäli näin ei toimittaisi olisi Eliitilla vaarallinen tilanne missä eloon on jäänyt suuri joukko heitä aktiivisesti vastustavia kansalaisia; osa jopa aseistettuja.

        Tajuatko?


      • eimitäänongelmaa

        Ei vastustaminen ole mikään syy tappaa ketään - siis puhumasi eliitin mielestä. Miksi ihmeessä - riittää kun tekee niin kuin käsketään. Koirat räksyttää, mutta karavaani kulkee.

        Et sinäkään huomaa sitä, että missä kohdin toimit juuri kuten tuo mainitsemasi eliitti haluaa. Kas siinä se ongelma. Sohit edessäsi kepillä näkymätöntä vihollista, vaikka se koko ajan seisookin aivan selkäsi takana, hengittää niskaasi ja saa sinut toimimaan juuri niin kuin haluaa.

        "Osaatko kertoa mikä on parempi tapa kohdistaa toimi tiettyy kansanryhmään kuin tämä rokotevastaisuus?"

        Mihin kansanryhmään kuvittelet tuon eliitin haluavan kohdistaa ja mitä? Eliitti on ennen kaikkea sivistysuskoinen ja rodunjalostuksellisin keinoin koittaa pelastaa maapallon älykkäälle ihmiselle. Ja näin ollen paras keino kohdistaa toimet ovat sellaisia, jotka kodistuvat tuohon älyyn ja sivistykseen - tai pikemminkin tässä tapauksessa niiden puuttumiseen.

        Esimerkiksi erittäin hyvä keino oli tuo tieto sikainfluenssarokotuksen vaarallisuudesta sellaisella kielellä, joka ei ollut yksikään pohjoismainen - tuon tiedotteen antoi muuten tuo kyseinen lääkefirma ja ihan itse. Näin ollen rokotuksen edut ja haitat eivät olleet edes mielipidekysymyksiä.

        Jyrki Katainen kevään 2009 HS:n artikkelisarjassa korosti juuri sivistystä ja kertoi, että eliitti on sivistysuskoinen.

        Joten vapaaehtoisuus osoittaa oman älynsä kapasiteetti on tähän mennessä ollut paras priorisointikeino. Ja yksi parhaista GPS-laite. Lukemattoman moni on otettu hengiltä tuon laiteen näkymättömän äänen voimalla, kun se on käskenyt tekemään U-käännöksen keskellä moottoritietä.

        Vai halutaanko mielestäsi maapallo pelastaa idiooteille? No ei haluta, koska idiootit on ne jotka tälläkin hetkellä tuhoavat eniten.

        "Eliitti haluaa ehdottomasti maailmasta pois väen joka on eniten heitä vastaan, joka haluaa tehdä toisin kuin "auktoriteetti" sanoo."

        No ei todellakaan halua, vaan haluaa ihmisten tilalle sivistyneen ja älykkään sekä järkevän että myös erittäin tehokkaan, työkykyisen ja terveen ihmisrodun. Johon juuri sikainfluenssarokotus tähtäsi - tuomaan esiin ihmisten autoimmuunisairaudet. Tulevaisuudessa ei saa lisääntymislupaa, jos omaa kyseisen kudostyypin. Se, että rokotus tuotti narkolepsian, oli rokotusten sivutuote, koska ei tiedetty ennen tuota koetta, että narkolepsia on autoimmuunisairaus.

        "On helvetin vaikeaa mennä jokaisen metsikön läpi ja kaivaa maan alle piiloutuneet survivalistit ja ampua ne yksitellen; Vietnamin sissisota tämän jo osoitti."

        No, ei tarvitse mennäkään mihinkään - on jo vanhastaan sanonta, että tyhjät kattilat kolisevat eniten, eli idiotismi huuta netit ja facet täyteen ihan sitä omaa itseään julki koko ajan ja päivät pitkät.

        Priorisointilistoja tehdään jo kovaa vauhtia kaiken tännekin kirjoitetun perusteella.


      • SeuraaTätäPalstaa
        eimitäänongelmaa kirjoitti:

        Ei vastustaminen ole mikään syy tappaa ketään - siis puhumasi eliitin mielestä. Miksi ihmeessä - riittää kun tekee niin kuin käsketään. Koirat räksyttää, mutta karavaani kulkee.

        Et sinäkään huomaa sitä, että missä kohdin toimit juuri kuten tuo mainitsemasi eliitti haluaa. Kas siinä se ongelma. Sohit edessäsi kepillä näkymätöntä vihollista, vaikka se koko ajan seisookin aivan selkäsi takana, hengittää niskaasi ja saa sinut toimimaan juuri niin kuin haluaa.

        "Osaatko kertoa mikä on parempi tapa kohdistaa toimi tiettyy kansanryhmään kuin tämä rokotevastaisuus?"

        Mihin kansanryhmään kuvittelet tuon eliitin haluavan kohdistaa ja mitä? Eliitti on ennen kaikkea sivistysuskoinen ja rodunjalostuksellisin keinoin koittaa pelastaa maapallon älykkäälle ihmiselle. Ja näin ollen paras keino kohdistaa toimet ovat sellaisia, jotka kodistuvat tuohon älyyn ja sivistykseen - tai pikemminkin tässä tapauksessa niiden puuttumiseen.

        Esimerkiksi erittäin hyvä keino oli tuo tieto sikainfluenssarokotuksen vaarallisuudesta sellaisella kielellä, joka ei ollut yksikään pohjoismainen - tuon tiedotteen antoi muuten tuo kyseinen lääkefirma ja ihan itse. Näin ollen rokotuksen edut ja haitat eivät olleet edes mielipidekysymyksiä.

        Jyrki Katainen kevään 2009 HS:n artikkelisarjassa korosti juuri sivistystä ja kertoi, että eliitti on sivistysuskoinen.

        Joten vapaaehtoisuus osoittaa oman älynsä kapasiteetti on tähän mennessä ollut paras priorisointikeino. Ja yksi parhaista GPS-laite. Lukemattoman moni on otettu hengiltä tuon laiteen näkymättömän äänen voimalla, kun se on käskenyt tekemään U-käännöksen keskellä moottoritietä.

        Vai halutaanko mielestäsi maapallo pelastaa idiooteille? No ei haluta, koska idiootit on ne jotka tälläkin hetkellä tuhoavat eniten.

        "Eliitti haluaa ehdottomasti maailmasta pois väen joka on eniten heitä vastaan, joka haluaa tehdä toisin kuin "auktoriteetti" sanoo."

        No ei todellakaan halua, vaan haluaa ihmisten tilalle sivistyneen ja älykkään sekä järkevän että myös erittäin tehokkaan, työkykyisen ja terveen ihmisrodun. Johon juuri sikainfluenssarokotus tähtäsi - tuomaan esiin ihmisten autoimmuunisairaudet. Tulevaisuudessa ei saa lisääntymislupaa, jos omaa kyseisen kudostyypin. Se, että rokotus tuotti narkolepsian, oli rokotusten sivutuote, koska ei tiedetty ennen tuota koetta, että narkolepsia on autoimmuunisairaus.

        "On helvetin vaikeaa mennä jokaisen metsikön läpi ja kaivaa maan alle piiloutuneet survivalistit ja ampua ne yksitellen; Vietnamin sissisota tämän jo osoitti."

        No, ei tarvitse mennäkään mihinkään - on jo vanhastaan sanonta, että tyhjät kattilat kolisevat eniten, eli idiotismi huuta netit ja facet täyteen ihan sitä omaa itseään julki koko ajan ja päivät pitkät.

        Priorisointilistoja tehdään jo kovaa vauhtia kaiken tännekin kirjoitetun perusteella.

        En tiedä.

        Salkkien mielestä Eliitti haluaa vähentää Planeetan väen 500 miljoonaan. Tästä on kirjoitettu tällä palstalla useasti.

        Minä esitin näkemyksen mitenkä sen saa parhaiten toteutettua niin että se on sille Eliitille paras mahdollinen lopputulos.


      • parastamahdollista

        No mutta, ymmärrätkö, että se ei ole sille eliitille se para mahdollinen lopputulos - vain vähentää ihmisiä, pelkkä lukumäärä ei ratkaise - sitä juuri edellä selitän.


      • joseiymmärräeiymmärrä

        Ja huomioi - ei ole mitään tulevaisuudessa tapahtuvaa tappamista - se tapahtuu koko ajan nimenomaan ihmisten päiden sotkemisella mm. lääkkeillä, huumeilla tai vain kiristämällä elinoloja ja estämällä asiallista tietoa sekä propagandalla, myös TV-formaateilla ja kaikella mahdollisilla millä pystytään vaikuttamaan ihmisen aivotoimintaan ennen kaikkea käyttäen hyväksi auktoriteettiuskoa.

        Kaikki on nyt ihmisten päistä kiinni, hahmottamisesta, todellisuuden tajuamisesta, mutta ennen kaikkea - koska kaikki ulkopuolelta tulevat sivistävät toimet on ajettu alas, ja lapsetkin päästetty riehumaan kouluissa pitkin seiniä - perheiden sosiaalisella perinnöllä, kulttuurilla - niillä joilla ei perheissä sellainen kulje sukupolvesta toiseen, he ovat juuri ne, jotka ajautuvat ennemmin tai myöhemmin elämässään paitsioon.

        On jo pitkään tiedetty, että mikä valtava potentiaali on perheiden sosiaalisessa perinnössä - ja jos sitä ei nyt ole, on todella heikoilla, koska apua ei enää ulkopuolelta saa.


      • silmät.avautuu
        parastamahdollista kirjoitti:

        No mutta, ymmärrätkö, että se ei ole sille eliitille se para mahdollinen lopputulos - vain vähentää ihmisiä, pelkkä lukumäärä ei ratkaise - sitä juuri edellä selitän.

        Sitähän minä koitin selittää ja sinä et ymmärrä; lopputuloksen kannalta on juuri merkitystä ketä ne 500 miljoonaa ovat.

        Siinä joukossa ei saisi olla Eliitin vastaisia - ts rokotevastaisia tai muuta väkeä joka ei ota vastaan auktoriteetin sanomaa kyseenalaistamatta.

        Vai koitatko sanoa että itseasiassa, se sakki joka uskoo mitä tahansa YouTube kertoo onkin se kohderyhmä joka halutaan säilyttää? En tullut ennen tätä kirjoitusta asiaa ajatelleeksi, mutta tuossa onkin jotain totuuden siementä. Sakki joka uskoo täysin järjenvastaista videota on kieltämättä orjana hyödyllinen. Mikä tahansa sanoma joka on paketoitu oikein menee läpi kuin häkä sydämeen.

        Saatamme sittenkin olla samaa mieltä asiasta!


      • tappajatsairaalassa

        Todennäköisesti olemme?Mitäs tämä aine teki siellä lääkevarastossa ja mihin sitä käytetään siellä sairaalassa?

        ”Amerikkalaisnainen kuoli sairaalassa, kun sai rauhoittavan lääkkeen sijasta teloituspistoksen

        Asiasta järjestetyssä tutkinnassa on selvinnyt, että sairaanhoitajalla oli ollut vaikeuksia löytää lääkevarastosta rauhoittavaa Versed-lääkettä. Hän oli kirjoittanut lääkevaraston tietokoneelle lääkkeen kaksi ensimmäistä kirjainta VE. Hän oli näin saanut lääkkeen hyllypaikan, joka oli virheellisesti halvaantumisen aiheuttavaa Vecoroniumia.

        – Kyseistä lääkettä käytetään Tennesseessä ja muissa osavaltioissa murhaajien ja sarjatappajien teloituksissa, sanoo naisen omaisia edustaja asianajaja Brian Manookian.”

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/195da855-b16f-4686-ab44-9132dcbba877


      • nukkuu.pidempään
        tappajatsairaalassa kirjoitti:

        Todennäköisesti olemme?Mitäs tämä aine teki siellä lääkevarastossa ja mihin sitä käytetään siellä sairaalassa?

        ”Amerikkalaisnainen kuoli sairaalassa, kun sai rauhoittavan lääkkeen sijasta teloituspistoksen

        Asiasta järjestetyssä tutkinnassa on selvinnyt, että sairaanhoitajalla oli ollut vaikeuksia löytää lääkevarastosta rauhoittavaa Versed-lääkettä. Hän oli kirjoittanut lääkevaraston tietokoneelle lääkkeen kaksi ensimmäistä kirjainta VE. Hän oli näin saanut lääkkeen hyllypaikan, joka oli virheellisesti halvaantumisen aiheuttavaa Vecoroniumia.

        – Kyseistä lääkettä käytetään Tennesseessä ja muissa osavaltioissa murhaajien ja sarjatappajien teloituksissa, sanoo naisen omaisia edustaja asianajaja Brian Manookian.”

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/195da855-b16f-4686-ab44-9132dcbba877

        Kun tutustut asiaan niin löydät:

        "Vecuronium bromide, sold under the brand name Norcuron among others, is a medication used as part of general anesthesia to provide skeletal muscle relaxation during surgery or mechanical ventilation."

        Eli leikkauksissa käytetään; kuten kaikkien anestesia-aineiden kanssa, liikaa annosta ja henki lähtee. Itseasiassa, tuohan toimii jo veden kanssa.

        Hörpit liikaa vettä niin kuolet.

        Tuossa siis on hieman raflaava otsikko, oikea otsikko olisi ollut "Potilas kuoli saatuaan rauhoittavan lääkkeen sijaan voimakasta nukutusainetta".


    • dgsdfgsfgsdfh

      ”Hurstin mukaan muun muassa Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa on yhteiskuntarauhan horjuttaminen.

      ”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua. Hyökkääjä ei välttämättä edes aluksi tiedä, miten se mahdollisuuksia käyttää. Nyt tiedämme, että esimerkiksi rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.”.”

      hmmm. Entäs tämä Suomen rajojen sisällä toimiva hybridikeskus?

      NATO-vetoinen salainen hybridikeskus uhkaa demokratiaa
      https://nettiuutiset.fi/nato-vetoinen-salainen-hybridikeskus-uhkaa-demokratiaa/

      Infosotakeskus kaalimaan vartijana
      https://vastavalkea.fi/2017/09/12/infosotakeskus-kaalimaan-vartijana/
      Suomi100 juhlistaa kuulumistaan länsimaiseen arvoyhteisöön luomalla Stasi100-hirviön.

      Hybridiaivopesukeskus
      http://johnnyloikkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/243998-hybridiaivopesukeskus

      Naton hybridikeskuksella ”lupa tappaa”
      https://mvlehti.net/2017/09/10/naton-hybridikeskuksella-lupa-tappaa/
      "USA:n ja Naton hyvin organisoitu salainen sotilastiedustelukeskus ”hybridiosaamiskeskus” on saanut Suomen laissa rajoittamattomat toimintaoikeudet ja täydellisen syytesuojan. Johan Bäckman ilmaisee asian ytimekkäästi: ”Hybridiosaamiskeskuksella on lupa tappaa”.
      Suuremmat vapaudet kuin YK:lla ja suurlähetystöillä"

      Hybridiosaamiskeskus käy tutkimuksella tihulaisia vastaan
      https://yle.fi/uutiset/3-9561156

      Some-keskusteluissa Hybridikeskusta on pidetty NATO:n ja CIA:n vakoilukeskuksena, jonka pääasiallisena tehtävä on valmistella Suomen NATO-jäsenyyttä vainoamalla suomalaisen rauhanopposition aktivisteja. Myös tuoretta MV-näytösoikeudenkäyntiä NATO-mielisine ”todistajineen” pidetään eräänä Hybridikeskuksen voimannäyttönä.

      Eduskunnan suuren valiokunnan pääsihteeri Peter Saramo on äskettäin Facebookissa kiinnittänyt huomiota siihen, että Hybridikeskuksen tehtävä on täysin määrittelemätön ja keskuksen työntekijöillä on täydellinen syytesuoja, mikä on Suomessa täysin uutta ja ainutlaatuista.

      Valtiopäiväneuvos ja demariveteraani Mikko Elo on analysoinut Facebook-sivullaan Hybridikeskuksen tehtäviä tarkemmin. Elon mukaan Hybridikeskus on perustettu toteuttamaan psykologisia ja väkivaltaisia operaatioita, joiden tarkoitus Elon mukaan on ”estää poliittisen vallan arvostelu, estää NATO:n arvostelu, estää järjestäytymättömän median toiminta ja kerätä tietoa keskuksen toiminnan arvostelijoista”.

      Kun NATO:n väkivalta- ja tiedustelukoneistot soluttautuvat yhä syvemmälle Suomeen, Hybridikeskuksen keskeinen tehtävä on NATO:n keskeisten ja vaikutusvaltaisten vastustajien eliminoinnissa. Hybridikeskusta on pidetty jopa valmiina sodanajan organisaationa, jonka tehtävänä on rauhanopposition väkivaltainen likvidointi.

      ”Pahinta hybridikeskuksessa on se, että esim. suomalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta tietää kehen keskus kohdistaa hyökkäyksensä ja miten sen toiminta näkyy vaikkapa somessa, mediassa ja eduskunnassa. Kettu on päästetty kanatarhaan, on liian laimea vertaus tähän. Luovutetaan siis päätöksenteko maanalaisille salaseuroille, kuten 1917 ja 1930-luvulla tehtiin sodan saamiseksi aikaan”, Mikko Punkari kirjoittaa Elon Faceook-sivuilla.

    • järjetönihminen

      Järjettömän maailman liki järjettömintä on edes pohtia minkäänlaisia hypridikeskuksia, Pietarin propagandatehtaita tai mitään vastaavaa.

      Puhumattakaan siitä, kun todistettavasti tiedetään itse Euroopan Unionin luoneen Naton jo vuonna 1949, että joku näistä liittyisi Nato myönteisyyteen tai Nato kielteisyyteen.

      Mutta pääasiahan on, että saadaan ihmiset toistensa kanssa vastakkain eliminoimaan itse itsensä, naapurinsa tai perheensä tai vaikkapa vastaanajavan auton kuljettajan. Kaikki on vain totaalista ihmisten päiden ja aivojen sotkemista - ei mitään muuta.

      Millään tällaisella - siis olla hybridikeskus sinne tai tänne - ei ole minkään valtakunnan merkitystä siihen asti, kun länsimainen ihminen ei edes tajua edustavansa ihmisuhrikulttia.

      Tästä wikipediasivustakin näkee, että kuinka aivoton on ihminen itse. Ja tuon salaaminen on se propaganda numero 1 kaikkine sijaisnäytöksineen.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisuhri

      Ihmisen uhraaminen Jumalalle on ihmisuhrikulttia, jota harrastivat jo muinaiset intiaanit, siihen liittyvä verenjuonti ja ruumiinsyönti on saatananpalvontaa, ja tätä harrastetaan massiivisessa mielessä koko läntisessä maailmassa edelleen.

      Linkissä lukee näin:

      "Ihmisten uhraamista jumalille tunnetaan vain muutamalta kulttuurilta. Meksikossa uskottiin, että aurinko tarvitsi ihmisiä ravinnokseen, minkä seurauksena asteekit ja nahuat surmasivat vuosittaisissa maissijuhlissaan tuhansia uhreja kerrallaan.[1] Asteekkien uhrausseremoniat suoritettiin pyramidien huipulla, missä papit leikkasivat uhrien yhä sykkivät sydämet irti rinnasta.[2] Mayoilla ihmisuhrit liittyivät usein luomisen ja uudelleensyntymisen käsitteisiin."

      Koko läntinen maailma palvoo ihmisuhrikultin Jeesus-nimistä uhria Jumalalle ja muistelee tuota tapahtumaa - teologin sanojen mukaan konkreettisella - verenjuonti- ja ruumiinsyöntirituaalilla päivittäin ja lukemattomia kertoja eri puolella läntistä maapalloa. Kidutettua ja runneltua ihmisruumista roikotetaan erilaisten kirkoiksi kutsuttujen ja muidenkin tilojen seinillä nauloilla hakattuna puuhun, ja jopa lasten katseltavana. Ja tätä pidetään jopa hienona asiana, ja puhutaan, että se sisältäisi joitakin tärkeitä arvojakin jopa.

      Massiivisin ihmisuhrikulttitapahtuma oli holokausti väitetyllä 6 miljoonalla ihmisuhrilla - ja keinotekoinen aatelisen johtajarodunjalostustapahtuma, josta puhuu Euroopan Unionin perustaja kreivi Coudenhove-Kalergi - joka EU vastaavasti puhuu näistä tärkeistä ihmisuhrikulttiarvoista ja Pyhän hengen armosta, jolla luotiin meille tällainen kultti-Euroopan Unioni.

      Ja holokausti oli sen vuoksi, koska juutalaisten ennustuksissa väitetään, että he tarvitsevat 6 miljoonaa juutalaisuhria Jumalalle, että heidän ennustus omasta valtiosta toteutuu. Juutalainen itse kertoi minulle, että Paavali - yhdessä keisarin ja paavin kanssa myöhemmin 300-luvulla - teki kristiuskosta ihmisuhriopin sen vuoksi, että kristittyjen kuuluu palvella juutalaisia.

    • ottaahengiltä

      Edellä kirjoitetaan:

      “Odotan innolla sitä tautia jonka Eliitti tulee aikanaan laskemaan liikkeelle pyyhkäisemään kartalta nämä rokotevastaiset.“

      Jatketaanpa mielettömän maailman ihmettelyä - miten sairaalan lääkekaapissa tekee ihmisten tappamiseen tarkoitettu aine - ei tarvitse edes odottaa mitään puhumaasi rokotusta.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/195da855-b16f-4686-ab44-9132dcbba877

      ”Amerikkalaisnainen kuoli sairaalassa, kun sai rauhoittavan lääkkeen sijasta teloituspistoksen

      Tänään klo 13:37

      Asiasta järjestetyssä tutkinnassa on selvinnyt, että sairaanhoitajalla oli ollut vaikeuksia löytää lääkevarastosta rauhoittavaa Versed-lääkettä. Hän oli kirjoittanut lääkevaraston tietokoneelle lääkkeen kaksi ensimmäistä kirjainta VE. Hän oli näin saanut lääkkeen hyllypaikan, joka oli virheellisesti halvaantumisen aiheuttavaa Vecoroniumia.

      – Kyseistä lääkettä käytetään Tennesseessä ja muissa osavaltioissa murhaajien ja sarjatappajien teloituksissa, sanoo naisen omaisia edustaja asianajaja Brian Manookian.”

      Missä vaiheessa ja kenelle tuota lääkettä sitten käytetään sairaalassa ”ei vahingossa”?

    • KOVALÄNSI

      KONALANSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÄNNENryöstelykoalitiotHYÖKKÄILEEsinneJAtänneSAAMMEpakoloisiaJAisisterojaELÄTETTÄVIKSEMME

    • luotutilanne

      Onko sääntöjen vastainen viesti ollut tieto tuhkarokkorokotuksesta, jossa lääkäri jättää kertomatta, että mikä se todellinen ongelma on tuhkarokossa - no joo, taisikin koskea sikotautia, kun tarkemmin mietin. Mutta entä tämä - kestääkö sensuurin? Aina kun on ollut false flag operaatio, sitä on edeltä nyt vastaava harjoitus.

      Tuhkarokkoepidemiasta:

      “Pohjanmaalla todetun tuhkarokkotartunnan tultua ilmi torstaina Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Vaasan sairaanhoitopiiri ovat tehneet saumatonta yhteistyötä. Askelmerkit ovat olleet kummallekin selvät, koska toimintaa vastaavassa tilanteessa harjoiteltiin juuri elokuussa.“

      MTV-uutiset tänään.

      • mielipuolistatouhua

        Joka tapauksessa - tuhkarokko on ollut ihan tavallinen lastentauti, ei sen kummempaa. Toisaalta - eikä ole salaisuus - että taudin voi saada vaikka rokotuksesta ja myös rokotuksesta tauti voi tarttua toiseen henkilöön. Ja vaaransa on silläkin, että jatkuvasti rasitetaan ihmisen omaa immuniteettijärjestelmää. Rokotus- ja lääkejutuissa on jo ajat sitten ylitetty terveen järjen raja.


      • luonto.valitkoon
        mielipuolistatouhua kirjoitti:

        Joka tapauksessa - tuhkarokko on ollut ihan tavallinen lastentauti, ei sen kummempaa. Toisaalta - eikä ole salaisuus - että taudin voi saada vaikka rokotuksesta ja myös rokotuksesta tauti voi tarttua toiseen henkilöön. Ja vaaransa on silläkin, että jatkuvasti rasitetaan ihmisen omaa immuniteettijärjestelmää. Rokotus- ja lääkejutuissa on jo ajat sitten ylitetty terveen järjen raja.

        Niin, tuhkarokko on ollut ihan tavallinen lastentauti johonka on tietty määrä joko suoraan tai jälkitaudin kautta kuollut.

        1980 2.6 miljoonaa kuollutta.

        1990 545000 kuollutta.

        2014 kuolleita enää 73000.

        Joka 20 sairastunut saa keuhkokuumeen jälkitautina.

        Niin, lukujahan nää kaikki on, mutta kun omalle kohdalle, tai oman lapsen kohdalle tulee se kuolema niin miltäs sitten tuntuu?

        Älä ymmärrä väärin, olen täysin sitä mieltä että halukkaat pitäisi vapauttaa rokotteista; ja siirtää suljettuihin reservaatteihin jotta eivät ole vaaraksi niille jotka haluavat pysyä terveinä. Antaa luonnon valita ne ketkä jää eloon, on vain populaatiolle eduksi pitkällä aikajänteellä jos ne joilla ei älykkyys riitä terveyden ylläpitoon haluavat tappaa omat lapsensa.


      • uskopuuttuu

        Juu, olisihan se tosi hienoa, jos voisimme luottaa näihin rokotteisiin ja asiantuntijoihin, ei siinä mitään, mutta kun tänä päivänä emme voi ja tämän osoitti jo sikainfluenssarokotukset ja tekaistu pandemiahysteria.

        KYSE EI OLE ROKOTUKSE(I)STA VAAN LUOTTAMUKSESTA.

        Näkyykö, jos kirjoitan vielä isommalla?


      • toinenrotu

        Nimittäin tämä mafia valmistaa ne lääkkeet itse, hyötyy niiden myymisestä jättimäiseen hintaan, hyötyy pelotteluinfosta, ostajat/tilaajat hyötyy rahallisesti (vrt. Terhi Kilpi, Suomi, THL) ja kaiken kukkuraksi tämä samainen mafia saa julkaista hyötyhaittatilastot ja tutkia tekemisensä ihan itse. Ok, jos luotat tähän - minä en. Nämä luottamukset ovat tulleet Suomen kansalle jo kovin kalliiksi.

        ”Professori vertaa lääketeollisuutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen
        08.09.2014”

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014090718638829

        Se on kamalaa, kun kaatuu auktoriteettiusko kerta toisensa jälkeen, ja huomaakin lopulta olevansa vain oman järkensä ja harkintakykynsä varassa. Ja sehän tässä onkin juuri se pointti. Mutta Puolassa oli pandemia-aikaan jopa harkintakykyinen ministeri - ei tilannut ainoatakaan sikainfluenssarokotusta ja lehtiuutisen mukaan pääsi kansallissankariksi - toista se oli Suomessa. Suomen hinta uskosta oli todella kova. Siis Suomen kansan, koska korvaukset maksetaan veroista. Huomioi, että vakuutuskausi on yksi vuosi.

        “Valtio osallistumassa Pandemrix-korvauksiin

        Julkaistu: 20.12.2012 16:38

        Sikainfluenssarokotteen haittavaikutuksia ryhdytään korvaamaan osin valtion varoista.

        Hallitus antoi asiasta lakiesityksen torstaina.

        Lääkevahinkovakuutuksen vakuutusmäärä ei riitä Pandemrix-rokotteen aiheuttamien vahinkojen korvaamiseen. Valtio sitoutuu tämän takia osallistumaan korvausten maksamiseen.

        Lääkevahinkovakuutuspooli arvioi, että korvausvastuu on kaikkiaan 90 miljoonaa euroa. Poolin korvausvastuuksi on rajoitettu 30 miljoonaa euroa vakuutuskautta kohti. Valtion rahoitusosuudeksi jää siten 60 miljoonaa euroa.

        STT“

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000569474.html

        Hulluinta oli, että tiesin jo etukäteen mitä ne teki - kirjoitin vuonna 2009, että nyt kaikki kurjat, köyhät, raskautetut ja työttömät pikapikaa sikapiikkijonoon. Hei, mutta sehän oli salaliittoteoria ja niinpä suomalaiset tappelita kynsin hampain saadakseen tuon myrkyn.

        Ja niinpä, jos huomaan kanssamatkustajan jotenkin erikoisesti pöljäilevän tänä päivänä, niin kyllä heti kysyn, että ottiko hän tuon piikin. Miten on itsesi laita - tuliko otettu sikainfluenssarokotus?


    • eipystyperustelemaan

      Ärsyttää.

      https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/40d3734a-4148-45d6-a76d-2233a33245ad

      Maat eivät sodi, vaan ihmiset. Toiset käskee toisia tappamaan ja toiset myy aseita, joilla tapetaan. Ei ole demokratioita ja näennäisdemokratioita - on rahan valta, vahvemman oikeus ja järjestäytynyt johtajatason rikollisuus sekä paratiisisaaret ja kähmivät pankit, ja kaikki on kiinni joka hetki ja jokaisessa päätöksessä vain yksittäisen henkilön moraalista ja etiikasta - niin idässä kuin lännessäkin.

      “Tilanteen ratkaisemiseksi lännen on tiivistettävä rivinsä, kuunneltava kansaa ja jaksettava juurta jaksaen perustella vaadittavat toimet, kuten ilmastonmuutoksen torjumiseksi tehtävät ratkaisut.“

      On jo tiivistetty - vuosikaupalla veivattu yksityistä verotusoikeutta lääkemafialle suoraan valtion kirstuun, josta muutenkin on jo vuosikaudet hölätty valheilla ja propagandalla koko Suomen kansan omaisuus.

      Tätä ei yksinkertaisesti pysty kansalle uskottavasti perustelemaan - sanoi jo vuonna 2005 meppi Lasse Lehtinen Eurooppa-neuvoston kokouksessa, vaikka Eurooppa-neuvostosta tulikin EU:n virallinen toimielin vasta vuonna 2009 Lissabonin sopimuksella, joten minä pyytäisin Lasse Lehtistä perustelemaan, että mikä ja kenen oli tuo järjestelmä, jossa hän oli rakentamassa tätä globaalia maailma Suomen kansan äänestämänä, ja jossa kokouksessa hän sanoi, että hallitusten on vain uskallettava tehdä asioita kansalta salassa, koska niitä ei pysty uskottavasti perustelemaan.

      Ensimmäinen EU:n perustulaki on juuri karahtanut kiville, ja myöhemmin uusi yritys vaihdetulla nimellä meni sitten läpi:

      "Lehtisen mukaan "kansanäänestykset eivät sovi yleiseurooppalaisen päätöksenteon välineeksi". Hän sanoi, että kansallisten hallitusten ja parlamenttien on uskallettava tehdä päätöksiä.

      Lehtinen totesi, että vain Ranskan hallitus voi uskottavasti perustella kansalaisilleen, että maatalouden asema toinen kuin kymmenen vuotta sitten. Samoin "vain britit voivat saada kansalaisensa ymmärtämään, että sen saama alennus EU-maksuista on syntynyt joskus toisissa oloissa"."

      http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT PRESS DN-20050622-1 0 DOC XML V0//FI

      Tässä linkki ko. sivulle Euroopan Unionissa.

      Ja mitä tulee ilmastonmuutokseen - sehän aloitetaan sillä, että Lidl-kaupat lopettavat mehupillien myynnin, ja jatkossa jokainen talouskone kestää enää vain vuoden kahden sijasta, ja lamppujen käyttöikää vähennetään puolella, että saadaan talous kasvamaan.

      • maailmaonvainvaltaa

        Vielä tuosta pääkirjoituksesta:

        "Maailman johtoon kaivataan myös enemmän viisaita poliitikkoja, jotka itsekkäiden valtapyrkimysten sijaan etsivät yhteisiä ratkaisuja, luovat toivoa ja saavat pelkkien puheiden ohella myös tehdyksi asioita.

        Tällainen johtaja oli perjantaina menehtynyt George H. W. Bush, joka toimi Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 1989 - 1993, eli vähintään yhtä turbulenttina aikana kuin nyt, sillä hänen kaudellaan muun muassa Neuvostoliitto romahti ja Itä-Eurooppa eli murroksessa."

        Onko toimittaja Kreeta Karvalalla nyt mitään tietoa siitä, että miten mainitsemansa hieno poliitikko Bush liittyy intiaanipäällikkö Geronimon pääkallon varastamiseen ja viemiseen edustamaansa Luumiesten järjestön (Skull and Bones) sananmukaiseen pääkallopaikkaan? Tästä tapauksesta on siis käyty jopa Yhdysvalloissa oikeuttakin, mutta rikos todettiin vanhentuneeksi.

        Ja vastaavasti - onko hänellä tietoa, että tämä järjestö, joka toimii Yalen yliopistolla on Adolf Hitlerin Thule-seuran alajärjestö?

        Ja tätä taustaa vastaan - kun tiedetään pres. Koiviston olleen Suomen korkeimpia rapparimestareita onkin ollut mielenkiintoista seurata viime päivien vuodettuja tietoja Koiviston ja Bushin läheisestä ystävyydestä ja tapaamisista silloisen Neuvostoliiton presidentin kanssa. Myös poika Bush kuuluu Luumiehiin.

        Kilkuttaako toimittajalla yhtään kellot kehuessaan, että miten Bush hienona presidenttinä luotsasi maailmaa Neuvostoliiton kaatuessa, tai onko hän kuullut miten tähän liittyy nyt Nordean ja Danske bankin tutkintaan laittanut Bill Browder ja hänen Hermitage Capital Management sekä nimi Edmond Safra sekä Kremlin pankkilaina Yhdysvalloista, jolloin kahdessa vuodessa tuli työttömästä pietarilaismiehestä Venäjän kestopresidentti?


    • HolyProphet00007

      "Erilaiset teoriat jäivät elämään. Monet epäilivät Hitlerin paenneen Etelä-Amerikkaan, kuten esimerkiksi pahamaineinen Auschwitzin SS-lääkäri Josef Mengele "

      Mengele teki ihmiskokeita, mutta hän ei tehnyt niitä rahan takia. Lisäksi hän oli kaksin kertainen tohtori ja aikansa parhaita kirurgeja. Mengele kunnostautuikin ja kiinnostui erityisesti kirurgiasta, vaikka siitä väitellytkään tohtoriksi. Mengele on ollut kenties yksi kaikkien aikojen lahjakkaimmista lääkäreistä, jonka maine tärveltiin häiriintyneiden juutalaisten toimesta.

      Mengele loi käytännössä perusteet nykylääketieteelle ja hypotermian hoito perustuu vielä nykyäänkin hänen tekemiinsä tutkimuksiin. Elinsiirrot, veren luovutus yms. eivät olisi olleet mahdollisia ilman Mengelen tutkimuksia. Mengele teki onnistuneita elinsiirtoja ja veren vaihdoksia kauan ennen kuin ne virallisesti "keksittiin".

      Mengele salaliitto onkin yksi mielenkiintoisimmista, sillä jopa idioottikin tajuaa Mengelen olleen aikansa parhaita lääkäreitä, koska ei hän muuten olisi päässyt Auschwitzin lääketieteellisen leirin johtoon. Lisäksi väitteli huippuarvosanoin itselleen peräti kaksi eri tohtorin tutkintoa. Kuitenkin mieleltään sairaat juutalaiset levittivät hänestä valheellisia ja mustamaalaavia juttuja päästyään pois Auschwitzin lääketieteelliseltä leiriltä, tosin vasta vuosikymmeniä tämän jälkeen.

      Mengele oli pidetty kaikkien leiriläisten keskuudessa ja voitte itse todeta leiriläisten haastatteluista, jotka otettiin heti leiriläisten vapauttamisen jälkeen, että jokainen heistä muisti Mengelen kivana ja reiluna typpinä. Nämä ilkeät ja täysin perättömät huhut laitettiin siis liikkeelle muistaakseni vasta joskus 1970-luvulla. Siis ennen sitä hän oli ollut kaikkien silmissä kiva herrasmies.


      Siitä ei ole varmuutta keksikö lehtimies lempinimen nimen "Angel of Death", vai oliko se lehden markkinointipäällikön idea. No mutta kuitenkin, tämä lempinimi tuli siis vasta muistaakseni 1970-luvulla, kun Mengelen mustamaalaamiskampanjat alkoivat. Leiriläiset muistivat ennen tätä Mengelen herrasmiehenä, joka oli moitteeton niin käytökseltään kuin vaatetukseltaankin. Tämä komea herrasmies sitten muuttui kuin salamaniskusta, mielenvikaisten juutalaisten päästään keksimän herjakampanjan seurauksena, ammattitaidottomaksi lääkäriksi, joka ei osannut tehdä edes yksinkertaisimpia toimenpiteitä ja joutui jatkuvasti kyselemään neuvoja mitä yksinkertaisimpiinkin lääketieteellisiin asioihin joiltain juutalaisilta kätilöiltä ja hoitajilta. Lisäksi he keksivät, että hän olikin ilkeä ihminen, vaikka pukeutui hienosti ja kohteli ihmisiä moitteettomasti: keksittiin perättömät väitteet mm. kaasukummioista.


      Tämä on selkeä salaliitto kunniallista ja aikaansa edellä ollutta lääkäriä kohtaan, jota samme pitkälti kiittää hyvinvoinnistamme - hän loi perusteet nykylääketieteelle ja hyvinvointiyhteiskunnalle, jossa ihmiset voivat elää terveinä pitkään. Kuinka pahansuopia nämä mieleltään häiriintyneet sionistit oikein olivat? He eivät vain tärvelleet kaikkien aikojen merkittävimmän lääkärin mainetta, vaan loivat myös käsitteen gang stalking. Mengele joutui pakenemaan häiriintyneiden ihmisten järjestämää gang stalkingia Etelä-Amerikkaan, jossa hän eli onnellisen mukavan elämän nauttien rennosta elämästä maistellen eri kahvilaatuja ja uiden upeiden hiekkarantojen ympäröimässä meressä.


      Nykyään Gang stalkingia ei pääse pakoon, sillä aina löytyy valtavasti ihmisiä, jotka haluavat vainota viattomia mustamaalattuja uhreja. Kännykät, internet ja digikamerat mahdollistavat uhrien kuvien levittämisen minne päin maailmaa tahansa. Mengele syntyi siis onnelliseen aikaan, koska häntä ei kyetty vainoamaan teknologia avulla. Luojalle kiitos, onneksi hän sai nauttia elämästään Etelä-Amerikan upeilla biitseillä, koska hän jos kuka oli sen kovasta ja ansiokkaasta työstään ihmiskunnan hyväksi ansainnut!

      • vainlapsenmielisetjää

        Salaliittosi on peräisin CIA:n arkistoista kuvien kera, myös Nubergin oikeudenkäynti yhtyy tuohon mainitsemaasi salaliittoteoriaan. On tämä maailma kyllä kamala paikka elää!

        "Mengele teki ihmiskokeita, mutta hän ei tehnyt niitä rahan takia. Lisäksi hän oli kaksin kertainen tohtori ja aikansa parhaita kirurgeja."

        No, maailman parhaita hulluja on ollut aina!

        "Vuonna 1999 uhrinsa käynnistämän oikeusjutun mukaan Mengele olisi työskennellyt ihmiskokeita ja lääkekokeita suorittaessaan saksalaiselle lääkeyritys Bayerille, joka kuului natsi-Saksan hallintoa lähellä olevaan kemianteollisuuden yritysten yhteenliittymään nimeltä IG Farben, jolla oli valtaisa nitriilikumitehdas keskitysleirin vieressä[1].

        Mengelen kollegan, SS-lääkäri Hovenin todistajanlausunnossa Nürnbergissä mainittiin, että "tulisi olla yleisessä tiedossa että keskitysleireillä tehdyt ihmiskokeet tehtiin ainoastaan IG Farbenin etujen takia... IG Farbenin tarkoitus oli salata kaikki tämä, ja laittaa savuverho piilottamaan kokeet... Ei SS vaan IG Farben tekivät aloitteen ihmiskokeiden tekemisestä keskitysleireillä.

        Hyvien suhteiden avulla Mengele sai elää rauhassa, vaikka Mossad ja monet muut natsien metsästäjät tiesivät hänen piileskelevän Etelä-Amerikassa."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

        Olet oikeassa, jos Mengele on länsimaisen lääketieteen esimerkkihenkilö suuressa viisaudessaan, niin kieltäisin koko länsimaisen lääketieteen aseiden ohella ihmiskunnalle vaarallisena. Vai pitäisiköhän kieltää sittenkin viisaus?


      • uhrautuvat

        "Nykyään Gang stalkingia ei pääse pakoon, sillä aina löytyy valtavasti ihmisiä, jotka haluavat vainota viattomia mustamaalattuja uhreja."

        Tuntuu löytyvän ihan valtavasti ihmisiä, jotka haluavat asettua vainon kohteeksi ja uhrin osaan. Nimittäin ilman uhriksi ryhtymistä ketään ei voisi edes vainota.

        Se on kokemusasia ja tieteellinen totuus.


      • kummallisiaihmisiä

        "haluavat vainota viattomia mustamaalattuja uhreja"

        Tällaisen kokemuksen syntyminen on psykologisesti erittäin mielenkiintoinen juttu, että mikä saa sen aikaan?! Toisille se on paskanpuhumista, juoruamista - he eivät välitä, kun taas toiset saavat elinikäisen trauman ja uhriutuvat.

        Olen päätellyt, että kyse olisi oikeudenmukaisuuden kokemuksesta - kokee tulleensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti - tämä käy ilmi myös lauseen sanoista "viaton uhri".

        Mistä uhriutujalle on syntynyt kuvitelma, että tämä maailma edes olisi oikeudenmukainen? Miksi ihmisillä on harha siitä, että me olemme täällä siksi, että olisimme onnellisia?!


      • väärinpäinpelikenttä

        Fakta on se, että mitä enemmän ihminen hakee oikeudenmukaisuutta, sitä syvemmälle hän uppoaa uhriutumisen roolissaan - vain terve, kylmä järki - ei tunteet - voi pelastaa tuosta suosta.

        Mengele oli hullu. Piste.

        Eikä tätä totuutta millään tavalla puolusta se, että hän olisi ollut viisas ja etevä. Tutkitusti kaikki natsit olivat huippuälykkäitä, mutta etiikaltaan ja moraaliltaan täysin ala-arvoista sakkia - kuten myös operaatio, jonka eteen he työskentelivät; oma Israelin valtio ja maailman valta.

        "Natsijohtajat loistivat älykkyystesteissä

        11.11.2010 klo 20:27

        Hirmutekoihin syyllistyneistä natsijohtajista monet olivat erittäin älykkäitä, osa jopa neroja."

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2010111112682998

        Mutta ihan näihin päiviin asti - ja varmaan hamaan tulevaisuuteen - näiden nerojen on onnistunut ja onnistuu huijaamaan maailmaa hyvin sujuvasti, mutta onko se viisasta, on toinen juttu. Ja viisasta kenen kannalta - on kolmas juttu.


      • aivottöihin

        Nimimerkki, HolyProphet00007, kun ratkaiset Einsteinin filosofiset yhtälöt aivoissasi, siis ajattelulla - et enää kääntele pelikenttää totuuden löytämiseksi.

        A) - kahden pisteen lyhyin välimatka ei ole jana vaan kaari
        B) - totuus ei ole koskaan ääripäissä, vaan kaaren puolivälissä


      • jasetotuus

        Ja viiden pisteen vihje tuohon edelle kirjoittamaani poimittuna sinun omasta kirjoituksesta:

        "Tämä komea herrasmies sitten muuttui kuin salamaniskusta, mielenvikaisten juutalaisten päästään keksimän herjakampanjan seurauksena...".

        Tämä komea herrasmies oli itse juutalainen.


      • HolyProphet00007
        kummallisiaihmisiä kirjoitti:

        "haluavat vainota viattomia mustamaalattuja uhreja"

        Tällaisen kokemuksen syntyminen on psykologisesti erittäin mielenkiintoinen juttu, että mikä saa sen aikaan?! Toisille se on paskanpuhumista, juoruamista - he eivät välitä, kun taas toiset saavat elinikäisen trauman ja uhriutuvat.

        Olen päätellyt, että kyse olisi oikeudenmukaisuuden kokemuksesta - kokee tulleensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti - tämä käy ilmi myös lauseen sanoista "viaton uhri".

        Mistä uhriutujalle on syntynyt kuvitelma, että tämä maailma edes olisi oikeudenmukainen? Miksi ihmisillä on harha siitä, että me olemme täällä siksi, että olisimme onnellisia?!

        "Mistä uhriutujalle on syntynyt kuvitelma, että tämä maailma edes olisi oikeudenmukainen?"

        En tiedä yhtään uhriutujaa, joka ei olisi teennäinen ja uskoisi maailman olevan oikeudenmukainen. Tarkoitin kirjoituksessani oikeita uhreja, he eivät takuulla usko oikeudenmukaiseen maailmaan, vaan tietävät olevansa GS-vainon uhreja.


      • HolyProphet00007
        aivottöihin kirjoitti:

        Nimimerkki, HolyProphet00007, kun ratkaiset Einsteinin filosofiset yhtälöt aivoissasi, siis ajattelulla - et enää kääntele pelikenttää totuuden löytämiseksi.

        A) - kahden pisteen lyhyin välimatka ei ole jana vaan kaari
        B) - totuus ei ole koskaan ääripäissä, vaan kaaren puolivälissä

        "Nimimerkki, HolyProphet00007, kun ratkaiset Einsteinin filosofiset yhtälöt aivoissasi, siis ajattelulla - et enää kääntele pelikenttää totuuden löytämiseksi.

        A) - kahden pisteen lyhyin välimatka ei ole jana vaan kaari
        B) - totuus ei ole koskaan ääripäissä, vaan kaaren puolivälissä "

        Valitettavasti pyrin maan läheisempiin ja totuuteen sekä scifiin perustuviin ratkaisumalleihin. Kuka tahansa voi kirjoittaa kivan yhtälön, joka pitää paikkansa tietyissä olosuhteissa ja osa tietenkin on käytännössä myös järkeviä ja käyttökelpoisia yhtälöitä.


        Ai niin, vastineeni:

        A) kahden pisteen lyhin välimatka ei ole jana, vaan se on madonreikä
        B) totuutta ei ole ensinkään ja mikään ei ole niin kuin sen pitäisi olla


      • HolyProphet00007
        väärinpäinpelikenttä kirjoitti:

        Fakta on se, että mitä enemmän ihminen hakee oikeudenmukaisuutta, sitä syvemmälle hän uppoaa uhriutumisen roolissaan - vain terve, kylmä järki - ei tunteet - voi pelastaa tuosta suosta.

        Mengele oli hullu. Piste.

        Eikä tätä totuutta millään tavalla puolusta se, että hän olisi ollut viisas ja etevä. Tutkitusti kaikki natsit olivat huippuälykkäitä, mutta etiikaltaan ja moraaliltaan täysin ala-arvoista sakkia - kuten myös operaatio, jonka eteen he työskentelivät; oma Israelin valtio ja maailman valta.

        "Natsijohtajat loistivat älykkyystesteissä

        11.11.2010 klo 20:27

        Hirmutekoihin syyllistyneistä natsijohtajista monet olivat erittäin älykkäitä, osa jopa neroja."

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2010111112682998

        Mutta ihan näihin päiviin asti - ja varmaan hamaan tulevaisuuteen - näiden nerojen on onnistunut ja onnistuu huijaamaan maailmaa hyvin sujuvasti, mutta onko se viisasta, on toinen juttu. Ja viisasta kenen kannalta - on kolmas juttu.

        "
        "Mengele oli hullu. Piste."


        Ei ollut, hän oli tiedemies, joka teki merkittäviä ihmiskokeita ihmiskunnan hyväksi.

        Mutta ymmärrän kyllä pointtisi ja selvennän asiaa.Yliopiston ihmiskokeet ovat epähumaaneja vielä tänä päivänäkin. Esim. psyykelääkkeiden koehenkilöitä haetaan jopa metrolehdessä, kuitenkin monien psyykelääkkeiden sivuvaikutuksiksi on todettu esim. kasvanut itsemurhariski = moni koehenkilö on tehnyt itsemurhan.

        Psykologiset ihmiskokeet eivät sovi eläimillekään, tästä esimerkkinä psykologinen retribuutio, eli kansanvoimalla itsemurhaan vainoaminen, vasta presidentti Boris Jeltsin lopetti tämän ikävän psykologisen "ihmiskokeen".

        "irmutekoihin syyllistyneistä natsijohtajista monet olivat erittäin älykkäitä, osa jopa neroja."

        Mengele oli kieltämättä nero, ja kenties taitavin kirurgi ikinä, mutta sionistien kampanjoissa hän oli täysin ammattitaidoton konitohtori. Mengelen kirurgin taidot kehittyivät huippuunsa rintamalla, jossa hän joutui tekemään jatkuvasti vaativia operaatioita pelastaakseen mahdollisimman monta saksalaista sotilasta, sitä ennen hän oli saanut kunniamaininnan kirurgisista taidoistaan. Vasta Auschwitzin lääketieteellisellä tutkimuslaitoksella hän pääsi kokeilemaan kirurgiaa, joka oli vuosikymmeniä edellä aikaansa ja loi pohjan elinsiirroille, verensiirroille ja jopa raajojen takaisin liittämiselle. Ihmiskunnalla kävi hyvä tuuri, kun Mengele pääsi Auschwitzin lääketieteellisen tutkimuslaitoksen johtoon.

        Summa summarum. Ihmiskokeiden on todettu olevan erittäin haitallisia koehenkilöille ja niistä saadun hyödyn mitättömiä. Mengelen tekemien kokeiden on väitetty olleen hyödyttömiä, mutta totuus oli kuitenkin päinvastainen, toki niistä oli haittaa koehenkilöille mutta hyöty ihmiskunnalle oli kuitenkin valtava. Esim. paineensietotestit ovat mahdollistaneet oletetut kuulennot sekä modernien hävittäjien suunnittelun oikeanlaisiksi paineolosuhteiltaan.

        Eikä tätä totuutta millään tavalla puolusta se, että hän olisi ollut viisas ja etevä. Tutkitusti kaikki natsit olivat huippuälykkäitä, mutta etiikaltaan ja moraaliltaan täysin ala-arvoista sakkia - kuten myös operaatio, jonka eteen he työskentelivät; oma Israelin valtio ja maailman valta.


      • otetaasuusiksi
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        "Nimimerkki, HolyProphet00007, kun ratkaiset Einsteinin filosofiset yhtälöt aivoissasi, siis ajattelulla - et enää kääntele pelikenttää totuuden löytämiseksi.

        A) - kahden pisteen lyhyin välimatka ei ole jana vaan kaari
        B) - totuus ei ole koskaan ääripäissä, vaan kaaren puolivälissä "

        Valitettavasti pyrin maan läheisempiin ja totuuteen sekä scifiin perustuviin ratkaisumalleihin. Kuka tahansa voi kirjoittaa kivan yhtälön, joka pitää paikkansa tietyissä olosuhteissa ja osa tietenkin on käytännössä myös järkeviä ja käyttökelpoisia yhtälöitä.


        Ai niin, vastineeni:

        A) kahden pisteen lyhin välimatka ei ole jana, vaan se on madonreikä
        B) totuutta ei ole ensinkään ja mikään ei ole niin kuin sen pitäisi olla

        "Mengele oli kieltämättä nero, ja kenties taitavin kirurgi ikinä, mutta sionistien kampanjoissa hän oli täysin ammattitaidoton konitohtori."

        Oletko uudestisyntynyt Mengele, vai mistä mielesi sopukoista poimit näitä väitetietoja hänestä?

        MENGELE OLI JUUTALAINEN SIONISTI.

        Näkyykö paremmin, vai kirjoitanko vielä isommalla?


      • HolyProphet00007

        "
        MENGELE OLI JUUTALAINEN SIONISTI"

        Tuohan on kerrassaan naurettava väite. Mengel syntyi vuonna 1911 Gûntsbugissa, se on sellainen keskiaikaistyylinen kylä. Hänen äitinsä oli puhdasrotuinen saksalainen nimeltään Walburga. Hänen isänsä Karl Mengele oli megaluokan yrittäjä, joka etsi jatkuvasti yritykselleen laajenemismahdollisuuksia ja täysverinen saksalainen myöskin. Ensimmäinen maailmansota teki Mengelen perheestä upporikkaan, koska se sai tuottoisan sopimuksen sotatarvikkeiden valmistuksesta.


        Nuori Josef Mengele oli kylän pidetyin poika, häntä kutsuttiin leikkisästi nimellä Bebbo. Mengele kunnostautui nuoruudessaan urheilussa ja tuli kohtalaisen hyväksi hiihtäjäksi. Sionistit puolestaan ovat kylänsä vihatuimpia ihmisiä ja täysin lahjattomia urheilussa - joten väitteesi Mengelen juutalaisuudesta on täysin perätön.


    • esimerkkiolemassa
      • lupausonpidettävä

        Olen aivan varma, että jostakin pohjolasta on helppo löytää sellainen shamaanikirja, jossa Ukko Jumala tällaisen lupaa!


    • eipelkkäsalaliittoteoria

      http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa

      Ja tuosta linkistä tämä kohta:

      ”Korkeasti koulutettu älykäs lakimies ja ekonomisti Ohlendorf osoitti suurta huolehtivaisuutta tapporyhmänsä ampujien psykologisesta mielenterveydestä: hän määräsi että usean ampujan tulisi ampua yht'aikaisesti samaan uhriin jotta vältyttäisiin henkilökohtaisen vastuun tuntemisesta.

      Talvella 1943 hänet siirrettiin talousministeriön palvelukseen. Ohlendorfin näennäinen tehtävä oli keskittyä vientiin, mutta hänen todellinen tehtävänsä oli säilyttää SS:n mahtava euroopanlaajuinen talousimperiumi Saksan häviön jälkeen.

      Ohlendorf joka myöhemmin hirtettiin Nürnbergissä oli erityisen kiinnostunut saksalaisen ekonomistin LUDWIG ERHARDIN työstä. Erhard oli kirjoittanut laajan suunnitelman siirtymisestä sodanjälkeiseen talouteen Saksan häviön jälkeen. Tämä oli vaarallista etenkin kun hänen nimensä oli mainittu vastarintaryhmien yhteydessä.”

      Ludwig Erhard on hän, joka on nyt Lissabonin sopimuksessa pakollisen Kolmannen tien politiikan takana. Ja tässä on nyt se yhdistävä faktapalikka:

      Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. ......sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi LUDWIG ERHARD kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa

      ... valtion tuli rakentaa ja toimeenpanna oikeudellinen hallintajärjestelmä, joka edustaa talouselämälle luontaista järjestystä (latinan ōrdō). Sen mukaan tarvittiin vahva valtio, joka toimisi poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen yläpuolella... Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden KOLMANTENA TIENÄ laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä.[2]

      "Erittäin kilpailukykyinen sosiaalinen markkinatalous, jossa kunnioitetaan perusoikeuksia" on yksi Lissabonin sopimuksessa mainituista Euroopan unionin päätavoitteista.[3]"

      Tämän Natsi-Saksan ja kansallissosialistisen politiikan Euroopan Unionissa - ja myös tuon tiedusteluraportin antaman tiedon - todistaminen on loppujen lopuksi näin helppoa, mutta miksi EPP piti luoda omana puolueena hallitsemaan Eurooppaa, kun todellisuudessa se on sama kuin CDU Saksassa, siis Merkelin puolue? No, olisi varmaan ollut liian läpinäkyvää suoraan saksalaisena puolueena.

      Tänään uutisissa:

      "Onko tässä Euroopan seuraava johtaja? – Merkelin seuraajaksi kisaavat AC/DC-fani ja lentävä miljonääri

      Voittaja ottaa puolueen puheenjohtajuuden Euroopan rautarouvalta Angela Merkeliltä, joka jatkaa yhä Saksan liittokanslerina ja todellisena johtajana.

      Yleisesti kuitenkin uskotaan, että jos CDU-puolue säilyttää asemansa Saksan suurimpana puolueena, kuten vahvasti näyttää, uudesta puheenjohtajasta tulee ennen pitkää Saksan uusi liittokansleri ja sitä myöten myös koko Euroopan voimahahmo."

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005922827.html?ref=rss

      Mielenkiintoinen kuva. Näin he tekivät sen - natsi-Saksasta lähtien. Aika uskomatonta.

    • ketkätuhotaan

      Aloitusviestistä:

      ”Onko ajatus järjettömästä maailmasta salaliitto? Kuuluuko Harri Hursti itse agendan osaksi väittäessään näin:

      ”Hurstin mukaan muun muassa Venäjän tarkoitus hybridisodankäynnissä Suomen kanssa on yhteiskuntarauhan horjuttaminen.

      ”Se luo mahdollisuuksia, kun saadaan yhteiskunta epästabilisoitua. Hyökkääjä ei välttämättä edes aluksi tiedä, miten se mahdollisuuksia käyttää. Nyt tiedämme, että esimerkiksi rokotteidenvastaisissa kampanjoissa olivat isot venäläisrahoitukset takana.”.”

      Ei ole salaliitto - maailma on järjetön. Tähän asti meille on perusteltu rokotuksia, että säästymme sairauksilta, nyt rokotukset ovatkin sitä varten, että itse sairastumme ja muut säästyvät:

      Tänään uutisessa:

      ”Tampereella kaksi aikuista on saanut tuhkarokon – sh-piiri: Saaneet taudin rokottamattomalta seurakunnan messussa

      prinssi George, 5, kuvattiin perinteisestä etiketistä poikkeavassa asussa

      Tampereella kaksi aikuista on saanut tuhkarokon – sh-piiri: Saaneet taudin rokottamattomalta seurakunnan messussa
      Valitettavasti selaimesi ei tue HTML5-videoita.

      Julkaistu: 14.12. 9:07

      Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kertoo, että sairastuneet eivät tartuta tautia eteenpäin, sillä heidät on rokotettu. Sairastuneet ovat hyväkuntoisia ja kotihoidossa.”

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005931888.html

      Katolisessa messussa Tampereella näin, kun yksi uskovaisten (lestaidiolainen?) perheessä ollut tuhkarokkotapaus sai 100 ihmistä karmeaan vaaraan Pohjanmaalla, mutta kukaan muu ei sairastunut, vaikka alue oli heikosti rokotettu. Karmeaa. Suljetaanko keskitysleireille nyt rokotetut, rokottamattomat vai jokin uskonnonharjoittaja ryhmä ja vai kaikki uskovaiset?

      • totuudetjemmataan

        Edelle kopioitunut tekstiin kuulumatonta - niin käy, kun ei ole tarkkana.

        Laitoin uskonto-osioon tuon pyhimyksen - 25.11. oli nimittäin Pyhän Catherine Aleksandrialaisen päivä tuona katolisena messupäivänä, kun kaksi sairaustui - tekemänä ihmeenä siitä, että miten rokotusvaikutus välittyy toiseen ihmiseen, niin ettei virus tartu rokottamattomaan henkilöön, vaikka rokotettu itse sairastuukin, ja jukolavita lähti ääntä nopeammin minun laittamani ketjualoitus.

        Mielipuolinen maailma.

        Nimittäin tämä on tosi mielenkiintoista - se että oli Catherinen päivä juuri tuolloin - tämä surmattu naismarttyyri, kun liittyy niin kiinteästi kristinuskon syntyyn ja sen perusteisiin vuodelta 306 ja juuri marraskuulta, kun hänet surmattiin. Catherine on todellisuudessa myös syyllinen siihen, että Jeesus tuomittiin kirkon toimesta harhaoppiseksi, sekö siellä uskonto-osiossa nyt sitten kolahtikin...


    • HolyProphet00007

      Katsoin linkkisi ja aika mielenkiintoinen parivaljakko tosiaan taistelee Merkelin paikasta. Toinen vetoaa tunteisiin ja on oikeaa sukupuolta ja toinen taasen on upporikas mies ja lahjakas puhuja. Naisen oletetaan voittavan, koska naista halutaan merkelin seuraajaksi.


      Linkistäsi avautui kuitenkin toinen linkki, joka sisälsi harhaanjohtavaa tietoa. Järkytyin siitä puhdistus disinformaation määrästä jota se sisälsi. Siinä kerrotaan, että irakilaiset ja afganistanilaiset raiskaavat 40 kertaa enemmän kuin suomalaiset suhteutettuna väkilukuun ja hännän huippuna listalla olivat suomalaiset ja virolaiset. Tämä on täysin harhaanjohtavaa tietoa, jolla ilmeisesti pyritään lisäämään suomeen pesiytynyttä veroja maksamatonta haittatyöntekijöiden, eli virolaisten joukkoa. Vaikka virolaiset eivät näy juuri raiskaustilastoissa, niin huumekauppa, prostituutio, pahoinpitelyt, omaisuusrikokset ja kaikenlaiset huijaukset sekä veronkierto (ei ole rikos virolaisille suomessa) ovat virolaisten heiniä. Virolaiset tekevät eniten rikoksia kaikista vähemmistöryhmistä suomessa. Virolaisten palauttamista viroon tulisi harkita vakavasti, tarkoitan tällä kaikkia virolaisia!!!!!!!!!!!!!


      Mitä me olemme saaneet virolaisilta = pelkkää paskaa.

      Mitä me olemme antaneet virolaisille = 3-5 kertaa paremmat ansiot kuin virossa ohi pätevämpien suomalaisten. Tämä peli ei voi jatkua, virolaiset ovat ongelma, joka ajaa suomen konkurssiin. Virolainen työllistetään tässä sairaassa maassa aina ennen suomalaista ja tämän takia useat rakennustyömiehet ja kaupan alan työntekijät ovatkin työttöminä huomattavasti huonompien virolaisten työntekijöiden viedessä heiltä työpaikat. Toistan itseäni suomessa on sellainen laki, että täällä saa ulkomaalainen tehdä muistaakseni 2-3 kk. työtä maksamatta veroja suomeen - sitten vaan laivalla piknik risteilyllä viroon ja takaisin - uusi verovapaa työntekojakso voi taasen alkaa. Virolaiset ovat suomen suurin ongelma vähemmistöistä, jota yritetään vähätellä jatkuvasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • HolyProphet00007

        HUpS!! Unohdin sen linkin:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005933247.html

        Lisäksi viimeinen lauseeni vaikutti omituiselta, joten korjaan senkin. Täytyisi varmaan alkaa lukemaan mitä kirjoittaa, ennen kuin lähettää viestin?

        Sorry my bad, here you go korjattu versio:
        Virolaiset ovat suomen suurin ongelma vähemmistöistä, tätä ongelmaa yritetään vähätellä jatkuvasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe